PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κι όμως το τόλμησαν...

Η Christina Αguilera μπορεί να είναι στα φώτα της δημοσιότητας, γιατί τον τελευταίο καιρό την έχει «πιάσει» ο φωτογραφικός φακός να μην φοράει παντελόνι δυο φορές, αλλά δεν είναι η μόνη σταρ που αποφάσισε να κάνει μια τέτοια τολμηρή εμφάνιση.
Η Jessica Simpson, η Lady Gaga , η Britney Spears και άλλες σταρ έχουν εμφανιστεί χωρίς το.....
παντελόνι τους.

Δείτε τις σταρ...

Jessica Simpson



Lady Gaga



Lady Gaga



Miley Cyrus



Taylor Momsen



Tila Tequila

Τελικά υπάρχει ο τρόπος να ντυθούμε στα καρναβάλια χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μία περιουσία για στολή!

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μία κασετίνα με χρώματα για bodypaint, πολύ φαντασία και κανένα πανωφόρι...
Το σίγουρο είναι, πως όσοι τολμήσουν... θα κλέψουν την παράσταση...
Πάρτε μερικές ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες και καλά ξεσαλώματα...







Τί θα γίνει επιτέλους με αυτήν την πονηριά σας;

Αυτή τη φορά όμως ίσως να μην έχετε απατηθεί και τόσο πολύ…


29 Ιανουαρίου η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα αθώα θύματα των Γερμανών κατακτητών στο Ελατοχώρι Πιερίας

Ένα νυφικό κόλαση!

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καλεσμένοι σε ένα γάμο κάνουν επικριτικά σχόλια για το νυφικό που επέλεξε η νύφη για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της θεωρώντας το λίγο... τολμηρά.

Είναι απορίας άξιο πώς θα αντιδρούσαν εάν έβλεπαν τη νέα πρόταση του οίκου Kaviar Gauche.

Το αποκαλυπτικό νυφικό των δύο γερμανών σχεδιαστών παρουσιάστηκε χθες σε επίδειξη μόδας στο Βερολίνο.

Οι σχεδιαστές προτείνουν το νυφικό για μία τελετή στην παραλία ενώ το θεωρούν ιδανικό για την πρώτη νύχτα του γάμου.
Το γιατί είναι απλό...

Λιγοστά κομμάτια υφάσματος ενώνονται με μία κεντρική λωρίδα που καταλήγει στην επίμαχη γυναικεία περιοχή, το σημείο G. Το όλο... εγχείρημα συμπληρώνεται με ένα διάφανο πέπλο.



Σίγουρα το πρωτότυπο νυφικό απευθύνεται σε πιο τοληρές νύφες και ίσως βρει υποστηρικτές ανάμεσα στη Lady Gaga, την Pamela Anderson ή τη Rihanna.


Πληρώστε επιτέλους τους ήδη χαμηλόμισθους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.

Πληρώστε επιτέλους τους ήδη χαμηλόμισθους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ......

«Θα πάω με τον πιτσιρικά και ας με πουν τεκνατζού»

Σε μία ...πιπεράτη αποκάλυψη προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη , κατά την διάρκεια περασμένης εκπομπής της, όπου αφού έκανε εις διπλούν τον τεστ για το πόσες φορές θέλει να κάνει σεξ την εβδομάδα, έβαλε και... δύο συνεργάτες της να κάνουν το ίδιο! Η επιλογή καθόλου τυχαία, αφού το ζήτησε από έναν 40αρη και από έναν 12 χρόνια μικρότερο του, τον συμπαρουσιαστή της Άλεξ Κάβδα αφού ήθελε να διαπιστώσει η γυναίκα τι όρεξη και διάθεση έχουν οι άνδρες της γενιάς της και τι τα ...τεκνά.

Την λέξη μάλιστα τεκνά την χρησιμοποίησε η ίδια αφού έκανε και άλλες αποκαλύψεις!

Αν ήταν σε ένα κλαμπ κι έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις θαμώνες: Κάβδα, Κουτσογιαννόπουλου και Γκουντάρα εκείνη θα διάλεγε τον πρώτο!Για να ρίξει στο καπάκι την ατάκα που μας αποτελείωσε: «Θα πάω με τον πιτσιρικά και ας με πουν τεκνατζού»
metrogreece.gr

Το ΜΕGΑ, είναι αλήθεια πως σ' αυτή την διαφαινόμενη σκευωρία σε βάρος του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, είναι προσεκτικό και κρατάει αποστάσεις.


"Σχέδιο με στόχο την εξόντωση Παπανδρέου , λένε στο ΠΑΣΟΚ" , είπε... ο Χασαπόπουλος και ανέφερε τη σημερινή δήλωση Ρέππα στην ΝΕΤ ("θέλουν να εξαφανίσουν τον Παπανδρέου").
Η ΝΔ ζητάει εξεταστική για το φούσκωμα του χρέους του 2009 και το ΠΑΣΟΚ κάνει κόντρα ρελάνς λέγοντας ναι, αλλά και για τη περίοδο Καραμανλή (2004-2009).
Η αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία οξύνεται σε μια στιγμή που και τα δυο κόμματα μαζί στηρίζουν τη κυβέρνηση Παπαδήμου...

βάζει τίτλο στην πατσαβούρα "Αυριανη" : ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...


Ο ελεεινός και τρισάθλιος Κουρής που θα πρεπε να βρίσκεται στη φυλακή , προκαλεί και ...
πάλι από την κωλοφυλλάδα του .
Το θράσος του το δίνουν αυτοί που δεν τον συλλαμβάνουν. Όπως οι εισαγγελείς στο γραφείο των οποίων βρισκόταν πριν από μερικές μέρες. Το αυτόφωρο ήταν ακόμη εν ισχύει κι αυτός πήγε στα γραφεία των λειτουργών της Δικαιοσύνης - βέβαιος για την ατιμωρησία του - για να καταθέσει, άκουσον άκουσον μηνυτήρια αναφορά κατά των απλήρωτων εργαζομένων του ALTER...

ξανά, τη Ντόρα Μπακογιάννη...Γιούχαραν



Μια βδομάδα μετά τις πέτρες και τα γιαούρτια που "έφαγε" σε ταβέρνα του Ηρακλείου της Κρήτης η Ντόρα Μπακογιάννη, επαναλήφθηκαν, στην Ηγουμενίτσα αυτή τη φορά, οι αποδοκιμασίες του κόσμου.
Αγανακτισμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν και... γιούχαραν την πολιτικό και φώναζαν συνθήματα εναντίον του ΔΝΤ και των τραπεζών...

Λάβετε θέσεις.


Ο Αυτιάς είναι – πάλι – εδώ . Αεικίνητος , λαλίστατος, σαρωτικός . Πανευτυχής.
Σχεδόν χοροπηδούσε από τη χαρά του, που... τον ξανάλουσαν τα εκτυφλωτικά φώτα του στούντιο με το μικροφωνάκι στο πέτο.
Τη πρόβλεψη την κάναμε ήδη. Θα σκίσει. Κι όπως έλεγε ένας παλιός κριτικός κινηματογράφου «μια ταινία με τον Μάρλον Μπράντο, είναι πάντα μια ταινία με τον Μάρλον Μπράντο».
Στα πρωινάδικα είναι ο Αυτιάς...

"Ομορφάααντρα μου...", ξέχασες να εξετάσεις, ως μάρτυρα, τον Μιχελάκα !...

Εκλογές έρχονται. Να μη μαζέψουμε και κανά φράγκο! Καμιά διαφημισούλα, ρε αδερφέ.


"Πήγα στον Γιώργο -ο Γιώργος ήταν ο Προβόπουλος- για καμιά διαφήμιση"
, είπε με την απόλυτη φυσικότητα, των ανθρώπων που διαθέτουν μεγάλο θράσος, ο Γιώργος Τράγκας.
Αυτόν τον... καιρό έχει να δει πολλούς "Γιώργους". Ετοιμάζεται να βγάλει ένα εβδομαδιαίο έντυπο.
Με το που σκεφτεί κάποιος την ιστορία του Τραγκα στις εκδόσεις, ανατριχιάζει..

Πως θα πληρώνουμε τον ΦΠΑ σύμφωνα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Ένας φόρος για τα ακίνητα.



Έρχεται νέο σύστημα είσπραξης και απόδοσης ΦΠΑ. Προβλέπει τη δημιουργία ενός ειδικού τραπεζικού λογαριασμού ΦΠΑ για... κάθε επιχειρηματία και ελεύθερο επαγγελματία.

Το μέτρο αναμένεται να περιληφθεί στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δημιουργείται ένας ειδικός τραπεζικός λογαριασμός για κάθε επιτηδευματία ο οποίος θα «κινείται» αποκλειστικά και μόνο για τις εισπράξεις και πληρωμές ΦΠΑ. Στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι ο ΦΠΑ να εξοφλείται στην... ώρα του.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Οικονομικών βάζει στο τραπέζι του διαλόγου με τα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ) όλα τα ανοιχτά θέματα στο μέτωπο της φορολογίας επανεξετάζοντας τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, τους συντελεστές ΦΠΑ, τις φοροαπαλλαγές, την ενοποίηση των φόρων στα ακίνητα, καθώς και την αναδιοργάνωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού. Μάλιστα, ο υπουργόςοικονομικών Ευ. Βενιζέλος, καλεί τα κόμματα να ξαναδούν ακόμη και τις φορολογικές ρυθμίσεις που έχουν ψηφισθεί τη τελευταία διετία.

Πιο αναλυτικά, το σχέδιο για τον ΦΠΑ προβλέπει τα ακόλουθα:

• Ολοι οι επιτηδευματίες (φυσικά και νομικά πρόσωπα) θα υποχρεωθούν να τηρούν ειδικό τραπεζικό λογαριασμό ΦΠΑ.

• Ολες οι συναλλαγές ιδιωτών με επιχειρήσεις, εφ' όσον υπερβαίνουν το ποσό των 1.500 ευρώ, θα πρέπει να εξοφλούνται μέσω τραπεζών (με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες). Η τράπεζα θα διαχωρίζει το ποσό του ΦΠΑ και θα αποδίδει στον πελάτη της μόνο το καθαρό ποσό της συναλλαγής, καταθέτοντας τον ΦΠΑ στον ειδικό λογαριασμό ΦΠΑ.

• Ο επιτηδευματίας με την υποβολή της περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ θα καταβάλλει στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό ΦΠΑ το ποσό του φόρου που θα πρέπει να αποδώσει στο Δημόσιο για τις συναλλαγές που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα ή το προηγούμενο τρίμηνο.

• Ο ΦΠΑ τιμολογίων που εκδίδονται για συναλλαγές μεταξύ επιτηδευματιών δεν θα θα αποτελεί προϊόν διακανονισμού. Συγκεκριμένα, δεν θα επιτρέπεται να συμπεριλαμβάνεται η αξία του ΦΠΑ σε οποιονδήποτε διακανονισμό εξόφλησης του τιμολογίου (επιταγές, συναλλαγματικές κ.λπ.) Ο λήπτης του φορολογικού στοιχείου θα είναι υποχρεωμένος να καταθέσει τον ΦΠΑ της συναλλαγής αυτής στον ειδικό επαγγελματικό λογαριασμό του εκδότη.

Ετσι και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους και δεν θα υπάρχουν απώλειες ΦΠΑ από το κράτος. Βέβαια, το σχέδιο αυτό προϋποθέτει την άμεση διαβίβαση των φορολογικών στοιχείων. Από τη στιγμή που θα εκδίδεται το τιμολόγιο, η τράπεζα θα λαμβάνει γνώση και θα δεσμεύει ποσό που αντιστοιχεί στον ΦΠΑ από τον προσωπικό λογαριασμό του εκδότη και θα το μεταφέρει στον ειδικό λογαριασμό ΦΠΑ.

Για παράδειγμα, ένας έμπορος αγοράζει από τον προμηθευτή του εμπόρευμα αξίας 30.000 ευρώ και συμφωνούν η εξόφληση να γίνει με 6μηνες επιταγές.

Στην περίπτωση αυτή, ο έμπορος μέσω του τραπεζικού λογαριασμού θα είναι υποχρεωμένος να πληρώσει απευθείας ολόκληρο το ποσό του ΦΠΑ της συναλλαγής που είχε με τον προμηθευτή του.

Ενας φόρος για τα ακίνητα

Επιδίωξη του οικονομικού επιτελείου είναι να υπάρχει ένα φόρος στα ακίνητα. Στο πλαίσιο του διαλόγου, θα εξεταστεί η ενοποίηση του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών το οποίο εισπράττεται σήμερα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και του φόρου ακίνητης περιουσίας (ΦΑΠ). Επίσης, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο επιβολής φόρου «κατοχής» και στα εκτός σχεδίου αγροτεμάχια. Για τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων η αναπροσαρμογή τους έχει «παγώσει» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ωστόσο, στις προθέσεις της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών είναι οι αντικειμενικές τιμές να αγγίξουν τις εμπορικές. Σημειώνεται ότι η ΝΔ προτείνει πάγωμα των αντικειμενικών αξιών για 5 έτη και διατήρηση της αναστολής του πόθεν έσχες για οποιαδήποτε κατοικία. Στη φορολογία επιχειρήσεων τα κόμματα θα εξετάσουν το ενδεχόμενο μείωσης του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις που ανέρχεται στο 20%. Θα εξεταστεί η μείωση του συντελεστή στο 15%.

Φόρος προστιθέμενης αξίας: Ενδεχόμενο μείωσης των συντελεστών

Το ενδεχόμενο μείωσης των συντελεστών ΦΠΑ θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη και αναμένεται να στηριχθούν στα πορίσματα των δύο ομάδων τεχνικής βοήθειας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που δούλεψαν η μία για τη φορολογική πολιτική και η άλλη για τη φορολογική διοίκηση.

Ο επικεφαλής της ομάδας για τη φορολογική διοίκηση είναι Χιλιανός. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, αν και βάζει στο τραπέζι του διαλόγου τους συντελεστές, θέλει εφόσον αποφασισθεί η μείωσή τους να αντικατασταθούν τα έσοδα από άλλα μέτρα που θα έχουν ισοδύναμο αποτέλεσμα για τα ταμεία του Δημοσίου.

Έτσι, θα εξετασθεί η δυνατότητα μείωσης, με τη Νέα Δημοκρατία να προτείνει τη μείωση του βασικού συντελεστή ΦΠΑ στο 19% από 23%, του μεσαίου στο 9% από 13% και του χαμηλού συντελεστή στο 5%. Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έχουν επεξεργαστεί διάφορα σενάρια. Ενα από αυτά προβλέπει τη μείωση του ανώτερου συντελεστή ΦΠΑ από το 23% στο 20% ή το 19% και τη διατήρηση του χαμηλού συντελεστή στο 13%. Το σχέδιο δεν αποκλείεται να συνοδευτεί από την κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά, οι οποίοι είναι μειωμένοι κατά 30% σε σύγκριση με αυτούς που εφαρμόζονται στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Αυριανισμός


ό,τι πιο χυδαίο, αγοραίο και αποκρουστικό έχει υπάρξει ποτέ, σε όλο του το μεγαλείο.

Και ο γεννήτορας του που προσβάλλει καθημερινά τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, που, παρά τη σωρεία ενταλμάτων και καταδικαστικών αποφάσεων του επιτρέπουν να κυκλοφορεί ελεύθερος ...

Όπως σας τα παμε.

Ο Αυτιάς πρώτος και με σημαντική διαφορά στην πρώτη εμφάνιση του στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ιδού και τα νούμερα:...
7-8: 36,2
8-9: 30,4
9-10: 26,4
Την ίδια ώρα οι Χασαποαναγνωστάκηδες έκαναν 23,4 25,5 και 21.
Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή...

Τώρα η τρόικα στο υπουργείο Εργασίας


- Μεγάλες πιέσεις για μεγάλο μαχαίρι στις επικουρικές συντάξεις
- 52 επιχειρησιακές συμβάσεις προβλέπουν μειωση μισθών εως και 42%…


Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, απο υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο Λουκάς Παπαδήμος προωθεί μετριοπαθέστερη λύση για τους μισθούς, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί κοινωνική έκρηξη.


Οπως αναφέρει η εφημερίδα, το κυβερνητικό σχέδιο που επεξεργάζεται το υπ. Εργασίας δεν θίγει τις κατώτατες αποδοχές, ούτε τον 13ο και 14ο μισθό, που θα συνεχίσουν να καταβάλλονται κανονικά, εφόσον υπάρξει συμφωνία.

Σημειώνεται οτι η τρόικα, μέσω του εκπορσώπου της Κομισίον Ματίας Μορς έχει ζητήσει τη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, συμπεριλαμβανομένου του κατώτατου.

Αναλυτικότερα το σχέδιο περιλαμβάνει:
-την καταβολή κανονικά της αύξησης 2,5% απο τον ερχόμενο Ιούλιο στον κατώτατο μισθό που προβλέπει η γενική συλλογική σύμβαση εργασίας.
-το πάγωμα κατα την τριετία 2013-2015 του νέου κατώτατου μισθού παράλληλα με το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων
-την κανονική καταβολή του 13ου και 14ου μισθού

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, το σενάριο αυτό προτείνεται να προωθηθεί στη Βουλή με σχεδιο νόμου και όχι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.


Τα επιχειρήματα που θα προβάλει το υπουργείο εργασίας προς την τρόικα

-Η επιδείνωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας την περίοδο 1995-2009 κατα 26,8% δεν οφείλεται στις αυξήσεις των μισθών. Οι μισθοί συμετέχουν μόνο κατα το ένα πέμπτο στον παράγοντα ανταγωνιστικότητα και μία νέα μείωση θα επέφερε μόνο μεγαλύτερη ύφεση

- Ηδη στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί έχουν μειωθεί σημαντικά. Ενδεικτικό είναι οτι μείωση έως 42% προβλέπουν οι 52 επιχειρησιακές συμβάσεις που συμφωνήθηκαν μεταξύ εργοδοτών και σωματείων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΠΕ οι συμβάσεις αυτές καλύπτουν συνολικά 17.531 εργαζόμενους και ήρθαν να προστεθούν στις 12 ειδικές επιχειρησιακές συμβάσεις που είχαν υπογραφεί πρίν απο την ψήφιση του τελευταίου εφαρμοστικού νόμου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ

Δημήτρης Γαλάνης:
«Το σαββατιάτικο αποτέλεσμα έχει μικρή αξία μπροστά στην κατάσταση που βιώνουν οι ομάδες»
Γιάννης Μαλτέσιος:
«Αργά ή γρήγορα θα "βγούμε νικητές" και θα πάρουμε αυτό
που μας αξίζει»


Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Μαλτέσιος, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Μετά από καιρό παίξαμε ως ομάδα και παρότι είμαστε πικραμένοι από το αποτέλεσμα, αν συνεχίσουμε έτσι, σίγουρα θα συναντήσουμε νίκες. Τα νέα όμως δεν είναι μόνο αγωνιστικά στην κατηγορία μας και γενικά στο μπάσκετ. Ομάδες σέρνονται από το οικονομικό, άλλες σταματάνε ή υπολειτουργούν και όποιος κωφεύει να ξέρει ότι το κακό δεν θα αργήσει να έρθει και στην πόρτα του. Η εποχή επιτάσσει συλλογικότητα και ειλικρίνεια και όχι κουτοπονηριά. Το σαββατιάτικο αποτέλεσμα έχει μικρή αξία μπροστά στην κατάσταση που βιώνουν οι ομάδες».

Γιάννης Μαλτέσιος – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και είχαμε πει ότι θα κριθεί στην λεπτομέρεια. Δυστυχώς δεν πήραμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς από μια-δυο λεπτομέρειες. Παρόλο που χάσαμε, ήμασταν πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αξίζαμε να "κλέψουμε" τη νίκη. Αυτό που κρατάμε πέρα από την καλή εμφάνιση, είναι η συγκέντρωση στο στόχο μας και η ενότητα που είχαμε. Εάν τα κρατήσουμε αυτά, παρόλη τη δύσκολη βαθμολογικά θέση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, αργά ή γρήγορα θα "βγούμε νικητές" και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

ΜΑ ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ PIERIA -GR...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ..


Κύριοι βουλευτές, είμαι βέβαιος ότι το πολιτικό σας μέλλον , αυτές τις ημέρες , σας απασχολεί περισσότερο από άλλες περιόδους , πράγμα που είναι και λογικό και θεμιτό . Αυτό ασφαλώς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τους λόγους σας

και τις αποφάσεις , σχετικά με το τι θα πείτε τι θα πράξετε και πως θα ψηφήσετε στις αμέσως προσεχείς ημέρες . Το διακύβευμα όμως από τις κρίσιμες για το λαό αποφάσεις που θα κλιθείτε να...
ψηφίσετε είναι τόσο μεγάλο και επιπτώσεις του τόσο καταλυτικές που μέσα στο μαύρο αύριο του τόπου , όπως σχεδόν όλοι το διαβλέπουν , το πολιτικό σας μέλλον θα πρέπει να πάψετε να το βλέπετε με τους όρους του παρελθόντος .

Αρχικά θα καλέσω όσους από εσάς υπολογίζετε στην επανεκλογή σας , να αναλογιστείτε , ποιο κράτος και ποιους εξαθλιωμένους , πολίτες ψηφοφόρους σας , θα κλιθείτε να υπηρετήσετε , δεδομένων των συνθηκών για το αύριο που εσείς διαμορφώνετε σήμερα . Δεν αφορούν βεβαία τα λεγόμενα μου , όσους από εσάς σαν μεγαλοστελέχη , αποβλέπουν σε προμήθειες ως υπουργοί στο μέλλον όταν θα ξεπουλιέται η πατρίδα αλλά όλους τους άλλους .

Αν υπάρχουν τέτοιοι εσείς ξέρετε και εσείς τους ξέρετε . Αν υπάρχουν όμως , μην σας πάρουν στο λαιμό τους .

Πέραν αυτού όμως θέλω να απευθυνθώ στους άλλους στους περισσότερους νομίζω από εσάς , τους οποίους ο λαός , πράγμα επίσης θεμιτό και λογικό και για αυτόν , δεν θα σας επανεκλέξει . Εσείς θα είστε υποχρεωμένοι να συμβιώσετε σαν απλοί πολίτες με τους συμπολίτες σας . Σε εσάς κυρίως ήθελα να απευθυνθώ όταν άρχισα να γράφω αυτό το μήνυμα μου . Σε ότι σας αφορά εσάς , πιστεύω πως περισσότερο από το πολιτικό σας μέλλον πρέπει να αρχίσει να σας ενδιαφέρει το αύριο σας σαν πολίτες . Το αύριο ανάμεσα στους συμπολίτες σου κύριε βουλευτά και τις απαντήσεις σου που θα μπορείς να δίνεις , όταν θα σε ρωτούν «εσύ κύριε βουλευτή τι έκανες όταν βούλιαζε το πλοίο» ; Να λάβετε επίσης σοβαρά υπ όψιν σας πως οι πραγματικοί υπαίτιοι εσάς στοχοποιούν και οι πολίτες θα καταλογίζουν σε εσάς την κύρια ευθύνη , για τη δυστυχία τους και για την καταστροφή της πατρίδας , (δίκαια - άδικα , αδιάφορο) . Αυτό το δίκαια άδικα δεν το γράφω με πρόθεση να κλείσω τα μάτια στην τεράστια ευθύνη που πιστεύω και εγώ μαζί με μεγάλη μερίδα του λαού πως έχετε και εσείς για την κατάντια του τόπου μας . Το γράφω μόνο για να βρω ευκαιρία να κάνω μιά δική μου κατανομή ευθυνών !


Την κύρια λοιπόν ευθύνη , έχω την άποψη , πως την έχουν παράγοντες πέρα και πάνω από τις κυβερνήσεις σας . Είναι εκείνοι που ο ρόλος τους αν και καθοριστικός δεν αναδεικνύεται ούτε υποδεικνύεται ποτέ από κανένα , ενώ , κατά τη γνώμη μου πάντα , είναι εκείνοι που από τα παρασκήνια εξουσιάζουν και κινούν τα νήματα πρωθυπουργών και υπουργών . Σε δεύτερο βαθμό , αν σωστά απέδωσα την κύρια ευθύνη, η ευθύνη βαρύνει φυσικά τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς οι οποίοι από ιδιοτέλεια δέχονται να ασκούν ελεγχόμενη , στα σοβαρά τουλάχιστον θέματα εξουσία . Τέλος η δική σας ευθύνη κύριοι βουλευτές και εκτιμήσετε μόνοι σας την βαρύτητα και την σοβαρότητα της , κατά την δική μου πάντα άποψη , αν και δεν περιορίζετε μόνο σε αυτό , εστιάζεται στο ότι συμπράττετε στον εκμαυλισμό του λαού , με την αναξιοκρατία και τα ρουσφέτια και συντελείτε στην παραπληροφόρηση του , σε συνεργασία με τα ΜΜΕ .
Πιστεύω σε μια Δημοκρατία που θα την διέπουν οι κανόνες οι αρχές και οι αξίες της Δημοκρατίας όπως αρχικά θεσμοθετήθηκε στην αρχαία Αθήνα . Στην Δημοκρατία αυτή και στα αξιώματα της καθώς είναι φυσικό οι περισσότεροι από εσάς δεν έχουν καμιά θέση αφού και η ίδια δεν θα έχει καμία σχέση με την δική σας ψευδεπίγραφη δημοκρατία . Δεν σκοπεύω να σας υποδείξω τι να ψηφίσετε στις προσεχείς κρίσιμες ψηφοφορίες ούτε τι άλλο να πράξετε θα σας πω .

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Πού πάτε, ωρέ κλεφτόπουλα;

Πολύς κόσμος θα... κοιμάται στα πάρκα και στους δρόμους...

Σε λίγο στην Ελλάδα θα λιγοστέψουν οι θεατές στα σινεμά και στα θέατρα, οι φίλαθλοι στα γήπεδα, ο κόσμος θα βλέπει τις ταινίες, τις παραστάσεις και τους αγώνες στη τηλεόραση, που θα είναι και το μοναδικό μέσο διασκέδασης...Δεν θα υπάρχουν και νυχτερινά κέντρα...
Θα κλείσουν τα περισσότερα εστιατόρια, γιατί πάρα πολλοί θα σιτίζονται στις εκκλησίες και στους δήμους... Δεν θα υπάρχουν και τράπεζες, γιατί δεν θα βρίσκουν καταθέτες.. Ίσως να μην υπάρχουν και ξενοδοχεία... Πολύς κόσμος θα...
κοιμάται στα πάρκα και στους δρόμους...
Θα εξαφανιστούν και οι τοκογλύφοι, γιατί δεν θα υπάρχουν εργοστασιάρχες, έμποροι, βιοτέχνες... Ρούχα, παπούτσια, δεν θα αγοράζει κανένας, θα μαντάρονται και θα σολιάζονται τα παλιά...
Και τότε θα χαμογελάσουν οι πικραμένοι άνεργοι, οι πεινασμένοι και οι άστεγοι, γιατί δεν θα ξανάρθουν στη χώρα επιθεωρητές και τοκογλύφοι, τι να κάνουν; δεν θα μπορούν να αποσπάσουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, ούτε μια χούφτα νεράκι...

Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε με κάθε τρόπο το EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕ ΓΕΙΑ...ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ...

ΔΕΙΤΕ...

O AΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Kοινωνική Κουζίνα

ΕΜΠΛΟΚΗ, ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ… Ω, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!


Ο εισαγγελέας Πεπόνης καθίζει στο σκαμνί Γ.Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα - Τις παραιτήσεις όσων εμπλέκονται ζητά η ΝΔ…

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΩΤΑ..

Έχει κανείς να κρύψει κάτι κύριε Πετσάλνικε;

Φοβάται κανείς κάτι; Νομίζει κάποιος ότι θα γλιτώσει τη βάσανο της δικαιοσύνης κωλυσιεργώντας;
Το "σκάνδαλο της πεθεράς" το θυμάστε.
Το Τ.Τ. νοίκιασε κατάστημα από την πεθερά του Αντρίκου Παπανδρέου, αδερφού του Γιώργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ....

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ..

ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ...

Εχουμε μείνει στην κυριολεξία άφωνοι με τα όσα αποκαλύπτονται συνέχεια σε βάρος του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου.


Περισσότερο όμως έκπληκτοι έχουμε μείνει γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση!!!
Εδώ αρχίζουμε πια να αναρωτιόμαστε αν ο άνθρωπος δεν είναι υπουργός αλλά ένας απλώς μεσίτης που ανέλαβε να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία.

ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο Νομό Ημαθείας Μάρκο Καραμπέρη του ΛΑΟΣ που πρόσφατα συνελήφθη.