PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Δεν είναι λιοντάρια για να τους πιάσει το σπαθί. Είναι κοριοί και χρειάζονται εντομοκτόνο... γι αυτό; δείξτε τους με το δάχτυλο

Υπογράφει: Μιά ...τρύπα στο νερό!  

Κάποτε σύμβολο της Επανάστασης ήταν η υψωμένη γροθιά!
Σήμερα, εργαλείο της Επανάστασης που έρχεται θα είναι το τεντωμένο δάχτυλο... ας τους δείχνουμε όπου κι αν βρισκόμαστε με το δάχτυλο τεντωμένο... ξέρετε τι σήμαινε από πάντα, το "τον δείχνουν με το δάχτυλο...." αυτό δεν τους αξίζει;;; Βέβαια κάποιος μπορεί να πει πως τους αξίζει κι η "μούντζα" και το "φτύσιμο" όμως εμείς λέμε το πιό πιό λαϊκό.... 
Δείξτε τους με το δάχτυλο!
Η πιο γνήσια Επανάσταση, είναι η αφύπνιση των συνειδήσεων.
Δείξτε τους με το δάχτυλο!
Δεν χρειάζεται να πυρπολεί ο όχλος κτίρια και αυτοκίνητα.
Δεν χρειάζεται να φωνάζει ρυθμικά συνθήματα. Δεν χρειάζεται
να βιαιοπραγεί και να προπηλακίζει.
Αρκεί να...

CIA: Η λιτότητα εγκυμονεί κινδύνους πραξικοπήματος στην Ελλάδα






Την κλιμάκωση των επεισοδίων ακόμη και στο σημείο εκδήλωσης επανάστασης και στρατιωτικού πραξικοπήματος, βλέπει ως πιθανό κίνδυνο για την Ελλάδα η CIA, λόγω των ιδιαίτερα αυστηρών μέτρων λιτότητας, που έχει επιβάλει η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με έκθεσή της, που δημοσιεύτηκε στο γερμανικό περιοδικό “Bild”, η CIA προειδοποιεί, πως οι συνεχείς διαδηλώσεις και τα επεισόδια που σημειώνονται στο πλαίσιο αυτών στην “χτυπημένη από την κρίση Ελλάδα”, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε γενικευμένη έξαρση βίας, κατά την οποία η κυβέρνηση θα χάσει τον έλεγχο της κατάσταση.

Το δημοσίευμα αναφέρεται εκτενώς στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και τη συνεχή πίεση από την Τρόικα, για άμεση εκτέλεση των αποκρατικοποιήσεων από τη μία και για επίτευξη συναίνεσης για τα μέτρα από την άλλη.

“Τα κόμματα της αντιπολίτευσης μέχρι στιγμής αρνούνται να προσφέρουν συναίνεση στην πολιτική της κυβέρνησης, ενώ η ανακοίνωση των νέων μέτρων αυτήν την εβδομάδα, προκάλεσε την εκδήλωση ακόμη μεγαλύτερης αντίδρασης, κινητοποιήσεων και επεισοδίων”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

“Εν τω μεταξύ, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, διεμήνυσε σε Γερμανία, Φινλανδία και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕ, ότι η χώρα του δεν προτίθεται να δώσει περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα, εάν η κυβέρνηση αποτύχει να υιοθετήσει νέα μέτρα λιτότητα".

Ανεπιθύμητη η Γκερέκου στο νησί της


Έπειτα από τη θετική της ψήφο για το μνημόνιο, οι Κερκυραίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την ψήφο της. Δήλωσαν δε ότι πλέον δεν εκπροσωπούνται από τη βουλευτή τους και ότι είναι ανεπιθύμητη στην Κέρκυρα.

Έλλη Κοκκίνου: Sexy εμφάνιση στην Νάξο.Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ PIERIA -GR ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ








Η Έλλη Κοκκίνου διανύει μια από τις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Όσοι την συνάντησαν από κοντά διαπίστωσαν ότι κυριολεκτικά λάμπει. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Κυκλαδίτικο νησί με αφορμή την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που έβγαινε ζωντανά από την Νάξο. Μαζί της στο τριήμερο αυτό ταξίδι είχε και τον μοναχογιό της, Αλέξανδρο, αλλά και την αγαπημένη της μητέρα, Μαίρη Παπαθανασοπούλου. Οι τρεις τους επισκέπτονται συχνά την Νάξο καθώς ο αδερφός της μητέρας της έχει παντρευτεί Ναξιώτισσα και διατηρεί στο νησί ένα κοσμηματοπωλείο. Ο μικρός Αλέξανδρος του έχει μάλιστα μεγάλη αδυναμία. Η Έλλη Κοκκίνου γεύτηκε τα παραδοσιακά τυριά και τις ντόπιες ντομάτες, ενώ ο μικρός ξετρελάθηκε με τις τηγανιτές πατάτες...

Θα την πνίξω την ...πούτ@ν@


Σφήκα μπήκε στον κόλπο.

Το ζευγάρι λιάζεται σε παραλία στρατοπέδου γυμνιστών.


Ξαφνικά μια σφήκα μπαίνει μέσα στον κόλπο της γυναίκας. (Ξέρετε τι είναι ο κόλπος έτσι; Το αντίθετο του.... ακρωτηρίου!)

Πάνε στο γιατρό να τους βγάλει τη σφήκα.
Ο γιατρός (πρωτοποριακός) προτείνει να βάλει μέλι ο άντρας στο... ακρωτήριό του και να το χώσει στον κόλπο της γυναίκας, με την ελπίδα ότι η σφήκα θα κολλήσει στο μέλι και θα την τραβήξει έξω.
Η ιδέα γίνεται αποδεκτή, αλλά ο άντρας έχει τρακ και δεν του κάνει κούκου.

- Κάτσε παραπέρα, λέει ο γιατρός. Θα δοκιμάσω εγώ!

Kαλομοίρα-Γιώργος: Aπολαύσαν βουτιές και αγκαλιές στην πισίνα




Με σύμμαχο τον ζεστό ήλιο και τις ηλιόλουστες μέρες η Καλομοίρα και ο σύζυγος της, Γιώργος Μπούσαλης άδραξαν την ευκαιρία για να απολαύσουν κολύμπι και ηρεμία. Το ζευγάρι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι. Οι δύο τους έφτασαν νωρίς το πρωί και αμέσως μετά βρέθηκαν στο χώρο της πισίνας προκείμενου να χαλαρώσουν. Φανερά αδυνατισμένη η Καλομοίρα έδειχνε να απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στον Γιώργο. Βέβαια δεν αρκέστηκαν στην ξεκούραση αλλά έκαναν και πολλά παιχνίδια μέσα στην πισίνα αποσπώντας την προσοχή των υπόλοιπων λουόμενων. Η Καλομοίρα μετά το τέλος των διακοπών της συζητάει να επιστρέψει στην μικρή οθόνη. Μάλιστα ένα πιθανό σενάριο είναι να παρουσιάζει ένα μουσικό σόου για παιδιά στον Ant1.


















ΕΧΕΙ 24 ΔΑΧΤΥΛΑ !!

Ο Yoandri Hernández Garrido είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους που ζουν στην επαρχία του Γκουαντανάμο στην Κούβα.

Ο 30χρονος έχει 24 δάχτυλα, 12 στα χέρια και 12 στα πόδια, αλλά παρά την ιδιαιτερότητά του ζει μια φυσιολογική ζωή και εργάζεται ως οδηγός μαούνας.


Ο Yoandri γράφει με το δεξί του χέρι, χειριζόταν όπλα στο στρατό και είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών!




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

και διώξε εκείνα τα σκυλιά που μου χαλούν το φύτρο…

Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ



ΚΑΜΗΛΟΜΑΧΙΕΣ Η' ΠΑΛΗ ΚΑΜΗΛΩΝ!!!!

Ναι, υπάρχει και αυτό το άθλημα.










Το πρωτάθλημα πάλης καμήλων είναι ένα άθλημα στο οποίο δύο αρσενικές καμήλες Tulu παλεύουν. Το άθλημα συναντάται και στη γειτονική Τουρκία όπου υπολογίζεται πως υπάρχουν 1.200 καμήλες παλαιστές ( ή Tulu ) στην Τουρκία, οι οποίες εκτρέφονται ειδικά για τον διαγωνισμό.


Επιτέλους, η πατρίδα σώθηκε.







Επιτέλους, η πατρίδα σώθηκε. Ψηφίστηκε χωρίς καμία απώλεια το μεσοπρόθεσμο (αντί Κουρουπλή, είπε το ΝΑΙ η Έλσα), το οποίο μας λέγατε ότι αν δεν ψηφιστεί θα ...τα τινάξουμε.
Άρα λοιπόν, ελπίζουμε. Και είμαστε βέβαιοι, ότι ...
δεν θα σκάσετε μύτη σε 5-6 μήνες, να μας ξαναβάζετε νέα διλήμματα, όπως "μνημόνιο 3 ή δεν θα έχουμε να πληρώσουμε επιδόματα ανεργίας" ή "μνημόνιο 4 αλλιώς δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία" κ.λ.π.
Αρκετά με τα διλήμματα, που διέλυσαν το λαό.
Αρκετά με τα φορομπηχτικά μέτρα, από δω και πέρα θα ακούμε μόνο μειώσεις φόρων και αυξήσεις εισοδημάτων. Έτσι;

Γιατί μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και η κακή του ώρα Γιώργο.

Και μη βγείς σε μερικούς μήνες να μας πείς "λυπάμαι χάσαμε, παραιτούμαι", γιατί θα δείς το κεφάλι σου παλουκωμένο σε μια κολώνα έξω από τη Βουλή.
Ό,τι ζήτησες σου το έδωσε ο λαός και οι βουλευτές σου. Μη διανοηθείς να πείς "αποτύχαμε" μετά από λίγους μήνες. Μην ξανακούσουμε για αδιέξοδα, πτώχευση, στάση πληρωμών κλπ.
Οι Έλληνες απεδείχθησαν ο πιό υπομονετικός λαός της γης. Τους έχεις ξεσκίσει και δεν έβγαλαν άχνα. Ενέκριναν όλες τις αλλαγές σου, ήρθε η ώρα να δούμε τα θετικά αποτελέσματα των θυσιών.

Μη διανοηθείς να πείς ποτέ "ξέρετε, πρέπει να φάτε ένα παλουκάκι ακόμη..."

Υπομονή τέλος.
Αν δείς ότι δεν πάνε καλά -και πάλι- τα πράγματα υπάρχει μόνο μία λύση.
Πηγαίνεις στην κουζίνα, παίρνεις το μεγαλύτερο μαχαίρι, το μπήγεις με αποφασιστικότητα στο ύψος της γυμνασμένης κοιλιάς σου και το σύρεις με μία, όσο αντέχεις.
Δεν είναι τόσο τρομερό. Δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Το έκαναν χιλιάδες στην Ιαπωνία.

ΧΑΙΣΑΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Β΄ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΠΑΙΔΟΕΓΓΟΝΟΣ.....

Τι ΚΑΙΣΑΡ τι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΤΙ ΚΑΙΣΑΡ ΤΙ ...ΧΕΣΑΡ! Ένα και το αυτό είναι πλέον.... Δημοκρατία του ΧΕΣΑΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... 
ΧΑΙΣΑΡ: Μάνα, πάω τσάρκα με το ΠΟΔΗΛΑΤΟ...
ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΙΑ ΙΠΠΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣ;;;
ΠΑΓΚΑΛΙΩΝ: ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΕ;;;;
GARGARET: ΚΑΝΤΟ ΓΕΩΡΓΙΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

Ένα από τα πιο όμορφα πάρκα του κόσμου!

perierga.gr - Όμορφο πάρκοΒρίσκεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ και προσφέρει στους κατοίκους της πόλης μια ευχάριστη διαφυγή από την καθημερινότητά τους.
Στο συγκεκριμένο πάρκο μπορεί κανείς να απολαύσει τη βόλτα του ανάμεσα σε κάποια από τα πιο εντυπωσιακά γλυπτά, φτιαγμένα από γρασίδι και ξύλο. Τα γλυπτά αυτά έχουν αρκετά μεγάλο μέγεθος και συνήθως απεικονίζουν διάφορα ζώα, ενώ δε ...

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....

Σας παρουσιάζουμε τους 5 πιο κοινούς τύπους ερωτικών σχέσεων για να ξεδιαλύνουμε το μυστήριο...

Δείτε τους εδώ.
 
Τύπος 1: «Μόνο σεξ»...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.... ΑΡΤΙΟ;;; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ


Κάθε ώρα ...διαφορετική εκεί ψηλά στο Λιτόχωρο. Έ ναι λοιπόν... Να πάμε φέτος ΛΙΤΟΧΩΡΟ και τα μυαλά στα κάγκελα.... Όχι εκτός Πιερίας.... ή τουλάχιστον, τόσο δα λίγο εκτός Πιερίας.... Εμείς όλα τα έχουμε.....

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΑΤΙΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ... ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ;;;

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ.... ΕΞΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ; "Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΩΣ ΘΕΙΑ ΤΟΥ" ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΕΞΩ ΦΩΤΙΕΣ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ; ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ;;; ΚΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΤΙΑΝΙΕΣ ΤΗΣ.... ΜΠΑΒΟ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.... ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΟΛΑ;;; ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΡΝΟ" ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΟΥ;;;; ΦΤΟΥ ΜΑΣ.....

Ο ΤΥΦΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 155 ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 155... ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..... ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 155 ΜΑΖΙ.... ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ....ΤΥΦΛΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ... ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.... Ο ΤΥΦΛΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

...ΑΝΑΡΧΟΠΑΠΑΣ Ή ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

Ο ανατρεπτικός παπά Ηλίας: «Δεν είμαι αναρχοπαπάς, για την Ελλάδα αγωνίζομαι»

«Δεν είμαι αναρχοπαπάς, για την Ελλάδα αγωνίζομαι»
Με τα ράσα και τη γουρούνα του βγαίνει στο δρόμο και διαδηλώνει. Περνά ακόμη και μέσα από τα ΜΑΤ την ώρα που οι αστυνομικοί κάνουν αλόγιστη χρήση χημικών εναντίον διαδηλωτών....


Παρά την ηλικία του, ο παπά Ηλίας Κωνσταντόπουλος, εφημέριος στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στο Μενίδι, τολμά. Τολμά να αγωνιστεί, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του στο newsbeast.gr, για την Ελλάδα και για τα αγέννητα νεκρά παιδιά της. ..

ΣΤΟ ΟΔΗΓΗΜΑ ΤΟ ...ΞΥΡΙΖΕ

Ξύριζε το… αιδοίο της ενώ οδηγούσε!


Εκεί που διαβάζεις ήρεμος και ξέγνοιαστος την εφημερίδα σου, πέφτεις σε αυτή την είδηση και σου βγαίνει ο πρωινός καφές από τη μύτη! Και τι μας λέει η είδηση; Πάρε καφέ ανα χείρας, κάτσε αναπαυτικά και θα σου πώ αμέσως!
Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες μπορούν να...

Ενυδατώστε το πρόσωπο με ροδάκινο και μέλι

Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε!

Ένα ροδάκινο και μια κουταλιά σούπας μέλι είναι αρκετά για να φτιάξετε μια ενυδατική μάσκα προσώπου χωρίς να δώσετε λεφτά ...