PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

CLUB DALI MAKRYGIALOS PIERIAS





Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 53 ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ.

Με ενός λεπτού σιγή και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νεκροταφείο του Βύρωνα το τελευταίο αντίο στον 53χρονο διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, Δημήτρη Κοτζαρίδη, ο οποίος πέθανε από έμφραγμα μετά το....




συλλαλητήριο της Πέμπτης. Το «παρών» στην κηδεία του άτυχου οικοδόμου έδωσε και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ενώ επικήδειο εκφώνησε ο πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Φίλιππο Κουτσάφτη, ο Δημήτρης Κοτζαρίδης πέθανε από έμφραγμα, ενώ δεν υπήρχε άλλο γνωστό ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων.

Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του διαδηλωτή και το εάν η υγεία του επηρεάστηκε από χημικές ουσίες αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα προκύψουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/10/53_22.html#ixzz1bXZJgh1D

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!






Μετά την συνεργασία που ετοιμάζει με τον Δημαρά, ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε πρόταση διαλόγου στους Οικολόγους Πράσινους, χαιρετίζοντας το τακτικό συνέδριο του κόμματος. "Είμαι βέβαιος ότι το επόμενο διάστημα θα μας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινές δράσεις, αγώνες και γιατί όχι για....






μια ευρύτερη συμπαράταξη", τόνισε. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού έθεσε στον πυρήνα της πρότασής του, τη δημιουργία των προϋποθέσεων για την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών και τη δημιουργία μιας οικονομίας που θα στοχεύει σε μια βιώσιμη ανάπτυξη και σε ενός άλλου μοντέλου παραγωγής. Απέρριψε τη θέση ότι η Αριστερά επιθυμεί τη συντήρηση, υπογραμμίζοντας πως "όσοι θεωρούν ότι ο αγώνας που πρέπει να δώσουμε συλλογικά, ως κοινωνία, οι πολιτικές δυνάμεις απέναντι σε αυτή την λαίλαπα έχει να κάνει με το διατηρήσουμε τα πράγματα ως είχαν μέχρι χθες, κάνουν τεράστιο λάθος". Τόνισε ότι ζητούμενο αυτή τη στιγμή δεν είναι "να ψάχνουμε να βρούμε και να επιλέξουμε το τι θα περισώσουμε", αλλά να σβήσει η φωτιά που άναψε η κρίση.

Γ.Σ. Περάματος Ερμής - Πιερικός Αρχέλαος 61-68

Εντυπωσιακή νίκη σημείωσε ο Πιερικός Αρχέλαος στον Πειραιά επί του Γ.Σ. Περάματος Ερμής για την τέταρτη αγωνιστική. Κέρδισε με 61-68 και ήταν η πρώτη νίκη – «ανάσα» για το πρωτάθλημα, χαροποιώντας τους φιλάθλους της Κατερίνης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μητσόπουλος, Κοτσίμπος και Μακρής.

Τα δεκάλεπτα:. 21-14, 37-29, 51-46, 61-68.

Οι συνθέσεις:


Γ.Σ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ (Καλαμπάκος): Δελής 3, Καπινιάρης 5 (1), Καραμπάτσος, Τσαρουχάς 5 (1), Κορωνίδης 17 (1), Τραφαλής 4, Σπηλιόπουλος, Σκούταρης 15 (2).


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Κυριακού): Μποχωρίδης 8, Μπεχλιβάνης 11 (2), Ιωακειμίδης 6, Πανάρας 4, Δαμαλής, Μπουρδάνος 2, Σταμπουλής 2, Μαλτέσιος 12, Μάρτζος 19 (2), Φουτσιτζής 2, Μαρμαρινός 2.

Τα αποτελέσματα: Ν. Κηφισιά - Αμύντας Δάφνης 90-84, Απόλλων Πατρών - Λαύριο 74-70, Πανερυθραϊκός - ΟΦΗ 82-84, Παγκράτι - Ερμής Λαγκαδά 73-77,
Αρκαδικός - Δόξα Λευκάδας 94-73, Πανελευσινιακός - ΑΕΚ Άργους 90-50, Ίκαροι Σερρών - ΑΕΚ 69-62.

Η επόμενη αγωνιστική (5η, 29/10): Δόξα Λευκάδας - Απόλλων Π., Λαύριο - Πανελευσινιακός, ΑΕΚ Άργους - Ίκαροι Σερρών, ΑΕΚ - Πέραμα, Πιερικός Αρχέλαος - Πανερυθραϊκός, ΟΦΗ - Παγκράτι, Ερμής Λαγκαδά - Ν. Κηφισιά, Αμύντας Δάφνης - Αρκαδικός.

Η βαθμολογία: Απόλλων Π. 8, Ίκαροι Σερρών 8, Πανελευσινιακός 7, Αμύντας Δάφνης 6, Πανερυθραϊκός 6, Λαύριο 6, Δόξα Λευκάδας 6, Ν. Κηφισιά 6, Ερμής Λαγκαδά 6, Πέραμα 6, ΟΦΗ 6, Αρκαδικός 6, Παγκράτι 5, ΑΕΚ 5, Πιερικός Αρχέλαος 5, ΑΕΚ Άργους 4.

ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.




Στοιχεία-σοκ περιλαμβάνουν οι δύο λίστες του υπουργείου Οικονομικών με τα ονόματα μεγαλοφειλετών του Δημοσίου και καταθετών σε τράπεζες του εξωτερικού. Οι λίστες κατατέθηκαν στη Βουλή και βρίσκονται κλειδωμένες σε χρηματοκιβώτιο του Τομέα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, οι λίστες είναι αποκαλυπτικές αφού, για παράδειγμα, περιλαμβάνουν φυσικό πρόσωπο που ενώ δηλώνει εισόδημα μόλις...
4.000 ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό 18 εκατομμύρια ευρώ, όπως επίσης και το όνομα μεγαλοοφειλέτη που χρωστάει στο κράτος 636 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, εντοπίζονται 18 άνεργοι που παίρνουν επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ αλλά έχουν καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού από 1 έως 1,5 εκατ. ευρώ έκαστος.

Συνολικά 14 μεγαλοοφειλέτες χρωστούν ποσά άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακόμη, φορολογούμενος που έχει δηλώσει 42.000 ευρώ διαθέτει καταθέσεις 104 εκατ. ευρώ και άλλος που έχει δηλώσει 20.000 ευρώ έχει βγάλει σε ξένες τράπεζες 33 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο λίστες έχουν και κοινά ονόματα, κάτι που πρακτικώς σημαίνει ότι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου έχουν καταθέσει τεράστια ποσά στο εξωτερικό.

ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ.


Λόγω εργασιών φυσικά, με την ταλαιπωρία των οδηγών να ξεκινά από 1η Νοεμβρίου και να διαρκεί μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου. Οσο θα γίνονται οι διακοπές στην κυκλοφορία μέσα στην κοιλάδα δεν θα πληρώνονται διόδια στους σταθμούς...
Γυρτώνης, Μακρυχωρίου, Πυργετού Λεπτοκαρυάς και Κλειδίου ενώ στους σταθμούς Μοσχοχωρίου και Λεπτοκαρυάς το αντίτιμο θα είναι μειωμένο. Οι διακοπές στην κυκλοφορία θα είναι δίωρες: Στις 1, 3, 7, 9 και 11 Νοεμβρίου από τις 6 π.μ. μέχρι τις 8 π.μ.
Από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου για δύο μέρες και για δύο ώρες, από τις 6 π.μ. μέχρι τις 8 π.μ.

Ακυβερνησία τότε, ακυβερνησία και τώρα.



Και τότε οι ξένοι ‘φίλοι’ μας είχαν σκυλιάσει να ρίξουν τον Παπαδόπουλο και να φέρουν τον Ιωαννίδη.
Και σήμερα οι ίδιοι παράγοντες έριξαν τον Καραμανλή και έφεραν τον Παπανδρέου.
Ένα ανδρείκελο που οδήγησε τη χώρα στην ακυβερνησία και την καταστροφή της Κύπρου τότε, μια μαριονέτα που βύθισε την ελληνική οικονομία στη δίνη της διάλυσης σήμερα.
Χάος το 1974, χάος και
το 2011…
Οι Έλληνες ανησυχούν. Ανησυχούν γιατί ξέρουν πως η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έπρεπε να είχε φύγει ΧΘΕΣ!
Έπρεπε πριν από μήνες να είχαν γίνει οι εκλογές και σήμερα να είχαμε άλλη κυβέρνηση.
Ο Παπανδρέου ξέρει ότι το μνημόνιο για να έχει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ισχύ, έπρεπε να έχει πάρει 180 ψήφους. Το ξέρει καλά.
Όπως ξέρει επίσης ότι η επόμενη κυβέρνηση που θα έρθει ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ καμία υπογραφή του, επειδή υπάρχει περιορισμός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ από τους δανειστές μας με την τοποθέτηση Γκαουλάιτερ που ελέγχουν την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία της χώρας!
Τα ξέρει όλα αυτά και βιάζεται.
Βιάζεται και πιέζει.
Και όποιος βιάζεται κάνει λάθη.
Φτάνει τα λάθη αυτά όμως, να μην γίνουν υπεύθυνα να χαθεί ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
Γιατί τότε, όπως είπε και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ στη βουλή προχθές:’ το ΓΟΥΔΗ δεν θα μας χωράει…’

Δωσίλογοι Βουλευτές....



Έχετε ευθύνες και το ξέρετε...


Όλο τελευταία φορά,όλο αγάπη για τη κοινωνία αλλά και στρατιωτική πειθαρχία....


Η κ.Παπανδρέου έχει και συνειδησιακό πρόβλημα...

Ο Λαός δε θα έχει όταν αποκατασταθεί το Δημοκρατικό Πολίτευμα...

Εκδήλωση τιμής στο έπος του ‘40



ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 10 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Εκδήλωση τιμής στο έπος του ’40 πραγματοποιεί η δημοτική κοινότητα Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου με μια συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων του δήμου όπου θα παρουσιάσουν στο κοινό παραδοσιακούς χορούς, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις ώρα 6.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 10 παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα που δραστηριοποιούνται εντός του δήμου Δίου-Ολύμπου, κατά αλφαβητική σειρά, ως εξής:

1. Αγροτικός, μορφωτικός, εκπολιτιστικός και τουριστικός σύλλογος Καρίτσας «Ο Όλυμπος»

2. Εξωραϊστικός σύλλογος Νέου Παντελεήμονα

3. Πνευματική κίνηση Λεπτοκαρυάς

4. Πνευματική κίνηση Σκοτίνας

5. Πολιτιστικός, μορφωτικός σύλλογος «Ολύμπιος Ζευς» Δίου

6. Πολιτιστικός όμιλος Λιτοχώρου

7. Πολιτιστικός σύλλογος Κονταριώτισσας «Πίερες»

8. Πολιτιστικός σύλλογος Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος»

9. Πολιτιστικός σύλλογος «Το Στουπί»

10. Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας «Ο Κατσαντώνης»

Μηνύσεις κατά 75χρονου για σφαγή δένδρων σε παρολύμπιο δάσος


* ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΣΟΝΟΜΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ, ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ.

* ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.

Μηνύσεις κατατέθηκαν κατά 75χρονου, επειδή διαπιστώθηκε ότι έκοβε, για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες, δένδρα ηλικίας από 30 έως 75 ετών σε δάσος που βρίσκεται απέναντι από το κάστρο του Πλαταμώνα.

Ο δράστης είχε καταγγελθεί από πολίτες, επιλήφθηκε η διεύθυνση δασών Πιερίας δια του δασονομείου Λιτοχώρου και τώρα ο 75χρονος θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για κατ’ επανάληψη και εκ προμελέτης έγκλημα κατά δασικού περιβάλλοντος στον Όλυμπο.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Η πρώτη κοπή δένδρων, σε έκταση 1,5 στρέμματος, έγινε τον Ιούλιο του 2011, το γεγονός καταγγέλθηκε, επιλήφθηκε έγκαιρα η δασική υπηρεσία, κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος του δράστη, διακόπηκε το έγκλημα κατά του δάσους και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Όμως ο 75χρονος φαίνεται ότι είναι αδιόρθωτος, γι αυτό και την Κυριακή 16/10, φέρεται ότι έβαλε αλλοδαπούς και άρχισαν πάλι να κόβουν δένδρα σε έκταση 2,5 στρεμμάτων, στην ίδια περιοχή. Όμως και πάλι καταγγέλθηκε, πάλι επιλήφθηκε η δασική υπηρεσία και κατατέθηκαν νέες μηνύσεις εναντίον του για έγκλημα κατά του δάσους.

Τα δένδρα που κόπηκαν ήταν πεύκα ηλικίας από 30 έως 75 ετών (επομένως, φαίνεται να ήταν δάσος όταν ο 75χρονος αγόρασε την έκταση 21,5 στρεμμάτων, κατά πληροφορίες, το έτος 1987), καθώς επίσης και δένδρα δάσους αείφυλλων πλατύφυλλων, όπως αριά, δάφνη, κουτσουπιά και χρυσόξυλο.

ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΝΟΜΕΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Μετά από το γεγονός αυτό η διεύθυνση δασών Πιερίας ήδη δρομολόγησε διαδικασίες για να κηρυχθεί αναδασωτέα ολόκληρη η έκταση.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η όλη διαδικασία της κήρυξης της έκτασης ως αναδασωτέας φαίνεται να ακυρώνει τα όποια τυχόν περαιτέρω σχέδια του ιδιοκτήτη ή ενδεχομένως, αργότερα, τα σχέδια κάποιων κληρονόμων του, επειδή στην εν λόγω έκταση τίποτα δεν θα είναι δυνατόν να χτιστεί υπό κανονικές συνθήκες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβάν της 16ης Οκτωβρίου, αν και σημειώθηκε ημέρα Κυριακή, η διεύθυνση δασών Πιερίας άμεσα επιλήφθηκε και προέβη στις δέουσες ενέργειες.

Σύμφωνα δε με διαβεβαιώσεις αρμοδίων, «την ίδια επαγρύπνηση θα συνεχίσει να έχει η διεύθυνση δασών προκειμένου να προστατεύεται όχι μόνο γενικά η φύση αλλά ειδικότερα ο ορεινός όγκος του Ολύμπου και μάλιστα παρά το γεγονός ότι το δασαρχείο αντιμετωπίζει σημαντικές ελλείψεις τόσο ως προς το προσωπικό όσο και ως προς τον εξοπλισμό».

Άλλωστε, η περιοχή όπου έγιναν οι παράνομες ενέργειες είναι όχι μόνο δασική και παρολύμπια αλλά είναι και κοντά στο κάστρο του Πλαταμώνα, είναι μια ευαίσθητη περιοχή από αρχαιολογικής πλευράς αλλά και ευαίσθητη ως προς την αισθητική του όλου τοπίου.

ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα στα Δικαστήρια φαίνεται ότι έχει δοθεί συγκεκριμένη εντολή από υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης, γι αυτό και υπάρχει αμείλικτη συμπεριφορά εναντίον δραστών για εγκλήματα κατά του δάσους και του περιβάλλοντος ενώ οι ποινές που αποφασίζονται είναι αυστηρές και τα χρηματικά πρόστιμα θεωρούνται υπέρογκα δεδομένου μάλιστα ότι επιβάλλονται σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.

Πέταξε τα ρούχα και φωτογραφήθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

νέο της reality Big Julia.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έδωσε στη δημοσιότητα τις καυτές φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο για την απολαύσουν όλοι οι θαυμαστές της. Αποφάσισε να μας δροσίσει ποζάροντας δίπλα στην πισίνα το κορίτσι.

Όμορφη και ανανεωμένη εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο φωτογραφικό άλμπουμ, εκτός και αν το photoshop έπεσε σύννεφο.

Δείτε τις φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου:



ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ε?

http://3.bp.blogspot.com/-Wwc2tnwvihA/TqBn5cJve0I/AAAAAAAACx0/ZusdITMAKDo/s320/papandreou_afp.jpg

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011, Γεώργιος Α. Παπανδρέου

«Αν μείνω με 153 βουλευτές , θα προσφύγω αμέσως στις κάλπες»
Σάββατο 19 Ιουνίου 2010, Γεώργιος Α. Παπανδρέου
«Εγώ δεν κυβερνάω με 153-154 βουλευτές. Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν»

Ώρα να πας την χώρα σε ΕΚΛΟΓΕΣ.
Εάν δεν το κάνεις ΑΜΕΣΑ σημαίνει οτι υπάρχει δόλος ώστε να ολοκληρώσεις το 'ΕΡΓΟ' που έχεις αναλάβει.

ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ..

http://1.bp.blogspot.com/-z7aDkTrsiWk/TqHVkyBK_3I/AAAAAAAACI4/C1ztkSArIx4/s1600/PAPANDREOU-MERKEL-%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2594%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%259F%25CE%25A5-%25CE%259C%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%259A%25CE%2595%25CE%259B.jpg

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

http://1.bp.blogspot.com/-wiFtkXtmt90/TqKKmbr7rwI/AAAAAAAACJc/wExrJMJjnII/s1600/LAGARD-%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2593%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%259D%25CE%25A4.JPG

"Είμαι ένας φτωχός πλην τίμιος οικοδόμος..."

ΑΝΤ1 "ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΛΥΝΝ"

ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

ΕΝΑ ΦΤΩΧΟΥΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..


Το ότι το ΠΑΣΟΚ (σαν κόμμα), χρωστάει ...τ' άντερά του, δηλαδή πάνω από 120 εκ. ευρώ στις Τράπεζες (όπως και η ΝΔ άλλωστε) είναι γνωστό.

διαδώστε το !!!

save Pagalos !

Εγκρίθηκε η 6η δόση από το Eurogroup !!!



Αλήθεια ρε Βαγγέλη, την ...πήραμε ;;;- Ναι σου λέω ! Κι είναι τεράστια !- Και τώρα, τι κάνουμε ;;;
- Τι θες να κάνουμε... ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ...
Ετοιμάζουμε ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, για την 7η !!!
- Θα πάρουμε κι άλλα μέτρα, ρε Βαγγέλη ;;;
- Ναι σου λέω ! Και θα είναιι ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!!

Ομιλία για τον «καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας»


* ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ Δ.ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΩΝ ΘΗΛΩΜΑΤΩΝ (HPV).

* ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, το τμήμα γυναικών της ένωσης Ποντίων Πιερίας διοργανώνει ενημερωτική ομιλία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του ενδομητρίου και των ωοθηκών, για τους παράγοντες κινδύνου και για τη σημασία της πρόληψης.

Ομιλητής θα είναι ο ιατρός Δημήτρης Προκοπίδης, μέλος της ελληνικής εταιρείας έρευνας και αντιμετώπισης του ιού των θηλωμάτων (HPV).

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων της ένωσης Ποντίων Πιερίας (πίσω από το πάρκο), το Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου 2011 και στις 7.00 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Δείτε τα...







Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.

Image and video hosting by TinyPic

ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.......ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΩ

Άγρια γιούχα σε Λυκουρέντζο και Κανελλόπουλο στην Πύλο!



οι μαθητές την ώρα της παρέλασης γύρισαν την μούρη τους από την άλλη μεριά όταν κατέφθασαν στην εξέδρα των επισήμων. Αμέσως μετά άρχισαν οι αποδοκιμασίες κατά του εκπροσώπου της κυβέρνησης όπου ήταν ο Γ.Γ του υπουργείου....




αγροτικής ανάπτυξης Γ.Κανελλόπουλος, αλλά και του εκπροσώπου της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζου.... Οι ξένοι προσκεκλημένοι Γάλοι, Ρώσοι και Ιταλοί έμειναν άφωνοι από τα γιουχαΐσματα του κόσμου. Πάντως και μια μεγάλη μερίδα ΄ Σαμαρικών΄ την έπεσαν άγρια στον Καθρεπτάκια αμέσως μετα την λήξη της παρέλασης. Σε λίγο ολόκληρο το ρεπορτάζ μας με εικόνα μιας που μεταδιδόταν ζωντανά από την τηλεόραση του best Μεσσηνίας!

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ,,,ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ..

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

TO ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους
Εµπόρους, τους συναδέλφους της Εστίασης, του Βιοτεχνικού κλάδου, τον
Δήμο Δίου Ολύμπου, καθώς και όλους τους Συμπολίτες που
ανταποκρίθηκαν στο κάλεσµα για το καθολικό κλείσιµο των καταστηµάτων
στις 19/10/2011 και το κάλεσμα στην Κεντρική Πλατεία του Λιτοχώρου.
Το µήνυµα που θέλαµε να περάσουµε…ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.
∆υστυχώς, δεν πιστεύουµε ότι οι παραλήπτες έχουν την ικανότητα ή την
διάθεση να το


επεξεργαστούν και να το εφαρµόσουν στις αποφάσεις τους.

Κλειστή Αγορά - Αποδεκατισµένη Κοινωνία - Νεκρή Οικονοµία..
Αν είναι αυτό που επιθυµούν µε τα µέτρα που επιβάλλουν, ας µας το
δηλώσουν. Αν δεν έχουν
την δυνατότητα να τροποποιήσουν τις αποφάσεις τους, ας µας δηλώσουν την πλήρη
ανικανότητά τους και ας αποχωρήσουν .
Αδιέξοδα στην οικονοµία δεν υπάρχουν.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ
ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

Εννέα κρεμάλες στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας, είναi έτοιμες, δια χειρός αγανακτισμένων πολιτών.

ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από την Δευτέρα 24 / 10 / 2011 ξεκινάει η λειτουργία της Γραμματείας του ΚΕ.Π.Α. Κατερίνης στο ισόγειο του κτιρίου των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Κατερίνης στην δ/νση Π. Κανελλόπουλου 1.
Το ωράριο λειτουργίας της Γραμματείας του ΚΕ.Π.Α. για το κοινό, θα είναι 8:30 π.μ. μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Έργο των Υγειονομικών Επιτροπών (του ΚΕ.Π.Α.) είναι: α) Ο καθορισμός του ποσοστού αναπηρίας για σύνταξη αναπηρίας. β) Ο χαρακτηρισμός ατόμων ως ΑΜΕΑ. γ) Ο καθορισμός ποσοστού αναπηρίας για όλες τις κοινωνικές και οικονομικές παροχές ή διευκολύνσεις, για τις οποίες απαιτείται γνωμάτευση αναπηρίας και τις οποίες δικαιούνται από την πολιτεία τα άτομα με αναπηρία και θα αφορά τους ασφαλισμένους όλων των ασφαλιστικών φορέων, συμπεριλαμβανομένου του Δημοσίου, καθώς και των ανασφάλιστων, για τους οποίους απαιτείται η πιστοποίηση της αναπηρίας.

Προκειμένου ο ενδιαφερόμενος πολίτης να εξετασθεί από Υγειονομική Επιτροπή του ΚΕ.Π.Α. πρέπει να συμπληρώσει σχετική αίτηση σύμφωνα με τις οδηγίες.
Το έντυπο αίτησης και άλλες συμπληρωματικές οδηγίες για την διαδικασία κατάθεσης αίτησης, (απαιτούμενα δικαιολογητικά και άλλες γενικές πληροφορίες) θα βρει ο κάθε ενδιαφερόμενος στις αρμόδιες υπηρεσίες του ασφαλιστικού του ταμείου (στο οποίο θα πρέπει να απευθυνθεί οπωσδήποτε ) καθώς και στη Γραμματεία του ΚΕ.Π.Α. Κατερίνης.

Στις Υγειονομικές Επιτροπές του ΚΕ.Π.Α. θα εξετασθούν:
α) Νέες υποθέσεις, όπου για πρώτη φορά κρίνονται οι ενδιαφερόμενοι από Επιτροπές Αναπηρίας,
β) Εκκρεμείς υποθέσεις, όπου ήδη έχουν κατατεθεί δικαιολογητικά αλλά δεν πραγματοποιήθηκε εξέταση μέχρι 31/8/2011 και δεν έχει εκδοθεί Γνωμάτευση.
γ) Εκκρεμείς υποθέσεις, όπου έχει αποσταλεί από τον ασφαλιστικό φορέα ο σχετικός φάκελος προς την Υγειονομική Επιτροπή αλλά δεν διεκπεραιώθηκε η εξέταση από Υγειονομική Επιτροπή. (πχ παρατάσεις συντάξεων Αναπηρίας)

H διαδικασία
  1. Ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται να υποβάλει απαραίτητα Αίτηση Αξιολόγησης, με όλα τα Δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στις σχετικές οδηγίες, στη Γραμματεία του ΚΕ.Π.Α .
  2. Εφόσον τα Δικαιολογητικά του (Φάκελος) κριθούν από Ιατρό Προελέγχου ως πλήρη, γίνεται η κατάθεση Αίτησης και παραλαμβάνει Αποδεικτικό κατάθεσης Αίτησης. Σε διαφορετική περίπτωση δεν παραλαμβάνεται η Αίτηση από την Γραμματεία ΚΕ.Π.Α και επιστρέφονται όλα τα Δικαιολογητικά. Ο Ιατρός Προελέγχου υποδεικνύει στον αιτούντα τα απαιτούμενα Δικαιολογητικά.
  3. Ενημερώνεται από την Κεντρική Γραμματεία ΚΕ.Π.Α, μέσω Ταχυδρομείου (πρόσκληση) για την ημερομηνία και ώρα προσέλευσης του στην Υγειονομική Επιτροπή.
  4. Μετά λίγες ημέρες παραλαμβάνει από την Γραμματεία ΚΕ.Π.Α, όπου υπέβαλε αρχικά την αίτηση του, την Γνωμάτευση της Υγειονομικής Επιτροπής
  5. Χρησιμοποιεί την Γνωμάτευση του ΚΕ.Π.Α για κάθε Νόμιμη χρήση και μπορεί να παίρνει αντίγραφα για όλο τον χρόνο που ισχύει η Γνωμάτευση.
Δ/ντής ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Κατερίνης
Αντώνιος Δ. Μάντζιος

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ...

cr

Διαδήλωσε οργισμένα για τα μέτρα που υποβαθμίζουν δραματικά τη ζωή του.

Λαοθάλασσες σε όλη την Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ

Άνεργοι που παίρνουν επίδομα από τον ΟΑΕΔ, αλλά έχουν καταθέσεις ύψους... 2 εκ ευρώ στο εξωτερικό (φωτό). "Φορολογούμενος" που δηλώνει 4.000 ευρώ εισόδημα, έχει καταθέσεις... 18 εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό! Άλλος, πιο... γαλαντόμος έναντι της εφορίας, δηλώνει εισόδημα 42.000 ευρώ και έχει καταθέσεις 104 εκατομμύρια ευρώ (φυσικά εκτός Ελλάδος), ενώ ένας τρίτος, με 20.000 ευρώ δηλωθέν εισόδημα έχει το... κατιτίς του σε τράπεζα του εξωτερικού που ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 33 εκ. ευρώ. Επίσης μεγαλοοφειλέτης, χρωστά...
636 εκατομμύρια(!) ευρώ στο κράτος.

Αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά ενδεικτικά μόνο από τα όσα απίστευτα στοιχεία φοροκλοπής και οφειλών καταγράφονται στις λίστες του υπουργείου Οικονομικών: Η μια αφορά τους μεγαλοοφειλέτες (περίπου 1700 ονόματα φυσικών προσώπων που χρωστούν πάνω από εκατομμύριο στο Δημόσιο) και η άλλη τους καταθέτες (750 άτομα) σε τράπεζες του εξωτερικού με ποσά άνω των 100.000 ευρώ ανά έμβασμα, τα οποίοα δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Οι δύο αυτές λίστες δόθηκαν κατά το... ήμισυ στη δημοσιότητα, αφού πρόσβαση σ' αυτές έχουν μόνο οι βουλευτές. Και αυτοί μπορούν να τις αναγνώσουν απλώς, κρατώντας σημειώσεις αν θέλουν, αλλά πάντα υπό την εποπτεία υπαλλήλου της Βουλής ο οποίος απαγορεύει να βγάλουν... φωτοτυπίες ή φωτογραφίες μέσω κινητού! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένει ακόμη το "πράσινο φως" από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να δημοσιοποιήσει πλήρως τα ονόματα των φυσικών προσώπων που περιλαμβάνονται στις λίστες της ντροπής.

Eπιδειξη ΚΑΝΟ-ΚΑΓΙΑΚ στον ορμο Ν.ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗΣ


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10,απο 11.00-13.30 θα γίνει επιδειξη./προπονηση ΚΑΝΟ-ΚΑΓΙΑΚ στον ορμο Ν.ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ .
ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ /ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ : ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ 2353051608 (Παραλία Μεθώνης)

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ...

Η καμπάνα απ’ τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Φεστερίδη.


Η φωτογραφία είναι από την εφημερίδα «Τα Νέα» της 18-10-2011. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, αστυνομικός και συνδικαλιστής Γιώργος Φεστερίδης, που εκλέχθηκε με το συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη συμμετείχε στην διαδήλωση της πανελλήνιας αστυνομικών…κρατώντας μια καμπάνα. Ήταν προφητικός.
Είστε πολιτικά ανάπηροι…Δε βλέπετε το τρένο που έρχεται καταπάνω σας.
Συνομιλία που καταγράφηκε χθες και πάλι μεταξύ περιφερειακού συμβούλου απ’ την Κεντρική Μακεδονία και πόντιου Υπουργού,παρουσία δυο άλλων βουλευτών. Η συνδιάλεξη ήταν τηλεφωνική και ο περιφερειακός σύμβουλος που πιθανόν να κατάγεται από την περιοχή μας φέρεται να είπε σε υπουργό: «Είστε πολιτικοί ανάπηροι… δε βλέπετε το τρένο που έρχεται καταπάνω σας.»

Η Εφορία ζητά από μαγαζάτορες και επαγγελματίες να της δηλώνουν εκείνοι τις ποσότητες που κατανάλωσαν!