PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η Victoria Silvstedt ξεκίνησε δυναμικά την νέα χρονιά τις εμφανίσεις της στις παραλίες..

Δείτε την στην παραλία του St. Barts






Φωτογραφίες από την εμφάνιση της σε ρόλο... «λεοπάρδαλης»

Με εμφάνιση που προκαλεί και τραβάει πάνω της τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού, εμφανίζεται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδάει, η Χριστίνα Κολέτσα.

Με ένα προκλητικό λεοπαρδαλέ κορμάκι και τις ψηλοτάκουνες μπότες της, η αοιδός ανάβει φωτιά στην πίστα και… αναστατώνει τα πλήθη.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την μοναδική εμφάνιση της Χριστίνας Κολέτσα:







Έλενα Μαντζουράνη... όλη δική σας.!





Πάνε οι εποχές που έτρεχε ανέμελη με το σωσίβιο στο χέρι...

το στήθος της να ανεβοκατεβαίνει και να ανεβοκατεβάζει μαζί και την θερμοκρασία...
και τα καλλίγραμμα πόδια της να αποτελούν μία όαση με φόντο την θάλασσα που έπεφτε το φως επάνω.. Θυμάστε ε? Αυτές οι φωτογραφίες λοιπόν δεν έχουν καμία σχέση με εκείνο που θυμάστε... Μπορεί να κρατιέται μεν καλά.. αλλά CJ δεν ξαναγίνεται!




Μία... γκάφα της ΕΡΤ


λίγο πριν την έλευση του 2012, είχε ως αποτέλεσμα να προβληθούν τα πρώτα 25 λεπτά από την ταινία του Παναγιώτη Φαφούτη, Παράδεισος, η οποία δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες!
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, είχε προγραμματιστεί από την ΕΤ1 να προβληθεί στις 23:00 το βράδυ, η ταινία...
«Παράδεισος στη Δύση» του Κώστα Γαβρά.
Αντ’ αυτού και προς μεγάλη έκπληξη συντελεστών και εταιρείας παραγωγής, προβλήθηκαν τα 25 πρώτα λεπτά από την ταινία «Παράδεισος» του Παναγιώτη Φαφούτη.
Μετά από σειρά τηλεφωνημάτων η προβολή διεκόπη, παρ' όλο που η ΕΤ1 αρχικά ισχυρίστηκε ότι αφού ξεκίνησε, πρέπει και να τελειώσει...
Η ΕΡΤ που είναι συμπαραγωγός της ταινίας, έχει στα γραφεία της την Beta του «Παραδείσου», αν και -φυσικά- δεν επιτρέπεται να την προβάλλει πριν την έξοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες!
Η ταινία του Παναγιώτη Φαφούτη θα προβάλλεται (κανονικά) στους κινηματογράφους από τις 26 Ιανουαρίου

Από τα ανερχόμενα μοντέλα της Βραζιλίας






Από τα ανερχόμενα μοντέλα της Βραζιλίας

και άγγελος της Victoria’s Secret, η Lais Ribeiro, αν και μόνο 20 χρόνων, έχει ένα καλό βιογραφικό που θα το ζήλευαν πολλές συνάδελφοί της.
Εχει συνεργαστεί με τους Roberto Cavalli, Gucci, Bottega Venete, Dolce&Gabbana, Vercase και είναι περιζήτητη για φωτογραφήσεις μαγιό και εσωρούχων. Η Ribeiro, με τη μεταξένια επιδερμίδα, όπως χαρακτηριστικά γράφουν τα περιοδικά, είναι ήδη μητέρα ενός δίχρονου παιδιού.


Για ακόμα μία φορά γυρίσαμε αρκετά χρόνια πίσω, χάρη στη μηχανή του χρόνου... της εκπομπής ''Φώτης & Μαρία live''....

Ας θυμηθούμε λοιπόν, κάποια πράγματα που συνέβησαν στις 10 Ιανουαρίου από το 2002 έως και το 2008, στον κόσμο της εγχώριας showbiz!

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές όλων αυτών των ετών είναι οι: Σάκης Ρουβάς, Μιμή Ντενίση, Άντζελα Δημητρίου, Γιώργος Μαζωνάκης, Δήμητρα Γαλάνη, Κέλλυ Κελεκίδου, Νίκος Κουρκούλης, Ρούλα Κορομηλά, Καίτη Γαρμπή και πολλοί άλλοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η γέννηση του ΠΑΣΟΚ και η πορεία μέχρι το 1989

θέλω κι ἐγώ νά πωληθεί ἡ Ἀκρόπολις…Γιακουμάτο καί Ξαφά