PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤONΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ


Δημήτρης Κυριακού:

«Να εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας και να συγκεντρωνόμαστε, απλά, σε αυτό που μας βοηθά να προηγούμαστε εξαρχής»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Πανερυθραϊκό στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Κυριακού, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Δημήτρης Κυριακού - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Όταν προηγείσαι με 14 πόντους για δεύτερη φορά σε 3 αγώνες και χάνεις στο 4ο δεκάλεπτο, κάτι σημαίνει. Πρέπει να πάψουμε να κυνηγάμε "φαντάσματα" προηγούμενων αγώνων και αντί να επιδιδόμαστε σε κυνήγι "μαγισσών", να εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας και να συγκεντρωνόμαστε, απλά, σε αυτό που μας βοηθά να προηγούμαστε εξαρχής. Οι ευκαιρίες που σου δίνει το άθλημα είναι πολλές, αλλά κάποια στιγμή τελειώνουν!».

Σκληρή κριτική ασκούν στην "πρωτοεμφανιζόμενη" Όλγα Τρέμη στο twitter!

Mόλις χθες, έκανε twitter η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA Όλγα Τρέμη και τα πρώτα σχόλια που απέσπασε δεν είναι και ιδιαίτερα θερμά!Αυτό που μας έκανε εντύπωση; Απαντούσε σχεδόν σε όλους!

Διαβάστε τους σπαρταριστούς διαλόγους με τους followers της Όλγας στο twitter:

Κάποιος της έγραψε: "χμμμ χθες το ανακαλυψες το τουιτερ? να ρωτήσω γιατί μπηκες? είναι το νέο τρεντ για εσάς στο mega?"
Και η Τρέμη απάντησε:"Αυτή είναι η άποψη σου. Δεν μπορώ να σε μεταπείσω εάν αυτό νομίζεις! Η πλειοψηφία του κόσμου μας εμπιστεύεται...".

Κάποιος άλλος έγραψε: "Η γη θα @olgatremi το #pasok θα ανατέλλει, χαιρετίζουμε τη συντρόφισσα @olgatremi στο twitter, προφανώς διαταγή του #gap στους καναλάρχες".

Και η Τρέμη απάντησε: "Ξεπερασμένη κριτική"
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ
-Καλή αρχή λοιπόν, να σου κάνω την πρώτη ερώτηση. Στα "μέρη" σου μυρίζει μπαρούτι ; ή ακόμα επικρατεί η chanel και η Kentzo ;
-Είσαστε απλα ένα φερεφωνο!
-Καλώς ήρθες, αλλά να ξέρεις ο καφές εδώ πίνεται συνήθως βαρύς και σκέτος...Να τα λέμε αυτά για να μην χαλιώμαστε αργότερα
-Σε λατρεύω!!!! Θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου!!!!! Μέχρι να μας χωρίσει ο Ράιχενμπαχ!!!!
-Ρώτησες αυτούς που είχαν κάνει έρωτα μαζί της στο παρελθόν; Ακούγεται πως είχαν δυσάρεστες εμπειρίες:)
-Κυρια Τρεμη @olgatremi αλλαξτε κολιε, εχει λιωσει αυτο το κολιε πανω σας εδω και 3 χρονια.
-Nα σας προετοιμασω: θα ακουσετε πολλα εδω μεσα, και βρισιδια και αποδοκιμασιες και καλα λογια. Προετοιμαστειτε αναλογως.
-Καλωσόρισες, λοιπόν... Και καλά κουράγια, γιατί η παρέα εδώ είναι αυστηρή :)
-Αξιζαν οι πλαστικές προσώπου; πως αισθάνεστε που χάσατε ολο το καλοκαίρι για να φύγουν οι ρυτίδες; ανέβηκαν οι μετοχές;
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΤΡΕΜΗ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ: "χα χα χα είστε ευχάριστη νότα στο μουντό αυτό απόγευμα! Αγαπημένοι φίλοι δεν έχω σκοπό να κάνω ένα δεύτερο δελτίο ειδήσεων μέσω του twitter! Εδώ θα συζητάμε ανάλαφρα θέματα,να ξεφεύγουμε απο το μουντό σκηνικό".

Κλείνοντας για σήμερα τις συνομιλίες της στο twitter έγραψε: "Λοιπόν θα τα πούμε αύριο! Απάντησα σε όσους περισσότερους μπορούσα... Πάμε για φαγητό τώρα στο ΕΛΑΙΩΝ! Γεια σας".

Και κάποιος της απάντησε: "πως φαίνεται ότι εισαι νέα εδω.. Δε λένε πού πάνε για φαγητό".

Αλήθεια, ή ψέματα, δεν ξέρουμε! Ο Νίκος Χατζηνικολάου πάντως έγραψε στο twitter του πριν λίγο: "Μίλησα μολις με την Ολγα Τρεμη.Ο λογαριασμός που ανοιξαν στο twitter με το όνομα της,δεν ειναι δικός της.Ειναι ψευτικος".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Όταν κάποιες φορές το κύμα είναι δυνατό, μπορεί να παρασύρει… πολλά





Έτσι μάλλον χρειάζεται προσοχή για να μην πάθεις ότι έπαθε επώνυμη κυρία απολαμβάνοντας τις βουτιές της.. νέμελη και ξέγνοιαστη έπαιζε με το νερό, όμως όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, μάλλον κι εκείνο… μαζί της. Σε ένα λοιπόν από τα μακροβούτια της, το κύμα της έβγαλε και το πάνω και το κάτω μέρος του μπικίνι. Εκείνη όμως δεν έδειξε να πτοείται και συνέχισε να κολυμπά, αν και ήξερε πως ίσως κάπου να παραμονεύει και ο φακός ενός παπαράτσι. Ο λόγος για την πρώην σύντροφο του άσου της Roma, Marco Borriell, Belen Rodriguez. Το showgirl από την Αργεντινή βρέθηκε για διακοπές στη Formentera, παρέα με το νέο της αμόρε, φωτογράφο Fabrizio.

Οι προδοτες θιχθηκαν επειδη τους ειπαν με το ονομα τους... "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" και αποχωρησαν!


ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ.

Λέγεται ότι υπάρχει ειδική παραγγελία στη μαντάμ Τισό, για να ετοιμαστούν κέρινα ομοιώματα!!!




Μετά το άγριο γιουχάισμα που έφαγαν Μπεγλίτης και Μαγκριώτης στη Θεσσαλονίκη, όταν έφταναν στον Άγιο Δημήτριο, υπάρχει μεγάλη απροθυμία από τους κυβερνητικούς στο να συμμετάσχουν αύριο στις παρελάσεις...

Εκεί που παλιά όλοι ήθελαν να είναι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και να στέκονται στο βάθρο των επισήμων, τώρα καμώνονται τους άρρωστους, τους συναχωμένους, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε...

Δεν είναι και λίγο να στέκεσαι καμαρωτός και σένιος μπροστά στην κάμερα και χιλιάδες κόσμο να σε βρίζουν, να σε γιουχάρουν, να σου πετάνε γιαούρτια και αυγά!!!

Αφού φανταστείτε ότι μερικοί βάζουν μέσο για να ΜΗΝ τους στείλουν σε παρέλαση.

Για να φανταστείτε, στην Αθήνα, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει μόνο η Υπουργός Παιδείας, η Άννα Διαμαντοπούλου...

Μην κάνετε όρεξη όμως και μην ετοιμάζεστε για γιαουρτοπόλεμο και αυγορίψεις, τζάμπα θα πάνε τα τρόφιμα: Δεν θα είναι η πραγματική: Λέγεται ότι υπάρχει ειδική παραγγελία στη μαντάμ Τισό, για να ετοιμαστούν κέρινα ομοιώματα!!!

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ.

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΟΥΣΤ...

ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑΙ..

ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ..

Χιλιάδες διαδηλωτές φώναζαν «προδότη» τον Παπούλια

ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΑΣ.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 2009


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ "ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ".





Δεκάδες συναγωνιστές του κινήματος "Δεν πληρώνω" και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν έξω από το σπίτι της συναγωνίστριας μας Σ.Κ. όπου η αστυνομία μαζί με 3 δικαστικούς επιμελητές προσπάθησαν κατ'εντολήν της εταιρίας "Νέα Οδός" να κατασχέσουν το αυτοκίνητό της. Οι κρατικοί εντολοδόχοι της εταιρίας υπολόγισαν χωρίς το κίνημα μας και τελικά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι και άδεια χέρια. Οι συναγωνιστές μας σαν μια γροθιά έδιωξαν την αστυνομία και τους δικαστικούς επιμελητές δείχνοντας περίτρανα ότι με αλληλεγγύη και ανένδοτο αγώνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από τις 11 το πρωί περίπου και για 2 ώρες ,πραγματοποιήθηκε κατάληψη στα διόδια Αφιδνών από συναγωνιστές και κατοίκους της περιοχής.
Βλέπετε φωτογραφίες από την κατάληψη και βίντεο στο www.oxidiodia.gr με δηλώσεις της συναγωνίστριας και άλλων συναγωνιστών από τα διόδια Αφιδνών. Επίσης την Κυριακή 30/10, 5 μμ θα ξανανοίξουμε τα διόδια στις Αφίδνες.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ- ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?v=FhtBDTPuf1M&feature=player_detailpage

ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.

http://2.bp.blogspot.com/-96UrCJeVjo4/Tqmpuy5TKCI/AAAAAAAACL4/d88SrbnW7Vg/s1600/KARAGIOZIS.jpg

ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΣΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ...

  • Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΥΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΩ....
  • ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΡΟ, ΜΠΛΕ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΩΒ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ...
  • ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ.
  • ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;;;
  • ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.... ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ Ή ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ... ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...
  • ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥ PIERIA-GR ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.... ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΣ....
  • ΚΑΛΗ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!

ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΛΑΤΑΡΕ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.

http://4.bp.blogspot.com/-2RG8o3SxGlA/TqqgK9OUpRI/AAAAAAAACMc/mbLBOC8HGb0/s1600/FRESKOPRAMAA.jpg

ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.




ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ?

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΟΥ




Αγαπητοί φίλοι & φίλες

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη γιορτή τσίπουρου, που διοργανώνει ο σύλλογός μας στις 30 Οκτωβρίου 2011.
Σκοπός της γιορτής αυτής είναι να διατηρηθεί η παράδοση της περιοχής σ' αυτό τον τομέα αλλά και να προωθηθούν τα σχετικά προϊόντα, αφού η άριστη ποιότητα του τοπικού οίνου και τσίπουρου αξίζει την ανάλογη προβολή και προώθηση.

Το Σάββατο 29/10/2011 το βράδυ ο σύλλογος θα κάψει τα τσίπουρα του στο καζάνι Ανατολική Ρωμυλία.

Την Κυριακή 30/10/2011 και ώρα 11,00 π.μ. θα συνεχιστεί η γιορτή στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας Κορινού με άφθονο δωρεάν τσίπουρο, μεζέδες, παραδοσιακή μουσική και χορό.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

μηνύματος

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΛΑΟ -

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.denplironodenplirono.com
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-

http://www.youtube.com/watch?v=5IT0McDKj88&feature=player_detailpage

Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ.

Αφού η στρατιωτική παρέλαση διακόπηκε, η μπάντα του Δήμου έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο και στην συνέχεια παρέλασε παίζοντας το "Σώπα που να'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες"

ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ»-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η διαδικτυακή εθελοντική ομάδα δράσης ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ- ΚΑΤΕΡΙΝΗ με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκε δωρεά βιβλίων και παιχνιδιών από τον συνεταιρισμό καπνοπαραγωγών ΣΠΕΚΟ, που με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ σε πρόσφατη συνεδρίασή του πρόσφερε, για την ενίσχυση του σκοπού της δημιουργίας βιβλιοθήκης της παιδιατρικής κλινικής του ΓΝ Κατερίνης. Με την παρουσία του εκπροσώπου του συνεταιρισμού κ.Χρ.Τουτούφα για την αγορά των βιβλίων που αναλογούν σε αξία τα 300 € και για παιχνίδια 200€και παρουσία της εκπροσώπου της ομάδας στην Κατερίνη κ. Μίνας Παπανικολάου και της κοινωνικής λειτουργού κας Θεοδώρας Ναβροζίδη, αγοράστηκαν τα παιδικά βιβλία που ανέρχονται στον αριθμό των 72 τα οποία έρχονται να προστεθούν στα υπόλοιπα 402που βρίσκονται στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

Ευχαριστούμε επίσης τα βιβλιοπωλεία: ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ, ΚΕΔΡΟΣ, ΜΑΤΙ, ΝΕΣΤΩΡ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, για την προσφορά τους σε βιβλία που με ιδιαίτερη φροντίδα επέλεξαν και χάρισαν προς ενίσχυση του σκοπού.

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε σε μια προσπάθεια που βρίσκει συνεχώς νέους αποδέκτες και υποστηρικτές.

Για την εθελοντική ομάδα δράσης

Μίνα Παπανικολάου

Για τον ΣΠΕΚΟ

Χρήστος Τουτούφας (ταμίας)

ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

http://3.bp.blogspot.com/-Hc6N6zK1H7Q/Tqrr8S3peZI/AAAAAAAACMo/JkGhd434zCU/s1600/DIANANTOPOULOU-%25CE%2594%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A5.jpg