PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ...!


ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ...

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ...ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 μετρα...!!!


* ΨΑΧΝΕΙΣ -ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ "ΕΞΥΠΝΟ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΗΣ ΑΓΑΣ....ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ...


* ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...ΟΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο "ΑΞΥΠΝΟΣ" ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ "ΑΦΗΣΕΙ" Ο ΕΝΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΤΡΙΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ...ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" η ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΙΚΑ...


*ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟΠ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ Ο 5ος ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΟΡΝΑΡΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΒΡΕ ΒΟΣΚΕ, ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ 5ος ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ..!


*ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΝΑ Σ ΑΦΗΣΕΙ...ΚΑΝΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ "ΑΦΗΝΟΥΜΕ" ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..ΑΥΤΕΣ ΠΟΤΕ..!!!


*ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΖΟΣ....ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΙΣΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ...ΤΡΟΜΑΞΕ!!!


* ΕΙΣΑΙ ΣΕ ROUND ABOUT ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΝΕΙ ΣΦΗΝΑ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ....ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΣΟΥ "ΤΡΩΕΙ" ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚ ΚΑΙ "ΛΟΥΖΕΣΑΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΟΥ...!!! ΜΕΡΕΣ ΠΑΣΧΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ...!!!!


* ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ...!!! ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ?


8 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ








ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ....ΣΦΑΖΟΥΝΕ ΑΡΝΙΑ..!!!
ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ.
ΑΠΟ 8 ΩΣ 13 ΚΙΛΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ 8 ΕΥΡΩ, "ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΑ"...!!!!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΚΟΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΕΚΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ, ΚΑΙ ΔΩΡΟ 2 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΤΑΚΙ ΣΑΣ....
ΑΡΝΑΚΙ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ pieria-gr.blogspot.com

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ..!!!!











ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Απεστάλη την Μεγάλη Πέμπτη από το υπουργείο Οικονομικών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, η εγκύκλιος για τις περικοπές των επιδομάτων από 7% έως 12% σε δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς και αστυνομικούς, στις οποίες περιλαμβάνεται και η παρακράτηση 150 ευρώ κάθε μήνα, ώστε να καλυφθούν οι περικοπές που εφαρμόζονται αναδρομικά από τον Ιανουάριο.
Τίθεται πλαφόν 5.981 ευρώ που είναι ο νέος μισθός των γενικών γραμματέων για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, εκτός από τους δικαστικούς για τους οποίους ισχύει ειδικό μισθολόγιο.
Οι μειώσεις επιδομάτων αφορούν τα αιρετά όργανα των ΟΤΑ, τους διοικητές, υποδιοικητές, προέδρους και αντιπροέδρους των ΝΠΔΔ, τους προέδρους, αντιπροέδρους και τα μέλη των ανεξάρτητων διοικητικών αρχών, καθώς και τους προέδρους, αντιπροέδρους, διευθύνοντες συμβούλους και εκτελεστικά μέλη ΔΣ των ΝΠΙΔ που ανήκουν στο κράτος, σε ΝΠΔΔ και σε ΟΤΑ ή επιχορηγούνται, σύμφωνα με τον οργανισμό τους, τακτικά από τον κρατικό προϋπολογισμό σε ποσοστό τουλάχιστον 50% του προϋπολογισμού τους.

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΖΟΝ ΦΟΡΣΑΙΘ


Πέθανε στο Σάντα Ίνεζ του Λος Άντζελες ο αμερικανός ηθοποιός Πέθανε στο Σάντα Ίνεζ του Λος Άντζελες ο αμερικανός ηθοποιός Τζον Φορσάιθ, γνωστός από τον ρόλο του πατριάρχη Blake Carrington στην τηλεοπτική σειρά "Δυναστεία".
Ο ηθοποιός, που γεννήθηκε το 1918 στο Νιου Τζέρσεϊ , υπέκυψε από πνευμονία, μετά από μάχη ενός έτους με τον καρκίνου. Eίχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, το 1979 και είχε νοσηλευτεί με καρκίνο του παχέος εντέρου το 2006.
Εκτός από το ρόλο του ως μεγιστάνας πετρελαίου στην "Δυναστεία", ο οποίος του χάρισε δυο δύο Χρυσές Σφαίρες, ο ηθοποιός δάνεισε τη φωνή του στον μυστηριώδη Τσάρλι, στην τηλεοπτική σειρά "Άγγελοι του Τσάρλι" και στην προσαρμογή της στη μεγάλη οθόνη το 2000 και to 2003.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στο ραδιόφωνο, στη συνέχεια, στο Μπρόντγουεϊ, πριν υπογράψει συμβόλαιο με την Warner Bros.
O Τζόν Φόρσαϊθ ήταν περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές. Ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων είναι " Ποιος σκότωσε τον Χάρι;" του Άλφρεντ Χίτσκοκ, και το "Κρύο αίμα " του Ρίτσαρντ Μπρούκς.
Ο Φόρσαιθ ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ www.news247.gr



































































ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ


Στις 18:30 το απόγευμα θα προσγειωθεί στην Αθήνα το αεροσκάφος που μεταφέρει το Άγιο Φως από τον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων.
Ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Σπύρο Κουβέλη έφτασε με ειδική πτήση στο Τελ Αβίβ, απ' όπου θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα για την τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός.Η τελετή της Αφής θα γίνει στη 1 το μεσημέρι και μισή ώρα αργότερα αναμένεται να παραδοθεί το Αναστάσιμο Αγιο Φως από τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'.
Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν επίσης, εκ μέρους των κομμάτων, οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου (ΠΑΣΟΚ), Μιχάλης Χαλκίδης (ΝΔ) και Ουρανία Παπανδρέου (ΛΑΟΣ).Το Αγιο Φως θα μεταφέρει στην Αθήνα ο αρχιμανδρίτης Μιχαήλ, ως εκπρόσωπος της Εξαρχίας του Παναγίου Τάφου, ενώ εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου στην αποστολή συμμετέχει ο μητροπολίτης Βεροίας και Ναούσης Παντελεήμων.Η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί με ειδική κυβερνητική πτήση από τα Ιεροσόλυμα, μέσω Τελ Αβίβ. Κατά την άφιξη του στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα αποδοθούν τιμές αρχηγού Κράτους. Θα ακολουθήσει επίσημη τελετή υποδοχής, στην οποία μπορεί να παρευρεθεί όποιος θέλει.Η συγκέντρωση των πιστών θα γίνει έξω από την Πύλη 9 και λίγα λεπτά πριν την προσγείωση του αεροπλάνου, αφού περάσουν από το σχετικό έλεγχο ασφαλείας, θα τους επιτραπεί η είσοδος σε ειδικά περιφραγμένο χώρο, από όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή.Στη συνέχεια, με άλλες πτήσεις της Aegean και της Olympic Air και με αεροσκάφη τύπου C 130 και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, το Άγιο Φως θα ταξιδέψει μέσα σε μικρές ειδικά κατασκευασμένες λυχνίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

Με το σχέδιο «Καλλικράτης» θα επιχειρήσει η κυβέρνηση τη φυγή προς τις μεταρρυθμίσεις αμέσως μετά το Πάσχα στέλνοντας σαφή μηνύματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Το ογκωδέστατο νομοσχέδιο, περίπου 400 σελίδων, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και οι νέοι χάρτες των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση το αργότερο μέχρι τις 15 Απριλίου.