PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Άπαικτος ο ΓΑΠ, αφήνει τους ιθαγενείς δελφίνους φύλαρχους και μάγους

ΚΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ..

Είναι μερικές γυναίκες που τους αρέσει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο να τις βλέπουν οι άντρες σχεδόν γυμνές.

Η Άννα Διαμαντοπούλου, επάγγελμα μοντέλο, είναι μία απ΄αυτές και δεν το κρύβει.








«Τη μια μέρα μπορεί να΄μαι πολύ ναζιάρα και την άλλη να έχουν τρελά νεύρα και να αρχίσω να ουρλιάζω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς κλεισμένος σ΄ένα σπίτι μαζί μου» λέει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό STATUS η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία μας συστήνεται φορώντας αποκλειστικά και μόνο τα μικροσκοπικά της εσώρουχα. «Από το νηπιαγωγείο τα αγοράκια με κοιτούσαν λίγο περίεργα και μου έλεγαν ότι με αγαπούσαν» θυμάται σήμερα το σέξι μοντέλο.



Τώρα αν κάποιος ενδιαφέρεται να τραβήξει την προσοχή της Άννας Διαμαντοπούλου, καλό θα είναι να διαβάσει τι ακριβώς της αρέσει: «Είμαι λίγο μαζόχα. Θέλω λίγο φτύσιμο...Αν δεν με γράψει ο άλλος εγώ δεν θα κολλήσω. Επίσης αν δεν μου κάνει δώρα...απλά να φύγει».

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Τελικά εκεί στο ΓΕΕΘΑ είναι μεγάλες καρδιές και οι δύο πολιτικοί αντιπρόσωποι!!!



Ακούμε εδώ και μέρες για ΔΩΡΕΑΝ συσσίτια, για προσωπικό που λιποθυμάει από την ασιτία και άλλα τέτοια ευτράπελα.
Και οι γαλαντόμοι πολιτικοί σκεφτήκανε τα ΔΩΡΕΑΝ συσσίτια για να αντιμετωπίσουν το «φαινόμενο» στο Στράτευμα και ξαφνικά από ΔΩΡΕΑΝ μετατράπηκαν σε …
«ολίγον Δωρεάν», αφού σκέφτονται να το χρεώνουν στους στρατεύσιμους από 1,50 έως 2 ευρώ.

Φυσικά ο κόσμος τους επευφημεί … μιας και σκέφτεται ότι «να είδες τους ταΐζουν και τζάμπα στο στρατό»!!!

Ελεος!!

Με το ίδιο σκεπτικό άμα αρχίζουν και αυτοκτονούν τα νέα παιδιά από την απελπισία τους τι θα κάνουν ; θα τους χορηγούν δωρεάν σφαίρες που στο τέλος θα τις χρεώνουν κιόλας ;

Οσοι κοιτάνε το στρατό από εκεί …ψηλά, θα μπορούσαν να κάνουν περικοπές από άλλες λιγότερες σημαντικές ή ακόμη και άχρηστες υπηρεσίες του Στρατού . Αλλά δεν θέλουν γιατί πολύ απλά έτσι σας έμαθαν οι … προηγούμενοι ! Και στο Στρατό ότι μάθεις από τον προηγούμενο, δεν … αλλάζει!

Στο σημείο αυτό ας δώσουμε μερικά παραδείγματα για να καταλάβει ο καθένας τι εννοούμε:

Κάθε τελευταία Παρασκευή γίνεται σε όλα το στράτευμα επιθεώρηση. Τι είναι η επιθεώρηση; Σε ελέγχουν αν είσαι κουρεμένος , καλλωπισμένος , αν έχει τσάκιση το παντελόνι , αν τα άρβυλα είναι καλογυαλισμένα και άλλα τέτοια φαιδρά!

Για όλο αυτό το θέατρο κάποιοι , για το λόγο ότι … σηκώνονται από … την δερμάτινη καρέκλα τους παίρνουν και επίδομα!!!! Δεν ξέρω πως το λένε! Ισως να το ονομάζουν επίδομα … εγκατάλειψης της δερμάτινης καρέκλας! Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι γι αυτό το θέατρο παίρνουν … 300 ευρώ!
Μια άλλη πρόταση είναι να κλείσετε τα στρατιωτικά παραθεριστικά θέρετρα και να τα δώσετε στο κόσμο να μείνει που έχει πραγματική ανάγκη και όχι σε όσους έχουν μάθει να κάνουν ελιτίστικες διακοπές !

Αλλά γιατί να το κάνετε;

Ποιος αλήθεια από αυτούς (επαναλαμβάνω) που κοιτάνε το Στρατό από ψηλά, δεν έχει μάθει στο τζάμπα και να διατάζει τους φαντάρους και τους υπαξιωματικούς ακόμα και όταν … είναι εν αποστρατεία;

Να κόψετε από την γυναίκα του κάθε ταξιάρχου και άνω την καθιερωμένη και … πατροπαράδοτη συνήθεια όταν παίρνουν ένα οίκημα εντός στρατοπέδου να αλλάζει όλη την επίπλωση και τις οικοσκευές στο οίκημα!!

Διότι ζητάτε από αυτούς που πεινάνε τα εκκαθαριστικά τους για να δουν αν δικαιούνται ένα δωμάτιο 1,5x1,5 αλλά στους αξιωματικούς δεν το κάνουν ....αλλά για αυτούς ξεχάσαμε ισχύει το κατ` εξαίρεση!

Ολα μοιάζουν κομμένα και ραμμένα στα μέτρα αυτών που κοιτάζουν το Στρατό από ψηλά. Οι υπόλοιποι είναι … αναλώσιμοι!

Αλλά κατά τα άλλα κύριε Υπουργέ μας, δηλώσατε υπερήφανος για το στράτευμα και για το ηθικό που το διακατέχει!

Αυτό το Στράτευμα δεν είναι όμως κύριε Υπουργέ, που με κατεβασμένα τα χέρια δεχτήκατε και τις μειώσεις που έρχονται;

Διότι κύριε υπουργέ, δεν είναι μόνο αυτές που δηλώσατε στην Βουλή ! Υπάρχουν κι άλλες, ολίγον τι ... κρυφές!

Και μιας και δεν τις λέτε όλες κύριε υπουργέ, θα τις πούμε εμείς !

Ψάξαμε και βρήκαμε το δίπλωμα του Τσακ Νόρις και σας το παρουσιάζουμε.





Και για να μη ξεχνιόμαστε...

Ο Τσακ Νορις είναι ο μόνος που μπορεί να λήξει την έναρξη των windows
O Tσακ Νορις αγόρασε από ζαχαροπλαστείο όνειρα γλυκά
Ο Τσακ Νορις έχει προπονήσει ομάδα αίματος
Ο Τσακ Νορις ανάβει κουνουπάκι για να διώξει τα φίδια
Ο Τσακ Νορις έκανε προσπέραση στον χρυσό οδηγό
Ο Τσακ Νορις έχει κινητό θυροτηλέφωνο
Ο Τσακ Νορις λέει τα κάλαντα με το τρίγωνο των βερμούδων
Ο Τσακ Νορις ξέρει πόσο κάνει μάνα πλυν το παντελόνι
O Τσακ Νορις έχει παίξει pro με τιμονιέρα
Ο Τσακ Νορις κάνει ομελέτα με αυγά Kinder
Ο Τσακ Νορις γελάει καλύτερα από τον τελευταίο
Ο Τσάκ Νόρις έχει κάνει στο σεξ τη στάση του Νίκα....
O Tσακ Νορις πολέμησε στον πόλεμο νεύρων
Ο Τσακ Νορις έβαλε κραγιόν στο χείλος του γκρεμού
Ο Τσακ Νορις γέμισε την Καινή Διαθήκη

Υπέρογκα ελλείμματα θα εμφανίσουν τα ασφαλιστικά ταμεία έως το 2014 λόγω της μείωσης των εσόδων τους.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεση το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, στον ήδη υψηλό αριθμό συνταξιούχων, θα προστεθούν έως το 2014 επιπλέον 200.000 δικαιούχοι, με συνέπεια η δαπάνη για τις συντάξεις να ανέλθει στα 3,25 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι φέτος οι απώλειες των ταμείων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης ανήλθαν στα 4,5 δισ. ευρώ. Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας επισήμανε ότι τα έσοδα των ταμείων μειώθηκαν κατά 20% φέτος και αναμένεται να περιοριστούν κατά 25% έως το τέλος του 2012.

Με αυτά τα δεδομένα, στελέχη του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης δεν αποκλείουν να υπάρξει νέος ασφαλιστικός νόμος το επόμενο έτος, εκτός από τις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και το εφάπαξ που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2012. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας δέχεται πιέσεις από την τρόικα για αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης από 65 που είναι σήμερα στα 67.

Ωστόσο, ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, Σάββας Ρομπόλης, επισημαίνει ότι «για να καλυφθούν τα ελλείμματα, θα έπρεπε το γενικό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης να φτάσει στα 82 έτη!».

Με αυτά τα δεδομένα, προωθούνται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012:

-Η ενοποίηση των πέντε μεγαλύτερων επικουρικών ταμείων σε ένα.

-Ο περιορισμός των επικουρικών συντάξεων σε ποσοστό από 15 έως και 40% και

-Η μείωση κατά 20% του εφάπαξ που χορηγεί το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, το οποίο εμφανίζει έλλειμμα 2 δισ. ευρώ. Ειδικά για το εφάπαξ, με τις εκκρεμείς αιτήσεις να αγγίζουν τις 50.000 προβλέπεται η καταβολή του σε δόσεις με προτεραιότητα στους οικονομικά ασθενέστερους δικαιούχους. Το ύψος της προκαταβολής, εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται στο 20% του συνολικού ποσού.

Η Aida Yespica, η καλλονή από τη Βραζιλία που πριν από μερικά χρόνια είχε αναστατώσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την «εκρηκτική» εμφάνισή της

Μαζί της ήταν η καλή της φίλη και διάσημο μοντέλο από την Παραγουάη, Claudia Galanti. Οι δύο φίλες «άναψαν φωτιές» στους λουόμενους με τα μικροσκοπικά τους μαγιό και τις σέξι πόζες τους και τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέμματα και φυσικά... τα φλας των παπαράτσι.

Κάποια στιγμή μάλιστα, η Claudia μπήκε στην θάλασσα και την ώρα που έβγαινε έξω από το νερό το strapless μαγιό της γλίστρησε, έφυγε από την θέση του, και αποκάλυψε όλο της το στήθος!

Σημειώνεται ότι η Μις Βενεζουέλα 2002, Aida Yespica, έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2007 όταν γνωρίστηκε με τον τότε πρωθυπουργό της Ιταλίας.

Μόλις τη γνώρισε, ο Καβαλιέρε είπε δημοσίως ότι μαζί της θα πήγαινε οπουδήποτε, κάτι που έκανε τη σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο, έξαλλη!...



Α ρε Ζίκο.....

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, η Σελήνη θα ανατείλει «ματωμένη».

Πρόκειται για μία ολική έκλειψη του φεγγαριού που θα αρχίσει αρκετά νωρίτερα (1:33 μ.μ. ώρα Ελλάδος), όταν ο δορυφόρος του πλανήτη μας θα βρίσκεται ακόμη κάτω από τον ορίζοντα.



Μολονότι οι παρατηρητές θα έχουν χάσει την ολική φάση του φαινομένου, σύμφωνα με τον διευθυντή του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, Δ.Σιμόπουλο, θα μπορέσουν εντούτοις να δουν εύκολα, με την ανατολή της, τη Σελήνη καλυμμένη με το πέπλο της γήινης παρασκιάς, η οποία θα χρωματίζει την επιφάνειά της με το χαρακτηριστικό κεραμιδί χρώμα της μερικής φάσης της έκλειψης. Το όλο φαινόμενο θα διαρκέσει μέχρι τις 7:30 μ.μ. του Σαββάτου και θα είναι ορατό, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει, σε όλη τη χώρα.

Όσο η Σελήνη βρίσκεται πλήρως στη σκιά της Γης, η αντανάκλαση του ηλιακού φωτός πάνω στον πλανήτη μας φτάνει στη Σελήνη και την «χρωματίζει» με μια παράξενη κεραμιδί απόχρωση που κάνει τον δορυφόρο να φαίνεται σαν «ματωμένος».


ΠΗΓΗ: http://www.exypna.gr/#ixzz1g9Bct5RW

Το όνειρο πολλών Ελλήνων ευρωλιγούρηδων ήταν και είναι να γίνουμε Γερμανοί. Γερμανοί δεν θα γίνουμε ποτέ.

Πότε θα απαντήσει ο "κηπουρός" για τα δημοσιεύματα:

ΑΧ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΑΓΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ...

Μητέρα 15χρονου συλληφθέντα στις 6/12: «Το παιδί μου φτύνει αίμα τρεις ημέρες μετά»

ΔΕΙΤΕ....

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ..

ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ..

Ο, κατά τον-που τον θυμηθήκαμε τώρα! -μέγιστο Άκη Πάνου, Ταψής έχει ένα πρόβλημα.


Δεν ξέρει αν θα πρέπει να...

γελάσει, ή να κλάψει γι' αυτά που κάνει η κυβέρνηση και ιδιαίτερα με το θέμα της εφεδρείας.
Το πρόβλημα είναι πράγματι σοβαρό. Αλλά, γιατί δεν ρωτάει τον αδερφό του; ...

H Οικολογική μας ομάδα διοργανώνει

Διάλεξη την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18:30 μμ με θέμα :
"Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία και οι Επιδράσεις της στην Υγεία μας"
με ομιλητή τον Παντελή Αϊναλή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τηλεπικοινωνιών
στο Ιδεοδρόμιο Π.Π. Γερμανού 3

Έλσα Φορνέρο...

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΟΡΟΣ.....

ΕΡΑΝΟΣ...

"Εθελοντική Ομάδα Δράσης" Πιερίας για τους "Γιατρούς του Κόσμου"

Τι λέει για την απόλυσή του ο Ψινάκης...


Την πόρτα της εξόδου από το «Fab5» είδε ο Ηλίας Ψινάκης. Ο manager τέθηκε εκτός του reality του ANT1, μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει, πως το «Fab5» είναι μια αηδία.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο ίδιος, μιλώντας στο τηλέφωνο με την...

Τατιάνα Στεφανίδου.Η παρουσιάστρια, τον κάλεσε προσωπικά για να τον ρωτήσει αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να έχει απολυθεί.

Ο ίδιος, απάντησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο πως «Ναι ναι με διώξανε. Με απέλυσε!» (εννοώντας προφανώς τον Γιάννη Λάτσιο).

Μάλιστα δεν παρέλειψε να εκφράσει και το παράπονο του, καθώς όπως είπε «δεν με πήρε να μου το πει ο Λάτσιος, αλλά ο Γερμανός παραγωγός!»

Λίγο αργότερα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, πρόσθεσε: «όπως εγώ έχω το δικαίωμα να λέω την άποψη μου άμα ερωτηθώ... έτσι και το κανάλι έχει το δικαίωμα να με σουτάρει αν δεν την γουστάρει. Σωστό;»

Κάντε κλικ στο video και δείτε πως περιέγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου την συζήτηση της με τον Ηλία Ψινάκη…

Ο εργοδότης κ. Γ. Κουρής αρνείται επίμονα να καταβάλει τα δεδουλευμένα των συντακτών κρατώντας τους σε καθεστώς ομηρίας.


Η εργοδοσία της εφημερίδας «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και καταπατώντας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση την Εργατική Νομοθεσία, αρνείται συστηματικά και με περισσή θρασύτητα να...

καταβάλει στους δημοσιογράφους και τους λοιπούς εργαζόμενους τους μισθούς 10 μηνών.

Ο εργοδότης κ. Γ. Κουρής αρνείται επίμονα να καταβάλει τα δεδουλευμένα των συντακτών κρατώντας τους σε καθεστώς ομηρίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντεργατική τακτική της ιδιοκτησίας της εφημερίδας και καλεί τους εργαζόμενους δημοσιογράφους στην εφημερίδα σε συνέλευση την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011, στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειες και τις κινητοποιήσεις για τη διασφάλιση της εργασίας των συναδέλφων και την εξόφληση των δεδουλευμένων

Ο Παπαδήμος, το παίζει στα δάχτυλα το θέμα του ευρώ, τους ξέρει στις Βρυξέλλες με τα μικρά τους ονόματα, αλλά Μόντι δεν είναι.


Το...

είπε ο Παπαχελάς στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. Στην ίδια γραμμή και ο Μπάμπης ο Φλου, που ήταν στο στούντιο, μαζί με τη Σία Κοσιώνη.
Καλός είναι ο Παπαδήμος, αλλά ας τον αφήσουν οι υπόλοιποι να κυβερνήσει.
Κάτι τέτοια λέει και ο Ντερμπεντέρης στο MEGA...

Προβλήματα ρευστότητας αντιμετωπίζει το ΙΚΑ για την καταβολή των συντάξεων με αποτέλεσμα να μην αποκλείονται οι καθυστερήσεις.


Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γ.Κουτρουμάνης μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 η σύνταξη Δεκεμβρίου θα καταβληθεί στις 22 του μηνός, ενώ το δώρο...

κανονικά στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο υπουργός συμπλήρωσε ότι κάθε μήνα πραγματοποιούνται συσκέψεις με όλα τα Ταμεία για την επεξεργασία των στοιχείων και τον καθορισμό των ημερομηνιών καταβολής των συντάξεων, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει πρόβλημα με τα έσοδα, λόγω ύφεσης, ανεργίας, μειωμένων μισθών (άρα και εισφορών).

«Δίνουμε μάχη κάθε μήνα» είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας πάντως την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει λύση...

Την δούλεψαν καλά. Ψιλό γαζί.


Αποκάλυψαν το ...βάθος της πολιτικής της σκέψης.
Κι η καημένη έφυγε ευτυχής. Που... να καταλάβει ότι γέλαγαν κάτω από τα μουστάκια τους -κι ο Οικονόμου που δεν έχει- οι παρουσιαστές της εκπομπής , αλλά κι όλοι όσοι από τους τηλεθεατές εκείνη την ώρα την έβλεπαν.
Τι είπε? Όπως θα' λεγε κι ο παππούς του Γιώργου:

Μεγάλο προτέρημα η εγκράτεια....




ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

αποχώρηση της Βουλγαρίας από το σχέδιο κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.


Κατόπιν πρότασης του υπουργού Οικονομικών, η βουλγαρική κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα την αποχώρηση της Βουλγαρίας από το σχέδιο κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, ανήγγειλε σήμερα ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών και...

αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ.

«Η Βουλγαρία προτείνει η τριμερής διακυβερνητική συμφωνία να ακυρωθεί κατόπιν αμοιβαίας συναίνεσης. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κοινή σύμφωνη γνώμη γι' αυτό, η βουλγαρική πλευρά θα αποχωρήσει μονόπλευρα ύστερα από τη λήξη της 12μηνής προθεσμίας.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, το έργο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό τους όρους της συμφωνίας που συνήφθη το 2007 στην Αθήνα, παρουσία των τότε πρωθυπουργών της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή και της Βουλγαρίας Σεργκέι Στανίσεφ όπως και του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. «Δεν υπάρχει τρόπος να επιβληθούν κυρώσεις στη Βουλγαρία», συμπλήρωσε ο κ. Ντιάνκοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βουλγαρία θα καλύψει τις οφειλές της στη διεθνή κατασκευάστρια εταιρεία για τα τρία τελευταία χρόνια με έκδοση ομολόγων αξίας 6,4 εκατ. ευρώ, όπως γράφει η ηλεκτρονική έκδοση «Investor.bg».

Σύμφωνα με την οικονομική ηλεκτρονική έκδοση, ο υπουργός Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού Τράιτσο Τράικοφ δήλωσε από την πλευρά του ότι η Βουλγαρία θα αποχωρήσει από το σχέδιο επειδή οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους.

αποχώρηση της Βουλγαρίας από το σχέδιο κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.


Κατόπιν πρότασης του υπουργού Οικονομικών, η βουλγαρική κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα την αποχώρηση της Βουλγαρίας από το σχέδιο κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, ανήγγειλε σήμερα ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών και...

αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ.

«Η Βουλγαρία προτείνει η τριμερής διακυβερνητική συμφωνία να ακυρωθεί κατόπιν αμοιβαίας συναίνεσης. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κοινή σύμφωνη γνώμη γι' αυτό, η βουλγαρική πλευρά θα αποχωρήσει μονόπλευρα ύστερα από τη λήξη της 12μηνής προθεσμίας.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, το έργο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό τους όρους της συμφωνίας που συνήφθη το 2007 στην Αθήνα, παρουσία των τότε πρωθυπουργών της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή και της Βουλγαρίας Σεργκέι Στανίσεφ όπως και του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. «Δεν υπάρχει τρόπος να επιβληθούν κυρώσεις στη Βουλγαρία», συμπλήρωσε ο κ. Ντιάνκοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βουλγαρία θα καλύψει τις οφειλές της στη διεθνή κατασκευάστρια εταιρεία για τα τρία τελευταία χρόνια με έκδοση ομολόγων αξίας 6,4 εκατ. ευρώ, όπως γράφει η ηλεκτρονική έκδοση «Investor.bg».

Σύμφωνα με την οικονομική ηλεκτρονική έκδοση, ο υπουργός Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού Τράιτσο Τράικοφ δήλωσε από την πλευρά του ότι η Βουλγαρία θα αποχωρήσει από το σχέδιο επειδή οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ..

Πάγκαλος μαζί τα φάγαμε μαλάκες βιβλίο

Έρχεται νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση...

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ?

ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την ενότητα της γυμναστικής στην εκπομπή “Made in Star”....

H γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου είχε όλη την καλή διάθεση να δείξει τις γνωστές της σέξι ασκήσεις στην παρουσιάστρια της εκπομπής, όμως λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο.

Στην περίπτωση του ξενοδόχου φυσικά ήταν η κάμερα που κατέγραψε το ατύχημα της στον αέρα της εκπομπής, όταν πάνω στην ένταση της γυμναστικής, κατέβηκε το κολάν της και φάνηκαν τα οπίσθια της με αποτέλεσμα να φανερωθεί πως δεν φορούσε εσώρουχο ή φορούσε κάποιο μικροσκοπικό!

Δείτε το βίντεο!

Καυτές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση που μας εχουνε τρελάνη με τα προσοντα τους...

Ελένη Φουρέιρα
Εύα Καιλή
Καλομοίρα
Έφη Κυριάκου
Ζέτα Μακρυπούλια
Λάουρα Νάριες
Ίνα Σιδέρη
Μαρία Σολωμού
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Μαρία Λουίζα Βούρου