PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ

Κατάργηση των διοδίων στο Αιγίνιο Πιερίας και στην Κουλούρα Ημαθίας, και αξιοποίηση των διοδίων των Μαλγάρων, σε συνεργασία με την ‘’Εγνατία Οδό ΑΕ’’ και την ‘’Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου’’ ανακοίνωσε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης.

"Έχουμε ξεκινήσει τη συνεργασία με τους παραχωρησιούχους για να μειωθούν σημαντικά τα διόδια για τα επόμενα 30 χρόνια", δήλωσε ο Γ. Μαγκριώτης.

Όπως είπε, το τελικό κόστος των διοδίων των Μαλγάρων θα καθοριστεί με βάση τις χιλιομετρικές αποστάσεις και τις τιμαριθμικές αναπροσαρμογές. "Σε κάθε περίπτωση τα διόδια θα είναι χαμηλότερα από αυτά που θα πλήρωναν οι κάτοικοι της περιοχής, εάν λειτουργούσε ο σταθμός διοδίων στο Αιγίνιο", πρόσθεσε και τόνισε ότι η τοποθέτηση των διοδίων θα αρχίσει σταδιακά λίγο πριν το καλοκαίρι.

Όσον αφορά στους συμβασιούχους της "Εγνατία Οδός ΑΕ", των οποίων λήγουν οι συμβάσεις, ο Γ. Μαγκριώτης ανακοίνωσε ότι οι ανανεώσεις των συμβασιούχων θα γίνονται πλέον μέσω ΑΣΕΠ.



* ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ:

ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ 4-5 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΑΜΕ.... ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ..

* ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ.... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ.....!!!



ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...

ΕΥΤΥΧΩΣς ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ..



ΥΓ..: ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.... ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 46% ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ...

(ΔΕ ΛΕΩ "ΣΑΣ" ...., ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ...)


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ....

ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ, Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ "ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ" ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΙΤ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ " ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ...
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ....
ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΤΤΗ...
ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΑΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.....ΘΩΚΟΥΣ..!!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ -ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ- ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ "ΑΓΝΕΣ" ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...

Ο ΜΟΣΧΟΣ ΓΙΑΛΕΝΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ "ΕΣΚΑΣΕ" ΣΑ ΒΟΜΒΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑΠΡΑ ΗΛΙΑ...
ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΦΑΝΕΡΑ η ΚΡΥΦΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΝΥΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ...
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ...ή καλυτερα ΤΙΣ ΟΝΝΕΔ..

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Από 1η Μαΐου θα υποχρεούνται σε έκδοση αποδείξεων οι βενζινοπώλες
Για την 1η Μαΐου μετατίθεται η έναρξη της υποχρέωσης των βενζινοπωλών να εκδίδουν αποδείξεις, από την 1η Απριλίου που προβεπόταν αρχικά. Οι πρατηριούχοι θα πρέπει να εκδίδουν αποδείξεις για βενζίνη, πετρέλαιο και πετρέλαιο θέρμανσης.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Την ονομασία «Μακεδονική Προεδρία 2010» σκοπεύει η ΠΓΔΜ να χρησιμοποιήσει κατά την περίοδο (Μάιος - Νοέμβριος) που θα ασκεί την προεδρία της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών «προβαίνει σε όλες τις κατάλληλες ενέργειες και κινήσεις».

ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ? ΠΕΤΑΕΙ...!!!

ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ....ΑΛΛΑ "ΝΟΣΤΙΜΟ"...!!!!
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ "ΕΠΙΣΗΜΩΝ" ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...
ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ...
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΕΠΙΣΗΜΟΙ", ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο "ΤΥΠΟΣ" ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΜΑΣ....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ...ΕΚΦΩΝΗΤΗ...
Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ....
ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ -ΚΙ ΕΝΩ ΕΡΧΟΤΑΝ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ- ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΩΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΑΣ, Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΚΕΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ...!!!!
ΤΟ ΟΤΙ Ο ...ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑΘΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠ ΟΛΟΥΣ...
ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ"...
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ...ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ...ΡΕΠ[ΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ Η ...ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ...!!!!
ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΥΓΟΥ..!!!

Ώρα «Καλλικράτη»

E-mail Εκτύπωση PDF
NOMOS_PIERIAS_copyΜέσα σε 400 σελίδες ξεδιπλώνεται το σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τον «Καλλικράτη», που θα αποτελέσει τις επόμενες μέρες αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης και-όπως όλα δείχνουν-και δημόσιας αντιπαράθεσης.
Μεγάλες μάχες θα δοθούν για τα όρια των νέων δήμων, που δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τους 370, για τις αρμοδιότητες και τους πόρους, αλλά και για τα παρεπόμενα της μεταρρύθμισης σε συμβασιούχους και δημοτικές επιχειρήσεις που θα μειωθούν δραστικά, ενώ θα ακολουθήσουν οι σκληρές μάχες χαρακωμάτων των κομμάτων για τη διεκδίκηση των νέων, ισχυρών, αυτοδιοικητικών θώκων.

PIERIA-GR Η ώρα του Καλλικράτη ήρθε φίλε Βαγγέλη Ζαμαντζά, εκείνος το ...ξέρει;;; χα χαχ α ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ; ΑΣΤΑ ...ΒΡΑΣΤΑ!

Να δημιουργηθεί άμεσα Κέντρο Μαστού στην Κατερίνη

Κοινό αίτημα 25 φορέων και 7.000 περίπου πολιτών από την Πιερία.

  • Κάθε χρόνο υπάρχουν στην Ελλάδα 4500 νέα κρούσματα καρκίνου του µαστού.
  • Ο καρκίνος του µαστού είναι η κυριότερη αιτία θανάτου του γυναικείου πληθυσμού.
  • Η ΠΡΩΙΜΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.
  • Ο προληπτικός έλεγχoς είναι η καλύτερη θεραπεία.
  • Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει αυτή τη δυνατότητα. Ναι, και στην Πιερία!

H πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης «Αγία Αικατερίνη» κ. Θεανώ Γελαδάρη (δεξιά) μαζί με τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας κ. Χαλαϊτζίδου, κ. Πατέρα και κ. Νικοδέλλη.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10.04.2010 από τα μέλη εθελοντικών ομάδων στα πλαίσια στήριξης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης «Αγία Αικατερίνη» και της πρωτοβουλίας για τη Δημιουργία Κέντρου Μαστού στο Νομό Πιερίας.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης και του Λυκείου Ελληνίδων έστησαν περίπτερο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας και μοίρασαν card postal ζητώντας από τους διερχόμενους πολίτες να στηρίξουν οικονομικά το Σύλλογο Καρκινοπαθών.

Πλήθος πολιτών σταμάτησε στο περίπτερο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη δράση. Μεταξύ αυτών και οι βουλευτές Πιερίας κ. Μίχου Μ. και Παπαγεωργίου Α., ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πιερίας κ. Σιαμάγκας όπως και πολλοί διευθυντές σχολείων της πόλης μας οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια των εθελοντών.

Συνολικά διατέθηκαν 1.010 κάρτες και εισπράχθηκαν 1.222 € τα οποία μαζί με το ποσό των 651 € τα οποία εισπράχθηκαν από την Ένωση Ποντίων κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας, θα κατατεθούν ως οικονομική ενίσχυση σε τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, από την πρώτη, στιγμή έχει στηρίξει έμπρακτα την πρωτοβουλία για την ίδρυση του Κέντρου Μαστού και θα συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης οποιαδήποτε βοήθεια της ζητηθεί. Οι τρεις κάρτες, η κάθε μία με διαφορετικό θέμα, φιλοτεχνήθηκαν από τον συμπολίτη μας ζωγράφο κ. Καραμήτα.

Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 6.334 υπογραφές με αίτημα την άμεση δημιουργία του Κέντρου Μαστού και στην πρωτοβουλία συμμετέχουν συνολικά 25 φορείς από το Νομό Πιερίας.

Την εκδήλωση του Σαββάτου οργάνωσαν οι κυρίες Κιτιξή Κική, Πατέρα Βάνα, Χαλαϊτζίδου Γνωσούλα, Μαυρομάτη Δήμητρα, Σοφιανίδου Χαρούλα, Νικοδέλλη Στεργιανή, Μηλιώτη Άντυ, Ηλιάδου Αγγελική, Παπαδοπούλου Κυριακή και Ζαμαντζά Γιώτα.