PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ....!!!

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ....!!!!
ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ....!!!!

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ...!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ...

ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
ΚΑΙ Π....με...ΤΙΣ "ΓΕΡΜΑΝΗΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ"...(Βλεπε ΠΑΝΟΥΣΗΣ) 

15 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ

ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΤΟΥ
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...Η ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ...ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ.....

ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...
ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ 15 ' ....
ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...
ΗΠΙΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ...ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ..?

ΕΤΣΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ...!
ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ....ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΙΣΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ...και πολύ ηταν...

ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ...!!!

ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΕΣ...
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ...ΣΥΝΟΔΟΥΣ....

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΦΡΕΣΚΕΣ ΦΡΕΣΚΕΣ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..!!!
ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.... 

ΤΟ ETERON CAFE -CLUB ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ...
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ..!

ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ,
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΕΤΕΡΟΝ" 
ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΛΟΓΚΑΝ
ΕΤΕΡΟΝ, ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ"...

ΣΟΦΟ ΣΟΦΟΤΑΤΟ....'ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ...
.......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΛΟΓΚΑΝ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, 
ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ
ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.....ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣΕΚΛΟΓΕΣ,

........ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ !!!
ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ...

ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ...
ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...?

ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ...
ΕΝΝΟΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΤΑΛΕΝΤΟ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ.....

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.....
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΑΔΕΡ ΜΠΟΥΣ...: 
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ  ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ...

***** ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ: ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ...

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ...ΣΦΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ. ΆΝΤΕ ΡΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΕΓΙΝΕΣ...

Με σκοπό την ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας και σύνθημα την υγεία
Ιδρύθηκε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας

04.03.2010 Τοπικά

Αγώνας δρόμου σε συνεργασία με το Δήμο Δίου η πρώτη διοργάνωση
Με σκοπό την ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας μέσω της διοργάνωσης αγώνων δρόμου, και με σύνθημα την υγεία, ιδρύθηκε ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας.
Ο Σύλλογος απαρτίζεται από 38 μέλη, τα οποία είναι περιπατητές και λάτρεις των δρόμων, του τρεξίματος σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, καθώς επίσης και άτομα που απλώς αγαπούν την άθληση. Ο νέος αυτός σύλλογος έρχεται να συμπληρώσει την αθλητική δραστηριότητα του Νομού, αλλά και να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης του τοπικού μαζικού λαϊκού αθλητισμού.
Στους σκοπούς αλλά και τις δράσεις του Συλλόγου, αναφέρθηκαν σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο εκτελών χρέη Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρης Γρηγοριάδης και ο εκτελών χρέη Αντιπροέδρου κ. Δημήτρης Τραπεζάς.

PIERIA-GR Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς, γιατί τα μέτρα μας ...πέθαναν!!! Χρειαζόμαστε να βγούμε στους δρόμους για γυμναστική, για να ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!! Ναι στην γυμναστική και στο σφίξε κι άλλο το ζωνάρι... ΑΕΡΑΑΑΑΑ

ΣΧΙ ΣΧΙ ΣΧΙ ΣΧΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!

Περικοπή 30% σε Δώρο, "ψαλίδι" σε επιδόματα και αύξηση ΦΠΑ στο "πακέτο" της κυβέρνησης
"Θύελλα" μέτρων

04.03.2010 Οικονομία

Περικοπές, αυξήσεις συντελεστών, "ψαλίδι" σε επιδόματα και έκτακτες εισφορές περιλαμβάνει το τελικό πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση.
Το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Σήμερα θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή και την Παρασκευή θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια.
Η κυβέρνηση αποφάσισε την περικοπή 30% στο δώρο του Πάσχα, στο επίδομα αδείας και στο δώρο των Χριστουγέννων στο Δημόσιο, την αύξηση του ΦΠΑ στο 21%, την επιβολή έκτακτης εισφοράς 1% σε φορολογούμενους με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ το 2009, αλλά και επιβολή ανώτατου φορολογικού συντελεστή 45% για τα εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ που θα δηλωθούν το 2010.
Επίσης, αυξάνεται ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας στο 2% για μια τριετία, για ακίνητη περιουσία άνω των 5 εκατ. ευρώ, αλλά και αύξηση του τέλους ραδιοσυχνοτήτων από το 0,1% στο 2% για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

PIERIA-GR ΣΧΙ ΣΧΙ ΣΧΙ ΣΧΙΣΤΕ ΜΑΣ!!! Άντε ρε Παπανδρέου που ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ... άντε ρε που θα προχωρούσες και σε αυξήσεις, άντε που δεν θα ανέβαζες τον ΦΠΑ, άντε που δεν θα μας ...ΞΕΣΚΙΖΕΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;;; ΑΕΡΑΑΑΑ
Βαγγέλης Κήπου: Καμιά ανοχή στη «μικροπολιτική» Κεραμιδιώτη

E-mail Εκτύπωση PDF
BAGGELHS_KHPOY
Όρους και προϋποθέσεις θέτει η αντιπολίτευση για να επιστρέψει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Παραλίας

Με τη φράση «τα παιδία παίζει» σχολίασε ο δήμαρχος Παραλίας, την απουσία των συμβούλων της αντιπολίτευσης και των τριών ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων από τη συνεδρίαση της Τρίτης, η οποία είχε ως συνέπεια την αναβολή της συνεδρίασης, λόγω μη απαρτίας. «Του επιστρέφουμε τη φράση», απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κήπου, διευκρινίζοντας ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι έλειψαν για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι σαφώς και σχετίζονται με την τακτική που ακολουθεί ο δήμαρχος. Ο κ. Κήπου προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες, όσον αφορά το χρόνο κατάθεσης των χρημάτων από τις εκποιήσεις εκτάσεων σε Παραλία και Καλλιθέα.

PIERIA-GR Όχι απλά τα παιδία παίζει, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΙΖΕΙ, εκεί στην Παραλία. Κι ο Βαγγέλης ο Κήπου έχει δίκιο και ο Γιώργος ο Κεραμιδιώτης έχει δίκιο και ο Γιώργος ο Κουθουρίδης έχει δίκιο και ο ...χατζηπετρής έχει δίκιο... ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ... ΑΕΡΑΑΑΑΑ

Ζημιά 30.000.000 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF
zhmia_1
Το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής αποφάσισαν για τις 10 Μαρτίου, οι επαγγελματίες της νότιας Πιερίας και της Βόρειας Λάρισας, ζητώντας την επίσημη δέσμευση του Υπουργού Υποδομών για το άνοιγμα των Τεμπών πριν το Πάσχα.

Να ανοίξουν το χορό δυναμικών κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι επαγγελματίες της νότιας Πιερίας και της βόρειας Λάρισας, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά το εισόδημά τους να συρρικνώνεται δραματικά, λόγω της κατολίσθησης των Τεμπών που επέφερε το κλείσιμο της Εθνικής Οδού. Επαγγελματίες και δήμαρχοι, αποφάσισαν το συμβολικό κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής, την Τετάρτη 10 Μαρτίου.

PIERIA-GR Όχι ρε μόνο το κλείσιμο των γραμμών του τρένου, αλλά και το κλείσιμο και των σπιτιών των ...Υπουργών θα πρέπει να κάνουμε! Θα πρέπει να τους ...ξεσκίσουμε! Γιατί αυτό που συμβαίνει στην περιοχή μας δεν έχει προηγούμενο, ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΜΙΧΟΥ ή και εσύ ακόμη ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΖΑΡΗ;;; ΑΕΡΑΑΑΑ

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ.....!!!Γερμανοί βουλευτές κάλεσαν την Ελλάδα να πουλήσει νησιά

Γερμανοί βουλευτές κάλεσαν την Ελλάδα να πουλήσει νησιά για να χρηματοδοτήσει το χρέος της, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της εφημερίδας Bild, η οποία συνοψίζει την ιδέα ως εξής: «Σας δίνουμε χρήμα, μας δίνετε την Κέρκυρα».




«Το ελληνικό κράτος πρέπει να σταματήσει τη συμμετοχή του σε επιχειρήσεις και να πουλήσει κτηματική περιουσία, όπως για παράδειγμα ακατοίκητα νησιά», δήλωσε στην εφημερίδα ο βουλευτής του Κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών Φρανκ Σέφλερ.



Επίσης, ο βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης Μάρκο Βάντερβιτς δήλωσε ότι «εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση και άρα και η Γερμανία βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αυτή θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις σε αντάλλαγμα. Λίγα νησιά μπορούν να κάνουν τη δουλειά».



Ο Έλληνας αναπληρωτής ΥΠΕΞ, Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος ερωτήθηκε για το δημοσίευμα, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD: «Ακουσα επίσης τη συμβουλή ότι πρέπει να πουλήσουμε την Ακρόπολη. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να επικεντρώσουμε στα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση. Δεν χρειάζονται άλλου είδους προτάσεις».



Η Bild επισημαίνει ότι ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Αμβούργο επιδιώκει την πώληση ελληνικού ακατοίκητου νησιού προς 45 εκατομμύρια ευρώ.



Το 1993 πολλοί γερμανοί βουλευτές είχαν προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση με την Ισπανία, προτείνοντας την αγορά από το Βερολίνο το νησί της Μαγιόρκα, τουριστικού προορισμού των Γερμανών.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ....