PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

το γαλάζιο της ...ψυχής μας!


η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...


ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ...


ΠΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΜΙΑΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ;;;
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΡΩΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ...ΘΗΡΙΟ! ΣΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ... ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ "ΟΡΜΑΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ"
ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ...ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟ ...ΚΑΓΚΕΛΟ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ...ΝΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ;;; ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ...ΤΣΕΛΙΓΚΑ;;; ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!
Σάββα Χιονίδη ο Γιώργος ο Χατζηκώστας εκεί στη Αντιδημαρχία Πρασίνου σου παίρνει ΑΡΙΣΤΑ... ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!
σκοτώστε ρε βόδια το πεδίο βολής Λιτοχώρου που…βρέχει καρκίνο!  
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ 
ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ...ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ! ΑΣ ΔΩ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!

ΚΟΥΙΖ 87

Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ...ΜΑΚΡΙΔΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ;
ΕΘΕΑΘΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΣΔΡΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ; ΉΤΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΝΤΟΡΑ Ή ΜΕ ΠΑΝΙΚΑ;;; ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ - ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΤΑΚΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ! ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!
ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...ΔΗΜΑΡΧΟΙ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Ο ...ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ! ΧΑ ΧΑ Χ Α

Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ

Μακεδονικός Ν. Εφέσου - Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ 73-67
Στο ανδρικό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας

● Μετά από μία κακή εμφάνιση και ένα σκληρό παιγνίδι, η ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ ηττήθηκε, δίκαια, από το Μακεδονικό Ν. Εφέσου με 73-67. Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν αποφασισμένοι για τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές απουσίες βασικών παικτών.
Στα 10λεπτα: 17-18, 35-30, 54-52, 73-67.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Δροσινός και Πουλικίδης.
Οι συνθέσεις:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ (Σαραπτσής): Σιαπάκας 10, Τσιαρδής 2, Μπατζάκης 8, Ευαγγελόπουλος 11, Τσιρέκας 3, Βαρβούτης 17, Καλιαγκούσης 14, Ντούβας 6, Κυριτσόπουλος 2.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 ΒΙΟΡΟΛ(Κασσομενάκης): Ταμουρίδης 17, Χαρακλιάς 1, Σφήκας 3, Παυλίδης 2, Σακελλαρίου 19, Ζορμπάς 9, Τεγούλιας 11, Μωυσίδης, Ζήσκας 6, Νούρης. Αργυρόπουλος.
*
Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 53 - 75
Στο γυναικείο πρωτάθλημα
● Πραγματοποιώντας πάλι μια πολύ καλή εμφάνιση, η γυναικεία ομάδα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ κατάφερε να προσπελάσει και το εμπόδιο της ομάδας της Αριδαίας, φιγουράροντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μόνη και αήττητη. Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκε ο α΄ γύρος του πρωταθλήματος και δόθηκε, με τον καλύτερο τρόπο, η ευκαιρία να αγωνιστούν όλες οι παίκτριες που απαρτίζουν την ομάδα. Επίσης, φάνηκε ότι η ομάδα αυτή στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα, στην εμπειρία των μεγαλύτερων σε ηλικία παικτριών, αλλά και στο ταλέντο των μικρότερων.
Στα 10λεπτα: 2-15, 5-14, 21-25,17-20
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Αρβανίτη και Καπουρτίδη .
Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Σιάγας):Φωτίου Κ., Ευταξιάδου Ι.19, Βάσκου Μ. 5, Σαπουντζή Α. 16, Φωτίου Ε., Παπαγεωργίου Κ., Προίκου Ε. 13, Παπαγεωργίου Μ.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Μηλιάτης): Μουστακίδου Α. 8, Κουζώνη Β. 1, Μυστρίδου Ο. 6, Ζουγκουρίδου Δ. 29(2), Ευσταθίου Ζ. 11, Λάππα Ξ. 8, Σιώκου Μ. 6, Καρασαββίδου Β. 2, Λαμπριανίδου Α. 4, Καραβέργου Ε.
*
Αναγέννηση Λιτοχώρου - Πιερικός Αρχέλαος 56 - 71
Στο εφηβικό πρωτάθλημα
● Νίκη και στο εφηβικό τμήμα του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, όπου νίκησε στο Λιτόχωρο την Αναγέννηση με 71-56.
Στα 10λεπτα: 14-18, 22-36, 38-57, 56-71.
Οι συνθέσεις:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ: Κλιγγόπουλος 3, Γραμματόσης 2, Κουκιώτης 14, Κεράζης 7, Γιόβανος 20, Μαλλιάρας 10.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Καρόζας 9, Καραγιώργος 6, Γρηγοριάδης 13, Ράλλης 8, Πιπερίδης 6, Ουσταμπασίδης 18, Λάλλας 7, Τσιμήτρης 4.
*
Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Φίλιππος Βεροίας 50-35
Στο πρωτάθλημα κορασίδων
● Τέλος, νικήτριες αναδείχθηκαν και οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου που κέρδισαν με 50-35 τη φιλοξενούμενη ομάδα του Φιλίππου Βεροίας με 50-35.
Στα 10λεπτα: 20-8, 30-16, 39-24, 50- 35.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Χελιδώνη Μαρ. 19, Χαραλαμπίδου Μ. 2, Ρούστα Παρασκευή 2, Τζήκα Άννα 4, Αλεξανδρίδου Γ. 2, Φερό Σ. 3, Κοϊμτζόγλου Αν. 5, Λαμπριανίδου Ευτ. 6, Κυραϊλίδου Δ. 4, Μητσάκου Δ. 3.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Διαλεκτοπούλου Χ. 7, Σαρηγιαννίδου Σ. 10, Παρχαρίδη Ζ. 15, Μανωλοπούλου Χ. 3.
● Τέλος, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010 στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κρύας Βρύσης (Ελευθερίου Βενιζέλου- Δίπλα στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Σωτήρος) και ώρα 19:00,΄ θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή κοπής της βασιλόπιτας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Κατά την διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης, εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας, θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση και στον τέως διαιτητή καλαθοσφαίρισης κ. Σιδέρη Βουλτσίδη για το ήθος και πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Η Ζωή γράφει ...γαλάζιο γράμμα

Διόδια, ιθαγένεια αλλοδαπών, αιτήματα αγροτών, αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από τις στολές των αστυνομικών, κατάργηση παρελάσεων, stage…. Ακούγονται πολλά; Είναι! Και δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά φροντίζουν κάποιοι να περνούν απαρατήρητα. Καιρός λοιπόν να μιλήσουμε, να κάνουμε αντιπολίτευση στην ουσία της, σε μια περίοδο που η χώρα τη χρειάζεται, σε μια περίοδο λήψης σοβαρών αποφάσεων από το κυβερνών κόμμα που όμως δε βλέπουν όσο θα έπρεπε το φως της δημοσιότητας.

Έτσι, με γνώμονα πάντα την ενημέρωση των πολιτών για τα δρώμενα τόσο του τόπου όσο και της χώρας μας παρευρεθήκαμε την περασμένη Τρίτη 25/01 στη ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Χρυσικού και κ. Καραϊσκου. Καλεσμένοι στην εκπομπή ήμασταν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης Μακρίδης Νίκος, ο αντιπρόεδρος Μπατάλας Γιώργος, η υπεύθυνη τύπου Λιακοπούλου Ζωή και η υπεύθυνη νέων τεχνολογιών Κεραμιδιώτου Χριστίνα. Και οι τέσσερις, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα περισσότερα από τα θέματα που μας απασχολούν, αν και οι δύο ώρες που είχαμε στη διάθεσή μας αποδείχτηκαν τελικά λίγες σε σχέση με τα όσα θέλαμε να αναφέρουμε. Στη διάρκεια της εκπομπής μιλήσαμε μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης και με εκπρόσωπο των αγροτών, όπου και στηρίξαμε τον αγώνα και τα αιτήματά τους, μολονότι διαφωνούμε με τον τρόπο έκφρασης που επέλεξαν. Χαρακτηριστική ήταν και η αντίδραση του προέδρου μας, Νίκου Μακρίδη ως προς το ζήτημα της κατάργησης των παρελάσεων, ιδέα την οποία θεώρησε όπως είπε προσβλητική για τον ελληνικό λαό, άποψη την οποία στηρίζουμε αδιαπραγμάτευτα και οι υπόλοιποι. Συζήτηση έγινε ακόμα και για τα προγράμματα stage στο δημόσιο τομέα, ζήτημα στο οποίο η κυβέρνηση Πασόκ φέρεται άκρως εκδικητικά, αναγκάζοντας με τον τρόπο της τους νέους σε παραίτηση. Η θέση μας και σε αυτό τον τομέα ήταν ξεκάθαρη, στηρίζοντας τα παιδιά των stage και παροτρύνοντάς τα να μην προσφύγουν σε παραίτηση αλλά να αντιμετωπίσουν το θέμα με τη νομική βοήθεια που παρέχει ο πρόεδρος του κόμματός μας κ. Αντώνης Σαμαράς.
Γενικά στην εκπομπή αναφερθήκαμε σε πολλά ζητήματα της επικαιρότητας, θέσαμε ξεκάθαρες απόψεις, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως ως νέοι και δη ως Οννεδίτες οφείλουμε να είμαστε ενεργοί, δραστήριοι, να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας και να μην αφήνουμε καταστάσεις να περνούν απαρατήρητες και να φτάσουν σε εμάς ως δεδομένα προτετελεσμένων γεγονότων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χρυσικό και τον κ. Καραϊσκο που μας έδωσαν το λόγο στην εκπομπή τους και γιατί όχι, ίσως αυτό σύντομα μας γίνει και συνήθεια…

Με εκτίμηση,
Ζωή Α. Λιακοπούλου-
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου
ΟΝΝΕΔ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

PIERIA-GR Μπράβο Ζωίτσα, ωραία ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ, μακάρι στα μεγάλα αυτά θέματα δίπλα, να βάζατε και το θέμα της συννένωσης των πολλών ΟΝΝΕΔ Πιερίας... Γιατί μ αυτά σας τα καμώματα, ΜΙΚΡΟΙ ΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, δεν ξέρω αν το είδες όταν πήγες στην Παραλία, αλλά μαζί σας γελούν ακόμα κι οι ...ρέγγες!!!
Απ το ΠΑΣΟΚ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφια για την Περιφέρεια, αν θα είμαστε με Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Πανίκα τον Ψωμιάδη ή δική μας ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΗ... Για να δούμε τι θα δούμε...
ποιός άραγε θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, με ΝΔ, αν δεν είμαστε με Θεσσαλονίκη στον Καλλικράτη;;; ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ;;; Για να δούμε τι θα δούμε...

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ;;;;;

Από τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2010 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ – ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πρέπει να υποβάλλουν στο Λύκειό τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους Λύκειο, τη σχετική Αίτηση-Δήλωση από 1 έως 22 Φεβρουαρίου 2010.

PIERIA-GR ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ... ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΧΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ... Κι όπως θα έλεγε ο Κωνσταντάρας - ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ

ΚΟΥΙΖ 1


PIERIA-GR Ποιά είναι τα δύο εικονιζόμενα παιδιά στις άκρες της φωτογραφίας μας; Ποιά η σχέση των δύο εικονιζόμενων παιδιών σήμερα; Τι θα κάνουν στην Νέα Νέα Δημοκρατία αυτά τα δύο εικονιζόμενα παιδιά;;;;

ΚΟΥΙΖ 2


PIERIA-GR Ποιάς ΟΝΝΕΔ είναι πρόεδρος ο εικονιζόμενος; Πως λέγεται ο εικονιζόμενος; Τι κάνει αυτό το διάστημα ο εικονιζόμενος;;;;

Τι έγινε ρε Νομάρχη μας Γιώργο Παπαστεργίου με αυτόν το ιό; Τίνος πιδί είναι;;;;

Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησης Πιερίας ....ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου, διακόπτεται προληπτικά η λειτουργία των παρακάτω σχολικών μονάδων και τμημάτων του Νομού Πιερίας, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης που αφορά στα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της νέας γρίπης Α(Η1Ν1).


Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
* Η διακοπή της λειτουργίας του 11ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης για επτά ημέρες, αρχομένη από 26-01-2010.

* Η διακοπή της λειτουργίας του 3/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου Πιερίας για επτά ημέρες, αρχόμενη από 26-01-2010.

Η διακοπή της λειτουργίας του Ε2 Τμήματος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για επτά ημέρες, αρχόμενη από 26-01-2010.

PIERIA-GR Τι έγινε ρε Νομάρχη μας Γιώργο Παπαστεργίου με αυτόν το ιό; Τίνος πιδί είναι;;;; Που άραγε είναι εκείνη η δυναμική, η πρό ΠΑΣΟΚ για να πουλήσουν οι εταιρείες εμβόλια; Θέλουμε μεγαλύτερη ενημέρωση!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Λευκό …Σαββατοκύριακο μεν αλλά δεν το ευχαριστηθήκαμε.
Έτσι λοιπόν η ΕΜΥ μας ενημερώνει ότι θα έχουμε και νέα χιονόπτωση και πολικές θερμοκρασίες την Τετάρτη στην Πιερία.


Θα τη δούμε την άσπρη μέρα πού θα πάει;

Εμείς βέβαια το Σαββατοκύριακο είδαμε στα «λευκά» την καλή συνάδελφο Γιάννα Δερμίση που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της Κώστα Σαπούνογλου και βάφτισαν την Φανούλα τους….Ευχόμαστε να ζήσουν.

PIERIA-GR Όλα άσπρα; Μακάρι ρε Λού να τα δούμε όλα, ας είναι και ...χιονάτα!!! Κι απ την άλλη για άλλη μιά φορά κι εγών να ευχηθώ τα καλύτερα ΣΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ - ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ!!! (ΡΕ ΣΥ ΛΟΥ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ... - ΧΑ ΧΑ ΧΑ)

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Γιώργο, είπες ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Σε πιστεύω. Το είπες και καθάρισες. Κι ας τον Αραμπατζή στην τρέλα του.



***
Έλα όμως που το ίδιο λέει και η αγορά. Δεν υπάρχουν χρήματα αλλά δεν καθαρίζει.
***
Δυστυχώς Γιώργο μου δεν υπάρχει χρήμα ούτε για ΙΚΑ ούτε για ΤΕΒΕ ούτε για μισθούς και δυστυχώς φάγαμε και το ΦΠΑ.
***
Το θέμα είναι Γιώργο μου, όταν εσύ δεν πληρώνεις το πολύ-πολύ να σου κλείσουν πέντε δρόμους και κάνεις οικονομία και στα καύσιμα.
***
Όταν όμως δεν πληρώνει ο εμποράκος και ο μικροβιοτέχνης τον πάνε στην ψειρού ή του κατάσχουν την καλύβα.
Και για κει δεν βλέπω ούτε θεσμικές αλλαγές ούτε ουσιαστικές αλλά μόνο απειλές με το ΣΔΟΕ.
***
Άσε που μας κούφανε ο Παπακωνσταντίνου με τους φοροφυγάδες υδραυλικούς και μπογιατζήδες, λες και δεν τους ξέρουμε, που δεν έχουν οι άνθρωποι ούτε νέφτι να καθαρίσουν τα πινέλα.

PIERIA-GR Πες τα ρε Γιάννη, αλλά σε ποιόν άργε Γιώργη να μιλάει σε πρώτο πρόσωπο ο Χατζηιωάννου; Μήπως στον Γιώργο Νταλάρα; ή μήπως στον Γιώργο Χατζηκώστα; ή μήπως στόν Γιώργο Χανδόλια τον φίλο του Χάρη τον ηθοποιό;;;;; χα χα χα

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα σας δηλώνω ότι παραιτούμαι από μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣ Πιερίας, για ηθικούς λόγους, δεδομένου ότι θεωρώ ότι η ΕΠΣ δεν έχει στηρίξει ηθικά, ως όφειλε, την προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να ανεβάσει το επίπεδο συνολικά του πιερικού ποδοσφαίρου και βέβαια και της ιστορικής ομάδας του Πιερικού. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καταβάλλει μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να σέβονται εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου την ιστορική ομάδα που λέγεται Πιερικός. Δυστυχώς η ΕΠΣ Πιερίας, κατ’ εμέ, δεν έχει δείξει δείγματα συμπαράστασης στη μεγάλη και δύσκολη αυτή προσπάθεια.
Για το λόγο αυτό θέτω την παραίτησή μου.
Με τιμή,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

PIERIA-GR XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Απάντηση της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκας Κατσέλη στην ερώτηση του βουλευτή Πιερίας κ.Κουκοδήμου Κωνσταντίνου για την ένταξη στο ΕΣΠΑ οδοντιάτρων
Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την παρούσα χρονική στιγμή η παγκόσμια οικονομία διέρχεται τη σοβαρότερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών, η οποία επηρεάζει το σύνολο των οικονομιών των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περισσότερο από την κρίση πλήττονται οι μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις όπως και οι αντίστοιχες ευρωπαϊκές.
Κατά συνέπεια η στήριξη, με τη μορφή της άμεσης κεφαλαιουχικής ενίσχυσης, των μικρών επιχειρήσεων αποτελεί κρίσιμης σημασίας ζήτημα. Οι περιφέρειες της χώρας, στην παρούσα χρονική και οικονομική συγκυρία βιώνουν προβλήματα προσαρμοστικότητας και έχουν λιγότερες ευκαιρίες ανάπτυξης, έναντι των μεγάλων επιχειρήσεων ή αυτών που δραστηριοποιούνται σε κεντρικό επίπεδο. Παράλληλα, χαρακτηρίζονται από περιορισμένη δυνατότητα υλοποίησης επενδύσεων, εξαιτίας κυρίως της αδυναμίας πρόσβασής τους στον χρηματοοικονομικό σύστημα, από έλλειψη τεχνογνωσίας, από αδυναμία επέκτασης σε διευρυμένες αγορές, ενώ συνήθως αντιμετωπίζουν υψηλότερο κόστος παραγωγής και λειτουργίας.
Η επιλογή της στήριξης και ανάπτυξης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων σε περιφερειακό επίπεδο αποβλέπει πρωτίστως στην τόνωση της περιφερειακής οικονομίας, στη διατήρηση θέσεων εργασίας και στη δημιουργία νέων, με απώτερο στόχο τη συγκράτηση του πληθυσμού στις περιοχές αυτές και στην αύξηση της κοινωνικής συνοχής. Τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013 συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο των Δράσεων των Διαρθρωτικών Ταμείων, για την κοινωνική και οικονομική συνοχή και στοχεύουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.
Εν προκειμένω, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της προκήρυξης της δράσης για την «1η Δράση για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013» δεν γίνεται περικοπή του ποσού του 1.050 εκ. ευρώ, το οποίο είχε ανακοινωθεί, αλλά η παρούσα προκήρυξη θα γίνει σε δυο φάσεις.
Η πρώτη, ύψους 500 εκ. ευρώ ολοκληρώνεται στις 18 Δεκεμβρίου 2009 και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθεί η δεύτερη φάση του προγράμματος.
Η Υπουργός Οικονομίας,
Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Λούκα Τ.Κατσέλη

Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ Άργους 78 – 62

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-2010
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοι απόλαυσαν μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, νίκησε με 78-62 την ΑΕΚ Άργους και έτσι συνεχίζει να παραμένει μόνη της στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

PIERIA-GR Έ ΝΑΙ ΡΕ... ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ "ΞΕΦΤΙΛΑΣ" ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ  ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ...ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΔΥΣΚΟΛΟ! ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!

Το «γιατρό» από την Καρίτσα τίμησε ο Δήμος Δίου

Τον γνωστό οργανοπαίκτη του κλαρίνου κ. Δημήτρη Στάθη τίμησε σε ειδική εκδήλωση ο δήμος Δίου. Σίγουρα λίγοι γνωρίζουν το πραγματικό του όνομα. Ανά το πανελλήνιο είναι γνωστός ως ο «γιατρός από την Καρίτσα» εξαιτίας του γνωστού δημοτικού τραγουδιού.


Ο Δημήτρης Στάθης, δεξιοτέχνης του κλαρίνου για σαράντα και πλέον χρόνια, υπηρέτησε το δημοτικό παραδοσιακό τραγούδι παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, χορούς και εκδηλώσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων κλαριντζήδων της νεότερης εποχής, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς και επώνυμους οργανοπαίκτες και τραγουδιστές της δημοτικής και παραδοσιακής μουσικής.

Ο Δήμος Δίου στην προσπάθειά του να στηρίξει το δημοτικό τραγούδι και την παραδοσιακή μουσική τίμησε παρουσία του Δημάρχου, των αντιδημάρχων, των δημοτικών και τοπικών συμβούλων αλλά και δεκάδων δημοτών της Καρίτσας, τον σπουδαίο και αυθεντικό οργανοπαίκτη του κλαρίνου Δημήτρη Στάθη για τη μεγάλη του προσφορά στο δημοτικό τραγούδι.

Ο Δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος απονέμοντάς του την τιμητική πλακέτα είπε χαρακτηριστικά: «Oι γονείς μας, εμείς οι νεότεροι αλλά και τα παιδιά μας σήμερα, έχουν συνδέσει τις πλέον χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές με τον ήχο και τα τραγούδια από το κλαρίνο του γιατρού. Πόσοι αρραβώνες, γάμοι και γλέντια δεν είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον ίδιο και το κλαρίνο του. Ευχαριστούμε από καρδιάς το μεγάλο δικό μας μουσικό Δημήτρη Στάθη για τις ευχάριστες στιγμές που μας χάρισε με το κλαρίνο του αλλά και τη μεγάλη του προσφορά στο δημοτικό παραδοσιακό τραγούδι».

Στη συνέχεια ο «γιατρός» φανερά συγκινημένος έκανε αυτό που κάνει δεκάδες χρόνια τώρα. Ανταπέδωσε με το κλαρίνο του, παίζοντας γνωστά δημοτικά τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι μας.

PIERIA-GR Τέτοιες κινήσεις από τον Γρηγόρη Παπαχρήστο δίνουν πρότυπα στους νέους. Με την έλλειψη που υπάρχει τα τελευταία χρόνια, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΘΕΜΑ! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ...ΓΙΑΤΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ!!!

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
Θέμα: «Αγροτικών κινητοποιήσεων συνέχεια...»

Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Αγροτικών Κινητοποιήσεων συνέχεια...»
Ονόματα προσκεκλημένων:
ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα
Πρόεδρος ΣΠΕΚΟ Βροντούς
ΗΛΙΑΣ ΡΙΖΟΣ
Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα
Πρόεδρος ΠΕΣΚΟ Κονταριώτισσας
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
Πρόεδρος Α.Σ. Λιτοχώρου
ΣΠΥΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ
Αγρότης Αγ. Σπυρίδωνας
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΪΔΕΣ
Κτηνοτρόφος

PIERIA-GR Εμείς ρε συ Γιάννη τεμέτερον παιδά, είμες με τε σας, οι κυβερνήσεις; κι απ την άλλη εμείς είμαστε με τους αγρότες, οι αγρότες είναι με τους ...αγρότες;;; ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΕΦΑΓΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΕΦΑΓΑΝ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;; ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ;;;;