PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Αυτό το κορίτσι είναι ηρωίδα.

Πώς καταφέρνει και....
σηκώνει αυτά τα στήθη. Μιλάμε για όπλα όχι αστεία.
Jordan Carver Jordan Carver
Jordan Carver Jordan Carver Jordan Carver Jordan Carver Jordan Carver Jordan Carver

ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ TOY PIERIA -RG..

ΤΟ PIERIA -GR ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...

ΠΡΩΙΝΗ "ΟΥΡΑ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ... ΚΑΤΕΡΙΝΗ..



Ξεκαρδιστική σκηνή από την ταινία

"Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει" με τον απεγνωσμένο για χρήματα Χατζηχρήστο να συναντά τον τοκογλύφο Φωτόπουλο...


Ένα video που ταιριάζει απόλυτα με την σημερινή ελληνική πραγματικότητα...


Ας μιλήσουμε μια φορά όλοι εμείς οι άνδρες "έξω από τα δόντια"....

Έτσι φανταζόμαστε την γυναίκα που θα μας περιμένει σπίτι κάθε μέρα όταν γυρνάμε από τη δουλειά μας....

Από μικρές της γοήτευε ο μαγικός χώρος της showbiz. Και οι δύο κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα...

Από μικρές της γοήτευε ο μαγικός χώρος της showbiz. Και οι δύο κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Έστρεψαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, με εφαλτήριο την ενασχόλησή τους με το μόντελινγκ.

Οι πορείες τους θα μπορούν να χαρακτηριστούν παράλληλες, αν και η Κατερίνα Στικούδη «μετρά» περισσότερα χρόνια παρουσίας στη σόουμπιζ, σε σχέση με την Δήμητρα Αλεξανδράκη που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό σχετικά πρόσφατα, μέσα από το Next Top Model.

Καλλίγραμμα κορμιά και οι δύο σε κάθε εμφάνισή τους κερδίζουν τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού και κάνουν τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν... φωτιά!










Τι κι αν κόπηκε η εκπομπή της;

Τι κι αν την αντικατέστησαν με την Μελέτη; Η Νικολέττα βρίσκει πάντα τον τρόπο να διαφέρει...


Δείτε τις φωτογραφιες και θα καταλάβετε!

Είναι νέα, ωραία και sexy. Σε κάθε της εμφάνιση, όπως βλέπετε, έχει τον τρόπο να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Είναι τραγουδίστρια και μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια σε γνωστό club της Αθήνας να διασκεδάζει με την παρέα της.

Η Μαρία Καρλάκη επέλεξε να φορέσει μια σούπερ κοντή φούστα, η οποία δεν άφηνε πολλά στην φαντασία του αντρικού πληθυσμού και αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της. Ωστόσο, η τολμηρή Μαρία με αυτή την στιλιστική της επιλογή απέδειξε ότι ανήκει στο μικρό ποσοστό των γυναικών της showbiz που δεν έχουν κυτταρίτιδα.



ΟΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ..

http://2.bp.blogspot.com/-5KLzx6-itdw/T8KFnGUNW3I/AAAAAAAADA0/e6eSL69SU24/s1600/43676bee8f_76440744_o2.jpg

Τράγκας





Παπαδημούλης: Δεν συνεργαζόμαστε με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες"...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυβερνήσει», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Παπαδημούλης και αναφερόμενος στις συνεργασίες ξεκαθάρισε ότι... ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πρόσθεσε ότι ακόμα και αν το κόμμα λάβει το υψηλότερο δυνατό ποσοστό θα επιδιώξει να σχηματιστεί κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας καθώς είναι απαραίτητη η λαϊκή πλειοψηφία για να γίνουν οι αλλαγές εκείνες που έχει ανάγκη ο τόπος.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο, ενώ δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασία με το ΚΚΕ και την Δημοκρατική Αριστερά.

Ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να απαλλάξει τη χώρα από τη θηλιά του μνημονίου προαναγγέλλοντας κατάργηση του νόμου για την μείωση του κατώτατου μισθού και των κλαδικών

Τότε ο παρουσιαστής δεν άντεξε και είπε στον αέρα πως το Reutres έβγαλε μια ΠΑΠΑΡΙΑ!



ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξω φρενών για μια είδηση που έβγαλε το Reutres σχετικά με τον Λουκά Παπαδήμο που υποστήριζε ότι... σε μια προσπάθεια να ταρακουνήσει το πολιτικό σύστημα και να σχηματιστεί κυβέρνηση, ζήτησε στις 11 Μαϊου από τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο να δηλώσει τα εξής: "Εάν ένα μέλος ενός κλαμπ δεν σέβεται τους κανόνες, καλύτερα να φύγει από το κλαμπ. Και αυτό ισχύει για κάθε οργανισμό, ινστιτούτο ή εταιρεία".

Τότε ο παρουσιαστής δεν άντεξε και είπε στον αέρα πως το Reutres έβγαλε μια ΠΑΠΑΡΙΑ!

Τελευταία εκπομπή για το Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι.


Οι ... παρουσιαστές αφού ευχαρίστησαν το κοινό και μίλησαν για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε έφυγαν σιγά σιγά από το στούντιο υπό τους ήχους του "Always Look on the Bright Side of Life". Στο τέλος το πλατό έμεινε άδειο και τα φώτα έσβησαν...

Προβάδισμα στη ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA.


Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 26%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 24,3%...


Σύμφωνα με την έρευνα, σε περίπτωση που είχαμε σήμερα επαναληπτικές εκλογές, τα κόμματα θα λάμβαναν :

NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 26%

ΣΥΡΙΖΑ 24,3%

ΠΑΣΟΚ 12,5%

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 6,3%

ΚΚΕ 5,7%

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 5,3%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,2%

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ-ΔΡΑΣΗ 2,5%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1.0%,

ΛΑΟΣ 1,0%

ΑΛΛΑ 1,3%

Εκτός Βουλής μένουν η Δημιουργία Ξανά με 2,5%, ο ΛΑΟΣ και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1% για το κάθε κόμμα.

Τσαχπινιά του Ντερμπεντέρη.


Φιγούρα λεκτική. Γιατί το "καλά και καλύτερα νέα" δεν ήταν, παρά ένα... λουστράρισμα των οικονομικών προτάσεων Σαμαρά και Βενιζέλου . Που τόσο πολύ άρεσαν στο Ντερμπεντέρη.
"Επιτέλους βρίσκουν έναν κοινό τόπο", είπε.
Τώρα το κατάλαβε?...

Η ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ ΠΑΓΩΣΕ..

Την έβγαλε από τα ρούχα της, ο Σκουρλέτης. Μέχρι και το "παγωμένο χαμόγελο" της , σχολίασε.
"Αφήστε τις αηδίες", του... απάντησε εκείνη.Aλλά στη σκληρή κόντρα, νικητής βγήκε ο Σκουρλέτης, ο οποίος, εντέχνως - και με τις κατάλληλες λέξεις - την παρουσίασε σαν μία φθαρμένη από το χρόνο - και τις εξελίξεις που την ξεπέρασαν - πολιτική προσωπικότητα, που για να διασωθεί, καταφεύγει στο παλιό γνωστό (προσωπικό της κολπάκι) για τη τρομοκρατία...

και ο Τσίπρας, αντί να τον πλακώσει στις γρήγορες, χαμογελούσε συγκαταβατικά...

Tον δούλευε ο Μαύρος...









Η δημοσκόπηση του Μαύρου (MRB) παρουσίαζε τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στον έναν πόντο. Οπως και η δημοσκόπηση του Θεοδωρικάκου (GPO) στο MEGA.
Μόνο που ο πονηρός, ο Μαύρος στο συναφές ερώτημα "ποιο κόμμα θεωρείτε πιο ικανό να κυβερνήσει " παρουσίαζε πάλι τη διαφορά στο πόντο (αντίθετα με τον Θεοδωρικάκο που από τον πόντο, στη πρόθεση Ψήφου, εκτίναζε , σε αυτή τη μέτρηση , τη διαφορά στις 23 μονάδες!) .
Ο Τσίπρας δυστυχώς δεν είχε καμία απορία. Ούτε καν πήγε το... μυαλό του στην πονηριά του Μαύρου, που στο μαγείρεμα της έρευνας για να κατεβάσει στο πόντο τη διαφορά της κυβερνησιμότητας , ανέβασε στα ύψη (32%) το "κανένα κόμμα".
Στη παράσταση νίκης βέβαια δεν κρατήθηκε και παρουσίασε τεράστια τη διαφορά (όπως και ο Θεοδωρικάκος) υπέρ της ΝΔ.
Ο Τσίπρας τσίμπησε βέβαια εδώ , αλλά οι ερωτήσεις του ήταν χαλαρές όπως και η αντίδραση του στις αρλούμπες που αράδιαζε ως δικαιολογίες ο περιβόητος Μαύρος .
To πρώτο μερος (με τη δημοσκόπηση), στο enikos.gr, έβγαλε χαμένο κατά κράτος τον Αλέξη. Να δούμε τη συνεχεια με το κοινό...

Ξαφνικά έσκασε μύτη στα παράθυρα της Στάη και τα 'χωσε στο Σαμαρά.


"Θέλετε να κάνετε παρέμβαση κύριε Μάνο", ρώτησε η παρουσιάστρια.
"Μάλιστα κυρία Στάη . Θέλω να... σας πω, ότι ο κύριος Σαμαράς μ' αυτά που παρουσίασε στο οικονομικό του πρόγραμμα, νομιμοποιεί τις εξτρεμιστικές σκέψεις του κυρίου Τσίπρα".
"Δηλαδή συριζοποιείται η ΝΔ", τον ρώτησε η Στάη, αλλά απάντηση δεν πήρε, καθώς είχε πέσει η γραμμή. Και φυσικά δεν μπήκαν στο κόπο να τον ξαναπάρουν...

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ..



Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου το νέο χαρτονόμισμα της Ελλάδας που δεν είναι άλλο από το παλιό πεντοχίλιαρο με μια... μικρή παραλλαγή.
Oι χρήστες των social media, θέλοντας να αστειευτούν με την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, έβαλαν στην θέση του Θ. Κολοκοτρώνη , τον …Αλέξη Τσίπρα...

Μπροστά ΝΔ και Σαμαράς..



Αύξηση των ποσοστών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της Κάπα Research, αλλά και προβάδισμα τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και... του Αντώνη Σαμαρά καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας, που παρουσιάζουν «ΤΑ ΝΕΑ».Παράλληλα, περιορίζεται η εκλογική δύναμη όλων των υπολοίπων κομμάτων, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως καταγράφεται ανοδική τάση στο ποσοστό των αναποφάσιστων κατά 3,2 ποσοστιαίες μονάδες.


ΜΑΧΗ «ΓΕΝΕΩΝ». Πάντως, και σε αυτή τη δημοσκόπηση φαίνεται ότι αντιμάχονται δύο διαφορετικές «Ελλάδες»: στη μία πλευρά είναι η Ελλάδα των νεαρών κατοίκων αστικών κέντρων, κυρίως του Λεκανοπεδίου, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ και στον αντίποδα εκείνη των ωριμότερων ηλικιακά πολιτών, άνω των 55 ετών, που διαμένουν σε περιοχές εκτός Αττικής και ενισχύουν τη ΝΔ. Σαφέστατη είναι η επικράτηση της ΝΔ στις μεγαλύτερες ηλικίες, άνω των 55 ετών, όπου συγκεντρώνει 38,4%, σε σύγκριση με το 17,9% που εισπράττει σε ψηφοφόρους κάτω των 54 ετών. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ισχυρότατη παρουσία στους ψηφοφόρους έως 54 ετών καθώς λαμβάνει 30,1%, χάνοντας αντιστοίχως στις μεγαλύτερες ηλικίες όπου διαμορφώνεται στο 13,8%.
Σε ό,τι αφορά τη γεωγραφική προέλευση των ψηφοφόρων των δύο κομμάτων, η επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική ξεπερνάει κατά 2,4 ποσοστιαίες μονάδες τον μέσο όρο του κόμματος και ανέρχεται στο 26%, ενώ παρουσιάζει απώλειες πάνω από μία μονάδα στην υπόλοιπη Ελλάδα έχοντας 22,5%.
«Πληγή» για τη ΝΔ αποτελεί το Λεκανοπέδιο όπου συγκεντρώνει 22,9%, δηλαδή τρεις και πλέον ποσοστιαίες μονάδες κάτω από τον μέσο όρο. Ενισχυμένη είναι, αντιθέτως, στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, με το ποσοστό του κόμματος να φτάνει στο 27,5%, σχεδόν μιάμιση μονάδα πάνω από το μέσο ποσοστό του.
Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να έχει δυναμική τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με οριακά μικρότερη επιρροή σε σχέση με τον μέσο όρο του κόμματος στο Λεκανοπέδιο (9%) και λίγο αυξημένη στις άλλες περιοχές (10,3%).
Ωστόσο, σε ό,τι αφορά την ηλικιακή κατάταξη των ψηφοφόρων του παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλή διείσδυση στις μικρότερες ηλικίες συγκεντρώνοντας 5,1% σε πολίτες έως 54 ετών, ενώ αντιθέτως έχει ισχυρό ρεύμα σε ψηφοφόρους άνω των 55 ετών όπου το ποσοστό του διαμορφώνεται στο 17,1%.
Από τα υπόλοιπα κόμματα, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες αντλούν ψηφοφόρους από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και έχουν οριακά ευνοϊκότερο αποτέλεσμα στις εκτός Αττικής περιοχές, οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ εντοπίζονται κυρίως στην Αττική και στις ηλικίες έως 54 ετών, ενώ ανάλογη εικόνα παρουσιάζουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Διείσδυση σε όλες τις ηλικίες και τις γεωγραφικές περιοχές έχει η Δημοκρατική Αριστερά, με μικρή ενίσχυση του ποσοστού της στις ηλικίες άνω των 55 ετών και στις περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου.
Ως προς τις μετακινήσεις ψηφοφόρων η ΝΔ, εκτός από την αναμενόμενη προσχώρηση του 65% των ψηφοφόρων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, παίρνει τους μισούς ψηφοφόρους της Δράσης (50,8%) και περίπου 2 στους 10 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (19,3%) και της Δημιουργίας Ξανά (18,3%).
Ενδεικτικό είναι πως στη ΝΔ μετακινείται και το 17,2% των ψηφοφόρων της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ ανάλογη πορεία ακολουθεί το 15,9% των ψηφοφόρων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το 10,8% του ΛΑΟΣ, το 8,1% του ΠΑΣΟΚ, το 3,1% των Οικολόγων Πράσινων και το 3% του ΚΚΕ. Παράλληλα, το 3,8% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ πάει στη ΝΔ, η οποία όμως χάνει 4,3% των δικών της ψηφοφόρων που εισρέουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τη μεγαλύτερη (αναλογικά) δεξαμενή ψηφοφόρων οι οποίοι επιλέγουν τώρα ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν εκείνοι της Δημιουργίας Ξανά - το 22,2% των ψηφοφόρων του κόμματος - και ακολουθεί το 19,6% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, το 19,4% της Δημοκρατικής Αριστεράς, το 18,2% των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το 11,8% του ΠΑΣΟΚ, το 10,6% του ΛΑΟΣ, το 6,9% των Οικολόγων Πράσινων, το 6,8% της Δράσης, το 4,6% της Χρυσής Αυγής και το 1,2% των ψηφοφόρων της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Από την παραγωγή ειδήσεων φεύγει η Νατάσα Κιουτσούκη.

Οι δημοσιογράφοι που δεν δέχθηκαν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις που τους ζήτησε το MEGA, αποχωρούν σήμερα από το κανάλι, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Μαΐου.
Μεταξύ των απολυθέντων είναι οι: ...

Μαρία Καρχιλάκη, Θάνος Πασχάλης, Αθηνά Κουφοπάνου, Μαρία Παπουτσάκη, Μαίρη Λαμπαδίτη, Δημήτρης Παπαντωνίου, Μαίρη Ορφανίδη, Ανδρέας Παπαδημητρίου, Σταμάτης Γιαννίσης, Γιώργος Θαναηλάκης, Κώστας Καζακόπουλος, Σταύρος Καπάκος, η Μαργαρίτα Βεργολιά και η Μαριλένα Γεραντώνη.

Από την παραγωγή ειδήσεων φεύγει η Νατάσα Κιουτσούκη.

Μέχρι στιγμής έχουμε ένα δεδομένο.


Αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να υπάρξει στις 17 Ιουνίου. Άλλωστε αυτό το παραδέχονται δημόσια όχι μόνο τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ, αλλά και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς.

ΛΟΛΑ της Μεγάλης "Κεντρο"δεξιάς (με Καρατζαφέρη) παπαράταξ


Πάνος Καμμένος στο EXTRA 3



Θα δούμε τον σκύλο εκεί στην παραλία μας να δαγκώνει για να λύσει το μαγιό της ωραίας κυρίας κι ότι άλλο;;;

Θα ζήσουμε σίγουρα τέτοιες στιγμές στις Παραλίες της Πιερίας μας....
Σε λίγο, τώρα που το καλοκαίρι ήρθε, όμως η ζέστη όχι ακόμα....
Θα δούμε τον σκύλο εκεί στην παραλία μας να δαγκώνει για να λύσει το μαγιό της ωραίας κυρίας κι ότι άλλο;;;
Σίγουρα ναι...
ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.....

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ....ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ

Τα παιδιά των Ορειβατικών Συλλόγων στην Πιερία έπιασαν δουλειά...
Ευτυχώς για ατυχήματα κι όχι για δυστυχήματα....
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΣΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΥΜΠΟ Ή ΠΙΕΡΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ....
ΘΕΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ....
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ.....
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ....ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ

ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ....ΕΘΝΙΚΑ

Παίζουμε ΜΠΑΛΑ;;;;
Ήρθε η ώρα της Εθνικής Ελλάδος και του ΓΙΟΥΡΟ....
Παίζουμε μπάλα Εθνικά;
Παίζουμε μπάλα για πάρτι μας...

ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ..



ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ

Η Σοφία Μαυρίδου συνεχίζει, ωσάν ...ντούρασελ να στηρίζει το κόμμα που την ανέδειξε, αν και κάποιοι άλλοι την έκαναν με ....ελαφρά πηδηματάκια!
Ήταν στην ομιλία της ΝΟΔΕ... αν και κάποιοι που "έφαγαν" την κοπάνισαν...
Τώρα το τι έγινε στην ομιλία, άστα ...βράστα!!

ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ..


SIMENS ...ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ;;;

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Samaras-tim-1-
ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ;
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ο ΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ
ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; Ή ΝΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ;
Δώρα μεγάλης αξίας στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στη Κηφισιά, έστελνε τακτικά από τα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι, ο γιος του αρχιδοσίλογου της Κατοχής, Μιχάλης Χριστοφοράκος, φυγόδικος από την ελληνική δικαιοσύνη που είχε καταμιζώσει τον πολιτικό κόσμο με εκατομμύρια μάρκα για να γίνονται τα θελήματα και να "κυκλοφορούν" οι συμφωνίες και τα κόλπα των Γερμαναράδων στην Μπανανία της Ντιοανατολικής Ευρώπης. Πολλά τα λεφτά Άρη.
Samaras-tim-2-
Το makeleio.gr έχει στην κατοχή του πλήθος τιμολογίων που έφευγαν από την Siemens Ελλάς με την υπογραφή της γραμματέως του Έλληνα αρχιπροδότη, υπηρέτη των Ναζί, Αικατερίνης Τσακάλου και πήγαιναν ως πεσκέσια και στον τότε επικεφαλής της Πολιτικής Άνοιξης που κάνει τον αμόλυντο και τον άσπιλο.
Στη βίλα του στη Κηφισιά.
Διαθέτουμε πλήθος τιμολογίων.
Ενδεκτικά βγάζουμε τρία. Σε ξεχωριστές χρονολογίες. Ιανουάριος 2002, Δεκέμβριος 2005, Δεκέμβριος 2007. Και αναμένουμε από τους εύθικτους της Συγγρού να μας πουν αυτοί πόσα και ποια δώρα είχε λάβει ο μέλλων πρωθυπουργός από τον δοσίλογο και το υπηρετικό προσωπικό του.
Από την δωροληψία αυτή(να χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη;)φαίνεται ότι τα δωράκια κάποιος τα παραλάμβανε. Υπηρέτης Πακιστανός; Ο ίδιος ο Αντώνης με την υπογραφή υπηρέτη; Ας διαλέξουν αυτοί και ας μας ενημερώσουν.
Ερώτημα: Ίδια δώρα είχε λάβει και το Μητσοτακέικο. Και κάποια παραπάνω, και ο Τσίπρας είπε την Ντόρα, χορηγό της Siemens. Toν Σαμαρά πως πρέπει να τον λέμε τώρα;
Samaras-tim-3
Ας μας πουν οι κύριοι της Συγγρού και ο αρχηγός τους. Πόσα δώρα πήραν, ποια και πότε; Και δεύτερον και σημαντικό: Πόσο ευάλωτος είναι κάποιος μετά από μια τέτοια επαφή να ρίξει μια κυβέρνηση ή ας πούμε να υπογραψει μια μεγάλη συμφωνία έναντι ανταλλαγμάτων; Αυτό είναι το σημαντικό. Όχι η αξία του δώρου. Αλλά η οικειότητα να σου στέλνουν δωράκια και να τα αρπάζεις σαν ζήτουλας πολιτικός.
Έτσι παιδιά;
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ