PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ

Κ.ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ "ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ"

Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε φτάσει
στο μαύρο αδιέξοδο, στην άβυσσο του νου.
Ας υποθέσουμε πως ήρθανε τα δάση
μ' αυτοκρατορικήν εξάρτηση πρωινού
θριάμβου, με πουλιά, με το φως τ' ουρανού,
και με τον ήλιο όπου θα τα διαπεράσει.

Ας υποθέσουμε πως είμαστε κει πέρα,
σε χώρες άγνωστες, της δύσης, του βορρά,
ενώ πετούμε το παλτό μας στον αέρα,
οι ξένοι βλέπουνε περίεργα, σοβαρά.
Για να μας δεχθεί κάποια λαίδη τρυφερά,
έδιωξε τους υπηρέτες της ολημέρα.

Ας υποθέσουμε πως του καπέλου ο γύρος
άξαφνα εφάρδυνε, μα εστένεψαν, κολλούν,
τα παντελόνια μας και, με του πτερνιστήρος
το πρόσταγμα, χιλιάδες άλογα κινούν.
Πηγαίνουμε -- σημαίες στον άνεμο χτυπούν --
ήρωες σταυροφόροι, σωτήρες του Σωτήρος.

Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε φτάσει
από εκατό δρόμους, στα όρια της σιγής,
κι ας τραγουδήσουμε, -- το τραγούδι να μοιάσει
νικητήριο σάλπισμα, ξέσπασμα κραυγής --
τους πυρρούς δαίμονες, στα έγκατα της γης,
και, ψηλά, τους ανθρώπους να διασκεδάσει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ BENNY GOODMAN, LOU DONALDSON...JUST JAZZZZZZZ

ΒΡΕΧΕΙ, ΒΡΕΧΕΙ, ΒΡΕΧΕΙ

Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΡΟΧΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ...Η ΦΥΣΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΗΣ...ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

Το νέο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων φαίνεται ότι προβληματίζει ιδιαίτερα τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, που εν μέσω μεγάλης οικονομικής κρίσης, αντιτίθεται στην πρόθεση δημιουργίας μεγάλων εμπορικών κέντρων σε νομούς όπως η Πέλλα, η Ημαθία και φυσικά η Πιερία.

Το θέμα απασχόλησε και το Επιμελητήριο Πιερίας σε πρόσφατη συνεδρίασή του όπου εκφράστηκε η αντίθεση του Δ.Σ. ενώ και με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ στους δημοσιογράφους υπήρξε σαφής: Οποιος βάλει την υπογραφή του να δημιουργηθεί εμπορικό κέντρο στην Πιερία θα μας βρει απένατι.

ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ...

Ο Δήμος Δίου τιμά το συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό

....ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Στη γιορτή των Τριών Ιεραρχών

Ο συγγραφέας του μυθιστορήματος Ζ και δημιουργός της εκπομπής "Άξιον Εστί", Βασίλης Βασιλικός, 55 χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου του βιβλίου, θα βρίσκεται στο Δίον με αφορμή τη γιορτή των τριών Ιεραρχών.

Στη γιορτή των γραμμάτων και των τεχνών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Εφέσου θα τιμηθεί από το Δήμο Δίου για το μεγάλο συγγραφικό του έργο και την προσφορά του στις τέχνες και τα γράμματα.

ΠΑΣΟΚ: Κατατέθηκε η πρόταση για σύσταση Προανακριτικής

Υπεβλήθη και πάλι σήμερα το μεσημερι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Το αίτημα αφορά τους Ευάγγελο Μπασιάκο, Πέτρο Δούκα, Αλέξανδρο Κοντό, Γεώργιο Βουλγαράκη, Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

ΠΑΣΟΚ: Κατατέθηκε η πρόταση για σύσταση Προανακριτικής

Υπεβλήθη και πάλι σήμερα το μεσημερι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Το αίτημα αφορά τους Ευάγγελο Μπασιάκο, Πέτρο Δούκα, Αλέξανδρο Κοντό, Γεώργιο Βουλγαράκη, Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο "ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ"

Την παραίτησή του στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου υπέβαλε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων κ. Νίκος Ανδριανόπουλος.Ο Υπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Ανδριανόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Νέος Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων ορίσθηκε ο κ. Θανάσης Σκορδάς, ο οποίος ήταν μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Την παραίτησή του στην υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ.Φάνη Πάλλη-Πετραλιά υπέβαλε σήμερα ο διοικητής του ΙΚΑ-ETAM κ. Γ. Μέργος.