PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ Η ΕΙΚΟΝΑ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΥΓΕΙ.

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ..

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ....ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΖΑΠΠΕΙΟ.

ΣΑΝ ΠΟΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ?

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Στηρίζω Γιωργάκη. Ανεπιφύλακτα.




Ζητώ δημοσίως συγγνώμη για όσα του έσουρα τα δύο χρόνια που είναι πρωθυπουργός.

Ο άνθρωπος είναι άπαιχτος. Όχι, πείτε μου ποιος άλλος πολιτικός κατάφερε να κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση του, την βουλή, την αντιπολίτευση, την Μέρκελ, τον Σαρκοζί, τον Ομπάμα, τους εξωγήινους.

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον Γιωργάκη. Από την υστερία που έχει δημιουργηθεί ακόμα και...
οι ΕΛ εγκατέλειψαν την γη.

Είναι ένας πραγματικός επαναστάτης. Προφανώς στην Κρήτη συζήτησε με τους συντρόφους του για το ποιο θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα στον καπιταλισμό. Το όπλο ήταν η λέξη «δημοψήφισμα».

Θα είναι εγκληματικό για την ανθρωπότητα να τον διώξουν. Μέσα σε ένα χρόνο ακόμα το καπιταλιστικό σύστημα θα βρεθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Δυο χρόνια προεργασίας είναι κρίμα να πάνε χαμένα.

Ψέματα είπε στους υπουργούς του για να εγκρίνουν το δημοψήφισμα, ότι είχε συνεννοηθεί με την Μέρκελ και τον Σαρκοζί. Ψέματα είπε και στους ξένους, ότι υπάρχει κίνημα στην Ελλάδα για να βγούμε από το Ευρώ το οποίο τον πιέζει αφόρητα.

Ο Αντώνης ο σφουγγαράκης όταν τέθηκε το θέμα του δημοψηφίσματος είπε ότι θα κάνει την όποια θυσία για να προκληθούν εκλογές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έπαιρνε την κοινοβουλευτική του ομάδα και θα έφευγε από την βουλή.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες και με το γνωστό σφουγγάρι τα έσβησε όλα.

Ο Μιχελάκης είπε ότι ο Σαμαράς εννοούσε ότι θα έκανε ανέκδοτο αγώνα. Θα πήγαινε στον λαό να μιλήσει.

Δηλαδή ο άνθρωπος θα θυσιαζόταν καθώς θα αναγκαζόταν να μιλήσει στον λαό. Όχι ρε Αντωνάκη, μην θυσιάζεσαι τόσο, είσαι και νέος, μην σε χάσουμε…

Και ξαφνικά, όλοι μα όλοι είναι υπέρ του ευρώ. Απόλυτη ομοφωνία κομμάτων και δημοσιογράφων. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του Γιωργάκη. Πέτυχε την ομοψυχία.

Το ίδιο ξαφνικά μια δανειακή σύμβαση που θα έφερνε την καταστροφή στην Ελλάδα και που δεν θα έλυνε το πρόβλημα του χρέους έγινε μια απαραίτητη σύμβαση που είναι πρόθυμος ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης να την συνυπογράψει.

Το γνωστό σφουγγάρι έπιασε φωτιά με το να σβήνει τις προηγούμενες δηλώσεις.

Και για το καλό της πατρίδας θα συναινέσει σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Κοίτα να δεις τι πατριώτες έχει τούτη η χώρα.

Τώρα για τους πολίτες θα σκεφτούμε αργότερα. Αφού σώσουμε τις τράπεζες. Οι οποίες πήραν τα πάνω τους με την ματαίωση του δημοψηφίσματος.

Ο Μπένι πάλι δεν έτρεξε στο Ζάππειο. Έβλεπε την πρωθυπουργική καρέκλα και του έτρεχαν τα σάλια. Αλλά μάλλον ο Γιωργάκης δεν θα του κάνει την χάρη να την γευθεί.

Η μόνη περίπτωση να γίνει ο Μπένι πρωθυπουργός είναι να αντικαταστήσει τώρα τον Γιωργάκη. Στις επόμενες εκλογές θα έχει, αν είναι αρχηγός, ένα απόκομμα να παίζει.

Πάντως για να έχουν σκυλιάσει όλοι για το δημοψήφισμα και να το θεωρούν το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να συμβεί σημαίνει ότι είναι απόλυτα σίγουροι ότι ο λαός θα ψηφίσει όχι στο ευρώ.

Αλλά ο λαός είναι ώριμος μόνο για να τους ψηφίζει. Το είπε εξάλλου και ο Κυριάκος της οικογένειας.

Έχουμε πάντως εθνική κυριαρχία. Απλά για να μας διευκολύνουν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί καθόρισαν την ημερομηνία του δημοψηφίσματος, την ερώτηση του καθώς και το αποτέλεσμα.

Βαρέθηκαν να βλέπουν τις διαφωνίες και μας έβγαλαν από τον κόπο. Για το καλό μας το έκαναν.

Η αλήθεια είναι ότι η δανειακή σύμβαση του κουρέματος όπου θα κουρευτούν περίπου 100 δις τα οποία θα τα πληρώσουμε με 130 δις θα είναι η ταφόπλακα της δημόσιας περιουσίας, της εθνικής κυριαρχίας (ότι έχει απομείνει), της πολιτικής, των πολιτών.

Χωρίς να έχουμε γλιτώσει την στάση πληρωμών. Η ολοκληρωτική πτώχευση είναι μπροστά μας. Τότε τι σημαίνει αυτή η ομοψυχία;

Έπεσαν λοιπόν οι μάσκες. Πλέον να αποκαλυφθούν, εκτός από τους σωτήρες του ΠΑΣΟΚ, και οι υπόλοιποι σωτήρες. Με σφουγγάρι ή χωρίς.

Με την επιφύλαξη το κείμενο στα επόμενα πέντε λεπτά να είναι εντελώς ανεπίκαιρο,

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ..

ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ...

ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ....

ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ


Εδώ η Selena Gomez, η φιλενάδα του Justin Bieber, καθώς κατέβαινε τις σκάλες φορώντας ένα mini φόρεμα και ψηλά τακούνια και λογικό είναι να δεί οτι βλέπετε ο παπαράτσι ...

Ο ΓΑΠ ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες παραστάσεις της πωρωμένης κακουργίας του.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ..

Image and video hosting by TinyPic

Η Ευρώπη σάστισε. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει ο λαός να αποφασίσει για τη σωτηρία της χώρας.


«Μπράβο κύριε Παπανδρέου!», γράφει το Spiegel για το δημοψήφισμα


''Bravo Herr Papandreou'' (''Μπράβο κύριε Παπανδρέου'') αναφέρει το Spiegel στο εξώφυλλο της ηλεκτρονικής του έκδοσης


«Η Ευρώπη σάστισε. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει ο λαός να αποφασίσει για τη σωτηρία της χώρας. Ο Παπανδρέου ποντάρει σε ένα και μοναδικό χαρτί. Η απόφασή του είναι σωστή»γράφει σε πρωτοσέλιδο άρθρο το Spiegel Online υπό τον τίτλο «Μπράβο κύριε Παπανδρέου!» και εξηγεί γιατί θεωρεί πως η απόφαση του πρωθυπουργού είναι ορθή.

«Ο κίνδυνος να πουν οι Έλληνες «όχι» στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής υπάρχει. Παρόλα αυτά η απόφαση είναι ορθή για τρεις λόγους» αναφέρει το άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel και εξηγεί:

α) Ο πρωθυπουργός χρειάζεται νωπή λαϊκή εντολή. Εξελέγη πριν την κορύφωση της κρίσης. Η πολιτική που ακολουθεί απαιτεί δύσκολες αποφάσεις. Σε καμία αναπτυγμένη χώρα δεν έχουν επιβληθεί τόσο σκληρά μέτρα περικοπών και λιτότητας.

β) Η αντιπολίτευση κωλυσιεργεί. Μετά από ενάμιση χρόνo δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη από μικροπολιτικά παιχνίδια. Μέσω του δημοψηφίσματος υπάρχει η ελπίδα ότι η αντιπολίτευση θα λάβει σαφώς θέση για το πως βλέπει το μέλλον της χώρας και...

γ) Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη της κρίσης. Σχεδόν όλοι οι πολίτες είναι θύματα της οικονομικής πολιτικής, πολλοί δεν συνειδητοποιούν τι συμβαίνει γύρω τους και καταφεύγουν στην απεργία. Σε περίπτωση που η πλειοψηφία των πολιτών ταχθεί υπέρ του δρόμου που χαράσσει η κυβέρνηση ίσως η χώρα εξέλθει μια ώρα αρχύτερα από την κρίση. Ως συνέπεια οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα έχαναν οποιαδήποτε νομιμοποίησή τους.

«Η πρωτοβουλία του Παπανδρέου αιφνιδιάζει τη γερμανική κυβέρνηση» επιγράφει το άρθρο της η Die Zeit και σημειώνει: «Για το δημοψήφισμα των Ελλήνων που ανακοινώθηκε η Γερμανία δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. Η γρήγορη αντίδραση ήρθε από την αγορά συναλλάγματος:το ευρώ καταβαραθρώθηκε».

Ο γερμανικός Τύπος για το δημοψήφισμα

Το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της κρισιμότητας της κατάστασης κυριαρχεί στα γερμανικά μέσα, τα οποία σημειώνουν πως ο Γ. Παπανδρέου διακινδυνεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ως επικεφαλής πλέον μίας κυβέρνησης εθνικής απελπισίας.

Χαρακτηριστικοί τίτλοι του γερμανικού Τύπου, όπως μεταδίδει η ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle: «Η Αθήνα αιφνιδιάζει με δημοψήφισμα σχετικά με το πακέτο βοήθειας» επιγράφει άρθρο της η Welt, «Ο Παπανδρέου ανακοινώνει δημοψήφισμα για το πακέτο βοήθειας» γράφει η Frankfurter Allgemeine, «Ο Παπανδρέου διακινδυνεύει την έξοδο της χώρας από το ευρώ» σημειώνει το Focus.

«Μπρύντερλε: Η Ελλάδα απειλείται με χρεοκοπία» αναφέρει η Bild, «Ο Dax καταβαραθρώνεται, οι μετοχές πέφτουν» γράφει η Handelblatt. «Ο Παπανδρέου θέλει δημοψήφισμα. Ασαφές αν είναι νόμιμο» σημειώνει η Taz του Βερολίνου, «Η μεγάλη απόφαση» επιγράφει το άρθρο της η Tagespiegel.

Σύμφωνα με την Tagesspiegel «τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αρχηγός μιας κυβέρνησης της εθνικής απελπισίας περισσότερο από ποτέ.Τολμάει την τελευταία μεγάλη σφαγή με το να ρωτήσει το λαό του για θέματα που αφορούν την Ευρώπη. Αυτό είναι θαρραλέο και μπορεί να του προσδώσει δόξα. Πιθανότερο όμως είναι και κάτι εντελώς διαφορετικό»

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung παρατηρεί: «Εάν χάσει ο Παπανδρέου το δημοψήφισμα το πιθανό είναι να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές. Τότε ίσως σχηματιζόταν μια κυβέρνηση συνασπισμού ΠΑΣΟΚ- ΝΔ.Εδώ και εβδομάδες λέγεται ότι ο Παπανδρέου έχει κουραστεί πολύ στο αξίωμα του. Οι νέες εκλογές θα καθυστερούσαν όμως την εφαρμογή των αποφάσεων. Στο Βερολίνο το υπουργείο Οικονομικών δήλωσε πως αιφνιδιάζεται από την απόφαση του Παπανδρέου. Δήλωσε ότι πρόκειται για μια εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας και ότι μέχρι τώρα δεν έχει καμία επίσημη πληροφόρηση».

H Suddeutsche Zeitung σημειώνει ότι «το δημοψήφισμα του Παπανδρέου προκαλεί ανασφάλεια στους Ευρωπαίους εταίρους. Η δήλωση του αφήνει εμβρόντητους την αντιπολίτευση, οικονομολόγους και Ευρωπαίους εταίρους ενώ και οι μετοχές καταποντίζονται. Ένα 'όχι' δεν θα μπορέσει πλέον να εμποδίσει μια χρεοκοπία της Ελλάδας, εκτιμά ο Ράινερ Μπρύντερλε,επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Φιλελευθέρων».

Το Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση κάνει λόγο για δημοψήφισμα που «δημιουργεί σύγχυση στους Έλληνες» και αναφέρεται στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης που κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ως «απρόβλεπτο παίκτη», καθώς και στην κατάπληξη που προκάλεσε η ανακοίνωση στους κυβερνητικούς κύκλους του Βερολίνου, οι οποίοι επέλεξαν να μην το σχολιάσουν επίσημα.

ΝΑΙ Η ΟΧΙ


thumb



Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μιά μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο τ' όχι -το σωστό- εις όλην την ζωή του.

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που, αφού τρανταχτούν από προσχηματικά σκαμπανεβάσματα, αφού παρακολουθήσουν τις...

ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ..



Οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σ’ ολόκληρη της Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, οι εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που ευτυχώς αναβάθμισε και έδωσε ρόλο ο γΑΠ στη διαμόρφωση των κρίσιμων πολιτικών του αποφάσεων, μετά από κινητοποίηση που η κατεύθυνση δόθηκε από την καρδιά του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Παύλο Γερουλάνο, σε μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση στηρίζουν τον Γ. Παπανδρέου, τον γιο του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου!
Οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ που γνωρίζουν ότι ξένοι δάκτυλοι υποχρέωσαν τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του Κινήματος, τον ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης, να συμπεριλάβει στο στενό του περιβάλλον και να υπουργοποιήσει όλα αυτά τα φρούτα του γυμναστηρίου, τους νεοφιλελεύθερους γιάπηδες της Goldman Sachs, το πολιτικό gay club, τους βασιλόφρονες και δεξιούς, τώρα θα στηρίξουν τον μεγάλο σοσιαλιστή αριστερό ηγέτη!
Αν πρόκειται να υπάρξει μεταβατικός πολιτικός ηγέτης, αυτός θα είναι μεταξύ των...
άξιων αγωνιστών του σοσιαλισμού όπως ο Παύλος Γερουλάνος, η Τίνα Μπιρμπίλη, ο Δημήτρης Δρούτσας, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Χριστοδούλου του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους... οι λαϊκοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ

Εγκόσμια και… παραδείσια!


Δια χειρός Αλιθέρση

Ποιοι επιθυμούν διακαώς την ψήφιση της λεγόμενης «δανειακής σύμβασης»;

Οι τραπεζίτες ναι!

Οι καναλάρχες ναι!

Οι έχοντες και κατέχοντες ναι!

Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» εναγωνίως ναι!

Οι Αμερικάνοι «σύμμαχοι» επίσης ναι!

Το ΠΑΣΟΚ ναι!

Η ΝΔ ναι!

Οι… δορυφορίσκοι τους ναι!

Η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ… έχουν μέρες να εκφραστούν!

Τι τους βιάζει όλους αυτούς και κάνουν αγώνα δρόμου για την ψήφισή της;

Η απάντηση προφανώς είναι απλή.

Ενδιαφέρονται:

Για τους μισθούς μας!

Για τις συντάξεις μας!

Για να μην πτωχεύσουμε(!) εμείς που ήδη πτωχεύσαμε!

Ενδιαφέρονται λένε για την… πατρίδα!!!

Γιατί μας έκοψαν τους μισούς μισθούς και συντάξεις;

Γιατί σε μας όλα αυτά τα χαράτσια;

Μα για να ζούμε συνετά και να μην… συνεχίζουμε τις μέχρι τώρα κραιπάλες!

Γιατί επιμένουν όλοι αυτοί να (ξε)πουλήσουμε τη δημόσια περιουσία;

Γιατί διέλυσαν τη Γεωργία, τη Βιομηχανία, την Παιδεία της χώρας μας;

Γιατί παραδίδουν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, τον ήλιο μας, τη θάλασσα, τον αέρα, στους «φίλους εταίρους» μας;

Γιατί πληρώσαμε για να φτιάξουμε υποδομές και τώρα μας τις παίρνουν;

Κι εδώ η απάντηση είναι απλή:

Αν βρίσκεσαι στον παράδεισο της ΕΕ και της ΟΝΕ (σκληρό πυρήνα) δεν σου χρειάζονται τα εγκόσμια!

Μας αποτρέπουν από τα αγαθά της πρόσκαιρης, ψεύτικης ζωής, για να κερδίσουμε την…παραδείσια αιωνιότητα!

Τα εγκόσμια βέβαια είναι μόνο γι’ αυτούς, που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι έτσι και αλλιώς δεν πιάνουν παράδεισο με τίποτα!

Τέλος στο αγωνιώδες ερώτημα πώς είναι η κόλαση και ο παράδεισος, η απάντηση δίνεται απόλυτα πειστικά από το video ειδικού απεσταλμένου που ακολουθεί!

ΥΓ. Το ερώτημα, πώς προέκυψε αυτό το χρέος, έχει απαγορευτεί με πράξη νομοθετικού περιεχομένου!

Το ερώτημα δε, αν υπάρχει ειδική πτέρυγα για παπαγαλάκια στον παράδεισο, προς το παρόν δεν έχει απαντηθεί ακόμα!

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ό Άρχοντας του Άλλου Κόσμου διέταξε επειγόντως να φτιαχτεί άμεσα τρίτος χώρος υψίστης ασφάλειας, εκτός παραδείσου και κολάσεως, όπου εκεί θα οδηγούνται και θα φυλάσσονται σε αυστηρή απομόνωση όλοι οι πρωτοκλασάτοι Πασόκοι, προκειμένου να μην διαβρώσουν και το εκεί ισχύον καθεστώς!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/11, 5 μμ


Απανταμε στην προσπαθεια εκφοβισμου της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ (Σωρού 13, Μαρούσι 151 25 -Τηλ: 210 3447300 Fax: 210 6178011), με το συνθημα των συναγωνιστων μας απο το σωματειο Γαλαρια: Μας κλείνετε στο σπίτι; Σας ανοίγουμε τις μπάρες! Να ξέρουν ότι για κάθε ευρώ που θα ζητάνε θα τους το ανταποδίδουμε με 20 πλασιο πρόστιμο, ανοιγοντας τις μπάρες τους!!

Απανταμε στους τρομοκρατες που εκμεταλλευονται τους χιλιοπληρωμενους δρομους μας , με το δυνατοτερο οπλο μας: Την αλληλεγγυη και την συλλογικη μας δραση.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΡΑΤΣΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. KANENAΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ.

ΟΥΣΤ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/11, 5 μμ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.oxidiodia.gr

www.denplironodenplirono.com

Τι ρόλο παίζει, άραγε, ο Κάρολος Παπούλιας;

Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα λόγια. Η απάθεια του δεν έχει προηγούμενο. Εδώ ο κόσμος χάνεται, οι Ευρωπαίοι απειλούν να μας στείλουν εκτός Ευρωζώνης, ο ΓΑΠ πουλάει τρέλα, η χώρα είναι ακυβέρνητη, οι Έλληνες έχουν πέσει εδώ και δυο χρόνια σε εθνική κατάθλιψη και αυτός...
κρατά στάση αναμονής. Στον κόσμο του!
Θα τον ξυπνήσει κανείς από τον ύπνο τον βαθύ μήπως και συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και αναλάβει καμία πρωτοβουλία ή θα συνεχίσει να παίζει με τα νεύρα μας;

ΦΥΓΕΤΕΕΕ.

Τελικά, το σενάριο της επιστροφής σε Εθνικό νόμισμα, έγινε εξαιρετικά δημοφιλές.



Δεν είναι ένα θέμα στο οποίο κανείς μπορεί να τοποθετηθεί αβίαστα και εύκολα. Διαβάσατε πολλά, ακούσατε...
πολλά, τώρα ψηφίστε !
Όχι αν θέλετε να επιστρέψουμε, αλλά..
αν τελικά επιστρέψουμε, πόσο καταστροφικό θα είναι αυτό για τις ζωές μας και το μέλλον μας.
Ο λόγος σε σας, τους αναγνώστες του taxalia.
Ψηφίζετε όπως πάντα αριστερά στο μενού.

βόλτα στο Facebook και βρήκε το προφίλ της Εύας Καϊλή, για να πάρει μια γεύση από το κλίμα που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Θυμάμαι τις μέρες επί Καραμανλή, που όλη η Ελλάδα κρεμιόταν από τα χείλη του Τατούλη, του Δαϊλάκη και δυο-τριών άλλων ανταρτών και γελάω, γιατί εκείνα τα ζόρια ωχριούν μπροστά στα τωρινά του ΓΑΠ. Ελπίζω πάντως αυτά να μην ωχριούν μπροστά στα επόμενα…

Η Μιλένα παραιτήθηκε, η Καϊλή ζητάει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και απειλεί, αρκετοί ΠΑΣΟΚοι δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν το αφεντικό τους, ο Σαρκοζί βράζει, ο κόσμος βράζει περισσότερο και ο Γιώργος… μάλλον κατεβάζει το νέο επεισόδιο του Walking Dead αυτή τη στιγμή.

Η μέρα που πέρασε είναι ατελείωτη και δεν ξέρω ακόμα που θα οδηγήσει. Γι’αυτό ο «Νίντζα των αποκαλύψεων», χωρίς να χάσει χρόνο, έκανε μια βόλτα στο Facebook και βρήκε το προφίλ της Εύας Καϊλή, για να πάρει μια γεύση από το κλίμα που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Το προφίλ της ξανθιάς πανέμορφης βουλευτίνας στο πιάτο σας:

Όλα τα status των διασημοτήτων στο Facebook, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.

ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣ....

ΠΑΜΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.

ΠΛΕΞΑΜΕ ΓΙΩΡΓΟ.....

http://2.bp.blogspot.com/-CIlKOVYlOPg/TrFeXp0obEI/AAAAAAAACO8/AQ4GptD1mN4/s1600/PAPANDREOU-MERKEL-SARKOZY-%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2594%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%259F%25CE%25A5-%25CE%259C%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%259A%25CE%2595%25CE%259B-%25CE%25A3%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%259A%25CE%259F%25CE%2596%25CE%25A5.jpg

ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ.

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ..

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ..



Στο πειθαρχικό σκέφτεται να οδηγήσει η διοίκηση της ΔΕΗ όσους εργαζόμενους της πρωταστήσουν ή αρνηθούν να καταβάλλουν το έκτακτο χαράτσι στα ακίνητα που θα πληρώνεται μέσω ΔΕΗ.
Η απόφαση αυτή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες..
αναμένεται να ληφθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ και ήδη όπως αναφέρουν συνδικαλιστικές πηγές, οι κυβερνητικές πιέσεις είναι αφόρητες προς την διοίκηση ώστε να παρθεί αυτή η άδικη και προσβλητική απόφαση για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ που δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι. Επίσης αν τελικά ληφθεί αυτή η απαράδεκτη απόφαση θα αποτελέσει οδηγό και για τους εργαζόμενους των άλλων ΔΕΚΟ και των Υπηρεσιών του Δημοσίου με συνέπεια να κινδυνέψουν χιλιάδες εργαζόμενοι με πειθαρχικές διώξεις!!! Το θέμα το γνωρίζει τόσο η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ όσο και η ΓΣΕΕ και αναμένεται να ληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...




1. Το δημοψήφισμα στην Ελλάδα εάν θα γίνει, θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου.
2. Η 6η δόση θα εκταμιευθεί μετά το Δημοψήφισμα και μόνο φυσικά το αποτέλεσμά του είναι θετικό!
3. Το ερώτημα στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει ο ελληνικός λαός θα είναι το εξής απλό: ναι ή όχι στο ευρώ;
4. Η ελληνική Βουλή θα πρέπει νωρίτερα να κυρώσει τις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου...
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι οι δανειστές μας μάς λένε ότι θα χρεοκοπήσουμε εάν πούμε όχι στο ευρώ, ότι θα...
πτωχεύσουμε. Λες και εμείς ποτέ ταλαντευτήκαμε σε αυτό το θέμα. Λες και εμείς εγείραμε ποτέ τέτοιο θέμα. Λες και εμείς, όλοι οι έλληνες πολίτες δεν υπομένουμε τα πάνδεινα μέσα από μία πρωτοφανή λιτότητα μόνο και μόνο για να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη...

Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη διαστρέβλωση των πάντων. Ο Παπανδρέου κάνει ένα δημοψήφισμα το οποίο κανείς δεν του ζήτησε και διαμορφώνει με τέτοιο διαστρεβλωτικό τρόπο το ερώτημα μόνο και μόνο για να αποσπάσει ένα μεγαλοπρεπές "ναι" από τον ελληνικό λαό... Το οποίο "ναι" θα χρησιμοποιήσει, όχι φυσικά για να πιστοποιήσει και να επαναβεβαιώσει τη δεδομένη ευρωπαϊκή στάση των Ελλήνων, αλλά για να το ταυτίσει με την αποδοχή της κυβέρνησής του...
Τέτοιους αριβισμούς είχαμε χρόνια να δούμε. Οι πρόγονοι του κ. Παπανδρέου (οικογενειακοί και πολιτικοί) όταν έβλεπαν ότι χάνουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και την εκλογική ήττα να πλησιάσει άλλαζαν εκλογικούς νόμους, έβαζαν μειονοτικά κόμματα στη Βουλή, μόνο και μόνο για να κόψουν έδρες από τους αντιπάλους τους ή έβαφαν τα ψηφοδέλτια μπλε και κίτρινα για να τα διακρίνουν από μακρυά με δυνατούς προβολείς... Ο ίδιος σήμερα για να μείνει γαντζωμένος στην πρωθυπουργική καρέκλα βάζει ανύπαρκτα ζητήματα, διαστρέφουν την πραγματικότητα και παίρνει τη σωστή απάντηση με το λάθος ερώτημα...
Η άθλια μεθόδευσή του ήταν πρωτοφανής: αρχικά έκρυψε τα σχέδια του από τους ξένους ηγέτες, προφανώς για να τους αιφνιδιάσει. Μετά είπε ψέμματα, ότι δήθεν τους είχε ενημερώσει. Αυτός επέμεινε στα ψέμματά του ακόμη και όταν οι ίδιοι οι ηγέτες τον διέψευσαν! Μετά ανακοίνωσε ότι το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την πρότασή του, ενώ, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι οι υπουργοί, υπήρχαν εντονότατες διαφωνίες και δεν τέθηκε θέμα έγκρισης! Την ίδια στιγμή είπε ψέμματα και για το ερώτημα του Δημοψηφίσματος, που το συνέδεσε με την έγκριση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, όπως άλλωστε έλεγαν, όλη μέρα χτες, τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και ο αναπληρωτής του, που είχαν πάρει από το πρωί σβάρνα τα κανάλια... Στις Κάνες ο κ. Παπανδρέου έκανε μία μεγάλη κωλοτούμπα και αποδέχθηκε το ερώτημα όπως οι ξένοι το είχαν περιγράψει από νωρίς το πρωί (ναι ή όχι στο ευρώ), για προφανείς ποταπούς και μικροκομματικούς λόγους...
Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος! Ποντάρει στο φόβο (τον τρόμο καλύτερα) των ξένων ηγετών μπροστά σε μία ελληνική χρεοκοπία, όχι για να πετύχει καλύτερους όρους για τους έλληνες πολίτες αλλά για να μείνει στην καρέκλα του ακόμη 1-2 μήνες!

Ορθή επισήμανση από τον Δημήτρη Τσοβόλα, στην εκπομπή του Αυτιά.



"Αν φύγουμε από το ευρώ, πρέπει να βγούμε και από την Ευρωπαϊκή Ένωση", είπε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, "επειδή θα είμαστε αναγκασμένοι να βάλουμε προστατευτικούς δασμούς, κάτι που αντίκειται στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία".
Επίσης ο κ.Τσοβόλας απεκάλυψε ότι όταν ήταν Υπουργός,..
πέρασε νόμο για να ελεγχθούν φορολογικά οι 7 Αμερικανικές "πολυεθνικές" και τις εντόπισε να φοροδιαφεύγουν, δέχθηκε την επίσκεψη του τότε Πρέσβη των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κίλι....

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην φτάσουμε στο δημοψήφισμα»,

δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον ...
τηλεοπτικό σταθμό Mega. Η κ. Γεννηματά υποστήριξε πως η κυβέρνηση πρέπει να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, να ακολουθήσει ψήφιση της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση και στη συνέχεια να δρομολογηθούν εκλογές.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΑΠ ΜΙΝΕΙΚΟ...
153 ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΦΟΥΣΚΑΣ,ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ,
ΜΠΕΝΙ...
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
ΥΠΕΡ ΨΗΦΙΣΑΝ..
ΟΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ
ΣΗΜΕΡΑ.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ..

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΕ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ....

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕ
ΤΟ ΕΙΠΕ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΕ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ....
ΑΛΛΑ ΠΟΥ;;;
ΚΑΤΑ ΔΩ
ΚΑΤΑ ΚΕΙ 
ΚΑΤΑ ΠΟΥ;;;;;;;;;;
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ..ΠΑΠΠΟΥ!!!