PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Προφίλ Facebookfacebook.com/savvas.hionidis
http://www.citizen.gr


http://www.politessedrasi.gr

http://www.savvashionidis.gr/
 
 
...ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
 ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΥΧΕΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ.
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ,
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ,
ΜΕ ΥΓΕΙΑ,
 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
 
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15.30 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....!!!!
 

Η ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ.

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ

Δέσμευση του Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας στη Βουλευτη
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ
 για το Κέντρο Πρόληψης Μαστού στη Πιερία




Θα λειτουργήσει στο νέο νοσοκομείο από το Δεκέμβριο

Τη διαβεβαίωση ότι από το Δεκέμβριο θα λειτουργήσει το Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό σε χώρο του νέου νοσοκομείου, είχε η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου, από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Νίκο Πολύζο.
Η κα Μίχου έθεσε το θέμα στον Γενικό Γραμματέα κατά τη επίσκεψη του την Παρασκευή το απόγευμα στο νοσοκομείο, όπου ο κ. Πολύζος με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ.Χρήστο Ζηλίδη, συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρουσία των βουλευτών του νομού, του διοικητή του νοσοκομείου, του διοικητή του ΨΝΠΟ και εκπροσώπων του ΕΚΑΒ.

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Όπως χαρακτηριστικά είπε η κα Μίχου η λειτουργία ενός Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού στην Κατερίνη είναι επιβεβλημένη. Η Βουλευτής το είχε ζητήσει εγγράφως από το Υπουργείο Υγείας από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε.

«Πιστεύω ότι γυναίκα η οποία εκλέγεται, δε νοείται να μην ενδιαφέρεται για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα» υπογράμμισε η κα Μίχου και αναφέρθηκε στην ταλαιπωρία στην οποία υφίστανται οι γυναίκες της Πιερίας οι οποίες αναγκάζονται να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη, με σημαντική οικονομική επιβάρυνση.

Όπως πρόσθεσε η Βουλευτής μέχρι σήμερα οι γυναίκες της Πιερίας παραπέμπονται στις λίστες των δημοσίων νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, όπου περιμένουν έως και τρεις μήνες για να κάνουν μια εξέταση μαστογραφίας ή αν έχουν την οικονομική δυνατότητα καταφεύγουν σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.
«Πιστεύω ότι είναι άμεση ανάγκη για τις γυναίκες του νομού να ιδρυθεί ένα Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής δόσης ακτινοβολίας. Η ίδρυση ενός Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού στην Κατερίνη ή η λειτουργία μιας νέας μονάδας με εξειδικευμένο όμως προσωπικό εντός του νέου νοσοκομείου θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής δεκάδων γυναικών και στη μείωση της εξάπλωσης της νόσου λόγω της πρόωρης διάγνωσης».
Προς τη κατεύθυνση αυτή είχαν συντονιστεί και είχαν προχωρήσει σε ενημερωτικές δράσεις πολλοί φορείς του νομού, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τη κοινή γνώμη αλλά και την Πολιτεία

ΤΟΠΙΚΗ

Στις Βρυξέλλες ο βουλευτής Γιάννης Αμοιρίδης με την Πολιτική Επιτροπή

Στόχος η συνεργασία σε οικονομικό  και πολιτικό επίπεδο


Στην καρδιά της Ευρώπης θα βρίσκεται από σήμερα, ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης, με την ιδιότητα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Χωρών της Μαύρης Θάλασσας.

Όπως δήλωσε ο κ. Αμοιρίδης, στόχος της επίσκεψης είναι η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας και των πολιτικών δεσμών των δύο θεσμών, καθώς και η αναβάθμιση των οικονομικών σχέσεων των χωρών μελών της Ολομέλειας της Μαύρης Θάλασσας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, κατά την παραμονή τους στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν σειρά επαφών με Ευρωβουλευτές, αλλά και με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Jerzy Buzek.

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 16 Οκτωβρίου, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σε μια περίοδο όπου εκτός από την οικονομική ανάπτυξη, δοκιμάζονται και οι θεσμοί.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
 ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ.ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ.ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ....Η ΝΕΟΛΑΙΑ -λογικά- ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ.



Προφίλ Facebookfacebook.com/nikos.tsakiridis

ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ..ΙΣΤΟΡΙΑ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ





Ζήνων Σατραζέμης: Ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με τη νομαρχία έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στον τομέα της σχολικής στέγης



Συμβολική κατάληψη στην είσοδο του Δημαρχείου πραγματοποίησαν το πρωί, οι μαθητές της τρίτης τάξης του 3ου Λυκείου και Γυμνασίου της πόλης. Οι μαθητές θέλησαν να εκφράσουν με τον τρόπο αυτό την διαμαρτυρία τους, για μια σειρά ζητημάτων που τους απασχολούν και όπως επισήμαναν χρήζουν άμεσης επίλυσης. Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βαλάντης Θεοδώρου κάλεσαν τους μαθητές στην αίθουσα συνεδριάσεων και ακολούθησε διεξοδικός διάλογος.

Εκπρόσωποι των μαθητών μίλησαν κυρίως για ελλείψεις σε σχολικές αίθουσες και για καθυστέρηση στην αποστολή διδακτικού υλικού.

Από την πλευρά του, απευθυνόμενος στους μαθητές ο κος Σατραζέμης τόνισε αρχικά:«Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος Κατερίνης αναλαμβάνει κάθε δυνατή πρωτοβουλία ώστε να πετύχει ποιότητα, ασφάλεια και στήριξη στη νέα γενιά που δίνει τη μάχη της γνώσης και της ελπίδας με την προσδοκία ενός καλύτερου αύριο. Παράλληλα, υποστηρίζει κάθε πρωτοβουλία της νέας γενιάς που επικεντρώνεται στη βελτίωση και αναβάθμιση της εκπαίδευσης στην περιοχή μας».

Επιπλέον, ο Αναπληρωτής Δημάρχου αναφέρθηκε στα θέματα των υποδομών, στην σχολική στέγη και στις νέες αρμοδιότητες που θα έχει ο πρώτος βαθμός της Αυτοδιοίκησης από την 1η Ιανουαρίου του 2011 με το πρόγραμμα «Καλλικράτης».



ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

«Η ανέγερση των σχολικών κτιρίων είναι αρμοδιότητα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης όμως ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με τη Νομαρχία έχει να επιδείξει και εδώ ένα σημαντικό έργο, τόσο στη σωστή χωροταξική κατανομή των σχολείων όσο και στην κατασκευή τους με την παραχώρηση δημοτικών οικοπέδων προκειμένου να χτιστούν νέα σχολεία». . .



Και συνέχισε ο κος Σατραζέμης: «Με τις νέες αρμοδιότητες και τους πόρους που θα έχουμε από την αρχή του 2011 σε ό,τι αφορά τις υποδομές, αφού πλέον οι Δήμοι θα κατασκευάζουν τις σχολικές μονάδες, θα έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε σύγχρονα σχολεία στην πόλη και στα Δημοτικά της Διαμερίσματα σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Προτεραιότητα μάλιστα αποτελούν για μας τα κτίρια του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου τα οποία θα κατασκευαστούν και θα λειτουργήσουν εντός της επόμενης τετραετίας» .



ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤ ΑΙΘΟΥΣΩΝ



Και κατέληξε στα λεγόμενά του ο Αναπληρωτής Δημάρχου: «Αφενός θα κατασκευαστεί το 3ο Γυμνάσιο στην περιοχή της Νέας Ζωής(Άγιος Ευθύμιος) και αφετέρου το 3ο Λύκειο στον Καπνικό Σταθμό. Πάντως προσωρινή λύση για το στεγαστικό πρόβλημα θα αποτελέσουν οι προκάτ αίθουσες, που κατόπιν ενεργειών του Δήμου και της βουλευτού Μαρίας Μίχου και σε συνεννόηση με τον Ο.Σ.Κ. θα τοποθετηθούν στο σχολείο σας τις επόμενες ημέρες».



Ο κος Σατραζέμης δεσμεύτηκε ότι παρότι δεν αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου θα επικοινωνήσει άμεσα με την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα ενημερώσει τον προϊστάμενο της, για τα σχετικά με το εκπαιδευτικό υλικό ζητήματα, που έθεσαν οι μαθητές.

27 DAYS UNTIL ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....!

"Ο Καλλικράτης είναι η τελευταία ευκαιρία να πάμε μπροστά. Ας πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας"

Στη Βροντού ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Νίκος Λάππας







Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, άνω των 100 ατόμων μίλησε το βράδυ της Παρασκευής στη Βροντού ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου, επικεφαλής του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" Νίκος Λάππας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το πρόγραμμά του, τις θέσεις του για το Δ.Δ. της Βροντούς, αλλά γενικά για τον αγροτικό πληθυσμό του νέου Δήμου Δίου Ολύμπου.

Ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσωπο και με μέτρο και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ως "αιχμή του δόρατος" για μία άλλη μορφή ανάπτυξης είναι τα στοιχεία εκείνα στα οποία βασίζεται ο προγραμματισμός του Νίκου Λάππα για την ευρύτερη περιοχή. Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη στην αναβάθμιση της Διεύθυνσης Γεωργίας με παροχή καλύτερων υπηρεσιών δίπλα στον Αγρότη, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη δημιουργία προϊόντων με ταυτότητα "ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ" που θα απευθύνονται σε πρώτη φάση στην τοπική αγορά και σε δεύτερη φάση στους τουρίστες και τους επισκέπτες της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βροντού ο Νίκος Λάππας είχε δίπλα του τον Δήμαρχο Δίου και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Γρηγόρη Παπαχρήστο ο οποίος δήλωσε την στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου Δήμάρχου. Ευχαριστώντας τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ο Νίκος Λάππας ανέφερε πως "σ' αυτές τις εκλογές δεν αρκεί μόνο ένας καλός Δήμαρχος. Χρειάζεται ένας καλός Περιφερειάρχης και ένας καλός Αντιπεριφερειάρχης" και κατέληξε πως "ο Καλλικράτης είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας και της τοπικής μας κοινωνίας να πάνε μπροστά. Ας πάρουμε λοιπόν τις τύχες στα χέρια μας".

ΚΑΙ ΡΗΤΙΝΗ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ".

Θανάσης Τσιφοδήμος: Επέλεξα τον ρόλο μου στην Αυτοδιοίκηση, τον υπηρέτησα χωρίς σκιές και αυτό αποτελεί την παρακαταθήκη μου σήμερα.

Η νότια Πιερία έστειλε μήνυμα νίκης, ενότητας και ελπίδας


ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ

Θανάσης Τσιφοδήμος:
 Επέλεξα τον ρόλο μου στην Αυτοδιοίκηση, τον υπηρέτησα χωρίς σκιές και αυτό αποτελεί την παρακαταθήκη μου σήμερα.






Η ομιλία του Δημάρχου Λιτοχώρου και υποψηφίου Δημάρχου Δίου – Ολύμπου είχε ως εξής:

Συνδημότες και συνδημότισσες

Σας καλωσορίζω και πάλι όλους μαζί και έναν-έναν, μία-μία, ξεχωριστά και σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μου και βρίσκεστε σήμερα εδώ, σε τούτη τη συγκέντρωση νίκης.

Θέλησα σε μια δημόσια ανοιχτή συγκέντρωση να σας εκθέσω τις σκέψεις μου, τις θέσεις μου και τις απόψεις μου πάνω στις εκλογές που έρχονται και τον νέο μεγάλο Δήμο που δημιουργείται. Να σας τις εκθέσω δημόσια, αφού κατ’ ιδίαν μίλησα ήδη με πολλούς από σας και διαμορφώσαμε μαζί το πλαίσιο διαχείρισης που αφορά αυτή τη νέα, μεγάλη, διοικητική ενότητα της περιοχής μας.

Σας κάλεσα ακόμη για να σας παρουσιάσω ξεκάθαρα τη στάση μου που εκπορεύεται από αυτές τις θέσεις και απόψεις, αλλά και από τη δική σας προτροπή. Την προτροπή των έντιμων και ανιδιοτελών ανθρώπων που με ενίσχυσαν ηθικά και συνετέλεσαν καθοριστικά στο να παραμερίσω τους όποιους ενδοιασμούς μου και να είμαι σήμερα υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου. Αλλά και βέβαια την προτροπή από τα πιο επίσημα χείλη της παράταξης, τις αρχές της οποίας υπηρέτησα και υπηρετώ ακόμη. Τέλος, ανάμεσα σε αυτούς που με προέτρεψαν πρέπει να συγκαταλέξω διακριτικά ανθρώπους με τους οποίους πολλές φορές διαφώνησα και συγκρούστηκα, όχι βέβαια σε προσωπικό επίπεδο, αλλά αναζητώντας τη δημιουργική σύνθεση για το καλό του τόπου μας. Εξάλλου πίστη μου ήταν πάντοτε πως οι θετικές προοπτικές ενός τόπου δεν κινδυνεύουν από τη διαφορετικότητα ούτε των απόψεων ούτε των χαρακτηριστικών του.




Συναινετικός και αποφασισμένος λοιπόν, βρίσκομαι απέναντί σας στη σημερινή αυτή συγκέντρωση, στην αφετηρία μιας πορείας ευθύνης, με κεντρική στόχευση στην ενότητα μέσα από την διαφορετικότητα που χαρακτηρίζει τις συνιστώσες του νέου μας μεγάλου, ενοποιημένου Δήμου. Συνιστώσες κοινωνικές, πολιτισμικές, οικονομικής και επαγγελματικής διαστρωμάτωσης. Και είναι ξεκάθαρο θαρρώ, πως η αυτοδιοικητική συνένωση αφορά όχι μόνο τις διοικητικές μονάδες. Αφορά και στα πρόσωπα. Αφορά πάνω από όλα και στο πρόσωπο που ηγείται και το οποίο δεν πρέπει να πολώνει με το χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του και της εκλογής του.

Συνδημότες και συνδημότισσες

Ασχολούμαι με την πολιτική και με τα κοινά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ανακαλώ στη μνήμη μου τα πρώτα χρόνια που ως έφηβος βοηθούσα στις εκλογές με αφισοκολλήσεις. Συνεχίζω ακόμη παραπέρα και θυμάμαι τις στιγμές μου στην Τοπική κομματική Οργάνωση, στη Νομαρχιακή Οργάνωση, ως Μέλος των φοιτητικών οργανώσεων και αργότερα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Η απόφασή μου προ τετραετίας να εκτεθώ ως υποψήφιος Δήμαρχος Λιτοχώρου ήταν μια συνειδητή πράξη, υπαγορευόμενη από την ανάγκη προσφοράς στα κοινά. Χωρίς να βλέπω το δημοτικό αξίωμα ως ύστατη εναλλακτική λύση για την προσωπική μου τύχη.

Τιμήθηκα με την ψήφο των συμπολιτών μου και σεμνύνομαι να πιστεύω πως ως Δήμαρχος Λιτοχώρου υπηρέτησα το θεσμό με μετριοπάθεια και ανιδιοτέλεια, χωρίς ηγετικές υπεροψίες. Και πως η πίστη στην διαφάνεια ήταν το χαρακτηριστικό της δικής μου ταυτότητας στην ενάσκηση των καθηκόντων μου.

Γιατί ήθελα να μπορώ να βλέπω στα μάτια όλους τους συμπολίτες μου και ως Δήμαρχος, αλλά προπαντώς όταν παύσω να είμαι Δήμαρχος. Γιατί επαγγελματίας της πολιτικής ούτε υπήρξα, ούτε θα γίνω. Τίμησα ως Δήμαρχος εξίσου και αδιάκριτα τον επιστήμονα, τον επιχειρηματία, τον απλό άνθρωπο του μόχθου, τον κτηνοτρόφο και τον γεωργό που έβγαζε από την ψυχή μου ξανά στην επιφάνεια τη δική μου ενασχόληση της παιδικότητάς μου στο χωράφι. Όπως έβγαζε ο επιστήμονας από μέσα μου την αφοσίωση στις σπουδές μου, στη διδασκαλία μου είτε στο φροντιστήριο είτε στο Δημόσιο Σχολείο. Και ήθελα αυτό το χαμόγελο της αποδοχής που εισπράττω καθημερινά απ΄ τους παλιούς μου μαθητές ως καθηγητής τους να μπορώ να το εισπράττω και από τους συμπολίτες μου ως ένας Δήμαρχός τους που πέτυχε πολλά με ανιδιοτέλεια για τον εαυτό του και με διάφανη ισονομία για όλους ανεξαίρετα τους δημότες του. Και ήθελα ακόμη να θυμούνται όλοι ότι έγινα Δήμαρχος για να υπηρετήσω το θεσμό και όχι μετά από αποτυχημένη θεσοθηρία είτε ως υποψήφιος βουλευτής είτε ως υποψήφιος νομάρχης. Κοντολογίς δεν έψαχνα για ένα ρόλο, όπου κι αν τον έβρισκα. Επέλεξα τον ρόλο μου στην Αυτοδιοίκηση, τον υπηρέτησα χωρίς σκιές και αυτό αποτελεί την παρακαταθήκη μου σήμερα.



Εσείς που δεν είστε Λιτοχωρίτες, ρωτήστε τους συμπολίτες μου πώς πορεύτηκα εγώ μέχρι σήμερα και πώς οι άλλοι. Και όλοι μαζί, ας αναρωτηθούμε ποιος είναι ο άλλος υποψήφιος της Παράταξης. Ποια η πορεία του στα κοινά, η συμμετοχή του στην πολιτική ζωή του τόπου, η συνεισφορά του στους αγώνες μας, οι εγγυήσεις του για το αύριο. Μήπως πρέπει να εκλεγεί κληρονομικώ δικαίω. Εγώ δε δίστασα να σας πω, πως είμαι ο γιος του τσαγκάρη που πάλεψα για τις ιδέες μου και σας καλώ σήμερα σε μια Πορεία Ευθύνης.

Συντάχτηκα με τα συμφέροντα της ευρύτερης περιοχής μου – καίτοι Δήμαρχος Λιτοχώρου- και τα υπερασπίστηκα με παρρησία. Η στάση μου ήταν συνεπής και παρέμεινα αταλάντευτος σε ό,τι συνιστούσε θέμα αρχών, έστω και αν κάποιες φορές μου ήταν επώδυνο προσωπικά• αρκεί να υπηρετούσε το συμφέρον του τόπου. Πολιτεύομαι και χρειάζομαι τη βοήθεια του Θεού και της Εκκλησίας, όμως δε δίστασα να συγκρουστώ όταν χρειάστηκε με όσους στο όνομα του Θεού και των Αγίων ανόμησαν και θέλησαν να σφετεριστούν τον τόπο μας.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος μαζί σας: Μετά την ανακοίνωση και την ψήφιση του Καλλικράτη, ενός νέου αυτοδιοικητικού σχήματος το οποίο δεν ψηφίσαμε εμείς (εννοώ ως απλοί πολίτες) η αλήθεια είναι ότι στάθμισα τα πράγματα και προβληματίστηκα για την εφαρμογή και τη λειτουργία του νέου αυτού εγχειρήματος στην πράξη. Γιατί όλους μας θα έπρεπε να μας προβληματίζει η επόμενη ημέρα, η αρμονική σύνθεση των θετικών διαφοροποιήσεών μας και η φυγή προς τα εμπρός για την ανάπτυξη αυτού του τόσο χαρισματικού τόπου μας. Θέλω ακόμη να σας εξομολογηθώ ότι ανησυχούσα και ανησυχώ για την αυριανή μέρα. Ανησυχώ από την ευκολία με την οποία μπορεί να θυσιαστούν οι προοπτικές του τόπου μας, χάριν προσωπικών φιλοδοξιών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων. Γιατί, χωρίς να αμφισβητώ ότι τα κόμματα είναι πράγματι τα κύτταρα της δημοκρατίας, θεωρώ ότι πολλές φορές θυσιάζουν τους εφικτούς στόχους των μικρών κοινωνιών στη γενικότερη πολιτική τους θεώρηση. Η σωστή αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πέρα και πάνω από τα κόμματα. Αλλιώς ακυρώνεται ο ρόλος της. Ακυρώνεται το "αυτό", δηλαδή η διοικητική της ανεξαρτησία και η διεκδικητική της αυτονομία.

Και είναι θαρρώ λάθος των κομμάτων να ταυτίζουν τη βούληση των πολιτών να αυτοδιοικηθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμφωνώντας με τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο• να την ταυτίζουν με τη στάση τους απέναντι στα μείζονα αλλά και τα ελάσσονα ακόμη προβλήματα της Χώρας. Δηλαδή αν αύριο η Κρήτη εκλέξει πράσινο Περιφερειάρχη και η Μακεδονία γαλάζιο, αυτό θα πει πως οι Κρητικοί τάσονται υπέρ του μνημονίου και οι Μακεδόνες κατά;

Δεν υποτιμούμε την σοβαρότητα της οικονομικής κρίσης, αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε να αναζητούμε σε τοπικό και συλλογικό επίπεδο τους τρόπους και τα μέσα, που θα δώσουν διέξοδο στις τοπικές μας δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Ούτε θαρρώ πως υπηρετούν την λειτουργία της Δημοκρατίας μας οι χάρτες της Χώρας το βράδυ των εκλογών που εμφανίζουν γαλάζιες και πράσινες Περιφέρειες, γαλάζιους, πράσινους, κόκκινους, βυσσινί Δήμους. Και είμαι περίεργος να δω τι χρώμα θα βάλουν στο νέο Δήμο Δίου –Ολύμπου αν με την δική σας θέληση θα είμαι ο νέος Δήμαρχος σας.

Εγώ ξέρω πως η ανεργία, τα προβλήματα μας στον τουρισμό, στη γεωργία, στην αλιεία δεν έχουν χρώμα. Ξέρω όμως ότι μας συγκλονίζουν και ότι πρέπει να αναπτύξουμε συγκεκριμένες στρατηγικές για να τα αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ τέλος ότι έχω πλέον την πολιτική-αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά προσέξτε, όχι την πολιτική φθορά.




Επειδή, όμως η τοπική μας κοινωνία και η Χώρα μας γενικότερα εντάχθηκε και συμπορεύεται με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και δρώμενα, οφείλουμε να οργανώσουμε τους προγραμματικούς στόχους μας σε ευρωπαϊκή ατζέντα.

1) Ξεκινώ από την ανάπτυξη μέσω του τουρισμού. Η περιοχή μας, με έναν πλούτο αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς, έχει ένα τεράστιο μήκος ακτογραμμής από το Βαρικό έως τους Πόρους, έχει το μυθικό βουνό τον ΄Ολυμπο και πλούτο ποικιλομορφίας τοπίου. Οι εντάξεις σε προγράμματα τουριστικής ανάπτυξης είναι εφικτή, εφόσον τη δούμε μέσα σε επίπεδο ευρωπαϊκής τροχιάς και ακόμη, ακόμη και ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων.

2) Πολλοί από τους συνδημότες μας ασχολούνται με τη γεωργία και είναι εύλογο το ερώτημα: Πού πάμε? Τι γίνεται με τα καπνά, τι γίνεται με τις αρωτριαίες καλλιέργειες, με τις δενδροκαλλιέργειες Χρειάζεται αγώνας. Την επαύριο των εκλογών πρέπει να κινηθούμε με τον Ευρωβουλευτή μας στην Επιτροπή Γεωργίας που θα συνδράμει στην προάσπιση των συμφερόντων των αγροτών μας με κάθε πρόσφορο μέσο.

3) Σε ότι αφορά τη θαλάσσια αντζέντα, στοχεύουμε στην ανάπτυξη του θαλάσσιου πλούτου της περιοχής με ποικίλους τρόπους. Ενδεικτικά αναφέρω ότι θα προβούμε στο θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό και την ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων ζωνών, σε μια τεράστια ακτογραμμή χιλιομέτρων που κοσμεί την περιοχή μας. Είναι προφανές ότι με τους όμορους Δήμους πρέπει να δούμε από κοινού τη θαλάσσια ανάπτυξη της περιοχής και τη δυνατότητα ενιαίας ένταξης σε ευρωπαϊκά προγράμματα, έτσι ώστε να επιτευχθεί η θαλάσσια σύνδεση της περιοχής τουριστικά και εμπορικά με τους θαλάσσιους προορισμούς της Χαλκιδικής και των Σποράδων. Επίσης, πρέπει να επιτευχθεί η κοινή αλιευτική πολιτική της περιοχής, καθώς μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας ζει από την αλιεία. Αυτό θα επιτευχθεί με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, τη διαχείριση του οικοσυστήματος και τη βιώσιμη ανάπτυξη των θαλασσίων ζωνών.

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Ανακεφαλαιωτικά και επιγραμματικά:

Προσωπικά κατέρχομαι στην εκλογική αναμέτρηση όπως προείπα όχι ως επαγγελματίας της πολιτικής• με δεδομένες όμως τις γενικότερες πολιτικές μου θέσεις, με δημοσιοποιημένη την ταυτότητά μου για την παράταξη όπου ανήκω και της οποίας τις αρχές υπηρετώ, αλλά και απερίσπαστος από δεσμεύσεις, προσηλωμένος στο χαρακτήρα της αυτοδιοικητικής λειτουργίας που καλούμαι να υπηρετήσω. Κατέρχομαι στην εκλογική αναμέτρηση, όχι από πείσμα όπως θέλουν κάποιοι να μου προσάψουν, αλλά εμφορούμενος από την πεποίθηση ότι μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα από τους άλλους. Γιατί –το ξαναλέω- θεωρώ ότι έχω την πολιτική - αυτοδιοικητική εμπειρία αλλά όχι τη πολιτική φθορά. Τη φθορά ούτε τη δημιούργησα, ούτε την κληρονόμησα από τον πατέρα μου. Κατέρχομαι ως πολίτης και όχι ως πολιτικός.

Η "Κίνηση Ευθύνης", που αποτελεί όχι απλά το όνομα αλλά την προσδιοριστική ταυτότητα του Συνδυασμού μας, δεν είναι δημιούργημα παρασκηνιακών διεργασιών και δε θα γίνει ποτέ. Την "Κίνηση Ευθύνης" πρέπει όλοι να τη δούμε ως κίνηση συν - ευθύνης. Διαφορετικά θα χάσουμε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τα χωριά μας, για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ.

...και κάτι ακόμα:

Στις εκλογές αυτές, μεμονωμένα ψηφοδέλτια ανακοινώνονται στο Ίντερνετ πριν την ώρα τους. Στο συγκεκριμένο θέμα, θέλω να κάνω λοιπόν, κάποιες παρατηρήσεις.

Πιστεύω ότι σε μια θεσμική διαδικασία, όπως οι εκλογές, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί: οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται από τα πρωτοδικεία και ο νικητής αναδεικνύεται από την κάλπη.

Αυτές οι συμπεριφορές, όπως τα διάφορα μπες –βγες, ή οι ανακοινώσεις και οι διαψεύσεις , ή πολύ περισσότερο, η δημοπρασία ονομάτων , ευτελίζουν το δημόσιο βίο , και, για όσους τις υιοθετούν, δηλώνουν σαφή αδυναμία. Εγώ, με ψιθύρους δεν πολιτεύτηκα ποτέ και δεν πρόκειται να το πράξω ούτε και τώρα. Η ώρα των ανακοινώσεων είναι κοντά. Μπορώ , ωστόσο να σας διαβεβαιώσω ότι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Οι περισσότεροι από τους υποψηφίους είναι σήμερα εδώ και τους ευχαριστώ γι΄αυτό.

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 10.30 το βράδυ


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Θέμα: «Μετά την συγκέντρωση ροδακίνων»

Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : « Μετά την συγκέντρωση ροδακίνων»





Ονόματα προσκεκλημένων:


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΓΑΣ

Γραμματέας Αγροτικού Συλλόγου Μενηίδας Ν. Πέλλας


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ

Πρόεδρος Συνεταιρισμού Γυψοχωρίου Ν. Πέλλας


ΑΡΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

Αντιπρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Μενηίδας Ν. Πέλλας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΟΦΙΛΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ




Στα πλαίσια της ενημέρωσης των φίλων των μανιταριών, οργανώνεται την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 εξόρμηση για συλλογή, έκθεση, καταγραφή και ταυτοποίηση μανιταριών.

Eιδικότερα, στις 8:00 π.μ. θα γίνει συγκέντρωση στον αύλειο χώρο του LIDL(περιοχή Ανδρομάχης), όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στην συλλογή των μανιταριών. Το μεσημέρι στις 13:00 θα γίνει συνάντηση των ομάδων συλλογής και όσων άλλων μανιταρόφιλων το επιθυμούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ρητίνης(Παλαιό Δημοτικό Σχολείο).

Η καταγραφή της ταυτοποίησης των συλλεχθέντων μανιταριών θα γίνει από τον Ειδικό Μανιταρολόγο Ζαχαρία Αθανασίου.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους :



1.Κώστα Κατσάρα: 23510 25227

2.Θεόφιλο Γιαγκόπουλο 6944887133

3.Θανάση Αποστόλου 23510 27977 6976 811281

Επιστολή Κώστα Κουκοδήμου στο Υπουργείο Υγείας

Με έκπληξη πληροφορήθηκα την επίσκεψη του ΓΓ του υπουργείου Υγείας κ. Πολύζου και τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, παρουσία των τριών κυβερνητικών βουλευτών, της διοίκησης του νοσοκομείου Κατερίνης και των εργαζομένων.


Σύσκεψη στην οποία δεν μετείχα, γιατί ουδέποτε κλήθηκα, προφανώς, διότι κάποιοι θεώρησαν ότι τα προβλήματα του νοσοκομείου Κατερίνης, λόγω της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, είναι «πράσινα».

Στην κοινοβουλευτική μου πορεία, πάντοτε φρόντισα να ορθώσω πολιτικό λόγο που αποσκοπούσε στην επίλυση των προβλημάτων του νομού μου, ακόμη κι όταν κυβέρνηση σ’αυτή τη χώρα ήταν η Ν.Δ.

Ουδέποτε αρνήθηκα να πάρω μέρος σε συνάντηση με υπουργούς, κυβερνητικούς παράγοντες, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης που πρόσκεινται είτε στο ΠΑΣΟΚ είτε στη Ν.Δ., όταν επρόκειτο να αντιμετωπιστούν προβλήματα της Πιερίας.

Δεν λειτούργησα αντιπολιτευτικά σε θέματα που αφορούν τους συμπολίτες μου.

Θεωρώ ότι αυτοί που αποφάσισαν πως ο νομός αυτός έχει 3 βουλευτές μόνον, δεν υποτίμησαν εμένα και τη Ν.Δ. αλλά τους συμπολίτες τους.

Το βέβαιο είναι πως ο κόσμος συγκρίνει και κρίνει. Όμως ζητώ επιτέλους κάποιος να αναλάβει και την ευθύνη και να εξηγήσει τους λόγους που υπαγόρευσαν τον ….αποκλεισμό μου.



Με εκτίμηση

Κώστας Κουκοδήμος

Βουλευτής Ν.Πιερίας

ΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΗΣ ΝΕΤ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης
 Δημοτικού Συμβουλίου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.



Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 και 96 του Ν.3463/2006 (Δ.Κ.Κ.), που θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα:

1. Λήψη απόφασης για τη διάθεση κατά την προεκλογική περίοδο όλων των διαφημιστικών πλαισίων και άλλων επί πλέον κοινόχρηστων χώρων του Δήμου στους συνδυασμούς των υποψηφίων για τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2010.

Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος.

2. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανέγερση θεάτρου και χώρου πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο Δήμο Κατερίνης»

Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος

3. Έγκριση και παραλαβή παραδοτέων Γ φάσης στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ. με τίτλο «Διερεύνηση, συλλογή και οργάνωση μουσειολογικού υλικού για τη δημιουργία του μουσείου παλαιών βιβλίων και εντύπων στο παραδοσιακό κτίσμα Τσαλόπουλου».

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος.

4. Έγκριση πρακτικού της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση και εξοπλισμός οργάνωσης των αποθηκών του Δήμου Κατερίνης (υποέργο 5-παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών)» (65/2009 μελέτη).

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος.

5. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος Δήμου Κατερίνης έτους 2010.

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος.

6. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Κατερίνης οικονομικού έτους 2010.

Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος

7. Έγκριση της αριθ. 71/2010 μελέτης του έργου «Φυτοτεχνική διαμόρφωση κυκλικών κόμβων και λοιπών Κ.Χ. του Δήμου Κατερίνης» προϋπολογισμού 17.789,75 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του.

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

8. Έγκριση της αριθ. 67/2010 μελέτης του έργου «Επένδυση μνημείου Πλατείας Ελευθερίας» προϋπολογισμού 3.944,02 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσής του.

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

9. Έγκριση της αριθ. 50/2010 μελέτης του έργου «Συντήρηση και κατασκευή παγκακιών για Κ.Χ. του Δήμου» προϋπολογισμού 15.000 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

10. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικού οδικού δικτύου Τ.Δ. Κατερίνης» (24/2010 μελέτη)

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

11. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων ενότητας Εθνικού Σταδίου» (34/2009 μελέτη)

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

12. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών του έργου «Κατασκευή πεζοδρόμων ενότητας εθνικού σταδίου» ,αριθ. μελ. 39/2009

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

13. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων ενότητας Καπνικού Σταθμού» (36/2009 μελέτη)

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

14. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων Τοπικών Διαμερισμάτων» ,αριθ. μελ. 119/2009

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

15. Έγκριση τμηματικής παραλαβής της μελέτης «Οριοθέτηση ρέματος Μαυρονερίου και διαμόρφωση κοίτης για αντιπλημμυρική προστασία και απόληψη υλικών»

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

16. Έγκριση ή μη μετάθεσης του συμβατικού χρόνου παράδοσης της «Προμήθειας κινητών σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων».

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

17. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων Ενότητας Ευαγγελικών» , αριθ. μελ. 38/2009

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

18. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Επεμβάσεις –ανακατασκευές σχολικών κτιρίων του Δήμου Κατερίνης» , αριθ. μελ. 47/2009

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

19. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Οριοθέτηση Κ.Χ. με κρασπεδόρειθρα ενότητας Σιδηροδρομικού Σταθμού» (50/2009 μελέτη)

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

20. Έγκριση παράτασης προθεσμίας παράδοσης της προμήθειας τσιμεντένιων ζαρντινιέρων

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

21. Έγκριση παράτασης προθεσμίας παράδοσης ειδών ατομικής προστασίας για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Κατερίνης έτους 2009

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

22. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής - οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή και μετατροπή φυλακίου δημοτικού πάρκου σε ιατρείο ΚΑΠΗ» (33/2009 μελέτη).

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

23. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση εγκαταστάσεων Α και Β Αθλητικών Κέντρων» (08/2007 μελέτη).

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

24. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Περιτοίχιση Δημοτικού Γκαράζ» (18/2009 μελέτη).

Εισηγητής: Αθανάσιος Λιακόπουλος, Αντιδήμαρχος

25. Έγκριση επιχορήγησης της Σχολικής Επιτροπής του Μουσικού Σχολείου

Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος

26. Έγκριση επιχορήγησης του Οργανισμού Αθλητικών Κέντρων και Άθλησης Δήμου Κατερίνης. Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος

27. Έγκριση διαγραφής βεβαιωμένων οφειλών.

Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος

28. Έγκριση επιβολής αναλογούντος δικαιώματος σε ληφθείσες ποσότητες ύδατος μαζί με το ισόποσο πρόστιμο στην ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ Α.Ε.

Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος

29. Έγκριση λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου σε 12ωρη και 24ωρη βάση για το έτος 2011

Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος.

30. Γνωμοδότηση για έγκριση περιβαλλοντικών όρων διαφόρων επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων στην περιοχή του Δήμου Κατερίνης.

Εισηγητής: Γεώργιος Χατζηκώστας, Αντιδήμαρχος.

31. Έγκριση υποβολής του τροποποιημένου Τ.Δ.Ε. της μελέτης «Αναθεώρηση και Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Κατερίνης» στο ΕΠΠΕΡ 2000-2006

Εισηγήτρια Βικτώρια Παπατολίκα, Αντιδήμαρχος.

32. Εξέταση ενστάσεων αναθεώρησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πολεοδομικής ενότητας Κέντρου – Ευαγγελικών.

Εισηγήτρια: Βικτώρια Παπατολίκα, Αντιδήμαρχος.


33. Έγκριση εξώδικου- συμβιβαστικού τρόπου καθορισμού τιμής μονάδος αποζημίωσης εκτάσεων γης Δημοτών – Δήμου.

Εισηγήτρια: Βικτώρια Παπατολίκα, Αντιδήμαρχος.

34. Ορισμός προσώπων για την καταβολή αποζημιώσεων προς τρίτους μετά την κύρωση πράξεων εφαρμογής του σχεδίου πόλης Κατερίνης.

Εισηγήτρια: Βικτώρια Παπατολίκα, Αντιδήμαρχος.

35. Τροποποίηση της απόφασης ορισμού υπαλλήλων για τη συγκρότηση επιτροπών ΕΚΠΟΤΑ

Εισηγητής: Ζήνων Σατραζέμης, Αντιδήμαρχος.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

WEEKED ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΦΥΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ,
ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ,
 ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
 ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ...
...ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, Σ.ΣΤΑΘΜΟΣ -ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ




ΜΑΖΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ
ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ 
ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ,
κ. ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΛΕΖΑ...

free press

ΑΠΟ ΤΗ  DION ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010.
ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
16 ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
"ΠΕΡΝΑΕΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ DION ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..

ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ...
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ 207 ΑΤΟΜΑ
ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ...

****    ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΙΟΝΙΔΗ.

*** ενω ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΓΥΡΟ με πιττα και τυροκαυτερη...!

ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΓΚΕΡ...
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....
ΓΙΟΥΓΚΕΡ ΦΩΤΟΣ....!

ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...

Ειδική αναφορά στον Όλυμπο και στη μελέτη από τα «Global Grants» για την ανάδειξη της περιοχής και των προϊόντων της έκανε ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για το «πράσινο ταμείο», τη χρηματοδότηση περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, την κύρωση δασικών χαρτών και άλλες διατάξεις.

amoiridis«Υπάρχει πρόταση όλα τα προϊόντα της παρολύμπιας περιοχής να λέγονται ‘Όλυμπος’, είτε αυτά είναι αγροτικά, είτε τουριστικά, είτε σχετίζονται με άλλες υπηρεσίες όπως η μεταφορές», ανέφερε, υποστηρίζοντας πως η συγκεκριμένη δράση μπορεί να είναι από τις πρώτες που θα χρηματοδοτηθούν από το «πράσινο ταμείο», ώστε να αποκτήσει «σημείο αναφοράς» η όλη προσπάθεια.
«Ο Όλυμπος είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Χρόνια παλεύουμε να υπάρξει ένας ξεχωριστός σχεδιασμός για να αναδείξουμε μέσα από αυτόν τη φυσιογνωμία του, την ιστορικότητα του και παράλληλα να αναπτυχθεί και η ευρύτερη περιοχή», τόνισε ο κ. Αμοιρίδης.
Στο σημείο αυτό, παρενέβη η Υπουργός Περιβάλλοντος Τάνια Μπιρμπίλη, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση.
Σχολιάζοντας γενικότερα τη δημιουργία Πράσινου Ταμείου, ο βουλευτής Πιερίας είπε ότι μπορεί να πετύχει και να αλλάξει πολλά πράγματα στην περιφέρεια, αρκεί τα κονδύλια να διαχέονται σε όλες τις περιοχές βάση των πραγματικών αναγκών. «Να μη δούμε περιπτώσεις χρηματοδότησης όπως με το ΕΤΕΡΠΣ όπου τα χρήματα από το ταμείο κατευθύνονταν σε συγκεκριμένες περιοχές, σε συγκεκριμένους ανθρώπους και σε έργα τα οποία ουδεμία σχέση είχαν με όσα έπρεπε και μπορούσε να χρηματοδοτήσει το ταμείο».
ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΑΓΚΩΤΟ....ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ..!



ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΛΟΥΡΠ...(ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ)

(Γενικό μότο συνδυασμού για το περιβάλλον):
Ο Πέλεκας καθάρισε, σκουπίδι δεν θα μείνει,
αέρας από Heathrow φυσά στην Κατερίνη.


Το σλόγκαν του Αντιδημάρχου Πρασίνου Γιώργου Χατζηκώστα
Πετούνια δεν μαράθηκε, δίνει και ποτιστήρι,
λουλούδια, άνθη θέλουνε στον Γιώργη να παραμείνει,
του πράσινου η ευθύνη…


Άσχετο. Μουζαχεντίν ψηφοφόρος της Πόπης Μπατάλα διαδίδει:
Ήρθα από τη Μέκκα και ψηφίζω Πόπη Τζουμέρκα.

Η ρίμα του Αλέκου Γιουμίδη
H μουσική εγένετο της πόλης το στολίδι
 και του ωδείου τα όργανα, ψηφίζουνε Γιουμίδη.

Ο ύμνος των αναβαθμισμένων ΚΑΠΗ
Τα γηρατειά τα έκανε ταξίδια στο Παρίσι,
γι αυτό λοιπόν γιαγιάκα μου, σταύρωσε Παπαζήση.
 
***
ΣΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
Ο ΣΛΟΥΡΠ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ
ΓΕΛΑΣΕ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ
...ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

 

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ...ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ

ΠΑΡΑΛΙΑ: ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΝΟΥΝ...!

ΑΣΦΑΛΤΩΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΠΑΡΑΛΙΑΣ -ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 11-10-2010, ΕΝΤΑΥΘΑ...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΦΙ...!!!

ΜΙΛΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ...

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ....

Ήγγικεν η ώρα! Mega και Ant1 σε θέσεις μάχης, αφού απόψε σηκώνει αυλαία το prime time τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Καταιγισμός από πρεμιέρες... ''Το Νησί'' vs ''Next Top Model'', ''Ράδιο Αρβύλα'' vs ''Master Chef'', ''Όλα 11'' vs ''Aνατροπή''. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΔΗΜΟΥΣ....
ΕΙΤΕ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΕΙΤΕ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η "ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ FOCUS ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-....

ΩΣ ΛΥΣΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, ΜΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΕΣ....ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ 25-35, ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ...
ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΕΙΣ ΔΥΝΟΣΑΥΡΟΥΣ....

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΕΡΑ...

Σάλος με τις αποκαλύψεις Γιούνκερ..(ΣΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ..?ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ)

Φωτιές άναψε η αποκάλυψη του προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ότι είχε θέσει το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας σε Έλληνα πρωθυπουργό, τον οποίο δεν κατονόμασε, και αυτός τού απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, «γιατί κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έσπευσε μέσω συνεργατών του να διαψεύσει ότι είπε κάτι τέτοιο.

Η αντίδρασή του εκδηλώθηκε μετά την τοποθέτηση, που έκανε στην Ουάσιγκτον, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου: «Νομίζω πως είναι απολύτως σαφές, ακόμη και χωρίς την λέξη ΄΄πρώην΄΄ ότι ο κ. Γιούνκερ δεν αναφέρεται στον κ. Παπανδρέου, άλλα σε προηγούμενο πρωθυπουργό. Και όλοι, νομίζω, μπορούμε να φανταστούμε σε ποιον αναφέρεται».

Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού διέψευσαν κατηγορηματικά αυτή την τοποθέτηση. «Φυσικά ο κ. Καραμανλής ουδέποτε χρησιμοποίησε τέτοιους χαρακτηρισμούς και όσοι του αποδίδουν τέτοια λόγια ένα μόνο στόχο έχουν: Τον αποπροσανατολισμό», τόνισαν συνεργάτες του.

Σε διάψευση προχώρησε και ο Κώστας Σημίτης, ο οποίος δηλώνει ότι «πρόκειται για ανοησίες». «Επί των ημερών μου η χώρα είχε ανάπτυξη με ρυθμό 5% και έλλειμμα 4%. Δεν είχα κανένα λόγο και δεν θα δεχόμουν καμία συζήτηση αν η χώρα μου ήταν ήταν διεφθαρμένη, ή όχι», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Οι πρωθυπουργοί είναι μετρημένοι. Ή ο κ. Σημίτης ή ο κ. Καραμανλής γνώριζε τον διάλογο. Όποιος από τους δύο τον γνωρίζει, πρέπει να το πει. Εξάλλου θα αναγκασθεί να το πει ο κ. Γιούνκερ όταν θα κληθεί στην Εξεταστική για την οικονομία», σχολίασε ο ΛΑΟΣ.

«Αν ο κ. Γιούνκερ και οι όμοιοί του παραδέχονται ότι ήξεραν τι συνέβαινε στο παρελθόν αλλά δεν μίλαγαν, είναι βέβαιο ότι και τώρα ξέρουν αλλά και πάλι δεν μιλάνε», είπε ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης. «Ξέρουν άριστα ότι οι σημερινές επιλογές κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ είναι ακόμα περισσότερο κατεδαφιστικές και ληστρικές αλλά και πάλι δεν λένε τίποτα, γιατί εκ νέου ωφελείται κυρίως η Γερμανία και το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα», πρόσθεσε.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ δήλωσε «έκπληκτος» για το γεγονός ότι ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης τον ανέφερε μεταξύ αυτών που προέβλεπαν ότι η Ελλάδα θα αντιμετώπιζε σοβαρή δημοσιονομική κρίση.

**** ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...?
ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ  ΠΥΡΑΓΧΑΣ...?
ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤH....
ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ, ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΤΟ ΦΠΑ.....

*****
Διευκρινιστική δήλωση Γιούνκερ «δείχνει» τον Γ.Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Συννεφιά με τοπικές βροχές


Τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά με ισχυρούς ανέμους στο Ιόνιο. 
Θερμοκρασία σε άνοδο από τη Τρίτη ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στη νότια Ελλάδα

ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟ Ι , ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ...!!!

ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ

Ακριβό μου πετρέλαιο

Την Παρασκευή ξεκινάει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης και όλα δείχνουν ότι οι πολίτες θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Που θα κυμανθούν οι τιμές. Να μην εμπλακούν στη διακίνηση απειλούν οι πρατηριούχοι, λόγω της μη επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Κρίσιμη συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Δ. Κουσελά...

### ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ...

ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ

Ακριβό μου πετρέλαιο

Την Παρασκευή ξεκινάει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης και όλα δείχνουν ότι οι πολίτες θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Που θα κυμανθούν οι τιμές. Να μην εμπλακούν στη διακίνηση απειλούν οι πρατηριούχοι, λόγω της μη επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Κρίσιμη συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Δ. Κουσελά...

### ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ...35 ΧΡΟΝΩΝ

ΣΤΗ ...ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ
(Θέλει να είναι και ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον ΧΙΟΝΙΔΗ ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ)

Ξέρω πως όταν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, στην αρχή αν μη τι άλλο θα ΘΥΜΩΣΕΙΣ!



Όμως θέλω να διαβάσεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.


ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ…


ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ –ΝΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ


ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ


ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ


ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ


Μη τους κάνεις το χατίρι και δεν πας να ψηφίσεις…


ΑΥΤΟΙ (οι μ@λ@κες) ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ – ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ.


ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙΣ – ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ ΡΕ….


ΑΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΧΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΟΤΡΕΛΕΝΩΝΤΕ. ΚΑΝΤΟΥΣ ΤΗΝ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ…


ΨΑΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ


ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ…


ΨΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ …ΚΡΥΒΟΥΝ!!!


ΨΑΞΕ…….

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ