PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

γιατί κλαίει μια ξανθιά εκ Κατερίνης;;;

Η απορία μιάς ξανθιάς που ...κλαίει.


Γιατί Θεέ μου μου "έκοψε" το χρώμα του μαλλιού μου;
Λες να φταίει το ότι δεν δήλωσε ο Σάββας Χιονίδης αν είναι με Ντόρα ή Αντώνη;;;
Κι απ την άλλη ξέχασα...
Ωχ είμαι φυσική ξανθιά!!!
χι χι χι

Σε επικοινωνία του Βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη με το Υπουργείο Αγροτικής....



.....Ανάπτυξης στα πλαίσια της απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης για την μεταφορά του 50% από τον πυλώνα 1 στον πυλώνα 2 της ενίσχυσης του εισοδήματος των καπνοπαραγωγών της Πιερίας, η αρμόδια Υπουργός κ. Μπατζελή δεσμεύτηκε ότι, σε δεκαπέντε ημέρες θα υπάρξει σχηματοποιημένο κείμενο δράσεων προκειμένου να συμψηφιστεί ή να μετριαστεί η απώλεια του 50%. Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι θα υπάρξουν περικοπές έργων από τις Αυτοδιοικήσεις ή το Κράτος και η μεταφορά των συγκεκριμένων εσόδων να πάει σε δράση ενίσχυσης της οικονομικής θέσης των καπνοπαραγωγών.


Επίσης ζήτησε σε αυτό το σχέδιο διαβούλευσης να υπάρξει η συναίνεση όλων των κοινωνικών εταίρων. Ο Βουλευτής τόνισε ότι αν δεν υπάρξει μέριμνα πολλές οικογένειες θα οδηγηθούν στην φτώχεια και την περιθωριοποίηση. Ο νομός Πιερίας θα έχει απώλειες εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή.

Ζωή Α. Λιακοπούλου


Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ONNEΔ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...
Μπράβο σου ζωή καλή δουλειά...
Να ρε τι κορίτσια έχει η ΟΝΝΕΔ!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Άπόσπασμα από την ομιλία της Μαρίας Μίχου, βουλευτού Πιερίας...
"...η Πιερία είναι ένας κατεξοχήν τουριστικός νομός φτάσαμε σήμερα να έχουμε τρεις σταθμούς διοδίων και να ετοιμάζεται και τέταρτος στο Αιγίνιο, κάτι που δεν πρόκειται να αφήσουμε να γίνει. Η ανεργία στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια συνέχισε την ανοδική πορεία της, με μεγάλες βιοτεχνίες και επιχειρήσεις να κλείνουν. Ο τουρισμός μας από την άλλη πλευρά έχει περιοριστεί χωρίς να διαφαίνεται κάποια βελτίωση στο άμεσο μέλλον. Όλα αυτά όμως είναι απόρροια κακής δημοσιονομικής πολιτικής και προτεραιοτήτων από την κυβέρνηση της ΝΔ και αυτό σκοπεύουμε να αλλάξουμε σταδιακά προς όφελος όλων μας".
PIERIA-GR Μπράβο ρε συ Μαρία που στην Πρώτη σου ομιλία στην Βουλή των Ελλήνων ΦΩΝΑΞΕΣ και έστειλες την δική μου φωνή εκεί στο κράτος των Αθηνών!

Το αδύναμο φύλο λέει το δυνατό ΟΧΙ στη βία!

ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης Τμήμα Γυναικών

25 Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών


Ζούμε σε μια εποχή γρήγορων ρυθμών και ταχύτατων εξελίξεων. Οι γυναίκες πλέον προοδεύουν, έχουν μπει δυνατά στον εργασιακό χώρο και δηλώνουν το παρόν σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς όμως, ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουμε κρούσματα βίας εναντίων γυναικών που είτε αδυνατούν, είτε φοβούνται να αντιδράσουν. Ντροπή και διαρκής ενοχές αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας των γυναικών αυτών. «Ντροπή και ενοχές από την πλευρά του θύματος;» θα απορούσε κανείς. Και όμως, η αμφισβήτηση και η καχυποψία με την οποία αντιμετωπίζονται οι κακοποιημένες γυναίκες, ακόμα και στη σημερινή, «σύγχρονη» κοινωνία μας, δικαιολογούν απόλυτα τους φόβους τους. Στον αντίποδα, παρατηρείται ανεπαρκής στήριξη των, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά, πληγωμένων γυναικών από την πλευρά της πολιτείας. Η έλλειψη σωστά οργανωμένων σωματείων, απαρτιζόμενων από ειδικούς, ικανούς να δώσουν στις γυναίκες αυτές τη δύναμη που χρειάζονται για να καταδικάσουν ανοιχτά τα μαρτύρια στα οποία υπόκεινται, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της κοινωνίας μας.

Ανεπαρκής στήριξη από την πλευρά της πολιτείας, φόβος και ντροπή των κακοποιημένων γυναικών, αποσιώπηση του εγκλήματος, οδηγούν απλά και μόνο στη διαιώνιση του προβλήματος. Φτάνει πια! Η εξάλειψη του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών είναι ζήτημα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ζήτημα δικαίου και ζήτημα πολιτισμού. Είναι ευθύνη αλλά και υποχρέωση όλων μας να πολεμήσουμε για την εξάλειψή του με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος. Παίρνοντας ως αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας κατά της βίας των γυναικών, η ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης ενώνει τη φωνή της με αυτή των κακοποιημένων γυναικών και λέει ένα δυνατό ΟΧΙ στη βία που αυτές υπόκεινται. Το «αδύναμο φύλο» είναι πλέον δυνατό, γιατί οι γυναίκες σήμερα είναι ισχυρές, γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και οφείλουν να τα υπερασπιστούν. Και ας μην ξεχνάμε πως η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αντιδράσουμε, όλοι μαζί μπορούμε να ακουστούμε, όλοι μαζί μπορούμε και λέμε ΟΧΙ στα κρούσματα βίας που πλήττουν την κοινωνία μας!

Με εκτίμηση, Ζωή Α. Λιακοπούλου-

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 10 ωραιότερες πόλεις του κόσμου για διασκεδαση

Στις 10 ωραιότερες πόλεις του κόσμου για διασκέδαση συγκαταλέγεται η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την τελευταία έκδοση του αυστραλιανού ταξιδιωτικού οδηγού Lonely Planet.


Όπως αναφέρεται η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με στιλ, μοντέρνα καταστήματα και έντονη νυχτερινή ζωή. Η πόλη φημίζεται επίσης για τις υπέροχες βυζαντινές εκκλησίες της, τα μουσεία της και τα αρχαιολογικά της μνημεία. Στον κατάλογο των ωραιότερων πόλεων για διασκέδαση του Lonely Planet περιλαμβάνονται επίσης το Βελιγράδι, το Μόντρεαλ, το Μπουένος Άιρες, το Ντουμπάι, η Λα Παζ, το Κέιπ Τάουν, το Μπακού, το Όκλαντ και το Τελ Αβίβ.

ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΕΙΠΕ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Να επιβραβεύσουν τη συνέπεια και όχι τον καιροσκοπισμό στις εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΝΔ ζήτησε από τη Θεσσαλονίκη η Ντόρα Μπακογιάννη και τόνισε πως «η εκλογή νέου αρχηγού με παλιές ιδέες είναι συνταγή αποτυχίας» για το κόμμα.

Ασκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως δεν πέρασαν ούτε 50 μέρες κι έχει χάσει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς, από τις Βρυξέλλες μέχρι το λιμάνι του Πειραιά.
«Μόνη ελπίδα του ΠΑΣΟΚ είναι μια αδύναμη ΝΔ και ίσως γι’ αυτό το σύστημα ΠΑΣΟΚ, τα ΜΜΕ, δίνουν τα ρέστα τους εναντίον μου τον τελευταίο καιρό. Αλλά ξεχνάνε κάτι: Τον αρχηγό της ΝΔ δεν θα τον βγάλει το σύστημα ΠΑΣΟΚ, θα τον βγάλουν οι νεοδημοκράτες» σημείωσε.
Και πρόσθεσε: «Σε μια εβδομάδα, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, το πάρτυ τελειώνει. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε μια δυνατή, ενωμένη και αποφασισμένη ΝΔ, θα μας βρείτε μπροστά σας».
Επισήμανε ότι η ίδια, ως υπουργός Εξωτερικών, εισηγήθηκε και η κυβέρνηση της ΝΔ χάραξε τις «κόκκινες γραμμές».
Τόνισε ότι μαζί με τον Κ.Καραμανλή παρουσίασαν με θάρρος τις θέσεις της χώρας στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι και επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη νίκη της ελληνικής διπλωματίας τα τελευταία χρόνια.
Έκανε αναφορά στον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή και στις παρακαταθήκες του, λέγοντας ότι με βάση αυτές η ίδια θέλει μια ΝΔ ανοιχτή και όχι περιχαρακωμένη, ευρωπαϊκή και όχι ευρωσκεπτιστική, πατριωτική και όχι εθνικιστική.
Είπε ότι συγκαταλέγεται σε αυτούς που βάζουν το συμφέρον της χώρας πάνω από το προσωπικό, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως σημείωσε, υποτάσσουν το συμφέρον της χώρας στο προσωπικό κι ενώ εμφανίζονται ως πατριώτες στην πραγματικότητα είναι «μοιραίοι και λίγοι».
Σχετικά με τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου είπε ότι η ίδια έδωσε τη μάχη δίπλα στον Κώστα Καραμανλή, αντί να καλλιεργεί την ηττοπάθεια και την καταστροφολογία, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν βγήκαν ούτε στα κανάλια, για να υπερασπιστούν τη ΝΔ.

Απευθύνθηκε στον παριστάμενο συνυποψήφιό της Παναγιώτη Ψωμιάδη και είπε ότι τους ενώνουν η κοινή πορεία, οι κοινοί αγώνες στη ΝΔ, παρά τις όποιες διαφορετικές απόψεις. Δεν υπέστειλαν, είπε, ποτέ την κομματική σημαία και δεν μίλησαν για «υπέρβαση» ή προέβλεψαν το «βιοϊστορικό τέλος της ΝΔ».
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ Γ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ....
ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ  ΕΚΕΙ:
Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.
Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΚΑΛΟΣ.
ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΠΡΟΛΌΓΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑΣ...

Η ξανθιά αναρωτιέται...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ...ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;;;
"ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" ΠΩΣ ΟΙ ΝΤΟΥΜΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ...ΞΕΡΟΥΝ;;; ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ...ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!
PIERIA-GR Για σας ρε τους άσχετους και αγράμματους που "μπριζώνετε" τον πρώην φίλο μου Γιάννη Ντούμο και τον συγχύζετε να σας πω πως η έκφραση "΄ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" πως οι κύριοι ξέρουν, είναι το λαϊκό λογοπαίγνιο ...πάμε στοίχημα, ότι θα... και μπλα μπλα. πχ ότι δηλαδή δεν τους βγήκαν οι μεταγραφές, ή ότι δεν έπαιξε η ομάδα, ή ότι δεν βγήκαν οι ευκαιρίες... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ; Εσείς που μιά ζωή φυτοζωείτε δίπλα σε ΔΥΝΑΤΟΥΣ;;; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ;;; Αλλά που; Εσείς είδατε φώς και μπήκατε!!! Και μακριά από μένα πονηρές σκέψεις όπως οι δικές σας... ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!