PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ 203 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΧΙΟΝΙΔΗ




ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
"Σήμερα δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κατερίνης" ΔΗΛΩΣΕ Ο κ. ΧΙΟΝΙΔΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
ΜΕ ΤΟ ΓΠΣ,  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ τις υποδομές, 
  η Κατερίνη ΘΑ γίνει  πόλη που θα μπορεί να φιλοξενήσει 150.000 κατοίκους...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Δωρεάν Σπιρομέτρηση στην κεντρική πλατεία



Το πρωί της Πέμπτης, από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής
Δωρεάν Σπιρομέτρηση στην κεντρική πλατεία
Ημέρα δωρεάν Σπιρομέτρησης, με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Σπιρομέτρησης την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, διοργανώνει o Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο πνευμονολόγος - γιατρός Δαμιανός Δαμιανάκος .
 Η εξέταση θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00. Σε περίπτωση βροχής, η εξέταση θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες ώρες στο συνεδριακό κέντρο.
Η Σπιρομέτρηση είναι μία απλή, αλλά βασική εξέταση στο πλαίσιο ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Είναι πολύτιμη τόσο στη διάγνωση, όσο και στην παρακολούθηση διαφόρων παθήσεων των πνευμόνων, όπως του βρογχικού άσθματος και της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας: «Πρόκειται για μια απλή και σύντομη διαδικασία. Η εξέταση γίνεται δωρεάν.  Με την ευκαιρία της παγκόσμιας Ημέρας Σπιρομέτρησης απευθύνουμε λοιπόν ανοικτό κάλεσμα στους συμπολίτες μας και ευελπιστούμε στην θετική ανταπόκριση του κοινού» σημείωσε σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Αναστάσιος Παπαζήσης.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Άνοιξε το Εκλογικό Κέντρο του Nίκου Λάππα

Στην κεντρική πλατεία του Λιτοχώρου βρίσκεται το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" του Υποψηφίου Δημάρχου Δίου Ολύμπου Νίκου Λάππα.


Το εκλογικό κέντρο λειτουργεί καθημερινά από το πρωί έως αργά το βράδυ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το: 2352021150, ενώ η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) είναι: nikol.lappas@gmail.com


Ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του γνωρίζει μεγάλη επισκεψιμότητα από μέλη και φίλους, αλλά και από απλούς πολίτες που έρχονται για να ενημερωθούν για το πρόγραμμά του Συνδυασμού.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΛΛΙΩΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......

ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ - Γυναίκες ως ελεύθεροι επαγγελματίες και σε ηγετικές θέσεις

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ


Γεννήθηκε στην Κατερίνη.
Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Κατερίνης. Σπούδασε Μετάφραση και Διερμηνεία στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας και του Μάϊντς από όπου και αποφοίτησε. Μιλάει άπταιστα την Γερμανική και Αγγλική, καθώς και την Ισπανική και Ιταλική. Έχει πτυχίο Υπολογιστών και γνώσεις κλασσικής μουσικής , πιάνου. Υπήρξε μέλος και χορεύτρια της Εστίας Πιερίδων Μουσών, καθώς και της Ακαδημίας Χορών του Τάκη Παρασκευόπουλου. Υπήρξε αντιπρόεδρος του Ελληνικού Φοιτητικού Συλλόγου του Πανεπιστημίου Κολωνίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στην Διεθνή Έκθεση της Κολωνίας και στα Γερμανικά Ταχυδρομεία. Ως μεταφράστρια προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κολωνία και στην Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κύπρου στην Αγία Έδρα. Έχει συμμετάσχει σε αποστολές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ομάδα γυναικών από τις Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και στο Forum Χριστιανών Γυναικών της Ευρώπης.


Η θέση της γυναίκας παρουσίαζε τόσο ενδιαφέρον για την ίδια ώστε η πτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα : « Γυναίκες ως ελεύθεροι επαγγελματίες και σε ηγετικές θέσεις. Μια συγκριτική έρευνα της κατάστασης στην Ελλάδα και τις Η.Π.Α.» Η οποία κυκλοφορεί σε 3 γερμανόφωνες χώρες ως επιστημονικό σύγγραμμα.


Στα πλαίσια του Προγράμματος STAGE εργάστηκε για περίπου 3 έτη στο τμήμα τουρισμού της Νομαρχίας Πιερίας.

1988....Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ..!!!!!!!!!!!!!!22ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..!

Ο ΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ


Ο ΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ο ΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ο ΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ



Ανάπλαση του παλιού γκαράζ σε πάρκο. ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΤΟ ΝΗΣΙ...

Ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι του Mega δεν πίστευαν στα μάτια τους σήμερα το πρωί όταν αντίκρυσαν τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα του χθες βράδυ ''Το Νησί''. Η υπερπαραγωγή του Μεγάλου Καναλιού σάρωσε, φτάνοντας μέχρι 72% στα νεανικά κοινά...

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

Η Εθνική ομάδα είναι έτοιμη για τη δεύτερη σερί νίκη της στα προκριματικά του Euro 2012, υποδεχόμενη απόψε στο Καραισκάκη την αντίστοιχη του Ισραήλ (21.45-MEGA). Με νίκη παίρνει κεφάλι στον όμιλο, «ακόμη καλύτερη απόδοση» περιμένει ο Σάντος που κάνει τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ...ΔΙΑΦΘΟΡΑ...!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ...!!!

Τη διαφθορά στη χώρα μας τη διαπιστώνουμε μέρα-νύχτα

Τη διαφθορά στη χώρα μας τη διαπιστώνουμε μέρα-νύχτα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Βήμα".

«Αυτό είναι το θέμα; Μου είναι αδιάφορο ποιος το είπε αυτό. Αλήθεια δεν είναι; Τη διαφθορά στη χώρα μας τη διαπιστώνουμε μέρα-νύχτα», ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ



Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ...ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ..!

Μπακογιάννη: Iδρύει κόμμα, βολές κατά Αβραμόπουλου

Μέχρι τον προϋπολογισμό δήλωσε ότι θα ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος της η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία άφησε αιχμές κατά του αντιπρόεδρου της ΝΔ Δ. Αβραμόπουλου, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον τομέα της υγείας, ως υπουργός, με αφορμή την επιστολή που είχε στείλει το 2008 στον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή για την οικονομία.

Ευγένιος Ολύμπιος Παπαδόπουλος: Σας περιμένω!

Και τώρα στο "δια ταύτα"!

18 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία συμπλήρωσης και υποβολής των συνδιασμών για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Καλώ τους φίλους μου, και όσους μας θεωρούν άξιους να αναλάβουμε ρόλο δραστικό στο δήμο Πύδνας- Κολινδρού να προσέλθουν για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας.

Η μόνη υπόσχεσή μου είναι ότι κανείς και ποτέ δε θα ντραπεί για την απόφασή του να είναι μαζί μας. Απέναντί μας έχουμε το αμετανόητο ΠΑΛΙΟ και το αθεράπευτο ΣΑΠΙΟ.

Μέσα μας έχουμε την πίστη ότι τίποτε δε χάθηκε ακόμη, αρκεί να αναλάβουμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δράση! Σας περιμένω!

τηλ.επικοινωνίας 6936000024

Έντιμα και αδελφικά

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΣ)
υπ. δήμαρχος Πύδνας- Κολινδρού
με το συνδιασμό
"ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
ΓΝΩΣΗ- ΘΑΡΡΟΣ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ"

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΒΑΛ..?

ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διαφωνώ με τον πατέρα μου

Διαφορετικές απόψεις από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά και από την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, δήλωσε ότι έχει ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε χθες το βράδυ ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, διευκρίνισε ότι δεν θα ακολουθήσει την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη στο υπό ίδρυση κόμμα της.

«Δεν συμφωνώ με την άποψη του πατέρα μου και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι είμαστε τρία διαφορετικά άτομα στην ίδια πολιτική οικογένεια και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα», δήλωσε στο ραδιοσταθμό "Σκάι". Πρόσθεσε, πάντως, ότι θεωρεί άκομψη την απάντηση της Ρηγίλλης για τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ.

Ταξίδι στις ομορφιές της Κρήτης από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης


Ταξίδι στις ομορφιές της Κρήτης από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης

Ταξίδι στις ομορφιές της Κρήτης πραγματοποίησε o Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης. Η εξόρμηση στο νησί, έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας και η παραμονή ήταν διάρκειας μιας εβδομάδας.
Έδρα της αποστολής ήταν το Ηράκλειο, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνταν περιηγήσεις στα αξιοθέατα, στους αρχαιολογικούς χώρους και στις αναρίθμητες φυσικές ομορφιές του νησιού. Ενδεικτικά ορισμένες από τις τοποθεσίες που επισκέφτηκαν τα μέλη της αποστολής ήταν: οι αρχαιολογικοί χώροι της Φαιστού και της Κνωσού, η Μονή Αρκαδίου, ο τάφος του Βενιζέλου και χαρακτηριστικά σημεία σε όλους τους νομούς της Κρήτης.
Επικεφαλής της αποστολής, ήταν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αναστάσιος Παπαζήσης, ο Αντιπρόεδρος Περικλής Γελαστόπουλος και ο υπεύθυνος της Χορωδίας - μέλος του Δ.Σ. Κώστας Σταθακόπουλος.
Όλοι  οι συμμετέχοντες στην εκδρομή επέστρεψαν ενθουσιασμένοι από το ταξίδι και εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, τον Πρόεδρο Αναστάσιο Παπαζήση και τα μέλη του Δ.Σ. που είναι πάντα στο πλευρό τους.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού εκφράζουν με την ευκαιρία, τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς το ταξιδιωτικό γραφείο και τους ξεναγούς, οι οποίοι ενημέρωναν με κάθε λεπτομέρεια τους εκδρομείς,  για τις ομορφιές της μεγαλονήσου.


Κατερίνη 12-12-10

Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ 
ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΜΠΕΣΑΛΗΣ
ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡΑΤΟΣ....


* ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.!!!!
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ...
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΕΜΑΤΟΣ
ΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ 
ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ 
ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΑ
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ...
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ...
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...?

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 7μμ....

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ...!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...
ΕΚΛΟΓΕΣ: Η ΧΑΡΑΤΩΝ ΜΜΕ..!

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 
ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ...ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ...!

ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

ΡΙΤΣΑ ΔΑΡΙΒΑ

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ,
 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΗΛΙΩΤΗ

ΕΙΚΟΝΕΣ ...ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ









Διαμαρτυρία για τα φωτοβολταϊκά

Προβλήματα σε χιλιάδες επενδυτές, των οποίων οι επενδύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, δημιουργεί σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φωτοβολταϊκών (ΠΑΣΥΦ) η Υπουργική Απόφαση της υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την οποία καθορίζονται οι ειδικοί όροι εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στις εκτός σχεδίου περιοχές.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις της υπουργικής απόφασης θέτουν εν αμφιβόλλω την υλοποίηση περίπου 2.500 επενδύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, μιας και έρχονται σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα ισχύουσες διατάξεις. Οι επενδυτές αυτοί, σημειώνει ο ΠΑΣΥΦ, έχουν σχεδιάσει και προχωρήσει σε παραγγελία υλικού με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ενώ βλέπουν ότι πιθανότατα να μην είναι σε θέση να υλοποιήσουν πλέον τις επενδύσεις αυτές.
Για το λόγο αυτό, ο ΠΑΣΥΦ ζητεί από την ΥΠΕΚΑ την τροποποίηση της σχετικής απόφασης ώστε:
1) Να μη συνδέεται το ύψος της εγκατάστασης με την αρτιότητα του γηπέδου.
2) Να ορισθούν οι ελάχιστες αποστάσεις από τα όρια του γηπέδου σύμφωνα με τις ισχύουσες μέχρι σήμερα πολεοδομικές διατάξεις που προβλέπουν 2,5 μέτρα για τα μη άρτια γήπεδα και 5 μέτρα για όλα τα υπόλοιπα χωρίς να γίνεται σύνδεση με το ύψος της εγκατάστασης.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Σημαντικό ρόλο παίζει η φωνή μιας γυναίκας στον τρόπο που τη βλέπουν οι άντρες αλλά και οι γυναίκες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα μιας ομάδας ανθρωπολόγων από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, οι γυναίκες με λεπτή φωνή είναι πιο ελκυστικές στους άντρες, αλλά ταυτόχρονα «κρούουν» και τον κώδωνα του κινδύνου στις υπόλοιπες γυναίκες, οι οποίες θεωρούν ότι συνιστούν απειλή για τη σχέση τους.
Οι επιστήμονες ζήτησαν από μια ομάδα αντρών να ακούσουν διάφορες ηχογραφημένες φωνές και αποδείχθηκε ότι οι άντρες θεωρούν πιο ελκυστικές τις φωνές υψηλότερων συχνοτήτων –ιδίως όταν καλούνται να διαλέξουν παρτενέρ για μία νύχτα. Όταν τις φωνές αυτές κλήθηκαν να ακούσουν γυναίκες, αυτές κατάφεραν να προβλέψουν με μεγάλη ακρίβεια ποιες θεωρούν οι άντρες πιο ελκυστικές.
Όπως φαίνεται από τα ευρήματα της έρευνας που δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Personality and Individual Differences», η ψιλή φωνή στα αυτιά των ανδρών παραπέμπει στη νεότητα και τη γονιμότητα, όπως ακριβώς η βαθιά φωνή προσδίδει στους άνδρες δύναμη και κυριαρχία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ