PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ

Μαύρα Χριστούγεννα έκαναν φέτος οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Πιερίας εξαιτίας του υπουργού υγείας Λοβέρδου που δεν έχει καταβάλει ακόμα τα δεδουλευμένα τους και ο οποίος παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις τους συνεχίζει να... σφυρίζει αδιάφορα. Έτσι δεν τους μένει άλλος δρόμος από το να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και είναι αποφασισμένοι να την λήξουν μόνο με την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από το Δεκέμβριο του 2010 για τις εκτός έδρας μετακινήσεις και από τον Αύγουστο του 2011 έως και σήμερα για τις εξαιρέσιμες αποδοχές, αργίες και νυχτερινά. Κατέληξαν να διεκδικούν τα δεδουλευμένα με τον μόνο τρόπο που απέμεινε, τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής, περιμένοντας άσκοπα την ανταπόκριση της υπηρεσίας τους και της ηγεσίας του υπουργείου, οι οποίοι τόσο καιρό το μόνο που κάνουν είναι να τους εμπαίζουν.

Επειδή ο χιονιάς έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του....



και επειδή δεν πρέπει να φύγετε για ταξίδι, χωρίς να έχετε μαζί σας και τις απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ...


Με πρωτοβουλία και υπό την αιγίδα της Αντιπεριφερειάχη Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, απεύθυνε πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις της Πιερίας να αναλάβουν Φιλανθρωπική Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και αγαθών, τα οποία ενόψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, διατέθηκαν σε συμπολίτες μας οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη ανάγκη να νοιώσουν την αγάπη όλων μας αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.


Περισσότερα από 120 ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ με τρόφιμα (συνολικού βάρους 2.500 κιλών) μοίρασαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο περιφερειακός Σύμβουλος – εντεταλμένος για αγροτικά θέματα, κος Δ. Τσιμήτρης, ο Ειδικός Σύμβουλος κος Δ. Ρουκάς, οι συνεργάτες της Αντιπεριφερειάρχη κος Αθ. Μπαρμπαγεωργόπουλος και Π. Τερζόπουλος με τον συντονισμό της γραμματέας κας Σ. Καρυπίδου και τη συνδρομή της προϊσταμένης Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής & υπαλλήλων της εμπλεκόμενης Διεύθυνσης καθώς και την πολύτιμη βοήθεια του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης στους συμπολίτες μας.

Κύριο χαρακτηριστικό όλων των προσφορών ήταν το περίσσευμα αγάπης και ανθρωπιάς, αναδεικνύοντας το κοινωνικό – φιλανθρωπικό – πρόσωπο και ευαισθησία των εμπορικών επιχειρήσεων και φορέων, ενώ απέδειξε σε όλους μας για ακόμα μια φορά ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖί, μπορούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση της ελπίδας για ένα καλύτερο νέο έτος που ανατέλλει σε λίγες ημέρες.
Η κα Μαυρίδου, τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα ηγηθεί παρόμοιων κοινωνικών – φιλανθρωπικών εκστρατειών για την ανακούφιση των συμπολιτών μας τουλάχιστον σε περιόδους εορτών από την ευαισθητοποίηση όλων των επιχειρηματιών οι οποίοι από το περίσσευμα της καρδιάς τους προσέφεραν τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν.

Ιδιαίτερα η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις που πρόλαβαν να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθειά μας (η αναφορά γίνεται με αλφαβητική σειρά):
  • Super Market «ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε
  • Super Market «LIDL Α.Ε
  • Αβακιάν Δανιήλ & Υιοί Α.Ε.
  • Αμβροσιάδης Α.Ε. – Κοτόπουλα Εξοχής
  • «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» Ζαχαροπλαστείο
  • Ελαιοτριβεία ΓΚΕΒΡΕΚΗ
  • Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας
Η Ε.Α.Σ. Πιερίας, εκτός από τα προϊόντα που προσέφερε, διέθεσε ψυκτικούς και αποθηκευτικούς θαλάμους αλλά και εξοπλισμό για την αποθήκευση, συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων.
  • ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ Αφοι
  • «ΚΟΡΦΗ Α.Ε.»
  • Κούζας Γεώργιος
  • Κουτσιαρή Μύλοι
  • Κόντος Νίκος – Κρεοπωλείο
  • Κτήμα ΑΔΑΜΟΥ
  • Κτήμα ΚΟΥΡΤΗ
  • Κτήμα ΠΑΝΤΟΥΛΗ
  • Κτήμα ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
  • Μπαρδάκης Γεώργιος & Μαρία Ο.Ε.
  • «OLYMP» – Κωνσταντόπουλος Α.Ε.
  • «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» Ζαχαροπλαστείο
  • Πτηνοτροφεία ΣΥΡΑΝΙΔΗ
  • Σωματείο Αρτοπωλών ΠΙΕΡΙΑΣ
  • Σωματείο Κρεοπωλών ΠΙΕΡΙΑΣ
  • Σώμα Εθελοντών Σαμαριτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για την πολύτιμη προσφορά τους στην διανομή των τροφίμων
  • «ΤΡΥΦΩΝ Α.Ε.» – Τρύφων Μανουλακούδης Α.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΤΣΕΣ...



Τα τελευταία χρόνια πολλά της ημέρας,από τις πιο καυτές Αγιοβασιλίτσες που έχετε συναντήσει.! Μην χάσετε με τίποτα το δεύτερο μέρος, καθώς τα πράγματα προβλέπονται ακόμη πιο εντυπωσιακά, και αποκαλυπτικά...

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ώρα 11.00 πμ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ Δ.Ε.Η.

Να δείξουμε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μας.

Η Λαϊκή Επιτροπή θα παραδώσει τους λογαριασμούς
που πληρώθηκαν μέσω τραπεζών.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Να μη κοπεί σε κανέναν το ηλεκτρικό ρεύμα.
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


ΟΛΟΙ την Πέμπτη 29 Δεκέμβρη ώρα 11.00 πμ μπροστά στη ΔΕΗ
Για μια δυναμική λαϊκή κινητοποίηση κατά την παράδοση των λογαριασμών.
Η Λαϊκή Επιτροπή
Κέντρου-Αστικών-Εργ. Κατοικιών.

Περίεργα παιχνίδια παίζει μερικές φορές η ζωή.


Στη Λεωφόρο Συγγρού δεν είναι μυστικό ότι ακούγεται ήδη ως απώτατο χρονικό όριο για τη διεξαγωγή εκλογών η 8η Απριλίου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία μόνο τυχαία δεν είναι.

Να... σας θυμίσουμε ότι στις 8 Απριλίου 1990 ανέβηκε στην εξουσία η ΝΔ με αρχηγό της τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Σκεφτείτε λοιπόν στις 8 Απριλίου 2012 η ΝΔ να κερδίσει ξανά τις εκλογές με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά αυτή τη φορά. Είναι να μην χαμογελάσεις ;

Συγχαρητήρια για την επανεκλογή του Δ.Φόλιου στο Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ


Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον συγχωριανό μου, Διονύσιο Φόλιο, για την επανεκλογή του, για τρίτη φορά, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΕΓΕΣ και να του ευχηθώ να έχει πάντοτε επιτυχίες.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Δίου-Ολύμπου

Πέτρος Κιάφας

Ο προϋπολογισμός του 2012, στην τελευταία φετινή συνεδρίαση του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Δίου-Ολύμπου για το 2011 θα είναι ειδική και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στο Λιτόχωρο.

Στη συνεδρίαση αυτή που θα γίνει στην αίθουσα του Δ.Σ., δίπλα από το ναυτικό μουσείο, στις 6.00 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο θα συζητήσει διεξοδικά επί του προϋπολογισμού του δήμου για το έτος 2012 και στη συνέχεια θα αποφασίσει σχετικά.

Εισηγητές του σχεδίου προϋπολογισμού θα είναι ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Φαρμάκης, καθώς επίσης και ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου.

έκριναν ανειλικρινή τη δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για το έτος 2010



Οι ορκωτοί λογιστές που ξεσκόνισαν το πόθεν έσχες των βουλευτών έκριναν ανειλικρινή τη δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για το έτος 2010 (χρήση 2009) μετά τον ... επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών, καθώς και στον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955, 87 ευρώ τα 150.000 από τα οποία δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων.

Δεν έχει δηλώσει το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του.

Έχει το 50% της επικαρπίας ενός αγροτεμάχιου στην Αμάρυνθο 1.276 και 745 τμ αντίστοιχα που αποκτήθηκαν το 1983 και 1986 , την επικαρπία του 50% σπιτιού στον Κόρφο Κορινθίας 147 τμ που αποκτήθηκε από αγορά το 1994, δύο διαμερίσματα 59 και 142 τμ στην Κόμνα Τράκα που το αγόρασε το 2004 , ενώ η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη έχει από γονική παροχή ένα διαμέρισμα στο Χαλάνδρι 130 τμ.

Το ζεύγος δεν έχει καμία μετοχή ενώ ο ίδιος εμφανίζει να έχει μόνο 4297 ευρώ στην Εθνική τράπεζα , 7.000 ευρώ από δάνεια που έχει πάρει από Eurobank και Πειραιώς το πρώτο επισκευαστικό και το δεύτερο καταναλωτικό!

Η δε σύζυγος φέρεται να διαθέτει όλα και όλα 225 ευρώ στην City Bank. (καταραμένη φτώχεια)!

Τι αυτοκίνητο δηλώνει; Ένα αυτοκίνητο 700 κυβικών που αγόρασε το 2007.

Με πτώση της εκτιμώμενης αξίας του, κλείνει η χρονιά για το Facebook.



Σύμφωνα με το Sharespost, η αξία του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης υπολογίζεται κοντά στα... 75,2 δισ. δολάρια, χαμηλότερη από το 82,5 δισ. που είχε αγγίξει το φετινό καλοκαίρι.

Η αντίστοιχη αξία του Twitter εκτιμάται κοντά στα 9 δισ. δολάρια.

Η αξία της μετοχής του Facebook στο Sharespost έπεσε από τα 33 δολάρια στα 32, αλλά παράλληλα παραμένει η πιο 'ενεργή' στο online χρηματιστήριο του Sharespost...

Άσχημα τα νέα από τη Χίο



καθώς μια εφημερίδα που άνετα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κόσμημα για τον επαρχιακό Τύπο, μπαίνει στο σκοτεινό τούνελ των ... δυσμενών εργασιακών αλλαγών και της μετατροπής της σε εβδομαδιαίο φύλλο. Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση, από την οποία μάθαμε τα δυσάρεστα νέα:




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΙΟΥ

Καλή χρονιά με απολύσεις και αλλαγή εργασιακών σχέσεων στην εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο επιχειρηματίας και εκδότης του συγκροτήματος ΑΛΗΘΕΙΑ μ’ αφορμή την καπιταλιστική οικονομική κρίση και αξιοποιώντας το βάρβαρο αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο που δημιούργησε το πολιτικό προσωπικό του συστήματος ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ προχωρά από την 1η Γενάρη 2012 σε μετατροπή της καθημερινής έκδοσης της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε εβδομαδιαία ανατρέποντας τη ζωή των εργαζομένων της.
Με την πολιτική του διαίρει και βασίλευε με κατ’ ιδίαν συζητήσεις μαζί τους, με τους ηθικούς εκβιασμούς και τις απειλές για απόλυση έχει επιβάλει στους εργαζόμενους του να δουλεύουν είτε με μειωμένο μισθό είτε με 4-ωρη εργασία και μείωση μισθού ενώ είχε προχωρήσει σε απόλυση εργαζόμενου και αντικατάσταση του από επιδοτούμενο άνεργο του ΟΑΕΔ. Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια άφηνε απλήρωτους τους εργαζόμενους για μήνες…
Οι εργαζόμενοι της ΑΛΗΘΕΙΑΣ - όπως και κάθε επιχείρησης – δεν είναι υπεύθυνοι αφού δε συμμετείχαν στα κέρδη της ούτε στα επενδυτικά σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης, ούτε στα δάνεια, ούτε στις επιχορηγήσεις της και κατά συνέπεια δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν την κρίση της και τις ζημιές της.
Οι εργαζόμενοι ήταν και παραμένουν εργαζόμενοι που αγωνίζονται να επιβιώσουν πουλώντας σκληρά την εργατική τους δύναμη απαιτώντας σταθερό μισθό, 8ωρο, ασφάλιση με βάση τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο επίσης καταδικάζει την παράνομη μετατροπή της μόνιμης πενθήμερης εργασίας σε μία εργάσιμη μέρα που επιβάλλει σε 4 εργαζόμενους ανάμεσα τους και στην πρόεδρο του σωματείου και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χίου.

Απαιτούμε:

· Την ανάκληση όλων των αντεργατικών μεθοδεύσεων σε βάρος των συναδέλφων

· Καμιά αλλαγή εργασιακής σχέσης

· Άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων

· Μόνιμη και σταθερή δουλειά με βάση τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Καλούμε το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ καθώς και τα πρωτοβάθμια σωματεία να εκφράσουν αγωνιστικά την αλληλεγγύη τους για την αποτροπή των αντεργατικών μεθοδεύσεων της επιχείρησης ΑΛΗΘΕΙΑ.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος: Στέλλα Αμπαζή
Η γραμματέας: Μαρίνα Κυριάκου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η έκδοση κάρτας VIP της ΝΔ.


Ήδη έχουνε μπει στη δεύτερη φάση της υλοποίησης του σχεδιασμού, καθώς οι ανάγκες για έσοδα στο ταμείο είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Στελέχη του κόμματος της... αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν ότι εάν το εγχείρημα συναντήσει μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο, τότε είναι πιθανό να εκδοθεί μεγαλύτερος αριθμός προκειμένου να υπάρξουν και περισσότερα έσοδα.

Οι κάτοχοι της κάρτας αυτής, η οποία θα αποτιμάται στα 1.000 και 2.000 ευρώ, θα μπορούν να επωφεληθούν μιας σειράς προνομίων, ένα από τα οποία θα είναι να μπορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να δειπνούν μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ούτε γιορτές ούτε αργίες καταλαβαίνουν τα «κοράκια» των οίκων αξιολόγησης


και... προειδοποιούν πως το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα είναι ... εξίσου δύσκολο, όσο και κρίσιμο, για την Ευρωζώνη και για τις ευρωπαϊκές οικονομίες. Σταθερές και μη, υγιείς και «προβληματικές»!

Μετά τη Moody’s, στο report της εν όψει της νέας χρονιάς, ήρθε η σειρά και της Standard & Poor's να ανακοινώσει πως μέσα στον Ιανουάριο θα έχει δημοσιοποιήσει την «ετυμηγορία» της για την πιστοληπτική αξιολόγηση 15 χωρών - μελών της Ευρωζώνης. Προσοχή: όχι και των 17, προφανώς γιατί η αξιολόγηση Γαλλίας και Γερμανίας θα γίνει σε διαφορετική φάση, καθώς αν μη τι άλλο πρόκειται για ιδιαίτερα «λεπτό» θέμα.

Μάλιστα, την είδηση περί ανακοίνωσης των νέων αξιολογήσεων της Ευρωζώνης τον Ιανουάριο επιβεβαίωσε και αξιωματούχος της Κομισιόν, ο οποίος τόνισε ότι οι ιθύνοντες της S&P δεσμεύτηκαν πως θα ειδοποιήσουν εγκαίρως (;) τις κυβερνήσεις όσων χωρών αλλάξει η αξιολόγηση.

Πρακτικά, δηλαδή, όλων, καθότι στις 6 Δεκεμβρίου η S&P είχε προειδοποιήσει πως επίκειται υποβάθμιση των χωρών - μελών της Ευρωζώνης, εάν η Σύνοδος Κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου δεν κατέληγε σε «σαφή, αποτελεσματικό και τελικό τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης χρέους στην Ευρώπη».

Και φυσικά, αμέσως μετά τη Σύνοδο, οι ίδιες πηγές του οίκου αξιολόγησης είχαν χαρακτηρίσει «μη επαρκείς» τις αποφάσεις των Ευρωπαίων ηγετών...

Να σημειωθεί ότι και οι άλλοι δύο οίκοι αξιολόγησης έχουν προειδοποιήσει με υποβαθμίσεις τις ευρωπαϊκές οικονομίες, με τη Moody's να επιβεβαιώνει μεν, παραμονές Χριστουγέννων, την ανώτατη αξιολόγηση της Αυστρίας, αλλά να σημειώνει πως θα «επανελέγξει» τις αξιολογήσεις και των 27 κρατών της ΕΕ στο πρώτο τρίμηνο του 2012 και τη Fitch Ratings να έχει ήδη θέσει -από την περασμένη εβδομάδα- σε καθεστώς επιτήρησης με προοπτική υποβάθμισης τη Γαλλία (!) και τουλάχιστον έξι χώρες της Ευρωζώνης.

Το φόβο του τερματοφύλακα πριν το πέναλτι αισθάνονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


καθώς αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις τα δυο τρίτα της σημερινής Κοινοβουλευτικής Ομάδας-μεταξύ αυτών και ... κορυφαίοι υπουργοί-θα μείνουν εκτός Βουλής. Το κυβερνών κόμμα όχι απλώς δείχνει να χάνει, για παράδειγμα, το σύνολο των μονοεδρικών στις οποίες σάρωσε το 2009, αλλά να κινδυνεύει να μείνει χωρίς έδρα σε δυεδρικές, ακόμα και σε τριεδρικές περιφέρειες, όπως π.χ. στη Λέσβο.

Στην Α΄ Αθηνών, για παράδειγμα, το ΠΑΣΟΚ, ιδίως εάν η προσεχής Βουλή αποτελείται από περισσότερα των πέντε κομμάτων που είναι σήμερα, ενδέχεται να εκλέξει τρεις μόλις βουλευτές. Να μείνουν δηλαδή εκτός Βουλής ακόμα και κορυφαίοι υπουργοί ή «δελφίνοι», καθώς στο ψηφοδέλτιο, πέραν των υπαρχόντων βουλευτών θα προστεθούν η πρώτη σε δημοτικότητα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος – αν και τελευταία ακούγεται ότι σκέφτεται για την υποψηφιότητά του και την περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε προ διμήνου για λογαριασμό νέου υποψήφιου-και στην οποία δεν περιλαμβάνεται το όνομα της Φώφης Γεννηματά-προηγούνταν κατά σειρά Κώστας Σκανδαλίδης, Άννα Διαμαντοπούλου-με μικρή διαφορά-και Χρήστος Παπουτσής. Σοβαρά, δηλαδή, κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός Βουλής οι νυν βουλευτές Νάσος Αλευράς, Θανάσης Τσούρας, Σπύρος Κουβέλης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου-αν και σύμφωνα με τη μέτρηση «δίνει μάχη»-και η ηθοποιός Πέμη Ζούνη.

Στη Β΄ Αθηνών, όπου ισχύει σχεδόν η απλή αναλογική (το εκλογικό μέτρο είναι λίγο μεγαλύτερο από το 3,54%), το ΠΑΣΟΚ, αναλόγως των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή, με τα σημερινά δεδομένα θα εκλέξει γύρω στους 7 βουλευτές από τους είκοσι που εξέλεξε στην προηγούμενη Βουλή και από τους οποίους δύο (Σοφία Σακοράφα και Γιάννης Δημαράς) έχουν ήδη ανεξαρτητοποιηθεί.

Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας θα προστεθεί και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος θα δώσει εκ νέου μάχη για την πρωτιά με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Άγνωστο αν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι όλοι οι νυν βουλευτές, καθώς η Βάσω Παπανδρέου αφήνει ανοιχτά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις όλα τα ενδεχόμενα για τη στάση της στο εξής( πολλά θα εξαρτηθούν αποό τον νέο αρχηγό) , ο Μίμης Ανδρουλάκης δήλωσε-σε μια παρέμβαση για την οποία παραλίγο να διαγραφεί- ότι είναι «φιλοξενούμενος» στο χώρο, ο Τηλέμαχος Χυτήρης εμφανίζεται απογοητευμένος κ.λ.π. Ειδικά στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ εκλέξει επτά βουλευτές, κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ακόμα και δυο νυν υπουργοί.

Στην Α΄ Πειραιά το ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει έναν βουλευτή, με τον Δημήτρη Καρύδη να δίνει μάχη με τον Μανόλη Μπετενιώτη, ενώ τα υπόλοιπα στελέχη του προηγούμενου ψηφοδελτίου έχουν σχεδόν…εξαφανιστεί! Στην Β΄ Πειραιά, από τρεις βουλευτές που διαθέτει σήμερα (Δημήτρης Λιντζέρης, Γιάννης Διαμαντίδης, Γρηγόρης Νιώτης) θα εκλεγούν δυο, ενώ άγνωστο είναι εάν θα είναι υποψήφιος και σε ποια περιφέρεια ο πρώην νομάρχης Γιάννης Μίχας –ο ίδιος διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος .

Στην Α΄ Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει κάτι παραπάνω από τους μισούς βουλευτές που διαθέτει σήμερα, δηλαδή τρεις ή τέσσερις. Ο υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης και οι βουλευτές Χρύσα Αράπογλου (πηγαίνει καλά, λόγω και της κριτικής της στάσης στην κυβέρνηση), Σπύρος Βούγιας και Εύα ΚαΪλή, όπως και η αντικαταστάτρια του Θωμά Ρομπόπουλου, Βούλα Τεκτονίδου, θα δώσουν μάχη για μια ή δυο έδρες. Στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Θεσσαλονίκης ενδέχεται να είναι νέοι υποψήφιοι ο Στέλιος Αγγελούδης, πολύ στενός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Παπαστεργίου, ο πρώην δήμαρχος Νεάπολης Νάκης Λαδόπουλος, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας. Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ Σούμπασης, θα είναι υποψήφιος στη Φλώρινα διεκδικώντας τη θέση του Γιώργου Λιάνη.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αν είναι υποψήφιος με σταυρό, προσανατολίζεται στην περιφέρεια Αττικής. Πηγές της Ιπποκράτους επιμένουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αλλά η σύζυγός του Χριστίνα Χριστοφάκη, ενώ ο διαγραφείς Βασίλης Οικονόμου, θα είναι υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
Στο επικρατείας

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αν το κόμμα στις εκλογές οδηγήσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε μια τέτοια περίπτωση το πιθανότερο είναι να τοποθετηθεί στο Επικρατείας και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αναλόγως των εξελίξεων και των εσωκομματικών διεργασιών ακούγεται ότι στο Επικρατείας ενδέχεται να είναι και ο πρώτος τη τάξει υπουργός Δημήτρης Ρέππας. Αν το ΠΑΣΟΚ το οδηγήσει στις εκλογές άλλος αρχηγός, το Επικρατείας-όπως και κατά τόπους ψηφοδέλτια-αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικά.

Ο νέος αρχηγός

Ούτως ή άλλως, πάντως, η σύνθεση των ψηφοδελτίων και η δυναμική τους θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τον αρχηγό που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Ένας από τους λόγους ,μάλιστα, που οι «δελφίνοι» δεν επιθυμούν την «διαρχία» είναι ότι τα ψηφοδέλτια δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τα διαμορφώσει ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά εκείνος εξ αυτών που θα εκλεγεί πρόεδρος.

Καζάνι που βράζει είναι ο τομέας της υγείας


ενώ τη δραματική κατάσταση που διαμορφώνεται στις επιχειρήσεις που προμηθεύουν τα νοσοκομεία και ... η οποία αποδεικνύεται από τη συρρίκνωση των τζίρων, έρχεται να επιβαρύνει η ανυπαρξία ρευστότητας, για την οποία σε σημαντικό βαθμό ευθύνεται ο κύριος πελάτης τους, το ελληνικό Δημόσιο.

Οι προμηθευτές, ως αντίδραση αλλά και ως μέσο πίεσης αποφάσισαν να σταματήσουν την αποστολή υλικών προς τα νοσοκομεία - κακοπληρωτές, ως μια πρώτη κίνηση. Έτσι, με επιστολή τους προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, οι πρόεδροι των συλλόγων ΣΕΠ, ΠΑΣΥΠΟΥ και ΠΑΣΥΠΙΕ κοινοποιούν την πρόθεσή τους να σταματήσουν από τις 9 Ιανουαρίου τις προμήθειες προς τα νοσοκομεία Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» , Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Π.Γ.Ν. «Αλεξανδρούπολης», Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Π.Γ.Ν. «Λάρισας» και «Κωνσταντοπούλειο», Γ.Ν.Ν. Ιωνίας «Η Αγία Όλγα».

Ειδικότερα, προειδοποιούν ότι, σε περίπτωση που μέχρι το τέλος του χρόνου δεν αποπληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές, θα αναγκαστούν σε πρώτη φάση, να διακόψουν την επί πιστώσει τροφοδοσία των νοσοκομείων, τα οποία είναι μακράν τα πιο ασυνεπή.

Επίσης, σε άλλη επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, οι προμηθευτές απευθύνουν έκκληση, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εξοφλήσεις και σημειώνουν πως τα στρατιωτικά νοσοκομεία βρίσκονται σε αδυναμία αποπληρωμής των τεράστιων χρεών τους προς τους προμηθευτές από το 2006, αλλά και παλαιότερα

Η επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά στον Alpha, άνοιξε τον χορό της ονοματολογίας στην Κάντζα.


Και ανάμεσα στα άλλα ηχηρά ονόματα που ακούγονται, μαθαίνουμε ότι... σε ρόλο συμβούλου προγράμματος, θα προωθηθεί και η Αννίτα Πάνια. Ο επιχειρηματίας συμμετέχει, πλέον, στις συσκέψεις για τον προγραμματισμό του καναλιού. Η μεταβίβαση από τους Γερμανούς, του RTL, αναμένεται να γίνει μετά τον Ιούνιο του 2012.

Ευχές θέλησε να δώσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο twitter ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου



ωστόσο μάλλον βρήκε την ευκαιρία να τα χώσει με το γάντι σε όσους τον... «κράζουν» κατά καιρούς.
O πρώην τσάρος της οικονομίας ανέβασε χθες βράδυ μήνυμα, στο οποίο ανέφερε «Xρόνια πολλά σε όλους και ειδικά σε αυτούς που δεν μας αγαπάνε» και το τι ακολούθησε από σχόλια χρηστών του twitter μπορεί καθένας να το φανταστεί… με τους πολίτες να ανταποδίδουν δεόντως τη «μπηχτή» του υπουργού Περιβάλλοντος.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δε θα αναρωτηθεί αυτή τη φορά το «γιατί» τα σχόλια έπεσαν βροχή…

Επαναλαμβάνεται η ιστορία των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη για το Βατοπέδι.

Οι Δικαστές (η Ανακρίτρια και μέλη του Συμβουλίου Εφετών), είναι αποφασισμένοι να παραιτηθούν.
Δεν... τους έφθαναν οι έξωθεν παρεμβάσεις (Ρωσία, όπου ο αθεόφοβος Εφραίμ ενέταξε στην προεκλογική καμπάνια του Πούτιν την Αγία Ζώνη), δέχτηκαν καίρια χτυπήματα κι από θεσμικούς παράγοντες της χώρας τους.
Πέρα από το παπαδαριό που συσπειρώθηκε περί τον Εφραίμ, και την ωμή παρέμβαση Καρατζαφέρη (αλλά και του διαπλεκόμενου Τύπου), εναντίον τους κατ΄ουσίαν, στράφηκε κι ο Πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο οποίος από την μια καταδίκαζε την Ρωσική παρέμβαση, κι από την άλλη παρενέβαινε ο ίδιος, μιλώντας για μέτρο - την προφυλάκιση- που πρέπει να λαμβάνεται με φειδώ και για "εξαιρετικές περιπτώσεις".
Οι Δικαστές μετά από όλα αυτά , από χθες μιλούν μεταξύ τους, ανταλλάσσουν απόψεις, και δείχνουν αποφασισμένοι αύριο να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, δυσαρεστημένοι ακόμη κι απ αυτό το ίδιο το σωματείο τους, που κατά την γνώμη τους θα έπρεπε να εκδώσει ανακοίνωση χωρίς κανένα ενδοιασμό, για την προφυλάκιση και την οποιαδήποτε τυχόν παρέμβαση στο έργο τους ...

Νέα κίνητρα και ευεργετήματα παρέχει το υπουργείο Οικονομικών στους οφειλέτες του δημοσίου


προκειμένου να διευθετήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους, τα οποία ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 42 δις ευρώ.
Όπως αναφέρεται στο ειδησεογραφικό site " Pheme.gr" με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΠΝΠ),που θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες το υπουργείο Οικονομικών προσφέρει πληθώρα ευεργετημάτων στους οφειλέτες του Δημοσίου για την τμηματική καταβολή των χρεών τους.

Στους οφειλέτες παρέχεται μεταξύ άλλων η δυνατότητα ρύθμισης όλων των ληξιπρόθεσμων χρεών τους, την καταβολή των οφειλών σε 60 (μικρότερες) μηνιαίες δόσεις, γενναίες απαλλαγές των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και τη χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας κατά τη διάρκεια της ρύθμισης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε άρθρο της σχετικής ΠΝΠ προβλέπεται ότι "Ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, καθώς και υπέρ τρίτων, βεβαιωμένες στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) ή στα Τελωνεία του Κράτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), ρυθμίζονται και καταβάλλονται ως ακολούθως:

α) Εφάπαξ, με απαλλαγή 100% από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.

β) Σε 2-12 μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή 90% των προσαυξήσεων.

γ) Σε 13-24 δόσεις, με απαλλαγή 75% από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.

δ) Σε 25-36 δόσεις, με απαλλαγή σε ποσοστό 60% των προσαυξήσεων.

ε) σε 37-48 δόσεις, με απαλλαγή σε ποσοστό 45% των προσαυξήσεων.

στ) σε 49-60 δόσεις, με απαλλαγή σε ποσοστό 25% των προσαυξήσεων".

Όπως αναφέρεται στην παράγραφο 11, του σχετικού νομοσχεδίου, "η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στη ρύθμιση πρέπει να κατατεθεί μέχρι 31 Ιανουαρίου 2012 στην αρμόδια ΔΟΥ ή Τελωνείο όπου είναι βεβαιωμένες οι οφειλές".

Ωστόσο, σύμφωνα με την παράγραφο 16, "με απόφαση του υπουργού Οικονομικών μπορούν να ρυθμίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις υπαγωγής στην παρούσα ρύθμιση και μετά την 31η Ιανουαρίου 2012, καθώς και κάθε ειδικότερο θέμα εφαρμογής αυτής".

Στα ευεργετήματα που προσφέρονται στους οφειλέτες του Δημοσίου περιλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα ρύθμισης χρεών "που τελούν σε αναστολή είσπραξης", ή οφειλές έχουν υπαχθεί σε άλλες ρυθμίσεις χρεών, η χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας "μηνιαίας διάρκειας", και φυσικά η αναστολή ποινικών διώξεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα εδάφια 1 και 2 της παραγράφου 14, στη ρύθμιση υπάγονται, εάν ζητηθεί από τον οφειλέτη, "οι οφειλές που τελούν σε αναστολή είσπραξης", καθώς και "οι οφειλές που έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής κατά τις διατάξεις των άρθρων 13-21 του ν.2648/1998", καθώς και "οι οφειλές που έχουν υπαχθεί σε άλλη ρύθμιση, των οποίων οι όροι τηρούνται κατά την υποβολή του αιτήματος".

Σύμφωνα με την παράγραφο 15, "κατά τη διάρκεια της ρύθμισης και εφόσον τηρούνται με συνέπεια οι όροι αυτής", προσφέρονται τα εξής ευεργετήματα:

α) Χορηγείται στους υπόχρεους αποδεικτικό ενημερότητας μηνιαίας διάρκειας, εφόσον συντρέχουν οι λοιπές προϋποθέσεις του άρθρου 26 του ν.1882/1990, όπως ισχύει.

β) Αναστέλλεται η ποινική δίωξη σε βάρος των υπευθύνων κατά τις διατάξεις του άρθρου 25 του ν.1882/1990, όπως ισχύει σήμερα και αναβάλλεται η εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε ή εφόσον άρχισε η εκτέλεση της διακόπτεται.

γ) Αναστέλλεται η συνέχιση της διαδικασίας της αναγκαστικής εκτέλεσης επί κινητών ή ακίνητων με την προϋπόθεση ότι η εκτέλεση αφορά μόνο χρέη που ρυθμίζονται με τις διατάξεις αυτού του άρθρου. Η αναστολή αυτή δεν ισχύει για κατασχέσεις που έχουν επιβληθεί στα χέρια τρίτων ή έχουν εκδοθεί οι σχετικές παραγγελίες, τα αποδιδόμενα όμως ποσά από αυτές λαμβάνονται υπόψη για την κάλυψη δόσης ή δόσεων της ρύθμισης, εφόσον δεν συμψηφίζονται με άλλες οφειλές που δεν έχουν ρυθμιστεί. Αν ο οφειλέτης απολέσει το ευεργέτημα της ρύθμισης, τα μέτρα που έχουν ανασταλεί συνεχίζονται.

Σε φάση κρίσιμης διαπραγμάτευσης με τον τρόικα εισέρχεται η κυβέρνηση Παπαδήμου από τις 16 Ιανουαρίου



με την ατζέντα να περιλαμβάνει τις δυσλειτουργίες του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και τα ζητήματα της εφεδρείας, περικοπής μισθών και συντάξεων και τα...

εργασιακά -που αποτελούν ταυτόχρονα «αγκάθι» για τις εσωτερικές ισορροπίες της συγκυβέρνησης.

Το οικονομικό επιτελείο επιχειρεί την ίδια στιγμή να συγκρατήσει το φετινό έλλειμμα κοντά στο 9% προς αποφυγή της λήψης πρόσθετων μέτρων, παρόλο που, όπως σημειώνει το Mega, θεωρείται πως δύσκολα μπορεί να καλυφθεί η «τρύπα» των περίπου 3 δισ. ευρώ.

Η τρόικα «δείχνει» για τις δημοσιονομικές αποκλίσεις τις δυσλειτουργίες του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και το θέμα αυτό μαζί με την είσπραξη ληξιπρόθεσμων χρεών θα αποτελέσουν ένα από τα κεντρικά ζητήματα της διαπραγμάτευσης, με τους πιστωτές να αναμένουν άμεσα αποτελέσματα από το κυνήγι της φοροδιαφυγής και των οφειλετών του Δημοσίου.

Επί τάπητος θα τεθεί το ζήτημα της εφεδρείας με την τρόικα να απαιτεί ενίσχυση του μέτρου εντός του 2012, έχοντας ανοίξει και «παράθυρο» απολύσεων. Επίσης, μένει να διαπιστωθεί πώς θα δρομολογηθούν οι νέες περικοπές μισθών σε ένστολους, δικαστικούς, διπλωμάτες, γιατρούς του ΕΣΥ και πανεπιστημιακούς.

Στα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων ανήκουν τα εργασιακά-ασφαλιστικά, ανάμεσά τους η συμφωνία που ζητά η τρόικα με συνδικάτα-εργοδότες και για τους κατώτατους μισθούς, καθώς και οι περικοπές των επικουρικών συντάξεων, αλλά και τα προνοιακά επιδόματα, ενώ υπάρχουν και εκκρεμμότητες στο πεδίο των κλειστών επαγγελμάτων.

Στο φορολογικό, «αγκάθι» αποτελεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η απαίτηση της τρόικας για μείωση ή και κατάργηση των φοροαπαλλαγών για επιχειρήσεις και ΦΠΑ, όπως επίσης η πίεση για διεύρυνση της βάσης φορολόγησης των ακινήτων, που θα φέρει νέα αύξηση των επιβαρύνσεων τόσο στη κατοχή όσο και στην αγορά...

Στέλνει με αυτόν τον τρόπο τις ευχές της στους θαυμαστές της.

Η φουσκωμένη κοιλιά της είναι ζωγραφισμένη ανάλογα με το πνεύμα των ημερών. Ο λόγος για τη Hilary Duff η οποία ζει τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της περιμένοντας το πρώτο της παιδί. «Καλές γιορτές και από τους τρεις μας» ανέφερε η ηθοποιός εννοώντας φυσικά και το αγέννητο μωρό της.

Οι πιο sexy Άγιο - Βασίληδες














Γνωστός στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα από τη θητεία του στην Premier League και την Bundesliga

ο Ουκρανός στράικερ Αντρέι Βορονίν, που αγωνίζεται πλέον στην Ντιναμό Μόσχας, είπε να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του ρωσικού πρωταθλήματος, κάνοντας διακοπές στο πάντα ηλιόλουστο Μαϊάμι.


Από το πλευρό του, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η ξανθιά «οπτασία» που λέγεται Γιούλια. Η σύζυγος του Ουκρανού ποδοσφαιριστή έχει κλέψει τα βλέμματα με τη σέξι παρουσία της στις παραλίες, «τρελαίνοντας» τους άντρες με τα οφθαλμοφανή προσόντα της.

Τυχερός λοιπόν ο Αντρέι... Έχει και αυτήν την κούκλα δίπλα του και απολαμβάνει και τον «παχυλό» μισθό των ζάμπλουτων Ρώσων!





ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ....

Ποια αεροπορική εταιρεία διαθέτει τις πιο καλοντυμένες και όμορφες αεροσυνοδούς στον κόσμο;

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και αποφασίστε!

South Korea, Korean Air

South Korea, T’way Airlines

United Arab Emirates, Emirates Airlines

United Arab Emirates, Ethiad Airlines

United States, Pan American World Airlines

Belgium, Brussels Airlines

Canada, Porter Airlines

Brazil, Azul Brazilian Airlines

Hungary, Wizz Air

Latvia, Air Baltic

Ukraine, Windrose Airlines

Netherlands, Martinair

Jordan, Royal Jordanian Airlines

France, Air France

Finland, Finnair

Indonesia, Pelita Air

Australia, Australian Airlines

Vietnam, Vietnam Airlines

Slovakia, Sky Europe

Germany, Lufthansa

Germany, Lufthansa

Germany, Air Berlin

Bolivia, AeroSur