PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Συνεργασία

με την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, είχε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Η κ. Πετραλιά δήλωσε ότι συζήτησαν για όλα τα θέματα του υπουργείου και υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του ΙΚΑ είναι έτοιμο και θα περάσει στα θερινά τμήματα της Βουλής, με στόχο να αναβαθμίσει και τις υπηρεσίες της ασφάλισης και τις υπηρεσίες υγείας.

Επίσης, κατά την ενημέρωση του πρωθυπουργού από την υπουργό, συζητήθηκαν θέματα αντιμετώπισης της ανεργίας.

«Κύριο μέλημα της κυβέρνησής μας είναι η στήριξη της απασχόλησης μέσα στη διεθνή οικονομική κρίση», τόνισε η κ. Πετραλιά και παράλληλα αναγνώρισε ότι «υπηρξε μια αυξητική τάση της ανεργίας το πρώτο τρίμηνο του 2009, ως αποτέλεσμα της κρίσης, αλλά παρόλα αυτά τον Απρίλιο και το Μάιο υπήρξαν θετικά πρόσημα, με 23.000 προσλήψεις περισσότερες από απολύσεις τον Απρίλιο, και 54.000 προσλήψεις περισότερες από απολύσεις το Μάιο».

Όπως σημείωσε η υπουργός, «αυτό δείχνει ότι οι πολιτικές και οι δράσεις, που ασκούμε, ξεκινούν να δίνουν θετικά αποτελέσματα», ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Ιούνιος, με βάση και τα πρώτα στοιχεία, θα είναι καλύτερος.

«Στόχος μας και επιδίωξή μας είναι η αύξηση αυτή της ανεργίας το πρώτο τρίμηνο να είναι ένα παροδικό φαινόμενο και πιστεύω ότι θα είναι», είπε η κ. Πετραλιά, υπογραμμίζοντας ότι μέλημα της κυβέρνησης είναι η στήριξη της απασχόλησης και η προστασία των εργαζομένων.

Νέος Νόμος για τον Κινηματογράφο.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, με αφορμή τη σημερινή ανοιχτή επιστολή της Διασωματειακής Επιτροπής των Φορέων του Κινηματογράφου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Πολιτισμού εκφράζει την ικανοποίησή του προς τη Διασωματειακή Επιτροπή των Φορέων του Κινηματογράφου, αλλά και προς όλους τους Φορείς του χώρου για τη συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία για τη διαμόρφωση του νέου Νόμου για τον Κινηματογράφο.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους ανθρώπους του κινηματογράφου, ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για την κατάθεση και την ψήφιση του νέου Νόμου. Ο Νόμος θα έλθει να επικαιροποιήσει εκείνον της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, ώστε να εκσυγχρονίσει ολόκληρο το θεσμικό πλαίσιο του Κινηματογράφου (συμπεριλαμβανομένων και των Κρατικών Κινηματογραφικών Βραβείων Ποιότητας), δίνοντας έτσι νέα ώθηση στην ελληνική κινηματογραφία. Στόχος μας είναι ένα νομοθετικό πλαίσιο που θα επιλύει χρονίζοντα προβλήματα, και παράλληλα θα προσφέρει ευκαιρίες και ώθηση στους αξιόλογους, νέους δημιουργούς.

Προς αυτή την κατεύθυνση, με πρωτοβουλία του Υπουργού Πολιτισμού, συνεχίζονται τις προσεχείς ημέρες οι συναντήσεις, με στόχο την ταχεία ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων, προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου.

Στην πορεία για τα 7 θαύματα






















Εντείνεται η καμπάνια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Ολύμπου για τα νέα επτά θαύματα της φύσης. Ο Όλυμπος, που αποτελεί και τη μόνη ελληνική υποψηφιότητα, κατέχει πλέον τη δεύτερη θέση της κατάταξης στην ψηφοφορία, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, που είναι και ο επίσημος φορέας υποστήριξης της υποψηφιότητας.

«Αισιοδοξώ ότι θα περάσουμε και στην τρίτη φάση, πετυχαίνοντας τον έναν και μοναδικό στόχο μας, να προβάλλουμε τον Όλυμπο, το παγκόσμιο μνημείο της ιστορίας και της φύσης, που αποτελεί έναν από τους τρεις πολιτιστικούς πόλους της Ελλάδος, μαζί με την Ακρόπολη και την Ολυμπία», τονίζει ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου.

Στον διαγωνισμό έχουν ενεργοποιηθεί πολυάριθμοι φορείς, με πρωτοπόρα τη νεολαία που αποτελεί την κύρια ομάδα χρήσης του διαδικτύου, αλλά και οι πρεσβείες της Ελλάδας και οι υπηρεσίες τουρισμού ανά τον κόσμο, τουριστικοί φορείς, οι ΟΤΑ, εκπαιδευτικοί φορείς και μαθητές, καθώς και οι ομογενείς μας στο εξωτερικό.

Επιπλέον, για την υποστήριξη του Ολύμπου στον διαγωνισμό έχει ενεργοποιηθεί και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ την υποψηφιότητα του Ολύμπου στηρίζει και ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων Κυριάκος Μητσοτάκης. Επίσης, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Ολύμπου με το ιερό βουνό των Κινέζων Τάι, και των συμφωνιών που έχει υπογράψει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας με την κινεζική επαρχία Σαντόγκ υπάρχει ένθερμη υποστήριξη του Ολύμπου από τους Κινέζους πολίτες.

- Η εξέλιξη του διαγωνισμού

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ οι υπάλληλοι της Νομαρχίας Πιερίας βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, διανέμοντας πληροφοριακό υλικό στους πολίτες και είναι στη διάθεση του καθενός να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια για να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας στον διαγωνισμό.

Αυτή τη στιγμή ο Όλυμπος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης στην κατηγορία "Βουνά και Ηφαίστεια". Στη 2η φάση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των ΝΕΩΝ 7 ΘΑΥΜΑΤΩΝ της ΦΥΣΗΣ εφαρμόζεται ένα νέο σύστημα κατάταξης των υποψηφιοτήτων. Οι 261 υποψηφιότητες έχουν χωριστεί σε 7 ομάδες. Ο Όλυμπος είναι στην τρίτη ομάδα (Group C: Mountains, Volcanoes (Βουνά και Ηφαίστεια).

Στόχος είναι στις 7 Ιουλίου ο Όλυμπος να είναι στις πρώτες 11 θέσεις αυτής της ομάδας. Η Νομαρχία Πιερίας προτρέπει όλους να συνεχίσουν να ψηφίζουν στο:

http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/?firstselect=5:278

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Νομαρχία Πιερίας στη ηλεκτρονική διεύθυνση: olympus@pieria.gr . Επίσης μπορούν να ψηφίσουν από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας τη νέα διεθνή τηλεφωνική γραμμή ψηφοφορίας, η οποία είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο (0041 77 312 4041 και ο αριθμός 324 είναι ο κωδικός που αντιστοιχεί στον ΟΛΥΜΠΟ).

ΝΕΟΣ Καλλιτεχνικός διευθυντής

του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας (ΚΘΒΕ) τοποθετείται ο κ. Σωτήρης Χατζάκης, στη θέση του παραιτηθέντος κ. Νικήτα Τσακίρογλου.

Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε τον κ. Τσακίρογλου για την σημαντική, πολυετή προσφορά του στο Θέατρο και τον Πολιτισμό και να ευχηθεί στον κ. Χατζάκη κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Εκκληση

στο Δ. Ρίζο, τον Γ. Κύρτσο «και οποιονδήποτε πονάει για μια κοινή συστράτευση για να μην χαθεί, να μην σβήσει και -πάνω απ΄ όλα- να μην πέσει σε "ξένα χέρια" η εφημερίδα μας» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εκφράζοντας τη θλίψη του για το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου.

«Όσοι ζήσαμε το όνειρο κοντά στο ζεύγος Βουδούρη, όσοι συνδέσαμε με τον "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ" οράματα και αγωνίες, σήμερα - 25 χρόνια μετά - θλιβόμαστε με το ξαφνικό μαντάτο του κλεισίματος της Εφημερίδας των αγώνων» σημείωσε ακόμη ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΑΝΑΔΟ ΣΤΟ Χ.Α.

Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.

Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 1,11% στις 2.167,25 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκαν στα 173,8 εκατ. ευρώ.

58 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επτά επιπλέον κρούσματα της νέας γρίπης ανιχνεύτηκαν το τελευταίο 48ωρο από το Εργαστήριο Αναφοράς Νοτίου Ελλάδος. Τα κρούσματα έφτασαν συνολικά τα 58, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.


Τα περιστατικά φτάνουν πλέον τα 58, από τα οποία 23 έχουν ιαθεί πλήρως. Οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας.

Το υπουργείο Υγείας καθησυχάζει ότι η ροή των περιστατικών ελέγχεται πλήρως, ενώ επισημαίνει ότι τα συμπτώματα της νόσου συνεχίζουν να είναι ήπια και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Συνελλήφθη έλληνας δημοσιογράφος στο Ιράν

Συνελήφθη από τις ιρανικές αρχές ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος, Ιάσωνας Αθανασιάδης, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή καλύπτοντας τα γεγονότα για λογαριασμό της εφημερίδας Washington Times.

Οι αρχές του Ιράν κατηγορούν το δημοσιογράφο για "παράνομη δράση", ενώ όπως έγινε γνωστό η σύλληψη έγινε την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το θέμα είναι ενήμερη και η ελληνική πρεσβεία στην Τεχεράνη.

Ο γενικός διευθυντής στο ιρανικό υπουργείο του Πολιτισμού, αρμόδιος για τα ξένα ΜΜΕ, επιβεβαίωσε μιλώντας στο πρακτορείο Fars τη σύλληψη του Έλληνα δημοσιογράφου.

Σε απολογία καλείται ο Θ. Τσουκάτος

Κλήσεις προς απολογία για δύο κακουργήματα απέστειλε ο 4ος Ειδικός Ανακριτής, Νίκος Ζαγοριανός, σε ένδεκα πρόσωπα εμπλεκόμενα στην υπόθεση της Siemens, μεταξύ των οποίων και ο Θόδωρος Τσουκάτος.

Οι κλήσεις στους κατηγορούμενους είναι για την Πέμπτη το πρωί και αφορούν τα αδικήματα της συνέργειας σε δωροδοκία (παθητική) και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι είχαν καταθέσει στο στάδιο της προκαταρκτικής, ως ύποπτοι.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ

Παραμένει, τελικώς, στη θέση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, όπως αποφάσισε μετά τη συνεδρίαση της Γραμματείας του συνδυασμού, τη Δευτέρα, υπό την παρουσία και του προέδρου του ΣΥΝ, Αλ. Τσίπρα.

Ο κ. Αλαβάνος προχώρησε σε δήλωση με στοιχεία διακήρυξης: "Η πρώτη ευθύνη για όσα διαδραματίστηκαν από το Σεπτέμβριο 2007 έως τον Ιούνιο του 2009 και οδήγησαν στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ανήκουν στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας. Την αναλαμβάνω πλήρως".

Αναφερόμενος στους λόγους της μη παραίτησής του ο κ. Αλαβάνος αφήνει να διαφανεί συναισθηματική φόρτισή του υπογραμμίζοντας ότι τις τελευταίες ημέρες "έλαβα ένα σκληρό μήνυμα από τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ. Γυναίκες και άνδρες από τη γενιά του Γλέζου, των Λαμπράκηδων, του Πολυτεχνείου, που έχουν βιώσει βαρύ τον πέλεκυ του συστήματος, και αβάσταχτη την απογοήτευση από ηγεσίες της αριστεράς. Μέχρι τις νέες και τους νέους του άρθρου 16 και τα παιδιά του Δεκέμβρη".

Ανακαλεί

την παραίτησή του ο Αλέκος Αλαβανος με δήλωση που έκανε στη γραμματεία του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ "«Η πρώτη ευθύνη για όσα διαδραματίστηκαν από τον Σεπτέμβρη 2007 μέχρι τον Ιούνη του 2009 και οδήγησαν στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές ανήκουν στον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Την αναλαμβάνω πλήρως.

Σχέδιο με την ονομασία «Φως»

πρότεινε προς την Πολιτεία ο πρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG), Ανδρέας Βγενόπουλος.

Το πλάνο προβλέπει τη δημιουργία κεντρικού διαδικτυακού τόπου, o oποίος θα καλύπτει όλες τις δραστηριότητες του Δημοσίου και στον οποίο θα πρέπει να δημοσιεύονται άμεσα όλες οι δαπάνες των φορέων του Δημοσίου.

Στο πλαίσιο αυτό η ΜΙG δηλώνει έτοιμη να προσφέρει στο Δημόσιο δωρεάν, μέσω της θυγατρικής της SingularLogic, μηχανογραφικό σύστημα παρακολούθησης διακίνησης φαρμάκων και υγειονομικών υλικών με στόχο τις καλύτερες παροχές υγείας του Δημοσίου.

Όπως είπε ο κ. Βγενόπουλος, όλα τα κόμματα και οι πολίτες επιθυμούν διαφάνεια και τέλος στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων. «Η τεχνολογία μάς δίνει τη δυνατότητα να το κάνουμε πράξη, εφόσον υπάρχει η πολιτική βούληση».

52.000 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Η νέα γρίπη Α (Η1Ν1)εξακολουθεί να εξαπλώνεται ανά τον κόσμο, κυρίως στο νότιο ημισφαίριο, και έχει ήδη προσβάλει 52.160 ανθρώπους σε 100 χώρες και περιοχές και έχει προκαλέσει το θάνατο 231, σύμφωνα με νέο απολογισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ΠΟΥ , που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σειρά διασταυρώσεων

σε ακίνητα, δάνεια, εισοδήματα και ΦΠΑ ξεκινά μέσα στο επόμενο διάστημα το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει συσταθεί ειδική ομάδα με αποκλειστικό αντικείμενο την υποβολή και επεξεργασία προτάσεων για τη διενέργεια διασταυρώσεων φορολογικών δεδομένων των φορολογουμένων.

Στο υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζουν ότι χάρη στις διασταυρώσεις θα ενισχυθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, καθώς οι διαδικασίες θα είναι ταχύτερες και αποτελεσματικότερες.

Τα ειδοποιητήρια με τα οποία οι πολίτες θα καλούνται στην Εφορία για έλεγχο θα αποστέλλονται απευθείας σε αυτούς από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου να εξοικονομείται χρόνος αλλά και να ενεργοποιείται αμέσως ο ελεγκτικός μηχανισμός των Εφοριών (με την υφιστάμενη διαδικασία η ΓΓΠΣ έστελνε τα στοιχεία των διασταυρώσεων στις Εφορίες και εκείνες καλούσαν τους φορολογουμένους για έλεγχο).
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ενδέχεται να έχει η Ντόρα Μπακογιάννη στο περιθώριο του άτυπου συμβουλίου του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα. «Αν το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρημένο, θα προσπαθήσω να τον δω» δήλωσε η υπουργός.

Στη σύνοδο της Κέρκυρας η Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό της Α.Νταβούτογλου.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Η νύφη φορούσε φουσκωτό παντελόνι για να αποφύγει τα αποκαλυπτικά ατυχήματα, καθώς και σύρματα στα μαλλιά για να συγκρατήσει το χτένισμα. Ο γαμπρός δυσκολεύτηκε να τη φιλήσει, και δεν φορούσε καν παπούτσια.

Ο Νόα Φούλμορ και η Εριν Φίνεγκαν, κάτοικοι Νέας Υόρκης, έγιναν το Σάββατο το πρώτο ζευγάρι που παντρεύεται σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας.

Η ανορθόδοξη τελετή πραγματοποιήθηκε στο αεροπλάνο G-Force One, ένα Boeing 727-200 που τροποποιήθηκε ώστε να μπορεί να εκτελεί παραβολικές μανούβρες στον αέρα: αρχικά ανεβαίνει με μεγάλη κλίση και στη συνέχεια κατεβαίνει απότομα για να δημιουργήσει την αίσθηση έλλειψης του βάρους.
Μέσα στη «ζώνη αιώρησης» του αεροπλάνου, ένα τμήμα της καμπίνας μήκους 27 μέτρων, με μαλακή επένδυση για να αποφεύγονται οι τραυματισμοί, το ζευγάρι, οι μάρτυρες και οι καλεσμένοι χρειάστηκε να καταβάλλουν προσπάθεια για να ολοκληρώσουν την τελετή.

Ο γαμπρός παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε να ευθυγραμμιστεί με τη νύφη για να τη φιλήσει: «Η φυσική του πρώτου φιλιού δεν λειτούργησε καλά. Καταλάβαινα προς τα πού πήγαινα, καταλάβαινα πού έπρεπε να βρίσκομαι, ήταν όμως δύσκολο να συμφιλιώσω τις διαφορές» είπε ο Νόα Φούλμορ.

«Ο Νόα με χτύπησε στη μύτη και νόμισα ότι μου την άνοιξε» σχολίασε η σύζυγος.

Επίσημος μάρτυρας της ένωσης ήταν ο Ρίτσαρντ Γκάριοτ, συμβολαιογράφος και συνιδρυτής της εταιρείας Zero Gravity που οργανώνει τις πτήσεις.

Με το ίδιο αεροπλάνο είχε ταξιδέψει πρόσφατα ο Βρετανός κορυφαίος φυσικός Στίβεν Χόκινγκ.

Σε παραβολικές πτήσεις μηδενικής βαρύτητας υποβάλλονται επίσης οι εκπαιδευόμενοι αστροναύτες της NASA.

Στη λίστα των καρκινογόνων εντάσσει την κάνναβη η Καλιφόρνια

Ο καπνός της κάνναβης περιέχει αρκετές από τις βλαβερές ουσίες των τσιγάρων και πρέπει να ενταχθεί στη λίστα των καρκινογόνων, αποφάσισε η πολιτεία της Καλιφόρνια.

Η απόφαση του Γραφείου Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Κινδύνων βασίστηκε σε 30 επιστημονικές μελέτες που έχουν δείξει την ύπαρξη καρκινογόνων ουσιών στον καπνό τις κάνναβης. Οι 33 από αυτές υπάρχουν και στον καπνό του τσιγάρου.

Η ένταξη στη λίστα των καρκινογόνων πιθανότατα θα αναγκάσει τα καταστήματα που πωλούν σε ασθενείς τη λεγόμενη «ιατρική μαριχουάνα» να αναρτούν προειδοποιητικές πινακίδες. Η νομοθεσία της Καλιφόρνια (Proposition 65) απαιτεί από τις επιχειρήσεις να προειδοποιούν τους πελάτες τους για τυχόν χημικά που προκαλούν καρκίνο ή άλλες βλάβες.

Η απόφαση αφορά μόνο τον καπνό της κάνναβης και όχι το ίδιο το φυτό, διευκρίνισαν οι πολιτειακές αρχές.

ΜΕ ΥΔΡΟΓΟΝΟ

Ένα αυτοκίνητο με δύο θέσεις, με βάρος 350 κιλά και μέγιστη ταχύτητα τα 90 χιλιομετρα την ώρα μπορεί να είναι η μελλοντική λύση για την μόλυνση στις μεγαλουπόλεις.

Ένα τέτοιο πρωτότυπο παρουσιάστηκε στο Λονδίνο από την Volkswagen με κυριότερο χαρακτηριστικό τα 380 χιλιόμετρα αυτονομίας μέ ένα μόνο γέμισμα. Η κατανάλωση; 106 χιλιόμετρα με ένα λίτρο εναλλακτικού καυσίμου!

Οι σχεδιαστές αναμένουν ότι το αυτοκίνητο θα φτάσει στην παραγωγή το 2013 και δεν θα είναι διαθέσιμο για αγορά αλλά μόνο για leasing με τιμές περίπου 200 λίρες Αγγλίας μηνιαίως.

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..!

Την προτροπή «γίνετε καταδότες» - γειτόνων, γνωστών και ανταγωνιστών – απευθύνει στους φορολογούμενους το υπουργείο Οικονομικών. Μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων οι πολίτες μπορούν να συμπληρώνουν – επίσημα – φόρμα καταγγελίας με το όνομα του καταγγελλόμενου, την επαγγελματική του δραστηριότητα και το είδος της φοροδιαφυγής που διαπράττει.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, το υπουργείο Οικονομικών καλεί τους πολίτες να παίζουν τον ρόλο του εφοριακού και μέσω του ηλεκτρονικού χαφιεδισμού να γεμίσουν τα άδεια ταμεία του κρατικού κορβανά που για το πρώτο εξάμηνο του έτους έχουν κυριολεκτικά πατώσει.

Οι πολίτες θα μπορούν να «δίνουν» το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το ΑΦΜ του καταγγελλόμενου υποκαθιστώντας με αυτό τον τρόπο οι πολίτες τον εκλεκτικό μηχανισμό του υπουργείου Οικονομικών.



























Εκπαιδευτές σκύλων στη Βρετανία έχουν αρχίσει "μαθήματα" στους "καλύτερους φίλους των ανθρώπων" για να προειδοποιούν τους διαβητικούς ιδιοκτήτες τους όταν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα τους πέφτουν σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα.

Μέχρι στιγμής οι σκύλοι έχουν αποδειχθεί ικανοί να οσμίζονται ορισμένα καρκινικά κύτταρα, όπως και να εντοπίζουν παράνομα ναρκωτικά και εκρηκτικά.

Τώρα, όσον αφορά τον διαβήτη πρόσφατα στοιχεία έδειξαν ότι η οξεία όσφρηση των συμπαθών αυτών τετραπόδων μπορεί να εντοπίσει τις ανεπαίσθητες αλλαγές που συντελούνται στον οργανισμό όταν ένα άτομο πρόκειται να πάθει κρίση υπογλυκαιμίας.

Σε έρευνα που έγινε πέρυσι τον Δεκέμβριο από το Βασιλικό Πανεπιστήμιο του Μπέλφαστ, 65% από 212 διαβητικούς που είναι εξαρτώμενοι από την ινσουλίνη ανέφεραν ότι όταν είχαν κρίση υπογλυκαιμίας οι σκύλοι τους αντιδρούσαν κλαψουρίζοντας, γαβγίζοντας ή με κάποιον άλλο χαρακτηριστικό τρόπο.

Στο ερευνητικό κέντρο Σκύλων για τον Καρκίνο και τη Βιοδιάγνωση στο Έιλσμπερι, στη νότια Αγγλία, οι εκπαιδευτές ζώων προσπαθούν στηριζόμενοι στο εύρημα αυτό να τελειοποιήσουν τις ικανότητες 17 σκύλων στον εντοπισμό των χαμηλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Οι σκύλοι που διαθέτει το ίδρυμα αυτό βρίσκονται σήμερα σε διάφορα στάδια της εκπαίδευσής τους, η οποία θα συνεχιστεί με τη συμβολή των διαβητικών, στους οποίους θα δοθούν για υιοθεσία. Πολλοί από τους διαβητικούς αυτούς θα είναι παιδιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ

Τον προβληματισμό και τη δυσαρέσκειά του εμπορικού κόσμου της Μακεδονίας και Θράκης για την αιφνιδιαστική κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης του υπουργείου Ανάπτυξης, με την οποία απελευθερώνονται οι προσφορές και επιτρέπεται έτσι η διενέργεια εκπτώσεων όλο το χρόνο, εκφράζουν με ανακοίνωση τους η αρμόδια Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία επισημαίνει, ότι με τη νομοθετική ρύθμιση, που κατατέθηκε εσπευσμένα στη Βουλή, "όχι μόνο δεν τονώνεται η αγοραστική κίνηση, αλλά απορυθμίζεται η λειτουργία της αγοράς, καταργώντας κανόνες και θεσμούς".Τονίζεται δε ότι με τη συγκεκριμένη ρύθμιση αποδυναμώνεται και απαξιώνεται πλήρως ο θεσμός των εκπτώσεων και αποπροσανατολίζεται ο καταναλωτής.

Η Ομοσπονδία ζήτησε ήδη την έκτακτη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), για να συζητηθούν και ληφθούν άμεσες και ουσιαστικές αποφάσεις.

Στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, συντασσόμενος πλήρως με την ομοσπονδία, αναφέρει επιπλέον ότι η αγορά της πόλης δεν χρειάζεται επικοινωνιακά τρικ προσφορών και "ημιεκπτώσεων", αφού όπως τονίζεται, διαθέτει όλο το χρόνο χαμηλές και φιλικές τιμές, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το σεβασμό της στον καταναλωτή.

ΑΝΕΡΓΙΑ

Στο 9,3% ανέρχεται το ποσοστό ανεργίας ή 462.343 άτομα ήταν άνεργα το α' τρίμηνο του 2009, από 8,3% που ήταν στο α' τρίμηνο του 2008 ή 406.547 άτομα που ήταν άνεργα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας εργατικού δυναμικού, που ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΣΥΕ). Το ποσοστό ανεργίας των γυναικών διαμορφώθηκε στο 13% στο α' τρίμηνο του 2009 και των ανδρών στο 6,8%.

Στο παλάτι των Βερσαλλιών

, και ενώπιον των βουλευτών και των γερουσιαστών που συνέρχονται σε κοινή σύνοδο υπό την μορφή " Κογκρέσου" πρόκειται να εκφωνήσει λόγο ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί.

Είναι η πρώτη φορά στην 5η Γαλλική Δημοκρατία που ο πρόεδρος έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί στα δύο Σώματα και αυτό χάρη στην περυσινή σχετική μεταρρύθμιση του γαλλικού συντάγματος.

Βάσει των αρχών της 5ης Δημοκρατίας, (πριν από την μεταρρύθμιση) υπεύθυνος της κυβερνητικής πολιτικής εθεωρείτο αποκλειστικά ο πρωθυπουργός με τον οποίον το Κοινοβούλιο μπορούσε να κάνει διάλογο και να ασκήσει πρόταση μομφής εφόσον το αποφάσιζε.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μη έχοντας την ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής, με εξαίρεση την άμυνα και την εξωτερική πολιτική, δεν είχε τη δυνατότητα να απευθυνθεί στα δύο σώματα που εκπροσωπούν τον λαό, δηλαδή το Κοινοβούλιο και την Γερουσία.

Με την εκλογή του Νικολά Σαρκοζί όμως έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές στην πράξη, σε ότι αφορά στην άσκηση της εξουσίας από την προεδρία, η οποία θυμίζει όλο και περισσότερο το αμερικάνικο προεδρικό σύστημα. Με την μερική περυσινή μεταρρύθμιση του συντάγματος, παρέχεται πλέον η δυνατότητα στον γάλλο πρόεδρο της 5ης Δημοκρατίας να απευθυνθεί στα δύο σώματα, χωρίς όμως οι βουλευτές και οι Γερουσιαστές να έχουν το δικαίωμα να κάνουν διάλογο μαζί του.

Έτσι μετά την εκφώνηση της ομιλίας του ο Νικολά Σαρκοζί θα αποχωρήσει, στα δε ερωτήματα που έχουν να υποβάλουν οι αρχηγοί των πολιτικών ομάδων, οφείλει να απαντήσει ο πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ :Για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Έχοντας κληθεί να σχολιάσει και να τοποθετηθεί στα όσα ανέφερε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, περί της στήριξης του Κάρολου Παπούλια, για δεύτερη θητεία στην προεδρία της Δημοκρατίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, την Παρασκευή. Πρόσθεσε δε, πως «έχουμε δημοφιλή Πρόεδρο που συμβολίζει την ενότητα και είναι αγαπητός στον κόσμο» και επιπλέον ότι «εμείς λέμε ότι θα τον στηρίξουμε ανεπιφύλακτα, εφόσον, βεβαίως, ο ίδιος το θέλει, για δεύτερη θητεία».

Ο κ. Αντώναρος συμπλήρωσε πως «ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του εξακολουθούν να παίζουν με τον ανώτατο θεσμό, που υπάρχει στη χώρα μας και είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται να τους παρακολουθήσουμε».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπάρχει πρόθεση ο κ. Παπούλιας να μην είναι υποψήφιος».

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Σε ερώτηση αν θεωρεί ειλικρινή τα αίτια της ματαίωσης του ταξιδιού του κ. Ερντογάν στην Αθήνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, δήλωσε πως ο ίδιος γνωρίζει όσα είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός στην τηλεφωνική του επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πέραν τούτου, ουδέν.

Σε ερώτηση αν ορίστηκε νέο ραντεβού, απάντησε ότι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, που ο ίδιος συνέταξε, «μόνος του ο κ. Ερντογάν είπε πως σύντομα επιθυμεί να έρθει και από κοινού με τον κ. Καραμανλή να επισκεφτούν του μουσείο της Ακρόπολης».

Σχετικά με δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο, περί της επισκέψεως, ο κ. Αντώναρος δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν είναι υπεύθυνη για τη σύνταξη των κυριακάτικων εφημερίδων.

«Είναι θλιβερό, λυπηρό, κατακριτέο ότι κάποιοι έσπευσαν να γράψουν, ορισμένοι μάλιστα πολύ γλαφυρά, για τη συνάντηση, η οποία για τους γνωστούς λόγους δεν έγινε», τόνισε ο εκπρόσωπος. Πρόσθεσε δε, ότι ουδέποτε είχε ανακοινωθεί επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών και «ορισμένοι καλά θα κάνουν να σταματήσουν την παραπληροφόρηση».

DEN ERXEΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ

Δεν θα λάβει μέρος στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα το προσεχές Σαββατοκύριακο η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον. Αιτία φέρεται να είναι ο πρόσφατος τραυματισμός της στον αγκώνα.

Η κ. Κλίντον είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την ελληνίδα ομόλογό της, Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να την ενημερώσει ότι δεν θα παραστεί στη Σύνοδο.

Στη θέση της Χίλαρι Κλίντον θα προσέλθει ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Πολιτικές Υποθέσεις Ουίλιαμ Μπερνς.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ CITY

Εικοσιτετράωρη απεργία συντακτών από τις 17:00, από χθες Δευτέρα 22 Ιουνίου, μέχρι σήμερα Τρίτη, τις 17:00 της επομένης κήρυξαν η ΠΟΕΣΥ και η ΕΣΗΕΑ, διαμαρτυρόμενες για το κλείσιμο της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος και του ραδιοφωνικού σταθμού City 99,5 και του ειδησεογραφικού site του Ομίλου.

Με την απόφαση οδηγούνται στην ανεργία εκατοντάδες συντάκτες, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι των μέσων αυτών.

Η ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

«Η αιφνιδιαστική απόφαση της οικογένειας Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, ιδιοκτητών των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος και Τύπος της Κυριακής, του ραδιοσταθμού «City 99,5» και του ειδησεογραφικού site του Ομίλου, να πετάξουν στο δρόμο 450 συναδέλφους μας, κλείνοντας τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, αποτελεί πρόκληση και 'αιτία πολέμου' για όλους τους εργαζόμενους στην ενημέρωση, ολόκληρο τον κόσμο της εργασίας.

»Η δραματική αυτή εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στις καθημερινές, πλέον, απολύσεις και τη ραγδαία επιδείνωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων στο σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων ενημέρωσης. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά τα τελευταία επεισόδια του δράματος με απλήρωτους ή απολυμένους εργαζόμενους στην Εξπρές, τον Σκάι, τον Alter, το Star, τη Χώρα, το Derby, την Απογευματινή, τον Ξένιο, με την αυθαιρεσία και αδιαφάνεια για τους συμβασιούχους στην ΕΡΤ».

ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 FM , εκπομπή Coffee Paste καθε μέρα 8-10 μμ ΚΑΙ στο www.e-radio.gr LIVE sto internet


ΨΗΦΙΖΩ ΟΛΥΜΠΟ

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΥΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΟΔΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ"..

9-10 Ιουλίου το παμμακεδονικό συνέδριο στο Λιτόχωρο






































ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΑΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,
ΠΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ.

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ...!




































ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !


ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ...
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΜΩΣ , ΚΑΡΕ -ΚΑΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ...
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ...!
ΓΕΛΙΟ ΜΕΤΑ ΔΑΚΡΥΩΝ...!
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...
ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ...ΟΛΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΡΙΤΥΛΗΓΜΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΑΣ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ" ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ο πανέμορφος πεζόδρομος, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ Π.ΒΑΡΔΑΚΑ...
ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ..ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ...
ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ?
ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?
ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ?
ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ...? (ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ Αυτους τα φορτωνουμε όλοι)

ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ "ΧΤΙΣΕΙ" ή αν θελετε, ΕΙΧΑΝ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ" ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ, ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ....!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ...ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ...!
ΚΑΡΕ -ΚΑΡΕ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΟ "ΑΦΗΓΟΥΝΤΑΙ" ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ...!

Δικαίωσε τη Νομαρχία Πιερίας το ΣτΕ

































Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση αναστολής που είχε καταθέσει ο Δήμος Πέτρας και φορείς της περιοχής κατά της λειτουργίας του νέου αγωγού από το φράγμα της Μόρνας έως τα διυλιστήρια που κατασκεύασε το 2008 η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας.

Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αριθμόν 587/2009 του Συμβουλίου της Επικρατείας που δημοσιεύτηκε σήμερα (22-6-2009) απορρίπτεται η αίτηση αναστολής του Δήμου Πέτρας και των λοιπών αιτούντων κατά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, με την οποία ζητούσαν την αναστολή λειτουργίας του αγωγού μεταφοράς νερού του έργου ύδρευσης της Βόρειας Πιερίας.

Η απόφαση αναγνωρίζοντας το δίκαιο, το νόμω και ουσία βάσιμο των επιχειρημάτων της Ν.Α. Πιερίας απέρριψε τις αιτιάσεις και τους ισχυρισμούς των αντιδίκων και δικαίωσε τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας αλλά και το μεγάλο έργο της ύδρευσης που διασφαλίζει πόσιμο νερό στους πολίτες 34 χωριών της Πιερίας.

ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΑΝΤΙΔΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ" ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ
Η ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΑΣ...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ...?


































....ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΩΡΟ ΡΟΛΕΞ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΩΡΗΣΑΝ ΡΟΛΕΞ...?

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ -ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ -....ΡΟΛΕΞ...?

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...?

ΤΑ ΔΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ...ΜΕ ΝΟΗΜΑ!