PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αχ αυτή η ΠΙΕΡΙΑ μου, που όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, όλο λέω θα τα αφήσω κι όλο, ξανά και ξανά, εκεί εγώ. Να θέλω τα καλύτερα κι ας μην κάποιοι εκεί έξω τα αξίζουν. Αχ αυτή η Πιερία μου, που της αξίζουν τα καλύτερα, μα τα καλύτερα δεν έρχονται. Γιατί; Μα οι άνθρωποι. Ξέρεις πως άνθρωποι ή οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκα, είναι σαν τα μούτρα μου; Χαχαχαχαααα Κι εγώ πληγώνομαι, που θέλω και θέλω και θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου. Έ, δεν είμαι πλεονέκτης; Βέβαια και είμαι. Και άκου να σου πω. Της Πιερίας της αξίζουν τα μεγάλα. Της αξίζουν τα όμορφα. Της αξίζουν τα ωραία και καλύτερα. Όμως… Όμως, κοίτα γύρω και θα δεις. Κι αν δεν δεις, απλά ρώτα. Πήγαινε στον πεζόδρομο και ρώτα να σου πουν, ποιος φταίει και η Κατερίνη, ο βορράς ή ο νότος είναι στα μαύρα χάλια τους και τότε… Τότε θα καταλάβεις πως στον τόπο μας βασιλεύει το μέτριο και η μετριότις. Χάλια. Και θέλεις κι αύριο; Αχ αυτή η Πιερία μου… Που όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει…

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Ο υπουργός και η ξεματιάστρα!...Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ κυκλοφορεί με ξεματιάστρα;

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μητρόπουλο στις σημερινές «Αγιογραφίες» των «Νέων» ο... Νικήτας Κακλαμάνης δεν έβγαινε ποτέ στην τηλεόραση χωρίς ξεματιάστρα!

Ο Νικήτας πίστευε ότι τον ζήλευαν και ήταν πεπεισμένος – όχι άδικα – ότι στην τηλεόραση το μάτι είναι πολλαπλό. Μόνο στο υπουργικό συμβούλιο δεν μπορούσε… να προσέλθει προστατευόμενος από την πρασινομάτα ξεματιάστρα του!

Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) Λιτόχωρου :


ΨΗΦΙΣΜΑΣτο Λιτόχωρο σήμερα Σάββατο 29/9/2012 και ώρα 18,30μμ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Λιτοχώρου, μετά από απόφαση του Δ.Σ που ελήφθη στις 6/9/2012
Η διοίκηση του σωματείου κάλεσε τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Αφού ο πρόεδρος και τα άλλα μέλη του Δ.Σ εξέθεσαν όλα τα θέματα σχετικά με αυτή τη συνέλευση έγινε διαλογική συζήτηση και αρκετοί συνάδελφοι πήραν το λόγο και διαπιστώθηκε ότι οι συνταξιούχοι βρίσκονται σήμερα σε άσχημη οικονομική κατάσταση με τις συντάξεις πείνας που παίρνουν από τα ταμεία τους.


Ακόμη τονίστηκε η κάκιστη κατάσταση του Εθνικού συστήματος υγείας με τις απαράδεκτες συνθήκες στα νοσοκομεία στο κέντρο υγείας Λιτοχώρου με την έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρών και την έλλειψη αναλωσίμων υλικών για την καθημερινή λειτουργία του ακόμα τα πλέον ασήμαντα σύριγγες γάζες κ.τ.λ.
Για τα νοσοκομεία και την απαράδεκτη αργοπορία στα ραντεβού που πολλές φορές δεν πραγματοποιούνται λογω θανάτου.
Συνάδελφοι όχι μόνο με αυτά αλλά και με αλλά πολλά θα πρέπει να αγωνιζόμαστε κάτω από την καθοδήγηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου που είναι η πανελλήνια ομοσπονδία του ΙΚΑ και όλων των υπόλοιπων ταμείων και που τώρα είμαστε όλοι ως προς την υγεία στο ΕΟΠΠΥ.
Διαμαρτυρόμαστε ακόμα και για τοπικά θέματα και ζητήματα όπως η απόφαση του δήμου να επιτρέψει την μεταφορά στο αμμορυχείο μας των καρκινογόνων βιομηχανικών αποβλήτων που είναι εστία μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα και γενικά της περιοχής. Ακόμη για την οικονομική επιβάρυνση των νοικοκυριών για το βιολογικό καθαρισμό λυμάτων που ακόμη δεν λειτουργεί.
Διαμαρτυρόμαστε όπως και κάθε φορά για το πεδίο βολής που υποβαθμίζουν την περιοχή μας με τους κινδύνους που εγκυμονούν.
Πολλά είναι αυτά τα οποία προσπαθήσαμε αυτή την τριετία και η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη για τις δραστηριότητες του.
Για την Κυριακή 7/10/2012 που θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου η απερχόμενη διοίκηση προτρέπει τους συναδέλφους να συμμετέχουν όλοι επανδρώνοντας το νέο ψηφοδέλτιο με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη απ τα οποία θα εκλεγούν ικανά άτομα ώστε το σωματείο να είναι ζωντανό και να δικαιολογεί ανταποκρινόμενο στο σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε από τους προκατόχους μας.
Τέλος διεκδικούμε :
1.Τα δώρα και τα επιδόματα που άδικα κόπηκαν με τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που μας επέβαλλαν οι τελευταίες κυβερνήσεις .
2.Δωρεάν υγεία καλές υπηρεσίες και φάρμακα για όλους με μικρή συμμετοχή.
3.Δεν θα δεχθούμε ποτέ το μνημόνιο γιατί αυτό είναι η ταφόπλακα για όσα οι συνταξιούχοι απέκτησαν με αγώνες δεκαετιών.
4.Δεν συμφωνούμε ποτέ με τη συμμετοχή της πατρίδας μας με οποιονδήποτε τρόπο εμπλοκής με άλλες χώρες.
5.Να ληφθεί μεριμνά για τους συνταξιούχους από την πολιτεία για ανθρώπινη διαβίωση διότι είναι αυτοί που στο παρελθόν έφεραν την ευημερία στον τόπο μας.

-0- -Ο-
Πρόεδρος Γ. Γραμματέας
Σ. Λέινας Γ. Πλαδής

Σήμερα Τρίτη στις 13,45 η Αερολέσχη Πιερίας φιλοξενείται στην εκπομπή της ΝΕΤ "Μένουμε Ελλάδα".Σήμερα Τρίτη στις 13,45 η Αερολέσχη Πιερίας φιλοξενείται στην εκπομπή της ΝΕΤ "Μένουμε Ελλάδα".
Ο πρόεδρός της Γιώργος Λαζαρίδης, μέσω skype, θα αναφερθεί στις δραστηριότητες της Αερολέσχης και στα πλεονεκτήματα που έχει η περιοχή μας με τη δημιουργία του μικρού αεροδομίου στην Κονταριώτισσα.