PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Κουφάλες νεκροθάφτες δεν θα μας θάψετε!




ΔΕΙΤΕ...

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

ΤΟ ΖΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙ..

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ..

ΔΕΙΤΕ..



Προχωράμε υπεύθυνα... αποφασιστικά




Τέτοια υπομονή;


Καθημερινά επί......

ερωτήσεις που αποδεικνύουν το "φανταστικό" του ελληνικού χρέους





Eρώτηση 1:

Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους ...

Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!!!





 

ΔΡΑΧΜΗ Η ΕΥΡΩ?

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ,,

ΓΙΑΤΙ....ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΝΟΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ


Αδελφέ μου Γκίντερ

Κεντρική Μακεδονία Ποιοι εκλέγονται στην Πιερία;
Αδελφέ μου Γκίντερ,
Σου φωνάζω από ψηλά,
Στέντωρ με λένε,
Στον Όλυμπο βρίσκομαι, εδώ γεννήθηκα
Παιδί του Χώρου και του Χρόνου των Θεών!

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ


ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.
ΑΡΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.

Πέρα από τα 30 θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη προέκυψε συζήτηση και για άλλα δύο ζητήματα εκτός ημερησίας:
- Το πρώτο τέθηκε στην αρχή της συνεδρίασης από τον δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην Πιερία κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο, στον οποίο ευχόμαστε καλό προεκλογικό αγώνα και καλή…επανεκλογή!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ 'ΡΧΕΤΑΙ....ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ

http://1.bp.blogspot.com/---st3pCsBIY/T89fKeey_jI/AAAAAAAADDo/4MoGWMZ9qYU/s1600/SAMARAS-TSIPRAS-%25CE%25A4%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3-%25CE%25A3%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3.jpg

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΕΥΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Τα ελληνικά χρώματα στον επετειακό μαραθώνιο της Στοκχόλμης εκπροσώπησαν επάξια οκτώ μέλη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ".

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΝ...


Το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ότι ο ΓΑΠ πήρε τις εκλογές με το “λεφτά υπάρχουν”, κάτι που υιοθετούν, πλέον και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι οικτρότερο και από αυτό καθαυτό το “λεφτά υπάρχουν”, αν είχε τελικά ειπωθεί, χωρίς ένα πολλαπλό “ΑΝ”.

Συγχαρητήρια του Γ.Α.Μ.Σ. 'ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ'

ο δ.σ. του Γ.Α.Μ.Σ. "ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ" εκφράζει τα θερμά του συγχαρηρληρια στην ομάδα του "ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ"  για την άνοδό της στη Δ΄ εθνική κατηγορία και εύχεται καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο
 
 
                                                                                                                                                             Γ.Α.Μ.Σ. "ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ"

Είναι έτοιμοι να μας πετάξουν στη θάλασσα...

Ο Ντερμπεντέρης, σχολιάζοντας την κατάσταση στην Ισπανία, είπε πως, "ταρακουνιέται η Ευρώπη. Το σκάφος του ευρώ κλυδωνίζεται. Να κοιτάξουμε να βρεθούμε με τους ναυαγούς που θα επιζήσουν" .
"Να...

Ναυάγιο.

Σας το 'παμε, όταν οι άλλοι έλεγαν πως κλείδωσε το ντιμπέιτ.
Θυμωμένη η Στάη τα 'χωσε στη Ν.Δ. : Αν η Ν.Δ. έχει προσωπικό πρόβλημα με 'μενα, όπως λέγεται, εγώ αποσύρομαι. Φεύγω από τη μέση. Αρκεί στη...

Πλάκωσε η επαρχία (Αιτωλοακαρνανίας) , στα παράθυρα του MEGA.


Θάνος Μωραϊτης από το ΠΑΣΟΚ και Δημήτρης Στρατούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ (ο Βαρεμένος έλειπε) .
Στο ματς, που ακολούθησε, κατά...

Δεν ανησυχεί ο Ανδρέας (έχω κότερο, πάμε μια βόλτα) , καθώς ανεβαίνει η Ν.Δ. στην Α' Αθήνας...



Σύμφωνα με μια κρυφή δημοσκόπηση που ανέβηκε στο...

parapolitika.gr, η Ν.Δ., καταγράφει προβάδισμα στην Α’ Αθήνας, ενώ στην Β’ Αθήνας, φαίνεται να αυξάνει δυνάμεις, μειώνοντας την απόσταση που την χωρίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ποσοστά των δύο κομμάτων, στις δύο (κρίσιμες) εκλογικές περιφέρειες, κινούνται πάνω από το 20%. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί, η πληροφορία που θέλει τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, να ρίχνει το βάρος της στρατηγικής του, στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες της Αττικής. Τις επόμενες μέρες, αναμένονται δράσεις προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Το "βελτιωμένο" σποτάκι της Ν.Δ


Στην πραγματικότητα, αυτό είχαν στο μυαλό τους εκείνοι που...

Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπομπή του...



Ο Γιάννης Θεωνάς, που 'χε κληθεί στην εκπομπή του Μανώλη Καψή, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησε, γιατί...

θεώρησε πως ο χρόνος που τον είχαν στημένο (ξεπερνούσε τα 15 λεπτά) προσέβαλε την προσωπικότητά του.
Ο Καψής, ψιλοσαστισμένος, δήλωσε πως καταλαβαίνει τον κύριο Θεωνά και λυπάται για το συμβάν.
Ο Μπουμπούκος βρήκε την ευκαιρία-απόντος του Θεωνά-να τον καρφώσει, μιλώντας για αλαζονεία. "Αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τόση μεγάλη αλαζονεία μ' ένα 16% που πήραν στις εκλογές. Φανταστείτε τι θα γίνει άμα πιάσουν κάτι παραπάνω" .
Αμ, θα πιάσουν... 

"Θα κάνουμε "ντου" στην ΕΡΤ, αν μας αποκλείσουν από το debate"...




Mπορεί σήμερα να έχει να αντιμετωπίσει δικαστικές περιπέτειες ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς εκδικάζεται η υπόθεσή του στην οποία κατηγορείται για ξυλοδαρμό, όμως χθες άφησε να... φανούν οι προθέσεις της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση που το κόμμα αποκλειστεί από το debate των πολιτικών αρχηγών.

«μαϊμού» επιδόματα τυφλότητας στη Ζάκυνθο...




Στα 682 ανέρχονται μέχρι στιγμής τα άτομα που έπαιρναν επίδομα τυφλότητας στη Ζάκυνθο με ψευδείς βεβαιώσεις, σύμφωνα με έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. που διενεργείται από τον περασμένο Απρίλιο, μετά από... εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Η έρευνα γίνεται προκειμένου να διακριβωθεί η απάτη από ιδιώτες και υπαλλήλους, οι οποίοι λάμβαναν επί σειρά ετών προνοιακά επιδόματα τυφλότητας, χωρίς να το δικαιούνται, ύστερα από ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις.

Η υπόθεση έχει ξεκινήσει χρονικά από το 1988 και αφορά στον έλεγχο συνολικά 1.200 φακέλων, προσώπων που λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα. Πολλοί από αυτούς έχουν πεθάνει αλλά κάποιοι εξακολουθούν να τα εισπράττουν.

Για τις 682 περιπτώσεις που έχουν εξακριβωθεί μέχρι στιγμής διεξάγεται δικαστική πραγματογνωμοσύνη από οφθαλμίατρους πραγματογνώμονες του Πρωτοδικείου Πατρών. Στο πλαίσιο της έρευνας διακριβώνεται και η ζημιά του Δημοσίου.
in.gr

Η Λιάνα Κανέλλη ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές ("Κοινωνία ώρα Mega")




Η Λιάνα Κανέλλη ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές ("Κοινωνία ώρα Mega") τι συνέβη κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος και εκέινη είπε ότι αυτό που την εντυπωσίασε και το θεωρεί παρήγορο ήταν ότι... κορίτσια τον κρατούσαν για να μην φύγει.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο 24χρονος φοιτητής, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα έναν 43χρονο διαρρήκτη στην Παιανία.


Αρκετοί πολίτες είχαν... συγκεντρωθεί στα δικαστήρια επί της οδού Ευελπίδων και χειροκρότησαν τον νεαρό, την ώρα που έφτασε στο γραφείο του εισαγγελέα... 

Η Αλέκα Παπαρήγα από την πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη (ΑΝΤ-1), μίλησε για την πολιτική αβεβαιότητα που θα υπάρξει, όποια κυβέρνηση κι αν βγει στη εξουσία.

"Θα έχουμε πολιτική αστάθεια, όποια κυβέρνηση και αν βγει", είπε ενώ εξέφρασε την ανησυχία της, ότι... έρχονται πολλά ακόμα μνημόνια, "περιμένουμε καινούργιο κούρεμα με πολλά μνημόνια ακόμα".

Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής



Πρόβλημα παρουσιάζεται στη Χρυσή Αυγή, αφού -μετά την εξαφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο- το κόμμα έχει μείνει χωρίς εκπρόσωπο Τύπου.
Μετά από σύσκεψη που έγινε απόψε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε πως νέος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής θα είναι ο...

Η Αγγλίδα τουρίστρια κάνει την ανάγκη της δημόσια έχοντας ανεβάσει την μίνι τζιν φούστα της και με το στήθος φόρα παρτίδα έξω από το μπλουζάκι!

Ο παππούς που έρχεται από πίσω όμως και την βλέπει σε αυτή τη φάση, κάνει αυτό που ένιωσε αυθόρμητα... Της δίνει μία και μένει να τον κοιτάει η κοπέλα!

«Ο Λοβέρδος διέλυσε το ΕΣΥ»...


Δεύτερο ημίχρονο σήμερα, στην άγρια κόντρα που 'χει ξεσπάσει μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και του Δημήτρη Βαρνάβα.
Οι δύο τους, βγήκαν πάλι στην εκπομπή των Λυριτζήδων και... συνέχισαν να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και κατηγορίες.

Το "κατηγορώ" του Ντερμπεντέρη, σε λίγες μόνο αράδες.



Όλοι αυτοί - της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- υπάρχουν γιατί, 450 χιλιάδες πολίτες, τους άνοιξαν την πόρτα της βουλής. Και γιατί... κάποιοι άλλοι τους άνοιξαν την πόρτα του στούντιο".
Το 'πε και (παρότι, στους κάποιους άλλους, συμπεριλαμβάνεται και ο συνάδελφός του στο MEGA, Σταύρος Θεοδωράκης ) δεν σήκωνε αντίρρηση...

Το όνομα Γιώργος Παπανδρέου δεν το ανέφερε , αλλά οι λέξεις " βαρίδια του παρελθόντος " σε κεινον απευθύνονταν..















...ρώτησε η Τρέμη. Ο Βενιζέλος, δεν απάντησε ευθέως και εκείνη δεν επέμενε...
Στην ερώτηση της Τρέμη , ο Βενιζέλος απάντησε "θα σας δώσω μία είδηση . Στις 17 Ιουνίου το βράδυ , θα... παρουσιάσω το πρόγραμμα του νέου ΠΑΣΟΚ. Ενός ΠΑΣΟΚ με νέους ανθρώπους , νέα προοπτική , μακρυά από τα λάθη και τα βαρίδια του παρελθόντος " .

Εκείνη την ώρα, ένας πολίτης πλησίασε και του φώναξε "εχεις το ... θράσος δεν ντρέπεστε και έρχεσαι στην Μελίκη και ψήφισες και το μνημόνιο".




Στην Μελίκη Ημαθίας βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς, όπου αγρότες της περιοχής, του πρόσφεραν να δοκιμάσει παραδοσιακή κοσμπόστα.

Δείτε τη φωτογραφία..

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ο επικός ξυλοδαρμός έγινε και Video Game!
Δείτε το..

















 

Ο κόσμος είναι στο πόδι με το περιστατικό ωμής πρωινής κασιδιάρειου βίας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Πρωινό ΑΝΤ1» και σχεδόν όλα έχουν καταγραφεί, αναλυθεί και ... αποκωδικοποιηθεί αρμοδίως.




Από το καταδικαστέον της πράξης με όλες του τις προεκτάσεις έως τη… «ζημιά» που παθαίνει το μόρφωμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, η κοινωνία και η ίδια η τηλεόραση που βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της, όλα (λόγω της φύσης του περιστατικού) είναι σωστά.

Έκλειναν τα ραντεβού σε καφετέριες...


Θα μπορούσε να είναι η υπόθεση μιας σχετικά ανάλαφρης ταινίας, αφού περιελάμβανε παρασκηνιακές συζητήσεις, διαφωνίες, εντάσεις, sms, αναπάντητες κλήσεις και εντέλει... διαζύγιο. Ωστόσο, επειδή τα πράγματα στη χώρα είναι... εξόχως σοβαρά, μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η συζήτηση για το ντιμπέιτ Σαμαρά - Τσίπρα...

Στο 21,9% αυξήθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Μάρτιο, έναντι του αναθεωρημένου 21,4% τον προηγούμενο μήνα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, το... ποσοστό ανεργίας το Μάρτιο του 2012 ανήλθε σε 21,9%, έναντι 15,7% το Μάρτιο του 2011 και 21,4% το Φεβρουάριο του 2012.

ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ..

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..

ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ...



ΔΕΙΤΕ..

Δικαστές, εισαγγελείς, αστυνομία, κράτος και παρακράτος... δικαίωσαν το indymedia: Η ΕΛ.ΑΣ “ψάχνει” τον Κασιδιάρη αλλά τον βρήκε το indymedia! Οι "αδέκαστοι" δικαστές και οι χρυσαυγίτες μπάτσοι δεν τον βρίσκουν!

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΗΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ MEDITERRANEAN HOTELS.


Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ -ΤΖΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ MEDITERRANEAN HOTELS


Μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη πολλοί τοποθετήθηκαν κατά της ενέργειας του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

kasgletsos

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ..

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας πληροφορεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της, πως οι παραγγελίες κρεμμυδιών Λοκρίδας, παραδοσιακής ποικιλίας, φετινής σοδειάς, θα σταματήσουν να γίνονται δεκτές σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, στις 14:00 το μεσημέρι.



Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας πληροφορεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της, πως οι παραγγελίες κρεμμυδιών Λοκρίδας, παραδοσιακής ποικιλίας, φετινής σοδειάς, θα σταματήσουν να γίνονται δεκτές σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, στις 14:00 το μεσημέρι.
Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, από τις 7:30 το πρωί, στο πάρκινγκ των δικαστηρίων. Όλοι όσοι έχουν καταθέσει παραγγελίες θα λάβουν, το αργότερο μέχρι το απόγευμα, SMS με την ακριβή ώρα προσέλευσης και τις οδηγίες παραλαβής.
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr