PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΑΚΟΥ ΤΙΣ ...ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ


"Γιατί τόσος φόβος μωρέ Έλληνα; Δεν θυμάμαι τον Έλληνα τόσο φοβισμένο..."

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΕΙΣΑΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ...ΟΝΕΙΡΑ!!!

Να κι η πλατεία που αγάπησε ο Γιώργος.... Πλατεία Κατερίνης.
ΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΌ ΤΑ ΞΕΝΑ......

Όταν είσαι σε ξένο τόπο, είσαι ορφανός από όνειρα, δεν νιώθεις την ζωή σου να κυλά νορμάλ, δεν πατάς το χώμα που γεννήθηκες που μεγάλωσες που ερωτεύτηκες  πληγώθηκες, γίναμε άντρες, όλα αυτά μόνο η ωραία πόλη μας τα δίνει μόνο, θα μου πουν μερικοί μα στα ξένα έχει λεφτά, άστο είναι ματωμένα, και πονεμένα, με πολύ δόση μοναξιάς, να αγαπάμε την πόλη μας, τίποτε άλλο τίποτε.
Giorgos Halkias

otan eiisa se skeno topw ,eisia Orfanos apo ta oneira ,den nio8eis tin zwi sou na kila normal ,den patas to xwm pou geni8ikes mpou megaloses m erwteytikes , lpligw8ikes , giname antres , ola atya monw I wraia polis mas ta deini monw , ,8a moy poun meriki ma sta skena exei leyta , asto einia matomena , kia ponemena , me poly dosesi monaskias , ,na agapame tin polu mas ,tiptoe allo tiptoe giorgos apo ta katafiotika

ΌΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΟΠΟΙΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!


Αυτό το μήνυμα μας το έγραψε στην ομάδα ΠΙΕΡΙΑ στο facebook ο Γιώργος, ένας δικός μας που 13 χρόνια λείπει στα ξένα. Αγαπάει την Κατερίνη και το λέει... 
ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ.
ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ....

"na σου πω εγω μεγαλοσα μεσα στο παρκο ,τοτε ποθ ειχε το σινρτιβανι μετα ψαρια , εχω γυρισει αρκετα κρατυ αλλα σοθ λεω εντυμος σαν τιν κατερινι δεν εχει αλλι πολυ ,και εαν 8ελει ο 8εωσ τορα πυ 8α ερ8ω κια βρω δουλια 8α καστσω για παντα , αλπ φτανει 13 χρονια στα σκενα , φτανει ,εγω τοθλαχιστον μιλς απο εμπειρια , γιοργος' "

"Να σου πω, εγώ μεγάλωσα μέσα στο πάρκο, τότε που είχε το συντριβάνι μέσα ψάρια, έχω γυρίσει αρκετά κράτη αλλά σου λέω εντίμως σαν την ΚΑΤΕΡΙΝΗ δεν έχει άλλη πόλη και εαν θέλει ο Θεός τώρα που θα έρθω και βρω δουλειά θα κάτσω για πάντα, αλλά φτάνει 13 χρόνια στα ξένα, φτάνει, εγώ τουλάχιστον μιλώ από εμπειρία, ΓΙΩΡΓΟΣ"

ΌΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΟΠΟΙΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ...ΟΛΥΜΠΟΥ - ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Πάλι εδώ.
Πάλι στη ζωή σας.
Πάλι μαζί σας.
Πάλι εδώ για να κάνουμε το δικό μας αγώνα.
ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ, ΥΠΕΡ ΠΙΕΡΙΑΣ.....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ...ΜΟΥ

Μιλούνε για επανάσταση της γης οι βολεμένοι. Αυτοί που δεν τηγάνισαν στη ζωή τους ούτε ένα ..αυγό!
Φτωχός έκανες ρε;;;; 
(Η επανάσταση αρχίζει από μέσα μας και τελειώνει ...μέσα μας)

@kerailidis
Τι νούμερο ...αγκαλιά φοράς, γιατί νομίζω πως δεν μου κάνεις, δεν είσαι το ....νούμερο μου!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΏ. Η ΛΗΣΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.....

(Εκ διαδικτιακού ψαρέματος, αγνώστου πατρός κείμενο λίαν επίκαιρο)

Ναι, λοιπόν, θέλω να μάθω τα ονόματα του οδηγού και του "εθελοντή" ελεγκτή (του σύγχρονου τελώνη) που έκοψαν το νήμα της ζωής του Θανάση (είτε από αμέλεια είτε από πρόθεση). Δεν θέλω να το μάθω ούτε από περιέργεια, ούτε για εκδίκηση. Θέλω να μάθω τα ονόματά τους, για να τα θυμάμαι. Θα τα βάλω δίπλα σε κείνων που έκαναν τους διερμηνείς και τους κουκουλοφόρους των γερμανών στην κατοχή. Θα τα βάλω δίπλα σε κείνων που βασάνισαν χιλιάδες ανθρώπους στα κολαστήρια της Μακρονήσου, της Ανάφης, του Λακίου, της Μπουμπουλίνας κλπ, που το αμάρτημά τους ήταν ότι ήθελαν και πανανθρώπινη τη λευτεριά. Θα τα βάλω δίπλα σ' αυτών που απαιτούσαν την έκδοση πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων. Θα τα βάλω δίπλα στο όνομα του δεσμοφύλακα στις φυλακές της Κομοτηνής, που στα τρία μου χρόνια όταν διαμαρτυρήθηκα ότι δεν μπορώ να αγκαλιάσω τον πατέρα μου με τα κάγκελα ανάμεσά μας, (ήταν φυλακισμένος γιατί τραγουδούσε αντάρτικα τραγούδια) που ξεδιάντροπα μου είπε ότι στα παιδιά των κομμουνιστών κάνουν τη χάρη να κόβουν τα κεφάλια των πατεράδων τους για να μπορέσουν να τους φιλήσουν. Ναι θέλω να τα θυμάμαι, όπως θυμάμαι και εκείνων που άρπαξαν εμένα και τη μάνα μου, για να ανσγκάσουν τον πατέρα μου να παραδωθεί στη χούντα. Δεν είναι από περιέργεια ούτε για εκδίκηση που θέλω να τα μάθω. Είναι διότι θέλω να φυλάξω τη συλλογική μνήμη. 'Οχι ούτε το θάνατο που σπέρνετε θα συνηθίσω ούτε τη συλλογική μνήμη θα προδώσω. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ. Η ΛΗΣΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!
Καλησπέρα αδέλφια!

Μου λες σε παρακαλώ, πόσο σκληρή είναι η ζωή σας;

Μα αυτά που γίνονται δίπλα μας ή παρέκει, δεν νιώθεις κάπως ρε συ αδερφέ;
Εγώ πραγματικά νοιώθω δύσκολα, λες να είμαι ...κάπως;
Κι όμως, το κάπως δεν τελειώνει.....
Τόση πίκρα γύρω μας ρε γαμώτο μου;
Τόσος πόνος γύρω μας ρε γαμώτο μου;

Ελάτε να γελάσουμε.......

Τελικά ρε συ, για να μας βρεις πρέπει να ανατρέξουμε στο Google Maps;;;;
Χα χα χα
Ρε τον Μπαμπα Στρουμφ......
Αργοπεθαίνεις όταν νιώθεις πως δεν το χεις καθώς πιστεύεις κάθε φορά που το χεις πως το χεις και πάμε παρακάτω, δυστυχώς κι ύστερα πάλι μια από τα ίδια, καθώς οι μαλάκες στη γη περίσσεψαν!!!

@kerailidis
"το πιο ...τσάμπα στολίδι της γυναίκας, το ...χαμόγελο της, όποιος της το "δωρίζει" είναι ΑΝΤΡΑΣ, οι άλλοι όλοι απλά φορούν παντελόνια"

@kerailidis
Κάποτε στην Ελλάδα βασίλευε η ...λεβεντιά! Σήμερα η δειλία κι η ...πουστιά!

@kerailidis
Τα κορίτσια τον θέλουν ΨΗΛΟ, ΑΞΥΡΙΣΤΟ, ΜΕ ΦΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥ - δηλαδή παιδί...
Οι γυναίκες απαιτούν να έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΟΗΤΕΙΑ, ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ σε μεγάλη δόση - δηλαδή ΑΝΤΡΑ!

@kerailidis