PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Απο τα εγκαίνια του Καταφυγίου της Πετρόστρουγκας



O Φορέας ΔιαχείρισηςΕθνικού Δρυμού Ολύμπου παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Καταφυγίου της  Πετρόστρουγκας,    που έγιναν την  Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι.
Το καταφύγιο της  Πετρόστρουγκας  βρίσκεται στην βορειοανατολική πλευρά του Ολύμπου, χτισμένο στα 1900 μέτρα  μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος   ρόμπολου.  Η ανάβαση   γίνεται  από τη τοποθεσία «Γκορτσιά» ( 14οχιλιόμετρο της διαδρομής Λιτόχωρο – Πριόνια)  μετά από 2.30 ώρες  περίπου πεζοπορικής διαδρομής, μέσα από ένα καλά σηματοδοτημένο μονοπάτι.
Το καταφύγιο μπορεί να φιλοξενήσει 60 άτομα, διαθέτει οργανωμένη κουζίνα και θα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης,  που έχει τη διαχείριση του.
Εκτός από υπαλλήλους του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  τοπικοί φορείς του Ν. Πιερίας και πλήθος μελών της ορειβατικής κοινότητας.
ΟΦορέας ΔιαχείρισηςΕθνικού Δρυμού Ολύμπου ιδρύθηκε το έτος 2002 με το Ν. 3044/2002 και άρχισε να λειτουργεί το 2003. Διοικείται από 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο όπου εκπροσωπούνται Φορείς της Κεντρικής Διοίκησης της Τοπ. Αυτοδιοίκησης και της Τοπ. Κοινωνίας. Οι αρμοδιότητες του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου καθορίζονται από το άρθρο 15 του Ν. 2742/99 και  μεταξύ άλλων είναι:  η ενημέρωση, εκπαίδευση και κατάρτιση του πληθυσμού σε θέματα διαχείρισης και προστασίας των περιοχής, η συστηματική παρακολούθηση των περιβαλλοντικών παραμέτρων της  προστατευόμενης  περιοχής κ.α..  Τα γραφεία του Φορέα βρίσκονται στο Λιτόχωρο (Μουσείο Φυσικής Ιστορίας).
Πληροφορίες  για το καταφύγιο της  Πετρόστρουγκας  στα γραφεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στο τηλέφωνο 2310 310649 ή ηλεκτρονικά στοinform@hrt.org.gr.
Πληροφορίες  για το Φορέα Διαχείρισης  Εθνικού Δρυμού Ολύμπου στο τηλέφωνο 23520/83000 και στην ιστοσελίδα του Φορέα :



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γδύσου, πρέπει να μιλήσουμε πολύ σοβαρά....
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΚΙ ΌΤΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΟΛΗ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ;
ΕΣΥ;;;;;;
"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, ΖΩΝΤΑ ΣΤΙΣ 10 ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΌΠΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ!
ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ WWW.DIONTV.GR ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ Σ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! 

Το νέο πρόσωπο που θα διεκδικήσει το Δήμο Πύδνας Κολινδρού


Ο Πολιτικός Μηχανικός από το Αιγίνιο Δημήτρης Παπάζογλου αναμένεται να είναι ένας εκ των βασικών διεκδικητών της θέσης του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού, στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στο Αιγίνιο και με πολλούς φίλους σ’ όλη την Βόρεια Πιερία, ο Δημήτρης Παπάζογλου ξεκίνησε ήδη τις πρώτες «βολιδοσκοπήσεις»  για τη συγκρότηση του βασικού «πυρήνα» του συνδυασμού του, αποκομίζοντας θετικά σχόλια για την απόφασή του. Μέχρι στιγμής ο ίδιος φαίνεται να «κρατά χαμηλά τη μπάλα», αναμένοντας τις όποιες εξελίξεις, ενώ συνεχώς ενημερώνεται για διάφορα θέματα που απασχολούν το Δήμο Πύδνας Κολινδρού.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΟΜΩΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ ΚΙ ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΟΣΑ ΠΑΝΕ. ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕ!

Έχω καιρό να γράψω για την όμορφη ΣΟΦΟΥΛΑ μας!
ΤΗΝ ΣΟΦΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΤΗΣ ...ΠΙΕΡΙΑΣ!
Το καλό μας το κορίτσι που παλεύει με το θηρίο μήπως και κάνει καλύτερη την Πιερία μου ή την πρώην Πιερία μου!
Βέβαια ξέρω, τώρα που την φέρνω στο προσκήνιο και την επικαιρότητα μπορεί ο άλλος να τα πάρει στο ...κράνος πάλι και να έχουμε άλλα!
ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΟΜΩΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ ΚΙ ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΟΣΑ ΠΑΝΕ. ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕ!

τι σου κάνει η κρίση...!!!





ΕΧΑΣΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0 ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΗ ΕΚΤΟΣ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ....


Κυριακή 18/11 - 15:00

 
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΥΙΑΣ -OTE TV)

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): 
Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Μαπούκου (74' Κοιλιάρας), Ντίνας (89' λ.τ Σεϊτάι), Γκούρτσας, Άντονι, Ντιόγκο, Ολισέ, Βουνκ (55' Βασιλαντωνόπουλος), Βοσκόπουλος.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): 
Κουτσαβασίλης, Κιάσσος, Τοντόροφ, Μπριλάκης, Καρακώστας, Σιάκκας, Ανάκογλου, Παρασκευαϊδης, Κοντός (89' Ράνιτς), Μπονέρης (84' Τσούτσης), Γκουγκουλιάς (90+3' Σερέτας).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννουλάκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Νενεκούμης, Καραγεώργος (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άντονι, Ντίνας, Ολίσε - Κιάσσος, Καρακώστας, Ανάκογλου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 85' Καρακώστας

Σχόλιο: Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς στην Πάτρα ανάμεσα στην τοπική Παναχαϊκή και τον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, με τα «λιοντάρια» να διαμαρτύρονται σε δύο φάσεις, ζητώντας πέναλτι σε ανατροπές του Κιάσσου και του Κόντου, ενώ  τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καρακώστα στο 85'.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΥΛΗΣ)

Στο 14' οριζόντιο δοκάρι ο Σερέπας

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Σύρος, Μπακάλης, Καλαμιώτης, Σταυροθανασόπουλος (88' Μπέκα), Αρκουμάνης, Πλαβούκος (86' Παπανίκου), Σερέπας, Πάνος (68' Ζαπαλάου), Προβατίδης.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): 
Κατσούλης, Ντα Σίλβα (54' Μαρουκάκης), Σταύρου, Αρβανίτης, Ρουσάκης, Χριστοφιλέας (61' λ.τ Πίκολο), Ντακόλ, Φαρινόλα (69' Κατσικογιάννης), Ατματσίδης, Μουσταφίδης, Καλτσάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λαμιάς, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρκουμάνης, Καλαμιώτης, Ζαπαλαου, Μπακάλης, Πλαβούκος - Αρβανίτης, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Μουσταφίδης.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 83' Ζαπαλάου

Σχόλιο: Μια ακόμα ισοπαλία για τον Θρασύβουλο, που έμεινε στο 0-0 με την Καλλιθέα στη Φυλή. Ισοπαλία που ήταν η 6η φετινή για τους «πράσινους» που ακόμα δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης. Από την άλλη, η Καλλιθέα παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι μακριά από τη νίκη και αναμένεται με ενδιαφέρον αν θα συνεχιστεί η στήριξη της διοίκησης στον τεχνικό Νίκο Παντέλη. Στα του ματς, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, αλλά ο Σερέπας στο 14' «σημάδεψε» το δοκάρι του Κατσούλη. Να σημειωθεί ότι οι "πράσινοι" τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ζαπαλάου στο 83', όπως και οι φιλοξενούμενοι καθώς ο Νίκος Παντέλης είχε κάνει τις τρεις αλλαγές αλλά λίγο πριν τη λήξη τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Μουσταφίδης.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ)

(10' Ντιαλό σουτ - 20' αυτ Γρομιτσάρης)

Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης): Παναγόπουλος, Γρομιτσάρης, Χαρτσιάς, Βλάχος, Σπαγής, Μπιτσάκος, Λαμπρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σιώκος, Ντιαλό, Γκεμίσης (75' Μανδύλης).

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς)
: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος (81' Κοζορώνης), Δασκαλάκης, Σαρρής,Ρομάνο, Μπουχαλάκης (73' Δωματάς), Ουέλινγκτον, Λαμπίν (54' Πλουσής), Χαντί, Ζαχόρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπορτζάρης (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδήμας, Σπανός (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιώκος - Τζανακάκης, Πίτσος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Βύζαντα και τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί άφησαν δύο βαθμούς στα Μέγαρα, αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, είχαν και οι γηπεδούχοι στο 87ʼ με τον πορτιέρο Αθανασίου να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Θωμά Βλάχου. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε μέσα σε ένα 10λεπτο, με τον Ντιαλό να κάνει το 1- 0 στο 10ʼ και τον Γρομιτσάρη με αυτογκόλ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στο 20ʼ.
ΚΑΒΑΛΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ («Α. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»)

Στο 75' δοκάρι ο Αναστασόπουλος

Καβάλα (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκακέ, Χλωρός (83' Κούμπρογλου), Ντος Σάντος, Αναστασόπουλος (85' Ποσίνκοβιτς), Μπρατσιάνι (62' Μιγιάτοβιτς).

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): 
Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Κονέ, Λιόσης, Τάουερ, Λούσιο (48' Ποκόνγκ), Βανγκέλι (77' Ντελέκος), Γέσιτς (88' Τζάκης), Χαϊκάλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρονικίδης (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζησιμόπουλος, Σινιοράκης (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αναστασόπουλος - Ρεπετσάς, Βανγκελί, Τάουερ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: 
Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα απέσπασε ο Ηρακλής Ψαχνών, που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Α. Καραγιάννη» κόντρα στην Καβάλα. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Αναστασόπουλου στο 75΄ αλλά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτό σιγή στη μνήμη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή,Άλεξ Άλβες, αδερφού του Ντάνιελ Άλβες που έπαιξε στο παρελθόν στους «Αργοναύτες».
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ)

(88' Γκόγκας κεφ)

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): 
Αποστολίδης, Κοσμίδης, Νίρλας, Κουκόλης, Καπίας, Σαββίδης (74' Μουσικάκης), Αλεξάντροβιτς (85' Χαριτίδης), Γεωργιάδης, Γκόγκας, Κωνσταντινίδης (55' Μπεκιάρης), Ναλμπάντης.

Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): 
Τοπαλίδης, Τέλλος, Παπατζίκος, Κουλίδης (82' Ταχματζίδης), Τσερκέζος, Ναστόσκι, Κυζιρίδης (83' Μωυσίδης), Σαμουηλίδης, Σικαλόπουλος (71' Μαρμαράς), Τζανδάρης, Κουκουλέκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλήμας (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραλής, Τίκας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γεωργιάδης, Καπίας - Σαμουηλίδης, Ναστόσκι, Τζανδάρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 80' Ναστόσκι

Σχόλιο: Με κεφαλιά του Γκόγκα δυο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90, ο Εθνικός Γαζώρου έκαμψε την αντίσταση της ουραγού Αναγέννησης Επανομής και χάρισε στους Σερραίους ένα ακόμα τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το 0-0, αλλά η αποβολή τουΝαστόφσκι στο 80' άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες και ήρθε η ήττα που διατηρεί τους Θεσσαλονικείς στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη τις τελευταίες έξι αγωνιστικές.
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

(52' Κατσίκης σουτ, 85' Μανιάς σουτ)

ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Πάιερ, Κριπιντίρης, Λαμπρόπουλος (70' Γιόνδης), Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης (60' Γκόβας), Μαρσέλο, Μανούσος, Γκονζάλες (55' Χλεμπ), Λεοζίνιο, Καζάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): 
Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Καμαρά, Διαμαντίδης (90+2'Κύργιας), Τσιλιγκίρης (75' Κωνσταντίνου), Διαμάντης, Κατσίκης, Καραμαλίκης (80' Μανιάς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Σγάντζος, Κοτζαμανίδης (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κώτσιος - Διαμαντίδης, Χιντζίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: 
Τη νίκη της αγωνιστικής πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης, επικρατώντας μέσα στη Μυτιλήνη της Καλλονής, 0-2. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και παίζοντας υποδειγματικά την κόντρα, με τέρματα των Κατσίκη στο 52΄και Μανιά στο 85’ πήρε ένα μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο και… σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έδειξαν για ένα ακόμα εντός έδρας ματς εγκλωβισμένοι και συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα. Μάλιστα πριν ακόμα ολοκληρωθεί το 90λεπτο οι φίλαθλοι της Καλλονής αποδοκίμαζαν έντονα τους παίκτες της ομάδας τους, ζητώντας να βγάλουν τις φανέλες, φανερά απογοητευμένοι από την εικόνα της αγαπημένης τους ομάδας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ)

(21' Φαβάλι σουτ)

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Πασάς (76' Μύγας), Γκόλιας, Ιωάννου, Ακουάρο, Κούσας, Μπογκντάνοβιτς, Γιάνεφ, Σφακιανάκης, Φαβάλι (84' Μπακάκης), Καμαρά (90+3' Τζίντζης).

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): 
Λαμπάκης, Σερέτης, Τσίαμης, Στεργίδης (65' Καρακάσογλου), Χατζόγλου, Ντε Παούλα (72' Μπαξεβάνος), Ιορδανίδης, Φάμπιο (62' Πολίτης), Στεφανίδης, Νταντίδης, Σκέμπης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσακνάκης, Νατσιούλας (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκόλιας, Γιάνεφ, Μπογκντάνοβιτς, Σφακιανάκης - Στεργίδης, Σερέτης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Νίκη «βάλσαμο» πήρε ο Παναιτωλικός επικρατώντας με 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών με γκολ του Φαβάλι στο 21' και επανήλθε στις επιτυχίες που άπαντες στο Αγρινιώτικο «στρατόπεδο» είχαν ανάγκη. Τα «καναρίνια’ ήταν καλύτερα σε όλη την διάρκεια του ματς και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα των Γιαννιτσών έκανε μια μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια, με αποτέλεσμα να αποκτήσει... συγκάτοικους στην κορυφή, τους Εργοτέλη, Εθνικό Γαζώρου και Απόλλωνα Σμύρνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ)

(11' Φερνάντεζ κεφ, 58' Στεφανίδης σουτ, 81' Τζοβέ σουτ)

Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Μίχος, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Λόπεθ, Φερνάντεζ, Σουλίδης (78' Νατσιόπουλος), Σαράφογλου (46' Χιονίδης), Βουτσιάς (46' Μπανγκουρά), Τζοβέ, Στεφανίδης.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): 
Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Ντόικιτς, Λαζαρίδης, Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Ντάνι, Κόιτς (68' Ίτσιος), Σεχολάρι, Καθάριος (75' Παπαστεργίου).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοεμπτζίδης (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μίχος - Δεσποτόφσκι, Κόιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 8' Δεσποτόφσκι

Σχόλιο: Επιστροφή στις επιτυχίες για τον «Γηραιό» που επικράτησε εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό 3-0 του Πιερικού που δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο ντεμπούτο του Μιτόσεβιτς στον πάγκο του. Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης έπαιξε το αριθμητικό μειονέκτημα των «μελανόλευκων», αφού μόλις στο 8' αποβλήθηκε οΔεσποτόφσκι. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν στο 11' οΦερνάντεζ, στο 58' ο Στεφανίδης και στο 81' ο Τζοβέ.
 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ–ΛΑΡΙΣΑ 0-0 ΗΜΙΧΡΟΝΟ (ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ -18:30 ΟΤΕ TV)

Στο 11' οριζόντιο δοκάρι ο Χασομέρης

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): 
Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Τάσιτς, Σκούφαλης, Ουέλινγκτον, Γιάκομπ.

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): 
Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Φρανκού, Χασομέρης,Ζεκίνια, Τσιμπάμπα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης (Δράμας), Χαρίτσης (Θράκης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:



Σημείωση: Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).

Νότιος Όμιλος - 4η αγωνιστική
Κυριακή 18/11 -15:00

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ)

(57' Χρυσάφης φάουλ, 73' Μπιμπίρης σουτ - 65' Βεστάκης σουτ)

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας):  Μητσέας, Τριάντος, Ιατρού, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος, Χρυσάφης (89' Μπούγιας), Μαρίνου (60' Πέττας), Μπέχλης, Δημητριάδης, Έβερετ, Κορνελάτος (72' Αλεξίου).

Αχαρναϊκός (Φώτης Θανέλλας): 
Παγούδης, Μανάλης, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος (65' Νταβαρίνος), Καλογερόπουλος, Βεστάκης, Δασκαλάκης (78' Νεοφύτος), Νιάρος, Χριστόπουλος, Καλαμιώτης (55' Μακρυγιάννης), Αναστασίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσός (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφάκης, Μαραγκουδάκης (Χανίων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Έβερετ, Δημητριάδης, Κορνελάτος, Ιατρού, Μπιμπίρης, Μαρίνου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 57' Έβερετ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΥΡΓΟΥ)

(25', 55', 66' Νομικός κεφ, 82' Βλαχόπουλος κεφ - 7' Κολοτούρος κεφ)

Πανηλειακός (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Νομικός, Σαλαπάτας (78' Μήτρου), Σωτηρόπουλος (62' Λούγκος), Βλαχόπουλος, Κοτσόκολας, Καραχάλιος (89' Παναγόπουλος), Κυριακίδης.

ΑΟ Γλυφάδας (Βαγγέλης Μάλλιος): 
Χώνος, Χατζησαϊας, Νικόλτσης (81' Γκριτζάπης), Καρλιαμπάς, Κολοτούρος, Σκάρος, Κόντι, Μουστόγιαννης (68' Λύγκος), Καζαντζής, Ζαχαράτος (74' Τσιρογιάννης), Καϊμακαμούδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούχος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δαρσινός (Αργολίδας), Σκούρτης (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σωτηρόπουλος, Σαραμαντάς - Νικόλτσης, Κόντι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΡΟΥΒΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-4 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΕΡΓΕΡΗΣ)

(1' Μπέλερης σουτ, 50' Αργυρίου κεφ, 53', 64' Λέκκας σουτ)

Ρούβας (Αντώνης Δρακόπουλος): Χριστοδουλάκης, Κορδονούρης, Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Τζιράκης (71' Κίτσος), Γεωργόπουλος, Ταβλαδωράκης, Έκελμανς (51' Αντωνάκης), Φουκαράκης, Πετράς (54' Γκάτσης), Ανωγειανάκης.

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): 
Μουκέας, Κουσουρής, Χόρτσας, Παπανικόλας, Μπέλερης, Μακαρόνας (65' Κουρτάνοβιτς), Λέκκας (82' Μουστάκας), Γρίβας, Κόλιος, Κακαράς, Αργυρίου (72' Παναγιωτόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σχίζας (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλάκης, Τζάκος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανυφαντάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Κοψαχείλης, Τρίψας (58' Ανδρεόπουλος), Μπαούρης (36' λ.τ Γεωργιόπουλος), Κατρούτσης, Ψυχογιόπουλος, Τσαγκαράκης, Τσιμικλής, Ηλιόπουλος (46' Αθανασόπουλος), Πούτσι, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης.

Κόρινθος (Σωτήρης Αντωνίου): 
Δημαράκης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Λουμπαρδέας, Κατσίκης, Φίλης, Μπεχλιβανόπουλος (61' Τάνης), Τσουβαλτσίδης, Λίνο (46' Νικολόπουλος), Σαμπάνης (77' Αμπαδιωτάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρούμπης (Ευβοίας), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πούτσι, Τσαγκαράκης, Αθανασόπουλος, Τριανταφυλλάκης - Μπεχλιβανόπουλος, Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Νικολόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+4' Νικολόπουλος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΙΓΙΟΥ)

(81' Λαζανάς σουτ)

Στο 28' δοκάρι ο Σούλης

Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας.

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): 
Αρχοντάκης, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Νικολόπουλος, Παραράς, Μπούμπας, Τασουλής, Δωροβίνης, Κάμπας, Βαβάτσικος, Καλλέργης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάγειρας (Ευβοίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ράζος, Φίλος (Ευβοίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:



Σημείωση: α) Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ δεν αγωνίζεται (ρεπό).
β) Ο αγώνας ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.


Βόρειος Όμιλος - 4η αγωνιστική
Κυριακή 18/11 - 15:00

ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 3-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ)

(24' Οικονόμου φάουλ, 33' Τσούκαλος σουτ, 75' Κυπτίου σουτ - 63' Μανίκας σουτ)

Τύρναβος (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Αθανασούλης, Περήφανος, Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Ζιβανές (68' Μεζίνι), Κυπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος (57' Κακαβίτσης), Οικονόμου (79' Σιάτρας).

Βατανιακός (Γιώργος Καμπερίδης): 
Παπαδόπουλος, Τσιτλακίδης (76' Γιάννουλης), Κόλα, Γιαλαμίδης, Τζιώρας, Ηλίας, Τριανταφυλλίδης, Σκούρτι (63' Βέργος), Μανίκας, Ποτουρίδης, Τσικαδέρης (55'Τσιμιστίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τρακαλιάνης (Σερρών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζιγκερίδης, Γάδος (Σερρών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντωνόπουλος, Περήφανος, Κακαβίτσης - Ηλίας, Σκούρτι, Μανίκας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 66' Πολύζος - 50' Τζιώρας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ)

(2' Γιαλαλής σουτ)

Εθνικός Σιδηροκάστρου (Νίκος Γάδος):

Αιγινιακός (Σάκης Παπαβασιλείου):


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δράγκος (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Γισγάκης, Κατσικογιάννης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΑΣΣΙΟΠΗ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 3-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΘΥΝΑΛΕΙΟΥ ΑΧΑΡΑΒΗΣ)

(15' Καραγιάννης κεφ, 32', 56' Πετρογιάννης κεφ - 21' Σάλιβαν κεφ)

Κασσιόπη (Ρομπέρτο Μπολάνο):

Οδυσσέας Κορδελιού (Αλέξης Αλεξίου):


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαργύρου (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καράμπουλας (Πιερίας), Κακατσίδης (Αιτ/νιας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δ.Δ. ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ)

(24' Νασούλης σουτ, 63' Γήτας σουτ - 21' πεν Μπασιούκας)

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Σιαράβας, Νάνος, Χήρας, Νασούλης, Παπαβασιλείου, Τσακτάνης (46' Μπελεβέντης), Βασιλείου (81' Τσουμάνης), Γκοτζιάς, Τσιφλίδης, Γήτας, Κάκαβος.

Τηλυκράτης (Σάββας Καρυπίδης): 
Ταίρης, Μελισσόπουλος, Κούσης, Ντζιμάνης, Σμίλτος, Γεωργαντζιάς, Παλάσκας, Μπασιούκας (69' Σκερλετίδης), Κλάζογλου, Τεπετός, Καταγής (69' Λεκάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μακρυπόδης (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσιμίκος, Σιδέρης (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γήτας, Παπαβασιλείου, Νασιούλης, Σιαράβας, Τσιφλίδης - Καταγής, Μελισσόπουλος, Λεκάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Σ' ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και το πείσμα των παικτών, η Δόξα Κρανούλας έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη, καθώς επικράτησε με 2-1. Στο δια ταύτα, ο Τηλυκράτης φάνηκε να μπαίνει καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και στο 21ο λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπασιούκας. Η Κρανούλα αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 24' με τον Νασούληκι ενώ η μπάλα φάνηκε να αλλάζει πορεία από την παρέμβαση του Κλάζογλου. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα ήταν ισορροπημένο, με κάποιες μικρές εξάρσεις της Κρανούλας, αλλά χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Παρόμοιο σκηνικό και στα πρώτα λεπτά του β' μέρους, με την Δόξα να είναι ελαφρώς καλύτερη και να απειλεί την εστία του Ταΐρη με κάποια μακρινά σουτ. Η ομάδα του κ. Ζώη τελικά έφτασε στην ολική ανατροπή του σκορ στο 63', όταν ο Τσιφλίδης έκανε την παράλληλη σέντρα που πέρασε απ' όλους και έφτασε στον ξεχασμένο από την άμυνα του Τηλυκράτη, Γήτα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)

(6' Παντελιάδης σουτ)

Στο 47' δοκάρι ο Λεπτοκαρίδης

Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Μανουσαρίδης, Κισκαμπάνης, Βέντζιος, Μανουσάκης (62' Παρμαξίδης), Παντελιάδης (76' Προβατίδης), Πασιαλής (58' Χαλιμπάκης), Λεπτοκαρίδης, Κράββαρης.

Ζάκυνθος (Ζόραν Γέφτοβιτς): 
Παλιούρας, Φιλάι, Σιάνης (52' Πρίφτης), Τσορμπατζίδης, Πετράκος, Τσολακούδης, Παπαστεργίου, Τσίλης, Τσίτσης, Κερμενίδης (77' Καλόγερος), Μιλόσεβιτς (28'Σολωμονίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιπτζής (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Νίκζας, Κομισοπούλου (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βέντζιος, Μανουσάκης, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης - Μιλόσεβιτς, Τσορμπατζίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ(ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)

(65', 90' πεν Μπουντούρης σουτ - 26' Καράμπελας κεφ)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Μπουντούρης, Χατζηρίζος, Γεωργακόπουλος, Αθανασιάδης, Κούρκουλας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): 
Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης, Πρικάκης, Τσιανάκας, Αγγελίνας, Μάντζιος, Παπακωνσταντίνου, Λιλολάρι, Καράμπελας, Βούλγαρης, Τσετιροκλής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μερκενίδης, Παπαναστασίου (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:


Πηγή: mikrilinga.gr

AN ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΙΛΤΟΥ ...ΜΗΝΥΜΑ

Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ, ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΟ ...ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ!

όταν λένε από την πολύ μουσική πονάει το κεφάλι ...αυτό εννοούν ...!!!





FACEBOOK ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ...PONTIAKA

Είμαι πόντιος κι έχω απαιτήσεις να γίνει το facebook και στα ποντιακά...
Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ....
ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ, ΖΗΤΟΥΜΕ Ή ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ!
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ

τι σου κάνουν μερικά παραπάνω ποτήρια μπίρας ...!!!





ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΟΜΩΣ.....

Χαμός στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Η κρίση έφερε πολύ κόσμο στον δανεισμό βιβλίων και πάλι κι έτσι εκεί οι δουλειές ανέβηκαν!
Τώρα στο πάρκο εκεί, και στην ΕΚΑΒΗ επάνω, έχουμε την δική μας βιβλιοθήκη που όμως δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε....
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΟΜΩΣ.....
Όμως ποιός θα ασχοληθεί;
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΠΑΠ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ....2013! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!! 

HOTEL KORIDALOS ...!!!



 

OI ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ! 


Την ύπαρξη πτέρυγας «5 αστέρων» στις φυλακές Κορυδαλλού επιβεβαίωσε ο γνωστός σωφρονιστικός υπάλληλος και συνδικαλιστής Αντώνης Αραβαντινός στα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής. Συγκεκριμένα, ο...
κ. Αραβαντινός είπε μεταξύ άλλων: «Ξέρετε κανένα χώρο που οι πλούσιοι περνάνε άσχημα;… Οι πλούσιοι έχουν λεφτά και περνάνε καλά. Παραγγέλνουν από τον Σκλαβενίτη. Χθες κάποιος παρήγγειλε καπνιστό σολομό και... έφαγε. Αφού εχει λεφτά και παραγγέλνει τι να κάνουμε; Το σύστημα τους έχει αφήσει να καλοπερνάνε. Άμα πάθει κάτι ο Τσοχατζόπουλος ή ο Γαβαλάς εσείς θα μας κατηγορήσετε ότι τους σκοτώσαμε». Η παρατήρηση του συνδικαλιστή προκάλεσε την αντίδραση της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη η οποία του απάντησε: «Μην έρχεστε εδώ και μας κάνετε διαπιστώσεις. Ποιο είναι το σύστημα που επιτρέπει στους πλούσιος να περνάνε καλά; Εσείς δεν είστε το σύστημα των φυλακών; Έχουμε χάσει το μυαλό μας εδώ μέσα;». Πάντως, ο κ. Αραβαντινός επέμεινε επισημαίνοντας: «Είμαι στις φυλακές 31 χρόνια σε λίγο θα πάρω σύνταξη αλλά δεν θα σταματήσω να λέω τα πράγματα όπως είναι. Αυτά που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινά». Επιπροσθέτως, εξήγησε ότι η κατάσταση με τους υπεράριθμους αλλοδαπούς κρατούμενους έχει γίνει «τραγική» συμπληρώνοντας: «Τα προβλήματα είναι τραγικά και το μάρμαρο πληρώνουν οι Έλληνες κρατούμενοι. Φοβόμαστε και μείς από αυτά που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές όταν ακούμε καθε μέρα να μας φωνάζουν κρατούμενοι γαμώ την Ελλάδα σας. Η κατάσταση είναι τραγική, δεν πάει άλλο». Τέλος επέκρινε τα κριτήρια με τα οποία χορηγούνται οι άδειες σε κρατούμενους λέγοντας: «Οι άδειες δίνονται με την προσδοκία οτι οι κρατούμενοι θα κάνουν καλή χρήση της άδειας. Η βαρύτητα της ποινής έφυγε ως κριτήριο. Και η γιαγιά μου που είναι 90 ετών προσδοκά ανάσταση νεκρών. Έλεος». 

 



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ...!!



 KOLINDROS ON TOUR ROME...!!! 8/11/2012 lazio - PANTHINAIKOS....






Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Γι' αυτό τον διέγραψε....





Λιτόχωρο-Αιγινιακός: 44-62




 
 
  Αήττητη συνεχίζει η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α' Εκασκέμ μετά από τρεις αγωνιστικές καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αναγέννησης Λιτοχώρου με σκορ 44-62.
Οι παίκτες μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση δείχνοντας σοβαρότητα στις επιλογές τους και μεγάλο πάθος για την νίκη.
Η μεγάλη διαφορά που δημιουργήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης επέτρεψε στον προπονητή μας Λοτζανιώτη Ηλία να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν.
Την επόμενη αγωνιστική ο Αιγινιακός αντιμετωπίζει τον Κορινό στο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού.

Διαιτητές:Ευφραιμίδης Σταύρος, Χρυσάφης Σταύρος
Δεκάλεπτα:12-19, 31-32, 35-47, 44-62.

Α.Σ Αναγέννηση Λιτοχώρου: Καλαιτζίδης 3(1), Παπαδόπουλος 14(3), Νουλας 6(1), Τζώβας 3, Παπαμιχαήλ 5, Κουρκουτας 9(1), Κοσμίδης 4.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός: (Λοτζανιώτης): Αργυρόπουλος 2, Μωυσίδης 4, Μιχαηλίδης 5(1), Ηλιόπουλος 10(1), Στυλιανίδης 7(1), Βουλτσίδης 10(1), Αλβανός 16(2), Δένης 8.
 



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η Ηγουμένη της Ι.Μ. Οσίου Εφραίμ του Σύρου γερόντισσα Αικατερίνα 

 
  Η Γερόντισσα Αικατερίνα θα αναπτύξει το ΘέμαΟσιος Γέρων Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης Ο Πλησίον...Εγώ

«Η παρουσα ζωή, ελεγε ο Γέρων Πορφύριος, μας εδόθημέ σκοπό νά δοξάζωμε τόν Θεόνά ευεργετουμε τόν πλησίον καί νά αγωνιζόμεθα γιά τήν Βασιλεία των Ουρανων».
Ο σύγχρονος εκκοσμικευμένος ανθρωπος, του υποκριτικου πολιτισμου, του πολιτισμου του Εγώ, ταυτισμένος μέ τόν ψεύτικο η ιδεατό εαυτό τουεγωκεντρικά συμπεριφερόμενο, εχει χάσει τήν σωστή αγαπητική κοινωνία μέ τόν Θεόν καί τόν πλησίον, αφου αποκλειστική επιδίωξίς του ειναι η ατομιστική ευτυχία καί η εγωι-στική αυτάρκειασάν συνέπεια της υποβαθμίσεως καί καταλύσεως ολων των αξιωνΚαί ενω τά πάντα πλέον εχουν κλονισθει καί τά πάντα αμφισβητουνταιαυτό πού μένει σταθερό ειναι τό Εγώ

Οι παρελθουσες εποχές εικονικης ευμάρειας χρεωκόπησανοχι μόνον υλικάαλλά καί πνευματικά, κάθε φιλήδονοφιλόδοξοφιλάργυρο καί φιλόϋλο Εγώ
Τήν διαφθορά τήν τρέφουν η πλεονεξία καί η φιλαργυρίαΤό ψέμμα καί η αποφυγή αυτοκριτικης καίτό χειρότεροο εγωκεντρι-σμός καί η φιλαυτίαπού διώχνουν τήν υψίστη των ασκητικων καί ανθρωπίνων αρετωντήν ζωοποιό  Αγάπη.
 Ενα ειναι τό ζητούμενο στή ζωή μαςθά τονίσει ο Οσιος Γέροντας Πορφύριοςη αγάπηη λατρεία στόν Χριστό καί η αγάπη στόν πλησίονΝά ειμαστε ολοι ενα, μέ κεφαλή τόν Χριστό.
Τίποτα καλύτερο δέν υπάρχει απ’ αυτή τήν ενότηταΑυτό ειναι η ΕκκλησίαΑυτό ειναι η  ΟρθοδοξίαΑυτό ειναι ο Παράδεισος.
 
BIΟΓΡΑΦΙΚΟ
          Η Γερόντισσα Αικατερίνα ελκει τήν καταγωγήν της, εκ μέν του πατρός εκ της Μεσσηνιακης Μάνης, εκ δέ της μητρός εκ της  Ιωνικης γης της Σμύρνης.
Τάς εγκυκλίους σπουδάς επεράτωσεν εις τήν γενέτειραν αυτης, τήν  Ιστορικήν πόλιν των Καλαμων. Τάς Γυμνασιακάς καί Λυκειακάς σπουδάς εις Αθήνας.  Εσπούδασεν τήν Νομικήν Επιστήμην εις τό Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον  Αθηνων καί εις Ελβετίαν, Παιδαγωγικήν καί Κλινικήν Ψυχολογίαν.  Υπηρξε μέλος του Συλλόγου Ψυχολόγων  Ελλάδος. Πρόεδρος Νεανίδων διά τήν Ελλάδα του Ε[υρωπαϊκου  Ομίλου Venture Club. Διηκόνησεν ως Κατηχήτρια της Αποστολικης Διακονίας, ως σχολικός Ψυχολόγος καί τέλος, ως Δικαστικός.
Ειναι συγγραφεύς· ασχολειται μέ τήν  Υμνογραφίαν καί τήν Ποίησιν.  Ως Μοναχή, μετηλθεν ολων των Διακονημάτων καί ιδιαιτέρως της  Αγιογραφίας καί Καλλιγραφίας.
Εχει συμμετάσχει εις Συνέδρια εντός καί εκτός της Ελλάδος.
Από του ετους 1983, κατόπιν υπακοης, αναλαμβάνει, σύν Θεω, διά προσωπικης εργασίας, αυτεπιστασίας καί εκπονήσεως των αρχιτεκτονικων σχεδίων, θυσίαις πολλαίς καί πειρασμοις πολλοις, τήν ανέγερσιν της  Ιερας Μονης του  Οσίου  Εφραίμ του Σύρου παρά τήν Κονταριώτισσαν Κατερίνης, η οποία μέ τήν Χάριν του Θεου, κατέστη «ενα κομμάτι του Παραδείσου» καί Ιερόν Καταφύγιον των πιστων.
Η Γερόντισσα Αικατερινα, πνευματικόν τέκνον του Οσίου Γέροντος Πορφυρίου, πολλάς σημαντικάς Πατρικάς Πνευματικάς ευεργεσίας ελαβεν από τόν  Οσιον Γέροντα, πρό καί κατά τήν διάρκειαν του Μοναχικου βίου της, ιδιαιτέρως δέ κατά τό ετος 1985, οτε υπήχθη η Ιερά Μονή εις τήν Ιεράν Μητρόπολιν Κίτρους, ενεργείαις του Σεβασμιωτάτου κυρου Βαρνάβα.
Τό ετος 1986 ο Σεβασμιώτατος Κίτρους κ. Αγαθόνικος, τελέσας τήν πρώτην εις Μεγαλόσχημον Μοναχικήν Κουράν, εχάρισεν εις τήν Γερόντισσαν τό Ονομα Α[ικατερινα, επιθυμων νά τιμήση τήνΠολιουχον της Επαρχίας μας, τήν  Αγίαν Μεγαλομάρτυρα καί Πάνσοφον Νύμφην του Χριστου Αικατερινα.
Τό ετος 1989 ενθρονίζεται υπό του Σεβασμιωτάτου ως Πρώτη Καθηγουμένη καί Κτίτωρ της Ιερας Μονης καί ως Μητέρα Πνευματική της εν Χριστω συνοδείας αυτης, εως σήμερον.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΑΡΙΚΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ... ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ Μ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο ενώνει και ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΝΕΣ της ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ!
ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΑΡΙΚΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ... ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ Μ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!
Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε που είναι όμως τους ψάχνουμε!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ!

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ




      Οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 14-11-2012 ώρα 12.00΄ αποφασίσαμε τα παρακάτω: 
 
1ο εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους θιγόμενους συναδέλφους μας, την αγανάκτησή μας και την αντίθεσή μαςστον πρόσφατα ψηφισθέντα Νόμο 4093/2012(ΦΕΚ 222Α΄/12-11-2012), σύμφωνα με τον οποίο ζητούνται εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευσή του, στοιχεία των υπαλλήλων Ι.Δ.Α.Χ. του κλάδου ΔΕ Δ/κού, Δ/κού-Λογ/κού, Δ/κού-Οικ/κού, Δ/κών Γραμματέων, των οποίων οι θέσεις καταργούνται
2ο κατάληψη του κτιρίου της Διοίκησης την Πέμπτη 15/11/2012 από 08.00΄έως 10.00΄ και
3ο παρέμβαση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/11/2012 προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζομένους και να ληφθεί απόφαση αναστολής της λειτουργίας της Π.Κ.Μ.




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 15μμ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΝΩΝ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ

Να τι κάνεις αν είσαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ κι ας είσαι κι ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ!
Να τι έκανε για να δει τον ΠΙΕΡΙΚΟ του ο ΖΗΝΩΝΑΣ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης γιατί έτσι γούσταρε κι έτσι έπραξε!
Δεν είχε καπέλο στην ηλιόλουστη Βέροια κι εκεί έβαλε την μπλούζα του να προφυλαχθεί....
ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σε λίγο αρχίζει το μάτς του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τον ιστορικό ΗΡΑΚΛΗ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, δηλαδή στις 3 το μεσημέρι κι όλοι θα είμαστε εκεί....
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ. ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ...ΠΡΕΠΕΙ!

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΓΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ




     Το κυνοκομείο, μπορεί να αποτελεί ένα νέο κτίσμα που εν δυνάμει κατά τα προσδοκώμενα και λεγόμενα «κάποιων» αποτελούσε πρότυπο, ωστόσο η λειτουργία του είναι άκρως προβληματική. Κατ΄επανάληψη έχουμε αναφέρει ότι δεν έχει συμμορφωθεί με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί ώστε να λάβει οριστική άδεια λειτουργίας αλλά παρόλα αυτά τους δόθηκε η άδεια λειτουργίας για 50 θέσεις (δηλαδή 50 σκυλιά) ενώ οι εγκαταστάσεις είναι για 80 σκυλιά και αυτό έγινε με το σκεπτικό ότι επειδή ο Νόμος ορίζει ανά 50 σκυλιά έναν κτηνίατρο να μην πάρουν δεύτερο (λόγω οικονομικής κρίσεως).

Δυστυχώς οι προυποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του κυνοκομείου δεν υπάρχουν μιας κ έχουν να κάνουν με την έλλειψη κτηνιάτρου, φαρμάκων, εμβολιασμών, βιβλίου εξόδου-εισόδου ζώων, μη ύπαρξη πενταμελούς επιτροπής με σκοπό την επιτήρηση του κυνοκομείου, εμβολιασμοί, αποπαρασιτώσεις, θεραπείες άρρωστών ζώων, στειρώσεις-ευνουχισμοί κτλ. Επιπλέον, οι υπάλληλοι του δημοτικού κυνοκομείου εργάζονται συγκεκριμένες ώρες πρώϊ – μεσημέρι και τα περιστατικά που ίσως προκύψουν μετά το πέρας του ωραρίου τους το επωμίζονται οι φιλόζωοι. Αυτή τη στιγμή το κυνοκομείο έχει μέσα περίπου 150 σκυλιά έγκλειστα. 

Πάρα πολλές φορές σε διάφορες οχλήσεις μας, οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Κυνοκομείου μας είχαν γεμίσει υποσχέσεις για παροχή κτηνιατρικής περίθαλψης των έγκλειστων ζώων, για σωστή λειτουργία του κυνοκομείου, για 24 ωρου βάσεως ωραρίου των υπαλλήλων, για κτιριακές επιδιορθώσεις στις εγκαταστάσεις του κυνοκομείου καθώς και για άλλες ελλείψεις εντός του κυνοκομείου που θα υποκαθιστούνταν, αλλά έκτοτε παρότι έχουμε αφιερώσει άπειρες ώρες στα γραφεία του Δήμου-χωρίς κανένα αποτέλεσμα- για να μην αναφέρουμε και τις κλήσεις που ποτέ δεν απαντήθηκαν, δυστυχώς δεν τηρήθηκε καμία υπόσχεση τους αλλά ούτε και έγιναν τα απαιτούμενα που χρειάζονταν για την σωστή και ομαλή λειτουργία του κυνοκομείου. Οι υποσχέσεις αυτές είναι και το μόνο που έχουμε λάβει από το Δήμο μέχρι σήμερα, ενώ έχει ήδη παρέλθει πολύς πολύτιμος χρόνος με τη Φιλοζωική να παρακαλεί για την παροχή υπηρεσιών μιας και υπογράφηκε σύμβαση με κτηνίατρο που θα παρέχει υπηρεσίες στα αδέσποτα ζώα, δεν δέχονται κανένα περιστατικό ακόμα και περιπτώσεις δηλητηριάσεων.
Σήμερα τα άτυχα ζωντανά εγκαταλείπονται μέσα στα κελιά εντός του κυνοκομείου ανυπεράσπιστα από ανεύθυνους και ανίκανους να έχουν τη δική τους επιτήρηση σε ένα τέτοιο σοβαρό έργο. Σε συνάντηση που είχαμε με την κ. Αντιπεριφερειάρχη μέλη του Σωματείου μας, δυστυχώς βγήκε άκαρπη μιας και δεν μπορέσαμε να θέσουμε τους προβληματισμούς μας αρχικά ως φιλόζωοι και κατόπιν ως δημότες της πόλεως αυτής, αφού με τον τρόπο που μας αντιμετώπισε η άρνηση της ήταν έντονη μιας και από ό,τι μας είπε δεν μπορεί να κάνει παρέμβαση στο Δήμο όσον αφορά το Δημοτικο Κυκονοκομείο καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν. Σε διαμαρτυρίες που έγιναν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω εγγράφων τονίσαμε και ενημερώσαμε για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Το κυνοκομείο από τον Αύγουστο του 2010 περίπου το μόνο που προσφέρει μέχρι και σήμερα είναι να υπάρχουν έγκλειστα ζώα περίπου 150 χωρίς καμία ιατρική παρακολούθηση και χωρίς να γίνονται όλα όσα ο νόμος ορίζει γι αυτά. Η μόνη φροντίδα των ζώων αυτών ήταν η φροντίδα και η ιατρική περίθαλψη των άρρωστων ζώων εντός του κυνοκομείου κατόπιν οδηγιών από ιδιώτες κτηνιάτρους με κόστος που πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι οι φιλόζωοι. Στα όποια περιστατικά συναντούμε είτε μας έπαιρναν τηλέφωνο δημότες για σοβαρά τραυματισμένα ζώα , δηλητηριασμένα, ζώα που έχουν γεννήσει και εγκαταλείφθηκαν, ζώα εγκαταλελειμμένα, ζώα χωρίς νερό και τροφή από ιδιώτες, στα οποία τρέχαμε εμείς οι φιλόζωοι και τα περιθάλπουμε ακόμα και τώρα, τα προωθούμε για υιοθεσίες και φιλοξενίες, αυτό το έργο είναι αποκλειστικά του Δήμου καθώς ο νόμος προβλέπει και όχι των φιλόζωων που το έχουν επωμισθεί και το επωμίζονται. Σε οχλήσεις που κάναμε στη Δημοτική Αστυνομία για όλα αυτά τα περιστατικά που αντιμετωπίζαμε δεν υπήρξε καμία απολύτως μέριμνα μιας και αδυνατούν και οι ίδιοι να υποχρεώσουν τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Παρόλες τις επιστολές που έχουν λάβει και τις κοινοποιήσεις από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Κυνοκομείου καθώς και η Κτηνιατρική Υπηρεσία δεν έχουν δραστηριοποιηθεί με αποτέλεσμα η κατάσταση να παραμένει στάσιμη. Ενώ μας έλεγαν ότι μόλις πάρουν την άδεια λειτουργίας θα διορθώσουν τις όποιες ελλείψεις στις εγκαταστάσεις αλλά και θα προσφέρει ο συμβασιούχος κτηνίατρος τις υπηρεσίες του, τελικά έχουν μείνει μόνο στα λόγια. Πηγαίναμε στον κ. Σατραζέμη που είναι ο υπεύθυνος του δημοτικού κυνοκομείου και τον ενημερώναμε ότι δεν υπάρχει κτηνιατρική φροντίδα στα περιστατικά των αδέσποτων ζώων καθώς και καμία περίθαλψη από τον συμβασιούχο κτηνίατρο και εκείνος μας έλεγε ότι είχε δώσει εντολή να γίνονται τα πάντα καθώς ο νόμος προέβλεπε. Όμως εξακολουθεί ο συμβασιούχος κτηνίατρος να μην προσφέρει τις υπηρεσίες του απέναντι στα έγκλειστα ζώα καθώς και στα περιστατικά των αδέσποτων ζώων της πόλεως. Ας σταματήσει επιτέλους το θέατρο του παραλόγου. Σε προεκλογική περίοδο όλοι αυτοί ζητούσαν την ψήφο μας και την στήριξη μας και μόλις αναδείχθηκαν και εκλέχτηκαν δυστυχώς όμως δεν επιτέλεσαν το έργο για το οποίο εκλέχτηκαν για να το υλοποιήσουν.

Εκ του Δ.Σ.




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Τις ομάδες που δεν στηρίζει το ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ή αν θέλετε η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, έρχεται η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τις στηρίζει!
"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" κάθε Κυριακή στις 10 το βράδυ κι όποιος αντέξει! Με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ και την ΟΜΑΔΑ του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 106,7 να δίνει τη άλλη διάσταση στις ομάδες εκτός κέντρου και να κάνει αυτό που οφείλει αν μη τι άλλο η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ! Αλλά δεν το κάνει!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ...ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΕΚ, ΒΕΡΟΙΑ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΞΑΝΘΗ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΕΠΑΝΩΜΗ!
ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ www.diontv.gr ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΛΙΚ ΕΡΧΕΣΤΕ!
ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 10.30 ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!

ΖΕΥΣ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΖΕΥΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΜΥΣΤΡΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Είναι ένας φορέας αθλητισμού που κάνει απίστευτες δράσεις!
ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, θυμάστε;
Εκατοντάδες δρομείς κατάκλυσαν το κέντρο της Κατερίνης και έγραψαν ιστορία! Κι εκεί οι ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! 

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ






ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΜΕ "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ" ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ "Ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ";;; - Ώ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ!!!

Δεν ξέρω αν είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ, όμως ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ! Ή μήπως κάνω λάθος; 'Α μπα δεν το νομίζω!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ....
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ.... Ά ΜΠΑ....
ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ.... Ά ΜΠΑ.....
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ.... Ά ΜΠΑ....
ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΑΧΜΟΥΤ ΑΓΑΣ.... Ά ΜΠΑ.....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΜΕ "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ" ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ "Ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ";;; - Ώ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ!!!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΖΗΝΩΝΑΣ



ΚΑΤΕΡΙΝΗ :






  

  Πρόταση να ξεκινήσουν απεργία πείνας σε τσαντίρι στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, ενάντια στα νέα μέτρα για απολύσεις, έκανε προς τους δημοτικούς συμβούλους ο αντιδήμαρχος Ζήνωνας Σατραζέμης. "Εγώ θα μπω πρώτος στο τσαντίρι" είπε ο αντιδήμαρχος, καταχειροκροτούμενος από τους δημοτικούς συμβούλους.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΓΙΑΤΡΟ ...ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ

Φίλε μου ΓΙΑΤΡΕ, θέλω ....γιατρό!
ΓΙΑΤΡΟ ...ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!
Να μου πάρει μέτρα κι ίσως να του τα πάρω κι εγώ κάποια στιγμή!
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ...ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΡΑ! ΤΕΤΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ





 Tην Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008, συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:


 
-          Παίδων – Β΄ όμιλος – Α΄ γύρος, 6η αγωνιστική. Κυριακή 18.11.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Κατερίνης – ΑΣ Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού και
-          Εφήβων – Α΄ όμιλος – Α΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 18.11.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 18,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΓΕ Πιερίας.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"

Κοιτάξτε την φωτογραφία....
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ!
Που;
ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ!
ΚΙ Ο ΈΝΑΣ, ΣΤΑ ΤΡΙΤΑ!
Τώρα που είναι ο κάθε ένας από αυτούς;
Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΤΡΙΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ!
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

Ο Βατανιακός ανακοίνωσε επίσημα όπως είχε διαφανεί το τελευταίο διήμερο την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Γιώργο Καμπερίδη,




Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» πήρε την Τετάρτη… σάρκα και οστά για την ομάδα της Κατερίνης. Ο Βατανιακός ανακοίνωσε επίσημα όπως είχε διαφανεί το τελευταίο διήμερο την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Γιώργο Καμπερίδη, που παρουσιάστηκε στους παίκτες το μεσημέρι της Τετάρτης από τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Γκιλιάβα. Στην πρώτη ομιλία του, ο άλλοτε προπονητής των Ποντίων Κατερίνης, Πυρσού Γρεβενών, Φωκικού, Νίκης Πολυγύρου, Εθνικού Κατερίνης και Ελασσόνας, υποστήριξε:
 «Τους περισσότερους παίκτες σας ξέρω και έχω εμπιστοσύνη στην ποδοσφαιρική σας αξία. Χρειάζεται πολλή δουλειά και αγωνιστική πειθαρχία, αλλά και να πιστέψετε στις δυνατότητές σας. Στόχος μας είναι η υπέρβαση και η πρώτη πεντάδα».Ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στον Τύρναβο, με απόντες τους τραυματίες Καρυοφύλλη και Σκούρτι, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Βαρτζιώτης και επιστρέφει.
«Για νέα… δημιουργήματα!»
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα της Πιερίας, ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε στη mikriliga.com, τονίζοντας: «Ο Βατανιακός έχει πολύ καλούς «μικρούς». Αν είμαστε τακτοποιημένοι οικονομικά, η ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη. Το αντικείμενό μου και το… στοιχείο μου, είναι να δουλεύω με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Με ελκύει ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας σε μια ομάδα, το γνωρίζω καλά και θα ήθελα να αναδείξω νέα παιδιά. Στο παρελθόν ανέδειξα παίκτες όπως ο Στέλιος Μαλεζάς, ο Άκης Γεωργίου του Ηρακλή και ο Σάκης Παντελιάδης του Πανσερραϊκού. 
Έτσι λοιπόν θα ήθελα να προχωρήσω τώρα σε νέα… δημιουργήματα! Όσο για το ματς με τον Τύρναβο, είναι δύσκολο όπως όλα στην κατηγορία, αλλά ο Βατανιακός στοχεύει μόνο σε νίκες, ξέχωρα από αντιπάλους και έδρες»



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ