PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟ PIERIA- GR ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG TΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την ΑΓΑΠΗ και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σας...
του Δημήτρη Παναγιώτου Κεραηλίδη
  • Αυτή η ραγδαία άνοδος του PIERIA- GR και το ότι το 18% των αναγνωστών μας προέρχεται από ΠΙΕΡΙΕΙΣ του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε έτσι ΔΥΝΑΤΑ!
  • και αυτή την εβδομάδα ανεβήκαμε, ξεπερνωντας  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ πάνω από 4.000 ΣΑΪΤ...
  • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
  • Το PIERIA- GR και η ομαδα των συνεργατων μας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ με τα κειμενα τους, είναι το ΠΡΩΤΟ BLOG της ΠΙΕΡΙΑΣ και τολμά να διεκδικεί με ΥΠΟΓΡΑΦΗ την ποιότητα, να είναι το ΠΡΩΤΟ στην ψυχή σας...
  • ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!
  • Ξέρετε τι θα πει αφιλοκερδώς εσείς γνωστοί -αγνωστοι και μη εξαιρεταιοι τρακαδόροι ;;;
  • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
  • ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
  • Η ηλεκτρονική ενημέρωσή σας για την ΠΙΕΡΙΑ περνά από το PIERIA GR...
  • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ...
  • ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ...
  • kerailidis@hotmail.com
  • ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
  • άσχετο: γκρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδια...
  • ΑΕΡΑΑΑΑ
ΠΑΣΟΚ λαός στην ΕΞΟΥΣΙΑ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΖΑΡΗ; ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΚΟΡΟΥΛΑ... ΤΟ PIERIA GR ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ Ο ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ "ΠΡΟΚΕΣ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!

δημ κε

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ Ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΙΟΝΙΔΗΣ Ή ΚΑΚΚΑΛΟΣ-ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ;;;

του δημήτρη παναγιώτου κεραηλίδη
  • πω πω πω τι είπες ρε συ Βαγγέλη πάλι; διανδρία στην ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ;
  • κάποιος έγραψε πριν μέρες περί πραγματικότητας ΔΥ...ΑΝΔΡΙΑΣ στον νομό, στο κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  • ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;
  • Αν είναι αλήθεια ποιοί είναι οι δύο ισχυροί της Πιερίας; Παπαστεργίου - Κουκοδήμος ή Κωνσταντόπουλος - Χιονίδης ή Κάκκαλος - Τσιφοδήμος;
  • Αν είναι ψέμα τότε πόσοι είναι οι αρχηγοί και ποιοί;
  • και το πάρτι συνεχίζεται!
  • άσχετο: ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
  • ΑΕΡΑΑΑΑ
Φτού σου γαϊδουρι, δεν με ψήφισες; γρήγορα δως μου τα λεφτά μου πίσω!!!

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΣΤΙΣ 22.30 ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ. ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΓΕΜ(ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ). ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ...

ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

πω πω πω λεφτά.... πολλά λεφτά... πω πω πω ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ τα λεφτά..!!!!

ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΚΗ...

Ο Προκόπης Παυλόπουλος αποτελεί τον επόμενο στόχο ομάδας στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που θυμίζουν τη ρητή δέσμευση του πρώην Υπουργού Εσωτερικών να αποχωρήσει από την πολιτική, ταυτόχρονα με τον Κώστα Καραμανλή. Ο καθηγητής της Νομικής δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα πράξη τις σχετικές εξαγγελίες του, ενώ πολλά είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που του επιρρίπτουν ευθύνες για το δυσμενές αποτέλεσμα, λόγω των πολιτικών που ακολούθησε σε ζητήματα δημόσιας ασφάλειας και πολιτικής προστασίας

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ...ΜΟΝΑΡΧΗΣ

Γ. Κεφαλογιάννης: Ο κ. Καραμανλής λειτούργησε σαν μονάρχης

Γ. Κεφαλογιάννης: Ο κ. Καραμανλής λειτούργησε σαν μονάρχης

Με μια δήλωση - «βόμβα» στο «Εθνος» το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, ο πρώην υπουργός κ. Γ. Κεφαλογιάννης παρεμβαίνει σήμερα στις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του κόμματος. Ο κ. Κεφαλογιάννης καταλογίζει την ευθύνη της εκλογικής συντριβής της ΝΔ προσωπικά στον Κώστα Καραμανλή, κατηγορώντας τον ότι «λειτούργησε σαν μονάρχης τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κόμμα», ενώ μεταξύ άλλων προτείνει ακόμα και την αλλαγή του ονόματος της παράταξης, η οποία -όπως υποστήριζει- με τη σημερινή της μορφή έχει κλείσει τον κύκλο της. Σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη, ο κυριότερος λόγος για την ήττα της 4ης Οκτωβρίου δεν είναι άλλος παρά ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Καραμανλής διαχειρίστηκε την εξουσία. «Λειτούργησε σαν μονάρχης τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κόμμα. Κυβέρνησε με μια μικρή παρέα και απομόνωσε όλους εκείνους που από αγάπη προς την παράταξη και προς τον ίδιο τού έκρουαν τον κώδωνα του κίνδυνου, χρόνια πριν από τη συντριβή», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
Όπως επισημαίνει, ο νέος ηγέτης που θα εκλεγεί, πρέπει να έχει «καθαρό πρόσωπο. Να κινείται μακριά από μικροκομματικές επιλογές και να βάλει το "εμείς" πάνω από το "εγώ».
Όσον αφορά τον τρόπο εκλογής του νέου προέδρου, ο κ. Κεφαλογιάννης τάσσεται υπέρ μίας ανοιχτής διαδικασίας με τη συμμετοχή όλων των Νεοδημοκρατών: «Μόνον έτσι θα τους πείσουμε ότι έχουν αποφασιστικό ρόλο και συμμετέχουν στα δρώμενα στο εσωτερικό της παράταξης, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν την ευθύνη για την εκλογή νέας ηγεσίας», σημειώνει.
«Για τους Νεοδημοκράτες -συμπληρώνει- δεν πρέπει να έχει πρώτιστη σημασία το πρόσωπο στην ηγεσία όσο η καθαρότητά του και η απόφασή του να ενεργοποιήσει τους οπαδούς της ΝΔ, σε μια προσπάθεια να επανακτήσει το κόμμα τα ερείσματά του στην κοινωνία».
Καταλήγοντας, ο κ. Κεφαλογιάννης εκτιμά ότι μία από τις πρώτες κινήσεις της νέας ηγεσίας πρέπει να είναι η αλλαγή του ονόματος της παράταξης, η οποία -όπως υποστήριζει- με τη σημερινή της μορφή έχει κλείσει τον κύκλο της.
www.parapolitika.gr

ΝΔ -ΣΥΝΕΔΡΙΟ : ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ

Εκ νέου συνάντηση με το Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Αντώνη Σαμαρά θα έχει το απόγευμα στις 19.00 ο Δημήτρης Σιούφας, στην προσπάθεια εξεύρεσης μιας κοινά αποδεκτής λύσης για τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ. Όπως ανακοίνωσε, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Οργανωτική Επιτροπή τον εξουσιοδότησε να επικοινωνήσει με τα τέσσερα στελέχη και να εξετάσει την «εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης από τους ενδιαφερθέντες τόσο επί της ουσίας τόσο και επί της διαδικασίας». Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής σημείωσε ότι η κ. Μπακογιάννη αρνήθηκε να παρευρεθεί στη συνάντηση, καθώς όπως του είπε «θα αποδεχτεί όποια λύση συμφωνηθεί, αρκεί η λύση να κατατείνει στην ενότητα του κόμματος».
Απών από τη συνάντηση θα είναι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, καθώς θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης, ωστόσο σε επικοινωνία του με τον κ. Σιούφα ξεκαθάρισε ότι θα αποδεχθεί και εκείνος ό,τι συμφωνηθεί.
Αν εξευρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στην κατεύθυνση της συμμετοχής της βάσης του κόμματος στην εκλογή του νέου προέδρου, θα επικοινωνήσω με το πρόεδρο του κόμματος, ώστε να έχουμε νέες οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος», πρόσθεσε ο κ. Σιούφας.
Τέλος, τόνισε ότι «η ευθύνη της επιτροπής είναι η προπαρασκευή και η εποπτεία του συνεδρίου» και πρόσθεσεη ότι «έχει αυτή την συγκεκριμένη αποστολή και μόνο και δεν μπορεί να την υπερβεί γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα».

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ?

Η  Νέα Δημοκρατία δεν εξέδωσε ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στην Ηλεία και οι όποιες αντιπολιτευτικές δηλώσεις έγιναν από το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ.
ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ και ξαναπήρε τις εκλογες ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ...ΚΙΧ....
ΜΗΔΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΔΙΑΔΟΧΟΙ" ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΡΒΑΖΟΥΝ...

«Εκρηκτική» είναι η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά




 από τις συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΟΛΠ.

Την περασμένη Παρασκευή, οι αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχαν στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, συνδικαλιστές και στελέχη της Cosco, άκαρπες απέβησαν και σήμερα, Δευτέρα, η κα Λούκα Κατσέλη είχε νέο γύρο επαφών προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο που έχει μπλοκάρει την αγορά.
Μετά τη συνάντησή της με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και τη διοίκηση του ΟΛΠ, είπε ότι η κυβέρνηση είναι ανοικτή στον διάλογο και ότι οι συζητήσεις της διοίκησης του ΟΛΠ με τους λιμενεργάτες θα συνεχισθούν.
Ταυτόχρονα, ζήτησε να σταματήσουν οι απεργίες, «για το καλό όλων».

ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ?


ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗ ΝΔ


ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ


6-ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ Κατερίνη


Ημερομηνία Περιγραφή Καιρού Θερμοκρασία Άνεμοι

Δευ,12 Οκτ

Πιθανή βροχή 15 °C - 26 °C ΝΔ

3 μποφόρ

Τρι,13 Οκτ

Ασθενής βροχή 11 °C - 20 °C ΒΔ

4 μποφόρ

Τετ,14 Οκτ

Λίγα σύννεφα 6 °C - 14 °C ΒΔ

3 μποφόρ

Πεμ,15 Οκτ

Ισχυρή βροχή 5 °C - 8 °C ΒΔ

2 μποφόρ

Παρ,16 Οκτ

Ασθενής βροχή 8 °C - 12 °C ΒΔ

3 μποφόρ

Σαβ,17 Οκτ

Ασθενής βροχή 9 °C - 16 °C ΒΔ

2 μποφόρ

SCOPJIA

 
   Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, δήλωσε ότι η εκκρεμότητα της ονομασίας της χώρας του είναι ένα θέμα που της έχει επιβληθεί. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ο ίδιος και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έχουν χρέος να βρουν λύση στο ζήτημα αυτό.

    "Εμείς ξέρουμε καλά ποιοί είμαστε και τι είμαστε. Είμαστε Μακεδόνες. Τέτοιοι ήμασταν ανέκαθεν", ανέφερε χθες το βράδυ ο κ. Γκρούεφσκι, σε ομιλία του, σε πανηγυρική εκδήλωση στα Σκόπια, για την επέτειο της έναρξης του αντιφασιστικού αγώνα στην ΠΓΔΜ, στις 11 Οκτωβρίου 1941.

    Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ πρόσθεσε ότι "η λύση στην εκκρεμότητα της ονομασίας πρέπει να βασίζεται στο διεθνές δίκαιο και στα σχετικά κείμενα του ΟΗΕ, ήτοι στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού".

    Ο κ. Γκρούεφσκι σημείωσε ότι η ηγεσία της ΠΓΔΜ επιθυμεί την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δημιουργεί αρκετά προβλήματα στους πολίτες της χώρας.

    "Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε σε κοινό τραπέζι και να 'ανοίξουμε' με τους γείτονες μας το ζήτημα αυτό, να συνομιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναζητήσουμε λύση. Ως πολιτικοί, εγώ και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, έχουμε χρέος να αναζητήσουμε και να βρούμε λύση. Από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι να αναζητήσουμε εντατικά λύση και εισερχόμαστε στην σχετική διαδικασία με την πλέον εποικοδομητική διάθεση", είπε ακόμη ο κ. Γκρούεφσκι.

    Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ σημείωσε ότι το ευρωπαϊκό μέλλον των πολιτών της χώρας είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να τεθεί σε ομηρία εξαιτίας διαφόρων καταστάσεων.

    Αναφερόμενος στην επικείμενη ετήσια αξιολόγηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (η σχετική έκθεση προόδου αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου), ο κ. Γκρούεφσκι εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτή θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων στην κοινωνία της ΠΓΔΜ.

    Στο σημείο αυτό, ο κ. Γκρούεφσκι, σημείωσε ότι η χώρα εκπλήρωσε όλα τα σχετικά κριτήρια που της ετέθησαν από την Επιτροπή και τον αρμόδιο για την διεύρυνση επίτροπο, Όλι Ρεν.

    Ακόμη, ο κ. Γκρούεφσκι ανέφερε ότι καμία από τις χώρες-μέλη της Ε.Ε δεν έχει λόγο και αιτία να εμποδίσει την ευρωατλαντική πορεία της ΠΓΔΜ.

    "Η όρθωση εμποδίων προς την κατεύθυνση αυτή αποτελεί εμπόδιο για το ίδιο το πνεύμα της Ευρώπης και των πολιτιστικών της αξιών", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

ΜΙΛΒΑ ΓΙΑ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

«Καημένο τρελό που δεν καταλαβαίνει τίποτα», αποκάλεσε η Ιταλίδα τραγουδίστρια Μίλβα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξή της. «Νομίζει ότι είναι καλύτερος από τους άλλους, αλλά δεν είναι», πρόσθεσε, για να τονίσει ότι η πολιτική κατάσταση την κάνει να θέλει να μεταναστεύσει.

35 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ "ΠΗΡΕ" Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...!
ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ.
ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ..!

ΧΑΚΕΡ


Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009 (απογευματινή ώρα), ΄΄χάκερ΄΄ επιχείρησαν να παραβιάσουν την προσωπική σελίδα του Ανδρέα Λοβέρδου, προσπαθώντας να διαμορφώσουν και αποστείλουν δικό τους κείμενο σε μεγάλο αριθμό παραληπτών, ανακοινώθηκε από το πολιτκό γραφείο του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η απόπειρα παραβίασης εντοπίστηκε άμεσα από την εταιρία που υποστηρίζει τον ιστοχώρο και η εισβολή αναχαιτίστηκε στο ξεκίνημα της, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Λοβέρδος ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το συμβάν και τον εντοπισμό του δράστη. Επίσης, ενημέρωσε με μήνυμα του που αναρτήθηκε στο «www.loverdos.gr», ότι με δική του ευθύνη διακόπτει την ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου ή φωτογραφικού ή άλλου υλικού, για όσο διάστημα χρειάζεται μέχρι να διαλευκανθεί το γεγονός.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ...
ΙΣΩΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ...
ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ...

Μόνο το συνέδριο

μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τη συμμετοχή της βάσης του κόμματος στην εκλογή προέδρου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, μεταφέροντας τις αποφάσεις της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου. Η επιτροπή έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις που κατέθεσαν οι τέσσερις ενδιαφερόμενοι για την προεδρία, Ντόρα Μπακογιάννη, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο νέος ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Ξεκίνησε η στελέχωση (σε όλα τα επίπεδα) του «Ελεύθερου Τύπου» των Σκαναβή - Μπενέκου. Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα το νέο φύλλο θα βρίσκεται στα περίπτερα μετά την εκλογή του νέου αρχηγού της Ν.Δ. Τα αφεντικά της υπό έκδοση εφημερίδας δεν θέλουν να πάρουν θέση. Τα περισσότερα από τα πρόσωπα που στελεχώνουν τον «Ε.Τ» προέρχονται από την εφημερίδα της Γιάννας. Συγκεκριμένα στο πολιτικό προσελήφθησαν (ήδη) οι πολιτικοί συντάκτες Μανώλης Κοττάκης (ρεπορτάζ Ν.Δ.), Γιάννης Καμπουράκης (θα καλύπτει το κυβερνητικό - ΠΑΣΟΚ) και Γιώργος Κουβαράς (θα επιμελείται τις παραπολιτικές στήλες).
ΑΠΟ www.parapolitika.gr

Καθολική ψηφοφορία με ανοιχτούς καταλόγους


«Καθολική ψηφοφορία από εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες» ..
«Καθολική ψηφοφορία από εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες» ..
Το συνέδριο πρέπει να αποφασίσει την καθολική ψηφοφορία με ανοιχτούς καταλόγους, δηλαδή την εκλογή του προέδρου από τη βάση, τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς σε σημερινή ανακοίνωσή του. Αναφερόμενος στην οργανωτική επιτροπή συνεδρίου της ΝΔ, ο βουλευτής τονίζει ότι «σε τέτοιες δύσκολες ώρες πρέπει να είμαστε δίπλα στη βάση» και «δίνοντας στη βάση δικαίωμα ψήφου τη φέρνουμε πάλι δίπλα μας και δίνουμε κύρος και δύναμη στο νέο αρχηγό». Σχολιάζοντας απόψεις που θέλουν την εκλογή αρχηγού, είτε από τους συνέδρους είτε από την κοινοβουλευτική ομάδα, ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει σε «οποιοδήποτε γήπεδο», θεωρεί, ωστόσο, ότι αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από ό,τι ζητά η βάση της Νέας Δημοκρατίας.

ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


ΧΑΙΡΕΤΑΙ...
ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΕ ΚΕΡΑΙΛΙΔΗ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ...
ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ..?
ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΝ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟ....ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ?
ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ? ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ?
ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ?
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.ΓΙΑΤΙ? ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΤΟΝ "ΠΙΑΝΕΤΕ" ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...
ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ

KB ΠΑΤΡΙΑ

ΡΑΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ 16-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
ΑΦΙΕΡΩΜΑ : "ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ"


ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΟΚΤ 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ : ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ