PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ


..ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ.
ΤΑΒΕΡΝΕΣ, CLUB, ΣΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΖΩΗ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ...ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ, Ο ΕΡΩΤΑΣ..ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ!!!!

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ





ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ...ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ



OI AYRIANES DHMOSKOPHSEIS



"Ψήφο εμπιστοσύνης στην Αριστερά"




Θεωρώντας ως δεδομένο ότι τον τελευταίο χρόνο «ανατράπηκε η ηγεμονία του δικομματισμού και γεννήθηκαν νέες ελπίδες στους εργαζόμενους και στη νεολαία, για μια ριζική αλλαγή στα πολιτικά πράγματα και στη ζωή τους», ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλ. Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου, ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης «στο πρόγραμμα της Αριστεράς, σε ένα πρόγραμμα ανατροπής, διεξόδου από την κρίση, για μια λύση της Αριστεράς, που έχει ανάγκη ο τόπος».

Η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα εμπεριείχε ιδεολογικά και προγραμματικά στοιχεία, που συνθέτουν την συνολική αντιπαράθεση του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ με τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και το ΚΚΕ, κατά του οποίου, άσκησε επίσης έντονη κριτική.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ υποστήριξε ότι «σήμερα, μπροστά σε μια νέα διεθνή πραγματικότητα κατάρρευσης του νεοφιλελεύθερου μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης, που βασίστηκε στην απληστία και στην υπερσυσσώρευση κέρδους, αισθανόμαστε όλοι ότι βιώνουμε ένα τέλος εποχής».

Για την κυβέρνηση είπε ότι «κρύβεται διαρκώς πίσω από το σύμφωνο σταθερότητας και την απειλή της επιτήρησης για να περισώσει τις κεντρικές της επιλογές και ταυτόχρονα καταρρέει, υπό το βάρος της λαϊκής δυσαρέσκειας, των μεγάλων σκανδάλων και της κακοδιαχείρισης. Ο ορίζοντάς της έχει εξαντληθεί, το ίδιο και οι προσδοκίες και η υπομονή του κόσμου».

Για το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «δεν έχει να αντιτάξει τίποτα διαφορετικό».

"Οχι σε πρόωρες εκλογές"




"Να πάμε τώρα σε εκλογές θα είναι μεγάλο λάθος για την Ελλάδα. Σε αυτήν την οικονομική κρίση είναι περιπέτεια να πάμε σε μία, δύο και τρεις αναμετρήσεις...Η κάθε αναμέτρηση είναι 280 εκατ. άρα 1 δις 400 εκατ. Με τα χρήματα αυτά λύνουμε το θέμα των αγροτών και της φτώχειας. Η παρούσα Βουλή θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης πολιτικής συναίνεσης. Η πρόταση Πάγκαλου, η πρόταση Βερελή, η πρόταση Σαρκοζί, η πρόταση Ομπάμα. Ποιος είπε ότι οι καλοί είναι μόνο στην ΝΔ και οι κακοί στο ΠΑΣΟΚ και στα άλλα κόμματα; Καλοί υπάρχουν παντού", ανέφερε ο κ.Γ.Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στο MEGA.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ εκτίμησε ότι θα "έχουμε άγριες εξελίξεις. Ακόμα τα φαινόμενα της κρίσης δεν έχουν χτυπήσει την πόρτα μας, όπως η ανεργία".Αναφερόμενος στο κόμμα της ΝΔ είπε ότι "έχει αρχίσει η μάχη των δελφίνων.Αυτή την στιγμή αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σύμπνοια.Να ψάξουμε να βρούμε μέσα από την Βουλή κάτι καλύτερο...

Υπερσύγχρονο εξοπλισμό

...και μηχανήματα προμηθεύτηκε η ΔΕΥΑ Κατερίνης, για τις αυξημένες ανάγκες ειδικών εργασιών και παροχής καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Πρόκειται για βυτιοφόρο όχημα με τεχνολογία αιχμής που δημιουργεί νέα δεδομένα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Επιχείρησης προς του Δημότες. Οι παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΚ, θα είναι εφεξής πολύ πιο γρήγορες και αποτελεσματικές, στον αστικό ιστό της πόλης όσον αφορά τον καθαρισμό των φρεατίων και τις αποφράξεις.



Το όχημα φέρει δεξαμενή ακαθάρτων χωρητικότητας 8 κυβικών μέτρων και δεξαμενή καθαρού νερού 5 κ.μ. Το πλαίσιο είναι MERCEDES-BENZ τύπου ACTROS ενώ η υπερκατασκευή είναι της αναδόχου γερμανικής εταιρίας WIEDEMANN & REICHHARDT τύπου SUPER 3000. Το βυτιοφόρο είναι κατάλληλο για την απόφραξη αγωγών και φρεατίων με αναρρόφηση και ταυτόχρονα εκτελεί καθαρισμό με νερό υπερύψηλης πίεσης.

Το νέο αποφρακτικό συνολικού κόστους 399.500 € παρελήφθη στις 24-12-2008 και αποκτήθηκε με συγχρηματοδότηση από το Ταμείο Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται για ένα τριαξονικό βυτιοφόρο όχημα τελευταίας τεχνολογίας και μειωμένης εκπομπής ρύπων (EURO 4), που χρησιμοποιείται για την απόφραξη και την συντήρηση- καθαρισμό φρεατίων και αγωγών των δικτύων όμβριων και αποχέτευσης ακαθάρτων.

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Περικλης Τσιβανίδης είπε: «Η ολοκλήρωση του προγράμματος του Ταμείου Συνοχής ήταν για μας ο μεγάλος στόχος μας ως νέα διοίκηση. Ο στόχος αυτός επετεύχθη στο έπακρο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα έχουμε μπροστά μας το νέο αποφρακτικό. Ένα μηχάνημα που τιμάει την πόλη μας και δίνει απίστευτες δυνατότητες και δυναμική στην Επιχείρηση. Οι συνάδελφοι Νίκος Παπαζιώγας και Λάμπης Καρατζόγλου ως συνέχεια της διοίκησης, θεωρώ πως θα το χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος των δημοτών και της καθημερινότητα της πόλης που τόσο αγαπάμε. Καλοτάξιδο να είναι και καλές αποφράξεις».


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΤΙΜΑΕΙ...ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ-ΞΥΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ-ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ...!!!

Έναντι λογαριασμού πληρώνει το ΥΠΕΧΩΔΕ στην Πιερία, αφού ανακοίνωσε το ιλιγγιώδες (!!!) ποσό των 700 χιλ.ευρώ για τη συντήρηση ασφαλτικών στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ στο τμήμα από Σκοτίνα μέχρι Θεσσαλονίκη.

Για όλο αυτό το τμήμα βέβαια οι εργασίες που απαιτούνται είναι όχι απλώς παραπάνω από 700 χιλ ευρώ αλλά δεν θα φτάσουν ούτε για τα πρώτα 5 χλμ.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ

Στην ανακοίνωση που εστάλη πάντως χθες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται τα εξής: «Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς υπέγραψε Απόφαση με την οποία εγκρίνεται η διάθεση πίστωσης 700 χιλ. ευρώ για το έργο, «Εκτέλεση εργασιών συντήρησης ασφαλτικών στο παράπλευρο δίκτυο του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, στο τμήμα από Σκοτίνα μέχρι Θεσσαλονίκη».

Να θυμίσουμε ότι για το σύνολο των παράλληλων έργων, τους τρεις κόμβους και τον παραλιακό δρόμο από Βαρικό μέχρι Παραλία στη σύσκεψη προ ενός χρόνου περίπου ο κ. Σουφλιάς είχε δεσμευτεί για πιστώσεις περίπου 52 εκ. ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ NEWS 24/7





Βουλή: Ενστάσεις για χρηματοδότηση εφημερίδων χωρίς δημοσιογράφους

Εντονες ενστάσεις διατύπωσαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης χθες στη Βουλή, για την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που ρυθμίζει τις καταχωρήσεις του Δημοσίου στον τοπικό και επαρχιακό Τύπο.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε ότι η ρύθμιση δίνει τη δυνατότητα χρηματοδότησης εφημερίδων που δεν απασχολούν ούτε ένα δημοσιογράφο με σχέση εξαρτημένης εργασίας καθώς καταργείται η υποχρέωση προσκόμισης ασφαλιστικής ενημερότητας.

Απαντώντας, ο υπουργός Εσωτερικών διευκρίνισε ότι η ρύθμιση είναι αναγκαία τόσο για την τόνωση και τη διαφάνεια του περιφερειακού Τύπου όσο και για την ενίσχυση του καθεστώτος των δημοσιογράφων ώστε να λειτουργούν με όρους που ταιριάζουν στο δημοσιογραφικό λειτούργημα. Παράλληλα αναδιατύπωσε, κατόπιν αιτήματος της ΕΣΗΕΑ το εδάφιο της τροπολογίας το οποίο καθόριζε τις προϋποθέσεις εργασίας δημοσιογράφων με δελτίο παροχής υπηρεσιών (μέσω ΟΑΕΕ .

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

ΣΗΜΕΡΑ

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (16:45, Alpha)

Πανιώνιος-Εργοτέλης (16:45, Novasports 1)

ΑΕΚ-Θρασύβουλος (19:00, Novasports 1)

Ολυμπιακός-Αρης (19:00, ΝΕΤ)

ΑΥΡΙΟ

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (15:00)

Πανθρακικός-Λάρισα (16:45, Novasports 1)

Πανσερραϊκός-Ξάνθη (16:45, Alpha)

Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:00, Novasports 1)

Υπεγράφη η συμφωνία συνεργασίας «Υγεία» - Σαφάκ

Την ιδιαίτερη σημασία της συνεργασίας δύο μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στο χώρο της υγείας -του επιχειρηματικού ομίλου Υγεία στην Ελλάδα και του ομίλου Σαφάκ στην Τουρκία- τόνισαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, ο υπουργος Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ. Αβραμόπουλος και ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για τις σχέσεις με την ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς.

Κ. Καραμανλής: Σήμερα δεν χωρά το «όχι σε όλα.."

Στις δύσκολες συνθήκες της εποχής δεν χωρά το «όχι σε όλα», επανέλαβε από τη Λαμία ο πρωθυπουργός, θέτοντας και πάλι το δίλημμα υπεθυνότητα ή πόλωση. «Έργα 3,7 δισ. ευρώ βελτιώνουν την αναπτυξιακή προοπτική σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και ειδικά τη Φθιώτιδα».