PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Sex machine που ονομάζεται "Σίλβιο Μπερλουσκόνι"


Sex machine ο Καβαλιέρε - Έξι φορές κάνει σεξ την εβδομάδα

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που φροντίζει πολύ να καλλιεργεί τη φήμη του γόη, συχνά κάνει άσεμνα αστεία για τις αρετές του ως Δον Ζουάν. 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ένας "ανώτερος άνθρωπος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά" που μπορεί να έχει "έξι σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα", αλλά θα πρέπει να αναπαύεται την έβδομη ημέρα, υποστήριξε ένας γιατρός του ιταλού πρωθυπουργού σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα. 

ΌΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ...

Έ ΡΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....
ΌΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ...ΚΛΑΙΕΙ!
ΌΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ!
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ...ΖΕΙ!
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ....ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ! ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΙ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ;;; ΕΚΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ;;;

Στην εργασία οι γυναίκες δίνουν όσα και οι ΑΝΤΡΕΣ.
Η διαφορά είναι πως, όταν γυρίσουν στο σπίτι, 
συνεχίζουν να ΔΙΝΟΥΝ!
ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ;
ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ.... ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;;

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. 

Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ . ΠΑΤΉΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΎΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ.

Φτάνει πια οι Έλληνες να ματώνουμε με ΤΕΒΕ,λογιστή,ενοίκιο,ΦΠΑ,Π​ερέωση και οι αλλοδαποι να εξάγουν μαύρο χρήμα στα κράτη τους.

ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ....
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΟΥ - ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΨΥΧΗ

Άλλο ρατσισμός και άλλο νοικοκυριό.Το να προστατεύεις το σπίτι σου είναι καθήκον.Φυσικά φίλε Δημήτρη είναι θλιβερό ότι ήρθε η Τρόικα στην Ελλάδα να μπει το χτένι στο κόκκαλο για να λειτουργήσουμε όπως πρέπει.Εδώ και χρόνια η Ελλάδα έχει καταντήσει η αποθήκη της Ευρώπης για τους αλλοδαπούς και έχει υπογράψει και συμβάσεις για αυτό.Έρχονται περαστικοί και μένουν για πάντα. Και όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο αγανακτισμένοι δεν σημαίνει Συνασπισμός,αριστερά και ότι αυτό συνεπάγεται.Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που δεν υπήρξαν φερέφωνα καμιάς κομματικής πολυεθνικής εταιρίας.Γιατί τα κόμματα της Ελλάδας αυτό είναι.Έχουμε ανθρωπιά αλλά φτάνει πια οι Έλληνες να ματώνουμε με ΤΕΒΕ,λογιστή,ενοίκιο,ΦΠΑ,Π​ερέωση και οι αλλοδαποί να εξάγουν μαύρο χρήμα στα κράτη τους.Θέλουμε Κράτος σοβαρό όχι διευθαρμένο όμως.

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΕΜΕΝΟ" ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ; Ή Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;;;

‎"ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ Ή ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ 2000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΓΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ" ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ...
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ....
ΕΥΓΕ ...ΤΣΙΦΟΔΗΜΑΡΧΕ.

ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ; ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ

Έ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΟΥ....
ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο Emo good ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!
Ά ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ....
ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ;
ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ;;;;

ΓΛΥΠΤΑ ΑΠΟ ΠΑΓΟ


Στο συγκεκριμένο φωτογραφικό αφιέρωμα θα δείτε μια συλλογή από υπέροχα γλυπτά πάγου, φτιαγμένα από διάφορους καλλιτέχνες…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ............

Beauty Of The Moment   arts

ΠΑΣΟΚ.....................

Σε φάση ανάρρωσης αλλά και καλοκαιρινής διάθεσης είναι η Δήμητρα Ματσούκα.

Σε φάση ανάρρωσης αλλά και καλοκαιρινής διάθεσης είναι η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός, σχεδόν ένα μήνα μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο πόδι, ξεκουράζεται και χαλαρώνει με τον αγαπημένο της, Φώτη Βαλλάτο.

Οι δυο τους, ζουν τον έρωτα τους και η σχέση τους ολοένα και δυναμώνει. Αυτό αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες του περιοδικού «Hello». Το ζευγάρι εθεάθη στην πισίνα του «Hilton», σε μερικές πολύ ρομαντικές στιγμές.
Καθισμένοι και οι δυο στις ξαπλώστρες απολάμβαναν τον ήλιο, ενώ ο δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός με την «καλή» του, η οποία κυκλοφορεί ακόμα με πατερίτσες, όπως της συνέστησε ο γιατρός.

Φορώντας πράσινο «καυτό» μπικίνι, η ηθοποιός κολύμπησε για αρκετή ώρα στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ οι αγκαλιές με τον καλό της έδωσαν και πήραν.
Στην πισίνα του ξενοδοχείου βρέθηκε την ίδια μέρα και ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την δική του παρέα. Μόλις είδε τη Δήμητρα Ματσούκα, πήγε αμέσως κοντά και τη χαιρέτησε, ενώ οι δυο τους κολύμπησαν για αρκετή ώρα συζητώντας μέσα στην πισίνα.

Όλη αυτή την ώρα, ο Φώτης Βαλλάτος στην ξαπλώστρα του διάβαζε εφημερίδες, και έπινε τον καφέ του. Η ηθοποιός, με το που τα είπε με τον Μάνο Γαβρά, επέλεξε να περάσει και μερικές στιγμές μόνη της.

Έτσι, ξάπλωσε έξω από την πισίνα και απόλαυσε τον καυτό ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Αν σου έλεγαν να ζήσεις σε τροχόσπιτο ποια θα ήταν η αντίδραση σου;

polyteles troxospito  Τροχόσπιτο πολυτελείας (φωτογραφίες)

Αν σου έλεγαν να ζήσεις σε τροχόσπιτο ποια θα ήταν η αντίδραση σου;
Σε αρκετούς, ίσως, δεν θα αρεσε καθόλου η συγκεκριμένη ιδέα σκεφτόμενοι τις ανέσεις που σου προσφέρει το σπίτι και τις πιθανές ταλαιπωρίες ενός τροχόσπιτου…
Για αρχική σκέψη μπορεί και να είναι σωστή αλλά σας συνιστώ να μη μείνετε σ’ αυτή.
Ο λόγος;;
Επείδή υπάρχουν και τροχόσπιτα που είναι πολύ καλύτερα απ’ όσο φαντάζεστε…
Δέστε αυτό το πολυτελές τροχόσπιτο και θα καταλάβετε τι εννοώ…

Αυτή η γυναίκα κρατάει στέκα μπιλιάρδου και ο αντρικός πληθυσμός παραμιλά ..

anastasia_lupova_european_world_billiards_champion_01
Η Anastasia Luppova κέρδισε το ευρωπαικό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπιλιάρδου το 2009. Αυτή η γυναίκα κρατάει στέκα μπιλιάρδου και ο αντρικός πληθυσμός παραμιλά .. όπως και εμένα μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να παίζουν μπιλιάρδο !! Δείτε κι άλλες photos ..

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

οι castellers συγκεντρώνονται κάθε δύο χρόνια για να διαγωνιστούν στο ποιος μπορεί να χτίσει το μεγαλύτερο, και πιο περίπλοκοανθρώπινο κάστρο.


Στην πόλη της Tarragona στην Ισπανία, οι castellers συγκεντρώνονται κάθε δύο χρόνια για να διαγωνιστούν στο ποιος μπορεί να χτίσει το μεγαλύτερο, και πιο περίπλοκοανθρώπινο κάστρο. Αυτή η μοναδική καταλανική παράδοση απαιτεί εκπληκτική δύναμη, φινέτσα και ισορροπία. Για να μην αναφέρουμε το θάρρος.



Καταπληκτικές εικόνες τραβηγμένες σε κλάσματα δευτερολέπτου δείχνουν με τεράστια ακρίβεια τις κινήσεις των ζώων

Καταπληκτικές εικόνες τραβηγμένες σε κλάσματα δευτερολέπτου δείχνουν με τεράστια ακρίβεια τις κινήσεις των ζώων, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα γεμάτο χρώμα και πρωτοτυπία (Pics)

Έχετε δει πολλές φορές μία γάτα να περπατά και πουλιά να πετούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ





Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μαντέψεις το περιεχόμενο από το περιτύλιγμα. Κι αυτό ισχύει και για τα συσκευασμένα φαγώσιμα προϊόντα του σούπερ μάρκετ. Αξίζει όμως να ξοδέψεις 2 λεπτά για να διαβάσεις τις ετικέτες τους προτού τα ρίξεις στο καλάθι σου.

Απο την Αθηνά Παπακώστα

Έχεις αναλάβει τον ανεφοδιασμό του σπιτιού από το σούπερ μάρκετ και προσπαθείς να χωρέσεις και αυτή την υποχρέωση κάπου ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική σου ζωή. Γι' αυτό και συνήθως διασχίζεις τους διαδρόμους σχεδόν τρέχοντας και αγοράζεις μηχανικά τα απαραίτητα. Οι περισσότεροι από εμάς κάπως έτσι λειτουργούμε, γι' αυτό και...

Το «έλα να δείς» γίνεται με τις τελετές διαζυγίων. Τώρα θα ρωτήσετε τι ακριβώς είναι αυτό…







Το «έλα να δείς» γίνεται με τις τελετές διαζυγίων. Τώρα θα ρωτήσετε τι ακριβώς είναι αυτό…

Ένα παντρεμένο ζευγάρι για παράδειγμα που έχει αποφασίσει να χωρίσει αλλά δεν του φτάνει το κλασικό διαζύγιο, δίνει 690 δολάρια. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει το τελετουργικό του χωρισμού αλλά και τον μπουφέ για τους καλεσμένους….! Τι ατάιστους θα τους αφήσουν;;;

Το ζευγάρι μάλιστα σε μία συμβολική κίνηση λύσης του γάμου, κρατά ένα σφυρί και με αυτό σπάει τις βέρες του. Το σφυρί αυτό έχει σχήμα κεφαλιού βατράχου καθώς σύμφωνα με την ιαπωνική κουλτούρα, συμβολίζει την αλλαγή.

Πολλοί λένε πως τα διαζύγια έχουν αυξηθεί πολύ στην Ιαπωνία λόγω της άσχημης ψυχολογίας που έχουν οι κάτοικοι μετά και τον φονικό σεισμό-τσουνάμι που κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του.

Μετά από 18 χρόνια γάμου προσπάθησε να δολοφονήσει τη γυναίκα του, επειδή του ζήτησε διαζύγιο.


Μετά από 18 χρόνια γάμου προσπάθησε να δολοφονήσει τη γυναίκα του, επειδή του ζήτησε διαζύγιο. Το απίστευτο σχέδιο εκτέλεσης. Τι δήλωσε μετά τη σύλληψή του;

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΑΔΟ


Συνδημότισσες και συνδημότες,
Γνωρίζοντας σήμερα την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση του νέου καλλικρατικού δήμου μας, Δίου-Ολύμπου, τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα οποία είναι πρωτίστως οικονομικής φύσεως, και μετεξελίσσονται σε προβλήματα της καθημερινότητας, λόγω της έλλειψης πόρων για την επίλυση αυτών, απαιτούνται απ’ όλους μας υπευθυνότητα και σύνεση όσο αφορά την στάση μας...

Θα θυμάται για καιρό το τετ α τετ που είχε με Ρωσίδα καλλονή...

Θα θυμάται για καιρό το τετ α τετ που είχε με Ρωσίδα καλλονή...
ένας τελωνειακός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Η εκθαμβωτική Ρωσίδα, έκανε τις διακοπές της στη
Χερσόνησο, όταν αγόρασε από κατάστημα της περιοχής ένα στρινγκ, ντυμένο με κρύσταλλα "Swarovski", αξίας 1500 ευρώ!





Η κοπέλα, όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα της, πήγε στον τελωνειακό και κρατώντας την απόδειξη, ζήτησε να πάρει πίσω το ΦΠΑ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Tax free, από αγορά που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.
Εμβρόντητος ο τελωνειακός πήρε την απόδειξη στα χέρια του και είδε ότι τα 1500 ευρώ είχαν δοθεί για την αγορά ενός... στρινγκ.
Αρχικά νόμιζε ότι η νεαρή του έκανε πλάκα. Η δίμετρη Ρωσίδα δεν αστειευόταν όμως και χωρίς να διστάσει άνοιξε τη βαλίτσα της και έβγαλε σε κοινή θέα το εσώρουχο κόσμημα, αφήνοντας άναυδους τον τελωνειακό και τους άλλους παρευρισκόμενους.
Έτσι, ο τελωνειακός επέστρεψε στη Ρωσίδα το ποσό των περίπου 350 ευρώ που αντιστοιχεί στο φόρο και εκείνη επέστρεψε ευχαριστημένη στη χώρα της.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ

Ο πρώην εργοδότης του Γερουλάνου που κυβερνάει την Ελλάδα...


ΕΓΚΟΝ ΖΕΝΤΕΡ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ
Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα ήταν αδιανόητο μια εταιρεία συμβούλων να συνδέεται τόσο ανοιχτά με υπουργούς μιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Στην Ελλάδα όμως των διεφθαρμένων πολιτικών, της οικογενειοκρατίας και της αναποτελεσματικής κομματοκρατίας όλα γίνονται.

Ο λόγος για την Έγκον Ζέντερ, μια ελβετική εταιρεία «κυνηγών κεφαλών» (δηλαδή μεγαλοστελεχών) που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Κύπριο Ανδρέα Γαβριηλίδη και η οποία ανεβάζει και κατεβάζει διοικήσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ελέγχοντας τις πιο κερδοφόρες ΔΕΚΟ της χώρας όπως ο ΟΠΑΠ. Το πιο μεγάλο ερωτηματικό είναι, ότι ο πανίσχυρος υπουργός πολιτισμού και προστατευόμενος του Γιώργου Παπανδρέου, ο Παύλος Γερουλάνος, όχι μόνο έχει υπάρξει υπάλληλος της Έγκον Ζέντερ, αλλά έχει προσλάβει τον πρώην εργοδότη...

Νίκος Παπανδρέου:" Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως γιός του (Ανδρέα Παπανδρέου). Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη

Για ποια πατρίδα τη δική σου ή τη δική μας ?


Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια επικοινωνιακή καταιγίδα που βασίζεται στη λέξη "πατρίδα."
Από τη μια βλέπουμε να προωθείται μια απαξίωση σε έννοιες όπως πατριωτική οικονομία,
πατριωτική οικολογία .....αν θέλετε, με σκοπό την υποβάθμιση της έννοιας της και
από την άλλη όλο και πιο συχνά τη λέξη "πατρίδα" την χρησιμοποιούν άνθρωποι που ποτέ
δεν την είχαν χρησιμοποιήσει στη ζωή τους, με προφανή σκοπό την αποδοχή τους από την κοινωνία.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΑ ΠΛΕΟΝ.... ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ...ΤΩΡΑ

Το πιστεύετε πως έχουν έτσι τα πράγματα για το νεοΠΑΣΟΚ; Κι όμως κάπως έτσι είναι κι αν δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο γιωργάκης είναι τζέφρυ, ο Νίκος είναι nick κι η μαργαρίτα είναι μάργκαρετ... ά ρε ΠΑσοκ του πάλαι ποτέ Αντρεϊσταν.... Ά ρε που είσαι "τσοβόλα δωστα όλα" Ά ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΤΟΥΣ...

ΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΙ Η ΜΥΓΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Μ ΑΛΟΓΟ...

Μυγάλογο; ή Μυγαναβάτης; Ποιός μπορεί να μας πει τι είναι αυτό που βλέπουμε. Μην είναι ένας αναβάτης από τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ΩΝΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΤΟΝ ΣΚΟΥΛ ΟΦ ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ; Όχι είναι η μύγα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ που κάνει τα πάντα.... Τη γλύτωσε από την σκοτώστρα του Γιώργου και τώρα καβαλάει κι άλογο και ταξιδεύει.... Κανει διακοπές ρε αδερφέ... ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΙ Η ΜΥΓΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Μ ΑΛΟΓΟ..
Χαμός από κόσμο στη βιβλιοθήκη...
Γέμισε ο κόσμος ρουφιάνους Κοίτα γύρω σου και θα δεις....

Οι βασανιστικοί πόνοι στη μέση

Ελαφρύ σκύψιμο μπροστά, τα χέρια πίσω στη μέση και μορφασμός πόνου στο πρόσωπο. Σας θυμίζει κάτι; Κάποια στιγμή οι περισσότεροι ενήλικοι αισθάνονται την επώδυνη «προδοσία» της μέσης τους. Στο 95% των περιπτώσεων, ο πόνος εξαφανίζεται μέσα σε 6 εβδομάδες χωρίς ιδιαίτερη θεραπεία...
Χρόνια τώρα, μας τα πρήζουν να σηκωθούμε από τον καναπέ.
Μόλις όμως ο κόσμος σηκώθηκε από τον καναπέ και βγήκε στον δρόμο, τον πλάκωσαν στο ξύλο και στον χημικό πόλεμο. Δημοκρατικά πράματα.
Που τα πουλάτε αυτά ρε;
Στον καναπέ θέλετε τον κόσμο, να ασχολείται με τα μπούτια της Μενεγάκη, για να μπορείτε να κλέβετε και να ξεπουλάτε ανενόχλητοι.
Βλέπεις τον κόσμο και παραμιλάει, έχει μια κακία στο βλέμμα, νεύρα που ξεσπάνε ξαφνικά, μια επικίνδυνη επιθετικότητα που κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει.
Το μόνο μέρος που είδα τους ανθρώπους ήρεμους, ήταν το Σύνταγμα.
Για κάποιον περίεργο λόγο, εκεί οι άνθρωποι ήταν ήρεμοι, μιλούσαν μεταξύ τους χωρίς να γνωρίζονται με ευγενικό τρόπο. Βοηθούσε ο ένας τον άλλο ανιδιοτελώς.
Ίσως γιατί εκεί δεν ένιωθαν μόνοι τους, υπήρχε ξαφνικά μια μεγάλη ζωντανή παρέα με κοινούς φόβους, προβλήματα και οράματα.
Ξαφνικά οι άνθρωποι ανακάλυψαν αληθινούς ανθρώπους και όχι τηλεανθρώπους που τους αποβλάκωναν για δεκαετίες.
Επικίνδυνα πράγματα δηλαδή και έπρεπε να τελειώσουν.
Εκείνη την μαύρη Τετάρτη έπεσαν όλες οι μάσκες.
Ο Παπουτσής που χρεώνεται το ναυάγιο του Σαμίνα, βρήκε έναν αποτελεσματικό τρόπο να "πνίξει" ανθρώπους.
Με χημικά.
(Το έκαναν και οι Ναζί στο παρελθόν με πολύ καλά αποτελέσματα.)
Μπορεί να μην έχουν λεφτά για την σύνταξη του πατέρα μας, αλλά έχουν 900.000 για νέα χημικά.
Όταν πτωχεύσουμε, θα έχουν λεφτά για χημικά? Γιατί νομίζω θα γίνει μεγάλο πάρτι.
Το πιο τραγικό σε αυτή την ιστορία, είναι πως για ακόμα μια φορά αποκαλύφθηκε η αλήθεια της εξουσίας.
Κάποτε ο Παπουτσής, εναντιώθηκε σε ένα καθεστώς, τώρα είναι αυτός το καθεστώς.
Έτσι συνέβη με πολλούς "αριστερούς". Μόλις φορέσεις την στολή του σύγχρονου ναζί, δηλαδή το κοστούμι με την γραβάτα, μόλις πάρεις φράγκα, αποκτήσεις βίλα, αμάξι και καπνίσεις πούρα, ξεχνάς οράματα, ιδεολογίες, δημοκρατία, ελευθερία και πολεμάς μόνο για τη πάρτη σου και τα λεφτά.
Το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο.
Εκείνη η μαύρη μέρα για την δημοκρατία, και φωτεινή για τον νεοναζισμό της χλιδής των τοκογλύφων, ήταν και το μεγαλύτερο τους λάθος.
Ακόμα και η γιαγιά στην άνω ραχούλα, κατάλαβε ποιοι είναι. Όλοι είδαμε το πραγματικό τους πρόσωπο και με έναν σχεδόν μεταφυσικό τρόπο, αλλάξαμε. Μέσα μας.
Αν γινόντουσαν τώρα εκλογές, ούτε οι μανάδες τους δεν θα τους ψήφιζαν.
Μιλάμε ότι οι άνθρωποι, τρόπος του λέγειν ανθρωποι, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς μια διμοιρία ΜΑΤ να τους προστατεύει.
Εκτός από επικίνδυνοι, είναι και ανόητοι.
Ρε παπουτσήδες, κάποτε που η χούντα έκανε τα τρελά της, πολύ λιγότερα φυσικά, υπήρχαν δυο ελεγχόμενα κανάλια μόνο για την προπαγάνδα του τρόμου. Σήμερα κάθε άνθρωπος έχει και το δικό του κανάλι. Όλοι έχουμε μια κάμερα και υπάρχει το διαδύκτιο να ανεβάζουμε τις πολεμικές υπερπαραγωγές που κάνετε για να βλέπουν όλοι ποιοι είστε.
Εκείνη την μαύρη μέρα Παπουτσή, καταδίκασες μια για πάντα το ΠΑΣΟΚ στην συνείδηση του κόσμου σαν ΜΠΑΤΣΟΚ και το καταδίκασες σε οριστικό θάνατο.
Ξέρω, λίγο σας αφορά, θα την κάνετε την δουλειά σας.
Θα πουλήσετε την χώρα μαζί με τους ανθρώπους, θα πάρετε τα κλεμένα και θα πάτε να ζήσετε πλουσιοπάροχα σε κάποια άλλη χώρα. Είσαι σίγουρος?
Κάθε μέρα αποκαλύπτετε η προδοσία σας. Βγαίνει τώρα αυτός ο χαρτογιακάς ο Γιούνκερ και μας λέει ότι δεν έχουμε πια εθνική κυριαρχία. Μόλις ψηφίσατε το έκτρωμα σας το είπε. Δεν τολμούσε πριν.
Έχετε το θράσος να μιλάτε για βία που νιώθουν οι υποταγμένοι σας βολευτές από τον κόσμο που τους ξεφωνίζει.
Την βία που ασκείτε εσείς σ ένα 15χρονο παιδί την ονομάζεται νόμιμη.
Του κλέβετε την ζωή, του ασκείτε κάθε είδους βία, ψυχολογική, πνευματική, σωματική, του στερείτε το δικαίωμα στην ζωή και αυτό είναι δημοκρατικό;
Ρε πλάκα μας κάνετε? Αυτό το παιδί, αν πετάξει μια πέτρα, η ένα γιαούρτι, δεν το κάνει για πλάκα. Εσείς τον οπλίζετε με τις πράξεις σας.
Αλήθεια ρε παγκαλοπαπουτσήδες, μπορώ εγώ να πάρω δάνειο και να απαιτήσω να το πληρώσουν άλλοι? Γιατί αυτό γίνεται.
Καταχρεώνατε την χώρα δεκαετίες, χωρίς να ξέρουμε τίποτα, μοιράζατε τα λεφτά μεταξύ σας, με τους φίλους εκδότες, καναλάρχες και εργολάβους, και τώρα λέτε να πληρώσουμε εμείς. Πολύ δημοκρατικό το βρίσκω.
Μπορώ να έχω και εγώ μερικά τέτοια δημοκρατικά δάνεια και να τα πληρώνετε εσείς?
Πως διαφθαρήκατε έτσι μωρέ? Τόσο γλυκιά είναι η εξουσία? Τόσο πολύ σας αρέσει να κάνετε τον κόσμο να υποφέρει?
Τόσο πολύ υποταγμένοι είστε στους τοκογλύφους? Δεν ντρέπεστε καθόλου?
Πουλήσατε και την συνείδηση σας? Πουλήσατε και την ψυχή σας? Για πόσα μωρέ. Πείτε μας, τουλάχιστον να ξέρουμε πόσο πιάνει στις αγορές η συνείδηση και η ψυχή ενός ανθρώπου.
Υπάρχουν και cds σε αυτές τις αγορές, υπάρχουν και ομόλογα ψυχής? Απαντήστε μας κύριε υπουργέ, ίσως έρθουμε μαζί σας και πουλήσουμε και εμείς.

Στον Κολινδρό το 5ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Άλλη Όψη»


Ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου, και θα ολοκληρωθεί στις 14 του μηνός το 5ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Άλλη Όψη, στο αθλητικό κέντρο του Κολινδρού, πρόγραμμα που απευθύνεται αποκλειστικά σε ανθρώπους με τετραπληγία ή παραπληγία λόγω βλάβης στο Νωτιαίο Μυελό, καθώς και σε ανθρώπους με ακρωτηριασμό. Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Άλλη Όψη» διοργανώνει και φέτος το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με την υποστήριξη του δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Συμμετέχοντες με κινητική αναπηρία από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και της Κύπρου θα συναντηθούν για άλλη μια φορά με τους εκπαιδευτές της Άλλης Όψης για να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις για θέματα αυτονομίας. Η Βασική ιδιαιτερότητα του προγράμματος είναι ότι η εκπαίδευση πραγματοποιείται από εκπαιδευτές με αναπηρία.
Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες με αναπηρία εξασκούνται σε τεχνικές χειρισμού του αναπηρικού τους καθίσματος, δοκιμάζουν και μαθαίνουν νέα «κόλπα» για να γίνουν πιο αυτόνομοι στις καθημερινές τους ανάγκες, δοκιμάζουν νέες δραστηριότητες και αθλήματα, έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάζουν εμπειρίες με εκπαιδευτές με παρόμοιο είδος αναπηρίας. Αρκετές ημέρες γεμάτες δραστηριότητες, νέες εμπειρίες, με πολύ ενέργεια και ένταση! Δέκα ημέρες σε έναν απόλυτα προσπελάσιμο χώρο με άρτιο επίπεδο υποδομών και κατάλληλο επίπεδο ανέσεων.μποξ, τένις, κολύμβηση, τρίτροχα χειρήλατα, και πολλά άλλα Εκμάθηση τεχνικών, μπάσκετ μποξ, τένις, κολύμβηση, τρίτροχα χειρήλατα, και πολλά άλλα.

Παιδική παχυσαρκία: Η σύγχρονη επιδημία

Αποτελεί πλέον κοινή γνώση ότι η παχυσαρκία αποτελεί ένα μείζον πρόβλημα στο σύγχρονο κόσμο και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά στην εργασία μας και τη διασκέδασή μας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κύριο θέμα επιστημονικών ή μη περιοδικών. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1 δισ. άνθρωποι διεθνώς είναι παχύσαρκοι και ο αριθμός αυτός αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.
Αυτό όμως που πραγματικά ‘σοκάρει’ είναι η αυξημένη επίπτωση της παχυσαρκίας στην παιδική και εφηβική ηλικία. Σύμφωνα με επιδημιολογικά δεδομένα, η παχυσαρκία, μεταξύ των ετών...

Το μυστήριο, που λέγεται “άντρας”

Λίγο-πολύ όλες μας έχουμε καταλάβει, ότι οι άντρες έχουν μια - όπως και να το κάνουμε - περίεργη συμπεριφορά. Για ανύπαρκτη αιτία, μπορούν να σε κάνουν να γίνεις έξαλλη ,να χάσεις τον ύπνο σου και να σε υποχρεώσουν να φας ατελείωτες ώρες, συζητώντας με κάποια φίλη αυτά τα καμώματά τους και ψάχνοντας μια λογική για τα μέτρα σου εξήγηση.
Από περίεργες συμπεριφορές στα τηλέφωνα, μέχρι ακόμα και φλερτ σε κάποια άγνωστη την ώρα που είσαστε μαζί, είναι αντιδράσεις που όλες μας έχουμε διαπιστώσει ή τέλος πάντων – αν είμαστε τόσο τυχερές – έχουμε ακούσει.
Μιλώντας λοιπόν με φίλες ομοιοπαθούσες, εντοπίσαμε κάποιες βασικές συμπεριφορές, προσπαθήσαμε να τις αναλύσουμε και ιδού το αποτέλεσμα...

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Ένας φιλόδοξος πολιτιστικός θεσμός που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια στο Δήμο Αιγινίου συνεχίζεται. Προχωράμε στην φετινή 5η διοργάνωση του Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας που εφόσον πετύχει, θα καθιερωθεί οριστικά σαν μια ξεχωριστή μεγάλη καλλιτεχνική δραστηριότητα της Βόρειας Ελλάδας.
Κάθε χρόνο οι εθελοντές ήταν η ψυχή και η κινητήρια δύναμη του Φεστιβάλ. Το ξεχωριστό χρώμα, η ζεστή παρουσία, το στίγμα της τοπικής φιλοξενίας ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά από τα Φεστιβάλ που στηρίζονται μόνο στις μισθωμένες υπηρεσίων. Έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί πως ένα τέτοιο Φεστιβάλ θέλουμε. Που ο επισκέπτης είναι φιλοξενούμενος και όχι πελάτης που η διασκέδαση είναι κατάσταση, είναι εμπειρία και όχι προϊόν προς πώληση.Αυτό το Φεστιβάλ θέλουμε να είναι το γλέντι μας, όπου θα φιλοξενήσουμε τους φίλους που θα μας τιμήσουν και θα γλεντήσουμε μαζί τους.
Γι' αυτό η εθελοντική συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.
Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε εθελοντικά στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής Βόρειας Πιερίας. Να συμμετέχετε στο μεγάλο γλέντι που θα στηθεί για 2 μέρες στις 16-17 Ιουλίου και να βοηθήσετε ώστε να καθιερωθεί.

Παγκόσμιο ρεκόρ αϋπνίας

Ένας 42χρονος Βρετανός κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ αγρύπνιας μένοντας άυπνος σε ένα μπαρ για 11 ολόκληρα ημερόνυχτα.
Ο Τόνι Ράιτ, κάτοικος του Πενζάνς της Κορνουάλης, κατάφερε να σπάσει το Ρεκόρ Guinness που έθεσε στις ΗΠΑ το 1964 ο Ράντι Γκάρνερ, μένοντας ξύπνιος για 264 ώρες (επίσης 11 ημέρες).


Το Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness αργότερα απέσειρε την κατηγορία της στέρησης ύπνου λόγω ανησυχιών για την υγεία των υποψήφιων ρέκορντμαν. Ο Ράιτ αντιστάθηκε στην υπνηλία πίνοντας τσάι, παίζοντας μπιλιάρδο και γράφοντας στο ημερολόγιό του, αναφέρει την Παρασκευή το BBC. Το δυσκολότερο απ’όλα, δήλωνε ο ίδιος, ήταν να παραμείνει συνεχώς σε ένα μέρος -το μπαρ Studio της Πενζάνς- για να μην κατηγορηθεί ότι κοιμόταν αλλού κρυφά. Μια διαδικτυακή κάμερα και τηλεόραση κλειστού κυκλώματος τον παρακολουθούσαν όλο το 24ωρο.
Η προσπάθειά του, πάντως, δεν έμεινε χωρίς παρενέργειες. Ανά διαστήματα η ομιλία του γινόταν ακατάληπτη, έβλεπε κουκκίδες να χορεύουν στην οθόνη του, και τα χρώματα του φαίνονταν αφύσικα έντονα. Ο Ράιτ τρεφόταν μόνο με ωμά τρόφιμα -φρούτα σαλάτες, σπόρους και ξηρούς καρπούς- μια «δίαιτα της Λίθινης Εποχής» που επιτρέπει σε ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου να ξεκουράζονται ενώ άλλες λειτουργούν σε κατάσταση εγρήγορσης. Ο ισχυρισμός αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από τους επιστήμονες.


Read more: http://greek-news24.blogspot.com/2011/07/blog-post_7166.html#ixzz1RKqCXrzs

Κίνδυνος για την καρδιά από το καυτό αφρόλουτρο

Το καυτό αφρόλουτρο όταν έξω κάνει κρύο, μπορεί να κρύβει έναν απρόσμενο κίνδυνο, προειδοποιούν Ιάπωνες ερευνητές, οι οποίοι ανακάλυψαν πως μπορεί να οδηγήσει σε … ανακοπή καρδιάς!
Οι ερευνητές, από το Πανεπιστήμιο του Κιότο, ανέλυσαν στοιχεία από σχεδόν 11.000 περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής, οι οποίες καταγράφηκαν στην Οσάκα μεταξύ 2005 και 2007.
Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Resuscitation», πριν από την ανακοπή, το 22% των ασθενών κοιμούνταν, το 9% έκαναν αφρόλουτρο, το 3% εργάζονταν και το 0,5% γυμνάζονταν – οι υπόλοιποι ασχολούνταν με «μη ειδικές» ή άγνωστες δραστηριότητες...

Γιατί οι αρχαίοι δεν αρρώσταιναν από καρκίνο;

Είναι ο καρκίνος ασθένεια της σύγχρονης εποχής; Δεν υπήρχε παλιά; Η έρευνα καταλήγει στο ότι ο καρκίνος δεν υπήρχε στα αρχαία χρόνια. Είναι πιθανό να είναι προϊόν της σύγχρονης εποχής. Η άποψη αυτής έχει...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.... Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ... ΕΥΓΕ ΑΔΕΡΦΕ....


ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΕ ΛΕΜΕ ΠΟΥ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ "ΑΡΡΩΣΤΟ" ΠΙΕΡΙΚΟ... ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.... ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΠΙΕΡΙΕΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΟΥ; ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ... ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΜΗΤΕΣ... ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ, Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ... ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.... Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ... ΕΥΓΕ ΑΔΕΡΦΕ....

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ...ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Το δημόσιο χρέος της χώρας έχει όνομα

"Τσοβόλα δώστα όλα"

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Το ξεπούλημα της χώρας έχει όνομα

"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά
στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και
να κοιμόμαστε ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι
μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από
τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων
γειτόνων εναντίον μας"

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
(συνέντευξη τύπου- Τορόντο Καναδά, 1999)

"ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΚΠΟΥΠΙΔΟΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ" ;;;

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ...ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ! ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΚΠΟΥΠΙΔΟΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ" ;;;
ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΪΝΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΛΟΣ;;; 
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΙ Ο ΝΥΝ ΚΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ..ΑΕΙ!
ΡΕ ...ΆΪ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ! 
ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ "ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ. ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΘΟΥΡΙΔΗ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ;;;

Μυστικά και αλήθειες για την τριχόπτωση

Τα πρώτα σημάδια αραίωσης στους άνδρες, καθώς και οι τρίχες από την μέχρι πρότινος υγιή κόμη των γυναικών είναι φαινόμενο ικανό να σπείρει τον πανικό, έστω και ανομολόγητο στους περισσότερους ανθρώπους, ιδιαίτερα αν η ηλικία δεν δικαιολογεί…

οι Τούρκοι ετοίμαζαν την κατάληψη της νήσου Ρω το 2009...

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

οι Τούρκοι ετοίμαζαν την κατάληψη της νήσου Ρω το 2009...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: Απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ για αποσταθεροποίηση και Ανατροπή - Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ των φίλιων δυνάμεων στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας!!!

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, αποκαλύπτεται ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν την κατάληψη της νήσου Ρω το 2009...Επίσης έρχονται στη δημοσιότητα έγγραφα για τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 και το ρόλο των ξένων μυστικών υπηρεσιών. Νέα έγγραφα-φωτιά, που αποκαλύπτουν το ρόλο φίλιων δυνάμεων στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και εν μέρει εξηγούν το πώς οδηγηθήκαμε στη σημερινή ζοφερή κατάσταση, φέρνουν στη δημοσιότητα τα «Επίκαιρα».
Δύο άκρως απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ, το Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης Νο 53 με θέμα την Τρομοκρατία, και η Αναφορά Κατάστασης Ασφάλειας στο Εσωτερικό της Χώρας, με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2009, δύο εβδομάδες πριν την προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον Κώστα Καραμανλή, αποκαλύπτουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους που απειλούσαν την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική ειρήνη αλλά και την εθνική ακεραιότητα εκείνη την ταραχώδη περίοδο. Τα απόρρητα έγγραφα και το άρθρο του Σπύρου Τρίψα στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", στο τεύχος 90 που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ

Ο πρώην εργοδότης του Γερουλάνου που κυβερνάει την Ελλάδα...


ΕΓΚΟΝ ΖΕΝΤΕΡ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ
Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα ήταν αδιανόητο μια εταιρεία συμβούλων να συνδέεται τόσο ανοιχτά με υπουργούς μιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Στην Ελλάδα όμως των διεφθαρμένων πολιτικών, της οικογενειοκρατίας και της αναποτελεσματικής κομματοκρατίας όλα γίνονται.

Ο λόγος για την Έγκον Ζέντερ, μια ελβετική εταιρεία «κυνηγών κεφαλών» (δηλαδή μεγαλοστελεχών) που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Κύπριο Ανδρέα Γαβριηλίδη και η οποία ανεβάζει και κατεβάζει διοικήσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ελέγχοντας τις πιο κερδοφόρες ΔΕΚΟ της χώρας όπως ο ΟΠΑΠ. Το πιο μεγάλο ερωτηματικό είναι, ότι ο πανίσχυρος υπουργός πολιτισμού και προστατευόμενος του Γιώργου Παπανδρέου, ο Παύλος Γερουλάνος, όχι μόνο έχει υπάρξει υπάλληλος της Έγκον Ζέντερ, αλλά έχει προσλάβει τον πρώην εργοδότη...
του Ανδρέα Γαβριηλίδη για να διοικεί από το παρασκήνιο τις ΔΕΚΟ που έχει στην ευθύνη του το Υπουργείο Πολιτισμού. Είναι τέτοιες οι σχέσεις εξάρτησης Έγκον - Γερουλάνου, ώστε η Έγκον να θεωρεί ακόμα υπάλληλό της τον υπουργό πολιτισμού. Μάλιστα ο πρόεδρος της Λυρικής Σκηνής Ν Μουρκογιάννης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή (31/10/10) ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, λέγοντας το εξής καταπληκτικό: «Η αλήθεια είναι η πρόταση για την Λυρική δεν ήρθε ακριβώς από τη κυβέρνηση, ήρθε από τον Έγκον Ζέντερ, ο οποίος μια μέρα που τρώγαμε μαζί, μου είπε: Ο υπουργός που πάει να κλείσει τη λυρική σκηνή είναι ένας πρώην υπάλληλός μου και να μην τολμήσει να το κάνει"΄... Λίγες μέρες μετά με πήρε ο Παύλος Γερουλάνος...» Όλα αυτά έγιναν στην Ελλάδα του 2010, όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου, με τον κύριο Γερουλάνο υπουργό πολιτισμού, προσπαθούσε να σώσει την Ελλάδα από τη χρεωκοπία... Σημασία έχει ότι στην Ελλάδα της κυβέρνησης Παπανδρέου-Γερουλάνου, μια ιδιωτική εταιρεία συμβούλων διαχειρίζεται εν λευκώ την περιουσία των φορολογουμένων.

Η Έγκον Ζέντερ πάντως έχει παγκοσμίως συνδεθεί με οσμή σκανδάλων, σε χώρες όπως η Αυστραλία και ο Καναδάς. Συγκεκριμένα η Έγκον έχει δει αρκετές φορές το όνομά της να φιγουράρει σε πρωτοσέλιδα οικονομικών και πολιτικών σκανδάλων ανά τον κόσμο, αφού τα στελέχη που κατά καιρούς έχει προτείνει στους διάσημους πελάτες της (από τράπεζες μέχρι κυβερνήσεις), έχουν συχνά λερωμένα τα χέρια τους.

Το πιο πρόσφατο σκάνδαλο που αφορά την Egon ξέσπασε τον περασμένο Μάιο στην Αυστραλία με αφορμή τον διορισμό στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας δορυφορικού δικτύου NBN, του Mike Quigley, ένας διορισμός που προτάθηκε από την Έγκον Ζέντερ. Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν αποκαλύφτηκε πως ο Mike Quigley είχε εμπλακεί σε υπόθεση χρηματισμού κυβερνητικών αξιωματούχων στις ΗΠΑ, την περίοδο 2001-2006, όταν εργάζονταν ως ανώτατο στέλεχος στην Alcatel Lucent η οποία είχε συνάψει παράνομα συμβόλαια με την τότε αμερικανική κυβέρνηση, αλλά και τις κυβερνήσεις άλλων κρατών με δωροδοκίες στελεχών. Για τα συμβόλαια αυτά επεβλήθη στην εταιρεία πρόστιμο ύψους 137 εκατομμυρίων δολαρίων . Η αυστραλιανή αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για την επιλογή του Quigley και τον διορισμό του το 2009 και εκφράζει απορίες για το πώς κρίθηκε ως επικρατέστερος υποψήφιος από την Egon ένα πρόσωπο, για το οποίο υπάρχουν έστω και υποψίες για συμμετοχή του σε κυβερνητικούς χρηματισμούς. Η Έγκον ωστόσο ισχυρίζεται πως ακολούθησε την «κανονική διαδικασία» στην επιλογή του και πως δεν ήταν ενήμερη για το σκάνδαλο στις ΗΠΑ. Μάλιστα ο γερουσιαστής Stephen Conroy και υπουργός τηλεπικοινωνιών της Αυστραλίας δήλωσε ειρωνικά «Δεν του ζήτησα και πιστοποιητικό γεννήσεως!» . Ωστόσο ο ίδιος ο Quigley έχει επίσημα ζητήσει συγνώμη για τις ανακριβείς εκθέσεις που έκανε όταν εργάζονταν στην Alcatel Lucent ενώ παραδέχτηκε ότι ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για τα συμβόλαια με την Costa Rica μία από τις χώρες που αποδείχτηκε πως εμπλέκονταν στο σκάνδαλο των δωροδοκιών κυβερνητικών στελεχών από την Alcatel Lucent.

Η Έγκον Ζέντερ όμως εμπλέκεται και σε δύο σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στον Καναδά. Το πρώτο αφορά την υπόθεση της δημιουργίας του e-Health ενός ηλεκτρονικού αρχείου για το σύστημα υγείας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του καναδικού τύπου, η Έγκον ανέλαβε το 2009 να προτείνει 15 executives που θα στελέχωναν το e-Health και η αμοιβή της άγγιξε το ποσό του 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Έγκον χρέωσε από 72 000 δολάρια μέχρι και 86 000 δολάρια για κάθε στέλεχος που πρότεινε και απαιτούσε να πληρωθεί ακόμα και αν δεν γίνονταν τελικά η πρόσληψη. Μάλιστα η Έγκον κατέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας 249 000 δολάρια που ισχυρίζεται ότι της οφείλει η καναδική κυβέρνηση, αφού πληρώθηκε μόνο 845 000 δολάρια για τις υπηρεσίες της, καθώς τελικά προσελήφθησαν μόνο πέντε στελέχη. Τα ποσά φάνηκαν να... ζαλίζουν τους καναδούς φορολογούμενους που απόρησαν για τις υψηλές αμοιβές στελεχών σε έναν οργανισμό που αναμένεται να λειτουργήσει το 2015.

Το δεύτερο σκάνδαλο στον Καναδά ξέσπασε το 2004 και αφορά την εταιρεία παροχής ενέργειας Hydro One. Μάλιστα το σκάνδαλο πήρε και πολιτικές διαστάσεις προκαλώντας μεγάλη κόντρα μεταξύ νέο δημοκρατικών και φιλελευθέρων για το κατά πόσο υπήρχαν ποινικές ευθύνες στην σύναψη συμβολαίων της εταιρείας Hydro One συνολικού ύψους 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων, στα οποία εμπλέκονταν τέσσερεις επιφανείς συνεργάτες του συντηρητικού κόμματος. Τα συμβόλαια δόθηκαν στη δημοσιότητα με την χρήση νόμου για τη διαφάνεια και την ελεύθερη κυκλοφορία πληροφοριών και αποκάλυψαν στο σκάνδαλο εμπλέκονταν ο Tom Long που εργάζεται στην Έγκον και ήταν επικεφαλής της στρατηγικής του συντηρητικού κόμματος, ο οποίος φέρεται να εισέπραξε περισσότερα από 80 000 δολάρια για να προτείνει στην θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας Ηydro One την Debbie Hutton.

Ζήτησε 1 εκ. δολάρια και του τα έδωσαν!

Απλά απίστευτη είναι η τύχη ενός νεαρού, ονόματι Κρεγκ Ρόουιν, που ζήτησε 1.000.000 δολάρια μέσω βίντεο στο youtube και… του τα έδωσαν!
«Γειά, είμαι ο Κρέγκ Ρόουιν. Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, ή φίλος εκατομμυριούχου, κλείσε το βίντεο. Δεν είναι για σένα είναι μόνο για...

Οι πράσινοι βουλευτές καταζητούνται και το ΠΑΣΟΚ ρίχνει τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ.. Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/07/blog-post_1125.html#


ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Οι πράσινοι βουλευτές καταζητούνται και το ΠΑΣΟΚ ρίχνει τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ.. Κάπως έτσι έχει η κατάσταση σήμερα.. Ο απλός κόσμος να φτύνει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και αυτοί να νομίζουν πως ψιχαλίζει.. Μα καλά, δεν πέρασε απο το μυαλό τους πως αν ήταν τόσοι πολλοί οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα θα ήταν κυβέρνηση;; Την παρέμβαση του εισαγγελέα για αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα για τις αφίσες που κυκλοφόρησαν από τις "Σπίθες" ζήτησε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτής, ο οποίος παράλληλα κατηγόρησε...



τον Αλ. Τσίπρα ότι με τον λόγο του πυροδοτεί τις αθλιότητες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Με καυστικό χιούμορ απάντησε ο βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ Δ. Βαρβαρίγος στην ανακοίνωση της τοπικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρεται ως "ανεπιθύμητος". Δηλώνει πως θα εμφανίζεται κάθε 15 μέρες στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτηρίζει το μέλος της γραμματείας Α. Κασσιμάτη ως "αυτοαναγορευθέντα Στρατιωτικό Διοικητή Ζακύνθου". Τον κίνδυνο γενικευμένων επεισοδίων μεταξύ ψηφοφόρων κομμάτων επεσήμανε ο Κ. Καρτάλης, λέγοντας πως "μπορεί να φτάσουμε και σε φαινόμενα βίας, δηλαδή οπαδοί ενός κόμματος να δέρνονται με οπαδούς άλλου κόμματος".

Αποδοκίμασε δε την πρακτική των αφισών στις οποίες εμφανίζονται βουλευτές σε κρεμάλες, σημειώνοντας ότι "αυτό είναι μια καθαρή προσπάθεια πολιτικού εκφοβισμού". Εν τω μεταξύ, φρασεολογία "Αγριας Δύσης" χρησιμοποιούν οι εμπνευστές των αφισών που έχουν κατακλύσει πολλές περιοχές της χώρας. Στην Αλεξανδρούπολη οι βουλευτές Εβρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ντόλιος, Ελένη Τσιαούση και Ολγα Ρενταρή, είδαν τις φωτογραφίες τους σε αφίσα με το σύνθημα "Καταζητούνται". Την αφίσα υπογράφουν οι "αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι πολίτες της Αλεξανδρούπολης", ενώ αναφέρουν πως "καταζητούνται" για "εγκλήματα κατά του λαού".

"Ανεπιθύμητοι" χαρακτηρίζονται οι βουλευτές της Αρτας Δ. Τσιρώνης και Π. Στασινός (ΠΑΣΟΚ) και Κ. Παπασιώζος (ΝΔ) σε αφίσα που κυκλοφόρησε σε κεντρικά σημεία της πόλης. Η αφίσα φέρει την υπογραφή των "αγανακτισμένων Αρτας" και συνοδεύεται από τις φωτογραφίες τους και το μήνυμα "Ξεπουλάνε τις ζωές μας, δεν θα τους αφήσουμε". Στο Κιλκίς άγνωστοι μουντζούρωσαν την ταμπέλα στο πολιτικό γραφείο του Θ. Παραστατίδη (ΠΑΣΟΚ). Οι δράστες μαύρισαν με μπογιά το πρόσωπο του βουλευτή στη φωτογραφία της πινακίδας και έγραψαν υβριστικό σύνθημα. Τέλος, συνθήματα αποδοκιμασίας στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Χρ. Χάιδου, Χρ. Μαγκούφη, Σούλας Μερεντίτη (ΠΑΣΟΚ), Ν. Λέγκα και Σ. Χατζηγάκη (ΝΔ) άφησαν στη... νυχτερινή βόλτα τους "αγανακτισμένοι" στα Τρίκαλα.

Επεισόδιο 3ο...............και λέμα τα!!!!


......Παραλία!!.....όμορφη πόλη.....όλοι μαζί με μια φωνή…… Ζήτω!!!! 07.07.2011 και 19.15 ώρα.




Μ'ακούω κανεις ?? γαμ.... ~!@#$%^&*()_+}|" μου?

-ένας αγανακτισμένος δημότης-