PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΑΥΡΙΟ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ

ΣΑΝ ΧΙΩΤΕΣ

































Αυτό που ακούγονταν ως φήμη στην Πιερία, δηλαδή οτι τα "βρήκαν" Κωνσταντόπουλος και Καρπούζας, επιβεβαιώθηκε και στην πράξη!


Ο πρώην υφυπουργός, πήρε από το χέρι τον Αντώνη Καρπούζα και μαζί, καθίσαν στην πρώτη σειρά του "Καψής" εκεί που μιλούσε ο Καραμανλής!


Πριν από μερικούς μήνες, μια τέτοια εικόνα θα φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας στην Πιερία...


Όμως ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ακολουθεί τη συνταγή προσέγγισης που ακολούθησε και με τον Βαγγέλη Πολύζο τον οποίο από άσπονδο φίλο του, τον μετέτρεψε σε οπαδό και υποστηρικτή του!


Το ξέρει καλά το παιχνίδι ο πρώην... και έχει όλα τα... προσόντα για να το πετύχει...


Η ξεφτίλα όμως παραμένει ίδια και για τον Καρπούζα και για τον Βαγγέλα...


Γραφικές φιγούρες...


Αναρτήθηκε από 3TROKTIKA.BLOGSPOT.COM

ΑΓΚΑΖΕ...















ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΓΚΑΖΕ ΣΤΗ Κ.Ε. ΤΗΣ ΝΔ, Ο [ΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Β. ΠΟΛΥΖΟΣ...>
ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ..?
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ" ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ?
ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ?
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ, ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΠΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ..!
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ...

OI KYRIAKATIKES



2 ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ









Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Έξαρχος, ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του Θεάτρου με ευδόκιμη παρουσία χρόνων τόσο στο θέατρο όσο και στο σινεμά και στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Η κηδεία του θα γίνει στις 3:30 το απόγευμα της Δευτέρας από το νεκροταφείο του Βύρωνα...

ΦΙΕΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



















Μέσα σε μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" γνώρισαν την αποθέωση από το πολυπληθές κοινό, ενώ το γήπεδο "σείστηκε" σε μία αντίδραση χωρίς προηγούμενο εκ μέρους των φιλάθλων, όταν στο "Γ. Καραϊσκάκης" ακούστηκε από τα μεγάφωνα το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ΣΤΗ φιέστα που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος της πειραϊκής ομάδας να εορτάσει την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ...ΟΠΩΣ ΠΟΥΤΙΝ.













«Οποιαδήποτε επίθεση εναντίον ρώσων πολιτών θα έχει την αρμόζουσα απάντηση», προειδοποίησε σήμερα από τη Μόσχα ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε μια περίοδο που οι εντάσεις ανάμεσα σε Ρωσία και Γεωργία έχουν αναζωπυρωθεί. »

Νέο μήνυμα στα Σκόπια




Κατά την ομιλία του στην Κ.Ε. της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, απευθυνόμενος στην ΠΓΔΜ, ο κ. Καραμανλής τόνισε πως η πορεία της προς τις ευρωατλαντικές δομές εξαρτάται πρωτίστως από τις δικές της επιλογές. Κάλεσε την ηγεσία της να εγκαταλείψει τις υπεκφυγές, τους εθνικισμούς καια τις ανιστόρητες εμμονές, σημειώνοντας πως «η ιστορία δεν διαγράφεται, η ιστορία δεν ξαναγράφεται».

ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ





























Η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να κρύψει, δεν έχει τιποτα να συγκαλύψει, διαμήνυσε ο Πρωθυπουργός, μία μέρα μετά την αιφνιδιαστική του απόφαση να κλείσει η Βουλή και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά κατά του προέδρου του, κατηγορώντας τον για διαστρέβλωση και λασπολογία.

«Είναι γνωστοί και οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες σ' αυτόν τον Τόπο.Παραπληροφορούν όταν αποκρύπτουν το γεγονός ότι η Βουλή σχεδόν πάντα διέκοπτε τις εργασίες της πριν τις ευρωεκλογές[...] ότι αυτή ερεύνησε όλες τις υποθέσεις που της διαβιβάστηκαν από τη Δικαιοσύνη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κατά την ομιλία του στην Κ.Ε. της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.
Eπισήμανε επίσης ότι με τις χθεσινοβραδυνές του δηλώσεις, ο κ. Παπανδρέου «όλα τα οράματά του αρχίζουν και τελειώνουν με την ίδια βουλιμία: Πώς να πάρει την εξουσία» και πως «δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων, πως δεν έχει κανένα σχέδιο, κανένα όραμα για τη Χώρα».

ΒΟΜΒΑ...ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ




Τα βιβλία του ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ





MAN TO MAN

Ύψους 85 εκατ. ευρώ είναι οι δύο συμβάσεις του ΗΛΠΑΠ για τις οποίες φαίνεται πως έχουν προκύψει ενδείξεις στη Γερμανία για «παράνομες πληρωμές» από τον οίκο ΜΑΝ.

Η πρώτη σύμβαση 890/2001 προκηρύχθηκε στις 25/9/2001 και κατακυρώθηκε στη θυγατρική της ΜΑΝ, την εταιρεία ΝΕΟΠΛΑΝ ΕΠΕ (με έδρα τη Στουτγάρδη).

Σύμφωνα με τα Νέα, η σύμβαση αφορούσε 91 απλά τρόλεϊ, τα οποία κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την ΕΛΒΟ. Το ύψος της σύμβασης ήταν 49,4 εκατ. ευρώ και κατακυρώθηκε στον μειοδότη δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2002 από τη διακομματική επιτροπή για προϊόντα υψηλής οικονομικής και τεχνολογικής αξίας (ΥΤΟΑ), στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των κομμάτων- εκτός της ΝΔ- και μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Υπουργός Μεταφορών ήταν τότε ο κ. Χρ. Βερελής, ενώ στην επιτροπή τις εισηγήσεις για την αγορά των τρόλεϊ έκανε 5μελής ομάδα, η οποία αποτελείτο από τρεις υπαλλήλους των ΗΛΠΑΠ και από έναν εκπρόσωπο των υπουργείων Μεταφορών και Ανάπτυξης.

Με τον ίδιο τρόπο υπογράφηκε στις 24/12/2002 η σύμβαση 891/2001 για 51 αρθρωτά τρόλεϊ, κόστους 36.521.000 ευρώ. Κύκλοι των ΗΛΠΑΠ υποστηρίζουν ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες της εταιρείας των τρόλεϊ είχαν επιλέξει άλλες προσφορές. Όμως, ένα από τα επιχειρήματα της επιτροπής που είχε συγκροτηθεί ήταν ότι στη σύμβαση της ΝΕΟΠΛΑΝ ΕΠΕ ένα μέρος της προστιθέμενης αξίας προερχόταν από την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ).

Τα τρόλεϊ, πάντως, παραλαμβάνονταν έως και το 2005 από τον ΗΛΠΑΠ και συνήθως στις συμβάσεις αυτές απέμενε για το τέλος ένα ποσοστό αποπληρωμής της τάξεως του 20%.

Newsroom ΔΟΛ

Coffee Paste..!

ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 Fm

Coffee Paste

Απογευματινό μαγκαζίνο,
καθημερινά 6-8μμ

Πολιτική επικαιρότητα
Τοπικά θέματα
Χρηματιστήριο
ΟικοΛΟΓΙΚΑ
Έρευνες
Περίεργα
ΠΟΛΙτιστικά Θέματα
Θέατρο, Μουσική, Λογοτεχνία
ΤΑ ΝΕΑ των blogers και των Facebookers!
Rock, jazz, ethnic και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Με την Ευτυχία Χρυσικού

Στον απογευματινό καφέ ΜΑΖΙ μας στα μικρόφωνα σχολιάζει
ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΤΟ Piera-gr.blogspot.com, ήταν το πρώτο στην Πιερία ΑΛΛΑ και από τα πρώτα στην Ελλάδα, που ενημέρωσαν για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΒΟΥΛΗΣ, όταν ακόμη κια κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα ΔΕΝ γνώριζαν...
ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ, με αξιόπιστες πηγές ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
...και συνεχίζουμε!!!