PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ.... ΣΥΡΙΖΟΚΟΤΑ ΕΓΩ ΚΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΘΑ ΓΕΝΝΩ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

ΚΟ κο ΚΟ, συριζόκοτα εγώ.... Πού κανα καλό αυγό, φρέσκο και λαχταριστό.... ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ;;;; Ρε σεις, εσείς που θα ξεσκίζατε τα Μνημόνια με έναν νόμο, τώρα πάτε για το 2 στα 2;;; Κι αμέσως μετα για το 3 στα 3 κι ύστερα το 4 στα 4... ΕΊΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ...ΣΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΟ 7ΑΡΑΚΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ; Και ΚΟκοΚΟ... Έλεος.... Ρε σεις, ένα ψήφισε ο Γιωργάκης, ένα ο Σαμαράς και ΚΑΝΑδυοΤΡΊΑ ο ΑΛΕΞΗΣ;;; Τουλάχιστον εκείνοι ήταν ξεφτίλες της μιας φοράς. Εσείς οι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΡΙΑ ωρέ κλεφτόπουλα;;;; ΣΥΡΙΖΟΚΟΤΑ, ένα είδος κότας που ευδοκιμεί, σε ήπια κλίματα κι εντός Βουλής των Ελλήνων. Κι ενώ οι άλλοι σηκώνουν χέρι σαν λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, αυτές, οι ΣΥΡΙΖΟΚΟΤΕΣ, σηκώνουν και τα δυο φτερά και κάνουν κο κο κο.... χα χα χα Κι εσείς, οι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, της πρώτης φοράς αριστερά, από αριστερά στα μούτρα σας... χα χα χα Κι ύστερα;;; Ξανά και ξανά... Κουράδια στα μούτρα σας, ξεφτίλες του της πρώτης φοράς αριστερά στην Ελλάδα. ΟΥΣΤ.....

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Μπράβο αγωνιστή Δήμαρχε Στυλιδας. ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Λιτόχωρο η πύλη του Ολύμπου
O πανέμορφος Κολινδρός


Τα αξιοθέατα του Δήμου Κολινδρού δεν περιορίζονται μόνο στα πολιτιστικά. Η ομορφιά του τοπίου, η απαράμιλλη θέα, τα μεγάλα ρέματα, το Μνημείο Φύσης στην Καστανιά, η έντονη βλάστηση στα Ρυάκια, οι καταρράκτες στην περιοχή της Πουρνιάς αποκαλύπτουν το ξεχωριστό οικολογικό θέαμα της περιοχής.

Το κίνημα κατά των διοδίων <ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ> ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στις εταιρίες που εκμεταλλεύονται τις εθνικές οδούς το κίνημα κατά των διοδίων, το οποίο μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται.

Από τους πρώτους νομούς της χώρας που ξεκίνησε η κινητοποίηση κατά του τρόπου λειτουργίας των διοδίων ήταν η Πιερία. Αφορμή στάθηκε η κατασκευή και η είσπραξη αντιτίμου – κάτι που μέχρι σήμερα δεν γίνεται – στα διόδια του Αιγινίου.

Το κίνημα αυτό έλαβε πανελλαδικό χαρακτήρα, καθώς και άλλες περιοχές από όπου διέρχεται η εθνική οδός αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Στην αρχή στους σταθμούς διοδίων συγκεντρώνονταν λίγα άτομα, αλλά στη συνέχεια το πλήθος μεγάλωνε, ενώ όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Η κίνηση αυτή θορύβησε τις εταιρίες και αποφάσισαν να στέλνουν διαταγές πληρωμής σε όλους τους οδηγούς που δεν πληρώνουν διόδια. Αρκετοί Πιεριείς που εδώ και πολλούς μήνες αρνούνται να πληρώσουν διόδια λένε πως μέχρι στιγμής δεν τους έχει έρθει κάποια ειδοποίηση, από την άλλη πλευρά, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, ισχυρίζεται πως έχει ξεκινήσει την αποστολή διαταγών πληρωμής.

O τύπος της ΠιερίαςΝα ξεσηκωθούμε όλοι. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΚΛΕΤΣΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

Παράνομη η κράτηση του Γκλέτσου Απόστολου.ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.


Υπογραφή. Λάγιος Απόστολος

Κάτω τα χέρια απο το Δήμαρχο που έμπρακτα υπερασπίζεται τους δημότες του


Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Νέων Διοδίων στην Πιερία κατανοεί πλήρως τα κίνητρα του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Στυλίδας κ. Απόστολου Γκλέτσου ο οποίος άνοιξε το δρόμο στους δημότες του απέναντι στην αυθαίρετη και προκλητική «Εταιρία Διοδίων» της περιοχής.
Οι Δήμαρχοι και όχι μόνο, οφείλουν να προστατεύουν τα δικαιώματα και την ελευθερία των πολιτών και να «ανοίγουν δρόμους».
Οι καταχρηστικές συμβάσεις παραχώρησης δεν αντέχουν άλλο και η κοινωνική δικαιοσύνη κατακτά τη θέση της μέσα από την κοινωνία.
Θέλουν δε θέλουν θα δώσουν δίκαιη λύση, αλλιώς τη λύση θα την πάρουν από τους πολίτες και μερικούς πολιτικούς.
Τα επιχειρήματα της Επιτροπής Αγώνα από τη σύστασή της τον Νοέμβριο του 2008 διαμορφώνουν το πάγιο αίτημα για δίκαιη, οριστική και μόνιμη λύση του προβλήματος των διοδίων. Διαφορετικά θα βρισκόμαστε συνέχεια "στο δρόμο".

Συμπαραστεκόμαστε στον κ. Γκλέτσο που με τον τρόπο που αυτός επέλεξε, μάχεται έμπρακτα απέναντι στην αδικία, την αυθαιρεσία, την κατάχρηση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος από τις Εταιρείες και εκείνους τους συνένοχους πολιτικούς που προέβησαν σε πράξεις παραχώρησης δημόσιου πλούτου.
Όταν τρείς Δήμαρχοι της βόρειας Πιερίας (Πύδνας, Μεθώνης και Κορινού) μαζί με πολίτες κατήγγειλαν επίσημα τις αυθαιρεσίες – αυθαίρετες κατασκευές της Αιγαίον ΑΕ στο Αιγίνιο, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.
Σήμερα η αδικία και η μεροληψία ωθούν τους πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και το Δήμαρχο Στυλίδας να υπερβεί τα καθήκοντά του προς όφελος των δημοτών.

Κάτω τα χέρια από το Δήμαρχο που έμπρακτα υπερασπίζεται τους δημότες του.
Η Επιτροπή Αγώνα
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΤΡΕΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ....
ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ...1000, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ...ΤΟΥΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΑΝΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ.... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.
Στη Νομαρχία ή καλύτερα στην πρώην Νομαρχία Πιερίας το προσωπικό, ΔΟΥΛΕΥΕΙ και μάλιστα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Τώρα η πρώην ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κυρία Σοφία Μαυρίδου, τους ΟΔΗΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ...ΚΑΛΟ. Τι λέω προς το ΚΑΛΟ, προς το ....ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Μετακόμιση για την Δημοτική Αστυνομία εκεί στο ισόγειο του Δημαρχείου.
Επιτέλους, κοντά στον πεζόδρομο, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" ΤΟΥ  ΑΠΟ ΙΧ ΚΑΙ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ Ή ΜΗΧΑΝΕΣ.
Μπράβο κατ αρχάς μόνο και μόνο για την σκέψη.
Θα δούμε τι θα έχει η συνέχεια.