PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Ο υπουργός και η ξεματιάστρα!...Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ κυκλοφορεί με ξεματιάστρα;

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μητρόπουλο στις σημερινές «Αγιογραφίες» των «Νέων» ο... Νικήτας Κακλαμάνης δεν έβγαινε ποτέ στην τηλεόραση χωρίς ξεματιάστρα!

Ο Νικήτας πίστευε ότι τον ζήλευαν και ήταν πεπεισμένος – όχι άδικα – ότι στην τηλεόραση το μάτι είναι πολλαπλό. Μόνο στο υπουργικό συμβούλιο δεν μπορούσε… να προσέλθει προστατευόμενος από την πρασινομάτα ξεματιάστρα του!

Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) Λιτόχωρου :


ΨΗΦΙΣΜΑΣτο Λιτόχωρο σήμερα Σάββατο 29/9/2012 και ώρα 18,30μμ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Λιτοχώρου, μετά από απόφαση του Δ.Σ που ελήφθη στις 6/9/2012
Η διοίκηση του σωματείου κάλεσε τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Αφού ο πρόεδρος και τα άλλα μέλη του Δ.Σ εξέθεσαν όλα τα θέματα σχετικά με αυτή τη συνέλευση έγινε διαλογική συζήτηση και αρκετοί συνάδελφοι πήραν το λόγο και διαπιστώθηκε ότι οι συνταξιούχοι βρίσκονται σήμερα σε άσχημη οικονομική κατάσταση με τις συντάξεις πείνας που παίρνουν από τα ταμεία τους.


Ακόμη τονίστηκε η κάκιστη κατάσταση του Εθνικού συστήματος υγείας με τις απαράδεκτες συνθήκες στα νοσοκομεία στο κέντρο υγείας Λιτοχώρου με την έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρών και την έλλειψη αναλωσίμων υλικών για την καθημερινή λειτουργία του ακόμα τα πλέον ασήμαντα σύριγγες γάζες κ.τ.λ.
Για τα νοσοκομεία και την απαράδεκτη αργοπορία στα ραντεβού που πολλές φορές δεν πραγματοποιούνται λογω θανάτου.
Συνάδελφοι όχι μόνο με αυτά αλλά και με αλλά πολλά θα πρέπει να αγωνιζόμαστε κάτω από την καθοδήγηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου που είναι η πανελλήνια ομοσπονδία του ΙΚΑ και όλων των υπόλοιπων ταμείων και που τώρα είμαστε όλοι ως προς την υγεία στο ΕΟΠΠΥ.
Διαμαρτυρόμαστε ακόμα και για τοπικά θέματα και ζητήματα όπως η απόφαση του δήμου να επιτρέψει την μεταφορά στο αμμορυχείο μας των καρκινογόνων βιομηχανικών αποβλήτων που είναι εστία μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα και γενικά της περιοχής. Ακόμη για την οικονομική επιβάρυνση των νοικοκυριών για το βιολογικό καθαρισμό λυμάτων που ακόμη δεν λειτουργεί.
Διαμαρτυρόμαστε όπως και κάθε φορά για το πεδίο βολής που υποβαθμίζουν την περιοχή μας με τους κινδύνους που εγκυμονούν.
Πολλά είναι αυτά τα οποία προσπαθήσαμε αυτή την τριετία και η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη για τις δραστηριότητες του.
Για την Κυριακή 7/10/2012 που θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου η απερχόμενη διοίκηση προτρέπει τους συναδέλφους να συμμετέχουν όλοι επανδρώνοντας το νέο ψηφοδέλτιο με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη απ τα οποία θα εκλεγούν ικανά άτομα ώστε το σωματείο να είναι ζωντανό και να δικαιολογεί ανταποκρινόμενο στο σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε από τους προκατόχους μας.
Τέλος διεκδικούμε :
1.Τα δώρα και τα επιδόματα που άδικα κόπηκαν με τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που μας επέβαλλαν οι τελευταίες κυβερνήσεις .
2.Δωρεάν υγεία καλές υπηρεσίες και φάρμακα για όλους με μικρή συμμετοχή.
3.Δεν θα δεχθούμε ποτέ το μνημόνιο γιατί αυτό είναι η ταφόπλακα για όσα οι συνταξιούχοι απέκτησαν με αγώνες δεκαετιών.
4.Δεν συμφωνούμε ποτέ με τη συμμετοχή της πατρίδας μας με οποιονδήποτε τρόπο εμπλοκής με άλλες χώρες.
5.Να ληφθεί μεριμνά για τους συνταξιούχους από την πολιτεία για ανθρώπινη διαβίωση διότι είναι αυτοί που στο παρελθόν έφεραν την ευημερία στον τόπο μας.

-0- -Ο-
Πρόεδρος Γ. Γραμματέας
Σ. Λέινας Γ. Πλαδής

Σήμερα Τρίτη στις 13,45 η Αερολέσχη Πιερίας φιλοξενείται στην εκπομπή της ΝΕΤ "Μένουμε Ελλάδα".Σήμερα Τρίτη στις 13,45 η Αερολέσχη Πιερίας φιλοξενείται στην εκπομπή της ΝΕΤ "Μένουμε Ελλάδα".
Ο πρόεδρός της Γιώργος Λαζαρίδης, μέσω skype, θα αναφερθεί στις δραστηριότητες της Αερολέσχης και στα πλεονεκτήματα που έχει η περιοχή μας με τη δημιουργία του μικρού αεροδομίου στην Κονταριώτισσα.