PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ




«Ο κ. Καραμανλής κάνει πρωθυπουργό τον κ. Παπανδρέου» δήλωσε από την Κατερίνη ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Είπε ότι η διαφορά του ΛΑΟΣ από τα άλλα κόμματα είναι ότι «δεν τον κληρονομήσαμε, αλλά τον χτίσαμε», τονίζοντας ότι το κόμμα χρειάζεται 15 βουλευτές για να γίνει πιο αποτελεσματικό.



Αναφερόμενος στο ντιμπέιτ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα πρέπει να ελέγξουν τα «φοβικά τους σύνδρομα» απέναντι στους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να φοβούνται τον δημοσιογραφικό έλεγχο.



«Ο λόγος που θέλουν και ένα δεύτερο ντιμπέιτ αμέσως μετά το πρώτο, είναι για να 'κουκουλώσουν' τα συμπεράσματα του ντιμπέιτ που θα έχει προηγηθεί» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.



Ο ίδιος τόνισε ότι επιθυμεί δύο ερωτήσεις εφ' όλης της ύλης από κάθε δημοσιογράφο και πρόσθεσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα λάβει μέρος στο ντιμπέιτ, εάν δεν αλλάξουν οι όροι και συμπλήρωσε ότι εάν τελικά πάει θα πάει για να το καταγγείλει.



Σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφους, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές δεν έχει γίνει συζήτηση για τα μεγάλα εθνικά θέματα.



Αναφέρθηκε επίσης στην οικονομία, λέγοντας ότι κάθε ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα «προσπαθεί να παραπλανήσει με γενικολογίες τον ελληνικό λαό, χωρίς να αναφέρεται σε ουσιαστικές λύσεις για το πώς θα ελεγχθεί η σημερινή δεινή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία».



Είπε μάλιστα ότι η πρότασή του για εισροή χρήματος, αποσκοπεί, στο «να σωθεί η πατρίδα και μόνο», όπως τόνισε. «Εξυπακούεται ότι δεν θα δεχτούμε χρήματα από προϊόντα εγκλήματος, όπως ναρκωτικά κλπ.» πρόσθεσε.



Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι ο ΛΑΟΣ χρειάζεται τουλάχιστον 15 βουλευτές, για να γίνει η παρουσία του κόμματος στη Βουλή πιο αποτελεσματική.



Δήλωσε ότι ο κ. Καραμανλής κάνει πρωθυπουργό τον κ. Παπανδρέου, «μια που ο κ. Παπανδρέου δεν έχει μόνος του την δύναμη που χρειάζεται να σηκώσει το κόμμα του στην αυτοδυναμία» και συμπλήρωσε ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι το κόμμα που θα μπορέσει να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη τον εκλογών.



Αναφέρθηκε επίσης στα εσωτερικά της ΝΔ, λέγοντας ότι ανησυχεί για το μέλλον της παράταξης.



Τελειώνοντας την ομιλία του, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι η διαφορά του ΛΑΟΣ από τα άλλα κόμματα είναι ότι «δεν το κληρονομήσαμε, αλλά το χτίσαμε».



Στη συνέχεια, ο κ. Καρατζαφέρης επισκέφτηκε τη Λάρισα. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δήλωσε ότι είναι πιθανό να έχουμε εκ νέου εκλογές και πριν τον Μάρτιο.



Σε ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι η ΝΔ παρουσιάζει εικόνα διάλυσης και ότι το κόμμα του είναι εκείνο που επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ να αποδυναμώσει.



«Οι δυο επίδοξοι Πρωθυπουργοί, και ο απερχόμενος και ο ενδεχόμενος, παρουσιάζουν μερικά κοινά γνωρίσματα. Δεν έχουν πληρώσει ποτέ ενοίκιο στη ζωή τους. Δεν έχουν νοιώσει ποτέ την αγωνία, για μια επιταγή ή ένα γραμμάτιο που κοντεύει να λήξει και δεν έχουν πληρώσει ποτέ για ΙΚΑ ή άλλες εισφορές. Σε αντίθεση εμείς, χτίσαμε ότι έχουμε, μόνοι μας, με πόνο και αγωνία. Σήμερα είμαστε νοικοκυραίοι και δεν χρωστάμε πουθενά» είπε.



«Ενώ λοιπόν εμείς δείχνουμε την ευαισθησία μας σε πολλά θέματα, η ευαισθησία του κ. Καραμανλή περιορίζεται μόνο στον Σουφλιά και την Ντόρα. Το χειρότερο πράγμα για έναν ηγέτη, είναι να χτυπάει τον αδύνατο και να υποτάσσεται στον ισχυρό» πρόσθεσε.



Newsroom ΔΟΛ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΒΕΡΤ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με την οποία του ζητά να μπει στη 12η -τιμητική και μη εκλόγιμη- θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, απέστειλε σήμερα Σάββατο ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ.

«Η πρότασή σας να τεθώ εκ νέου επικεφαλής Επικρατείας είναι τιμητική για μένα. Από τα φοιτητικά μου χρόνια και ιδιαίτερα την τελευταία 35ετία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έχω προσφέρει στην πολιτική ζωή, υπηρετώντας αξίες και ιδανικά που στηρίζονται στις ιδεολογικές και καταστατικές αρχές του κόμματός μας, τις οποίες καθιέρωσε ο ιδρυτής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Χρωστώ ευγνωμοσύνη στον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στον αθηναϊκό, που επί σειρά ετών μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ για το καλό της πατρίδας.




» Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής στα κοινά, νοιώθω ότι πρέπει να συμβάλλω στην ανανέωση του κόμματος, την οποία εγώ πρώτος έκανα πράξη και για το λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ την πρότασή σας, επιθυμώντας να καταλάβω την τελευταία θέση. Σας διαβεβαιώνω ότι θα είναι αμείωτο το ενδιαφέρον μου για την πορεία του τόπου και της παράταξης. Η στάση μου και η συμπεριφορά μου όλα τα χρόνια που είμαι ενταγμένος στις τάξεις της ΝΔ αποτελούν εγγύηση για αυτό».



Η δήλωση αυτή του κ. Έβερτ εκλαμβάνεται ως απάντηση στα στελέχη της ΝΔ που πίεζαν τον Κ.Καραμανλή για «ανανέωση» του ψηφοδελτίου, επισημαίνοντάς του ότι αυτό δεν επιτυγχάνεται εάν στις εκλόγιμες θέσεις συμπεριληφθούν μόνο ιστορικά στελέχη και στενοί συνεργάτες του.



Ως προς το χρόνο που θα ανακοινωθεί επισήμως το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε να γίνει αύριο, Κυριακή.

ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ


ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ "ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ" ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ


ΠΟΙΟΣ ΘΑ "ΣΠΑΣΕΙ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΜΠΙΛΙΕΣ?


ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΓΟΥΡΙ...ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ


ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ...ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΜΑΣ...ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ... ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ...ΓΕΝΙΚΑ


Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ - ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ... ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ...ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΕΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ


Παγκόσμια ομάδα

Βασικές Πληροφορίες

Όνομα: ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Κατηγορία:: Κοινού Ενδιαφέροντος - Τρέχοντα Γεγονότα

Περιγραφή: ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ, ΥΨΩΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΜΑΛΓΑΡΑ-ΑΙΓΙΝΙΟ) ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ) Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ΚΑΙ ΜΕ ...ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;

Το μεγάλο παρασκήνιο "έπαιξε" στην αρχή της Αγίας Λαύρας, στην παρέα Υποψήφιος Νέας Δημοκρατίας, Υποψήφιος του ΛΑΟΣ και μάλιστα από τα "γκανιάν" του ψηφοδελτίου, δημοσιογράφοι, πρόεδρος Σηλλόγου και αντιπρόεδρος και η κουβέντα για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ υποψήφιο του ΛΑΟΣ... μέχρι και ψηφοφόρους δεσμεύτηκαν να του στείλουν με μοναδική προϋπόθεση να ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ο συγκεκριμένος Υποψήφιος ονόματα δε λέμε... υπολήψεις δεν θίγουμε! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ... και μάλιστα κάποιος από την παρέα είπε το μαγικό... ΕΙΝΑΙ ΜΕ ...ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

και Υφυπουργός και ...σουβλατζής



Χαμός στον πεζόδρομο της Κατερίνης σήμερα Σάββατο και με αγορά ανοιχτή... από υποψήφιους!
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Πρώην Υφυπουργός ο οποίος μέχρι και ...σουβλάκια μας έψησε στην  "ΠΑΡΑΔΟΣΗ" την ανακαινισμένη! Κεραηλίδη, φώναζε τον γνωστό δημοσιογράφο, να τα ξεροψήσω; κι ο Κεραηλίδης χαμογελαστός, ΝΑΙ τα θέλω ξεροψημένα και χωρίς πολλά λιπαρά... χα χα χα Στην ίδια παρέα και ο Ευγένιος Ολύμπιος με τον Πλάτωνα τον Τασχουνίδη... το παραπολιτικό στην παρέα σύνεφο!!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ...


ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

ΣΟΥΛΑ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΔΑΓΚΩΤΟ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ ΣΤΗ      +ΣΟΥΛΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΓΝΩΜΕΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΤΡΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ..!!!!

Ο ΨΕΥΤΗΣ ....ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ...

ΜΑΥΡΙΣΤΕ  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ....

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ...!!! ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..
ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΕΙΤΕ?

Ε, ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΣΡΕΚ...!!!!!


ΤΥΠΟΣ


HELLAS -SPAIN BASKET 19.30 NET

H νίκη επί της Τουρκίας ανήκει ήδη στο... παρελθόν, αφού στην πορεία της Ελλάδας προς την κορυφή του Ευρωμπάσκετ βρίσκεται η Ισπανία που απόψε (19:30, ΝΕΤ) θα αποτελέσει το τελευταίο εμπόδιο πριν από τον τελικό. Τα τελευταία χρόνια οι «φούριας ρόχας» μας έχουν πάρει τον αέρα.
Ευκαιρία, λοιπόν, για ελληνική... εκδίκηση κυρίως για τις ήττες στο προηγούμενου Ευρωμπάσκετ και τον τελικό του Μουντομπάσκετ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

ΑΦΗΓΗΤΗΣ

Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας
ο πετροπαιχνιδιάτορας
από την άκρη των ακρώ
κατηφοράει στο Ταίναρο
Φωτιά 'ναι το πηγούνι του
χρυσάφι το πιρούνι του.

Ο ΗΛΙΟΣ
Ε σεις στεριές και θάλασσες
τ' αμπέλια κι οι χρυσές ελιές
ακούτε τα χαμπέρια μου
μέσα στα μεσημέρια μου
«Σ' όλους τους τόπους κι αν γυρνώ
μόνον ετούτον αγαπώ!»
Από τη μέση του εγκρεμού
στη μέση του άλλου πελάγου
κόκκινα κίτρινα σπαρτά
νερά πράσινα κι άπατα
«Σ' όλους τους τόπους κι αν γυρνώ
μόνον ετούτον αγαπώ!»
Με τα μικρά χαμίνια του
καβάλα στα δελφίνια του
με τις κοπέλες τις γυμνές
που καίγονται στις αμμουδιές
με τους λοξάτους πετεινούς
και με τα κουκουρίκου τους!

ΧΟΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εμείς ψωμί δεν έχουμε

και τέτοια δεν κατέχουμε

Χρόνους πολλούς μας πολεμάν
κι ανάσα δεν επήραμαν.



ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Φύγανε τα πουλιά γι' αλλού

μα εγώ στο κύμα του γιαλού

θεμέλιωσα το σπιτικό

να τ' αποσώσω δεν μπορώ.

ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ

Τέσσερις μήνες χτίζουμε

και τους οχτώ γκρεμίζουμε

και κάθε γινωμένη ελιά

στοιχίζει και μια φαμελιά.

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Όνειρο πόκανα κρυφά

για τα παιδιά π' ανάθρεφα

Ποιος το 'λεγε πως θε να μου
τα στείλουνε του σκοτωμού.

Στη ΜΑΡΙΝΑ από εμάςμε πολυ αγάπη...

Εχεις μια γεύση τρικυμίας στα χείλη - Μα που γύριζες
Ολημερίς τη σκληρή ρέμβη της πέτρας και της θάλασσας
Αετοφόρος άνεμος γύμνωσε τους λόφους
Γύμνωσε την επιθυμία σου ως το κόκαλο
Κι οι κόρες των ματιών σου πήρανε   τη σκυτάλη της Χί-
μαιρας
Ριγώνοντας μ' αφρό τη θύμηση!
Που είναι η γνώριμη ανηφοριά του μικρού Σεπτεμβρίου
Στο κοκκινόχωμα όπου έπαιζες θωρώντας προς τα κάτω
Τους βαθιούς κυαμώνες των άλλων κοριτσιών
Τις γωνιές όπου οι φίλες σου άφηναν αγκαλιές τα δυο-
σμαρίνια

- Μα που γύριζες
Ολονυχτίς τη σκληρή ρέμβη της πέτρας και της θάλασσας
Σού 'λεγα να μετράς μέσ' στο γδυτό νερό τις φωτεινές του
μέρες
Ανάσκελη να χαίρεσαι την αυγή των πραγμάτων
Η πάλι να γυρνάς κίτρινους κάμπους
Μ' ένα τριφύλλι φως στο στήθος σου ηρωίδα ιάμβου.

Εχεις μια γεύση τρικυμίας στα χείλη
Κι ένα φόρεμα κόκκινο σαν το αίμα
Βαθιά μέσ' στο χρυσάφι του καλοκαιριού
Και τ' άρωμα των γυακίνθων - Μα που γύριζες

Κατεβαίνοντας προς τους γιαλούς τους κόλπους με τα
βότσαλα
Ηταν εκεί ένα κρύο αρμυρό θαλασσόχορτο
Μα πιο βαθιά ένα ανθρώπινο αίσθημα που μάτωνε
Κι άνοιγες μ' έκπληξη τα χέρια σου λέγοντας τ' όνομα του
Ανεβαίνοντας ανάλαφρα ως τη διαύγεια των βυθών
Οπου σελάγιζε ο δικός σου ο αστερίας.

Ακουσε, ο λόγος είναι των στερνών η φρόνηση
Κι ο χρόνος γλύπτης των ανθρώπων παράφορος
Κι ο ήλιος στέκεται από πάνω του θηρίο ελπίδας
Κι εσύ πιο κοντά του σφίγγεις έναν έρωτα
Εχοντας μια πικρή γεύση τρικυμίας στα χείλη.

Δεν είναι για να λογαριάζεις γαλανή ως το κόκκαλο άλλο
καλοκαίρι
Για ν' αλλάξουνε ρέμα τα ποτάμια
Και να σε πάνε πίσω στη μητέρα τους,
Για να ξαναφιλήσεις άλλες κερασιές
Η για να πας καβάλα στο μαϊστρο

Στυλωμένη στους βράχους δίχως χτες και αύριο,
Στους κινδύνους των βράχων με τη χτενισιά της θύελλας
Θ' αποχαιρετήσεις το αίνιγμά σου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ

το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις: 

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου
(Καβάλα) Καβάλα - Ατρόμητος Αθ. 16:45 Νova
(Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος - Αστ. Τρίπολης 16:45 Σκαϊ
(Καυτανζόγλειο) Ηρακλής - Λάρισα 19:00 Νova

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου
(Λιβαδειά) Λεβαδειακός - Εργοτέλης 16:45 Νova
(Ιωάννινα) ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 16:45 Νova
(Ξάνθη) Ξάνθη - Πανθρακικός 16:45 ΝΕΤ
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός - Αρης 19:00 Νova
(Τούμπα) ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 21:15 Νova
nnnn
Ηλίας Τσιτλακίδης και τα μυαλά στα ...κάγκελα!!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΑΒΗ 13.00 Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ....

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ...ΣΡΕΚ !!!!


ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΡΕΚ....
ΤΟ ΧΘΕΣ
ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ "Ο ΛΑΣΠΟΥΤΙΝ"

ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ....
Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΛΑΣΠΗ....
ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ "Μακιαβελιεφ"

I LOVE YOU.....


TON AYGOYSTO

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΙΕΣ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΣ ΤΗ ΡΑΣΤΩΝΗ Ν ΑΚΟΥΣΕΙ
ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.....ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΜΙΚΟ ,
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ
ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Ο ΛΑΟΣ......
Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.....
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .....
ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..?
ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.... ΞΕΡΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ....

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΚΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΣΦΑΓΗ...!!!!

7 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕ,
6 ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
7 ΣΤΟ QUEENS
3 ΣΤΟ ΓΚΛΙΤΕΡ
3 ΣΤΟ ΜΩΒ...ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ... ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ....
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ....

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ


ΠΡΟΚΟΠΗ ....
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ gia to PAIDI ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....?
Ε, ΠΡΟΚΟΠΗ..?
ΚΑΛΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ....!!!!!!!!!!!!!!