PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΑ ΤΟ ...ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΠΩΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΡΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ...ΚΟΥΚΛΑ


αυτό το κόρίτσι (της δημοσιογραφίας) ποιός θα το πάρει;;;
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ...ΚΟΡΦΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ...ΚΟΡΥΦΗ  Ο ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΦΤΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ...

ο πόλεμος Παπαγιάννη Τριανταφυλλόπουλου καλά κρατεί...


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ…

Πριν από λίγο αποχώρησε από την Εισαγγελία ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος προσήλθε μόνος του καθώς ενημερώθηκε πως τον αναζητούσαν μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο κ. Παπαγιάννης αφέθηκε ελεύθερος και θα παρουσιάσει κανονικά απόψε το «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο Extra 3...
από fimotro.blogspot.com

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΈΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΜΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050

Από την Ναυτεμπορική


Άνοδο της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη κατά 4 βαθμούς Κελσίου μέχρι τα μέσα του 2050, αν συνεχιστεί η σημερινή αυξητική τάση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, προβλέπει έκθεση του Met Office Hadley Center, η οποία παρουσιάστηκε κατά την έναρξη των εργασιών συνεδρίου για την κλιματική αλλαγή στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Τα συμπεράσματα της μελέτης απηχούν τις εκτιμήσεις που διατυπώνονται σε έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΟΗΕ και οι οποίες επισκιάζουν ακόμη και τα πιο απαισιόδοξα σενάρια που περιλαμβάνονται στην τέταρτη αποτίμηση (AR4) της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), το 2007.

H IPCC βραβεύθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης για την έκθεση AR4, ένα από τα ευρήματα της οποίας ήταν ότι η μέση θερμοκρασία του πλανήτη ενδέχεται να σημειώσει άνοδο έως και κατά 4 βαθμούς Κελσίου μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '50. Η σημερινή μελέτη επιβεβαιώνει ότι η άνοδος αυτή μπορεί να συμβεί νωρίτερα, μέχρι τα μέσα του 2050 και κάνει λόγο για πιο ακραία τοπικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η άνοδος κατά 4 βαθμούς της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη συνεπάγεται υψηλότερες θερμοκρασίες σε τοπικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων μιας ανόδου κατά 15 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένα τμήματα του αρκτικού κύκλου και μιας ανόδου κατά έως και 10 βαθμούς Κελσίου σε τμήματα της δυτικής και νοτίου Αφρικής.

Τέτοιες θερμοκρασίες στον αρκτικό κύκλο ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα την τήξη του μόνιμα παγωμένου πετρώματος, στο οποίο μέχρι σήμερα παγιδεύεται το μεθάνιο, ένα από τα σημαντικά αέρια του θερμοκηπίου, σημείωσε η κ. Χέμινγκ.

Στη μελέτη του Met Office Hadley Center διατυπώνεται, επίσης, η εκτίμηση ότι οι βροχοπτώσεις ενδέχεται να μειωθούν στον εικοστό πρώτο αιώνα κατά ένα πέμπτο και περισσότερο, σε τμήματα της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, τη Μεσόγειο και τις παράκτιες περιοχές της Αυστραλίας.

«Σε όλα σχεδόν τα μοντέλα, η περιοχή της Μεσογείου δίνει σταθερή ένδειξη σημαντικής ξηρασίας», ανέφερε η κ. Χέμινγκ. Μια μείωση κατά 20% ή περισσότερο «είναι πολύ για περιοχές όπως η Ισπανία, η οποία βιώνει μειώσεις βροχοπτώσεων τα τελευταία χρόνια», προειδοποίησε η ίδια.

FOTOREPORTAGE ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟ VOX ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ


6 kai απόψε


Το πότε τρώμε

 είναι τελικά εξίσου σημαντικό με το τι και πόσο τρώμε, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη, την πρώτη του είδους της, που επιβεβαίωσε οριστικά ότι -τουλάχιστον στα ποντίκια όπου έγιναν τα σχετικά πειράματα- το βραδινό φαγητό, την ώρα που κανονικά κάποιος θα έπρεπε να κοιμάται, προσθέτει περισσότερα κιλά από ό,τι αν είχε φάει τις ίδιες ποσότητες σε φυσιολογικές ώρες.

ΕΡΕΘΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ


Οι άνθρωποι που υποφέρουν από συχνούς ερεθισμούς στο πρόσωπο πρέπει να προσέχουν πόσο τακτικά αγγίζουν το πρόσωπό τους με τα χέρια τους, τονίζουν ειδικοί επιστήμονες και προσθέτουν ότι τα χέρια μεταφέρουν πολλών ειδών βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν ποικίλους ερεθισμούς.

"Οι ερεθισμοί συχνά προκαλούνται στην περιοχή του προσώπου όταν το αγγίζουμε με τα χέρια μας", δηλώνει ο Γερμανός μακιγιέρ Μπόρις Εντραπ. Οι περισσότερο ευαίσθητες περιοχές είναι το μέτωπο, το οποίο πολλές γυναίκες αγγίζουν απομακρύνοντας τις τούφες των μαλλιών τους ή όταν σπρώχνουν τα μαλλιά τους προς τα πίσω.
Το πηγούνι είναι άλλη μια περιοχή εξαιρετικά ευαίσθητη σε ερεθισμούς γιατί είναι μια πολλή συνηθισμένη κίνηση από πολλούς ανθρώπους για να συγκρατούν το κεφάλι τους.

Χρέη




Γίνεται μια επιστημονική μελέτη για την σεξουαλική συμπεριφορά των παντρεμένων ζευγαριών, με πανομοιότυπα ερωτηματολόγια και για τους δυο.

Μετά, οι ερευνητές συγκρίνανε τις απαντήσεις.
Ειδικά για ένα ζευγάρι, η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη και ο ερευνητής ζήτησε εξηγήσεις:
- "Κύριε μου, στην ερώτηση "ποια είναι η συχνότητα στις ερωτικές σας σχέσεις", εσείς μεν βάλατε "δυο φορές τη βδομάδα", η δε σύζυγος σας "πολλές φορές την ημέρα". Εδώ, κάτι δεν συμπίπτει. Τι εξήγηση έχετε να δώσετε;"

Και ο σύζυγος:

- "Σωστά είναι και τα δυο και θα συνεχιστεί έτσι μέχρι να ξεχρεώσουμε το στεγαστικό δάνειο..."

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ
με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Θέμα: “Συνέντευξη με υποψήφιο Βουλευτή ΛΑΟΣ

Ν. Πιερίας Νικόλαο Τριφταρίδη”

Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Συνέντευξη με υποψήφιο Βουλευτή ΛΑΟΣ Ν. Πιερίας Νικόλαο Τριφταρίδη»


Όνομα προσκεκλημένου:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΦΤΑΡΙΔΗΣ

Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑΟΣ Ν. Πιερίας

ANTIΠΑΡΑΘΕΣΗ

Αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης έγιναν οι συλλήψεις υπόπτων για τρομοκρατία, αλλά χωρίς βάση, όπως αποδείχθηκε τελικά. Μια δήλωση που «χρεώθηκε» στην Λούκα Κατσέλη, αλλά στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ, προκάλεσε την εσπευσμένη αντίδραση του Γ.Κουμουτσάκου, ο οποίος κατέληξε να δέχεται πίσω τα βέλη από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, τα πυρά του εκπροσώπου της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκου δέχθηκε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Λούκας Κατσέλη μιας ανακοίνωσης που χαρακτηρίζει τις συλλήψεις των τεσσάρων κατηγορουμένων για τρομοκρατία «προεκλογικό τρικ» της ΝΔ.
Η κ. Κατσέλη έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται για δήλωσή της, αλλά για έργο χάκερ, και κατηγόρησε τον κ. Κουμουτσάκο ότι έσπευσε να «αξιοποιήσει» την υποτιθέμενη δήλωση.
Όλα άρχισαν όταν ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος εξέδωσε δήλωση στην οποία ανέφερε: «Ο εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εμφανής. Είναι γνωστό. Ο πανικός είναι κακός, πολύ κακός σύμβουλος.
»Αυτό αποδεικνύει η δήλωση της κ. Κατσέλη για τη σύλληψη της τρομοκρατικής οργάνωσης 'Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς'. Σας διαβάζω:

»'Θα ήθελα να τονίσω ότι όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μη, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές ότι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!'
» Ας κρίνει ο ελληνικός λαός. Ο κ. Παπανδρέου οφείλει τώρα να πάρει θέση».

Η Λούκα Κατσέλη απάντησε με την εξής δήλωση: «Χθες, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το ηλεκτρονικό αρχείο του πολιτικού μου γραφείου. Οι άγνωστοι «χάκερς», αφού κατέστρεψαν το αρχείο, ανήρτησαν, την ίδια χρονική στιγμή, στην προσωπική μου ιστοσελίδα, υποτιθέμενη δήλωσή μου σχετικά με τις πρόσφατες συλλήψεις ατόμων για συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση.
» Βεβαίως, ουδέποτε έκανα τέτοια δήλωση. Έχω υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και κατήγγειλα αμέσως το γεγονός στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο και διερευνά την υπόθεση.
» Τέτοιες ενέργειες, 6 ημέρες πριν τις εκλογές, πλήττουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Λυπάμαι, που ο κ. Κουμουτσάκος έσπευσε να αξιοποιήσει την υποτιθέμενη δήλωση, η οποία, προδήλως, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να εκφράζει ούτε εμένα, ούτε άλλο πολιτικό».



Σχόλιο του ΚΚΕ



«Η αντιπαράθεση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τις πρόσφατες συλλήψεις είναι αποπροσανατολιστική και εντάσσεται στον μεταξύ τους καβγά για την κυβερνητική καρέκλα.
» Το κύριο, το οποίο και οι δύο αποκρύπτουν, είναι ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν συλλαμβάνονται οι υψηλά ιστάμενοι εγκέφαλοι διαφόρων οργανώσεων, που προβοκατόρικα χρησιμοποιούν δήθεν επαναστατικά συνθήματα. Εκείνο το οποίο επίσης αποκρύπτουν και οι δύο, είναι οι διασυνδέσεις διαφόρων τέτοιων οργανώσεων με μυστικές υπηρεσίες. Και τελικά ότι αξιοποιούνται για τη λήψη νέων μέτρων καταστολής.
» Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν και από αυτό το γεγονός συμπεράσματα, για την ταύτιση της πολιτικής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, και να τους πληρώσουν στην κάλπη, όπως τους αξίζει» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.



ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ in.gr

Δήλωση της κ.Κατσέλη:

 Χάκερς έβαλαν την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μου !!!!
Μέχρι πριν από λίγο, στην επίσημη ιστοσελίδα της Λούκας Κατσέλη υπήρχε η εξής ανακοίνωση, ως πρώτο θέμα:
Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης “Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς”, θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει απο το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μή για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές οτι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!
Η υπόθεση πήρε τεράστιες διαστάσεις με αρνητικά σχόλια και πριν από μερικά λεπτά,...

H ανάρτηση άλλαξε και τώρα γράφει:


Η παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μου δεν προέρχεται από εμένα, αλλά είναι προϊόν κακόβουλης επίθεσης.



Προεκλογικό τρικ της ΝΔ οι συλλήψεις των παιδιών

Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς", θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει απο το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μή, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές οτι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!

Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες η δημοκρατία πλήττεται με πολλούς τρόπους.

taxalia

Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:07 μμ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΝΤΙΜΠΕΗΤ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ


13.50 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο πόρταλ www.enimerosi922.gr

ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ...
ΣΩΣΤΟ...

ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...?
ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ 20 ΜΕΡΕΣ...

ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕΛΑΝΙΕΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ...ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...!!!!!!!!

Η ΒΟΥΛΗ ΘΕΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ

...ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ..?

...ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ,
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ; ; ; ; ; ; ;

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ...ΜΕ ΤΗΝ  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΝΕΙ  ΑΠ ΕΞΩ..!!!

ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ....!!!!

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ...


ΕΝΑΣ ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΟ ΣΑΣ ΜΑΤΙ..?


ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..."
είπε ο Γιώργος ΚωνσταντόπουλοςΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σε συνεντευξή του.


Παμε απο την αρχη:  " ξέρει ότι από το τάξιμο δεν έπαθε κανείς τίποτα..."

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ www.enimerosi922.gr

Ξαναπάμε απ την αρχή: "το ΠΑΣΟΚ ξέρει ότι από το τάξιμο δεν έπαθε κανείς τίποτα...."!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ -ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ, ή ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ...ΕΔΙΩΞΕ...!!!!!
ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ  ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΙΣΩ...?
ΟΕΕΕΕΟ,,...?

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ να διασωθεί..?

ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΦΩΤΙΑ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...
ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ..!!
ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...!!

ΔΕ ΓΕΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ...ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ....

ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...
δηλώνει σε συνέντευξη του σήμερα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ο Γιώργος Παπανδρέου...

ΤΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΒΕΝΕΖΕΛΙΚΟΥΣ" ΜΟΝΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ....!!!!

Πολύ κακός σύμβουλος για το ΠΑΣΟΚ ο πανικός

«Ο εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εμφανής. Ο πανικός είναι κακός, πολύ κακός σύμβουλος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος σχολιάζοντας δήλωση της Λ. Κατσέλη ότι οι συλλήψεις των τεσσάρων νεαρών για τη συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση είναι «προεκλογικό τρικ της ΝΔ». «Θα ήθελα να τονίσω ότι όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μη, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές ότι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!», δήλωσε χαρακτηριστικά η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Διαβάζοντας τα λεγόμενά της, ο κ. Κουμουτσάκος κατέληξε: «Ας κρίνει ο ελληνικός λαός. Ο κ. Παπανδρέου οφείλει τώρα να πάρει θέση».
απο parapolitika.gr

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ

ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ είπε ένας υποψήφιος..!!!!

ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΑΥΡΙΟ Η ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ

3-5μμ ΣΤΗ ΒΑΣΙΑ ΛΟΗ...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ LIVE

ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΑΜΕΣΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ υποστηρίζει η ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ σε συνεντευξη της : "ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΩ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ"...

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝΙΣΕ:
"ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...
ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ..."

ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ στο Ράδιο Ενημέρωση τώρα....

"..Εχουν ενα παράπονο οι συντοπιτες μου, ´οταν σε πανευρωπαικη παρουσια , το 1992...δήλωσα ότι ειμαι από τη Θεσσαλονίκη.
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ...
THESSALONIKI, MACEDONIA, GREECE είχα πει...τότε που το "ΣΚΟΠΙΑΝΟ" ήταν στην επικαιρότητα...
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..."

οκ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΡΙΝΑ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...

H NEA ΓΕΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

ΘΕΛΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ είπε μεταξύ αλλων η ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ στο Ράδιο Ενημέρωση...

ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ..:Έκτακτο επίδομα αλληγεγγύης για τους ασθενέστερους υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ



ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ...
ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΚΚΑΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΣΕΡΤΙΚΙΔΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 35 ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Η ΔΥο -ΣΤΑΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ -ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ , ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ... ΤΟ ΚΑΡΑΜΝΛΗ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ...!

Ο λαος λοιπόν κανει ανασχηματισμο....!!!
ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΈς ΤΗΣ 4ης Οκτωβριου...
Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" στη θέση του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και στελνει εκπροσωπους στη ....Βουλή!
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΜΕΙΣ...

Ψηφιστε εξυπνα
ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΑ....
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.....
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ....και δε θα σας ξαναθυμηθουν το ΜΑΡΤΙΟ...



ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΣ Η ΑΓΓΕΛΑ

Την εμπιστοσύνη τους στην Ανγκελα Μέρκελ έδειξαν οι γερμανοί ψηφοφόροι, με αποτέλεσμα η συντηρητική καγκελάριος να μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση βάσει μίας κεντροδεξιάς συμμαχίας της αρεσκείας της, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα.

Οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ (CDU/CSU) συγκεντρώνουν ποσοστό 33,8%, το οποίο όμως είναι το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό τους από το 1949.

Οι Φιλελεύθεροι του FDP, όμως, κατορθώνουν να αποσπάσουν ποσοστό 14,6%, που είναι το καλύτερο που έχουν επιτύχει ποτέ στην εκλογική ιστορία της Γερμανίας.

Ωστόσο, εμφανής είναι η πτώση των Σοσιαλδημοκρατών, που με 23% έπεσαν στο χαμηλότερο εκλογικό τους ποσοστό από τον πόλεμο. Οι Σοσιαλδημοκράτες είχαν συγκεντρώσει 34,2% προ 4ετίας, πριν συμφωνήσουν με τους συντηρητικούς της Μέρκελ στον σχηματισμό κυβέρνησης «μεγάλης συνεργασίας».


Μεγάλη ήττα των Σοσιαλδημοκρατών

Αγνοημένοι όσο ποτέ άλλοτε από το εκλογικό σώμα, οι Σοσιαλδημοκράτες επιστρέφουν στην αντιπολίτευση μετά από 11 χρόνια στην εξουσία, καθώς συγκέντρωσαν μόλις το 23%, που αποτελεί ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά στην ιστορία του.

NIKH XΩΡΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα του πρωθυπουργού Ζοζέ Σόκρατες προηγείται στις βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία, με ποσοστό 36,52% έναντι 30,37% των κεντροδεξιών αντιπάλων του, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα επί του 75% των εκλογικών περιφερειών.

Τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τα exit poll, που δίνουν μεγάλη νίκη στους σοσιαλιστές, οι οποίοι ωστόσο δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν την απόλυτη πλειοψηφία που κατέκτησαν το Φεβρουάριο του 2005 με 121 έδρες επί συνόλου 230 του κοινοβουλίου.
κι ο κόσμος να ...χαλάσει 
ψηφίζουμε Θανάση 

THLEMAXIA OXI..DEBATE NAI...!!!!!!!!!!!!

Επανήλθε την Κυριακή ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος για την άρνηση του ΠΑΣΟΚ σε νέο debate μεταξύ Καραμανλή-Παπανδρέου.

«Το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου ζητούν την ψήφο των πολιτών κρυπτόμενοι. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύονται αναξιόπιστοι», δήλωσε, σημειώνοντας ότι «στις 14 Σεπτεμβρίου, δια του εκπροσώπου τους, απαντώντας για το ενδεχόμενο περισσότερων debate έχουν πει: ΄΄Και δύο και τρία, όσα θέλουν... Εδώ είμαστε...΄΄».

«Σήμερα υποχωρούν. Λένε όχι στην ενημέρωση των πολιτών», τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος, λέγοντας πως ο λόγος της άρνησης είναι «η προφανής αδυναμία του κ. Παπανδρέου να δώσει συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες: Φορολογικό, Ασφαλιστικό, Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, Ολυμπιακή Αεροπορία, OTE, Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, Αχελώος, Πανεπιστημιακό Άσυλο, και -πάνω από όλα- για το πού θα βρουν τα χρήματα για τις ανεύθυνες παροχές των 10 δισ. ευρώ, που ευαγγελίζονται».

TO ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ Νο 1 ΠΙΕΡΙΚΟ BLOG

το PIERIA GR σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας που φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς... σε μιά εβδομάδα ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ...12.000, ναι καλά διαβάσατε 12 χιλιάδες ΣΑΪΤ...THΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ.
PIERIA GR
...ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟ...
PIERIA GR

pieria-gr.blogspot.com ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ENA BLOG  ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΕΓΚΥΡΑ ΠΡΩΤΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΕΡΙΕΙΣ -ΕΝΝΟΩ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΜΠΑΡΗΔΕΣ..

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ "ΦΥΤΕΨΕ" ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕ  ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ, (ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ)
ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ..
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ...
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ -ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ-....
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΚΕΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ -ΠΙΕΡΙΕΙΣ, ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ..
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ..
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ..

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...


ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ ΓΕΡΑ...
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ... ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΙΣΟΤΙΜΑ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ .... ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ... ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΩ - ΑΥΡΙΟ .... ΙΣΩΣ!

ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ..!!!

Τους Χριστιανιοδημοκράτες της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, όπως ήταν αναμενόμενο, αναδεικνύουν ως πρώτη δύναμη τα exit poll των γερμανικών ομοσπονδιακών εκλογών, με ρεκόρ αποχής.
Φαίνεται ότι επιτυγχάνεται, αν και δύσκολα, ο διακηρυγμένος στόχος συνεργασίας με τους Φιλελεύθερους (FDP), ενώ οι μέχρι τώρα «συγκυβερνούντες» Σοσιαλδημοκράτες (SPD) καταγράφουν τα χειρότερα ποσοστά τους μεταπολεμικά.
Τα exit poll δίνουν 33,5% στους Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ (CDU και CSU) και 230 έδρες, 22,5-23,5% στους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και 148-147 έδρες, 15-14,5% στους Φιλελεύθερους (FDP) και 93 έδρες, 10,5-10% στους Πράσινους και 67-64 έδρες και 12,5-13% στην Αριστερά με 77-79 έδρες.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΝΕΙ

ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣΣ ΤΙΣ ΒΟΥΒΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 -6+ΑΠΟΨΕ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ,.....
ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ" ΤΗΣ 4ης Οκτωβριου..
νεα παιδια
νεα μυαλα
νεα ηθη
νεα ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...
με σθενος, παθοσ και ορμη...
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ σήμερα....

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

"ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ"

  • Το ίδιο σκηνικό και στην Νέα Δημοκρατία της ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ...
  • το σκηνικό που διαδραματίστηκε στις εκλογές του 2004 αλλά και σε εκείνες του 2007 με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ λόγω του 3-1...
  • τώρα λοιπόν με 1-3 ανάποδα στο σκόρ;
  • Έ ρε γλέντια..
  • έ ρε ζουρνάδες που έχουν να λαλίσουν ΚΑΙ νταούλια να βαρέσουν...
  • Ποιός θα επιβιώσει σε αυτήν την ρωσική ρουλέτα του ψηφοδελτίου του 1-3;
  • και ΟΥΣΤ στα αποδυτήρια οι μέτριοι και οι τίποτες του τώρα και του πρόσφατου παρελθόντος...
  • ΟΥΣΤ και ΤHE END
  • άσχετο 1: καλώς όρισες στην Πιερία μας Μαρίνα Τσιντικίδου...
  • μόνο εσένα εξαιρώ και τον ΠΡΩΤΟ που θα επιβιώσει μετά από αυτή τη μάχη...
  • ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
  • άσχετο 2: ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
  • ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
  • ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΞ...
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ...
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΙΚΑ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΚΑ...
ΠΟΛΥ ΣΕΞ ΛΕΜΕ...!!

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Με συμπτώματα 22 μαθητές

«Κλείνουν» τμήματα σε δύο Λύκεια της Αθήνας, λόγω κρουσμάτων της νέας γρίπης


Tην παύση λειτουργίας όλων των τμημάτων της Β' και Γ' τάξης του Λυκείου Μελισσίων, καθώς και ενός τμήματος της Α' τάξης στο 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου, μετά τον εντοπισμό συνολικά 22 μαθητών με συμπτώματα νέας γρίπης, ανακοίνωσε η Νομαρχία Αθηνών, έπειτα από αίτημα του υπουργείου Υγείας. Τα τμήματα αυτά θα παραμείνουν «κλειστά» από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή.

ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΛΙ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ...
ΔΥΟ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ -ΑΘΗΝΑ- ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥΣ, ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...
ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙ 2 ΤΥΠΟΙ -ΕΓΚΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ- ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...! 
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΥΠΟΥΝ ΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..?

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΤΗΝ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ;;

έ ρε γλέντια που θα κάνουμε και φέτος μετά τις εκλογές στις 4 Οκτώβρη? για ποιούς θα ¨κελαϊδίσουν" τα κλαρίνα του Μάγκα; θυμάστε τι είχε γίνει το 2004 με Παντελή και Θανάση? θυμάστε τι είχε γίνει τις προηγούμενες το 2007 με Θανάση και "κοντό"?

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ "κοντό" ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΜΕΛΗΤΕΟΥΣ - Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009??? Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ!
ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ Ή ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ Ή ΤΟΝ ....

ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΛΕΚΥΣ

ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΚΑ...

ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΤΟΚΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ... Ο ΤΟΚΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΞΕ ΛΑΣΠΗ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ...
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ...ΟΧΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...
ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΨΗΛΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ...γιατι ειδε πως ειναι τα ΣΑΛΟΝΙΑ...ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑ...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ..
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 2 ΘΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ...
ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ
ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝ...
..ΟΚ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ....!!! ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑν επι χαριλαου ΤΡΙΚΟΥΠΗ...
ΟΧΙ ΤΩΡΑ...
ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΦ ΣΟΟΥΡ...

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΑΝΟΥΛΑ Μ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ...

ΑΕΙ ΣΕΙΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ...
ΤΙ "ΕΞΟΔΟΣ" ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ...!!!

ΠΡΙΒΕ ...!!!

ΣΤΟ ΚΟΥΙΝΣ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΙΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ..!!!

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ .... ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ...!!!!