PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

μαζεύω λεφτά για...





άρχισε η γιορτή !!!





Εγώ, το χρήμα




Η Ελλάδα πάσχει. Η Ελλάδαπεθαίνει.
Περίπου 2.000.000 Ελληνεςδεν έχουν τα απαραίτητα και πολλοί, πάρα πολλοί δεν έχουννα φάνε.
Περί τα 4.000.000 Ελληνες ζουν κοντά στο όριο της φτώχειας(λίγο πάνω, λίγο κάτω, πολύ κάτω).
Γύρω στα 2.300.000 Ελληνεςεπιβιώνουν με πενιχρόεισόδημα. Το οποίο μειώνεταισυνεχώς.
Η Ελλάδα (όλα τα παραπάνω στοιχεία της EUROSTAT) είναιπρώτη στην Ευρώπηστην ανεργία (η ανεργία των νέων έχει πάρει επικές διαστάσεις) - μια Μαύρη Πανώλη τρώει τη χώρα.
Αυτοί που την έφεραν ώς εδώ,κυβερνούν ακόμα. Και κυβερνούν με τον ίδιο καταστροφικό τρόπο.
Από την εποχή Σημίτη (όταν, κατά το δικό του ρηθέν, «ας πρόσεχαν» οι Ελληνες με το χρηματιστήριο έως τώρα), η μιασυμφορά την άλλη διαδέχεται.
Με το ίδιο πολιτικό προσωπικό να τις διαχειρίζεται. Τις συμφορές.Και τις τύχες της χώρας. Ταυτίζοντας τις τύχες με τις συμφορές.
Ο Γιωργάκης. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο κ. Σημίτης. Ο κ.Σαμαράς. Ο κ. Βενιζέλος. Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος. Ο κ.Προβόπουλος. Ολοι είναι στα... πόστα τους.

Η κυρία Μπακογιάννη, ο Μητσοτάκης τζούνιορ, ακόμα και η ανεκδιήγητη κυρία Ντίνα Μπιρμπίλη, όλοι είναι στα πόστα τους, στους θώκους της εξουσίας, στα πάνελ της προπαγάνδας.

Ολο μεταμορφώνονται κι όλο οι ίδιοι μένουν.

Οσο για τον κ. Κουβέλη, μπορεί να μην ήταν ο ίδιος στο κόλπο απ’ την αρχή, αλλά ο μισός χώρος του, απ’ το ΚΚΕ εσ., την ΕΑΡ και τώρα τη ΔΗΜΑΡ, ευδοκίμως υπηρέτησε υπό τις δυο σημαίες του δικομματικού μονοκομματισμού.

Ευδοκίμως υπηρέτησε η κυρία Ρεπούση υπό την κυρία Γιαννάκουκαι υπό την κυρία Διαμαντοπούλου, ευδοκίμως οι μισοίδημοσιογράφοι και οι μισοί ακαδημαϊκοί αυτού του χώρου έσπευσαν υπό την αιγίδα του κ. Λαλιώτη, της κυρίας Μπακογιάννη, του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ζεστάθηκαν στο παραγώνι τηςΕΡΤοΝΕΤ και συνέβαλαν στην πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού. Από κομματικοκρατικά και ιδιωτικά κανάλια.

Σήμερα η Ελλάδα ξεψυχάει.

Σήμερα οι άνθρωποι του Σημίτη κυβερνούν μέσω του κ. Σαμαρά. Οιίδιοι παλιοί μηχανισμοί. Της ίδιας Διαπλοκής. Της ίδιας διαφθοράς. Της ίδιας Υποτέλειας. Πότε στους Αμερικανούς, πότε στουςΓερμανούς. Και πάντα ψοφοδεείς απέναντι στους Τούρκους.

Ψήφισαν, Σαμαράς - Βενιζέλος - Κουβέλης
φαστ τρακ,
τσακ μπαμ
και πατ κιουτ
το «πακέτο των μέτρων» για «να πάρουμε τη δόση» (ένα ακόμαθαλασσοδάνειο). Κι αμέσως μετά πάνε να φέρουν το φορολογικό -ποιο φορολογικό;

Ενα φασιστικό διάταγμα που παίρνει τα μισά απ’ όσα βγάζει μια οικογένεια των 26.000 ευρώ κατ’ έτος (ενώ τα άλλα μισά τα έχει ήδη υφαρπάξει με έκτακτες εισφορές, τέλη επιτηδεύματος, έμμεσους φόρους, μείωση μισθών κι άλλα τόσα όσα). Πρόκειται γιαολοκληρωτική σφαγή των νοικοκυριών, παράλυση της οικονομίας, διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Καταργούν το αφορολόγητο των παιδιών (ακόμα κι αν το πάρουν πίσω, αρκεί που το σκέφθηκαν). Δημογραφική γενοκτονία.

Ποιοι τα σκέφτονται αυτά; Ανθρωποι ηλίθιοι; καθόλου! Γεμάτοι πτυχία και ντοκτορά είναι οι σύμβουλοι και οι υπουργοί - έχουν όμως ένα ελάττωμα! Είναι λακέδες των Δυνατών κι έτσι γίνονται Εχθροίτου Λαού.

Σκαρφίζονται πράγματα παράλογα, αντιπαραγωγικά κι ανήθικα, διότι δεν μπορούν να κάνουν αλλοιώς. Εφεραν τη χώρα στο δεύτετελευταίον ασπασμόν και τώρα δεν μπορούν παρά να τηναποτελειώσουν (για να μην τους τελειώσουν τα αφεντικά τους).

Ποιος λογικός άνθρωπος θα πρότεινε κατάργηση τουαφορολόγητου των παιδιών; Μόνο ένας λακές των Δυνατών. Ραγιάς ή γενίτσαρος, αδιάφορον.

Δεν είναι μαθητευόμενοι μάγοι. Είναι παρτάλια σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αυτοί που πρέπει να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, επί Σημίτη, επί Καραμανλή, επί Γιωργάκη, επί Σαμαρά, οι ίδιοι, οι ίδιοι ή άλλοι, αλλά πάντα του είδους τους.

Οι ανάπηροι καταθέτουν τα μέλη τους μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη (να σηκωθεί το άγαλμα και να μας πλακώσει στο ξύλο), οι μανάδες δεν έχουν γάλα για τα παιδιά τους, ο κ. Λοβέρδοςκυκλοφορεί ελεύθερος (αλλά όχι τα φάρμακα) και ο κ. Βενιζέλοςκαταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πάει να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ! Παράλογο; Ναι! Διότι το παράλογο παραλύει.

Σκούζει κι οδύρεται ο κ. Ψυχάρης κι όλα τα Συγκροτήματα πουυποστηρίζουν ΠΑΣΟΚ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ... κινδυνεύει να γίνει ΠΑΣΟΚ.Παράλογο; Ναι! Διότι το παράλογο παραλύει.

Τσιρίζει ο κ. Σίμος Κεδίκογλου για τη «θεωρία των δύο άκρων»την ίδια ώρα που δύο πρώην Ρηγάδες (Λαζαρίδης, Χατζησωκράτης), ένας πρώην Κνίτης (Στουρνάρας) και δύο ακροδεξιοί (Γεωργιάδηςκαι Βορίδης εξ ΕΠΕΝ) συνεργάζονται -για να αναφερθώ μόνον σε λίγους- προκειμένου η νεοφιλελεύθερη πολιτική να γίνεταιεγκληματική πράξη.

Παράλογο; Ναι! διότι το παράλογο παραλύει το θύμα του.

Παράλογο; Οχι! Διότι οι υπηρέτες των αφεντικών δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους. Η διαγραφή, για παράδειγμα, Λοβέρδου από Βενιζέλοαπλώς μεταμορφίζει το σύστημα, δεν πειράζει τη δομή του. Κι ο Λοβέρδος απ’ την ΚΝΕ ξεκίνησε. Κι ο Τσουκάτος μαοϊκός ήταν, όπως ο Μπαρόζο.

Στα χρόνια μου είδα πολλούς αριστερούς καθ’ οδόν προς τη Δαμασκό να βλέπουν ως άλλοι Σαούλ το φως το αληθινό και να παίρνουν τον δρόμο για τα Σούσα (της Δεξιάς, του χρήματος, της μακράς γκλαμουριάρικης ευθανασίας). Ε και; Το σύστημα είχε κι έχει πάντα την ευχέρεια να ανανεώνει το υπηρετικό του προσωπικό.

Ο λαός όμως;

Βλέπει το ίδιο αυτό προσωπικό να του κάνει τα ίδια πολλά χρόνια τώρα. Απ’ τη λιτότητα του Ανδρέα Παπανδρέου φθάσαμε (απ)αισίως στη λιτότητα Σαμαρά κι έχουμε μπροστά μας λιτότητα ώς το 2025 ή το 2035 ή το 2060.

Μητσοτάκης, Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς, Διαπλοκή, Μέρκελ, Λοβέρδος, Μπιρμπίλη, Κουβέλης, Υποτέλεια, Τόκοι, Τράπεζες του 19%, το επιτόκιο, Ζήμενς, Χρυσή Αυγή, δελτία των οκτώ,όλο το Σύστημα είναι εδώ - ενωμένο δυνατό.

Εμείς;

Τα παράγωγα του Συστήματος είναι εδώ κι αυτά - ενωμένα δυνατά: φτώχεια, ανεργία, απελπισία, αυτοκτονίες, μετανάστευση, πελατειακό κράτος, μίζες, τοκογλυφία, καταδυνάστευση, αποβλάκωση, ενεχυροδανειστήρια, εκφασισμός, λίστες, οφσόρ, φοροδιαφυγή, κομματιλίκι, αναξιοκρατία, χαφιεδιλίκι - εμείς;

Πού είμαστε εμείς; «και η πάπια εψειρίζετο», έλεγε η μακαρίτισσα καλή μας Ρηνιώ Παπανικόλα.

Εχω την εντύπωση, όχι για πολύ ακόμα.

Εχω την εντύπωση -και μάλλον δεν είναι ευσεβής πόθος- ότι, όπως έλεγε ο Σόλων, η πόλις έχει κοπεί στα δύο και οι πολίτες παίρνουν σιγά - σιγά θέση. Αυτό το σιγά - σιγά όμως μπορεί να ολοκληρωθεί πολύ απότομα.

Η διάσπαση της πόλης είναι με τη σειρά της ένα ερώτημα για τηδημοκρατία. Διότι όταν λέμε ότι η «πόλις κόβεται στα δύο» εννοούμε ότι από τη μια μεριά είναι το 2% του πλούτου κι από την άλλη το98% του λαού.

Αυτή η αντίθεση ουδέποτε αποτυπώνεται σε αντίστοιχα ποσοστά στο εκλογικό σώμα μιας δημοκρατίας (αλλοιώς θα ήταν επαναστατική). Αποτυπώνεται όμως με τις αναγκαίες εκείνες και ικανές μετακινήσεις του εκλογικού σώματος που διαμορφώνουν ισχυρότερο ποσοστόυπέρ του λαού απ’ το ποσοστό (και την επιρροή) του πλούτουπάνω του.

Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα. Και για να διαμορφωθεί το ποσοστό αυτό και να φθάσει έως τις εκλογές αυξανόμενο χρειάζονταικαθημερινοί αγώνες παντού.

Απλά πράγματα, θα μου πείτε, ναι, αλλά δύσκολα.

Τα εύκολα μας έφεραν έως εδώ, τα δύσκολα, αν τα επιχειρήσουμε, θα μας βγάλουν...


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ Χ. ΒΕΛΩΝΗ


OLYMPIAN F.C. - ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ  3 - 2  ( 2004-2005)
OLYMPIAN F.C. - ΠΙΕΡΙΚΟΣ  10 - 0  ( 2002-2003)
OLYMPIAN F.C. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 4 - 1  ( 2001 2002) 



"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" Σ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



   Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για τους Ελληνες σημαίνουν Αγάπη και Ελπίδα!
Τώρα,λοιπόν,που η Κρίση επιτίθεται ανελέητα στην κοινωνία και την πατρίδα μας,εμείς επιμένουμε πως η Αλληλεγγύη και οι Κοινοί Αγώνες θα στηρίξουν και θα λυτρώσουν τους Ελληνες!
Για τον σκοπό αυτό,στον δικό μας τόπο, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Πιεριείς να ενισχύσουν την προσπάθειά μας να συλλέξουμε...
 
ΤΡΟΦΙΜΑ πρώτης ανάγκης για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας!

Περιμένουμε,την όποια προσφορά σας,στα γραφεία των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" στην Κατερίνη [Δημάδη 5 -3ος όροφος-Πλατεία Δημαρχείου] από την Δευτέρα,10 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου [καθημερινά 11-2 το μεσημέρι].


ΟΛΟΨΥΧΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Συντονιστική Επιτροπή Πιερίας


Aναρτήθηκε από:ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΕΒΕΠ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



    
  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιων-Βιοτεχνών και Εμπόρων (πλήν του Μιχάλη Αθανασούλα) ευχαριστεί  θερμά  τους δημοσιογράφους
Που  έσπευσαν να καλύψουν σήμερα την ΚΑΤΑΛΗΨΗ που αποφασίσαμε του Τοπικού Γραφείου του ΟΑΕΕ και παράλληλα να τους ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ
 που αναγκαστήκαμε για τους λόγους που αναφέραμε και στην ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, να  αποχωρήσουμε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ωρα.

                                Ευχαριστούμε θερμά
                                  Το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΠ


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΕΒΕΠ Πιερίας : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ





   Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνων και Εμπόρων Ν.Πιερίας (πλήν του μέλους του Δ.Σ  Μιχάλη  Αθανασούλα), ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την συμπεριφορά  ορισμένων  εκπροσώπων Σωματείων, μελών της ΟΕΒΕΠ, που ανήκουν στην ΠΑΣΕΒΕ  στην σημερινή κατάληψη  των γραφείων του ΟΑΕΕ Κατερίνης.
   
Στις 3/12/2012 σε Έκτακτη γενική  Συνέλευση της  ΟΕΒΕΠ, αποφασίστηκε  σχεδόν ομόφωνα, με την  διαφωνία μόνον των  εκπροσώπων της ΠΑΣΕΒΕ, γνωστοί σε ολους μας, η μορφή της κατάληψης  του ΟΑΕΕ στις  3/12/2012, κάτι που έγινε πανελλαδικά. Οι παραπάνω <συνδικαλιστές> με την ανάρμοστη φραστική και όχι  μόνον συμπεριφορά τους και θέλοντας να  διαλύσουν την κινητοποίηση και να δημιουργήσουν πρόβλημα, εμφανίστηκαν με τις σημαίες της ΠΑΣΕΒΕ.
 
    Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών –Βιοτεχνών και Εμπόρων είναι  μέλος της ΓΣΕΒΕΕ και το τριτοβάθμιο όργανο που την εκπροσωπεί παντού είναι η ΓΣΕΒΕΕ, ειτε το θέλουν είτε όχι. Στην ΠΑΣΕΒΕ, την Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των ΕΒΕ
Όπου αυτοί ανήκουν δεν  ανήκει η ΟΕΒΕΠ και σε καμία Γενική Συνέλευση  της ΟΕΒΕΠ  όποιο θέμα και να έθιξαν η όποια μορφή  κινητοποίησης και να πρότειναν δεν ψηφίστηκε παραπάνω από 3 εως και 4 μέλη. Καταδικάζουμε την συμπεριφορά τους διότι αυτοί προτείνουν και ωρύονται πως θα συσπειρώσουμε τα μέλη μας στα σωματεία και με την συμπεριφορά τους προσπαθούν να τα αποκρίνουν.
  Τα προβλήματα είναι κοινά για ολους και δεν εχουν  χρώμα. Για αυτούς ομως  όποιος δεν ταυτίζεται με τις προτάσεις τους και τις ιδέες τους είναι συμβιβασμένος με το κατεστημένο και  ΧΥΔΑΙΟΣ.
  Για ποια σωματεία που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν με ελλιπείς Διοικήσεις και μόνον με του ημετέρους παίρνουν αποφάσεις για λογαριασμό ολων των μελών τους ;
  Για ποια σωματεία χωρίς την παρουσίαση ουτε καν του Δ.Σ. παρά  μόνον ελάχιστων ημετέρων, κάνουν  καταλήψεις, διαμαρτυρίες  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το σωματείο που  εκπροσωπούν;
  Επειδή  πραγματικά ο σκοπός τους είναι να διαλύσουν ότι τους αντιστέκεται, και το αντιμετωπίζουμε κάθε φορά που  έχουμε συνεδρίαση στην Ομοσπονδία, πάντοτε με ύβρεις, φωνές εως και χειροδικία, καλούμε όλα τα μέλη μας να σταθούν κοντά στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ να μεγαλώσουμε την δύναμη και την   φωνή μας και να διαχωρίσουμε κι εμείς αυτούς που πάντοτε διαχωρίζουν την θέση τους  με την προκλητική πάντοτε  εισήγηση ενός θέματος ΕΜΕΙΣ, η ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΠΑΣΕΒΕ)………και


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΚ ΡΟΚ KAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ!!!!!! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

"Έχετε χαρακτηρίσει όλη τη Νότια Πιερία αρχαιολογικό χώρο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;"


Η μη ειδοποίηση προς τους αιρετούς της Πιερίας από μέλη κλιμακίου του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για την σύσκεψη στο κτίριο της ΚΖ' Εφορείας Αρχαιοτήτων στην Κατερίνη, και στην οποία είχαν κληθεί μόνο μέλη της ΕθελοντικήςΟμάδας Δράσης και εκπρόσωπος του μοναστηριού του Αγίου Διονυσίου, προκάλεσε την οργή και την άμεση επέμβαση της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, του βουλευτή Γιώργου Κωνσταντόπουλου, του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, του δημάρχου Δίου - Ολύμπου Γιώργου Παπαθανασίου, του περιφερειακού συμβούλου Δημήτρη Τσιμήτρη, του προέδρου δημοτικού οργανισμού ΤάκηΛεμονόπουλου κ.α.

    Με την παρέμβαση των αιρετών προκλήθηκε μεγάλη ένταση με εκατέρωθεν διαξιφισμούς σε υψηλούς τόνους και η σύσκεψη ματαιώθηκε με τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να αποχωρούν για την Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ο βουλευτής Γιώργος Κωνσταντόπουλος αποκάλεσε τα μέλη του ΚΑΣ PERSONA NON GRADA στην Πιερία. Ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, επιδεικνύοντας έναν χάρτη, ακούστηκε να λέει πάνω στη διαμάχη : 


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Το βράδυ ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης στο Mediterranean Village Hotel & Spa






  Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα:9.30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του ΜediterraneanVillage Hotel&Spa, στην Παραλία Κατερίνης, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Διευθυντών ΞενοδοχείωνMακεδονίας - Θράκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου MediterraneanVillageκαι έχει εξελιχθεί πια σεεστιακό σημείο του ξενοδοχειακού κλάδου και θεσμό για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.
 




Ο γνωστός μαέστρος Νίκος Πατρής με την ορχήστρα του θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τις κορυφαίες δημιουργίες που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Το μενού θα είναι μια πανδαισία γεύσεων και πρωτότυπων γαστρονομικών συνδυασμών με την πινελιά των Σεφ του ξενοδοχείου.
«Ο Σύλλογος υπόσχεται και φέτος στους καλεσμένους μια αξέχαστη βραδιά αντάξια της ιστορίας του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης και διευθυντής του ξενοδοχείου Mediterranean Resort κ. Δημήτρης Τριγώνης, συμπληρώνοντας ότι «στην εκδήλωση πρόκειται να παρευρεθούν, εκτός των μελών του Συλλόγου, στελέχη ξενοδοχείων και ταξιδιωτικών οργανισμών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ιδιαίτερα του τουριστικού τύπου, εκπρόσωποι πρεσβειών και φορείς τουρισμού, οι οποίοι μέσα σε ένα ιδιαίτερα οικείο και άκρως φιλικό κλίμα θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την κρίσιμη καθημερινότητα των θεμάτων του τουρισμού αλλά και την πορεία του κλάδου ειδικότερα».
  Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά στα τηλ. 23510 64600 & 6936 501 362αλλά και μέσωδιαδικτύου στην διεύθυνση: village@mediterraneanhotels.gr



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ" ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ



  
 ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ  κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ...
ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ κ.  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ...
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;;; 

 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ 


Η ΔΕΗ αποδέχεται την πληρωμή των λογαριασμών χωρίς το τέλος ακινήτων...



   

  Σιωπηρή εντολή στα καταστήματά της να μπορούν να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς την επιβάρυνση του τέλους ακινήτων για όσους καταναλωτές το επιθυμούν, έδωσε η ΔΕΗ, μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Στελέχη της επιχείρησης ανέφεραν, πάντως, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι γίνονται συνεννοήσεις με το υπουργείο Οικονομικών για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα καθώς (όπως υποστηρίζουν) ο διαχωρισμός του τέλους από τους λογαριασμούς ρεύματος δεν σημαίνει και την κατάργησή του.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή συλλογική αγωγή που κατέθεσαν οργανώσεις και ομοσπονδίες καταναλωτών κατά του μέτρου της είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους των οργανώσεων, η απόφαση που εξέδωσε το Πρωτοδικείο είναι προσωρινά εκτελεστή, γεγονός που σημαίνει ότι η ΔΕΗ πρέπει να σταματήσει να εισπράττει το τέλος, ακόμη και αν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, μέχρι να κριθεί εκ νέου το θέμα από τη Δικαιοσύνη.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Τι κάνουν για ένα graffiti...





Δείτε  φωτογραφίες -που κόβουν την ανασα- με νεαρούς "κασκαντέρ", να... κρέμονται στην κυριολεξία, στον αέρα...






Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα:9.30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του Μediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Mακεδονίας - Θράκης.



Μακεδονίας-Θράκης στο Mediterranean Village Hotel & Spa


  

  
    Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα:9.30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του Μediterranean Village Hotel &Spa,  στην Παραλία Κατερίνης, ο ετήσιος χορός του  Συλλόγου Διευθυντών ΞενοδοχείωνMακεδονίας - Θράκης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείουMediterranean Village και έχει εξελιχθεί πια σεεστιακό σημείο του ξενοδοχειακού κλάδου και θεσμό για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. 


Ο γνωστός μαέστρος  Νίκος Πατρής με την ορχήστρα του  θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τις κορυφαίες δημιουργίες που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Το μενού θα είναι μια πανδαισία γεύσεων και πρωτότυπων γαστρονομικών συνδυασμών με την πινελιά των Σεφ του ξενοδοχείου. 
«Ο Σύλλογος υπόσχεται και φέτος στους καλεσμένους μια αξέχαστη βραδιά αντάξια της ιστορίας του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης και διευθυντής του ξενοδοχείου Mediterranean Resort κ. Δημήτρης Τριγώνης, συμπληρώνοντας ότι «στην εκδήλωση πρόκειται να παρευρεθούν, εκτός των μελών του Συλλόγου, στελέχη ξενοδοχείων και ταξιδιωτικών οργανισμών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ιδιαίτερα του τουριστικού τύπου, εκπρόσωποι πρεσβειών και φορείς τουρισμού, οι οποίοι μέσα σε ένα ιδιαίτερα οικείο και άκρως φιλικό κλίμα θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την κρίσιμη καθημερινότητα των θεμάτων του τουρισμού αλλά και την πορεία του κλάδου ειδικότερα».
Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά στα τηλ. 23510 64600 & 6936 501 362 αλλά και μέσω  διαδικτύου στην διεύθυνσ


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΑΑΓΙΟΝ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΤΟ PIERIA-GR

ΘΕΡΜΑΝΣΗ...ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!





ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ.....ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ





ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΣΜΑΡΩ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ










Στο 1,3 δισ. τα χρέη εφημερίδων – περιοδικών...






Μέσα σε μια τριετία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα έπαθαν καθίζηση αδυνατώντας να αντεπεξέλθουν σε ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον. Με τα διαφημιστικά έσοδα να βρίσκονται σε ... διαρκή πτώση, την κρατική διαφήμιση σχεδόν ανύπαρκτη και τις ζημιές να συσσωρεύονται εδώ και χρόνια άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.
Κι αν χθες, χαρτογραφώντας τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς) καταγράψαμε χρέη που ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ, σήμερα, επιχειρώντας το ίδιο για τις εφημερίδες και τα περιοδικά που εκδίδονται στη χώρα, φαίνεται οι συνολικές τους υποχρεώσεις να αγγίζουν το 1,3 δισ. ευρώ. Κι από αυτές, τα βραχυπρόθεσμα χρέη, αυτά δηλαδή που πρέπει σύντομα να αναχρηματοδοτηθούν, φτάνουν το ένα δισ. ευρώ!
Ηδη κάποιες εφημερίδες δεν άντεξαν και έχουν κατεβάσει «ρολά» όπως..
το καθημερινό «Βήμα», η «Απογευματινή» και η «Ελευθεροτυπία», ενώ ο «Επενδυτής» σώθηκε την τελευταία στιγμή και παρέμεινε στις «επάλξεις», καθώς υπήρξε συμφωνία και αλλαγή ιδιοκτησίας.
Μεγάλοι εκδοτικοί όμιλοι, εισηγμένοι στο Χρηματιστήριο Αξιών, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα παρά τις συνεχόμενες περικοπές αμοιβών, τις απολύσεις, τις εθελούσιες εξόδους που έχουν πραγματοποιήσει (και συνεχίζουν) την τελευταία τριετία.

Εθελούσια και απολύσεις
Μόλις πριν από λίγες μέρες εθελούσια έξοδος ανακοινώθηκε τόσο στην «Καθημερινή» όσο και στα «Νέα», ενώ στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ) ανακοινώθηκαν αιφνιδίως και απολύσεις (από τα περιοδικά) με τις πληροφορίες να θέλουν και «συνέχεια προσεχώς», χωρίς να αποκλείονται και νέες περικοπές σε μισθούς.
Σε δυσχερή κατάσταση βρίσκεται και ο «Αδέσμευτος Τύπος», στον οποίο οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες και η κατάσταση στον χώρο του Τύπου δεν έχει τελειωμό.
Ο ΔΟΛ, που έκλεισε την καθημερινή έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα» (2010) ανακοίνωσε ήδη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 7,5 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών και στόχο, όπως ανακοινώθηκε, την επιστροφή των μετοχών της εταιρείας στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου από αυτήν της επιτήρησης, στην οποία βρίσκεται λόγω του ύψους των ζημιών του ομίλου σε σχέση με τα ίδια κεφάλαιά του.
Αλλά και ο Πήγασος (Ομιλος Μπόμπολα), που εκδίδει μεταξύ άλλων τις εφημερίδες «Εθνος» και «Ημερησία» ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, χωρίς να διευκρινίζεται το ύψος, αλλά με την επισήμανση ότι ήδη έχει καταβληθεί μέρος αυτού ενώ γίνονται και διαβουλεύσεις χρηματοδοτικής αναδιάρθρωσης…
Είναι σαφές ότι στόχος είναι να διατηρηθούν ζωντανοί οι δύο όμιλοι αναμένοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα βέβαια και αναχρηματοδοτήσεις ή επαναδιακανονισμούς δανειακών υποχρεώσεων που έχουν σε πιστωτικά ιδρύματα.
Παράλληλα, ακούγονται ολοένα και περισσότερο σενάρια συγχωνεύσεων τμημάτων, λειτουργιών ή ακόμη και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (χωρίς να αποκλείονται και τα λουκέτα) με στόχο τη μείωση λειτουργικού κόστους και κατ” επέκταση των ζημιών που εξακολουθούν να καταγράφονται.

Τρόικα και ανακεφαλαιοποιήσεις
Οι τράπεζες με τη σειρά τους περιμένουν τις δικές τους ανακεφαλαιοποιήσεις, έχοντας και οι ίδιες πλέον ασφυκτικό έλεγχο από την τρόικα εξωτερικού αλλά και εσωτερικού.
Μετά την ανακεφαλαιοποίησή της αναμένεται κάθε τράπεζα να αρχίσει να τροφοδοτεί την αγορά με κάποια ρευστότητα, που σημαίνει νέα δάνεια ή αναχρηματοδοτήσεις παλαιών. Μόνο που αυτό πλέον θα γίνεται υπό το άγρυπνο βλέμμα ξένων επιτρόπων και ειδικά για δάνεια που θα ξεπερνούν τα 8.000.000 ευρώ θα υπάρχει αυστηρότατος έλεγχος.
Χαρακτηριστικό των αρνητικών αποτελεσμάτων των εκδοτικών ομίλων τα τελευταία χρόνια είναι και το ότι από τις άλλοτε 13 εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών ελληνικές εταιρείες ΜΜΕ έχουν απομείνει εννέα.
Οι καλά γνωρίζοντες τα συγκεκριμένα δεδομένα επισημαίνουν ότι από τους ισολογισμούς τους φαίνεται μείωση του κύκλου εργασιών τους που αγγίζει σχεδόν το 60%. Σύμφωνα με τα στοιχεία για το πρώτο εξάμηνο του 2012 οι επτά εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες ΜΜΕ που βρίσκονται εν λειτουργία (Πήγασος, Τηλέτυπος, ΔΟΛ, Καθημερινή, Ναυτεμπορική, Αττικές Εκδόσεις και Τεχνικές Εκδόσεις) καταγράφουν συνολικό κύκλο εργασιών 189,14 εκατ. ευρώ με τα χρέη τους σε τράπεζες να αγγίζουν τα 481,4 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τους ισολογισμούς του 2011 ο ΔΟΛ φαίνεται να έχει συνολικές υποχρεώσεις 128,8 εκατ. ευρώ με τα βραχυπρόθεσμα χρέη του να φτάνουν τα 89,5 εκατ. ευρώ. Το «Εθνος Εκδόσεις Α.Ε.» έχει συνολικές υποχρεώσεις 37,1 εκατ. ευρώ με τα 33 εκατ. ευρώ να είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ άλλα 16,5 εκατ. ευρώ συνολικές υποχρεώσεις καταγράφονται στην Pegasus Magazine Publications A.E. που έχει βραχυπρόθεσμα χρέη 15,9 εκατ. ευρώ.
Αλλα 10,2 εκατ. ευρώ συνολικά χρέη έχει και η «Ημερησία ΑΕΕ» με τα 9,4 εκατ. ευρώ να είναι βραχυπρόθεσμα.
Στα 74,5 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι συνολικές υποχρεώσεις για τις «Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε.» με 59,6 εκατ. ευρώ εξ αυτών να είναι βραχυπρόθεσμες. Αλλα 5,5 εκατ. ευρώ συνολικές υποχρεώσεις έχει η «Καθημερινή Α.Ε.» με τα βραχυπρόθεσμα χρέη να φτάνουν τα τρία εκατ. ευρώ.

Με κατεβασμένα ρολά
Οι ΝΕΠ Εκδόσεις ΑΕ έχουν συνολικές υποχρεώσεις 68,3 εκατ. ευρώ με τις βραχυπρόθεσμες να φτάνουν τα 32,8 εκατ. ευρώ. Στα 22,3 εκατ. ευρώ φτάνουν τα χρέη του «Real Media AE Εκδόσεις» με τα 21,6 εκατ. ευρώ να είναι βραχυπρόθεσμα.
Και στον τομέα των εφημερίδων εντοπίζονται ορισμένες που οι ισολογισμοί τους αφορούν το 2010 για διάφορους λόγους. Ετσι, η «Τεγόπουλος Χ.Κ. Εκδόσεις Α.Ε.», το αίτημα της οποίας για ένταξη στο περιβόητο άρθρο 99 απορρίφθηκε, εμφανίζεται με συνολικές υποχρεώσεις 69,9 εκατ. ευρώ και βραχυπρόθεσμα χρέη 24,6 εκατ. ευρώ, ενώ η «BESTEND A.E.» έχει συνολικές υποχρεώσεις 43,8 εκατ. ευρώ με τα βραχυπρόθεσμα χρέη της να φτάνουν τα 42,8 εκατ. ευρώ.
Στα 56,3 εκατ. ευρώ φτάνουν οι συνολικές υποχρεώσεις της «Χρυσή Ευκαιρία Εκδόσεις Α.Ε.» με τις βραχυπρόθεσμες να μην ξεπερνούν τα 9,2 εκατ. ευρώ. Η «Εξπρές – Ομιλος Καλοφωλιά Α.Ε.» έχει συνολικές υποχρεώσεις 20,7 εκατ. ευρώ με τα βραχυπρόθεσμα χρέη να αγγίζουν τα 18,9 εκατ. ευρώ.
Στα περιοδικά, ο όμιλος «Λυμπέρη Εκδόσεις Α.Ε.», που κατέβασε ρολά πρόσφατα, έχει καταγεγραμμένες συνολικές υποχρεώσεις 51,3 εκατ. ευρώ με τα ληξιπρόθεσμα χρέη να φτάνουν τα 35,7 εκατ. ευρώ.
Σωρευμένα χρέη με βάση ισολογισμό του 2010 συνολικού ύψους 222,9 εκατ. ευρώ εμφανίζουν οι «Modern Times A.E.» (που επίσης έχουν βάλει «λουκέτο») με τα βραχυπρόθεσμα χρέη να φτάνουν τα 210,6 εκατ. ευρώ.
Με κατεβασμένα «ρολά» είναι και η «ΙΜΑΚΟ Media ΑΕ» που έχει συνολικές υποχρεώσεις 52,5 εκατ. ευρώ με τις βραχυπρόθεσμες να φτάνουν περίπου τα 44,5 εκατ. ευρώ.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΙΕΡΟΣΗΛΕΙΑ Ο ...ΕΡΩΤΑΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ;;; Λένε ...ναι, ή μήπως ...ΟΧΙ;;;

Λένε κάποιοι, Σ ΑΓΑΠΩ περισσότερο κι από ΘΡΗΣΚΕΙΑ.... Ή λένε είσαι ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ, ή λένε Σ ΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΘΕΟ ΜΟΥ.... Δεν ξέρω να πω.... Λένε επίσης πως η ΑΓΑΠΗ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΟΛΑ.... Παρακάτω, έχω ένα τρομερό ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.... ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟ... Λένε....
ΙΕΡΟΣΗΛΕΙΑ Ο ...ΕΡΩΤΑΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ;;; 

Λένε ...ναι, ή μήπως ...ΟΧΙ;;;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ... ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΥΜΝΟ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!!!
Αντί ...καλημέρας!


Αναρτήθηκε από τον ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ.......

Χριστούγεννα, με… αγωνία...





Ανησυχία για πολλούς βουλευτές της ΝΔ, έχει προκαλέσει το θέμα του ανασχηματισμού.
Εκει που έραβαν "υπουργικό κοστούμι", και περίμεναν τις...
αλλαγές στην κυβέρνηση, το θέμα, ξαφνικάπάγωσε.
 Και μαζί και το χαμόγελο στα χείλη τους..



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ...ΣΥΡΙΖΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕ....

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος εκει στην ΕΤ3 να προσπαθεί να κάνει γλυκά τα ...μέτρα! Εκει κι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ κι οποίος αντέξει....
Προσπαθούν όλοι μαζί να δουν και να πουν καλα πράγματα για αυτο που ζούμε. Κι ΑΠ την άλλη οι του ΣΥΡΙΖΑ να λένε πως έρχονται για να μας σώσουν.... Με προτάσεις και ...φάρμακα!
ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ...ΣΥΡΙΖΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕ....


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ!!!




  Σας ενημερώνουμε για την έκθεση ζωγραφικής της Μαρινέλα Ρούσου, στην Κατερίνη, από 08 μέχρι 16 Δεκεμβρίου 2012, στην Αίθουσα Τέχνης «ΕΚΑΒΗ» (Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης).
Σας περιμένουμε με πολύ χαρά στα εγκαίνια στις 8 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6μ.μ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6984526113 και 2351300642



Σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο καφέ «Φιλίππειο» στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης η εκδήλωση της «Λάμψης της Αγάπης»


Ο Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Ν.Πιερίας «Η Λάμψη της Αγάπης» σας προσκαλεί στο απογευματινό που διοργανώνει σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ώρα 5.00 μ.μ. στο καφέ «Φιλίππειο» στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης.


Σκοπός, να χαρίσουμε χαμόγελα σε εκείνα τα παιδιά που περισσότερο έχουν ανάγκη την αγάπη, τη ζεστασιά μας.
Η παρουσία σας είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στις οικογένειες των παιδιών που ασθενούν ενόψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση ηλεκτρικών ποδηλάτων της λαχειοφόρου αγοράς που διενεργήθηκε για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Φιλικά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ





Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τοΔιαβαλκανικό Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη διοργανώνει τηνΔευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματική Αριστεία» (“ProfessionalExcellence”). 

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας είναι ο κ. Alan Rossiter, Πρόεδρος τηςRossiter & Accociates (Συμβουλευτική Εταιρεία για τη βελτίωση στο πεδίο της βιομηχανικής ενεργειακής αποδοτικότητας). Ο κ. Rossiter, με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, είναι επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Cambridge, έχοντας στο ενεργητικό του το μεγαλύτερο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Πιερίας (1ος όροφος, Συνεδριακή Αίθουσα).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Μείωση 50% στην αγοραστική δύναμη των μισθωτών την τελευταία διετία...




Φθίνουσα πορεία ακολουθούν οι μισθοί στη χώρα μας, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, καθώς, ο βασικός μισθός κυμαίνεται σε επίπεδα χωρών που βρίσκονται στη...
δεύτερη ταχύτητα της Ευρωζώνης, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Μάλτα και η Σλοβενία, ενώ, δείχνει να διολισθαίνει προς τα επίπεδα των χωρών της τρίτης ταχύτητας, όπως οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

 Κατά την τελευταία διετία, ο μέσος πραγματικός μισθός μειώθηκε από το 84% στο 74% του αντίστοιχου ευρωπαϊκού μέσου όρου, ενώ, κατά την ίδια περίοδο η αγοραστική δύναμη του μέσου μισθού έχει μειωθεί κατά 50%. Ανησυχητικά είναι και τα ευρήματα για το εύρος της φτώχειας στην Ελλάδα. Με βάση τα δεδομένα του 2011, η Ελλάδα παρουσίασε το 2010 το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό φτώχειας στην ΕΕ των 15 (21,4%), μετά την Ισπανία.

 Ένας στους δύο Έλληνες βρίσκεται στο όριο της φτώχειας, με ετήσιο εισόδημα μικρότερο από 4.871 ευρώ. Το ποσοστό των ατόμων που αντιμετώπισαν υλική αποστέρηση το 2011, αυξήθηκε στο 28,4% από 21,8% που ήταν το 2008, ενώ, το ποσοστό φτώχειας των ανέργων αυξήθηκε στο 44,2% το 2010, από 37,9% το 2008. Ακόμη, το 2011 αυξήθηκε στο 20,1% (από 12% που ήταν το 2008), το ποσοστό του πληθυσμού που δηλώνει ότι υπάρχουν προβλήματα λόγω εγκλημάτων, βίας ή βανδαλισμών στη γειτονιά του...

 Στα χαμηλότερα επίπεδα μεταξύ των χωρών της Ευρώπης των 15 βρίσκεται, σύμφωνα με το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, και η αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων επανένταξης ανέργων στην αγορά εργασίας και των προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΖ' ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΡΜΑΝΛΗ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ?


Δεν μπορεί να παίρνονται αυθαίρετα αποφάσεις για το ποια περιοχή στην Πιερία χαρακτηρίζεται αρχαιολογική και ποια όχι χωρίς την συμμετοχή των εκλεγμένων εκπροσώπων του πιερικού λαού και ότι η Αθήνα δεν μπορεί να κάνει κουμάντο εδώ και να αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη του νομού.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΑΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΣΕΙΣ?...ΠΡΩΤΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΖ ΕΦΟΡΙΑΣ.
ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΝΕΙ...
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ Η ΠΙΕΡΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΕΝΕΡΟ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ...

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ποιοι «πήδηξαν» την άλλη μισή Αθήνα...!!!


Πριν τον Τατσόπουλο ποιοι;

Οι άνδρες διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, όσο και αν η άποψη που επικρατεί είναι πως «όλοι ίδιοι είναι». Υπάρχουν για παράδειγμα εκείνοι που προτιμούν το ποδόσφαιρο από το μπάσκετ, εκείνοι που προτιμούν την πίτσα από το σουβλάκι και εκείνοι που τους ...
αρέσει να πηγαίνουν για ψάρεμα.
Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που μπορεί να μην είναι επίδοξοι ψαράδες, ξέρουν όμως να ρίχνουν τα καλύτερα δολώματα και κατ’ επέκταση τις καλύτερες και ωραιότερες γυναίκες. Οσες έμειναν χωρίς δόλωμα δηλαδή, γιατί μετά την πρόσφατη δήλωση του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, τουλάχιστον στην Αθήνα οι μισές έχουν φάει δόλωμα από τον ίδιο. Το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι αν υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες για τους υπόλοιπους άνδρες.
Ο ελληνικός ανδρικός πληθυσμός έχει αρχίσει να ανησυχεί, αφού δηλώσεις όπως αυτή του κ. Τατσόπουλου, ότι έχει… συνουσιαστεί με τη μισή Αθήνα, συν δηλώσεις άλλων επίδοξων «Τατσόπουλων» που υποστηρίζουν ότι έχουν πάει με… την άλλη μισή, δείχνουν ότι… αθώα γυναίκα δεν υπάρχει σ’ αυτή την πόλη.
Γιώργος Χειμωνέτος:
«Εχω πάει με 1.500 γυναίκες» 

 

Το ποδήλατό του ήταν πάντοτε δικό του και τον πήγαινε πολύ μακριά… Μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ ποδηλασίας και μόντελινγκ, ο Γιώργος Χειμωνέτος έχει ταξιδέψει πολύ και έχει γνωρίσει ακόμα περισσότερο κόσμο. Μόλις πριν από μερικούς μήνες εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι έχει κάνει έρωτα με πολλές γυναίκες, αφού σκοπός του ήταν να αποκτήσει εμπειρίες: «Υπολόγισε 25 χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών τον χρόνο. Νομίζω ότι είναι  πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο». Oταν, όμως, ρωτήθηκε ώστε να γίνει πιο συγκεκριμένος, εάν οι γυναίκες ήταν περίπου 50 τον χρόνο, εκείνος απάντησε: «Πιθανολογώ, ναι. Βλέπεις, ταξιδεύαμε και πολύ…». 

Λευτέρης Πανταζής:
«Εχω κοιμηθεί με 200 γυναίκες» 

 

«Βασανιστείτε!» ήταν το σύνθημά του, όπως κι εκείνο με «όλα τα μωρά στην πίστα» να λικνίζονται στους ρυθμούς των τραγουδιών του. Κατέχει χρόνια τον τίτλο του «γυναικά» και δεν δίστασε να αποκαλύψει μάλιστα σε κάποια συνέντευξή του ότι «έχει κοιμηθεί με 200 γυναίκες». Μέγα ερώτημα παραμένει φυσικά με πόσες γυναίκες έχει πάει, οι οποίες δεν κοιμήθηκαν… στο τέλος. Οσον αφορά στη δική του δήλωση αλλά και σ’ εκείνη του… ανταγωνιστή Τατσόπουλου, ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», δήλωσε: «Ο καθένας στη ζωή του έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, να δοκιμάζει ό,τι θέλει και είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Κάποιοι ξεχωρίζουν για τις αδυναμίες τους. Ε, για να έχει κάποιος μια τέτοια αδυναμία, αυτό σημαίνει ότι θα έχει και αυτό τη γλύκα του…». 

Πασχάλης Τσαρούχας:
«Εχω πάει με τριψήφιο αριθμό γυναικών»

 

Μεγάλες του αγάπες η σύζυγός του Θεοφανία Παπαθωμά, ο γιος τους και η ΑΕΚ. Πριν από όλα αυτά, όμως, ή -καλύτερα- πριν από τη γυναίκα του και το παιδί τους, ο Πασχάλης Τσαρούχας είχε και αυτός αδυναμία στις γυναίκες: «Ποτέ δεν μπόρεσα να μετρήσω τις γυναίκες με τις οποίες έχω πάει. Είναι ένας μεγάλος αριθμός, τριψήφιος!». Σε απλά ελληνικά δηλαδή, μπορεί να μην κατάφερε να τις μετρήσει, αλλά σίγουρα ο αριθμός είναι τριψήφιος. Ωστόσο και ο γνωστός ηθοποιός δείχνει να μειονεκτεί απέναντι στον κ. Τατσόπουλο, γιατί ακόμα κι αν ο τριψήφιος αυτός αριθμός είναι το 999, και πάλι δεν φτάνει την υπόλοιπη μισή Αθήνα… 

Αλέξης Κούγιας:
«Μοντελοπνίχτης» 

 

Σε μια συνέντευξη-ποταμό που είχε παραχωρήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων είχε κάνει και την αποκάλυψη πως δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί καμία γυναίκα: «Εγώ ένιωσα, πες ότι είμαι αιθεροβάμων, πες γιατί πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, ότι η προσωπική μου γοητεία και το κύρος, όχι ένα κοριτσάκι 26 ετών μπορούν να γοητεύσουν, αλλά οποιαδήποτε γυναίκα. Μέχρι να παντρευτώ, εγώ μπορούσα να διαλέξω όποια γυναίκα ήθελα». Μπορεί ο Κούγιας να μην αποκάλυψε αριθμό γυναικών με τις οποίες έχει συνευρεθεί, ωστόσο τόνισε ότι του έχει βγει το παρατσούκλι «μοντελοπνίχτης» γιατί λίγα μοντέλα έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τα δίχτυα του. 

Στράτος Τζώρτζογλου:
«...και με τέσσερις γυναίκες μαζί»

 

Δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να μετρήσει με πόσες γυναίκες έχει πάει, ωστόσο όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του: «Εχω πάει με δύο γυναίκες. Εχω πάει ακόμα και με τέσσερις γυναίκες μαζί». Τα τελευταία χρόνια βέβαια, δραστηριοποιούταν εκτός Ελλάδος, ωστόσο τους τελευταίους μήνες επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη, άρα το υπόλοιπο μισό της Αθήνας είναι έτοιμο να τον υποδεχτεί. Εκτός βέβαια και αν προτιμάει τις… χωριάτισσες, όπως κάποτε του είχε προσάψει η Τζένη Μπότση σε τηλεοπτική σειρά ρωτώντας τον, το αμίμητο: «Τι έγινε, Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;». 

Χάρης Χριστόπουλος:
«Με δυό-τρείς εκατοντάδες γυναίκες»

 

Από τους καλύτερους φωτογράφους της χώρας και μάλιστα με πολλές γυναικείες κατακτήσεις, ειδικά μετά τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Next Top Model», ο Χάρης Χριστόπουλος έχει αποκαλύψει πως έχει πάει με δυο-τρεις εκατοντάδες γυναίκες. Βέβαια, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ούτε ανταγωνιστής του Τατσόπουλου για το υπόλοιπο της Αθήνας, αφού ο γνωστός φωτογράφος έχει δηλώσει ότι «η πιο σέξι γυναίκα που έχω φωτογραφήσει είναι η Ευγενία Μανωλίδου». 

Γιώργος Κιμούλης:
«Δεν με έχει απορρίψει καμία»

 

Αλυτο παραμένει το μυστήριο εάν ο Γιώργος Κιμούλης αναφέρεται σε απόρριψη από γυναίκα που ανήκει στο άλλο μισό της Αθήνας, το οποίο δεν συνουσιάστηκε με τον Τατσόπουλο. Θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ και δεν διστάζει να αποκαλύψει πως εκείνος και η απόρριψη δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους! «Η απόρριψη δεν φτάνει σε μένα γιατί είναι ακραία ευγενικός ο τρόπος με τον οποίο κινούμαι προς ένα πλάσμα που μου αρέσει. Δεν υπάρχει πιθανότητα να το φέρω σε δύσκολη θέση ούτε μία στο εκατομμύριο. Εννοείται πως δεν ακολουθώ αυτή τη στάση για να μην εισπράξω την άρνηση! Το λέω αυτό και ας ξέρω πως μπορεί να μην με πιστέψει κανένας. Δεν έχει καμία σημασία, εγώ ξέρω», έχει πει χαρακτηριστικά.
 



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ