PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΥΓΕ... ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ...ΓΑΜΩΤΟ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τελικά μήπως η Πιερία μου είναι για μεγάλα πράγματα; Τι δεν κατάλαβες ρε φίλε; Να αρχίσω; Ή μήπως θέλεις να τελειώσω; Έ, λοιπόν άκου. Κάνει ο Σάββας και κυρ Σάββας κι αφέντης τσουτσουλομύτης για πρώτη φορά πέρσι ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ και γίνεται στην Πιερία χαμός στο ίσωμα. Κι ύστερα; Ύστερα δίνει βάση στο πανηγύρι που πριν χρόνια το είχε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και ξεσκίζει κι εκεί. Χαμός στο άλλο ίσωμα. Και… Και υπενθυμίζω πως την πρώτη χρονιά του που ανέλαβε Δήμαρχος, είχε καταργήσει με τη μια το Καρναβάλι του Αμοιρίδη. Κανένας ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί… Κι ούτε βέβαια και θα το καταλάβει. Και ξέρετε γιατί; Επειδή τον λόγο τον ξέρει μόνο ο ίδιος ο Σάββας. Που θα πάει όμως; Κι αυτό θα το καταλάβει κάποτε. Και θα το επαναφέρει. Σαν γιορτή, που την γουστάρουν τα παιδιά κι ύστερα οι μεγάλοι, γιατί την γουστάρουν τα παιδιά… Όχι για τίποτα άλλο. Κι ύστερα ήρθε η ώρα του κανονικού μας Πανηγυριού στην Ανδρομάχη. Κι εκεί έκανε το αυτονόητο και πάλι χαμός. Πρόσεξε τα παιδιά. Και; Και ξέσκισε και πάλι. Ενώ πριν ένα χρόνο αν περνούσες από έξω δεν θα έπαιρνες χαμπάρι ότι κάτι έχει εκεί δίπλα στο ποτάμι, τώρα; Φέτος; Χαμός. Έκλεισαν και πάλι οι δρόμοι και χαμογέλασε το χειλάκι των …παιδιών! Πρώτα των παιδιών κι ύστερα των μεγάλων. Γιατί τα παιδιά γέλασαν. Κι ύστερα; Ήρθε το πανηγύρι του Αιγινίου. Τι δεν κατάλαβες πάλι; Να γράψω; Όχι βέβαια γιατί κι εκεί έγινε χαμός. Μεγάλα πράγματα. Κι ύστερα; Πάλι η Έκθεση του Χατζηχριστοδούλου, όπου κι εκεί συνωστισμός στην προκυμαία. Ναι. Κι εκεί χαμός. Μήπως τελικά η Πιερία μου, είναι για μεγάλα πράγματα, αρκεί να έχει μεγάλους πολιτικούς; Λέω μήπως… ΥΓ: Ά, ξέχασα και το καλοκαίρι μου. Που στις παραλίες μας, έγινε χαμός, γιατί εκεί έκανε μεγάλα πράγματα ο Σύλλογος Ξενοδόχων με την Βαγγελιώ την Ξυπτερά και τα παιδιά της. Με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και τα δικά της παιδιά. Με τους τρείς Δημάρχους… Εύγε. Κάτι γίνεται στην Πιερία μου…

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 μμ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7 - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......

Η "Ομαδάρα" του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ σε ημιπλήρη σύνθεση... (από αριστερά ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΝΙΔΗΣ - ΛΑΜΠΡΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ)
Επιτέλους στα ΑΘΛΗΤΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ της ΠΙΕΡΙΑΣ, ήρθε και η καθημερινή φωνή του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Που αλλού;
Μα στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7 και στις συχνότητες του....
Εδώ και λίγα 24ωρα στις 7 μμ κάθε μέρα εκτός ΣΚ, όλα τα νέα από τα ερασιτεχνικά γήπεδα κι οι ...ομορφιές τους!
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ
"ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"
Κι όποιος αντέξει.....
Στην επίσημη πρώτη δεν μπορούσε να μην είναι παρόν ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ της ομάδας του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ.

"ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"
Με όλη την ομάδα του "ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 106.7" ή με τους ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ - ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΙΔΗ - ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ - ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ - ΝΙΚΟ ΜΑΥΡΙΔΗ - ΧΡΗΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥ - ΛΑΖΑΡΟ ΒΡΕΤΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ.
Επιστημονικός Συνεργάτης: ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Το χιούμορ στην εκπομπή κάθε μέρα στις 7 μμ εννοείται πως πρωταγωνιστεί.. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΈΛΙΟ ΤΟΥΣ ...ΣΤΟΛΙΔΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Η συχνότητα εκπομπής του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ είναι 106,7 στα fm καθώς ακούγεται με νέα μηχανήματα σε ΠΙΕΡΙΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Ιντερνετική ακρόαση σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, στις διευθύνσεις www.athlitikos.gr (το επίσημο του σταθμού κλικάροντας στη λέξη live) ή www.e-radio (το δημοφιλέστερο ραδιοφωνικό πόρταλ στην Ελλάδα - ενότητες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή ΑΘΛΗΤΙΚΑ ραδιόφωνα)

ΑΧ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ...ΚΡΙΣΗΣ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Μ ΑΥΤΑ;;;;;

Φροντίδα και πρόνοια για τα παιδιά της κρίσης

Του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΛΑΪΤΗ αναπληρωτή καθηγητή Παιδοψυχιατρικής, διευθυντή Παιδοψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών – Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών μεταναστών και προσφύγων που εγκαταλείπονται στη χώρα μας για μια καλύτερη τύχη
Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών μεταναστών και προσφύγων που εγκαταλείπονται στη χώρα μας για μια καλύτερη τύχη
Αν και η πλειονότητα των φτωχών οικογενειών δεν παραμελούν τα παιδιά τους, πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά παραμέλησης και εγκατάλειψης παιδιών σε νοσοκομεία και ιδρύματα λόγω αδυναμίας των γονέων τους να τα αναθρέψουν. Ο ρόλος των γονέων σε συνθήκες στέρησης και ανέχειας γίνεται πιο στρεσογόνος και δύσκολος, αφού μπορεί να γίνουν λιγότερο υποστηρικτικοί προς τα παιδιά τους και να μην τα εποπτεύουν αρκετά ή να γίνουν σκληροί ή/και τιμωρητικοί απέναντί τους και τελικά τα παιδιά να αρχίζουν να εκδηλώνουν προβλήματα συμπεριφοράς και ενδεχομένως αντικοινωνικότητα σε μεγαλύτερη ηλικία.
Αύξηση
Την τελευταία πενταετία παρατηρείται ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός παιδιών που

Δύο ημέρες χωρίς σχολείο για τους μαθητές εθελοντές αιμοδότες Διαβάστε περισσότερα: Δύο ημέρες χωρίς σχολείο για τους μαθητές εθελοντές αιμοδότες

Δικαίωμα διήμερης απουσίας από το σχολείο θα έχουν οι μαθητές που είναι εθελοντές αιμοδότες, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, ο μαθητής που προσφέρει αίμα για ασθενή του συγγενικού του περιβάλλοντος θα μπορεί να απουσιάζει την ημέρα της αιμοδοσίας, ενώ όταν ο μαθητής με δική του πρωτοβουλία προσέρχεται να προσφέρει αίμα σε κέντρο αιμοδοσίας ή όταν ο μαθητής ανταποκρίνεται σε πρόσκληση υπηρεσίας αιμοδοσίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης ή όταν συμμετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία θα έχει δικαίωμα να απουσιάσει και την επόμενη ημέρα. Σημειώνεται ότι αιμοδότες μπορούν να γίνουν μόνο οι μαθητές που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους και μόνο με υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα τους.   

Πηγή: tanea.gr

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (ΗΛΙΑΔΗ) ΜΑΣ ...ΤΩΡΑ! (ΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;)

Ένα πρόσωπο από τα ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ετοιμάζει πλείστες ...πολλές εκπλήξεις! 
Εκτός από την ενασχόληση του με τα της πληροφορίας και της ψυχαγωγίας, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, τώρα αποφάσισε να "παίξει" μπάλα.... και στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ....
Κι όποιος εκεί έξω τον ξέρει αντιλαμβάνεται πως όταν ο Φίλιππος λέει κάτι, αν μη τι άλλο δεν αστειεύεται.
ΑΡΑ;
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΣ ...ΤΩΡΑ!

ΕΛΛΑΣ - ΣΟΥΗΔΙΑ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙ Η ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


Η ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ!!!

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ 2013-2015
"ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ"
Ε Λ Λ Α Δ Α - Σ Ο Υ Η Δ Ι Α
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Α' Δ.Α.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑ 17:00
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ...ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΈΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΦΥΡΑ! (Μ.ΓΕΦΥΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; Ά ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ....)

Επικίνδυνα πεζοδρόμια στην Μεγάλη Γέφυρα Πύδνας-Κολινδρού...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Σοβαρές φθορές έχουν υποστεί τα πλακόστρωτα πεζοδρόμια στην Μεγάλη Γέφυρα που διαβαίνουν καθημερινά οι ντόπιοι. 
Τα πεζοδρόμια του χωριού βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση που καθιστούν την διέλευση των πεζών προβληματική, ενώ οι κακοτεχνίες δημιουργούν μια απαράδεκτη εικόνα και το μεγαλύτερο μέρος των πεζοδρομίων είναι ασφυκτικά στενά. 
Είναι ακόμη απροσπέλαστα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...
Επικίνδυνα πεζοδρόμια στην Μεγάλη Γέφυρα Πύδνας-Κολινδρού...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Σοβαρές φθορές έχουν υποστεί τα πλακόστρωτα πεζοδρόμια στην  Μεγάλη Γέφυρα που διαβαίνουν καθημερινά οι  ντόπιοι. 
Τα πεζοδρόμια του χωριού βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση που καθιστούν την διέλευση των πεζών προβληματική, ενώ οι κακοτεχνίες δημιουργούν μια απαράδεκτη εικόνα και το μεγαλύτερο μέρος των πεζοδρομίων είναι ασφυκτικά στενά. 
Είναι ακόμη απροσπέλαστα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...