PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Με Έρωτα και Τύχη στο Θέατρο Τέχνης

Στις 29 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Τέχνης (Φρυνίχου 14 Πλάκα), η παράσταση «Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης» του Μαριβώ, σε σκηνοθεσία του Εύη Γαβριηλίδη. Η χαριτωμένη κωμωδία του Μαριβώ δοσμένη μ΄ έναν ζωντανό και ανάλαφρο τρόπο, ντύνεται με 12 χαρούμενα πρωτότυπα τραγούδια, που μαζί με τις επαναλαμβανόμενες απρόσμενες ανατροπές οδηγούν την υπόθεση στο ευτυχισμένο αποτέλεσμα.
Η γοητευτική και ζωντανή μετάφραση του Γιάννη Βαρβέρη συντελεί ουσιαστικά στη «δαντελένια» διαπλοκή που οδηγεί στο επιθυμητό τέλος, την ευτυχία των ερωτευμένων.

Μετάφραση: Γιάννης Βαρβέρης
Σκηνοθεσία: Εύης Γαβριηλίδης
Σκηνικά-Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ
Τραγούδια: Κώστας Κακογιάννης
Διδασκαλία Τραγουδιών: Μαρίνα Χρονοπούλου

Παίζουν: Νίκος Χαραλάμπους, Νατάσσα Μαρματάκη, Όθων Μεταξάς, Έφη Λογγίνου, Θοδωρής Αντωνιάδης, Στάθης Κόκκορης

Καμπανέλλης - Μάτεσις: Ας μιλήσουμε για θέατρο

Δύο εμβληματικές μορφές του ελληνικού θεάτρου και γενικότερα της συγγραφικής δημιουργίας, κατά το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, συναντιούνται στις 27 Ιανουαρίου, στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής και μιλούν για... θέατρο. Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και ο Παύλος Μάτεσις συνομιλούν με τον κριτικό θεάτρου Κώστα Γεωργουσόπουλου για το θέατρο και την ελληνική κοινωνία σε μία εκδήλωση στο πλαίσιο του Megaron Plus.

ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....τότε τι θα γίνει με τους άλλους Ευρωπαίους;

Στο ζενίθ η απαισιοδοξία των Ελλήνων για το μέλλον τους σύμφωνα με την έρευνα του ευρωβαρόμετρου. Βρισκόμαστε στο χαμηλότερο σημείο ικανοποίησης σε όλη την Ευρώπη για την καθημερινή ζωή - στο 53% - όταν ο μέσος όρος είναι στο 76%.
Ιδιαίτερα αρνητικά αποτιμά την οικονομική κατάσταση το 90%, ενώ για το περιβάλλον δυσφορεί το 76%.
Το 83% πιστεύει πως η ζωή των παιδιών στο μέλλον θα είναι χειρότερη από αυτή που βιώνουν σήμερα οι ίδιοι.
Ρεκόρ και στη δυσπιστία απέναντι σε θεσμούς. Στην κυβέρνηση 77% στη βουλή 70% στα κόμματα 86% και στις τοπικές αρχές 66%.

ΠΡΩΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9:00 με 11.00, ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 η ενημερωτικη εκπομπη του με τον Θοδωρή Λιακόπουλο. Με ειδήσεις, συνεντεύξεισ, σχόλια και αιχμές για τα τεκτενόμενα στην τοπική μας κοινωνία...Μια ζυναμική φωνή, στα ερτζιανά.

"Οι αγρότες έχουν δίκιο"

Συνάντηση με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Βορείου Ελλάδος είχε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στα γραφεία του κόμματος.

"Χωρίς κομπιούτερ και βιομηχανικά προϊόντα μπορούμε να ζήσουμε, όμως χωρίς αγροτικά προϊόντα θα πεθάνουμε", τόνισε ο κ.Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση σημειώνονταις πως "δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τον αγροτικό κόσμο και η Ελλάδα δεν νομιμοποιείται να ακολουθήσει τις επιταγές της ΟΝΕ", είπε ο κ. Καρατζαφέρης και κατέληξε:

"Οι αγρότες έχουν δίκιο και η κυβέρνηση πρέπει να τους βοηθήσει και να τους κρατήσει στα χωράφια τους" κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.



Συνάντηση με τους αγρότες

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χατζηγάκης, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με τους αγρότες της Θεσσαλίας, είπε ότι "τις προσεχείς ημέρες θα καθοριστούν τα ποσά που θα δοθούν ως ενίσχυση στα κρίσιμα προϊόντα".
Ακόμη, ανέφερε ότι από τα 28 δισ. ευρώ που δόθηκαν στις τράπεζες, το μέρος που τους αναλογεί, θα πάει και στην αγροτική οικονομία. Δηλαδή, θα δοθούν δάνεια σε αγροτικές βιομηχανίες.
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των αγροτών δήλωσαν ότι "ο αγώνας συνεχίζεται και η συνάντηση ήταν αδιέξοδος".

Επιστολή Κ. Καραμανλή σε Μπ. Ομπάμπα

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Μπάρακ Ομπάμα για την ανάληψη των καθηκόντων του, απέστειλε ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Ο Πρωθυπουργός, στην επιστολή του υπογραμμίζει μεταξύ άλλων, την εκτίμησή του προς την δέσμευση του νέου Προέδρου των ΗΠΑ να αντιμετωπίσει τη σοβούσα παγκόσμια κρίση σε συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα. Επίσης επισημαίνει πως η βαρυσήμαντη ομιλία του κ. Ομπάμα, η οποία είχε απήχηση και εκτός των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέπεμψε τις αρχές της κατανόησης, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της δύναμης του παραδείγματος - αξίες που οι δύο ηγέτες, όπως αναφέρει ο Πρωθυπουργός, από κοινού ενστερνίζονται.

Τέλος, ο κ. Καραμανλής εξέφρασε την προσδοκία της συνεργασίας με τον κ. Ομπάμα προσβλέποντας σε συνάντησή τους στο προσεχές μέλλον.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ και ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ...

Έναν από τους πιο παραγωγικούς Έλληνες συγγραφείς και δημιουργό της τηλεοπτικής εκπομπής για το βιβλίο «Άξιον Εστί», τον Βασίλη Βασιλικό, θα τιμήσει ο δήμος Δίου στη Γιορτή των Ιεραρχών, τη γιορτή των Γραμμάτων και της Παιδείας.
Εξήντα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα (με τη δημοσίευση τριών ποιημάτων του στην εφημερίδα Μακεδονία») ο συγγραφέας θα βρεθεί στην Πιερία, για να τιμηθεί από το δήμο Δίου για το μεγάλο συγγραφικό του έργο και την προσφορά του στις τέχνες και τα γράμματα

Ο πολυγραφότατος Βασίλης Βασιλικός, που είδε τυπωμένο το πρώτο του έργο, όταν ήταν μόλις 20 χρονών, έχει εκδώσει μέχρι σήμερα περίπου 100 βιβλία.

Το «Ζ», το βιβλίο του που μιλά για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη (πάνω στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της ομότιτλης, βραβευμένης με Όσκαρ, ταινίας του διεθνούς Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά), είναι ίσως αυτό με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς μεταφράστηκε σε 32 γλώσσες.

Γεννημένος στη Θάσο, το 1934, ο Βασίλης Βασιλικός σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και σκηνοθεσία τηλεόρασης στο Yale University, Drama School - SRT στη Νέα Υόρκη. Έζησε και εργάστηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ιταλία, Γαλλία, Νέα Υόρκη), όχι μόνο ως συγγραφέας, αλλά και ως βοηθός σκηνοθέτη σε ξένες παραγωγές, σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, σεναριογράφος, επιμελητής σεναρίων, εισηγητής σεναρίων στην Arte (1990-1993), ερασιτέχνης ηθοποιός, δημοσιογράφος. Επιπλέον, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος δήμου Αθηναίων (1994-1996) και πρέσβης της Ελλάδας στην ΟΥΝΕΣΚΟ το 1996.

«Ολοένα σαν Θρασάκης νιώθω, (σ.σ: Γλαύκος Θρασάκης τίτλος και ήρωας μυθιστορήματός του), που βίωνε την πραγματικότητα σαν μυθιστόρημα, που μετέτρεπε τον βίο του σε μύθο για να τον αντέξει», λέει ο ίδιος στην Αυτοβιογραφία του.

Η εκδήλωση τιμής προς τον μεγάλο Έλληνα συγγραφέα θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή τη Γιορτή των Τριών Ιεραρχών, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Εφέσου.
ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΗΝ παραμονή τησ εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί "ΒΙΒΛΙΟΣΥΜΠΟΣΙΟ", με την παρουσία ντόπιων συγγραφέων...Μια πρωτοβουλία του Δήμου Δίου, που αν μη τι άλλο, αξίζει την προσοχή μασ...Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

Ο «Κολοσσός», ένα από τα αριστουργήματα της ισπανικής τέχνης, το οποίο αποδίδεται στον Φρανθίσκο ντε Γκόγια (1746-1828), είναι έργο άλλου καλλιτέχνη, απεφάνθη ειδικός στα έργα Γκόγια στο Μουσείο Πράδο της Μαδρίτης.

Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης η ερωτική επιστολή της Πιάφ προς τον Δ.Χορν

Η τετρασέλιδη ερωτική επιστολή προς τον Δημήτρη Χορν, γραμμένη με γαλάζιο μελάνι από το χέρι της Εντίτ Πιάφ, θα εκτεθεί από την προσεχή Πέμπτη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο πλαίσιο της έκθεσης για τα 10 χρόνια από τον θάνατο του
...ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ!

Τράπεζα Πειραιώς: Σοβαρά λάθη στην έκθεση της Deutsche Bank

Αυθαίρετες υποθέσεις και σοβαρά λάθη, που οδηγούν σε εσφαλμένα συμπεράσματα, κάνει λόγο η Τράπεζα Πειραιώς σχολιάζοντας έκθεση της Deutsche Bank για ελληνικές και κυπριακές τράπεζες.

ΤΑ ΤΕΜΠΕ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΤΑ ΤΕΜΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ...Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Σε ειδική εκδήλωση από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες μαθητές σε Διεθνείς Επιστημονικούς Διαγωνισμούς

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και ο Τσαμπασίδης Ζαχαρίας,
μαθητής Γ γυμνασίου Λιτοχώρου

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία κ. Δημήτρης Σιούφας βράβευσε σε ειδική εκδήλωση τους διακριθέντες με μετάλλιο Έλληνες μαθητές που συμμετείχαν για το έτος 2008 στους Διεθνείς Επιστημονικούς Διαγωνισμούς Πληροφορικής, Μαθηματικών, στον 20ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων «EIROFORUM» και στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Καινοτομίας «Imagine Cup 2008».

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Συνεδρίασε χθεςτο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης με 32 θέματα στην Ημερήσια Διάταξή του. Ανάμεσα στα θέματα ήταν και ο ορισμός των προέδρων, αντιπροέδρων και μελών των Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Δήμου.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.

Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης

Πρόεδρος: Γιουμίδης Αλέξανδρος, Αντιπρόεδρος Σουλτανίδης Νίκος,

Μέλη: Παπατολίκα Βικτωρία, Σατραζέμης Ζήνωνας,. Κασιμίδης Αρης, Κοκαβίδης Γιώργος, Μαλλιάρα Μαρία, Μειμάρη Τίνα

Προβλέπονται 1000 ευρώ έξοδα παράστασης του προέδρου, 400 ευρώ του αντιπροέδρου.



Α και Β ΚΑΠΗ

Πρόεδρος: Παπαζήσης Αναστάσιος

Αντιπρόεδρος: Γελαστόπουλος Περικλής

Μέλη: Τάκης Λεμονόπουλος, Νίκος Ουσταμπασίδης, Αβραάμ Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Σταθακόπουλος, Παπαδοπούλου Παρθένα

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Πρόεδρος: Χιονίδης Σάββας

Αντιπρόεδρος: Παπαργυρίου Ευδοκία

Μέλη: Κουκουλής Κώστας, Ζαπουνίδης, Κωνσταντίνος Παρτσαλίδου Μπέτυ, Δήμος Παναγιώτης, Κασιμίδης Αρης.



Αθλητικός Οργανισμός

Πρόεδρος: Γκοτζαμανίδης Γιώργος

Αντιπρόεδρος: Ασλανίδης Παναγιώτης,

Μέλη: Παπαζιώγας Νίκος, Κοκαβίδης Γιώργος, Ιορδανίδης Παναγιώτης, Αποστολόπουλος, Αδαμόπουλος Κώστας, Κιτσούλης, Σαπίδου Ευτυχία

Προβλέπονται 1000 ευρώ έξοδα παράστασης του προέδρου, 400 ευρώ του αντιπροέδρου.




Οργανισμός Παιδικής και Βρεφονηπιακής Μέριμνας

Πρόεδρος: Μπατάλα Καλλιόπη

Αντιπρόεδρος: Παπαγιαννούλης Αντώνιος

Μέλη: Τσιβανίδης Περικλής, Μιχαηλίδης Αβραάμ, Καμάκας Κώστας, Γκόλτσιος Λάζαρος, Παντελιάδης Χρυσόστομος, Ανανιάδης Αντώνης

Προβλέπεται ποσό εξόδων παράστασης του προέδρου στα 1200 και του αντιπροέδρου στα 480 ευρώ.




ΔΕΥΑΚ

Πρόεδρος: Παπαζιώγας Νίκος

Αντιπρόεδρος: Παπαργυρίου Ευδοκία

Μέλη: Καρατζόγλου Λάμπης, Χιονίδης Σάββας, Αμοιρίδης Γιάννης




Δημοτική Επιχείρηση Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

Πρόεδρος: Χιονίδης Σάββας

Αντιπρόεδρος: Λευτέρης Μωυσιάδης

Μέλη: Σπυριδόπουλος Μίλτος, Λεμονόπουλος Πλάτων, Παπαργυρίου Ευδοκία, Κασιμίδης Άρης

Αποζημίωση προέδρου όταν δικαιούται 800 ευρώ και του αντιπροέδρου 500 ευρώ μηνιαίως




Δημοτική Επιχείρηση Δημοτική Αγορά Κατερίνης

Πρόεδρος: Σάββας Χιονίδης

Αντιπρόεδρος: Κηλαιδίτης Κωνσταντίνος

Μέλη: Κουκουλής Κωνσταντίνος, Δήμος Παναγιώτης, Ναβροζιάδου Χαρούλα.

Σε όλες τις ψηφοφορίες μειοψήφησε ο κ. Γρηγοριάδης. Αντίστοιχα η κ. Ηλιάδου υπερψήφισε τα μέλη των Δ.Σ. που προτάθηκαν από το συνδυασμό του κ. Χιονίδη και ψήφισε λευκό για τα μέλη που πρότεινε ο συνδυασμός του κ. Αμοιρίδη σε όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις.

Sυνεδρίασε χθες το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πιερίας, πρώτη φορά για το 2009.

Για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο της συνεδρίασης το φράγμα της Μόρνας, όπου έγινε ενημέρωση από το Νομάρχη για τα αποτελέσματα της προχθεσινής ευρείας σύσκεψης.O κ. Παπαστεργίου έστειλε εκ νεου μηνημα στον κ. Τσιότρα: «Ας βγάλει την απόφαση ο Περιφερειάρχης για τη διαχείριση του μορνιώτικου και ας αναλάβει τις ευθύνες του"....

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

μιλησε επισησ στην εκπομπη ΔΙΟΝ επι ΤΥΠΟΥ...και επιβεβαιωσε για μια ακομη φορα οτι θα ειναι υποψηφιοσ βουλευτησ με το ΛΑ.Ο.Σ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, μιλησε στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και την εκπομπη του Ευγενιου Παπαδοπουλου, για τσ θεματα που απασχολουν το δημο Κατερινης, τισ αλλαγεσ που ετοιμαζονται και την ιδρυση Οργανισμων, για την καλυτερη λειτουργια των υπηρεσιων...ΙΔΩΜΕΝ...

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, αλλά οι εμποροι δεν ειναι ακομη ικανοποιημενοι...Ισως το καταναλωτικο κοινο κανει έρευνα αγορας, και καλα κανει, αλλα πιστευουμε οτι ολα θα πανε καλα...Τα παραπονα παντωσ των εμπορων και των επαγγελματιων παντωσ επικεντρωνονται στο ΤΕΜΤΕ,που δεν το δινουν οι τραπεζεσ...