Δεν σας επιτρέπεται να υποθηκεύσετε το μέλλον των επερχόμενων γενεών.
Αυτός ο ταλαιπωρημένος λαός, αυτός ο λαός ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ που βουλιάζει μέσα στην δυστυχία της απόγνωσης και της απογοήτευσης του, διατηρεί ακόμα στο βάθος της ψυχής και του πνεύματος του τα απομεινάρια της ηθικής του αξιοπρέπειας. Οι αυξανόμενες και καθημερινά διογκούμενες λαϊκές αντιδράσεις θα πρέπει να σας έχουν δώσει τα μηνύματα των καιρών.
Πάψτε να σκοτώνετε την αξιοπρέπεια μας.
Δεν είναι προς το συμφέρον ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΣ.
Έχουμε τόσες εκκρεμότητες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε από την 1η του έτους που δεν αντιλαμβάνομαι την στάση σας.
Εμείς ζητάμε εκεί στον Δήμο Πύδνας- Κολινδρού να μας βρείτε μια λύση ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ? Δεν μας ενδιαφέρουν οι αντιπαραθέσεις σας με τον κ. Λαγδάρη Βαγγέλη. Ο κ. Λαγδάρης σας έκανε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. Εσείς γιατί σε ανακοινωσή σας το κάνετε σε προσωπικό έπίπεδο? ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ?
Ο Δήμαρχος Στυλίδας προκειμένου να απαλλάξει τους δημότες του από το δυσβάσταχτο “ χαράτσι” των διοδίων επιστράτευσε τα μηχανήματα του δήμου, έριξε τις μπάρες στα πλάγια της εθνικής οδού και έδωσε έτσι πρόσβαση σε παλιούς παράπλευρους δρόμους που υπήρχαν παρακάμπτοντας τα διόδια.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ?
Κι επειδή τίποτε δεν είναι σοβαρό φαίνεται σ’ αυτή τη χώρα, ο Γκλέτσος αναγορεύτηκε σε νέο Λεωνίδα και Αθανάσιο Διάκο, εκμεταλλεύτηκε την εικόνα του, πούλησε το όνομά του στα κανάλια και μόνο που δεν άλλαξε σε… Αρης Βελουχιώτης. Βγαίνει σε κανάλια και ραδιόφωνα, υβρίζει, πουλάει τρέλα και τσαμπουκά, ερίζει με τους πάντες και συνεχίζει να παίζει (με κακό μάλιστα τρόπο) το ρόλο του ψευτόμαγκα με τον οποίο έγινε γνωστός στα σήριαλ. Τώρα όμως δεν είναι στην οθόνη, είναι στην καθημερινότητα που απαιτεί λύσεις με σοβαρότητα όχι με γιαλαντζί ψευτοεπαναστάσεις. Διότι εκείνοι που σηκώνουν τις μπάρες κάθε Κυριακή έχουν άποψη, δεν υποκρίνονται, ούτε παίζουν ρόλους από ταινίες του Τζέιμς Πάρις.
Και κάτι τελευταίο: Άλλο να αντιδρά κάποιος στην κοινωνική αδικία, στη φτώχεια, στην αδυναμία του πολίτη να πληρώνει ακόμη και τα απαραίτητα, κι άλλο να αντιδρά σε όλα. Ποια κυβέρνηση θα ήθελε να δημιουργηθεί αύριο ένα κίνημα που δεν πληρώνει τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τους φόρους, τα εισιτήρια στα λεωφορεία κ.λπ. Τότε δε θα υπήρχε κράτος ευνομίας αλλά κράτος τζαμπατζήδων. Το να φτιάχνουν οι ιδιώτες τους δρόμους και να πληρώνουμε διόδια δεν είναι κακό αφού το κράτος αδυνατεί να προσφέρει δωρεάν τη μετακίνηση των πολιτών του. Το κακό είναι ότι έχουμε αφήσει τους πολιτικούς, κάθε παράταξης, να φτιάχνουν συμβάσεις κάτω από το τραπέζι και να εξυπηρετούν τις εταιρείες. Εχουμε αφήσει την Ελλάδα να γίνει κράτος εργολάβων. Μέσα σ’ αυτή τη φαιδρότητα ε, κι ένας Γκλέτσος δε μας χαλάει να κάνει την παράστασή του.
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ- ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ?

ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ