PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ


ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΙΤΗΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011. ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ...ΦΟΥΝΤΩΤΑ!!!
ΤΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;;;
Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ pieria-gr.blogspot.com ΉΤΑΝ ΕΚΕΙ...
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΌΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ...ΗΡΩΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ!


Όταν τα παιδιά γνωρίζουν τον ΗΡΩΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ....


Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝ. ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ


Περνώντας μπροστά από το άγαλμα του ΗΡΩΑ ΣΥΝΠΙΕΡΙΕΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΑΤΣΑΡΑ, εκεί στην Πλατεία Ηρώων, έμειναν...
Έμειναν μακριά για λίγο από τους γονείς τους και μόνα τους πλησίασαν....
ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΛΕΥΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ...ΗΡΩΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ.
Σίγουρα θα έφυγαν με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ στο μυαλουδάκι τους και σίγουρα το ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ  θα μείνει αναπάντητο για πάντα.
ΚΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ...ΕΝΟΙΩΘΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ!
ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ "ΖΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ!!!
Το pieria-gr.blogspot.com ήταν εκεί...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ....

Ο ηρωϊκός πιλότος Αθανάσιος Μπατσαράς εκ Πιερίας, που έπεσε στο Κεντρικό Αιγαίο δολοφονήθηκε από τους Τούρκους διασώστες της «Γιαβούζ»!

Τι συνέβη στον Σμηναγό Αθάνασιο Μπατσαρά. Πως πέθανε από πνιγμό ο σμηναγός της 337 Μοίρας "Φάντασμα"; Πως βρέθηκε από την τουρκική φρεγάτα "Γιαβούζ"; 

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΜΠΑΤΣΑΡΑ
σε περίπου ένα μήνα έχουμε τη μαύρη επέτειο... δείτε πιό κάτω τα βίντεο...
Εθνικής σημασίας αποκάλυψη του Σπύρου Χατζάρα, το βράδυ της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2010 από το κανάλι «Blue-Sky»: Ο ηρωϊκός πιλότος Αθανάσιος Μπατσαράς που έπεσε στο Κεντρικό Αιγαίο στις 5 Δεκεμβρίου 2007 (κατά την διάρκεια νυκτερινής ασκήσεως), δολοφονήθηκε από τους Τούρκους διασώστες της «Γιαβούζ»!.. Αν και έχουν περάσει δύο ολόκληρα χρόνια από το γεγονός, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού αρνείται να δημοσιοποιήσουν το πόρισμα με την πραγματογνωσύνη των ειδικών, για να μάθουμε επιτελους τα ακριβή αίτια θανάτου του υποσμηναγού Αθανασίου Μπατσαρά

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.

Εντυπωσιακές εικόνες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Άλλες μας εκπλήσσουν, με άλλες κολλάμε, τις κοιτάμε καλά καλά…
Είναι γενικά από την κατηγορία φωτογραφιών που δεν βλέπουμε κάθε μέρα. Έχει και τα τυχερά του μέσα πάντως. Θα δείτε, θα δείτε...

Είναι μία τραγουδίστρια, που αρεσκεται στο να προκαλεί,


Πασίγνωστη τραγουδίστρια, με αποκαλυπτικότατο κορμάκι, κάνει προκλητικά ανοίγματ

και απολαμβάνει να βλέπει τις τρομαγμένες εκφράσεις των ανθρώπων, όταν αντικρύζουν τις τρελές, αλλά και αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.!

Για ακόμη μία φορά, η Lady Gaga, προκαλεί επάνω στην σκηνή, με μία αποκαλυπτική εμφάνιση, υπερθέαμα.! Ένα αποκαλυπτικό κορμάκι, που άφηνε ακάλυπτα τα οπίσθια της τραγουδίστριας, συνδυασμένο με βαθύ ντεκολτέ, και διχτυωτό καλσόν, ήταν αρκετα.!

Πάρτε το μήνυμα εκεί στην Αθήνα αδέρφιαααα

Είναι μια ατάκα που καταλαβαίνουν καλά και οι φίλοι μας στην Αθήνα. Δείτε την :

"Πρωθυπουργός ο Τερκενλής, αφού μας τα ΄χουν κάνει τσουρέκια"




(για όσους δεν ξέρουν, "ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ" είναι ένα ζαχαροπλαστείο στη γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους, που είναι πασίγνωστο για τα τσουρέκια του, οπότε η λέξη "Τερκενλής", είναι ταυτόσημη με το τσουρέκι)

Όλοι οι άνθρωποι της φωτογραφίας είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και παιδιά ενός ανθρώπου. Στη βόρεια Ινδία.

Τον θυμάστε τον “Κουρασμένο”;;





Θυμάστε την κυρία Κάτια Μακρή με την άψογη οδοντοστοιχία να λυσσά για την πτώση του προκειμένου να έρθει ο “Ξεκούραστος, αδάμαστος, εθνοσωτήρας”;
Αυτό που θα διαβάσετε λοιπόν, δεν θα το δείτε πουθενά. Ούτε σε δελτία ειδήσεων, ούτε σε πρωτοσέλιδα, ούτε να το εκστομίζει η -γοητευτικότατη κατά τα άλλα- οδοντοστοιχία της κυρίας Μακρή. :


Times του Los Angeles. Ημερομηνία 6/11/2011.
Άρθρο για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

Κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στην εφημερίδα ότι: “Δεν είναι και το ποιό χαριτωμένο τέλος για τον πρωθυπουργό… Ήταν όμως πολιτικά κατεστραμμένος, ήταν κουρασμένος, ήθελε να φύγει”!!

Και το Αγγλικό κείμενο: “It’s not the most graceful of ends,” said a Cabinet minister who requested anonymity. “But he was politically shattered. He had grown tired. He wanted to leave.”

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-greece-talks-20111107,0,6522649.story

Φωτό: Ένα από τα κορυφαία πρωτοσέλιδα τις ημέρες ψήφισης του κατάπτυστου, φονικού για την πατρίδα μνημονίου. “Διώξε τον Καραμανλής”, ο Αντώναρος δήλωνε ότι ο “Καραμανλής είναι μνημονιακός” σύμφωνα με την εφημερίδα και απειλούσε με …αποχωρήσεις (!!), την ίδια στιγμή που το σχέδιο εκποίησης της πατρίδας, η έσχατη προδοσία του λαού, ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα, ξέρετε. Η μόνη διέξοδος είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Θα αγωνιστούμε ενάντια στην Λήθη μέχρι να τους γκρεμίσουμε.

ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ..

ΠΑΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ




Πριν από λίγο ο γνωστός Όλι Ρεν, απαντώντας στην άρνηση Σαμαρά να υπογράψει στο συμβόλαιο θανάτου και αιχμαλωσίας της Ελλάδας, με τις γνωστές πέντε υπογραφές, απαίτησε και πάλι να υπογράψει και ο Σαμαράς, διαφορετικά εκβίασε και πάλι....
με την ξεφτιλισμένη 6η δόση..

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς, σε απάντηση της απίστευτης και εξευτελιστικής απαίτησης της ΕΕ για την πενταπλή υπογραφή, έκανε μια δήλωση Εθνικής Αξιοπρέπειας η οποία έχει ως εξής: «Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια. Εχω προ καιρού εξηγήσει γιατί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου είναι αναπόφευκτη. Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις θέσει σε αμφιβολία».


Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα κάνει πίσω ο Αντώνης Σαμαράς και θα είμαστε όλοι μαζί του. Αν θέλει η ΕΕ να μας δώσει την 6η δόση ας μας την δώσει. Διαφορετικά ας μας πτωχεύσει η ίδια με δική της ενέργεια. Υπάρχει και κάποιο όριο στην ελληνική υπερηφάνεια.

Το πειραματόζωο – Έλληνας λέει: Ας πάει η Ευρωζώνη στο διάολο….

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

1) Για να μάθει ο Ελληνικός λαός την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
2) Για να μάθει ο Ελληνικός λαός τι προτείνουν τα
κόμματα για να βγούμε από την κρίση
3) Για να υπάρξει εκτόνωση του Ελληνικού λαού με την ψήφο του
4) Να μάθει ο Ελληνικός λαός ποιοι έβγαλαν τρελό χρήμα στην πλάτη του και να στηθούν δικαστήρια από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, για να πληρώσουν οι ένοχοι.
(Π.Χ. έκτακτα στρατοδικεία κτλ)
5)....

Τελικά εκεί στο ΜΕΓΚΑ άρχισαν να μιλάνε!

Δεν μας ενδιαφέρουν τα κίνητρα. Απίστευτα πράγματα για την σκληρή κηδεμονία της Ελλάδας από τους Ευρωπαίους!
Δεν υπάρχει κυβέρνηση!
Ο Αναγνωστάκης στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ, αποκάλυψε οτι...
ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και πήρε τηλέφωνο τον ΣΑΜΑΡΑ και του ΥΠΕΔΕΙΞΕ να ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ σε μια κυβέρνηση Πολιτικής Ενότητας!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η η κατρακύλα στην οποία μας έριξε ο Παπανδρέου τα δυο τελευταία χρόνια! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η! Και μετά μας κατηγόρησαν όταν βγάλαμε αυτό το ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που έφτιαξαν άγνωστοι φίλοι του Σαμαρά και της ΝΔ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ:



Share

Αυτοί οι Ολλανδοί είναι απίστευτοι και απαράδεκτοι.

Το γνωστό πλέον luckytv συνεχίζει την αήθη και υβριστική επίθεση εναντίον του κ. Παπανδρέου και με άλλο βίντεο.
Δείτε πως παρουσιάζει τον κ. Παπανδρέου στη σύνοδο κορυφής και δείτε τι βάζει στο στόμα των Ευρωπαίων ηγετών..
Εκτός από τις αισχρές βωμολοχίες τον παρουσιάζουν σαν γκαρσόνι, που τον "στέλνει" ο Μπαρόζο να φέρει καφέδες...



. Το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι να κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ κι όχι να κυβερνούν.




Ακούμε και διαβάζουμε συνεχώς στην χώρα της φλυαρίας, κάποιους να ανησυχούν για το μέλλον του τόπου. Οι ίδιοι το καταστρέφουν όμως, με το να αναγάγουν τους θεατρινισμούς του Γ.Παπανδρέου και όλη την πολιτική σαβούρα των ημερών σε πρώτο θέμα, ξεχνώντας τα σοβαρά και την ουσία.
Η ουσία δεν είναι οι κομματικοί συσχετισμοί και το ροκάνισμα του χρόνου από έναν Πρωθυπουργό που έριξε την Ελλάδα στον...
γκρεμό, ούτε η ατέλειωτη πολιτικολογία, αλλά η πραγματική πολιτική, δηλαδή η διαχείριση των κοινών με τον καλύτερο τρόπο, πράγμα για το οποίο ουδείς ενδιαφέρεται. Όλοι ενδιαφέρονται για το πώς θα διασωθεί το ΠΑΣΟΚ, τι συνέπειες θα έχει για το ΠΑΣΟΚ η φυγή του Παπανδρέου ή τι πλεονεκτήματα θα έχει για το ΠΑΣΟΚ η συγκυβέρνηση ή τι απογίνει το ΠΑΣΟΚ αν δεν εξασφαλιστεί η υστεροφημία του Παπανδρέου ή αν έχει μέλλον το ΠΑΣΟΚ χωρίς το βαρύ όνομα "Παπανδρέου".

Για τη χώρα δεν νοιάζεται κανείς! Και γιατί να σωθεί μια χώρα για την οποία δεν ενδιαφέρονται οι κάτοικοί της, αλλά βάζουν πάνω από τη χώρα το μέλλον ενός κόμματος;

Ο Παπανδρέου και το κυβερνόν κόμμα, έχει σταματήσει να κυβερνά, ξέχασε ότι οι πολίτες υποφέρουν, οι επιχειρήσεις κλείνουν, οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται, ο λαός δυσκολεύεται να αγοράσει πετρέλαιο και φάρμακα και ασχολείται μόνο με το δικό του πολιτικό μέλλον.

Η μοναδική του έγνοια είναι πώς θα αποφύγει την αντικατάστασή του από τον Σαμαρά. Το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι να κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ κι όχι να κυβερνούν.
Για να μην βγεί η ΝΔ που είναι ο βασικός αντίπαλος στη νομή της "κουτάλας" και χάσουν αυτοί την καρέκλα τους, οδηγούν τη χώρα σε άτσαλη χρεοκοπία, σε έξοδο από το ευρώ και την Ευρώπη, σε ολοκληρωτική καταστροφή.

Κι ο Γιώργος καλά κάνει. Έχει δικαιολογία. Φοβάται να πεί στη μαμά του "μαμά απέτυχα, δεν είμαι τόσο ικανός όσο νομίζεις" και συνεχίζει να αυθυποβάλλεται ότι μας σώζει.

Οι υπόλοιποι (και ο Σαμαράς μέσα!) γιατί τον ακολουθούν σε αυτόν τον καταστροφικό δρόμο, με την πολυλογία και δεν επικεντρώνονται στην πραγματική πολιτική κι όχι στα χιλιάδες κόλπα που μετέρχεται για να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία και να μην εκτεθεί στα μάτια της μητέρας του ως αποτυχημένος;

Γιατί προσπαθούν να ερνηνεύσουν κάθε του κίνηση, με πολύπλοκες αναλύσεις, την ώρα που τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά; Γιατί ασχολούνται τόσο με τα κολπάκια του; Πρωθυπουργός είναι, πλειοψηφία έχει, ας κυβερνήσει. Το πώς θα αντικρύσει την καταπιεστική μητέρα του μετά την αποτυχία, είναι οικογενειακό τους θέμα.

Γιατί ένα κόμμα και μια χώρα πρέπει να καταστραφούν, επειδή ένας πολιτικός φοβάται να ακούσει την αποδοκιμασία της μητέρας του;

Κλείνοντας, παραθέτω την απλή σκέψη του Βασίλη Περαντζάκη, που λέει τα πάντα σε λίγες γραμμές:

Τι μανία είναι αυτή με τον Σαμαρά;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Παπανδρέου θέλει ντε και καλά να συμφωνήσει ο Σαμαράς μαζί του. Δηλαδή χωρίς τον Σαμαρά, ο Παπανδρέου δεν έχει... δίκιο; Αν έχει αρχ@@ επιτέλους ας κυβερνήσει. Βαρέθηκα να ακούω τους ΠΑΣΟΚους να παρακαλάνε τον Σαμαρά για συγκυβέρνηση.

2 πράγματα θέλει ο Σαμαράς. Μεταβατική κυβέρνηση για ψήφιση δανειακής σύμβασης και εκλογές. Και τα δύο ξεκαθαρίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ το τοπίο. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ή έχει κάλο στον εγκέφαλο είναι το κάνει επίτηδες.

Από κει και πέρα, ο Παπανδρέου έχει την στήριξη της κοινοβουλευτικής του ομάδας, έχει την "δεδηλωμένη" τουλάχιστον νομικά και τελείωσε. Μη μας τα πρήζει και από πάνω...

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

ΤΟΝ ΠΟΥΑΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ..


ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ..

Η "κάλπικη" Δημοκρατία...

ΤΕΛΕΙΟ Ε?

Όπως όμως μαθαίνουμε από τους άλλους κουκουλοφόρους των ΜΜΕ, ακόμα δεν έχουν καταλήξει στον "καταλληλότερο"... δήμιο.

Συνεχίζεται η παρέλαση υποψήφιων δημίων του Ελληνικού λαού...

ΛΑΣΚΑΡΕ Η ΒΙΔΑ ΤΟΥ..

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2011 – ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Μια πανδαισία χορωδιακών έργων θρησκευτικού ύφους παρουσιάζει το φωνητικό σύνολο «de profundis» της Εστίας Πιερίδων Μουσών σήμερα Τετάρτη και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν έργα προκλασικής και πρώιμης μπαρόκ εποχής, παραδοσιακά ξένων πολιτισμών(Καμερούν, Ισραήλ), gospel και spirituals καθώς και λειτουργικά και μη έργα του 20ου αιώνα σχετικά με το Θείο που συνθέτουν μια περίοδο τριών αιώνων sacral μουσικής.

Διεύθυνση:Ευθύμιος Μαυρίδης

Πιάνο: Χριστόφορος Ορφανίδης

Φλάουτο: Παναγιώτης Μαρινόπουλος

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ:

«Η Πιερία των χαρτών και της Μνήμης», από την προσωπική συλλογή του Ιωάννη Μεγαλόπουλου στον εκθεσιακό χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 09:00 έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

Στην Αστική Σχολή φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Νερό Πηγή Ζωής» και έκθεση ζωγραφικής - φοιτητών της πόλης μας - της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών αντίστοιχα.

Στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Νερό Πηγή ζωής» τα μέλη της εφορείας φωτογραφίας «ΙΡΙΔΑ» της Εστίας Πιερίδων Μουσών, με την ξεχωριστή του φωτογραφική ματιά το καθένα, παρουσιάζουν το απειροελάχιστο κομμάτι της ροής του νερού μέσα στο χρόνο.

Στην έκθεση ζωγραφικής φοιτητών της πόλης μας - της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών – παρουσιάζουν ζωγραφικές δημιουργίες τους οι: Ηλιάσκου Αναστασία, Καραμήτας Αθανάσιος, Μανουσαρίδου Ελένη, Σαλασίδου Μαριάννα, Σοφιανίδου Χαρούλα, Χρυσοστάλη Μαρία.

Οι συγκεκριμένες εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 12 Νοεμβρίου και το κοινό μπορεί να τις επισκέπτεται καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

«Ο Χρόνος μέσα από ρολόγια περασμένων αιώνων», που αποτελεί έκθεση της προσωπικής συλλογής του Ηλία Σεϊταρίδη φιλοξενείται στην Ιερά Μητρόπολη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2011.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 02 Δεκεμβρίου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως 20:30.

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στρατηγικός σχεδιασμός Δήμου χωρίς όραμα

και με απούσα την Διοίκηση

Ο στρατηγικός σχεδιασμός είναι ένα εργαλείο που καθορίζει την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου. Έχει σαφώς πολιτικό χαρακτήρα και η ευθύνη της κατάρτισής του την έχει η Δημοτική Διοίκηση. Όμως στο Δήμο μας θεωρείται και αυτό μια «μελέτη» που ανατίθεται σε ένα «ειδικό γραφείο» με αμοιβή (40.000 €!!!) και η συμμετοχή της περιορίζεται στην ανάθεση και πληρωμή του έργου. Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 31-10-11 εκπρόσωπος της μελετητικής εταιρίας παρουσίασε το σχέδιο στρατηγικού σχεδιασμού (Α’ φάση) και για άλλη μια φορά η Διοίκηση και συμπολίτευση απλώς άκουγε. Η παρουσίαση αυτή αφορούσε χιλιοειπωμένες γενικότητες υπό μορφή πίνακα περιεχομένου με πολλές παραλείψεις και λάθη και σαφές έλλειμμα καθορισμού συγκεκριμένων μεσο-μακροπρόθεσμων προοπτικών και στόχων. Για παράδειγμα στα δυνατά σημεία του Δήμου αναφέρεται η… χαμηλή εγκληματικότητα και παραλείπεται η ύπαρξη δικτύων συγκοινωνίας – μεταφοράς (οδικό, σιδηροδρομικό, δυνατότητα θαλάσσιου). Στα αδύνατα σημεία αναφέρεται η …οικονομική κατάσταση της χώρας και η …υπερχρέωση του Δήμου (οφείλει ποσό κάτω του 20% των εσόδων του), ξεχνώντας την μείωση του πληθυσμού στα 2/3 των οικισμών, την έλλειψη οριοθέτησης δασών κ.λπ. Στους στόχους επίσης αναφέρονται αοριστίες και γενικότητες που αφορούν όλους τους Δήμους της χώρας χωρίς καμία προτεραιότητα και επικέντρωση όπως η ανάπτυξη δικτύων αρχαιολογικών χώρων, ορεινού – περιβαλλοντικού τουρισμού, βιολογικής γεωργίας, ανανεώσιμων μορφών ενέργειας και κυρίως η σοβαρή διοικητική και τεχνικοοικονομική οργάνωση ενός ΕΝΙΑΙΟΥ (και όχι χωρισμένου σε τέσσερα τμήματα) Δήμου.

Επίσης με συνοπτικές διαδικασίες εγκρίθηκε το διετές πρόγραμμα δράσης της κοινωφελούς επιχείρησης με προφορικές και όχι επί του κειμένου δεσμεύσεις για διασπορά και διεύρυνση δραστηριοτήτων με κραυγαλέες σπατάλες (π.χ. 4 διοικητικοί και το «βοήθεια στο σπίτι») και ενώ συνεχίζονται οι εκκρεμότητες όπως η πληρωμή των μουσικών δασκάλων.

Εγκρίθηκε πάντως ο ανακεφαλαιωτικός πίνακας εργασιών επέκτασης εμποροπανήγυρης χωρίς υλοποίηση της αποχέτευσης (γιατί δεν πρόλαβαν!!!). Στο ίδιο κόστος όμως με το δημοπρατημένο έργου που περιείχε την σύνδεση αποχέτευση. Επίσης μετά από μια περίεργη εισήγηση του Νομικού Συμβούλου αποφασίστηκε η έκδοση βεβαίωσης μη οφειλής (άνω των 20.000 €) σε μυδοκαλλιέργεια προκειμένου να μεταβιβαστεί με την χρέωση του μελλοντικού ιδιοκτήτη, και την υπόσχεση προσκόμισης επιταγών και διακανονισμού!!!

Αίσθηση προκάλεσε ακόμη η απόφαση συζήτησης, που διήρκησε πάνω από μισή ώρα, εκτός ημερήσιας διάταξης, για το αν χρηματοδοτήθηκαν απ’ ευθείας οι εκδηλώσεις του Μουσικού Αυγούστου Κολινδρού, ή ο διοργανωτής σύλλογος, από τον ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ. Και όλα αυτά σε μια συνεδρίαση 4,5 ωρών με χρονοτριβές, επαναλήψεις και τις μόνιμες μισάωρες Δημαρχιακές τοποθετήσεις.

Αιγίνιο 03 – 11 – 2011

Για την Σ.Ε.

Γ. Γεωργιάδης

Μ. Κασαπίδης

Χ. Μπίτσης

Α. Νταγλιούδης

Χρ. Πρασκίδης

ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...


Ξέρετε πως εν τέλει θα έχουμε Πρωθυπουργό τον εικονιζόμενο πολιτικό;
Αυτόν ετοιμαζει για ΛΎΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ....
ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;;;;
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Σοκαριστική και λιγάκι αηδιαστική ήταν η τελευταία αποκάλυψη της.... Katie Price.!

Επειτα από ξέφρενη διασκέδαση σε μία από τις πρόσφατες νυχτερινές της εξόδους, η Katie άνοιξε διάπλατα τα πόδια μπροστά στους φωτογράφους, δείχνοντας τα αποκρυφά της. Γιατί ναι, φορούσε εσώρουχο, αλλά αυτό που έπρεπε να κρυφτεί, δεν κρύφτηκε.!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ >>>>

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ..

Μπουτάρης: “Να μας διευκρινήσει ο μητροπολίτης Άνθιμος αν τον δήμαρχο τον εκλέγει ο λαός ή τον επιλέγει ο μητροπολίτης”



Χαμός στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όπου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου για το θέμα των σκουπιδιών.

Κάποιος, ο οποίος πηγαίνει συχνά πυκνά στις συνεντεύξεις Τύπου και παρουσιάζεται ψευδώς ως δημοσιογράφος εφημερίδας της πόλης, πήρε το λόγο για να κάνει ερώτηση στον Μπουτάρη. Το ύφος του από την αρχή της ερώτησης ήταν προκλητικό και άρχισε να μιλά επιθετικά στον Μπουτάρη, λέγοντας αρνητικά σχόλια για τους συνεργάτες του. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τότε, του είπε «είσαι γαϊδούρι» και όλοι στην αίθουσα πάγωσαν! Ο φερόμενος δημοσιογράφος, του είπε «έτσι μιλάς, τι τρόπος είναι αυτός». Η διαμάχη συνεχίστηκε και έξω από την αίθουσα, με τον «φερόμενο» δημοσιογράφο να του λέει: «Μιλάς τώρα επειδή έχεις δίπλα σου αυτούς που σε προστατεύουν. Όταν ήμασταν οι δυο μας δε θα τολμούσες να μου μιλούσες έτσι», ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια! Με την παρέμβαση των παρευρισκομένων το περιστατικό έληξε και ο Μπουτάρης αποχώρησε.

PIERIA - GR ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOGS.

ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ..

Ο ένας κάθεται και λύνει σταυρόλεξο και ο άλλος διαβάζει εφημερίδα, τη στιγμή που η Ελλάδα ακροβατεί σε ένα σκοινί.




Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την Παρασκευή 4/11, ημέρα της κρίσιμης ψηφοφορίας
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ...
ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ;;;

ΘΑ ΑΝΕΒΩ Σ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΕ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

Βαρέθηκα ρε, τα πολιτικά και τους πολιτικούς....
Βαρέθηκα ρε την κρίση σας....
Βαρέθηκα ρε τις μπούρδες και τις αηδίες σας...
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ...
ΘΑ ΑΝΕΒΩ Σ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΕ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΕΩΝ...

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ....ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΕΩΝ...

ΜΕ ΜΑΝΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 14 ΤΖΕΦΡΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;;;

Αυτή είναι μιά μεγάλη αλήθεια...
ΈΛΛΗΝΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.
Έχω όμως μιά απορία κι αν σε γεννήσει Αμερικανίδα;;;
Είσαι πάλι Έλληνας;;;
Κι αν σε γεννήσει μιά Μαργαρίτα, είσαι πάλι Έλληνας;;;
Κι αν σε γεννήσει η Margaret είσαι πάλι Έλληνας;;;
Ά ΡΕ ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.... ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΝΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 14 ΤΖΕΦΡΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;;;

Είναι και οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΑΟΚ σουπερ ντούπερ φανταστικά ...φανταστικές!!!

Τελικά ρε σεις ΠΑΟΚτσίδες δεν είστε μόνο εσείς οι άντρες τα πάντα όλα για τον ΠΑΟΚ...
Είναι και τα κορίτσια σας απίστευτα.
Είναι και οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του ΠΑΟΚ σουπερ ντούπερ φανταστικά ...φανταστικές!!!
Οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ της Βόρειας Ασπρόμαυρης Φυλής.... ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥ
Τελικά αυτά τα κορίτσια δεν παίζονται κι η ομάδα τους όμως;;; Πως τις έχει η ομάδα τους;;;

ΛΑΣΟΚ..


ΤΟ ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ....
ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ..ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙ.
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....
ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΚΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ... ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ....
ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ;;; ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

-Εμένα ποιος θα με προτείνει για πρωθυπουργό στη νέα κυβέρνηση που ετοιμάζεται;

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΙΛΗ



Θυμάμαι τις μέρες επί Καραμανλή, που όλη η Ελλάδα κρεμιόταν από τα χείλη του Τατούλη, του Δαϊλάκη και δυο-τριών άλλων ανταρτών και γελάω, γιατί εκείνα τα ζόρια ωχριούν μπροστά στα τωρινά του ΓΑΠ. Ελπίζω πάντως αυτά να μην ωχριούν μπροστά στα επόμενα…

Η Μιλένα παραιτήθηκε, η Καϊλή ζητάει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και απειλεί, αρκετοί ΠΑΣΟΚοι δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν το αφεντικό τους, ο Σαρκοζί βράζει, ο κόσμος βράζει περισσότερο και ο Γιώργος… μάλλον κατεβάζει το νέο επεισόδιο του Walking Dead αυτή τη στιγμή.

Η μέρα που πέρασε είναι ατελείωτη και δεν ξέρω ακόμα που θα οδηγήσει. Γι’αυτό ο «Νίντζα των αποκαλύψεων», χωρίς να χάσει χρόνο, έκανε μια βόλτα στο Facebook και βρήκε Θυμάμαι τις μέρες επί Καραμανλή, που όλη η Ελλάδα κρεμιόταν από τα χείλη του Τατούλη, του Δαϊλάκη και δυο-τριών άλλων ανταρτών και γελάω, γιατί εκείνα τα ζόρια ωχριούν μπροστά στα τωρινά του ΓΑΠ. Ελπίζω πάντως αυτά να μην ωχριούν μπροστά στα επόμενα…

Η Μιλένα παραιτήθηκε, η Καϊλή ζητάει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και απειλεί, αρκετοί ΠΑΣΟΚοι δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν το αφεντικό τους, ο Σαρκοζί βράζει, ο κόσμος βράζει περισσότερο και ο Γιώργος… μάλλον κατεβάζει το νέο επεισόδιο του Walking Dead αυτή τη στιγμή.

Η μέρα που πέρασε είναι ατελείωτη και δεν ξέρω ακόμα που θα οδηγήσει. Γι’αυτό ο «Νίντζα των αποκαλύψεων», χωρίς να χάσει χρόνο, έκανε μια βόλτα στο Facebook και βρήκε το προφίλ της Εύας Καϊλή, για να πάρει μια γεύση από το κλίμα που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Το προφίλ της ξανθιάς πανέμορφης βουλευτίνας στο πιάτο σας:

, για να πάρει μια γεύση από το κλίμα που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Το προφίλ της ξανθιάς πανέμορφης βουλευτίνας στο πιάτο σας:

ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ..

Ο Παπανδρέου μάζεψε 153 "ναι" από τους βουλευτές του, με την προϋπόθεση να ξεκινήσει τις διαδικασίες για κυβέρνηση συνεργασίας. Ο Σαμαράς αρνείται πεισματικά να λάβει μέρος σε μια τέτοια κυβέρνηση, για να μη φθαρεί, και ζητάει εκλογές για να κυβερνήσει μόνος του. Η Ντόρα θέλει να συμμετάσχει στην οικουμενική, μόνο αν μπει σ’αυτήν και η Νουδού. Ο Καρατζαφέρης θέλει να μπει όπως και να'χει, αλλά δεν τον θέλει ο Παπανδρέου χωρίς τους άλλους. Παπακαλιάτη ακούς;;;

Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και πολύπλοκα και θέλω να δω με ποιον τρόπο θα καταφέρει ο πρωθυπουργός να τη βγάλει καθαρή. Αν και πιθανολογώ πως θα βρει πάτημα στην απροθυμία του Σαμαρά και θα κυβερνήσει για ακόμα μερικούς μήνες (τουλάχιστον), έχοντας την πλήρη στήριξη του ποιμνίου του.

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει όμως άλλες πληροφορίες. Ο Γιωργάκης είναι πράγματι αποφασισμένος για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και ξεκίνησε ήδη το… φλερτ με τον παλιό του συμφοιτητή. Ιδού το αποκλειστικό ντοκουμέντο κόλαφος:






Κλεμμένη η τελευταία ατάκα


Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.