PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ένα από τα πιο sexy και γυμνασμένα κορμιά της showbiz διαθέτει η εκρηκτική γυμνάστρια Jennifer Nicole Lee

Αυτήν την φορά ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με ένα ιδιαιτέρως μικροσκοπικό μπικίνι που με το ζόρι κάλυπτε τα πλούσια προσόντα της..



Η Denise Milani έχει πάντα τον τρόπο να προκαλεί.

Ακόμα και πάνω σε μια μηχανή το μοντέλο έχει τον τρόπο να κόβει την ανάσα.



Απολαύστε την σε μερικές σέξυ φωτό.
Θα θέλαμε να την είχαμε οδηγό...αυτό είναι σίγουρο.







χαμός στο facebook για το κόμμα του Καμένου...

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Μιλάμε για χιλιάδες. Χαμός. Τα μηνύματα πέφτουν βροχή.

Ποτέ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεν...υπήρξε τέτοιος ενθουσιασμός, κατά την δημιουργία ενός νέου κόμματος...

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο facebook













πάει με τον Κουβέλη, η Διαμαντοπούλου;...

Εδώ και πολύ καιρό ο τρόπος που μιλάει για το ΠΑΣΟΚ, είναι λίαν απαξιωτικός. Άρχισε με το "ΠΑΣΟΚ plus" και συνέχισε με προφητείες του τύπου "έκλεισε, ολοκλήρωσε τον κύκλο του", "δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ πλέον" κλπ.

Ταυτόχρονα έλεγε στους φίλους της πως σκέφτεται όχι μονό να μην βάλει υποψηφιότητα (τελευταία στο Mega το είχε χαρακτηρίσει αυτό γελοίο) για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε καν να πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές.

Τέτοια απογοήτευση!

Παράλληλα άρχισε να μιλάει με τον Φώτη Κουβέλη και... να μεθοδεύει την έξοδο της από το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια καταρχήν συμφωνία που έχει κάνει με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ είναι να τεθεί επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος...

Άγριος καυγάς.


Αγριοφωνάρες και υστερικές κραυγές - από τον γερο χούλιγκαν Αναγνωστάκη, με φόντο την περίπτωση του "εκατομμυριάκια" Βουλευτή. Ο ...Aναγνωστάκης ζήτησε από τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής να παραιτηθεί, για να... κάνει θόρυβο!
Ο Αργύρης τα πήρε στο κρανίο -έχοντας μάλιστα σύμμαχο τον Χασαπόπουλο- και άρχισε να βρίζει τον Αναγνωστάκη με τους χαρακτηρισμούς "ανάγωγε, ανεπίτρεπτε, που πήρες ένα μικρόφωνο και παριστάνεις τον εισαγγελέα".
Ο Αργύρης ήθελε να κλείσει το τηλέφωνο, και τον κρατούσε με το ζόρι ο Χασαπόπουλος, ο οποίος παραλίγο να πλακωθεί κι αυτός με τον συμπαρουσιαστή του.
Επί της ουσίας, η παρότρυνση του υστερικού γεροντοφρικιού να παραιτηθεί ο Αργύρης, ήταν -όποια γνώμη κι αν έχει κανείς για τον Αργύρη- εντελώς λαθεμένη.
Το όνομα του Βουλευτή, δεν το δίνει ο εισαγγελέας και πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Νικολούδης.
Ο Αργύρης ως πρόεδρος της Επιτροπής, δεν οφείλει να παραιτηθεί για την καταγγελία που κάνει ο Νικολούδης, αλλά να την ψάξει.
Κι αυτό κάνει...

"εγώ γνωρίζω 5 δημοσιογράφους που είναι εκβιαστές".


Εκεί που λέγαν για τους βουλευτές και για τα οικονομικά τους, ο Πάγκαλος, για αντιπερισπασμό, τους πέταξε την προσωπική καταγγελία "εγώ γνωρίζω 5 δημοσιογράφους που είναι εκβιαστές".
Πάνε σε επιχειρηματίες και τους... λένε , δώσμου λεφτά γιατί θα σου βγάλω στον "αέρα" τ' άπλυτα".
Ο Χασαπόπουλος, με αφορμή ότι λίγο πριν ο Πάγκαλος είχε κατηγορήσει τον εισαγγελέα Νικολούδη, πως θα' πρεπε να πει το όνομα του Βουλευτή με το εκατομμύριο, η να μη το κάνει θέμα, των ρώτησε.
"Γιατί δεν λέτε ονόματα".
Κι ο Πάγκαλος ενστερνιζόμενος αυτό που λίγο πριν κατηγορούσε, απάντησε."Γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω".
Αλλά που να τολμήσει ο υστερικός γεροχούλιγκαν να τον κοντράρει!
Άλλωστε στο πρόσωπο του Πάγκαλου, που έχει προσωπικά με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη, βρήκε έναν απροσδόκητο σύμμαχο.
Ο Πάγκαλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε πλακωθεί με τον Αργύρη με αφορμή κάποια κατάθεσή του ύψους 400.000 ευρώ, τον αποκάλεσε ακατάλληλο γι αυτή την θέση (του προέδρου της Επιτροπής που ελέγχει τα πόθεν έσχες των Βουλευτών)...

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.

Δηλητηριώδη σχόλια εις βάρος της Ε.Ε.
Τι σημαίνει για την Ελλάδα η συμφωνάι με το κούρεμα.

Την πλάκα του έπαθε ο Βασίλης Δρυμούσης ( και όχι μόνο ) όταν αντίκρυσε μπροστά του την Έλενα Παπαβασιλείου...

Με super καυτό mini και ψηλές μπότες έσκασε μύτη στον Sfera η γνωστή παρουσιάστρια, και ο Βασίλης Δρυμούσης αφού φωτογραφήθηκε μαζί της και ανέβασε την φωτογραφία στο twitter, σχολίασε πως η Έλενα τον έχει σαν είδωλο από μικρή και ήθελε μία φωτογραφία μαζί του..!!!

Tην άλλη φορά κράτα μαζί σου στη βουλή και το γιογιό σου και ένα τάπερ ντολμαδάκια...

Έλεος








Ντεκολτέ που τραβάει τα βλέμματα!

Βρήκε ότι πιο σέξι είχε στη ντουλάπα της και αποφάσισε να το φορέσει χθες το βράδυ η Εύα Λονγκόρια. Ήταν βέβαια μία ειδική βραδιά καθώς έπρεπε να παραστεί στο πάρτι του Vanity Fair, που διοργανώθηκε προς τιμήν της φιλανθρωπικής οργάνωσης που έχει ιδρύσει η ίδια.

Μετά από το πάρτυ που έδωσε, μαζί με άλλους διάσημους καλεσμένους της, την «τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός». Η μόνη σεμνή που προσπάθησε μάταια... να τιθασεύσει το μπούστο της φίλης της ήταν η Βικτόρια Μπέκαμ.


Ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λιμάνια της Πιερίας, στο Δημοτικό Κατάστημα Πύδνας στο Κίτρος.





Ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λιμάνια της Πιερίας, στο Δημοτικό Κατάστημα Πύδνας στο Κίτρος, έπειτα από πρωτοβουλία του Νεοεκλεγέντος Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Βαγγέλη. Λαγδάρη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λιμάνια της περιοχής μα, αλλά και οι δυνατότητες αναβάθμισής. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας Δημήτρης Σιανίδης , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κίτρους Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Λιμενάρχης Πιερίας Γιώργος Κοντελίδης, καθώς και εκπρόσωποι των επαγγελματιών του Δήμου Πύδνας Κολινδρού (Πρόεδρος Συλλόγου Μυδοκαλλιεργητών & του Συλλόγου Αλιέων). Εκτός από τη συζήτηση για τα μεγάλα και μακροπρόθεσμα προβλήματα (παραχώρηση λιμένων στους Δήμους) έγινε εκτενής αναφορά στα άμεσα και επιλύσιμα καθημερινά προβλήματα που αφορούν τη συντήρηση και καθαριότητα των λιμανιών, το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού τους καθώς και τη μείωση των τελών λιμενισμού, απόρροια της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. «Ήταν μία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, όλοι προσφέρθηκαν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και ελπίζουμε να δούμε άμεσα αποτελέσματα». Ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πύδνας Δημήτρης Σιανίδης.

Συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης οικισμών της Βόρειας Πιερίας, από το φράγμα της Μόρνας.


Θέμα που απασχολεί την περιοχή εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη δεν έχει λυθεί, αν και το έργο της υδροδότησης της περιοχής από το φράγμα της Μόρνας έχει ολοκληρωθεί. Το θέμα αυτό θα απασχολήσει για ακόμη μία φορά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας Κολινδρού, το οποίο συνεδριάζει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 6:30 μ.μ. Επιπλέον, το Συμβούλιο θα κληθεί να λάβει απόφαση και για την μελέτη του αποχετευτικού δικτύου του Δήμου Πύδνας. Ακόμη, στη συνεδρίαση της Παρασκευής θα παρθούν αποφάσεις για συνολικά 38 θέματα.

Γιατί εάν ήταν


το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα είχε σπεύσει να… τακτοποιήσει το θέμα με τα μεταλλαγμένα μέσα σε μια νύχτα και μάλιστα θα το είχε κάνει για τη σωτηρία της πατρίδας!

Για πάρε μια βαθιά ανάσα και κράτα την αναπνοή σου...

Η κυβέρνηση...


ΔΕΙΤΕ..

Καμμένος για το νεο κόμμα...


Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ...

Σ΄ ενα χρονο απο τωρα!...

Χάθηκε μυστηριωδώς από την εκπομπή του.


Την εκπομπή στο τέλος την έκλεισαν οι συνεργάτες του.
Λίγο μετά τις εννιά, ο Παπαδάκης σηκώθηκε από...την θέση του και είπε "φεύγω για μερικά λεπτά και επιστρέφω".
Πέρασε σχεδόν μια ώρα και δεν επέστρεψε ποτέ.
Κι ούτε στο τέλος οι συνεργάτες του είπαν κάποια δικαιολογία για την εξαφάνισή του..

Παραμένει "μυστήριο" η εξαφάνιση του Γ. Παπαδάκη ...

Ανήσυχοι τηλεθεατές από την εξαφάνιση του Γιώργου Παπαδάκη , έπαιρναν τον ΑΝΤ-1 και ζήταγαν να μάθουν τι συνέβη.
Από...το κανάλι απαντούν αυτή την στιγμή πως ο Γιώργος Παπαδάκης είναι καλά στην υγεία του, αλλά κάτι του΄τυχε κι έφυγε.
Και το μυστήριο παραμένει.
Θυμίζει Γιάννη Μαρή.
"Η εξαφάνιση του Τζών Αυλακιώτη

«Ο Καψής όταν τον ρωτάς, ποτέ δεν ξέρει τίποτα και μονίμως απαντά δεν γνωρίζω»! ...


«Απείρως καλύτερος ο Τσιόδρας από τον Καψή» παραπονούνται διαρκώς οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που παρακολουθούν την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου και συμπληρώνουν, «Ο Καψής όταν τον ρωτάς, ποτέ δεν... ξέρει τίποτα και μονίμως απαντά δεν γνωρίζω»! Ακόμη και στις περιπτώσεις που απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις δημοσιογράφων, οι πληροφορίες που θα μεταδώσει χρειάζονται διασταύρωση! Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση με νομοσχέδια του υπουργείου Δικαιοσύνης που αγνοούσε την διαδικασία με την οποία θα περάσουν από τη Βουλή, με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους συναδέλφους, αλλά και η πλήρης άγνοιά του για τη λειτουργία του κοινοβουλίου. Επιπλέον συχνά ταλαιπωρεί τους ανθρώπους του Τύπου απαιτώντας να τρέχουν στο briefing ειδοποιώντας τους μόλις μία ώρα νωρίτερα! Αντίθετα η πλειοψηφία των συναδέλφων δηλώνει ικανοποιημένη με τον Δημήτρη Τσιόδρα που βοηθάει ουσιαστικά το έργο τους, γνωρίζει τα θέματα και δίνει απαντήσεις που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση!

Ποιοι μπαίνουν στο κόμμα...


Μετά την ανακοίνωση του κόμματος του Καμμενου, στη Ν.Δ. κρατούν στάση αναμονής.
Οι πρώτες πληροφορίες από τα γραφεία της Συγγρού αναφέρουν ότι συνεργάτες του Σαμαρά «διαβάζουν» με προσοχή τις ... κινήσεις του πρώην βουλευτή τους στις τάξεις των διαγραφέντων από τη ΝΔ βουλευτών και των συνδικαλιστών.
Κατά τις ίδιες πηγές , αναμένεται να μετακινηθούν επισήμως στον Καμένο δύο ή τρεις βουλευτές και μικρός αριθμός μεσαίων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, ενώ υπάρχουν και περίπου δέκα πολιτευτές και πρώην βουλευτές που έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον...

ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ .


Η φοβερή σκηνή, όπου ο Φεραρι, ιδιοκτήτης του night club στην υπό γερμανική κατοχή πόλη του Μαρόκου, εξηγεί στον Βίκτωρα Λασζλο (τον αντιστασιακό σύντροφο της Ινγκριντ Μπεργκμαν που φλερτάρει με τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ): "Επιτρέψτε μου να είμαι μαζί σας ειλικρινής κύριε. Θα χρειαστεί ένα ... θαύμα για να σας βγάλω από τη Καζαμπλάνκα. Και οι Γερμανοί έχουν απαγορέψει τα θαύματα".
Σας θυμίζει τίποτα?...

Το συσσίτιο δεν είναι πλέον αρκετό.


Την σκληρή πραγματικότητα αντιμετωπίζουν πλέον χιλιάδες πολίτες οι οποίοι καταφεύγουν στα συσσίτια της Εκκλησίας για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό.
Οι αριθμοί, μάλιστα, καλύπτουν το πόσο άλλαξε προς το χειρότερο η κατάσταση στην ελληνική κοινωνία την τελευταία διετία.
Το 2010 οι Εκκλησίες μοίραζαν 40.000 μερίδες φαγητού κάθε μέρα. Σήμερα μοιράζουν 200.000 μερίδες και το φαγητό δεν φτάνει.

Πρόσωπα βουβά απλώνουν το χέρι για ένα ζεστό πιάτο φαγητό και λίγο ψωμί. Στα συσσίτια της εκκλησίας άνθρωποι μέχρι πρότινος νοικοκυραίοι που ήρθαν αντιμέτωπη με την κρίση.
Η «Ανθρωπογεωγραφία» των συσσιτίων
Τα στοιχεία σοκάρουν από τις 4000 μερίδες στις Εκκλησίες της Αθήνας φτάσαμε στις 10.000 μερίδες το 2012 μαζί με 2000 πακέτα από τρόφιμα το μήνα.

Στον Πειραιά το 2010 μοιράζονταν 2.800 μερίδες φαγητού καθημερινά. Σήμερα έφτασαν τις 3.700 μερίδες μαζί με 300 πακέτα τροφίμων.
Χρήματα σε απόρους
Στον Πειραιά άποροι και συνταξιούχοι στριμώχνουν ένοχα στα χέρια τους από 5-15 €. Είναι μια μικρή βοήθεια από τη Μητρόπολη.
Το συσσίτιο δεν είναι πλέον αρκετό. Η διανομή έξτρα τροφίμων γίνεται καθημερινά ενώ συγκινητική είναι η προσπάθεια δεκάδων εθελοντών που βρίσκονται κοντά σε όσους υποφέρουν...

Διαβάστε τι γράφει η αγγελία..


Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δήμαρχος ζητάει τσοπάνη για σύμβουλο με αμοιβή.

Ο Δήμαρχος Ιθάκης προκήρυξε θέση ειδικού συμβούλου και ζητάει να προσλάβει τσοπάνη με μισθό.. προφανώς ειδικού Συμβούλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό site ithacanews.gr, αφού δεν μπόρεσε να προσλάβει την αδελφή του για σύμβουλο ψάχνει τώρα για τσοπάνη.


Όλα στο όνομα της υγιεινής...


Μετά την αποκάλυψη για την βασιλόπιτα αξίας 1000 ευρώ που ξόδεψε η Άννα Διαμαντοπούλου, μαθαίνουμε πως στο υπουργείο Παιδείας αγόρασαν... κρεμοσάπουνο αξίας 1.700 ευρώ (για την ακρίβεια 1.681,66)!

Η απόφαση υπογράφτηκε προχθές 22/2/2012...

A, το ξεχάσαμε!

Μαζί στο... πακέτο με το κρεμοσάπουνο, ήταν και οι... χαρτοπετσέτες!

Όλα στο όνομα της υγιεινής...












και γιατροί και νοσηλευτές έμεναν απλήρωτοι


Μετά τα 18.000 ευρώ που λάμβανε επί σειρά ετών η γενική διευθύντρια του νοσοκομείου όπως δήλωσε στο iatropedia.gr ο μέχρι πρότινος διαχειριστής του Ντυνάν, Λυκούργος Λιαρόπουλος, μια γνωστή καθηγήτρια, που δεν είναι γιατρός, εισέπραττε 8.000 μηνιαίως και μάλιστα χωρίς να είναι διευκρινισμένες και οι ... αρμοδιότητές της.
Όπως σημειώνει ο καθηγητής κ.Λιαρόπουλος:
«Θεωρώ αυτονόητη την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης του μισθολογίου σύμφωνα με τις προτάσεις που έχω υποβάλει, που σε μικρό βαθμό άρχισαν να υλοποιούνται.
Θα πρέπει να αποφεύγονται εξωφρενικές περιπτώσεις όπως γνωστής καθηγήτριας η οποία όχι μόνο εισέπραττε εξωφρενικές αμοιβές, για έργο που δεν μπόρεσε να μου εξηγήσει αλλά επιμένει και στην αποζημίωσή της".
Να σημειωθεί ότι της συγκεκριμένης καθηγήτριας της έγινε πρόσφατα μείωση μισθού κατά 50% και οι αμοιβές της περιορίσθηκαν στα 4000 ευρώ.
Ωστόσο όπως σημειώνει και ο καθηγητής, όταν της ζητήθηκε να αποχωρήσει ζητούσε επιμόνως και να ...αποζημιωθεί.
Πρόκειται για γνωστή στα δημόσια πράγματα καθηγήτρια σε μεγάλο πανεπιστήμιο της χώρας, η οποία είναι ευρέως γνωστή και στο κοινό.
Πολλοί τη συζητούν και για τις υψηλές γνωριμίες της που συχνά της έδιναν την ευκαιρία να εισέρχεται σε διάφορους ισχυρούς κύκλους.
Πάντως η κατασπατάληση των χρημάτων του Ερρίκος Ντυνάν δεν περιορίζεται στους μισθούς. Στο παρελθόν, όπως έχει καταγγείλει ο κ.Λιαρόπουλος, η διοίκηση του νοσοκομείου προέβαινε σε πανάκριβα δώρα στα στελέχη του νοσοκομείου όπως τσάντες ...Louis Vuitton, ρολόγια cartier και άλλα ανάλογα πολυτελή είδη, γεγονός που εξόργισε τους εργαζόμενους.
Εξάλλου παραμένουν απλήρωτοι και με ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον.

Ο κ.Λιαρόπουλος βέβαια δεν κατονομάζει την καθηγήτρια αλλά αυτό το κάνουμε εμείς, στο planet-greece, που έχουμε γίνει πολλές φορές αποδέκτες παραπόνων για τον μισθό της κ.Παναγιωταρέα στο Ερρίκος Ντυνάν ,από τους ίδιους τους εργαζόμενους που παραμένουν ακόμη και σήμερα απλήρωτοι....

Κάποτε σίγουρα θα γραφτεί το έργο «Η εποποιία της ελληνικής διάσωσης». Και είτε θα πρόκειται για… Μπεν Χουρ, είτε για σίριαλ με πολλές συνέχειες.


Ο σκηνοθέτης θα δυσκολευτεί να βρει ηθοποιούς που θα καταφέρουν να μπουν στο πετσί των ρόλων.

Αλλά όταν τους βρει, τότε αυτοί δεν θα δυσκολευτούν καθόλου...