PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Νέα προσφορά από την κυβέρνηση προς τους προμηθευτές των νοσοκομείων

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των προμηθευτών των νοσοκομείων, με τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων Υγείας και Οικονομικών. Η κυβέρνηση κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση, παραμένοντας πάντως στη λογική της εξόφλησης των οφειλών με ομόλογα. Οι προμηθευτές προς το παρόν διατηρούν το εμπάργκο

2 δημοσιογραφοι ΕΣΤΕΙΛΑΝ e-mail

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΜΑΤΖΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ e-mail ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗ κ. ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟ .
Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ -ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ-ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ...
ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ?

Κώστα Σπρίντζιου "Θεσσαλικός Μεσαίων

Από το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών του Γ. Ράπτη




Το νέο βιβλίο του συντοπίτη μας κ. Κώστα Σπρίντζιου "Θεσσαλικός Μεσαίων" παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών του κ. Γιώργου Ράπτη. Πρόκειται για ένα βιβλίο με ποικίλα μηνύματα και όπως επισημάνθηκε, έργο "κιβωτό της λαϊκής μας γλώσσας".
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα της Αστικής Σχολής Κατερίνης (πρώην Α' δημοτικό σχολείο), και το βιβλίο παρουσίασαν, οι Χρίστος Τσολάκης, Σωκράτης Δεληβογιατζής και Γιώργος Ράπτης.



ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Πρόκειται για ένα βιβλίο που κάνει βαθιά τομή στις κοινωνικές δομές της χώρα μας πριν από δύο αιώνες με πλείστα μηνύματα για τους σημερινούς χαλεπούς καιρούς της άκρατης ελευθερίας και της απελευθέρωσης των πάντων.
Τύποι αγνοί, εκείνης της εποχής, προσηλωμένοι σε ήθη και έθιμα αυστηρότατα, κρατούν τα ηνία στην οικογένεια, στο σχολείο, στην κοινωνία, παρά το γεγονός ότι έχει ωριμάσει η ανάγκη για εκσυγχρονισμό.
Σήμερα αυτοί οι ανθρώπινοι χαρακτήρες έχουν εξαφανισθεί μέσα στο ανελέητο κυνήγι του χρήματος, που έχει υποκαταστήσει κάθε άλλη επιδίωξη στους κώδικες ηθικής συμπεριφοράς των ανθρώπων.
Αυτά τα δίπολα, μέσα στην ταραγμένη οικονομικοκοινωνική κατάσταση των ημερών μας, είναι που κάνει το βιβλίο ευανάγνωστο, μαζί με πολλά σοβαρά και ευτράπελα που διαδραματίζονται σε μια οικογένεια στην Κρανιά Ολύμπου, σμικρογραφία όλων των οικογενειών της ελληνικής υπαίθρου του 19ου αιώνα.

Απάντηση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κ. Κουκοδήμου

 σχετικά με τις διευκολύνσεις των επιχειρήσεων λόγω του κλεισίματος των Τεμπών

Στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με τις ρυθμίσεις οφειλών στο Δημόσιο και Ασφαλιστικούς Οργανισμούς της χώρας, παραπέμπουν οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος που αφορούσε τις ζημίες που υπέστησαν οι επαγγελματίες της περιοχής των Τεμπών από το κλείσιμο της εθνικής οδού.
Με αφορμή το περιεχόμενο των απαντήσεων ο κ. Κουκοδήμος έκανε την εξής δήλωση: «Είτε δεν το γνωρίζουν είτε θέλουν να το ξεχάσουν, ότι η εθνική οδός έμεινε επί 6 μήνες κλειστή και οι επαγγελματίες της περιοχής των Τεμπών, δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνον την οικονομική κρίση που έπληττε ούτως ή άλλως όλη τη χώρα αλλά και έναν επιπλέον αστάθμητο παράγοντα.

Οι απαντήσεις των αρμόδιων υπουργών, έρχονται σε αντιδιαστολή με τις διαβεβαιώσεις τους προ μηνών, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ότι θα παρθούν ειδικά μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων των Τεμπών και μέτρα διευκόλυνσης. Αν δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι οι επιχειρήσεις της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής των Τεμπών υπέστησαν ένα σοβαρότατο πλήγμα, τότε δεν θα κατανοήσουν ποτέ και τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες πολίτες με την πολιτική της κυβέρνησης τους. Σε ο,τι αφορά τις ρυθμίσεις οφειλών στο δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αυτές είναι σε ισχύ για όλη την Ελλάδα και για όλους τους επαγγελματίες-ασφαλισμένους. Δεν πρόκειται για μέτρο στήριξης ή διευκόλυνσης των επαγγελματιών των Τεμπών».



Το υπουργείο Οικονομικών

Σε απάντηση της με αρ. πρωτ. 9418/28.4.2010 ερώτησης, που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Κ.Κουκοδήμος και μας διαβίβασε με το αρ.πρωτ. 907/13.5.2010 το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με το ανωτέρω θέμα, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 13-21 ν.2648/98 (ΦΕΚ 238Α), όπως ισχύουν, παρέχεται η δυνατότητα στους οικονομικά αδύναμους οφειλέτες του Δημοσίου, να ζητήσουν με αίτησή τους προς την αρμόδια ΔΟΥ διευκόλυνση τμηματικής καταβολής των οφειλών τους (μέχρι τρεις για την ίδια οφειλή), και με την προϋπόθεση ότι αυτές έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, η οποία μπορεί να χορηγηθεί σε μηνιαίες δόσεις, ύστερα από έκδοση απόφασης του αρμοδίου οργάνου. Η σχετική αίτηση υποβάλλεται στην αρμόδια ΔΟΥ όπου είναι βεβαιωμένες οι οφειλές.

Η συνέπεια στην πρώτη διευκόλυνση έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της προσαύξησης εκπρόθεσμης καταβολής που αναλογεί στις οφειλές από την ημέρα της χορήγησης της διευκόλυνσης και εντεύθεν κατά 30%.

Αν για οποιοδήποτε λόγο προκύψει απώλεια της πρώτης διευκόλυνσης υπάρχει δυνατότητα παροχής δυο ακόμη διευκολύνσεων.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα επανεξέτασης αιτήματος, κατά τη διάρκεια της πρώτης διευκόλυνσης από αρμόδια Επιτροπή του ιδίου νόμου (ανάλογα με το ύψος της βασικής οφειλής), ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων, στην περίπτωση κατά την οποία υπάρχει περαιτέρω αδυναμία καταβολής, στα πλαίσια της διευκόλυνσης που χορηγήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, η σχετική αίτηση πρέπει να υποβληθεί στην αρμόδια ΔΟΥ, όπου είναι βεβαιωμένες οι οφειλές.

Επιπλέον, με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Ν.3842/2010 (ΦΕΚ 58Α’ /23.4.2010), ΠΟΛ 1047, παρέχεται η δυνατότητα στους οφειλέτες βεβαιωμένων, στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες και ληξιπρόθεσμων χρεών, μέχρι 31.12.2009 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 356/74, να τα εξοφλήσουν εφάπαξ με απαλλαγή ποσοστού 80% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής που τα επιβαρύνουν.

Σημειώνεται ότι, στην περίπτωση της εφάπαξ καταβολής τουλάχιστον του 50% των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών (σύνολο μεμονωμένης εγγραφής η εγγραφών) παρέχεται απαλλαγή ποσοστού 60% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν. Απαραίτητη προϋπόθεση η υποβολή αίτησης και η ταυτόχρονη καταβολή έως τις 31 Μαΐου 2010, προθεσμία που ήδη παρατείνεται έως 30/6.

Ο Υπουργός Οικονομικών

Γ. Παπακωνσταντίνου

Ολοκληρώνονται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας






Κατασκευή αγροτικού δρόμου

στη θέση Μύθος – Δενδρί του Δήμου Πιερίων

Ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της αγροτικής οδού στην περιοχή Μύθος – Δενδρί στο Δήμο Πιερίων, με στόχο την εύκολη και ασφαλή μετακίνηση και εργασία των αγροτών και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής.
Ο αγροτικός δρόμος, μήκους 3.360 μ., που ενώνει τον επαρχιακό δρόμο Ρητίνης – Ελατοχωρίου με τον επαρχιακό δρόμο Λαγόραχης - Ρητίνης είχε ήδη κατασκευαστεί με άλλη εργολαβία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, με χρηματοδότηση από το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Με την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης βελτιώνονται σημαντικά οι συνθήκες ζωής και αγροτικής δραστηριότητας των κατοίκων της περιοχής.



Το έργο, προϋπολογισμού 440.000€, περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση του δρόμου σε πλάτος 6,5 μ., την κατασκευή των διαβάσεων για την πρόσβαση των παραγωγών στις καλλιέργειές τους και την τοποθέτηση στηθαίων, πληροφοριακών πινακίδων και τη διαγράμμιση της οδού. Το πλάτος της οδού φθάνει τα 10 μέτρα, ενώ έγινε και μετατόπιση του αρδευτικού δικτύου κατά μήκος του δρόμου.



Ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου επέβλεψε την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της αγροτικής οδού που βρίσκεται στα όρια των δύο δημοτικών διαμερισμάτων του Ελατοχωρίου και της Ρητίνης, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Νίκο Μπουρονίκο, τον Αντιδήμαρχο Δήμου Πιερίων Κώστα Γκλάρα, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ελατοχωρίου Νικόλαο Γκλάρα και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Πιερίας Χρήστο Συγκερίδη.



Όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου πρόκειται για ένα δεύτερο σημαντικό αναπτυξιακό έργο στο Δήμο Πιερίων που αναλαμβάνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας και για τη γεωργία και για την ανάπτυξη της περιοχής το οποίο διευκολύνει τη μετακίνηση των πολιτών όσο και τη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων. Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πιερίων Κώστας Γκλάρας εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε τον Νομάρχη και τη Ν.Α. Πιερίας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου για την υλοποίηση αυτού του έργου μεγάλης και διπλής σημασίας, καθώς και συντομεύει τη διαδρομή και διευκολύνει την επικοινωνία από το Δήμο Πιερίων προς την πόλη της Κατερίνης και εξυπηρετεί τη μετακίνηση των αγροτών.

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για διεξαγωγή εξετάσεων Ελληνομάθειας

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ) του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ανακοινώνει την διεξαγωγή εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας.
• Οι εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης γνώσης της ελληνικής γλώσσας θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Ιουλίου 2010.

• Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι ενδιαφερόμενοι που είναι:

- υπήκοοι τρίτων χωρών (όχι πολίτες Ε.Ε.),

- ηλικίας 16 ετών και άνω,

- μένουν νόμιμα στην Ελλάδα,

- έχουν παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού, επιπέδου Α2 στα Κ.Ε.Ε. της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. και έχουν επιτύχει στις ειδικές γραπτές και προφορικές εξετάσεις, που διενεργούνται μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του παραπάνω προγράμματος.

- Κατ΄ εξαίρεση για τις εξετάσεις του 2010 παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε υπηκόους τρίτων χωρών που απέκτησαν πιστοποιητικό εκμάθησης ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης Γ΄ και Δ΄ επιπέδου από τα τμήματα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. – Ι.Δ.ΕΚ.Ε. μέχρι τον Ιούνιο του 2008.

• Ειδικά για τις συγκεκριμένες εξετάσεις, επειδή τα περισσότερα από τα τμήματα επιπέδου Α2 που υλοποιούνται θα ολοκληρωθούν μετά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν κανονικά αίτηση αλλά δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις θα έχουν αυτοί που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις του Α2.

• Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι από Τετάρτη 9 Ιουνίου μέχρι και Δευτέρα 21 Ιουνίου.

• Εξεταστικά κέντρα θα λειτουργήσουν στις παρακάτω πόλεις:

1) Αθήνα,

2) Αργοστόλι,

3) Γιαννιτσά,

4) Ηράκλειο,

5) Θεσσαλονίκη,

6) Ιωάννινα

7) Κέρκυρα,

8) Κομοτηνή,

9) Κοζάνη,

10) Κόρινθος,

11) Λαμία,

12) Λάρισα,

13) Πάτρα,

14) Πειραιάς,

15) Ρόδος,

16) Τρίκαλα,

17) Χίος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν πάνω στην αίτησή τους να επιλέξουν τον τόπο εξέτασής τους.



Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Ε.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ, Ανδριανουπολεως 14. Υπεύθυνη, του Προγράμματος «Οδυσσέας», κα.Ζαγκου Ελένη.

Τηλ. Επικοινωνίας: 23510-25605, e-mail: keepie@otenet.gr.

Η Ελλάδα προσφέρει ηδονή

Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις προφυλακτικών στην Νότια Κορέα μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας επί της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στη Ν. Αφρική.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, περίπου 500.000 οπαδοί σε όλη τη χώρα -200.000 μόνο στη Σεούλ- βγήκαν σε δρόμους και πλατείες και ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Καταστήματα και μικροπωλητές είδαν τα κέρδη τους να αυξάνονται ραγδαία, καθώς πωλήθηκαν τριπλάσιες ποσότητες μπύρας και σνακ, απ' ό,τι συνήθως.
Οι νοτιοκορεάτες όμως φαίνεται ότι συνέχισαν το γλέντι και στο σπίτι, καθώς με ορμή από την εμφάνιση της εθνικής τους εξάντλησαν και τα... προφυλακτικά.
Σύμφωνα με τον τοπικά ΜΜΕ, μετά το ματς αγόρασαν πέντε φορές (!) περισσότερα προφυλακτικά, σε σχέση με το 2006, όταν η εμφάνισή τους δεν είναι καλή.
Με λίγα λόγια, η ήττα της εθνικής μας προσέφερε κυριολεκτικά ηδονή σε έναν ολόκληρο λαό.

ΠΗΓΗ: ΝEWS247.GR

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ

Στην απόλυση του κυβερνήτη του "Αβέρωφ" αρχιπλοιάρχου εξ εφεδρείας Ευάγγελου Γαβαλά, προχώρησε το Πολεμικό Ναυτικό, μετά το φιάσκο με κοσμικό πάρτι στο ιστορικό πλοίο.

Ο αρχιπλοίαρχος που είχε τη διοίκηση του πλωτού μουσείου κλήθηκε από τον αρχηγό ΓΕΝ να δώσει εξηγήσεις για τη δεξίωση της εφοπλιστικής οικογένειας, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ το «Αβέρωφ» μετατράπηκε σε disco με φωτορυθμικά, καλλίγραμμα μοντέλα και …τσιφτετέλια με φόντο τα θρυλικά κανόνια.
Οι εξηγήσεις του κ. Ευάγγελου Γαβαλά δεν κρίθηκαν επαρκείς και εφόσον δεν υπέβαλε την παραίτησή του, το ΓΕΝ αποφάσισε να τον απολύσει.

ΙΑΠΩΝΙΑ -ΚΑΜΕΡΟΥΝ 1-0 !!!!! ΣΤΟ 38'

Πνευματικό Κέντρο ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Το Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης λειτουργεί ως ένας πλήρης ανακαινισμένος χώρος, που διαθέτει συνεδριακό κέντρο, αίθουσα διαλέξεων και ομιλιών, δημοτική βιβλιοθήκη, αίθουσα μουσικής εκπαίδευσης, αίθουσα συνεδριάσεων και αίθουσα τέχνης και προβολών.

Ο πολυχώρος πολιτισμού που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στο δημοτικό πάρκο φιλοξενεί πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, διαλέξεων, ομιλιών που διοργανώνονται τόσο από το Δήμο Κατερίνης, όσο και από πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της Πιερίας.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη καλύπτει πλέον τις αυξημένες ανάγκες του αναγνωστικού κοινού της πόλης μας και διαθέτει δανειστικό τμήμα, αναγνωστήρια και υπάρχει ειδική πτέρυγα, αφιερωμένη στο παιδικό βιβλίο.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΘΕΙΤΕ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΒΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ....
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΓΥΑΛΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ...
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ 0-0

ΠΡΟΣ "ΠΟΛΙΤΗΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ"

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ( τι καλα, πολυ καλα, τα καλυτερότερα!!!)ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ"
....ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ....
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΜΩΣ, ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ -ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ...!!- ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ, ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΛΑ..!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΤΥΧΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...!!!
ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ψαχνουμε το πουλάκι ...ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΣΑ ΔΕΝ...ΑΚΟΥΣΕΣ.!!!
ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ , ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..!!
-ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ

ΣΤΟ "ΦΛΑΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ", ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ....

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ....
ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...
Το ψαξαμε κι εμεις: ΤΟ "ΤΑΞΙΔΑΚΙ" ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΤΕΔΚ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ...
ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ...
ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΚΕΙ ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..

ΙΑΠΩΝΙΑ -ΚΑΜΕΡΟΥΝ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ 10' 
 ΕΙΝΑΙ......Ο-Ο

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ?

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ κλπ,
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ  ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ....ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ....





ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ....
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ...ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ....

http://www.citizen.gr/portal/

SPECIAL OLYMPICS - ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ TEST EVENT ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τη συμμετοχή 210 αθλητών και 21 ομάδων απ΄όλη την Ελλάδα, αρχίζουν την Τετάρτη οι Πανελλήνιοι Αγώνες Μπάσκετ Special Olympics, οι οποίοι αποτελουν δοκιμαστική διοργάνωση (test event) για τους Αγώνες της Αθήνας, το καλοκαίρι του 2011.
Οι αναμετρήσεις θα φιλοξενηθούν στο ΟΑΚΑ (κεντρική αρένα, καθώς και τα δύο βοηθητικά) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή (18/6). Στη διοργάνωση συμμετέχει και ομάδα από την Κύπρο.
Στο μεταξύ, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των Special Olympics Ελλάς στο Ολυμπιακό Κωπηλατατοδρόμιο του Σχοινιά, που την Κυριακή (13/6) άνοιξε τις πύλες του στο ευρύ κοινό. Οι αθλητές γέμισαν τις κερκίδες, ενώ παράλληλα υπήρξε ενημέρωση των παρευρισκόμενων για τον εθελοντισμό και ειδικό stand με επίσημα προϊόντα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι αθλητές προσέφεραν στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, συλλεκτική κασετίνα με 22 αναμνηστικές καρφίτσες που απεικονίζουν τον Απόλλωνα, μασκότ των Αγώνων της Αθήνας, σε όλα τα αθλήματα.
Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011. Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν 7.500 αθλητές και 2.500 προπονητές από 185 χώρες, 3.000 κριτές / διαιτητές, 40.000 μέλη των οικογενειών των αθλητών, 25.000 εθελοντές καθώς και 3.000 δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

ΠΑΠΠΑ: Κύριε Εκπρόσωπε, όλες οι κυβερνήσεις, διαχρονικά, όταν είναι αντιπολίτευση και τους ρωτάει κανείς, από πού θα βρείτε τα λεφτά, το πρώτο που λένε, είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής. Εν τούτοις, τα έσοδα, όπως και εσείς γνωρίζετε, υστερούν. Είστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα απόδοση, στον τομέα αυτό εννοώ;


ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Πρώτα απ` όλα, υπάρχει αύξηση των εσόδων κατά 8% από το αντίστοιχο περυσινό διάστημα και φυσικά, υπάρχει και μια προοπτική την οποία δημιουργούμε, γνωρίζοντας μάλιστα και το κλίμα το οποίο υπάρχει στην αγορά. Σε εκείνο, όμως, που θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα, είναι το να δημιουργήσουμε εκείνους τους θεσμούς και εκείνο το περιβάλλον, έτσι ώστε να καταλαμβάνεται η φορολογητέα ύλη, να διερευνάται και να αποδίδονται οι φόροι, όπως και όποτε πρέπει να αποδοθούν. Και το λέω αυτό συγκεκριμένα, γιατί όλα τα εργαλεία που είχε στο χέρι το κράτος, σε προηγούμενα χρονικά διαστήματα -και αναφέρομαι κατά πολύ περισσότερο στην προηγούμενη κυβέρνηση- ήταν ανενεργά. Είχαν σταματήσει να λειτουργούν οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί. Υπήρχε ένα κλίμα ασυδοσίας, έτσι ώστε ο πολίτης και να μη δηλώνει τα φορολογικά του εισοδήματα, αλλά και να μην ελέγχεται. Και γι` αυτό ακριβώς το λόγο φθάσαμε μέχρι εδώ. Ένας από τους λόγους, είναι αυτός.
Εμείς δημιουργούμε μηχανισμούς που ελέγχουν τα εισοδήματα, που να εισπράττουν τα εισοδήματα τα οποία διερευνώνται πριν. Και ένα πολύ σημαντικό, επί τη ευκαιρία να σας αναφέρω, είναι και το έργο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, που αποτελεί μια αστείρευτη πηγή πληροφοριών και το πιο σημαντικό εργαλείο, ειδικά για τις διασταυρώσεις. Όλα αυτά γίνονται εφόσον υπάρχει η βούληση και σε αυτή την κυβέρνηση υπάρχει η βούληση.

Στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα για ΒΑΤΟΠΕΔΙ

Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί το απόγευμα το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης αναμένεται να βρεθεί η σύσταση προανακριτικής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών πρώην υπουργών. Επιστολή στον διευθυντή της Ζήμενς απέστειλε, με εντολή του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας, ζητώντας όλα τα στοιχεία για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις και τα πρόσωπα σε Ελλάδα και εξωτερικό που σχετίζονται με την υπόθεση.

ΑΧ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΧ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ; ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΑ ΣΟΥ;;; ΑΧ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ...ΠΛΑΤΕΙΑ!!!
Τόπο στα νιάτα ρε ΠΑΣΟΚοι της Πιερίας...
σας βαρεθήκαμε ρε εσάς που τα τελευταία χρόνια μας πρίζεται το ...συκώτι!!!
μετά τον Μαλτζάρη θέλουμε κι άλλους...
Σε σας δεν είναι ο Χιονίδης ο Γιώργος ή ο Νίκος ο Τσακιρίδης ή ο Σάκης ο Γκούνας ή ο ...
δεν γράφω άλλουθ βούλωθαααααα
σκοτώστε ρε βόδια το πεδίο βολής του Λιτοχώρου που μας ταίζει ...καρκίνο και μόλυνση!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ....

ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΩ....
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
ΕΜΕΝΑ,
ΕΣΕΝΑ
ΕΣΑΣ...
ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

ΑΝ ΔΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....
ΤΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ....

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ....

ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ
ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΜΕ...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ.....
ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ?
ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ....

MAKEDONIA TOΥ ΒΑΡΔΑΡΗ....

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;;;

Κοντά σε συμφωνία στο όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη» βρίσκονται Ελλάδα και Σκόπια, υπό την πιεστική παρέμβαση Αμερικανών και Ευρωπαίων. Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να έχει επιτευχθεί λύση στο θέμα της ονομασίας της...


ΠΓΔΜ, έπειτα από έναν μαραθώνιο διαβουλεύσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Σκόπια, και με πρωταγωνιστές τον ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Φαίνεται ότι για πρώτη φορά οι Σκοπιανοί προσέρχονται με διάθεση για εξεύρεση λύσης και γι' αυτό οι συζητήσεις που γίνονται σε πολλά επίπεδα, δείχνουν να υπάρχει φως στο τούνελ. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και το όνομα που φαίνεται να επικρατεί είναι «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη». Το όνομα αυτό δείχνει να ικανοποιεί την ελληνική πλευρά, που ζητά να υπάρχει γεωγραφικός προσδιορισμός στην ονομασία. Έτσι, φαίνεται να ικανοποιείται η ελληνική «κόκκινη γραμμή», ενώ για τους Σκοπιανούς ο όρος δεν είναι άγνωστος, αφού έχει χρησιμοποιηθεί για να διαχωρίζονται από την «Μακεδονία του Αιγαίου», όπως ονομάζουν την ελληνική Μακεδονία, και εκτιμάται ότι είναι ένας όρος για τον οποίο δεν θα έχουν μεγάλες αντιδράσεις.

Εκτιμάται δε ότι οι διεθνείς δυνάμεις είναι έτοιμες να χρησιμοποιήσουν τον όρο αυτό, και αν υπογραφεί τελικά συμφωνία για αυτό το όνομα, τότε το «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» θα είναι η ονομασία που θα χρησιμοποιείται από τη διεθνή κοινότητα και θα αναγράφεται στα διαβατήρια των Σκοπιανών.
FIMOTRO 
ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 6ο ΣΧΟΛΕΙΟ...
 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΪΡΑ ΤΗΝ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ ΤΗΝ "ΨΥΧΗ" ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ...ΨΥΧΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΣΥ ΖΑΪΡΑ ΔΕΝ ...ΤΡΩΣ!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ...

http://www.wingedsandals.com/

Τα «φτερωτά σανδάλια»: Καταπληκτικό site για την Αρχαία Ελλάδα


Οι Αυστραλοί, ναι οι Αυστραλοί !!! δημιούργησαν ένα εξαιρετικό site με θέμα την Αρχαία Ελλάδα. Περιηγηθείτε στη flash version ξεσκονίστε τα αγγλικά σας και καλή περιήγηση. Οι δικοί μας “καλλιτέχνες” και ”επιστήμονες” αν δεν πάρουν παραδάκι δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι παρόμοιο. Δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρουν από τις Τζούλιες.
http://www.wingedsandals.com/



 MAKIAVELIS

27οςο ΠΑΓΔΑΤΗΣ

Μετά την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός, ο Ραφαέλ Ναδάλ, παρέμεινε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του τένις με 8.745 βαθμούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ρότζερ Φέντερερ. Παράλληλα, ο Μάρκος Παγδατής έπεσε μια θέση και είναι, πλέον, 27ος στον κόσμο με 1.545 βαθμούς.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ

ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ  ΜΟΥΝΤΙΑΛ....!

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΤΟ..?

ΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ...!

ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ, 
ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ..., ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΜΑΣ

Εντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από γαμήλιο πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ, το οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, μετατράπηκε για μία νύχτα από ιστορικό σύμβολο σε κλαμπ.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «είχε ενημερωθεί ότι επί του ΠΝΜ Γ. Αβέρωφ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 10 Ιουνίου εκδήλωση για την ολοκλήρωση των "Ποσειδωνίων 2010", τη διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει ναυτιλιακή εταιρεία. Για το λόγο αυτό άλλωστε το ΓΕΝ προχώρησε στην παραχώρησή του».
Επίσης, δηλώνει ότι «στο πλαίσιο σχετικής έρευνας που διεξάγεται από το ΓΕΝ έχουν ήδη ζητηθεί από τον διευθυντή του ΠΝΜ Αβέρωφ έγγραφες εξηγήσεις για το τι ακριβώς έγινε στο χώρο», τονίζοντας ότι «εφόσον προκύψουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτές θα καταλογιστούν».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πλοίο έγινε αγνώριστο, προκειμένου να φιλοξενήσει το πάρτι του νεαρού εφοπλιστή. Στο κατάστρωμα είχε τοποθετηθεί πίστα, ενώ στην είσοδο του θωρηκτού υπήρχαν στολισμένες ανθοστήλες. Ακόμη, υπήρχε και ειδικός μπουφές που είχε μόνο κουφέτα σε διάφορα χρώματα, για όσους προφανώς δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο, ενώ σε άλλους δύο μπουφέδες πάνω στο κατάστρωμα σερβιριζόντουσαν τα ποτά της βραδιάς.

ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ....ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ

Ανεξάρτητος βουλευτής είναι από σήμερα ο Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη ΝΔ, με επιστολή του που παρέδωσε το πρωί στον Πρόεδρο της Βουλής.

Η ενέργεια αυτή του κ. Κιλτίδη θεωρήθηκε αναμενόμενη, μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου και την αντιπαράθεση στην οποία ήρθε με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό.
Η επιστολή ανεξαρτητοποίησής του αναμένεται να αναγνωσθεί το απόγευμα στην ολομέλεια της Βουλής, η οποία συνέρχεται για να συζητηθεί το πόριστα της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ you tube ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ : ΠΟΙΗΣΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ 2 ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ Θ. ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
"Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΛΑ" 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΝΔΟΛΙΑ...

ΘΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 37+ Ο ΥΔΡΑΥΡΓΥΡΟΣ...

Παπαχρήστος για αντιπεριφερειάρχης


* Κατέθεσε σχετική αίτηση ενδιαφέροντος στην αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που θα τον αξιολογήσει και θα αποφασίσει


* «Δεν ήμασταν περαστικοί, της ευκαιρίας και του συμφέροντος. Είμαστε της προσφοράς και δεν επιδιώξαμε ποτέ τον πλούτο», δήλωσε.


* Με Βούλγαρη ή Μουτάφη θα συνεχίσει η δημοτική του ομάδα και με στόχο τη διεκδίκηση του νέου δήμου Δίου - Ολύμπου

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟ ...ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Προετοιμασία έκθεσης για τον Αλέξανδρο
Με τίτλο: «Αλέξανδρος ο Μέγας-ιστορία-αρχαιολογία-μύθος»


Στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται έκθεση με τίτλο «Αλέξανδρος ο Μέγας-ιστορία-αρχαιολογία-μύθος», που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο ίδρυμα.
Όπως δήλωσε ο νομάρχης κ. Παπαστεργίου, γίνεται μια προσπάθεια να δοθεί ψυχή στο κτίριο υλοποιώντας μια ιδέα και με τη συμβολή του καθηγητή κ. Παντερμανλή. «Η έκθεση συμπίπτει με τους στόχους του ιδρύματος και είναι σε συνέχεια της «Αλεξανδρειάδας», να δώσουμε στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους να γνωρίσουν τη κατάσταση των μνημείων μας αλλά κυρίως να αναδείξουμε τη μεγάλη πολιτιστική εκστρατεία του Αλεξάνδρου», ανέφερε ο κ. νομάρχης.
Και συμπλήρωσε: «Εμείς θα συνεχίσουμε και αυτή είναι μια από τις δράσεις που έχουμε σχεδιάσει. Θέλουμε να ανοίξουμε τις πύλες του ιδρύματος για να αναδείξουμε τη μεγάλη πολιτιστική εκστρατεία του Αλέξανδρου και να κάνουμε γνωστή την ιστορία.
Δεν χρειάζεται να απαντούμε σε όλους εκείνους που παραποιούν την ιστορία. Αρκεί να αναδείξουμε την πραγματική ιστορία. Στις 26 Ιουνίου πιθανόν θα γίνουν τα εγκαίνια και από εκεί και πέρα θα είναι ανοιχτή συνέχεια μέχρι και ενάμισι χρόνο».
Κλείνοντας τις δηλώσεις του ευχαρίστησε το δήμαρχο κ. Σάκη Τσιφοδήμο και το Δήμο Λιτοχώρου, που είναι συνδιοργανωτής μαζί με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τους φίλους του Αλεξάνδρειου ιδρύματος. Επίσης ευχαρίστησε το γραμματέα του ιδρύματος, Μπάμπη Ζαπουνίδη, καθώς και τη διευθύντρια της πιερικής αναπτυξιακής κ. Μπέτυ Παρτσαλίδου, όπως επίσης και τον καθηγητή κ. Παντερμαλή.
Από την πλευρά του ο κ. Παντερμαλής ανέφερε στις δικές του δηλώσεις: «Όπως ήταν φυσικό, μου ζητήθηκε να προσφέρω τις καλές μου υπηρεσίες για να μπορέσει να στηθεί αυτή η έκθεση και συνεργάστηκα με το διοικητικό συμβούλιο, το νομάρχη που είναι και πρόεδρος του ιδρύματος, τη Μπέτυ Παρτσαλίδου και άλλους».
Σημείωσε ότι το νόημα της έκθεσης είναι ότι βλέποντας την έκθεση συνειδητοποιεί κανείς τους αρχαιολογικούς χώρους, οι οποίοι αποκαλύπτουν το πρόσωπο της αρχαίας Μακεδονίας. Στη συνέχεια βλέπει κανείς ένα μεγάλο χάρτη, ο οποίος δείχνει την πορεία του Αλεξάνδρου και ολόκληρο τον γνωστό τότε αρχαίο κόσμο. Ακολουθούν οι ελληνιστικοί ηγεμόνες και κλείνει αυτός ο περίπατος μέσα από την ιστορία της Μακεδονίας, με τη βυζαντινή περίοδο, όπου υπήρχε ο μύθος του Αλεξάνδρου.
Ο κ. καθηγητής υπογράμμισε ότι ο Αλέξανδρος ήταν πια όχι μόνο ιστορία αλλά και θρύλος και από ένα χειρόγραφο το οποίο είναι το σημαντικότερο της σειράς για τον Αλέξανδρο, που αναφέρεται ως «χειρόγραφο της Βενετίας», υπάρχουν απεικονίσεις όπου μπορεί κανείς να δει ότι συνεχίζει ο Αλέξανδρος, ως μύθος, ως παράδειγμα και ως ιστορία να επιβιώνει στη βυζαντινή αυτοκρατορία.
«Θα άξιζε τον κόπο κάποια στιγμή να ψάξει κανείς και να παρουσιάσει στο Αλεξάνδρειο και την επιβίωση του Αλεξάνδρου στη Δύση, διότι ο Αλέξανδρος υπήρξε το πρότυπο για τους περισσότερους ηγεμόνες από τα ρωμαϊκά χρόνια έως τα νεότερα. Και μόνο τη γεύση που παίρνει κανείς περιδιαβαίνοντας την έκθεση, δίνει την εντύπωση και τη σωστή διάσταση για την προσφορά του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ιστορία», δήλωσε χαρακτηριστικά.


ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...
ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ πχ 2 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ
ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.....

ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ....

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....ΘΑ ΔΕΙΤΕ...!

ΟΜΟΡΦΙΑ.....ΑΠΛΟΤΗΤΑ.....ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ CD ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ?

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ




ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
H Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14η Ιουνίου), είναι γιορτή της ελπίδας και της πανανθρώπινης αλληλεγγύης.
Αναγνωρίζοντας τον εθελοντισμό ως την πιο δημιουργική ενέργεια της κοινωνίας μας και πολύτιμο κοινωνικό κεφάλαιο της εποχής μας, ο Δήμος Κατερίνης, ενώνει τα χέρια με τους Συλλόγους και τις Ομάδες των Εθελοντών Αιμοδοτών, τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας και όλους τους κοινωνικούς εταίρους που εργάζονται ώστε να υπάρχει επάρκεια αίματος, να αυξηθούν οι τάξεις των τακτικών εθελοντών αιμοδοτών, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της Ασφάλειας του Αίματος.
Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά μια πράξη προσφοράς, είναι πάνω από όλα μια πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Στην συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών, βρίσκουμε την αληθινή ουσία μιας κοινωνίας συνοχής και αλληλεγγύης. Η εθελοντική συνεισφορά αίματος σώζει ζωές.

Πιέζουν να καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος - αυτό δα σας έλειπε...


Εξελίξεις αναμένονται στι θέμα του θρησκευτικού όρκου μετα απο πιέσεις εκ μέρους τις Ε.Ε.και τις καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής, στο πλαίσιο της εναρμόνισης της χώρας μας με την ευρωπαϊκή πρακτική, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανοίγει το κεφάλαιο "ορκοδοσία", που προβλέπεται στην ελληνική νομοθεσία για τους μάρτυρες στα δικαστήρια, τους ενόρκους και διαδίκους, τις ανακριτικές διαδικασίες, τους πραγματογνώμονες, αλλά και τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν θέσεις και αξιώματα στο Δημόσιο.
Πάντως τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με την τροποποίηση των διατάξεων της Πολιτικής Δικονομίας. Για παράδειγμα οι μάρτυρες πριν ορκισθούν καλούνται να απαντήσουν αν θέλουν να δώσουν θρησκευτικό όρκο ή απλά πολιτικό, δηλαδή τη διαβεβαίωση στην τιμή και την υπόληψή τους.
Σύφωνα με την εφημερίδα, για τις διατάξεις που αφορούν στα πολιτικά πρόσωπα απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση, προκειμένου αυτές να τροποποιηθούν ή να καταργηθούν. Πάντως και το ισχύον Σύνταγμα επιτρέπει τόσο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και στους βουλευτές να αρνηθούν τον θρησκευτικό όρκο.
Τι γίνεται στις άλλες χώρες
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, στη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ισπανία, και τη Γερμανία έχουν επιβληθεί συνθήκες διαχωρισμού. Ακόμα και στην Ιρλανδία , όπου το 93% των πολιτών δηλώνουν καθολικοί, δεν προβλέπεται στο Σύνταγμά της επίσημη θρησκεία.
Η Εκκλησία
Σε συνέντευξή του που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Καθημερινή είχε δηλώσει πως "Η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου δεν δημιουργεί πρόβλημα στην Εκκλησία. Αντιθέτως, είναι συνέπεια της διδασκαλίας της, σύμφωνα με την οποία το ναι πρέπει να είναι ναι και το όχι, όχι"

τι θα κάνει ο Παντέλος ο τεμέτερον παιδάς;;;

ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΕΡΤΙΚΙΔΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;;;
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΛΙΩΤΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ...ΠΑΙΖΟΥΝ;;;

ΟΙ ΔΙΟΔΙΟΜΑΧΟΙ

ΤΕΛΙΚΑ
ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑΑ
Οι αγωνιστές κατά των διοδίων Ευάγγελος Ζαμαντζάς, Βαγγελίτσα Πατέρα λείπει ο σύζυγος Εμανουήλ και ο γιός... και ο Δημήτριος Κεραηλίδης ο ΔΙΟΔΙΟΜΑΧΟΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΔΡΑΣ Ο ...ΔΑΥΙΔ!!!

Ά ΡΕ ΗΡΑΚΛΗ ΜΠΑΣΔΡΑ. ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΟΥ;;;; ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ... ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΡΕ ...ΣΦΕΝΤΟΝΙΑΡΗ! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ...ΧΤΥΠΑΣ!!! ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΔΡΑΣ Ο ...ΣΦΕΝΤΟΝΑΣ!!! Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΑΥΙΔ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΟΛΙΑΘ;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Η ΔΕΥΑΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟΤΕΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙE ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑ;;;;

Στην ΔΕΥΑΚ αλλάζει κι ανοίγει το παιχνίδι. Μήπως με την διεύρυνση του Δήμου Κατερίνης και την έλευση κι άλλων εταιρειών των δήμων που έρχονται μήπως θα πρέπει και η ΔΕΥΑΚ να ετοιμαστεί;;; Ο Σάββας Χιονίδης μήπως θα πρέπει κι εκείνος να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση; Η ΔΕΥΑΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ - ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟΤΕΡΟΤΕΡΟ...

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ - ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ…


Και να που επιτέλους κι απ την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ήρθε ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για υποψηφιότητα στον ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ…
Μια υποψηφιότητα που θα ταράξει τα νερά και θα ταρακουνήσει συνειδήσεις ΠΑΣΟΚΩΝ!
Πρέπει αυτή η πραγματικότητα να φέρει αντίπαλο για τον Σάββα Χιονίδη με ιδιαίτερη δυναμική.
Και να είναι και κοινώς αποδεκτή.
Και να ενώνει. 
Και να δένει.
Και να δίνει και σύμπνοια.
Και να μπορούν και οι ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ να ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ της.
Και στον κόσμο τον βασανισμένο του ΠΑΣΟΚ να μη παραπέμπει σε …παρελθόν.
Έ ναι.
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ – 30κάτι χρονών, προέρχεται από τα σπάργανα του κόμματος, Νομαρχιακός Σύμβουλος Πιερίας και μάλιστα με ψηφοδέλτιο …ήττας και ανυπαρξίας, δηλαδή αυτό του Γιώργου Παπαθανασίου. Ένα παιδί που ΠΕΤΥΧΕ εκεί στην Νομαρχία και κέρδισε όλο τον κόσμο…
Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΑΡΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΗ…
Τι θα πουν όμως οι ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ;;;
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.
Επειδή δεν είναι κανενός από αυτούς πρόταση.
Εμείς όπως τότε με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μαλτζάρη, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, έτσι και τώρα, στηρίζουμε Νίκο Τσακιρίδη…
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ;;; ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ…
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΙΔΩΜΕΝ!

Προδρόμεια 2010


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΟΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΔΡΟΜΕΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΣ¨"ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ",
ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ,
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΘΡΑΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ & ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΗΝ Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010 στις 7:00 μ.μ.
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
* ΑΝΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ 4 ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
*ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ
*ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ,ΑΠΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΩΝ
*ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑ"ΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Ο ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΣΔΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ......

Ο ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΣΔΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ......