PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

STON ΑΕΡΑ ΜΑΖΙ...!!!

Γεγονός αποτελεί πλέον η συγχώνευση των δύο μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών της χώρας, Aegean και Olympic Air. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι βασικοί μέτοχοι των Aegean και Olympic Air συμφώνησαν τη συγχώνευση των δραστηριοτήτων των δύο εταιρειών, ώστε η νέα εταιρεία να είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ και οι εταιρείες OLYMPIC HANDLING και OLYMPIC ENGINEERING θα καταστούν κατά 100% θυγατρικές του νέου σχήματος.

Η νέα εταιρεία που θα προκύψει από τη συγχώνευση θα χρησιμοποιεί το όνομα και τα σήματα της Olympic Air μετά από το απαραίτητο μεταβατικό χρονικό διάστημα αλλαγών και προσαρμογής όπου θα χρησιμοποιούνται παράλληλα το όνομα και τα σήματα της AEGEAN.

Που να είναι άραγε η Γεωργία Πετρίδου;;;;

Που να είναι τώρα αυτό το όμορφο κορίτσι της Πιερικής Δημοσιογραφίας;;;
Αυτή η εικόνα ήταν χαρακτηριστική πριν μερικούς μήνες στην ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
Τώρα;;;;
Που να είναι άραγε η Γεωργία Πετρίδου τώρα, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ;;;

ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Δωρεά εκδόσεων του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής", από τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης.
Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, Λευτέρης Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, Αντώνης Μπάσδρας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Κατερίνης, Πόπη Τζουμέρκα - Μπατάλα, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης και το μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Κώστας Αδαμόπουλος.

PIERIA-GR Επιτέλους να που και τα κόμματα προσφέρουν... Κι επειδή όλος ο κόσμος πιστεύει πως τα κόμματα απλά και μόνον ...κλέβουν, έ να που η ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ με τον Πρόεδρό της Αντώνη Μπάσδρα αποδεικνύουν το αντίθετο! Κι απ την άλλη να που η Πόπη Τσουμέρκα - Μπατάλα, δίνει το δικό της ...χρώμα εκεί στην Βιβλιοθήκη! Άρα Πόπη μου προσφέρεις στα παιδιά, εκ του ρόλου σου και να που τώρα ...δίνεις και στα παιδιά!!!

Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ...

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας είναι ένα από τα παλαιότερα και ιστορικότερα σωματεία του Νομού Πιερίας και της Ελλάδας. Ιδρύθηκε από τους πρώτους Ποντίους το 1928 ενώ το πρώτο καταστατικό του συλλόγου συντάχθηκε το 1932.
Από την πρώτη στιγμή, η Ένωση Ποντίων Πιερίας αποτέλεσε σημείο αναφοράς αλλά και δημιουργικής δύναμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό του τόπου, αναδεικνύοντας έτσι την εργατικότητα και τη δημιουργικότητα του, δίνοντας νέα πνοή στην Πιερία.
Το πνευματικό-πολιτιστικό της κέντρο, αποτελεί ένα χώρο όπου οι πόντιοι μετέφεραν τον πολιτισμό που είχαν δημιουργήσει στην πατρίδα τους. Συνέβαλε στην διατήρηση της Ιστορίας και Λαογραφίας του Ποντιακού Ελληνισμού και έγινε το μέσο για να διαδοθούν τα στοιχεία του ανέπαφα στις νέες γενιές. Γι’ αυτό το σκοπό, δημιουργήθηκαν ποικίλης δράσης τμήματα, όπου η πιερική νεολαία μπορεί να γνωρίσει και να βιώσει τον ποντιακό πολιτισμό.
Πολύτιμη, επίσης, είναι και η κοινωνική προσφορά της Ένωσης με τη συνεχή ανθρωπιστική της δράση.
Για τις ποικιλόμορφες δράσεις της, η Ένωση Ποντίων Πιερίας έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, και βραβεύτηκε από διάφορους φορείς.
Η Ένωση Ποντίων Πιερίας δεν είναι απλά ένα σύλλογος, αλλά αποτελεί ένα «σύμβολο» για τον Πιερικό Ποντιακό Ελληνισμό.

ΟΝΝΕΔ;;; Ω ΝΑΙ;;;


PIERIA-GR Αυτή την ΟΝΝΕΔ ποιός θα την πάρει;;; Ο απερχόμενος Πρόεδρος Χρήστος Παπαποστόλου θα δώσει κάπου την σκυτάλη;;; Ποιός θα είναι ο επόμενος; Μήπως θα είναι ΓΥΝΑΙΚΑ;;; Μήπως θα είναι και ...ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ;;; Μήπως θα είναι και ...ΚΟΥΚΛΑΡΑ;;; ΕΙΔΩΜΕΝ!!!

«ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΕΣ» από ΕΟΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Εθνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ε.Ο.Σ. ΚΑΡΙΤΣΑΣ

AYTA TA ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ...ΜΕΛΛΟΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ....

I WILL CONTROL YOUR LIFE WITH THIS.......

XA XA XA XA
XO XO XO XO

Κώστας Κουκοδήμος: Οφειλόμενη διευκρίνιση

E-mail Εκτύπωση PDF
«Με αφορμή τη δήλωσή μου, πως ουδέποτε έλαβα πρόσκληση να πάρω μέρος στη σύσκεψη που προγραμματίζεται μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Πιερίας Γ.Αμοιρίδη με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Ρέππα την προσεχή Τρίτη, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:
Koukos33Η πρόσκληση σύμφωνα με όσα με διαβεβαίωσε ο συνάδελφος βουλευτής κ. Αμοιρίδης, εστάλη τις απογευματινές-βραδινές ώρες της Παρασκευής στην ηλεκτρονική διεύθυνση του πολιτικού μου γραφείου στην Κατερίνη.
Ως εκ τούτου και για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ή καταλογισμού πρόθεσης οφείλω να διευκρινίσω ότι λόγω του Σαββατοκύριακου και μη λειτουργίας του πολιτικού μου γραφείου, δεν ενημερώθηκα για την ύπαρξη της εν λόγω  πρόσκλησης.
Όφειλα να αντιδράσω, όχι για λόγους αντιπολιτευτικούς αλλά ουσιαστικούς, όπως οφείλω με την παρούσα να αποκαταστήσω την αλήθεια».

PIERIA-GR Τάχα και να πήγαινες ρε συ Κούκο τι θα έκανες;;; Μήπως θα μπορούσες εσύ να του φωνάξεις του Ρέππα, ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ;;; Αλλά και να του το φώναζες θα σε άκουγε; Εδώ δεν ακούει εκείνους που είναι δικοί του, επίσης δεν κάνει εκείνα που έταξε, δηλαδή να επαναφέρει την σύμβαση της ΑΙΓΑΙΟΝ για επαναπροσδιορισμό, σιγά λοιπόν τα ...λάχανα! ΛΑΧΑΝΑ ...ΧΑΧΑΝΑ! χα χα χα
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑΑ
(κι επειδή τα γαϊδούρια δεν γκρέμισαν τα διόδια, ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ)

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου,  στις 10.30 το βράδυ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»
ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
 με τον Γιάννη Τσιμπονίδη
Θέμα: «Ένωση Νέων Αγροτών »

Η  εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την  Τρίτη  23  Φεβρουαρίου 2010, στις 10.30  το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της έχει : « Ένωση Νέων Αγροτών».
Οι νέοι αγρότες στην Πιερία προσπαθούν να δημιουργήσουν το δικό τους όργανο και σ΄ αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν οι Σπύρος Κιάφας από τον Άγιο Σπυρίδωνα και Θανάσης Καραγιώργος από την Κάτω Μηλιά, που μιλούν για το όλο εγχείρημα δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το καταστατικό της Ένωσης Νέων Αγροτών.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-2010
Β΄ ΓΥΡΟΣ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
 
 
                       Κομοτηνή - Πιερικός Αρχέλαος  71 - 60
 
Μπορεί να «σκόνταψε» ο Πιερικός Αρχέλαος στην Κομοτηνή, αλλά αυτή η ήττα όμως με 71-60, δεν του στέρησε την πρώτη θέση.  
  
Τα δεκάλεπτα: 18-12, 32-24, 51-42, 71-60.
 
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μήτσιου και  Ζαγορίδης.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Μαστροκωστόπουλος 2, Τρούλιαλης, Παπαγεωργίου 6, Λεχούδης 21(2), Ντίνας 19(3) Κουτσοβασίλης 9(3), Κουτσογιάννης 6, Παρατσουκίδης 6 (1), Χαλίλ 2.
 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 6(1), Μόρφης 12(2), Νίτσιος, Παπαμιχαήλ, Βίλλας, Ράπτης 4, Γκογκίδης 7(1), Γκέρος 5, Ροδοστόγλου 13, Ψαρόπουλος 7(1), Τσουκ 6.
 
Η βαθμολογία σε 18 αγώνες: Πιερικός Αρχέλαος 33, Πανελευσινιακός 33, Λαύριο 32, Πανερυθραϊκός 31, ΑΕΚ Άργους 29, Αίας Εύοσμου 28, Απόλλων Π. 27, Δούκας 27, Απόλλων Κ. 27, ΜΕΝΤ 26, Αγ. Παρασκευή 24, Κομοτηνή 24, Κεραυνός 23, Αναγέννηση Φλόγα 23, Μαντουλίδης 22, Μ. Αλέξανδρος 22.
 
Στην επόμενη αγωνιστική Κυριακή 28.2.2010: Πιερικός Αρχέλαος – Αίαντας Ευόσμου. Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 5 μ.μ.


Γιάννης Αμοιρίδης: Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για δήμαρχος

E-mail Εκτύπωση PDF
AMOIRIDHS
Μπορεί η κυβέρνηση να μη έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά της για το χωροταξικό του Καλλικράτη, ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης, ωστόσο, προσπαθεί να ανοίξει επίσημα και δημόσια τη συζήτηση στο νομό, επανακαταθέτοντας την πρότασή του «όλος ο νομός ένας δήμος», ενώ, απαντώντας σε όσους βλέπουν πίσω από αυτήν την πρόθεσή του να ξανακαθίσει σε δημαρχιακό θώκο (και μάλιστα τέτοιων διαστάσεων), ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα, ακόμη κι αν του ασκηθούν πιέσεις.

PIERIA-GR ΚΑΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, "ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ" ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;;; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΑΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο "ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, χα χα χα

Τίμησαν την Επανάσταση

E-mail Εκτύπωση PDF
TIMHSAN_1
Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε χθες στο Λιτόχωρο η επέτειος της Επανάστασης του 1878, η οποία αποτέλεσε τη «σπίθα» για την αναθεώρηση της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου και την μετέπειτα απελευθέρωση της Μακεδονίας από τον τουρκικό ζυγό. 

PIERIA-GR Τότε απελευθερώθηκε το Λιτόχωρο, τώρα με τον ΚΑΛΛΙΡΤΑΤΗ θα ξανασκλαβωθεί... ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ....

Θεατής ο υπουργός

E-mail Εκτύπωση PDF
BASIKO_1
Το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικονομία της Πιερίας, από το κλείσιμο της Εθνικής Οδού στο ύψος των Τεμπών, συζήτησε με φορείς της Αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου ο τομεάρχης Δημοσίων έργων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Χαλκίδης, σε ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Επιμελητήριο Πιερίας.

PIERIA-GR Δεν είναι απλά οξύ το πρόβλημα στην Πιερία μου... Τα οξέα καίνε... ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΑΠΛΑ! ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ...ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ! ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

PIERIA-GR Όταν μιλούμε για ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, έ καθόμαστε προσοχή!
Γιώργος Τσαχουρίδης του Δ.Σ της Ένωσης και που μαζί με τους άλλους κάνουν μαγικά πράγματα! Ζαϊρα Λαζαρίδου στο τιμόνι και το ποντιακό στοιχείο ΟΛΑ ΤΑ ...ΛΕΦΤΑ! Στην Πιερία μας άλλωστε ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! χα χα χα