PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ένα ζευγάρι συνελήφθη διότι έκανε σεξ δημοσίως στο μετρό του Τορόντο...

Αυτό που πραγματικά προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι δύο τους δεν δίστασαν παρά το γεγονός ότι ήταν εκτεθειμένοι σε δεκάδες επιβάτες, ένας από τους οποίους βιντεοσκόπησε την πράξη τους.

Το συγκεκριμένο βίντεο – όπως είναι λογικό – έχει ήδη γίνει viral, καθώς έφτασε τις 500,000 προβολές σε ένα μόνο site.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι το περιστατικό έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στο σταθμό της Spadina.

Οι αμαξοστοιχίες σταμάτησαν για περίπου 14 λεπτά και κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Μωραίνει Κύριος αν βούλεται απολέσαι....Περί Κωστή Στεφανόπουλου ο λόγος; Ά μπα....


Η βλακώδης παρέμβασή του μπορεί να γκρεμίσει ολόκληρη τη Μεταπολίτευση.
Λάθος του, που γύρισε στον «τόπο του εγκλήματος».
..."Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απoλέσαι". Η Μεταπολίτευση μπρος στον βέβαιο "θάνατό" της έχει αρχίσει να πανικοβάλλεται και σε μια τέτοια περίπτωση τα λάθη δεν είναι μακριά. Λάθος της ήταν να εμφανίσει τον πρώην Πρόεδρο σαν αρθρογράφο της Καθημερινής ...Μέγα λάθος ...ειδικά με αυτόν ως πρωταγωνιστή ...και ειδικά αυτήν την ώρα. Γιατί; Γιατί ο Στεφανόπουλος όχι απλά δεν νομιμοποιείται να εμφανίζεται ως εκφραστής λύσεων, αλλά αντίθετα θα έπρεπε να κατηγορείται ως ένας από τους κύριους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης. Στην κυριολεξία είναι ένας "δολοφόνος", ο οποίος δεν θα έπρεπε για κανέναν λόγο να γυρίσει στον τόπο του "εγκλήματος".
Επιπλέον, η προβληματικότητα της επανεμφάνισής του δεν είναι μόνον άστοχη, αλλά παντελώς ακατάλληλη. Εκτός όλων των άλλων υπάρχει και μια πρακτική αδυναμία, για να μας πείσει πως είναι αυθόρμητη αυτή η επανεμφάνιση. Στην ηλικία που είναι ο Στεφανόπουλος —και με τα εγκεφαλικά επεισόδια που έχει υποστεί— δεν είναι σε θέση όχι άρθρο "συμβουλευτικό" για τον λαό να "υπογράψει", αλλά ούτε να μας διαβεβαιώσει αν πηγαίνει ή αν έρχεται από την τουαλέτα ...Ως εκ τούτου, μάλλον ατύχησαν αυτοί, οι οποίοι του "έγραψαν" το άρθρο" και το "υπέγραψαν" για λογαριασμό του.

Οι καλύτερες αγγελίες γνωριμιών που έχουν περάσει από την δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα.....



Δείτε το βίντεο εδώ

Ά ΡΕ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ


Η συνωμοσία του Κολεγίου Αθηνών

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους «δανειστές» της.
Πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου» ήταν το Μνημόνιο.
Οι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε μας παρέδωσαν στους Ναζί του Χίτλερ, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας παραδίδουν στους Ναζί της Μέρκελ.

Το Κολέγιο Αθηνών δεν είναι ένα ακόμα ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα από τα πολλά, που έχει πλέον η πατρίδα μας. Απλά παριστάνει το εκπαιδευτικό ίδρυμα, γιατί θα έπρεπε να έχει και ένα επίσημο αντικείμενο ενασχόλησης, για να δικαιολογεί την ύπαρξή του. Στην πραγματικότητα αυτό το "σχολείο" ιδρύθηκε από το κύκλωμα του...

ΤΟΝ ΕΔΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ...ΠΕΘΑΝΕΙ


...από την πείνα και τη δίψα!

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ενός γάιδαρου έφερε σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» της Ηλείας και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γουβιάς. Στη δύσβατη περιοχή Ράπη του Κολιρίου στον Πύργο προφανώς ο ιδιοκτήτης του ζώου, αφού έδεσε τον δύστυχο γάιδαρο στον κορμό ενός δέντρου, τον εγκατέλειψε αφήνοντας τον να πεθάνει αργά και βασανιστικά από την πείνα και την δίψα!
Το κουφάρι του ζώου, που εντοπίστηκε από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής, αποδεικνύει το μέγεθος και αυτής της βαρβαρότητας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΠΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΕΙ Έ ΤΟΤΕ Ο "ΓΚΟΓΚΟΣ" ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΚΟΓΚΟ..... ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ
 ΓΚΟΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΌΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ 
ΌΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ.....

Όταν φτάσω σ οργασμό θα σε πάρω ....τηλέφωνο! χου χου χου

Έ ΚΑΙ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ....
ΛΈΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΛΕΦΑΣ ΣΤΟ ΕΤΑΙΡΟΝ ΤΟΥ ΗΜΙΣΗ
"Όταν φτάσεις σε οργασμό, θέλω να μου το πεις!..."
ΚΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ...ΕΝΑΜΙΣΗ
"Εντάξει, άφησε μου το τηλέφωνό σου....."
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ
ΧΙ ΧΙ ΧΙ
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Χίλια νέα λουκέτα πρατηρίων θα προστεθούν στην αγορά καυσίμων το 2012



Το μεγαλύτερο πρόβλημα του κλάδου είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός



Χίλια νέα λουκέτα πρατηρίων θα προστεθούν στην αγορά καυσίμων το 2012 προέβλεψε χθες η ομοσπονδία πρατηριούχων ΠΟΠΕΚ.

Αν και κανείς σήμερα δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των πρατηρίων που συνεχίζουν να λειτουργούν μετά το πρώτο κύμα λουκέτων που ξεκίνησε από το 2010, η ΠΟΠΕΚ εκτιμά ότι ο αριθμός των ανοιχτών πρατηρίων στην ελληνική αγορά κυμαίνεται σήμερα μεταξύ 6.500 και 6.700, όταν προ διετίας ήταν 7.500 με 8.000.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των πρατηριούχων σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα του κλάδου εντοπίζεται στον αθέμιτο ανταγωνισμό αλλά και στην εξάρτηση των πρατηρίων από τις διαθέσεις των εταιρειών να γίνουν εκπτώσεις επί των τιμολογίων προμήθειας.

To χαράτσι της ΔΕΗ, εκτός από τους... καλλιτέχνες δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητα τα social media...


Έτσι, εκτός από τα ... χιλιάδες status που εκφράζουν την αντίθεση μεγάλης μερίδας Ελλήνων στα νέα μέτρα και στο δυσβάσταχτο για πολλούς χαράτσι ακίνητης κατοικίας, αρκετά group και σελίδες έχουν δημιουργηθεί στο γνωστό social network ενώνοντας τις φώνες όσων ζητούν κατάργηση των σκληρών αυτών οικονομικών μέτρων.

Κάνοντας λοιπόν μια γρήγορη έρευνα στο Facebook εντοπίσαμε 8 συνολικά σελίδες γύρω από το χαράτσι της ΔΕΗ. Με αρκετές χιλιάδες χρήστες να έχουν κάνουν like και να έχουν 'ανεβάσει' σχόλια στις σελίδες αυτές μπορεί κανείς να πάρει μια ιδέα για το τι συζητιέται στο Facebook.

Ενδεικτικά τα ονόματα κάποιων γκρουπ: ''Δεν πληρώνω χαράτσι για το σπίτι μου'' (με φωτογραφία του Ε. Βενιζέλου και τη λεζάντα ''Θέλω το σπίτι σου''), η ''ΔΕΗ σας εύχεται καλές διακοπές (ρεύματος)'' και ''Δεν πληρώνω άλλο χαράτσι''...

Μειωμένες θα είναι φέτος οι πολυήμερες σχολικές εκδρομές στο εσωτερικό και το εξωτερικό, λόγω της οικονομικής κρίσης.


Οι δραστικές περικοπές στα «εκτός έδρας» των καθηγητών-συνοδών και η υποχρέωση συμμετοχή του 70% των μαθητών κάθε τάξη περιορίζουν τις μαθητικές αποδράσεις, σύμφωνα με το «Έθνος».

Σύμφωνα με νέα απόφαση του υπουργείου Παιδείας για τους περιπάτους και τις εκδρομές των μαθητών, βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίησή τους είναι η δήλωση συμμετοχής του 70% των μαθητών της τάξης ή του σχολείου.

Σχολεία με μικρό αριθμό μαθητών θα πραγματοποιούν εκδρομές σε συνεργασία με άλλα σχολεία και με τη σύμφωνη γνώμη του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι καθηγητές, από την πλευρά τους, αρνούνται να συμμετέχουν στις εκδρομές ως συνοδοί, μετά τις περικοπές που έχουν υποστεί τα κονδύλια τα οποία προβλέπονται για τις μετακινήσεις τους, είτε αυτές αφορούν τη συμπλήρωση του ωραρίου τους σε άλλα σχολεία είτε σε εκδρομές των παιδιών.

Ο δοτός...

Η συναισθηματική ψυχρότητά της είναι κίνδυνος για την ευρωπαϊκή ενότητα...



Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ «πρωταγωνιστεί» στην έκδοση του αμερικανικού περιοδικού Newsweek αυτής της εβδομάδας, με τον εξώφυλλο τίτλο « «Προσοχή! Είναι η Αγκελα».
Το περιοδικό την αποκαλεί εξαιρετικά... δύσπιστη, συμφεροντολόγα, με αδυναμία στους ξανθούς άνδρες, αλλά πάνω από όλα ψυχρή, και μάλιστα υπερβολικά ψυχρή με την Ε.Ε.

Η συναισθηματική ψυχρότητά της είναι κίνδυνος για την ευρωπαϊκή ενότητα, αποφαίνεται ο αρθρογράφος του άρθρου Ρότζερ Μπόις σημειώνοντας ότι ενώ ο πολιτικός της μέντορας Χέλμουτ Κολ συχνά έκλαιγε, όπως σε μια ομιλία του Φρανσουά Μιτεράν για τις εμπειρίες του στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η Μέρκελ δεν δείχνει τα δάκρυά της. Γι αυτό και δεν έχει κατορθώσει να αποκτήσει προσωπικές φιλίες με πρωθυπουργούς. Το αντίθετο μάλιστα.

«Η καγκελάριος διακατέχεται από βαθιά δυσπιστία απέναντι στο Σαρκοζί και μισεί τη φράση Μερκοζί», υποστηρίζει ο Αμερικανός αρθρογράφος. «Η σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο είναι μια προσομοίωση, ένα σόου για να ηρεμήσουν οι αγορές».

Ο Ρότζερ Μπόις παραλλάσει κι ένα ανέκδοτο από τον πρώην σύζυγο της. «Όταν μετά από 5 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισε να τον εγκαταλείψει, πήρε μαζί της ένα πολύτιμο απόκτημα τους, το πλυντήριο, αλλά θα μπορούσε να είναι και το ψυγείο, συμπληρώνει ο Μπόις. «Αυτή είναι η Μέρκελ, μια γυναίκα που φλέγεται με το ψυγείο», καταλήγει.
Άντε ρε πιερικάρααααααα

Ο Τζάμπας ζει...

«Ντόρτια» οι Πόντιοι!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕ Ποντίων την αναμέτρηση με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, του οποίου επικράτησε 4-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στο βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ 2.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, η οποία θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που υστέρησε και δεν απείλησε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14' με σουτ του Τσιτλακίδη, ενώ στο 50' ο Χασιώτης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0.
Στο 61' ο Σαπάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ και στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Μπασιούκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ο τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 84' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σαπάνη.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Λεωνίδας Μπίλης): Κελπέκης, Σαββίδης (59' Χιντζίδης), Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροΐρης, Τσιτλακίδης (65' Χιονίδης), Γούλας, Μουρατίδης, Βεϊδαμενίδης (59' Κυμβρακίδης), Σαπάνης, Κωνσταντινίδης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Σάκης Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Δρούζας, Χατζημιχαήλ, Λαμπερνάκης, Μαγγανάς, Μπάκανος, Κιουρτσίδης (78' Τσελεμπής), Κοσμάς (71' Ζάκοφ), Μπλατσέρης (60' Κεφαλάς), Μπασιούκας, Πιπινίκας.

Πηγή novasport fm

Ο "Κουρασμένος" και ο "Εξουθενωμένος"...


Ξεκίνησαν οι απολύσεις στο Star.


Η εντολή της ιδιοκτησίας του καναλιού είναι σαφής: «Πρέπει να μειωθεί κατά 30% το προσωπικό». Στο πλαίσιο αυτό άρχισαν οι... πρώτες απομακρύνσεις. Μεταξύ των συναδέλφων που απολύθηκαν είναι οι: Σπύρος Πάνου (Πειραϊκό ρεπορτάζ), Πέπη Οικονομάκη (ρεπορτάζ), Γιάννης Γιαντίνης (star.gr), Γεωργία Χαρδά (Πρωινή μελέτη) Λάμπρος Παναγιώτου (μεσημεριανό δελτίο) και Ιορδάνης Παπακυριακού βραδινό δελτίο). Φήμες λένε ότι κανένας από τους παραπάνω δεν είχε υπογράψει την ατομική σύμβαση εργασίας.

Φ. Κουβέλης: «Η επιστροφή στη δραχμή θα οδηγήσει τη χώρα σε απομόνωση, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει

The BankFellas...

Μιλώντας στον Αλέξη Διακόπουλο, ο κος Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Ευγενία. Είμαστε πιο αγαπημένοι παρά ποτέ.


Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Αδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες περί χωρισμού του δεν έχουν απολύτως καμία βάση, ενώ... δεν απέκλεισε να είναι πολιτικά τα κίνητρα όσων μίλησαν για διαζύγιό του από την Ευγενία Μανωλίδου.
Μιλώντας στον Αλέξη Διακόπουλο, ο κος Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Ευγενία. Είμαστε πιο αγαπημένοι παρά ποτέ. Δεν αποκλείω να είναι πολιτικά τα κίνητρα».
Ετσι, το «θρίλερ» γύρω από το εάν ευσταθούν ή όχι οι ισχυρισμοί ότι τα πράγματα με την σύζυγό του δεν πηγαίνουν καλά λαμβάνει τέλος.

Η πληροφορία ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου περνούν κρίση στην σχέση τους και μάλιστα χωρίζουν, έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία το απόγευμα της Τρίτης (13/12) και αμέσως τα τηλέφωνα για επιβεβαίωση ή διάψευσή της πήραν «φωτιά». Αναρτήσεις στο διαδίκτυο ήθελαν το λαμπερό ζευγάρι να έχει ήδη καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για το διαζύγιό του και μάλιστα αποφεύγει δηλώσεις, ούτως ώστε να προστατέψει τα παιδιά του.
Κι όλα αυτά, περίπου 2.5 χρόνια μετά τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Γλυφάδα, με κουμπάρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Στο μυστήριο παρέστησε πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και τηλεοπτικό χώρο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί, η ενώ η μαέστρος και παρουσιάστρια έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Θεόδωρο Μανωλίδη.
Σημειώνουμε ότι η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει κάνει απολύτως κανένα σχόλιο και χειρίζεται με απόλυτη διακριτικότητα το θέμα, χωρίς την παραμικρή δήλωση.

ΠΩΣ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ...

Υπάρχουν και χειρότερα...

Μπορεί η κρίση να μαστίζει την ευρωζώνη, ο David και η Victoria Beckham όμως, φαίνεται πως την αγνοούν και μάλιστα επιδεικτικά.


Σύμφωνα με τη dailymail η κυρία Beckham ξόδεψε για... το στολισμό του σπιτιού της με γιρλάντες, χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπάλες και φωτάκια, περίπου 35,000 λίρες (δηλαδή 41.591,86 ευρώ!)

Συγκεκριμένα ξόδεψε 5,000 λίρες για το στολισμό κάθε δέντρου - στην έπαυλη των 18 εκατομμυρίων λιρών όπου ζουν- και άλλες 5,000 λίρες για τον στολισμό περιμετρικά του σπιτιού. Συνολικά στο σπίτι, στολίστηκαν 6 δέντρα, όλα με ασημένιες και γυάλινες μπάλες.

Το ζευγάρι θα γιορτάσει οικογενειακά τις γιορτές στην Αγγλία, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων θα δειπνήσουν στο σπίτι τους, με τον chef (και παρουσιαστή του δημοφιλούς show μαγειρικής "the F word" ) Gordon Ramsey που θα παραστεί με τη σύζυγό του Tana και τα 5 παιδιά τους.

Οι 2 οικογένειες πέρασαν μαζί και τις χριστουγεννιάτικες γιορτές της περασμένης χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ....

«Μετά από εβδομάδες φημών, ο Έλληνας πρωθυπουργός, αργά ένα βράδυ Σαββάτου, θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το ευρώ και επιστρέφει στη δραχμή»,

Προσωρινό λουκέτο έβαλε ο ΕΦΕΤ σε εργοστασιακή μονάδα παραγωγής ζαχαρωδών στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής,


Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την εταιρεία Bolero Ζαχαρώδη Θράκης ΑΕ, που...


βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, του Ομίλου εταιρειών Χαΐτογλου ΑΕΒΕ.
Στην ανακοίνωση του ΕΦΕΤ αναφέρεται ότι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τόσο στην γραμμή παραγωγής, όσο και στον χώρο ζύγισης και αποθήκευσης των πρώτων υλών, 17,5 περίπου τόνοι ακατάλληλες πρώτες ύλες και ενδιάμεσα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, που έφεραν περασμένη ημερομηνία ανάλωσης.
Πρόκειται ειδικότερα για :
• 12,9 τόνους ενδιάμεσων προϊόντων ζαχαροπλαστικής
• 3 τόνους αμυγδαλόψιχα τριμμένη – αμύγδαλο κροκάν άψητο με ημερομηνία λήξης 14/11/2008
• 1 τόνο Vegetable Fat Pr. Name με ημερομηνία λήξης 9/2011
• Μια ανοικτή συσκευασία των 450 κιλών και με περιεχόμενο περίπου 250 κιλά τεμάχια σοκολάτας γάλακτος με ημερομηνία λήξης 10/2010 και 200 κιλά σοκολάτας από την παραπάνω συσκευασία λιωμένη σε δεξαμενή
• 92 κιλά φλούδες πορτοκαλιού σε σιρόπι γλυκόζης με ημερομηνία λήξης 6/2011
Πέραν των ανωτέρω, στον αύλειο χώρο του εργοστασίου και σε εξωτερικές αποθήκες – ψυγεία βρέθηκαν, μετά από έλεγχο, άλλοι 16,6 τόνοι πρώτων υλών, ενδιάμεσων προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αδιάθετων τελικών προϊόντων με υπέρβαση του χρόνου διατηρησιμότητας από το 2006 έως το 2011. Για τα προϊόντα αυτά η επιχείρηση δήλωσε ότι προορίζονται για καταστροφή και υπέβαλε σχετική αίτηση καταστροφής. Οι ποσότητες κατασχέθηκαν ως μη ασφαλείς, ακατάλληλες για ανθρώπινη κατανάλωση...

Ο γέροντας Εφραίμ ενθουσίασε το ακροατήριο της Σχολής Γονέων ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


  15-12-2011 013

  15-12-2011 016

  15-12-2011 022
  15-12-2011 009
Ο μοναχός αφοσιώνεται και μιμείται τον Χριστό .Χριστοκεντρική η όλη πορεία του και εκούσια η υπακοή κι η απομάκρυνση από πάθη και επιθυμίες. Ακόμη κι ο υποτακτικός δεν είναι είλωτας αλλά μαθητής του θελήματος του Θεού. Η Θεογνωσία ακολουθεί την αυτογνωσία κι ο άνθρωπος γνωρίζει στη συνέχεια την αλήθεια εμπειρικά και βιωματικά .Κατά συνέπεια ο συνειδητός χριστιανός είτε λαϊκός είτε μοναχός απελευθερώνεται από τα πάθη του ,ταπεινούται ,εισέρχεται στο ταμείο της καρδιάς του και προσεύχεται. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευεργέτης από τον αδιαλείπτως προσευχόμενο.
  15-12-2011 030
  15-12-2011 045
  15-12-2011 058
  15-12-2011 061

Ο γέροντας Εφραίμ ενθουσίασε το ακροατήριο της Σχολής Γονέων ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 . 15-12-2011 033

6 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΡΓΩ" ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΡΩΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ

ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ……….

Λίγο καιρό νωρίτερα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, αρκετές διαμαρτυρίες γονέων και εργαζομένων, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης (ΔΗΚΕΔΗΚ).

Από την μία μεριά οι γονείς διαμαρτύρονταν για τα παιδιά τους, που δεν γίνονται δεκτά στους παιδικούς σταθμούς, γιατί δεν υπήρχε προσωπικό, ή για την απουσία θέρμανσης (λόγω έλλειψης χρημάτων όπως τους είπανε).

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν γιατί τους είχαν αφήσει απλήρωτους από τον Ιούλιο.

Με λίγο ψάξιμο στο Διαύγεια (σπουδαίο εργαλείο), ανακαλύπτει κανείς, ότι οι Δημοτικοί μας Άρχοντες, ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο να τα έχουν καλά με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρά με τους γονείς και τους εργαζόμενους.

Για παράδειγμα η απόφαση 34/2011, 8/11/2011 του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΔΗΚ, που πληρώνει σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς τα παρακάτω ποσά.

ΔΕΡΜΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΟΣΟ

69

7/6/2011

265,68

ΚΟΡΟΜΗΛΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΟΣΟ

6558

7/11/2011

531,36

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΗΧΟΥ

75

30/6/2010

3.630,00

Δεν γνωρίζω αν τις εφημερίδες τις διαβάζει ο Πρόεδρος της επιχείρησης, οι υπάλληλοι, ή τις βάζουν κάτω από τις καρέκλες τους για να φαίνονται ψηλότεροι αλλά τα τηλεοπτικά σπότ τι στην ευχή τα χρειάζονται;

Αν η επιχείρηση έχει οικονομικό πρόβλημα όπως λένε που βρίσκουν τα χρήματα να πληρώνουν και διαφημίσεις ;

Ο Αυτόχθων

Υ.Γ. Κύριε Δήμαρχε και κ. Πρόεδρε της ΔΗΚΕΔΗΚ, την επόμενη φορά που θα ξεμείνουν από θέρμανση οι σταθμοί της επιχείρησης ή οι απλήρωτοι υπάλληλοι κάνουν στάση εργασίας εμείς πλέον θα γνωρίζουμε το γιατί…

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ: Η ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 12\12\2011.

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου για τον μήνα Δεκέμβριο με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη κι άλλα 3 εκτός ημερησίας. Η συνεδρίαση ξεκίνησε, όπως κάθε φορά, με την προ ημερησίας ενημερωτική συζήτηση, όπου όλοι καλωσορίσαμε τον αναρρώσαντα συνάδελφο κ. Γιώργο Ελευθερίου ευχόμενοι να είναι από εδώ και στο εξής πάντα «σιδερένιος»!. Τα θέματα που εμείς θέσαμε στην συζήτηση αυτή ήταν τα εξής:

1) Η εμπλοκή που παρουσιάστηκε εδώ κι αρκετό καιρό στο «χωριό των ψαράδων» στη Γρίτσα σχετικά με την εγκατάσταση ορισμένων δικαιούχων στους οικίσκους που τους αναλογούν. Οι ενδιαφερόμενοι καταγγέλλουν πως οι οικίσκοι έχουν εδώ και χρόνια καταληφθεί από άλλους δικαιούχους που τους χρησιμοποιούν ως αποθήκες. Οι τελευταίοι με την σειρά τους δηλώνουν ότι είχαν προφορική άδεια από την προηγούμενη δημοτική αρχή να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, μέχρις ότου κατασκευαστούν και τους παραδοθούν άλλοι αποθηκευτικοί χώροι. Αυτό που προκύπτει και από την απάντηση που δόθηκε από τον αρμόδιο για το θέμα κ. Γ. Ελευθερίου είναι ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα οξυμένη και ότι σε τελική ανάλυση πραγματική λύση μπορεί να δοθεί μόνον όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή των νέων αποθηκών, κάτι που δεν προβλέπεται όμως να γίνει σύντομα. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πρόθυμοι να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο στην δίκαιη επίλυση του προβλήματος που εν πολλοίς έχει προκύψει από ενέργειες ή αμέλειες της προηγούμενης και της τωρινής δημοτικής αρχής (γιατί π.χ. δόθηκαν άδειες σε νέους δικαιούχους χωρίς να έχει προηγουμένως λυθεί το θέμα της «κατάληψης» των επίμαχων οικίσκων από παλιούς;).

2) Σάλος προκλήθηκε πρόσφατα από τις σοβαρές αναφορές που περιέχονται στην επιστολή του διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΝ.Ο. κ. Αναγνωστόπουλου γεννώντας πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που λειτουργεί εδώ και μήνες η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΝ.Ο., καθώς και για τις σχέσεις του διευθυντή με τον πρόεδρο της επιχείρησης κ. Στύλο. Ζήτησα επίσημη ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση τόσο από τον δημαρχεύοντα, όσο κι από τον κ. Στύλο και άλλους συναδέλφους που τυγχάνουν μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΝ.Ο. Επεσήμανα μάλιστα τον ειδικό ρόλο της δημοτικής επιχείρησης στο θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού Νότιας Πιερίας, για την λειτουργία του οποίου τα νέα δυστυχώς δεν είναι καλά, καθώς διαπιστώθηκε εκ νέου πρόβλημα στεγανότητας. Για τον Βιολογικό είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να επανέλθουμε αρκετές φορές. Όσο για το τεταμένο κλίμα στην Δ.Ε.Υ.Α.ΑΝ.Ο., πέρα από την ελλιπή ενημέρωση στην συνεδρίαση, είχα τηλεφωνικές συνομιλίες τόσο με τον διευθυντή, όσο και με τον πρόεδρο της επιχείρησης, τους οποίους κι ευχαριστώ για την ενδελεχή ενημέρωση που μου παρείχαν. Φαίνεται πως η κατάσταση οδηγείται προς εξομάλυνση κι ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε από εδώ και στο εξής άλλες παρεκτροπές, γιατί είναι για πολλούς λόγους αναγκαία η ομαλή λειτουργία της συγκεκριμένης επιχείρησης.

3) Μετέφερα προς τη δημοτική αρχή τα παράπονα πολλών συνδημοτών μας για το γεγονός ότι εδώ κι έναν χρόνο δεν θερμαίνονται τα κλειστά γυμναστήρια. Πρόσφατα ψηφίστηκε η έκθεση διετίας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, όπου προβλέπονται και ποσά σχετικά με τα γυμναστήρια. Ζήτησα να υπάρξει η διαβεβαίωση πως από Γενάρη τουλάχιστον τα γυμναστήρια θα αρχίσουν να θερμαίνονται και η απάντηση που δόθηκε είναι πως αυτό ξεκινά άμεσα, αλλά ταυτόχρονα θα ήταν καλό να συνεισφέρουν στη θέρμανση ορισμένα ποσά και οι αθλητικοί σύλλογοι. Μετά από νέα ερώτησή μου για το αν ενημερώθηκαν επισήμως οι σύλλογοι για την «υποχρέωσή» τους αυτή, η απάντηση ήταν πως δεν τους έχει γίνει ακόμη επίσημη ενημέρωση. Ίδωμεν!

4) Στα παλιά ανενεργά αμμορυχεία, σε μία περιοχή που συνορεύει με το «Αλεξάνδρειο» ίδρυμα, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα χρόνια μία θαυμάσια ανάπλαση του εδάφους με την δημιουργία ενός αξιόλογου χώρου αναψυχής. Κι όμως αυτός ο χώρος (που σημειωτέον κόστισε 1,2 εκατ. ευρώ!) μένει αναξιοποίητος και ουσιαστικά αφύλακτος! Ρώτησα λοιπόν την δημοτική αρχή αν προτίθεται να αξιοποιήσει επιτέλους τον χώρο αυτό, ίσως και με ορισμένες συμπληρωματικές κατασκευές, ή αν θα αφεθεί κι αυτός να ρημάξει από την φθορά του χρόνου και την εγκατάλειψη, όπως τόσα και τόσα άλλα σημαντικά έργα (βλ. π.χ. το περίφημο «σπίτι Γκουντέλια», γνωστό κι ως «Λαογραφικό μουσείο» στο Λιτόχωρο που κι αυτό κόστισε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και παραμένει εγκαταλελειμμένο κι ανεκμετάλλευτο)! Η απάντηση που δόθηκε από τον δημαρχεύοντα είναι πως είναι ανοιχτός προς οποιαδήποτε πρόταση για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου - υποδηλώνοντας έτσι πως δεν υπάρχει προς το παρόν κανένας σχεδιασμός από την δημοτική αρχή - ζητώντας ουσιαστικά από εμάς την κατάθεση σχετικής πρότασης. Θα το κάνουμε! Όπως και για άλλους ανάλογους χώρους που μένουν αναξιοποίητοι!

5) Η δημ. σύμβουλός μας κ. Μόχλα – Φαρμάκη Ευαγγελία έθεσε ξανά το σοβαρότατο ζήτημα που προέκυψε με τις μετρήσεις ύδρευσης στην Ν. Έφεσσο. Η κ. Μόχλα επεσήμανε την κατηγορηματική δήλωση της αρμόδιας υπαλλήλου ότι δεν μπορεί να γίνει καμία τροποποίηση από τη στιγμή που οι κατάλογοι έχουν σταλεί στην περιφέρεια. Στο αντεπιχείρημα της πλειοψηφίας ότι μπορεί να γίνει ρύθμιση σε όσους δημότες έχουν καταθέσει ένσταση, τόσο εμείς, όσο και άλλοι δημ. σύμβουλοι υποστηρίξαμε ότι αυτό θα ήταν άδικο γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση ολόκληρο το δημ. διαμέρισμα υπέστη τις συνέπειες της έλλειψης περσινής υδρομέτρησης. Θα ήταν όλα πολύ καλύτερα αν είχαν εξεταστεί εγκαίρως αυτές οι περιπτώσεις κι όχι «κατόπιν εορτής», μετά δηλ. την αποστολή των βεβαιωτικών καταλόγων στην περιφέρεια!

Με όλα αυτά, αλλά και με αρκετά άλλα, γίνεται για μία ακόμη φορά αντιληπτό το μέγεθος της έλλειψης συντονισμού και η αίσθηση ακυβερνησίας που υπάρχει στον Δήμο μας! Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να θίγουμε τα κακώς κείμενα και να υποδεικνύουμε, όπου μπορούμε, λύσεις και προτάσεις ανάπτυξης!

Με τιμή,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου

Επικεφαλής δημ. παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ».

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς: Δήμαρχο Στυλίδας


Δήμαρχε: Απόστολε Γκλέτσο το κατεστημένο δεν επιθυμεί δημάρχους να δίνουν τολμηρές και γρήγορες λύσεις … Ωστόσο ,τουλάχιστον, στην περιπτώσει σου ΑΣΤΟΧΗΣΕ …! διότι τα έβαλες με τις γνωστές παθογένειες του …!
Σίγουρα… μαζί σου είναι λίγοι…Είναι αυτοί οι οποίοι έμειναν τουλάχιστον αμόλυντοι από τη διαφθορά.!!!
Η οποία διαφθορά… είναι καταφανές σε όλα τα κοινωνικά στρώματα…!
Δήμαρχε: το παρακμασμένο μάς πολιτικό σύστημα που από την πυραμίδα του ασκεί πολιτική και επεκτείνετε μέσο μικροκομματικών εκπροσώπων του,και στους δήμους, για να αλλάξει… μοιάζει μάλλον ακατόρθωτο…καλή συνέχεια !!!!

Με εκτίμηση
Γιάντσιος Κωνσταντίνος
τ. αντιδήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

O Yπουργός μας, των Οικονομικών, διευκρίνησε σήμερα τι εννοούσε "εξουθενωμένος"...

Δεν εννοούσε τον κουρασμένο λέει όπως κάποιοι κακεντρεχείς είπαν...
Είναι εξουθενωμένος επειδή συμπάσχει με τον ελληνικό λαό...
Μα είπαμε κι εμείς είναι δυνατόν να κουράστηκε...;
Τελικά είχε δίκιο ο Αινστάιν όταν είπε ότι:
"Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο."

ποιο άπλα και κατανοητά δεν γίνετε...

Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω λέει ο συνεργάτης του, που τσακώθηκε μαζί του...



Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται στον 4ο όροφο στην Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ στο νοσοκομείο...
νοσηλεύεται επίσης και ο συνεργάτης του, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον οποίο είχε σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Οι καταγγελίες του Δημάρχου Στυλίδας στο LamiaReport είναι πολύ σοβαρές και όπως είπε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο τις ίδιες καταγγελίες έκανε στην Αστυνομία και στους άνδρες της Ασφάλειας, που μετέβησαν στο νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, όπως μας κατήγγελε, ζήτησε τα κλειδιά της "Παραμυθοχώρας" από το συνεργάτη του, μετά από καταγγελίες που είχε για χρήση ουσιών αργά τη νύχτα στο πάρκο του Λαού.
Ο συνεργάτης του αρνήθηκε και ακολούθησε συμπλοκή. <<<<Μου είπαν για ναρκωτικά στην "Παραμυθοχώρα" και τρελάθηκα. Η Στυλίδα θα καθαρίσει... ή αυτοί ή εγώ>>, είπε μεταξύ άλλων στο (κλικ) βιντεο LR.

ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ...

Επεσε από τα σύννεφα ο Μπένι...


- Ο πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων κατήγγειλε ότι είναι παγια πρακτική να λαδώνονται οι εφοριακοί
- Ο υπ.Οικονομικών εγκαλεί τον πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων γιατί δεν έκανε υπηρεσιακώς τις καταγγελίες
- Τελεσίγραφο στους εφόρους: Μαζέψτε χρήμα αλλιώς σας ξηλώνουμε
Στην χώρα της ...λαμογιάς, της μίζας και του λαδώματος η υποκρισία αν μετριόταν σε ευρώ θα είμασταν πλούσιοι. Χθες, ο κ.Διομήδης Σπινέλλης, ο οποίος ήταν επικεφαλής της γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, αποκάλυψε ότι υπάρχουν εφοριακοί που τα παίρνουν. Σοκαρισμένοι όλοι όσοι τον άκουσαν το αναπαρήγαγαν, ενώ και εμείς τα ΜΜΕ το κάναμε μεγάλη είδηση.

Και αφού ανακαλύψαμε ότι

υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα και ότι οι φόροι χάνονται στην πορεία, ήρθε ο μέχρι πρότινος πολιτικός προϊστάμενος του κ.Σπινέλλη ο κ.Ευάγγελος Βενιζέλος και ζήτησε να παρέμβει εισαγγελέας να διαπιστώσει αν όντως συμβαίνουν όλα αυτά...

Με ανακοίνωσή του ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι : "Με αφορμή τα όσα είπε ο κ.Σπινέλλης, ζήτησε από τον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Γρ. Πεπόνη να διενεργηθεί επείγουσα προκαταρτική εξέταση ώστε εάν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία αυτά να κατατεθούν, παρότι θα έπρεπε να έχουν εμφανιστεί έως τώρα υπηρεσιακά και να έχουν τεθεί υπ’ όψιν της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και της δικαιοσύνης."

Και προσθέτει: "Έστω και τώρα όμως, εάν από την προκαταρκτική εξέταση, μπορούν να προκύψουν συγκεκριμένα στοιχεία, αυτό θα ήταν προς όφελος της προσπάθειας που γίνεται για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αλλαγή στις σχέσεις κράτους και πολιτών."

Ο κ. Σπινέλλης μίλησε για τον κανόνα του 4-4-2, που όπως είπε, αποτελεί κοινό μυστικό και εξήγησε ότι το 40% αφορά την «έκπτωση» επί του προστίμου που επιβάλλεται στον εκάστοτε φορολογούμενο, το άλλο 40% αντιστοιχεί στη μίζα του εφοριακού και μόλις το 20% αποτελεί το ποσοστό του προστίμου που καταλήγει τελικά στα δημόσια ταμεία.

Κι εμείς παρακολουθούμε άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ με επεισόδια περισσότερα και από την "Λάμψη" του Φώσκολου.
Το σήριαλ: "Αμετροέπεια και υποκρισία"...

για όσους την πάτησαν μνημονεύοντας το όνομα του ( φτου )

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ...

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού θα δοθεί παράσταση Θεάτρου Σκιών και Αφήγησης «Τα αινίγματα του γίγαντα» από το «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας» που παρουσιάζουν το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Τα «αινίγματα του γίγαντα» είναι μια διασκευή του λαϊκού παραμυθιού «Ο ήλιος και το φεγγάρι», το οποίο παρουσιάζεται στα παιδιά με την τεχνική του θεάτρου σκιών. Οι εικόνες των παραμυθιών ζωντανεύουν όταν ανάψουν τα φώτα του μπερντέ, ενώ οι ήρωες γίνονται φιγούρες που ακροβατούν ανάμεσα στο φως και τη σκιά. Από τη μια μεριά η αφήγηση ξεδιπλώνει αργά αργά την ιστορία και από την άλλη το φως και οι σκιές δίνουν τον γοργό ρυθμό στις περιπέτειες των ηρώων.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διασκευή-Σκιές-Μουσική: Παναγιώτης Κούλελης
Αφήγηση: Ανθή Θάνου

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η παράσταση είναι ενταγμένη στη δράση «Ευριπίδεια 2011-2014» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013.

Ο Πρόεδρος ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ



Γεώργιος Γ. Καλύβας

Ποια εξουσία; Την κυβερνητική. Έτσι όπως την εκφράζει ο αδερφός του κυβερνητικού εκπροσώπου.


Αν νομίζετε πως είμαστε υπερβολικοί, ακούστε τι είπε:
-Αν δεν παρθούν μέτρα, δε θα γίνει το PSI. Κι αν δεν το PSI, δεν...

θα υπάρχει σύμβαση. Κι αν δεν υπάρχει σύμβαση, τότε...
Σ' αυτό το σημείο, ο Καψής σήκωσε το χέρι του κι άρχισε να χαιρετάει το τηλεοπτικό κοινό.
Τα περαιτέρω, σχόλια, δικά σας...

Και αν τα «χρυσά» κορίτσια της Βραζιλίας, όπως η Gisele, η Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima, είναι τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα.

οι καλλονές από την Αργεντινή έχουν τον τρόπο τους να κλέβουν την παράσταση από τις πιο διάσημες συναδέλφους τους, χάρη στις χυμώδεις τους καμπύλες, που τραβούν τα ανδρικά βλέμματα και γεμίζουν σελίδες επί σελίδων σε περιοδικά της χώρας τους, για λογαριασμό των οποίων φωτογραφίζονται συχνά - πυκνά με αδαμιαία περιβολή...

Μία λοιπόν από τις πιο «καυτές» μελαχρινές της αργεντίνικης πασαρέλας είναι και η Andrea Estevez, η οποία ευτυχώς δεν μοιάζει καθόλου στον συνονόματό της, βετεράνο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Emilio Estevez...

Η «σεξοβόμβα» από την Αργεντινή έχει πραγματοποιήσει δεκάδες αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις και έχει κερδίσει, μεταξύ άλλων, τον πολυπόθητο τίτλο της Playmate... Φαίνεται όμως πως έχει βαλθεί να τρελάνει τους άντρες όχι μόνο με το σώμα, αλλά και με το μυαλό της, γνωρίζοντας καλά ότι το επικοινωνιακό παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό με την εικόνα που «πλασάρει» στα media.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί, άλλωστε, το ότι δηλώνει ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο, όπως το να δοκιμάσει ερωτικές εμπειρίες ακόμα και με εκπρόσωπο του... ίδιου φύλου;



ο Άι-Βασίλης είναι….γυναίκα!!



1. Ποιος άντρας είναι τόσο οργανωμένος;
2. Ποιος άντρας δουλεύει τόσες ώρες;
3. Ποιος άντρας παίρνει τόσα δώρα;…

4. Ποιος άντρας σκέφτεται ποιο δώρο είναι ιδανικό για κάθε άνθρωπο;
5. Ποιος άντρας θα φόραγε κόκκινο κοστούμι;
6. Ποιος άντρας καταφέρνει να φτιάξει σάκο;
7. Αν ήταν άντρας θα είχαμε καθυστερήσεις γιατί θα γύρναγε συνέχεια να κοιτάξει αν κλείδωσε το έλκηθρο
8. Αν ήταν άντρας οι τάρανδοι θα βρώμαγαν και θα πέθαιναν της πείνας
9. Αν ήταν άντρας θα διπλοπάρκαρε με αλάρμ και θα έκανε τη δουλειά του
10. Αν ήταν άντρας δεν θα είχε αρσενικά μικροκαμωμένα ξωτικά για βοηθούς
11. Οι άντρες δεν ζουν τόσο πολύ

Μόνοι τους έδωσαν αυτό το χαρακτηρισμό στον εαυτό τους (παρότι μπροστά στο "ντόπερμαν" , δεν πιάνει μία) .


"Πες ότι εμείς είμαστε στούρνοι και δεν...


καταλάβαμε (τα μέτρα της τρόικα, με την περικοπή μισθών, συντάξεων και την οριζόντια φορολογία) . Εκείνοι δεν κατάλαβαν πως έτσι δε θα κινείται η αγορά και θα βυθιστούμε σε μεγαλύτερη ύφεση; " .
Α, μην το λες, κυρία Όλγα. Αυτοί κι αν είναι στούρνοι. Μεγαλύτεροι από 'σας...

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ