PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Γκρεμίστε ρε γαιδούρια τα διόδια

Aνάμεσα στην ζωγραφική της Kάλο και τον συναισθηματικό της κόσμο υπάρχει όχι απλά σχέση, αλλά ένας ομφάλιος λώρος που τα συνδέει μόνιμα।

ΦΡΙΝΤΑ ΚΑΛΟ, η ζωή μιας αδάμαστης γυναίκας
Συγγραφέας
Εκδοτικός Οίκος
ΜΕΛΑΝΙ
Μετάφραση
Σίσσυ Παπαδάκη
Κατηγορία
Διάφορα
Σελίδες
168
ISBN
978-960-9530-01-9

Viva la vida!
''Με τη σύγκρουση σκίστηκαν τα ρούχα της. Κάποιος στο λεωφορείο, πιθανότατα ένας μπογιατζής, κουβαλούσε ένα πακέτο χρυσόσκονη, το οποίο του πετάχτηκε από τα χέρια, άνοιξε και όλη η χρυσόσκονη απλώθηκε στο ματωμένο κορμί της Φρίντα''.
Αυτή ήταν η οριακή στιγμή στη ζωή της Μεξικάνας ζωγράφου Φρίντα Κάλο, το ατύχημα εκείνο με το οποίο, σε ηλικία δεκαέξι χρονών, ξεκίνησε το ταξίδι της, που κράτησε έως το τέλος της ζωής της, στη χώρα του σωματικού πόνου - ήταν πια σπασμένη, όπως έλεγε η ίδια για τον εαυτό της. Αλλά το χρυσάφι και το αίμα που σκέπαζαν το κορμί της εκείνη τη μέρα, ήταν οιωνοί για το μέλλον της και την τέχνη της: ένα σακατεμένο κορμί και μαζί μια άγρια λαχτάρα για ζωή και δημιουργία, συνεχές φλερτ με το θάνατο και ταυτόχρονα δίψα για έρωτα σαρκικό μέσα από τους πολλούς εραστές και ερωμένες της - αλλά και πάθος απόλυτο για το μοναδικό άντρα στον οποίο αφοσιώθηκε απολύτως, τον επίσης ζωγράφο Ντιέγο Ριμπέρα.
Η Λίντε Ζάλμπερ, διδάκτωρ Ψυχολογίας και ψυχοθεραπεύτρια, με ειδίκευση στη σχέση ανάμεσα στη ζωή και το έργο ενός καλλιτέχνη, επιχειρεί μια κατάβαση στην ψυχή αυτής της ''αγίας της γυναικείας τέχνης'', όπως την έχουν χαρακτηρίσει: όχι μόνο γιατί υπήρξε μία από τις σημαντικότερες ζωγράφους του εικοστού αιώνα αλλά και γιατί κατόρθωσε να ζήσει με ένταση, ξεπερνώντας τον πόνο και την ασθένεια - ή πιο σωστά χρησιμοποιώντας τα ως καύσιμα για την τέχνη της.
Το κείμενο, συμπυκνωμένο και μεστό, αποδίδει όχι μόνο το βίο της Κάλο αλλά ''διαβάζει'' και τους πίνακές της σε συνδυασμό με την φάση ζωής που διένυε όταν τους ζωγράφιζε και κυρίως με την ψυχολογική της κατάσταση - γιατί ανάμεσα στην ζωγραφική της και τον συναισθηματικό της κόσμο υπάρχει όχι απλά σχέση, αλλά ένας ομφάλιος λώρος που τα συνδέει μόνιμα। Γιατί κανένας καλλιτέχνης δεν μπορεί να δημιουργήσει και μάλιστα να γίνει αληθινά μεγάλος (όχι μόνο διάσημος, αν και η Κάλο ήταν στην εποχή της μία σταρ), αν δεν ποτίσει την τέχνη του με το ίδιο του το αίμα - και αυτόν το φόρο η Φρίντα Κάλο, τον πλήρωσε και με το παραπάνω. Διαβάστε το βιβλίο και βυθιστείτε για πρώτη φορά ή εκ νέου στο μαγικό κόσμο μιας γυναίκας που έζησε άγρια και επικίνδυνα.
Η stroumfita
diavasame.gr

Αγωγή 300.000 ευρώ κατέθεσε η μητέρα του Άλεξ!


Νέες συνταραχτικές εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο για την υπόθεση του Άλεξ Μεσχιοβίλι. Η μητέρ του Νατέλα κατέθεσε μήνυση 300.000 ευρώ εναντίον των πέντε παιδιών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του γιου της, των επτά γονιών τους και ενός ακόμη προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση.
Σύμφωνα με την “Espresso”, η Νατέλα Ιτσουαΐνισε ζητά από τα παιδιά (τρία από αυτά έχουν ενηλικιωθεί) και τους γονείς τους το ποσό αυτό ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη, με αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μανώλη Αναστασάκη: “Στόχος μας είναι να μας πουν που βρίσκεται ο Άλεξ και φυσικά ζητάμε την προσωπική κράτηση όλων”.
Πεντέμιση χρόνια μετά την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ από τη Βέροια και ενώ το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης με απόφασή του έκρινε ενόχους τους πέντε εμπλεκόμενους, η μητέρα του στο κείμενο της αγωγής αναφέρει ότι η απωλεια του παιδιού της έχει κλονίσει τον συναισθηματικό και ψυχικό της κόσμο σε βαθμό που στο παρελθόν έφθασε σε σημείο να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

www.tlife.gr

ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ..ΟΥΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ..."

ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ...



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ''ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΝΗ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ.ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ..ΟΥΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ.. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ....'
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ - ''Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ  ΨΥΧΗ ΚΑΙ...

Η Angelina Jolie για τη Louis Vuitton

Την έχουμε δει αρκετά συχνά να κυκλοφορεί με μια από τις σπάνιες τσάντες του οίκου, τώρα όμως η εντυπωσιακή Angelina Jolie γίνεται το νέο πρόσωπο για την Louis Vuitton και φωτογραφίζεται από την φημισμένη φωτογράφο Annie Leibovitz.
Η 35χρονη ηθοποιός εμφανίζεται στην εκπληκτική νέα διαφήμιση για τη καμπάνια «Core Values», για την οποία ποζάρει ξυπόλυτη πάνω σε μια παραδοσιακή ξύλινη βάρκα στον ποταμό Siem Reap της Καμπότζης.
Η πάντα όμορφη Angelina, είναι ντυμένη απλά, με τα δικά της ρούχα, ενώ δεν έχει ίχνος μακιγιάζ, πράγμα που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός επισκέπτεται την Καμπότζη, καθώς ο 9χρονος γιος της Maddox γεννήθηκε εκεί.
Κατά το παρελθόν οι Bono, Buzz Aldrin και Mikhail Gorbachev είχαν φωτογραφηθεί για την καμπάνια «Core Values», ενώ μεγάλα ονόματα στο χώρο της σόουμπιζ, όπως οι Madonna, Jennifer Lopez και Scarlett Johansson, έχουν υπάρξει κεντρικό πρόσωπο του οίκου.
H stroumfita
www.i-live.gr

αποδοκίμασαν Λοβέρδο, Αποστολάκη, Ρενταρή και Μερεντίτη όταν πήγαιναν στη Βουλή


Τους προπηλακισμούς υπουργών και βουλευτών κατά την προσπάθειά τους να φθάσουν στην Βουλη, γνωστοποίησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής. Αναλυτικά, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως το αυτοκίνητό του στο ύψος του αγάλματος του Τρούμαν δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές. Όπως εξήγησε βρισκόταν σε αυτοκίνητο μικρού κυβισμού με φιμέ τζάμια και τον ακολουθούσε........... άνδρας της ασφάλειας με μηχανή, οι διαδηλωτές αντιλήφθησαν ότι κάποιος πολιτικός βρίσκεται εντός και κινήθηκαν απειλητικά. Όταν είδαν ότι ήταν ο Λοβέρδος επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σπάσουν τους προφυλακτήρες. Επιπροσθέτως, ο υπουργός Υγείας είπε πως και υ υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μιλένα Αποστολάκη γιουχαρίστηκε και δέχθηκε μπουκάλια νερού από το πλήθος. Η κυρία Ολγα Τέντε Ρενταρή ακολουθώντας με το αυτοκίνητό της την μόνη διαδρομή που οδηγεί στο παρκινγκ του κοινοβουλίου έπεσε σε ομάδα διαδηλωτών στο ύψος της Ρηγίλλης με αποτέλεσμα να δεχθεί πέτρες. Βρήκε καταφύγιο σε παράπλευρο δρόμο και έφτασε στην Βουλή πεζή. Τέλος – σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο κ. Λοβέρδος στην Ολομέλεια – θύμα του εξαγριωμένου πλήθους έπεσε και η κυρία Σούλα Μερεντίτη η οποία δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες και μπουκάλια. Πάντως, οι περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταφθάνουν στο κοινοβούλιο, εμφανώς προβληματισμένοι και με σκυμμένα κεφάλια και αυτό γιατί οι περισσότεροι ήρθαν αντιμέτωποι με τα τις έντονες αποδοκιμασίες των διαδηλωτών. Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο το έκρυθμο κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της Κ.Ο. καθώς φαίνεται πως διογκώνει την «κρίση συνείδησης» που βασανίζει αρκετούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Τους πήραν με τις πέτρες!!!!


Επιτέλους άρχισαν να τους παίρνουν με τις πέτρες όπως είχε προβλέψει ο μέγας πρωθυπουργός μας . Νόμιζαν ότι ο κόσμος θα αρκεστεί στο να τους αποκαλεί κλέφτες . Έχετε δει κανέναν κλέφτη που να τον αποκαλούν κλέφτη και να ιδρώνει ; Αυτό έχουν πάθει αυτοί , δεν ιδρώνουν . Αλλά με τα αυγά και τις πέτρες εμφανίστηκαν και τα γνωστά τσογλάνια που τους αποκαλούν αναρχικούς . Δεν είναι αναρχικοί , είναι μισθωμένοι πράκτορες του συστήματος όποιο κόμμα και να είναι στην..........
κυβέρνηση για να μπορούν τα ΜΑΤ να ρίχνουν τα δακρυγόνα και να δέρνουν τον κόσμο εκτός των αλητών αυτών . Δεν θα τους περάσει όμως , ο λαός τους πήρε χαμπάρι .
Το πρώτο που θα πρέπει να απαιτήσει ο λαός είναι ότι , στις επερχόμενες εκλογές να μην πάρει μέρος κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα που μας έφεραν στο χάλι που βρισκόμαστε σήμερα , όπως και κανένας από τους υπάρχοντες ή παλαιότερους βουλευτές να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής σε νέα σχήματα . Μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό !!!! Θα σωθούμε .

Παπανδρέου: Είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι για χρεοκοπία


Την πιθανότητα να χρεοκοπήσουμε παραδέχτηκε, λίγο ή πολύ, ο... πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου αυτή την ώρα μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Όπως δήλωσε: «Η πρόσφατη νέα υποβάθμιση της χώρας -αν και εξετάζεται η αξιοπιστία των οίκων αξιολόγησης...
- μας κατατάσσει ως την πιο πιθανή για χρεοκοπία χώρα στον κόσμο»!

Ενω το ΠαΣοΚ διαλύεται τα εξαπτέρυγα του ΓΑΠ μιλούν για σχέδιο αποσταθεροποίησης του Παπανδρέου


Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ΠαΣοΚ οδηγείται στην διάλυση οι γύρω από τον Παπανδρέου διαχέουν σενάρια περί οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης του Πρωθυπουργού.
Ηδη ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Μαγκούφης κατήγγειλε δημόσια ότι οι βουλευτές που κάνουν δηλώσεις το κάνουν για προσωπικά συμφέροντα.
Ξεκίνησε ήδη ο εμφύλιος.

Από πληροφορίες που έχουμε έχουν μαζευτεί 37 υπογραφές. Σε λίγο θα έχουμε και τα ονόματα
.
Και θα γίνει η σύγκληση της Κοινοβουλευτικές ομάδα;

SOS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ... ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, Μουσικά Γυμνάσια-Λύκεια, Καλλιτεχνικά Γυμνάσια-Λύκεια, Σ.Μ.Ε.Α. και Τμήματα Ένταξης και Διαπολιτισμικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2011-2012».


            Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των αποσπάσεων σε σχολικές μονάδες κατά το σχολικό έτος 2011-2012,
κ α λ ε ί

τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης για το διδακτικό έτος 2011-2012,  για...

Το πρώτο θύμα της Συγκυβέρνησης

Ο Παπανδρέου μιλάει τώρα στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ


Με καθηστέρηση δύο ωρών ξεκίνησε η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ . Στο Βήμα τώρα είναι ο Παπανδρέου .

Μεταξύ άλλων λέει:
Με αφοσίωση δίνουμε εδώ και 20 μήνες την ευθύνη για τη διάσωση της χώρας και η Ελλάδα έχει μείνει όρθια, τόνισε ο πρωθυπουργός, ξεκινώντας την ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ...

"Όχι, δεν κατανοώ τους "αγανακτισμένους" βουλευτές!"


Τις τελευταίες μέρες, εκτός από τους «αγανακτισμένους» πολίτες, είδαμε με μεγάλη έκπληξη και τους «αγανακτισμένους» βουλευτές! Και όσο για τους πολίτες, αργά ή γρήγορα έπρεπε να περιμέναμε ότι θα τους βλέπαμε στους δρόμους και τις πλατείες....

...Το πολύ ενδιαφέρον, όμως, των τελευταίων ημερών ήταν η σφοδρή αγανάκτηση των βουλευτών για έναν εντελώς αναπάντεχο λόγο, κάτι που δε νομίζω πως το ανέμενε κανείς!....
...Όχι, δε τους κατανοώ τους αγανακτισμένους βουλευτές και τη συντεχνιακή τους λογική! Κυρίως, όμως, δε θα φανταζόμουν ότι θα έφταναν στο σημείο να ομολογούν με τέτοιο προκλητικό τρόπο τον πανικό τους να χάσουν τα προνόμια τους και την βιοποριστική καρέκλα τους στο Κοινοβούλιο, σε μια εποχή που όλα σε αυτή τη χώρα τρίζουν συθέμελα και καταρρέουν!....

Για να διαβάσετε το άρθρο επιλέξτε το παρακάτω link

Διαβάστε όλο το άρθρο

Η φλόγα των Special Olympics στο Δίον


* Γ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
* Μ. ΤΣΙΜΗΤΡΗ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ
Η φλόγα των παγκόσμιων αγώνων «Special Olympics» που αρχίζουν σε 10 ημέρες στην Αθήνα, έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/6 στο Λιτόχωρο, έδρα του Δ.Δίου-Ολύμπου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πανηγυρική τελετή στο Δίον, ιστορική έδρα του Δ.Δίου-Ολύμπου.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ...

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ

ΑΥΤΟΣ Ο DJ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ "ΠΑΙΞΕΙ" ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΣΥΝΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.... ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ PIERIA GR TON ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ Σ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ...

CNN:ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΒΙΑΙΕΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ.


Την τιμητική τους είχαν οι σημερινές κινητοποιήσεις στο CNN "εδώ"

Μιλά για το εξοργισμένο πλήθος λόγω της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης που έχει καταρρακώσει τον κόσμο. Ένας αγανακτισμένος πολίτης δηλώνει για την κυβερνητική πολιτική ότι είναι ένα αστείο. Ένα ανέκδοτο είναι η συνολική κυβερνητική πολιτική και αναρωτιέται το πότε θα βγούμε σαν χώρα από αυτόν τον φαύλο κύκλο, σημειώνονατς ότι η γυναίκα είναι πρόσφατα άνεργη ενώ σε εκείνον αφού του ......
έγινε μείωση μισθού 12% με τα πρώτα μέτρα, τώρα ετοιμάζεται να του μειώσουν τον μισθό και άλλο, ενώ θα κοπούν και 20% οι θέσεις στον δημόσιο τομέα.

Ο ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.... ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΑΚΟ!!!

Εκλογές Τώρα…

Η φαρσοκωμωδία τού αντιεξουσιαστή πρωθυπουργού κυρίου Παπανδρέου, η εκκρεμείς συμπεριφορά για παραίτηση του από την εξουσία αποδεικνύει την ανεπάρκεια και την ανικανότητα του να κυβερνήσει το καράβι της χώρας.

Η αυξανόμενη καθημερινά αμφισβήτησή του στο εσωτερικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κόμμα και κυβέρνηση, καθώς και

η διογκούμενη αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών βεβαιώνει ανάγλυφα του λόγου το αληθές για αλλαγή της κατάστασης άμεσα.

Όλοι οι πολιτικοί δεν είναι ίδιοι, ο λαός πρέπει να δώσει λύση στο αδιέξοδο για επανεκκίνηση της χώρας. Άλλες μεθοδεύσεις και ενέργειες είναι ανεδαφικές και αντιδημοκρατικές ερήμην των πολιτών.

Κατερίνη 16.06.2011

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Οι Αγανακτισμένοι καθαρίζουν τους δρόμους στο Σύνταγμα


Τα απομεινάρια και τα σκουπίδια όσων βρέθηκαν χθές στο κέντρο της Αθήνας, μαζεύουν οι Αγανακτισμένοι αυτή την ώρα. Η πράξη τους αυτή αποτελεί ακόμα μία ηχηρή απάντηση σε όσους προσπάθησαν να αμαυρώσουν αυτό το μεγαλειώδες κίνημα και τη σημερινή διαδήλωση.Νωρίτερα, ομάδες Αγανακτισμένων πρόσφεραν τη βοήθειά τους σε άτομα που αντιμετώπισαν...
αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά των ΜΑΤ.

Η πρώτη ¨Αυτοχειρία" πρωθυπουργού στην Ελληνική ιστορία

Il Sole 24 Ore: Ο κ. Σαμαράς ποντάρει σε επικίνδυνο παιχνίδι


«Ίσως δεν κατάλαβε ακόμη ότι θέτει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της Αθήνας και του ευρώ»

Τη στάση του προέδρου της ΝΔ στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ελλάδα στηλιτεύει η ιταλική οικονομική εφημερίδα Il Sole 24 Ore, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο κ. Σαμαράς «ποντάρει σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, κυνηγώντας το χαρτί του λαϊκισμού».



«Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά ο Σαμαράς, πολιτικός κληρονόμος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας με 160 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη και την παρέδωσε, με χρέη 300 δισεκατομμυρίων, ίσως δεν κατάλαβε ακόμη ότι θέτει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της Αθήνας και του ευρώ», είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια της ιταλικής εφημερίδας (ιδιοκτησίας της Ένωσης Ιταλών βιομηχάνων).

Κάνοντας αναφορά στη στρατηγική και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της, η Il Sole 24 Ore σημειώνει ότι «τα γκάλοπ ευνοούν την ΝΔ», καθώς «το Σάββατο κατάφερε να φτάσει ποσοστό 31% έναντι του 27% του ΠΑΣΟΚ του κυβερνώντος κόμματος που έχασε πέντε ποσοστιαίες μονάδες μέσα σε ένα μήνα». «Kαι ο ηγέτης της, Αντώνης Σαμαράς, για πρώτη φορά από τις εκλογές του 2009, ξεπέρασε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε δημοτικότητα», αναφέρει στο άρθρο της η «Il Sole».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βιττόριο Ντα Ρολντ, «ο Σαμαράς ποντάρει σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, κυνηγώντας το χαρτί του λαϊκισμού. Αντιτάχθηκε στο σχέδιο λιτότητας που θέλησαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Ένωση και ζήτησε να μειωθούν οι φόροι, σε μια φάση κατά την οποία η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις και να πουλήσει την πολυτιμότερη περιουσία της, για να προσπαθήσει να αποπληρώσει ένα δημόσιο χρέος που βρίσκεται στο 150% του ΑΕΠ. Μια ανεύθυνη
πρόταση», όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος.
naftemporiki.gr

Sophie Horn: Η ΠΙΟ SEXY ΓΚΟΛΦΕΡ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ




Τι να περιμένεις στο σεξ από κάθε ζώδιο. No 1


Τον γνώρισες. Συστηθήκατε και φυσικά έμαθες και το ζώδιό του. Εδώ θα μάθεις και το τρόπο που συμπεριφέρεται στο σεξ…


Κριός: Οι όροι «ζωώδες σεξ» και «αχαλίνωτη σεξουαλική διάθεση» εφευρέθηκαν πιθανότατα για τον Κριό. Η σεξουαλική του δράση είναι η επιβεβαίωση της ενεργητικότητάς του, η υπογραφή στην ανάγκη του να είναι ο αρχηγός. Το εναρκτήριο λάκτισμα το δίνει αυτός ξαφνικά, σαν να γίνεται έκρηξη, χωρίς να ενδιαφέρεται αν στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονται οι γονείς σου. Όταν θέλει κάτι, το θέλει εδώ και τώρα, ό, τι και αν σημαίνει αυτό. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να μην έχει πολύ φαντασία, οπότε πρέπει να του δείξεις εσύ τον δρόμο. Είναι σαν να οδηγεί τη μηχανή στην Εθνική Οδό με 200 χλμ την ώρα επί 2 ώρες. Όσο να ‘ναι, αν δεν κάνει μια στάση για να απολαύσει το τοπίο, στο τέλος της διαδρομής ο πονοκέφαλος και το πιάσιμο είναι εξασφαλισμένα. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να επιζητά σεξ όταν εσύ δεν θέλεις, αφού ........

STAR TREK ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ!!!!

Η 7η Εντολη


Δεν σου λέω κάτι που δεν ξέρεις. Εννοείται ότι δεν είχες καμία πρόθεση να καταλήξεις στο κρεβάτι με την ξανθιά από το μπαρ. Απλώς συνέβη. Σου ήρθε στο πιάτο και δεν μπορούσες να αρνηθείς.

Οπως είπε και η Αμερικανίδα συγγραφέας Helen Rowland: «Κάθε άντρας θέλει μία γυναίκα για να ικανοποιήσει τα ευγενικά ένστικτά του κι άλλη μία για να τα ξεχάσει»...

Ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος; Τσέκαρε αν τον έχεις βρει ήδη. Κι αν όχι δεν πως να επιλέξεις σωστά...


Όλες μας τον ιδανικό ψάχνουμε, τον “ένα και μοναδικό”... Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Μήπως τον έχουμε ήδη στη ζωή μας; Κι αν όχι, τι πρέπει να κάνουμε για να επιλέξουμε σωστά; Η ψυχολόγος Κρίστη Μηλιόρδου γράφει για όλα όσα πρέπει να λάβουμε υπόψην μας...

To νέο e-shop της Pink Sands

Η Στεφανία Φραγκίστα είναι μια νέα σχεδιάστρια, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα μαγιό και beachwear που σχεδιάζει. Eχοντας κερδίσει πολύτιμη εμπειρία δουλεύοντας σε γνωστούς οίκους μόδας όπως ο Calvin Klein στη Νέα Υόρκη, o Alexander McQueen στο Λονδίνο και o Michel Vivien στο Παρίσι, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της σειρά μαγιό και αξεσουάρ θαλάσσης, την Pink Sands. ‘Eμπνευση της ομώνυμης φίρμας μαγιό, ένα ταξίδι της στην ειδυλλιακή παραλία Pink Sands στις Μπαχάμες.
Τα μαγιό της Pink Sands, που ξεχωρίζουν για τη μοναδική εφαρμογή τους, τα ιδιαίτερα υφάσματα και τους εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων, είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες μπουτίκ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, ενώ από πρόσφατα μπορείτε να τα αποκτήσετε και online πληκτρολογώντας www.pinksands.gr
H stroumfita
www.stylista.gr

Stars at the beach


Τι κάνουν για να δείχνουν άψογες με το μικροσκοπικό bikini τους;
Μπορεί εμάς τις κοινές θνητές να μας πιάνει τρόμος όσο πλησιάζει ο καιρός να "εκτεθούμε" κάτω από τον αδυσώπητο καλοκαιρινό ήλιο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τις celebrities. Δες λοιπόν πως προνόησαν Ελληνίδες και ξένες star για την μεγάλη ώρα των αποκαλύψεων...

Νεκρή βρέθηκε η φώκια που είχε γίνει «μασκότ» της Αμοργού


Η μεσογειακή φώκια Monachus monachus είναι το πλέον απειλούμενο θαλάσσιο θηλαστικό της Ευρώπης (φωτογραφία αρχείου)


Είχε γίνει φίλη με τους ανθρώπους, τελικά όμως την πρόδωσαν. Μια νεαρή αρσενική φώκια που είχε πρωτοεμφανιστεί στην Αμοργό τον Απρίλιο και είχε γίνει φιλική με τους κατοίκους βρέθηκε τελικά νεκρή με τραύμα που «έγινε εσκεμμένα και από μικρή απόσταση», όπως ανακοίνωσε η οργάνωση MOm.

H μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία και τη μελέτη της μεσογειακής φώκιας ενημερωνόταν συχνά για το νεαρό ζώο από τους κατοίκους, τα λιμεναρχεία και το δήμο Αμοργού.
Την περασμένη Παρασκευή ειδοποιήθηκε από το Αμοργός Diving Center ότι η φώκια είχε βρεθεί νεκρή. Το ζώο εστάλη στην Αθήνα από τους κατοίκους προκειμένου να εξεταστεί από την Ομάδα Διάσωσης της MOm στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η νεκροψία έδειξε ότι το άτυχο θηλαστικό υπέκυψε σε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο που πέρασε από τη ράχη στον πνεύμονά του.

Η MOm υπενθυμίζει ότι η μεσογειακή φώκια Monachus monachus είναι σήμερα το πλέον απειλούμενο θαλάσσιο θηλαστικό της Ευρώπης και κατατάσσεται στα είδη που αντιμετωπίζουν κρίσιμο κίνδυνο εξαφάνισης.

Δεδομένου ότι το είδος προστατεύεται πλέον από τη νομοθεσία, η οργάνωση επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει όλα νόμιμα και νομικά μέσα που διαθέτει.

άμα δεν πάει καλά ο γείτονας


Ρε τι κωθώνια είναι αυτά τα μεμέτια , βάζουν λεφτά στην τοπική βιομηχανία , ενώ μπορούσαν να τα δώσουν στους τραπεζίτες ,σε βιομήχανους χωρίς βιομηχανίες, ή ακόμα να βοηθήσουν τους φοροκλέφτες να φοροκλέψουν κι άλλα.
Καλά πρέπει να είναι πολύ ντουγάνια οι τουρανομόγκολοι γειτονές μας ,ενώ μπορούν να αφήσουν να κεδροσκοπούν οι μεσάζοντες οπλέμποροι , αυτοί βάζουν χιλιάδες τούρκους να εργαζονται στην ντόπια αμυντική βιομηχανία.
Αντί να αισθάνονται άνετα στην αγκαλιά και την εξάρτηση από τα ξένα στρατηγικά συμφέροντα ,αυτοί θέλουν να ζήσουν ανεξάρτητοι με δική τους γνώμη και τα δικά τους όπλα …
καλά θα μας τρελάνουν οι γειτονες.

Μόλις τώρα η Βάσω Παπανδρέου στο περιστύλιο της Βουλής δήλωσε¨Ζητώ την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Παραιτείται και ο Εκτωρ Νασιώκας


Από το Βήμα της Βουλής τώρα ο Εκτωρ Νασιώκας παραιτείται από βουλευτής του ΠαΣΟΚ και λέει "αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για να ανατραπεί το σημερινό πολιτικό σύστημα. Χθες αυτογελοιποιηθήκαμε, Εγώ δεν μπορώ να στηρίξω αυτή τη γελοιοποίηση"

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λιάνη


"Δεν πιστεύω πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθούμε. Αποτύχαμε και έκτοτε αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό συνεχώς. Ο χρόνος που πέρασε με το Μνημόνιο ήταν ένας μαρτυρικός χρόνος θυσιών που αποδείχτηκαν μάταιες για τους Έλληνες. Μάταιες γιατί οδήγησαν στο μεσοπρόθεσμο που το βλέπω βραχυπρόθεσμο και μοιραία θα ακολουθήσει και άλλο χειρότερο...

Την ημέρα που γιορτάζει τα γενέθλιά του ο Παπανδρέου διαλύεται το ΠαΣοΚ


Πόσες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η ζωή τελικά. Σήμερα ο Πρωθυπουργός γιορτάζει τα γενεθλιά του του Οσίου μνημονίου και ο Οσιος Μνημόνιος φώτισε τον Πρωθυπουργό μας και οδηγεί το κομμα του στη διάλυση και την Ελλάδα στα βράχια

Έρευνες Για Το Θεραπευτικό Μασάζ


Η έρευνα πάνω στο θεραπευτικό μασάζ και στα πλεονεκτήματα του συνεχίζει να δείχνει ότι αυτό μειώνει την καρδιακή πίεση και την πίεση του αίματος, αυξάνει τις ενδορφίνες καθώς και την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου...

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Εκτακτη είδηση:Μαζεύουν υπογραφές βουλευτές για να φύγει ο Παπανδρέου

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταλυτικές. Μόλις μας ήρθε μια πληροφορία και την μεταδίδουμε. Αυτή την στιγμή στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ έχει αρχίσει προσπάθεια από βουλευτές να μαζευτούν υπογραφές για σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής ομάδας με θέμα αλλαγή αρχηγού όπως έγινε το 1996 με τον Σημιτη.
Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς

ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ...

ΌΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ...

ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, έγραψε αυτός ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ  στην μπλούζα του κι εγώ ρε Σωτήρη λέω πως είναι μεγάλο ΚΟΖΙ Ο ΤΥΠΟΣ. ΌΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ...

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ... ΓΙΑΤΙ;;;;

"Η Δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε στους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

Γράφει ο Α.Π. ΤΕΡΖΗΣ
Τα λόγια αυτά του Ισοκράτη έχουν ξεχωριστή επικαιρότητα, στη σημερινή χρονική και πολιτική συγκυρία, την οποία βιώνει ο Λαός μας. Ποιοι όμως ευθύνονται για τις οδυνηρές συνέπειες που προκύπτουν ή παράγονται όταν η Δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται; Το βέβαιο είναι πως τα αρνητικά αυτά αποτελέσματα δεν έρχονται από μόνα τους. Κάποιοι συντελούν, άλλοι συνειδητά συνεργούν, αλλά επειδή η συνενοχή παραμένει ο πιο ισχυρός δεσμός μεταξύ των ανθρώπων (κυρίως δε μεταξύ των αρχόντων), ούτε ένοχοι ή υπαίτιοι αναδεικνύονται, ούτε φυσικά ευθύνες καταλογίζονται. Φαίνεται πως η χρεοκοπία της χώρας μάλλον από φυσικά φαινόμενα προέκυψε!
Ο Ισοκράτης (436 - 338 π.Χ.), επιφανής Αθηναίος ρήτορας, γόνος εύπορης οικογένειας, δέχθηκε επιμελημένη αγωγή, ενώ...

«στήριξη του εισοδήματος

και αναδιανομή»

Θρίλερ ο ανασχηματισμός μετά την παραίτηση Φλωρίδη - Φήμες ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι


Μετά την επιστολή παραίτησης του βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη ο ανασχηματισμός, σύμφωνα με πληροφορίες, αναβάλλεται για 24 ώρες αφού ο Γ. Παπανδρέου μεταβαίνει εσπευσμένα στις Βρυξέλλες εντός της ημέρας για διαβουλεύσεις. Την ίδια ώρα στο ΠΑΣΟΚ τρέχει η πληροφορία ότι υπάρχει ομάδα βουλευτών που σκέφτονται να ακουλουθήσουν το παράδειγμα του κ. Φλωρίδη ή να ζητήσουν με κοινή τους επιστολή από τον πρωθυπουργό να δρομολογήσει την αποχώρησή του. Σήμερα το πρωί ο Γ. Φλωρίδης κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής δισέλιδη επιστολή με την οποία παραιτείταιαπό βουλευτής. Στην επιστολή χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για τον πρωθυπουργό και τις επιλογές στον οικονομικό τομέα...
«Δυστυχώς οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων στάθηκαν για μία ακόμα φορά κατώτερες των περιστάσεων. Το εθνικό χρέος ηττήθηκε από το κομματικό συμφέρον», εκτιμά στο κείμενο της επιστολής του ο πρώην υπουργός και καταλήγει: «Με απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών υποβάλω την παραίτησή μου». Τη θέση του κ. Φλωρίδη καταλαμβανει ο Γιώργος Φραγγίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι φήμες ήθελαν τον Γιώργο Φλωρίδη να καταλαμβάνει θέση στο οικονομικό επιτελείο.

ΕΚΤΑΚΤΟ:Παραιτήθηκε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ


Παραιτήθηκε ο Γ.Φλωρίδης...


Την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό από το βουλευτικό του αξίωμα ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, στο νομό Κιλκίς, διαφωνώντας με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.«Η κορύφωση της εθνικής κρίσης σε πολιτικό επίπεδο, η αδυναμία στοιχειώδους συνεννόησης των πολιτικών κομμάτων και η ογκούμενη έκφραση αγανάκτησης των πολιτών για την οικονομική και πολιτική χρεοκοπία, σε συνδυασμό με τη σύγχυση που δημιουργεί ένας...
ανεύθυνος δημαγωγικος λόγος, φέρνουν τη χώρα πολύ κοντά σε μία ανυπολόγιστη καταστροφή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

ΑΧ ΔΑΣΟΣ.... ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ

Ξεκινάει το "Χαρίζω μία μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2011"

Θα λειτουργήσει 3ο παρατηρητήριο στην Πλάκα Λιτοχώρου
Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει τη δημοφιλή δράση εθελοντικής πυροπροστασίας του Ολύμπου και των Πιερίων "Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2011" και καλεί τα μέλη της, τις φίλες και τους φίλους της να στηρίξουν και φέτος, με όλες τους δυνάμεις, την αξιόλογη αυτή προσπάθεια.
Πέρυσι, οι εθελόντριες και οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, οι 518 οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος κλπ. δήλωσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία συνολικά 28 περιστατικά φωτιάς, τα οποία αντιμετωπίστηκαν όλα έγκαιρα.
Φέτος αναμένεται μεγαλύτερη συμμετοχή, αφού εκτός από τα παρατηρητήρια των Ν. Πόρων και της Ελάφου, θα λειτουργήσει και 3ο παρατηρητήριο στην Πλάκα Λιτοχώρου, δωρεά των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων "Πλάτων". Πρόκειται για ένα ευρύχωρο, ξύλινο κτίσμα το οποίο σχεδιάστηκε από την αρχιτέκτονα Χρυσάνθη Μπεκτά και κατασκευάστηκε από την εταιρεία "ΝΕΣΤΙΑ" Ε.Π.Ε. Η τοποθέτηση του 3ου παρατηρητηρίου στην Πλάκα Λιτοχώρου θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα.
Την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011, στις 19:30, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, όπου άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι συντονίστριες και οι συντονιστές του προγράμματος, θα δώσουν τις τελευταίες οδηγίες πριν την έναρξη της φετινής περιόδου, η οποία λόγων των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών (βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες) αρχίζει με καθυστέρηση δύο εβδομάδων.
Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011, στις 19:30, στο 11ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης.

Δηλώσεις συμμετοχής online: http://www.ecss2006.com/TOPOS/2011060900.jpg

Τα παγωτά 0% είναι 100% υγιεινή επιλογή;

Την πρώτη φορά που είδατε τη μαγική φράση «0% ζάχαρη» στο περιτύλιγμα ενός… αμαρτωλού παγωτού, είμαι σίγουρη πως θα ήταν σαν να εισακούστηκαν όλες οι καλοκαιρινές προσευχές σας. Επιτέλους!
Μπορούσατε να φάτε ένα (ή και παραπάνω) παγωτό, χωρίς ενοχές… Σωστά; Εν μέρει, ναι. Σύμφωνα με την Μελίνα Τζαμπόλις, ειδική διατροφολόγο, ίσως και να μην είναι η ιδανικότερη λύση για την υγεία και τη σιλουέτα μας, ειδικά όταν τα υπερκαταναλώνουμε.
Πριν αναλύσουμε όμως το περίφημο «0%», ας ξεκινήσουμε από τα light γλυκά και τις σχετικά άγνωστες αλκοόλες ζάχαρης (σορβιτόλη, μαννιτόλη, κ.α.). Στην ουσία πρόκειται για τροποποιημένους υδατάνθρακες, που όμως δεν απορροφώνται πλήρως από το έντερο, με αποτέλεσμα να δίνουν λιγότερες θερμίδες και να μην ανεβάζουν ψηλά το σάκχαρο στο αίμα. Μπορείτε να τις αναγνωρίσετε, διαβάζοντας τα συστατικά στη συσκευασία. Είναι όλα όσα τελειώνουν σε «-ολη», όπως ξυλιτ-όλη, σορβιτ-όλη και λακτιτ-όλη. Από την άλλη, ακριβώς επειδή δεν απορροφώνται καλά, η υπερκατανάλωση αυτών των αλκοολών ζάχαρης μπορούν να δημιουργήσουν εντερικά προβλήματα, όπως αέρια, φούσκωμα και διάρροια.
Βέβαια είναι λιγότερο γλυκές από την λευκή (κατεργασμένη) ζάχαρη, οπότε και αναμειγνύονται με άλλες τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, όπως η ασπαρτάμη, η σουκραζόλη και η ακετασουλφάμη, για να δημιουργήσουν ένα εύγευστο υποκατάστατο με λίγες θερμίδες και λιγότερους υδατάνθρακες για διαιτητικά προϊόντα.
Καιρός λοιπόν να επιστρέψουμε στην αρχική ερώτηση. Είναι πιο υγιεινό το παγωτό χωρίς ζάχαρη; Μάλλον… όχι σε αρκετές περιπτώσεις. Γιατί ακόμα και αυτά τα παγωτά περιέχουν αρκετά κορεσμένα λιπαρά, τα οποία μπορούν να ανεβάσουν τη χοληστερίνη, καθώς και τον κίνδυνο για καρδιακά νοσήματα. Αν σε αυτό προσθέσετε και το γεγονός πως, όταν καταναλώνουμε τέτοιου είδους «απενοχοποιημένα» προϊόντα, τείνουμε να τα θεωρούμε πιο υγιεινά και έτσι τρώμε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα περισσότερες θερμίδες άρα και περισσότερα κιλά.
Για να μην σταθούμε στο γεγονός πως…. υπάρχουν ενδείξεις πως η ανάμειξη αλκοολών ζάχαρης με τεχνητές γλυκαντικές ουσίες μπορεί να οδηγήσει σε παχυσαρκία…
Αν λοιπόν ο στόχος σας είναι να χάσετε βάρος και να παραμείνετε υγιείς, η καλύτερη επιλογή είναι ή μια μικρή μερίδα κανονικού παγωτού ή μια κανονική μερίδα παγωτού με χαμηλά λιπαρά ή παγωτό-γιαούρτι. Ιδανικά, επιλέξτε ένα μεγάλο μπολ με φρέσκα φρούτα και 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε σαντιγύ)!
H stroumfita
Πηγή: www.myself.gr

Και στην Γκερέκου εξώδικο για "Εσχάτη Προδοσία"


Μετά τα εξώδικα που απέστειλαν Έλληνες πολίτες σε πολλούς νομούς της χώρας εναντίον βουλευτών, αντιπροσωπεία της συνέλευσης των Κερκυραίων Αγανακτισμένων επέδωσαν ψήφισμα στο γραφείο της Αντζελας Γκερέκου κατηγορώντας την για «εσχάτη προδοσία»αν ψηφίσει το μνημόνιο!


Το ψήφισμα συντάχθηκε στις λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στην Πλατεία Δημαρχείου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ενώ αντιπροσωπεία αποφάσισε να το επιδώσει σήμερα λόγω της αυριανής κατάθεσης του αναθεωρημένου μνημονίου στη Βουλή.
«Εσχάτη προδοσία!»
Το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου: Ο Κερκυραϊκός Λαός θα ήθελε να σας ..........
ενημερώσει για τα κάτωθι: Εάν κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος –όπου και όποτε αυτό γίνει- ψηφίσετε θετικά, δηλαδή εναντίον του λαού, θα θεωρηθείτε ως ένοχη εσχάτης προδοσίας για δεύτερη φορά και θα υποστείτε τις συνέπειες της πράξης σας, όταν η χώρα αποκτήσει ξανά ελληνική κυβέρνηση. Κερκυραίοι πολίτες».
Το ψήφισμα δεν παραδόθηκε στην ίδια λόγω της απουσίας της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, αλλά στη γραμματέα της, ενώ αντίστοιχες κινήσεις με «τελεσίγραφα» προς βουλευτές πυκνώνουν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Let’s go outside

Καιρός να αναβαθμίσετε τη βεράντα ή τον κήπο σας. Άλλωστε ο Ιούνιος είναι γεμάτος… εξωτερικά ραντεβού.
Τα έπιπλα
«Στήστε» έναν μικρό επίγειο παράδεισο στο μπαλκόνι σας με έναν άνετο καναπέ ή καρέκλες, τα οποία θα κάνετε… extra άνετα με χαρούμενα μαξιλάρια σε λευκό ή έντονο καλοκαιρινό χρώμα. Ακόμη, κανείς δεν σας απαγορεύει να προσθέσετε extra μαξιλάρες στο πάτωμα για μποέμ βραδιές με κοκτείλ και sushi, πλαϊνά βοηθητικά τραπεζάκια και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα που πιθανόν ταιριάζουν. Το μυστικό είναι να δημιουργήσετε ένα living room… χωρίς οροφή. Προσέξτε μόνο ώστε να είναι όλα από ανθεκτικά υλικά (μπαμπού, πλαστικά, prexiglass) τα οποία δεν φθείρονται από τον ήλιο ή μια ξαφνική βροχή.
Ο φωτισμός
Παίζει καθοριστικό ρόλο στο ντεκόρ των εξωτερικών χώρων. Επιλέξτε τα κλασικά γυάλινα φανάρια που θυμίζουν relaxed νύχτες σε νησιά, λάμπες με γλυκό φως που συναγωνίζονται αυτόν της πανσέληνου ή κεριά διάσπαρτα σε πολλά σημεία ή συγκεντρωμένα επάνω στο τραπέζι. Αν έχετε γλάστρες, φυτά ή δέντρα, μια ωραία ιδέα είναι να κρεμάσετε πάνω τους λιλιπούτεια φαναράκια ή φωτάκια που θα μοιάζουν με χαριτωμένες πυγολαμπίδες.

Τα φυτάΤι είναι μια βεράντα χωρίς καταπράσινα εντυπωσιακά φυτά σε ρόλο πρωταγωνιστή; Μια επίσκεψη σε ένα φυτώριο θα σας κατατοπίσει αμέσως και θα σας δώσει πολλές ιδέες ως προς το τι φυτά να επιλέξετε. Τα δικά μας αγαπημένα; Τα… επιθετικά γιούκα, που αντέχουν τον καυτό μεσημεριανό ήλιο, οι… χαμηλής συντήρησης κάκτοι, οι ελληνοπρεπείς ελιές και φυσικά το ευωδιαστό γιασεμί, που αντέχει στην ξηρασία, αρκεί να το ποτίζετε τακτικά.
H stroumfita
www.myself.gr

Μαύρος Κύκνος

Η Νίνα είναι μια μπαλαρίνα στην Νέα Υόρκη και ο χορός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, όπως γίνεται συνήθως στα επαγγέλματα αυτά. Ζει με την ψυχαναγκαστική πρώην μπαλαρίνα μητέρα της, η οποία της ασκεί ασφυκτική πίεση.
Όταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τόμας Λίροϊ αποφασίζει να αντικαταστήσει την πρίμα μπαλαρίνα για την παράσταση "Η Λίμνη των Κύκνων", η Νίνα είναι η πρώτη του επιλογή, αλλά θα πρέπει να κερδίσει τον ρόλο από την ανταγωνίστριά της, την νέα χορεύτρια Λίλι.
Καθώς αναπτύσσεται μια ιδιόμορφη φιλία ανάμεσα στις δύο αντίπαλες χορεύτριες, η Νίνα έρχεται όλο και περισσότερο σε επαφή με την σκοτεινή της πλευρά...

Το 1998 ο Aronofsky μας συστήθηκε με το ασπρόμαυρο θρίλερ μαθηματικής συνομωσιολογίας “Π – Πίστη στο χάος”… Νευρικό μοντάζ, καταπληκτική φωτογραφία, στιλάτες ερμηνείες και ένα εκπληκτικό soundtrack… από το μέλλον.
Το 2000 εμπνευσμένα μετέφερε στην οθόνη το βιβλίο του Hubert Selby Jr. (1928 – 2004) “Ρέκβιεμ για ένα όνειρο - Requiem for a Dream” και το 2006 μας απογείωσε με το υπέροχο μεταφυσικό δράμα επιστημονικής φαντασίας “Η πηγή της ζωής – The Fountain”.
Με τον “Παλαιστή – The Wrestler” του 2008 επιβεβαίωσε την πρωτοπόρα αλλά και βαθιά ανθρώπινη σκηνοθετική του ματιά, ενώ παράλληλα επανεκκίνησε την καταρρακωμένη μέχρι τότε καριέρα του πρωταγωνιστή του Mickey Rourke – που ήταν και υποψήφιος για το Όσκαρ 2009 Α’ Ανδρικού γι αυτήν την όντως χαρισματική του ερμηνεία.
Και… φτάσαμε στο 2010 και στο γοητευτικά σκοτεινό και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό, θρίλερ μυστηρίου του “Μαύρος κύκνος”.
Εδώ ο Aronofsky πραγματικά μεγαλουργεί, πιο ώριμος και έμπειρος από ποτέ, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τη καλλιτεχνική του εμμονή με τους καθρέφτες (παρατηρήστε τη χρήση τους και στις προηγούμενες του ταινίες), παρουσιάζοντας μας το είδωλο, το αρνητικό αν θέλετε, της “Λίμνης των Κύκνων”, την κάθοδο στην άβυσσο της ηρωίδας του που σταδιακά μεταμορφώνεται από λευκό σε μαύρο κύκνο.
Οι συμβολισμοί, όπως και στις προηγούμενες δημιουργίες του, πολλοί, το σενάριο φυσικά και κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές, ενώ η Natalie Portman για άλλη μια φορά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σ’ έναν ρόλο πραγματικά δύσκολο και απαιτητικό και πολλά μπράβο της που κέρδισε το Όσκαρ 2011 Α’ Γυναικείου.
Το απίστευτο soundtrack υπογράφει ο μόνιμος συνεργάτης του Clint Mansell, ενώ αξίζει να αναφέρω και τον επίσης μόνιμο διευθυντή φωτογραφίας του Matthew Libatique (υποψήφιου για Όσκαρ 2011 γι αυτήν εδώ την ταινία).
Σκηνοθέτης Darren Aronofsky
Σεναριογράφος John J. McLaughlin, Andres Heinz, Mark Heyman
Ηθοποιοί Sebastian Stan, Janet Montgomery, Kristina Anapau, Ksenia Solo, Benjamin Millepied, Winona Ryder, Barbara Hershey, Vincent Cassel, Mila Kunis, Natalie Portman
 H stroumfita
www.sevenspot.gr

Παγκαλοκλέφτης


Ρωτάς τους Νεοδημοκράτες: Αφού η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αδιέξοδη γιατί δεν ζητάτε εκλογές; Και η απάντηση: Εκλογές μπορεί να προκηρύξει ο πρωθυπουργός και αν γίνουν είμαστε έτοιμοι να τις δεχθούμε. Προσέξτε τώρα πως την ανευθυνότητα την ονομάζουν υπευθυνότητα. Υπεύθυνο είναι ένα κόμμα όταν πράττει προς το συμφέρον της χώρας και του λαού και όχι όταν κρύβεται πίσω από λεκτικές αλχημείες.

Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη κάθε μέρα στον ΣΚΑΙ 92,6 Πιερίας στις 11,00 πμ