PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αχ αυτή η ΠΙΕΡΙΑ μου, που όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, όλο λέω θα τα αφήσω κι όλο, ξανά και ξανά, εκεί εγώ. Να θέλω τα καλύτερα κι ας μην κάποιοι εκεί έξω τα αξίζουν. Αχ αυτή η Πιερία μου, που της αξίζουν τα καλύτερα, μα τα καλύτερα δεν έρχονται. Γιατί; Μα οι άνθρωποι. Ξέρεις πως άνθρωποι ή οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκα, είναι σαν τα μούτρα μου; Χαχαχαχαααα Κι εγώ πληγώνομαι, που θέλω και θέλω και θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου. Έ, δεν είμαι πλεονέκτης; Βέβαια και είμαι. Και άκου να σου πω. Της Πιερίας της αξίζουν τα μεγάλα. Της αξίζουν τα όμορφα. Της αξίζουν τα ωραία και καλύτερα. Όμως… Όμως, κοίτα γύρω και θα δεις. Κι αν δεν δεις, απλά ρώτα. Πήγαινε στον πεζόδρομο και ρώτα να σου πουν, ποιος φταίει και η Κατερίνη, ο βορράς ή ο νότος είναι στα μαύρα χάλια τους και τότε… Τότε θα καταλάβεις πως στον τόπο μας βασιλεύει το μέτριο και η μετριότις. Χάλια. Και θέλεις κι αύριο; Αχ αυτή η Πιερία μου… Που όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει…

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ...

Το προεδρείο της Επιτροπής Ασφαλείας και Αντιμετώπισης Βίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Στο κέντρο ο Πρόεδρος της Στέργιος Μπουσνάκης και αριστερά και δεξιά Τάκης Αδαμόπουλος και Δημήτρης Κεραηλίδης αντίστοιχα μέλη της....
Ευρεία σύσκεψη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΒΙΑΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ,
στα Γραφεία της συγκάλεσαν τα μέλη της με τους ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ και τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΣΠ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Η περσινή δίδαξε πάρα πολλά ως ουσιαστικά δοκιμαστική περίοδος και για την φετινή πρέπει να επέλθει το άριστο στο κομμάτι αυτό της Ένωσης.
Η Συγκεκριμένη επιτροπή της ΕΠΣ ήταν μια προεκλογική δέσμευση του Προέδρου Δημήτρη Ελευθεριάδη, υλοποιήθηκε την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο και τώρα καλείται να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον τομέα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ, ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, μα και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ στα γήπεδα της γεωγραφικής περιφέρειας της Πιερίας.
Ο Πρόεδρος ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΠΟΥΣΝΑΚΗΣ με τα άλλα δύο μέλη της πρωτοπόρου αυτής επιτροπής ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, στην συγκεκριμένη σύσκεψη έθεσαν τις βάσεις μα και τη στρατηγική της νέας αυτής προσπάθειας.
Στη σύσκεψη ενεργό συμμετοχή είχαν και ο Αντιπρόεδρος ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ μα και ο ΚΩΣΤΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ο Γραμματέας της Ενώσεως, με την εμπειρία μα και τις ιδέες τους.
Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΕΠΣΠ είναι ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ., καθώς καμιά άλλη ΕΠΣ στην επικράτεια δεν έχει αντίστοιχη επιτροπή.
Να ακόμη μια πρωτιά για την νέα μα δραστήρια διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας και του Δημήτρη Ελευρεριάδη.

ΠΡΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΩΖΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.... ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΛΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΜΟΥ;;;;;;

Η Γεωπόνος ΈΛΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ και πρώτη επιλαχούσα Περιφερειακή Σύμβουλος, να με θυμηθείτε πως θα είναι η έκπληξη αυτής της θητείας της Κυρίας Σοφίας Μαυρίδου, ως συνεργάτης της.
Άλλωστε γνωρίζουμε πως τα των αγροτικών - κτηνοτροφικών ή καλύτερα της Περιφέρειας Πιερίας δεν υπάρχει άτομο που να τα γνωρίζει σαν εκείνην.
Η βοήθεια της θα είναι σημαντική στο πλευρό της κυρίας Αντιπεριφερειάρχου, δεδομένου ότι δυο γυναίκες συνεννοούνται αψόγως κι άψογα και ...καλυτερότερα!!!
Βέβαια το μεγάλο στοίχημα για την κυρία Ελευθεριάδου είναι να προσφέρει στο χωριό της τον Τρίλοφο, γιατί έχει ως σλόγκαν "πρώτα φροντίζω για το σπίτι μου ή το χωριό μου κι ύστερα σώζω την κοινωνία" κι εκείνη αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

ΑΓΕΠ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ;;;; ΙΔΩΜΕΝ....

Οι εικόνα μιλά μόνη της...
Επάνω οι γονείς και κάτω τα παιδιά τους...
Όλοι ευχαριστημένοι από τους ΑΓΕΠήτες...

Η Σεζόν 2014/15 είναι χρονιά για το ΜΠΑΣΚΕΤ της Πιερίας ΑΓΕΠ...
Φέτος είναι η χρονιά της ΑΓΕΠ, καθώς τα παιδιά έχουν ετοιμάσει για τα παιδιά τους ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...
Το μπάσκετ στην Πιερίας βρήκε το κάτι άλλο.
Η παράδοση πήγε περίπατο, γιατί την έκαναν κάποιοι "μαγαζάκι" τους πολιτικό και τώρα ήρθε η σειρά των εμπνευσμένων.
Άλλωστε όλα κρίνονται από τους ίδιους τους Αθλητές και τους συν αυτών...

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΓΑΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ, ΚΙ ΕΣΥ "ΠΑΤΕΡΑ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ...

Μας άφησε ο μέγας ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ, σεβαστό πρόσωπο της ΠΙΕΡΙΑΣ μου και ένδοξο μέλος της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας του τόπου μας και της Ελλάδας ολάκερης.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει....
Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του...

Αντί άλλων, το PIERIA GR παραθέτει απόσπασμα από δουλειά του ΣΦΙΠ, για τον ...Κυρ Βαγγέλη μας και τίποτα παραπάνω...
Βαγγέλης Καραφουλίδης: Τα γκολ που έβαζα στους αντίπαλους τερματοφύλακες και τους στεναχωρούσα ήταν το μόνο κακό που έπραξα στη ζωή μου…
Δήλωσε στα παιδιά του Συνδέσμου Φίλων Ιστορίας του Πιερικού την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου του 2012 και στον Γ. Λάλα…

Να κι ο πρόλογος…

"Είναι πολλές εκείνες οι στιγμές που εμείς οι φίλοι της Ιστορίας του Πιερικού μας ερευνώντας τις παλιές εποχές της αγαπημένης μας ομάδας, στεκόμαστε σε μορφές και σε στιγμές που σφράγισαν ανεξίτηλα της ιστορία του Πιερικού ποδοσφαίρου.
Μια από τις σημαντικότερες μορφές της έρευνας μας που αναδείχθηκε μέσα στο πέρασμα του χρόνου είναι ο ο Βαγγέλης Καραφουλίδης.
Από τα 19 του χρόνια γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο της ποδοσφαιρομάνας Πιερίας, άφησε την σφραγίδα σε τέσσερεις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που κατά σειρά είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και φυσικά ο νεογέννητος τότε και πολλά υποσχόμενος Πιερικός.
Προπονητής μετέπειτα κυρίως της εφηβικής ομάδας του Πιερικού ανέδειξε όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που μεγαλούργησαν τις δεκαετίες του ΄70 και του ΄80, με το Π στο στήθος τους.
Δικαίως κατέχει περίοπτη θέση στο πάνθεον της Ιστορίας του Πιερικού μας, αποτελεί πρεσβευτή του Πιερικού ποδοσφαίρου και μαζί με τους υπέροχους συμπαίκτες του αναδείχθηκαν ως οι ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ…
ΣΦΙΠ: Αξιότιμε Ευάγγελε Καραφουλίδη, πότε γεννήθηκες και ποια είναι η οικογενειακή σου κατάσταση.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ: Γεννήθηκα το 1934, είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά, τον Γιάννη και τον Κώστα ποδοσφαιριστή του Πιερικού της δεκαετίας του ΄80 και 5 εγγόνια…"

Καλό σου ταξίδι "Κυρ Βαγγέλη" του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ....

ker@ilidis