PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΜΠΟΥΣΝΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ....


Επίβλεψη των εργασιών σύνδεσης νερού της Ανδρομάχης από τον δίδυμο αγωγό της Κατερίνης και κατασκευής αγωγού αποχέτευσης ομβρίων στην επέκταση των Ευαγγελικών από μέλη του Δ.Σ. και υπαλλήλους της ΔΕΥΑΚ. Πιό συγκεκριμένα, η  επίβλεψη πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Αστέριο Μπουσνάκη, παρουσία του υπεύθυνου συνεργείων Αντώνη Παπαγιαννούλη, του προϊσταμένου ύδρευσης Ν. Χελιδώνη και του προϊσταμένου τεχν.υπηρεσίας Μ.Παπαδόπουλου.

Μακελειό με 6 νεκρούς και 200 τραυματίες στο Ισραήλ


Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα άγνωστοι άν0ιξαν πυρ  σε λεωφορείο που κινούνταν στην πόλη Εϊλάτ, κοντά στα ισραηλινο-αιγυπτιακά σύνορα. Οι στρατιώτες που συνόδευαν το όχημα «απάντησαν», με συνέπεια η σύρραξη να γενικευτεί.
Οι ένοπλοι, που είχαν στήσει ενέδρα στην αυτοκινητοπομπή δε δίστασαν να ρίξουν ακόμα και αντιαρματικές ρουκέτες εναντίον δύο λεωφορείων, που μετέφεραν στρατιωτικούς στην πόλη Εϊλάτ, για το Σαββατοκύριακο.
Ο αριθμός των νεκρών μέχρι στιγμής ανέρχεται στους 6, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 200. Εκφράζονται όμως φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.
«Πρόκειται για σοβαρή τρομοκρατική επίθεση σε πολλές τοποθεσίες» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ, ο οποίος προειδοποίησε για αντίποινα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΥΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΣ.... ΟΣΟΝΟΎΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΦΑΝΤΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΥΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΣ.... ΟΣΟΝΟΎΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Ζάχαρη και δίαιτα

Ζάχαρη και δίαιταΠόσες φορές ξεκινήσατε δίαιτα και το πρώτο πράγμα που περιορίσατε ήταν η ζάχαρη; Κι όμως ξέρατε πως δεν υπάρχουν τρόφιμα που να απαγορεύονται σε μία δίαιτα αδυνατίσματος; Τα πάντα επιτρέπονται αρκεί να είναι σωστά προσαρμοσμένα στο
καθημερινό μας διαιτολόγιο. Εξάλλου, μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη έχει περίπου 20 θερμίδες.
Το 1986, μία ανασκόπηση βιβλιογραφίας σχετικά με την ασφάλεια των σακχάρων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκτός από τη συμβολή των σακχάρων στην τερηδόνα δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τα σάκχαρα αποτελούν κίνδυνο για την υγεία, όταν καταναλώνονται στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ.... ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ....ΤΡΑΦΙΚ! ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.... ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ.... ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΟΝ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Πελώρια φυτεία κάνναβης βρέθηκε και στα Χανιά


Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης σήμερα το πρωί, στη θέση Ριακούλια της περιοχής Σφηναρίου Κισάμου Χανίων, βρέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, σε θαμνώδη έκταση, όπου καλλιεργούνταν τριακόσια τέσσερα 304 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Η αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δενδρυλλίων οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, προσωπικό του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α) Κρήτης. Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων ερευνάται η συμμετοχή στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης δύο ντόπιων και τεσσάρων αλλοδαπών, οι οποίοι έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.
ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ" ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, ΠΑΪΔΙ, ΡΕΤΣΙΝΑ, ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.... ΑΡΗΣ ΚΑΣΙΜΙΔΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ... ΑΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.....
Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ....ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... ΠΑΕΙ ΑΡΙΣΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ..... ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ...
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;
ΠΟΠΗ ΜΠΑΤΑΛΑ.....
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ....

Προσήχθη 40χρονος για το βιασμό της 12χρονης στην Καβάλα...


Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προσήχθη πριν από λίγη ώρα ένας 40χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για το βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού το πρωί της περασμένης Τετάρτης στ0ν οικισμό Οφρυνίου Καβάλας.
Το ανθρωπόμορφο κτήνος ακολούθησε με το αυτοκίνητο του το κορίτσι, που είχε βγει για να αγοράσει τσιγάρα από το περίπτερο στον πατέρα της και προθυμοποιήθηκε να την πάει ο ίδιος.
Η μικρούλα τον πίστεψε και ο αδίστακτος δράστης, αφού την έβαλε στο αυτοκίνητο την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία όπου εκεί απειλώντας την ότι θα την σκότωνε, τη βίασε !
Αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του εγκατέλειψε την 12χρονη και εξαφανίστηκε.
Παρά την τραγική σωματική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το παιδί κατάφερε να συγκρατήσει το χρώμα και τη μάρκα του αυτοκινήτου του βιαστή της, περιγράφοντας το ώρες αργότερα στους αστυνομικούς.
Από εκείνη την ώρα άρχισαν εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό του κτήνους, που προς το παρόν έχουν καταλήξει στην προσαγωγή ενός 40χρονου.
Αναρωτιόμαστε τι τιμωρία μπορεί να υπάρξει για τον δράστη… Κάτι τέτοιες στιγμές ακόμα και τα ισόβια, που μεταφράζονται σε 25 χρόνια κάθειρξη  το πολύ μοιάζουν με χάδι…

Η Αννούλα και οι βάσεις....


Το γυναικείο της ένστικτο, της είπε να κάνει μια αλλαγή φέτος και να σπάσει την παράδοση. Έτσι και η μικρή Αννούλα, πήρε την απόφαση να παίξει αλλιώς και να αφήσει τους μαθητές να πεθάνουν από την αγωνία τους. Με μεγάλη καθυστέρηση, στις 29 Αυγούστου, θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όπως ανακοίνωσε σήμερα με άνεση η Υπουργός Παιδείας. Σε ελάχιστο χρόνο οι νέοι φοιτητές, θα πρέπει να κάνουν όλα τα απαραίτητα προκειμένου να ξεκινήσουν την πανεπιστημιακή τους καριέρα.
Αυτό θα πει… η Ελλάδα θα αλλάξει ταχύτητα, θα βάλει μόνιμα την όπισθεν. Καμία συνέπεια κυρία Διαμαντοπούλου, μα καμία.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.... Ά ΡΕ ΤΣΙΟΚΑ...


Τον "καθάρισε" σαν αυγό ο Ραγκούσης, τώρα;
Προχωρά ο Χάρης Τσιόκας....
ΚΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ...
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.... Ά ΡΕ ΤΣΙΟΚΑ...
Όμως ρε αδερφέ Χάρη, μήπως θα έπρεπε τέτοιου τύπου απόψεις να τις λές ή να τις εκφράζεις όταν είσαι στο παιχνίδι;
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ....

Γιατί καλώς ή κακώς, τα νούμερα έτσι ανεβαίνουν..!

Κάτι που η Belen Rodriguez ξέρει καλά για την καριέρα της ως παρουσιάστρια.! Όντας όμως και μοντέλο, διατηρεί ένα θεσπέσιο κορμί, ιδίως στην…. πίσω πλευρά του.! Η πρόσφατη εμφάνιση της σε παραλία της Ισπανίας με ένα μικρό μαύρο μαγιό, άναψε φωτιές..! Και τονίζουμε το μικρό, γιατί δεν χωρούσαν τα προσόντα της Belen, με αποτέλεσμα πολλές φορές να δούμε κάποια πραγματάκια παραπάνω..!

Ο ΜΙΚΕΛΗΣ ΣΤΟ ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ...




Είναι όλες τους νέες, ωραίες και στιλάτες. Το σίγουρο είναι ότι δεν περνάνε απαρατήρητες!

Με κορμιά αψεγάδιαστα, τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης και γίνονται δέκτες σχολίων όπου κι αν εμφανιστούν. Είναι μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του φετινού καλοκαιριού...
ΕΥΗ ΑΔΑΜ: Σούπερ μαμά!

Δεκαπέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του τίτλου της Μις Ελλάς και με δύο υπέροχες κόρες, τη Νεφέλη και τη Δανάη, η Εύη πάντα κερδίζει ακόμα και στις ρακέτες με το υπέροχο και σέξι σώμα της, χωρίς υπερβολικές καμπύλες.



Οι πιο περίεργες τούρτες!


Σουηδία: Eνοικιάζονται δωμάτια… πάνω σε δέντρο

Ένα ξενοδοχείο από πάγο και χιόνι στη Σουηδία. Ένα κινητό ξενοδοχείο-φορτηγό στη Βραζιλία (και… στη Χιλή και στην Αργεντινή).
Ένα ξενοδοχείο-φυλακή στην Αυστραλία. Ένα ξενοδοχείο μέσα σε υδρορροές στην Αυστρία. Εάν νομίζατε ότι είχατε ακούσει τα πάντα, το Treehotel στη βόρεια Σουηδία, μόλις άνοιξε τις πόρτες του για να σας διαψεύσει.
Το Treehotel – ή Ξενοδοχείο των Δέντρων- βρίσκεται στο γραφικό χωριό Χαράντς, περίπου 60 χιλιόμετρα νότια του Αρκτικού Κύκλου, σε μια περιοχή γεμάτη δέντρα, λίμνες και ποτάμια.
Η δημιουργία του βραβευμένου σουηδικού αρχιτεκτονικού ομίλου Inrednin Gsgruppen αποτελείται – προς το παρόν- από πέντε πολυτελέστατες σουίτες με όλες τις ανέσεις, οι οποίες εναρμονίζονται απόλυτα με τα δέντρα. Τόσο απόλυτα που κάποιες από αυτές βρίσκονται «σκαρφαλωμένες» πάνω σε αυτά, σε απόσταση 4 με 9 μέτρων πάνω από το έδαφος!
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ένα από τα δωμάτια, το «Bird’s Nest”, που όπως προδίδει το όνομά του, είναι εξ ολοκλήρου καλυμμένο από κλαδιά, ακριβώς σαν φωλιά πουλιού!
Μια άλλη μονάδα θυμίζει γιγαντιαίο καθρέφτη, πάνω στον οποίο έχει τοποθετηθεί μια ειδική ταινία, ώστε να είναι ορατός στα πουλιά! «Τα πάντα θα καθρεφτίζονται πάνω του: τα δέντρα, τα πουλιά, τα σύννεφα, ο ήλιος, τα πάντα», εξηγεί ο ιδιοκτήτης του Treehotel Κεντ Λίντβαλ. «Θα είναι λοιπόν σχεδόν αόρατο μέσα στο δάσος».
Παρότι απέξω μοιάζουν ίσως μικρά, τα δωμάτια είναι αρκετά ευρύχωρα. Όλα προορίζονται για δύο ενήλικες και δύο παιδιά, ενώ στοιχίζουν 360 ευρώ τη βραδιά. Το κόστος μειώνεται στα 190 ευρώ, εάν κάποιος θέλει να επισκεφθεί μόνος του το ιδιαίτερο ξενοδοχείο.

Θαυμάστε...


Και το ποδήλατο κάνει τη δουλειά του, δεν έχει έξοδα, ούτε δίπλωμα θέλει ούτε βενζίνη.

Δείτε τις φωτογραφίες, ούτε το αμάξι δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιο φορτίο...


Φράση που τη χρησιμοποιούμε πολλές φορές για να δηλώσουμε την απογοήτευσή μας. Δείτε κάποιους πιθανούς λόγους... < όχι ρε πούστη μου>


Δείτε τί "θαύματα" κάνει το Photoshop...





Βοήθησε τον εγκέφαλο σου να παραμείνει νέος

Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά νερό είναι απαραίτητα για να λειτουργεί σωστά ο εγκέφαλος. Πέρα από τη σοκολάτα και το κόκκινο κρασί, που όπως ανακαλύφθηκε πρόσφατα βοηθούν τα εγκεφαλικά μας κύτταρα να λειτουργούν αποτελεσματικότερα, πρόσφατες βρετανικές έρευνες ανέδειξαν τις δέκα καλύτερες τροφές για και να παραμένει νέα η φαιά ουσία του εγκεφάλου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς μου πήρε αρκετό καιρό μέχρι να το καταλάβω! Δείτε τί εννοούσε όταν μου έλεγε ότι έχει πρόβλημα η εξάτμιση...

Τα λόγια είναι περιττά...

Εγκυμοσύνη και Διατροφή

Τι πρέπει να τρώω και τι πρέπει να αποφεύγω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Πρέπει να έχετε μια ισσοροπημένη διατροφή, χαμηλή σε λιπαρα και τροφές με χοληστερόλη. Υπάρχουν φαγητά που πρέπει να αποφεύγετε και φαγητά που μπορείτε να τρώτε.
Πρέπει να αποφεύγετε ωμό κρέας, μη παστεριωμένα τυριά, μεγάλα ψάρια όπως ο καρχαρίας, ξιφίας. Επίσης πρέπει να αποφέυγεται το σούσι. Προτιμάτε το μαγειρεμένο φαγητό όπως το μαγειρεμένο κρέας. Πολλοι ρωτούν εάν μπορεί μια έγκυος να τρώει ξηρούς καρπούς, hot dogs κτλ. Πρέπει όλα να καταναλώνονται με μέτρο στην εγκυμοσύνη.
Σχετικά με τα ψάρια, ο ψευδάργυρος που περιέχουν είναι ανησυχητικός. Μπορείτε να τρώτε τόνο και σαλμό αλλά μέχρι 3 φορές τη βδομάδα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστόσα ποσότητα. Σε γενικές γραμμές μια ισσοροπημένη διέτα με πρωτείνες, υδατάνθρακες και λιγοστά λίπη είναι ιδανική.

Σε 1.473 ανέρχονται οι περιπτώσεις συνταξιούχων του ΙΚΑ, για τους οποίους συνεχιζόταν κανονικά η καταβολή της σύνταξης, ενώ είχαν αποβιώσει. Διαβάστε

Σύμφωνα με το ΙΚΑ, ο συγκεκριμένος αριθμός προέκυψε ύστερα από έλεγχο σε ασφαλισμένους που έχουν γεννηθεί πριν το έτος 1920.

Το συνολικό ποσό που έλαβαν πρόσωπα τα οποία δεν ήταν δικαιούχοι ανέρχονται σε 1.882.282,17 ευρώ.

Η διοίκηση του ΙΚΑ έχει ζητήσει από τα υποκαταστήματα να μηνύσουν τα πρόσωπα που εισέπραξαν τις συντάξεις.









Έχετε αναρωτηθεί πόσα βγάζει ένας βουλευτής σε περίοδο οικονομικής κρίσης; Διαβάστε περισσότερα: CLOPYPASTE: Πόσο μας κοστίζουν οι 300... http://clop



Πού σταματά ο μύθος και που ξεκινά η πραγματικότητα των αποδοχών των 300 που φροντίζουν για το καλό του τόπου και αγωνιούν για την οικονομική ευρωστία της Ελλάδας;

Σύμφωνα με έναν πρόχειρο υπολογισμό ο κάθε βουλευτής παίρνει στα χέρια του ως καθαρή βουλευτική αποζημίωση 6.595,03 ευρώ, όπως αναφέρει και το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News. Ωστόσο στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται μείωση 5% της έκτακτης εισφοράς και 3% υπέρ των ανέργων, απώλεια 660,16 ευρώ, που θα ισχύσει από τον επόμενο μήνα.

Όπως όμως υποστηρίζουν και οι ίδιοι με τα χρήματα αυτά “δεν βγαίνουν”. Γάμοι, βαφτίσια, δώρα, τραπέζια, καμπάνιες για να διατηρούν ζεστές τις σχέσεις τους με τους ψηφοφόρους τελειώνουν γρήγορα τον “αντικειμενικά” περιορισμένο μισθό τους με αποτέλεσμα να “μην τα φέρνουν βόλτα”.

Ξαναθυμήθηκαν τις δουλειές που έκαναν λοιπόν πριν γίνουν βουλευτές, κατά την παροιμία “μάθε τέχνη κι άστηνε”, και εργάζονται κανονικά τις ώρες που δεν χρειάζεται να βρίσκονται στο Κοινοβούλιο.

Στο σημείο αυτό βέβαια θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι άλλα είναι τα χρήματα που εισπράττει ένας βουλευτής και άλλο το πραγματικό ποσό που κοστίζει στο κράτος, συνυπολογίζοντας και άλλες παροχές που απολαμβάνουν όπως αυτοκίνητο, ατέλειες, έξοδα αποσπασμένων υπαλλήλων στο γραφείο του, αεροπορικά εισιτήρια και πολλές άλλες διευκολύνσεις. Αποκορύφωμα αυτών των μικρών διευκολύνσεων για τους “λειτουργούς” μας που δεν τα “βγάζουν πέρα” είναι η φοροαπαλλαγή της βουλευτικής τους αποζημίωσης κατά 68,6%.

Ναι, καλά διαβάσατε!

Η χαρά του επιδόματος!

Μέχρι τώρα η βασική βουλευτική αποζημίωση έφτανε τα 5.780.60 ευρώ. Σε αυτήν προστίθεται κάθε μήνα το επίδομα οργάνωσης γραφείου 935,88 ευρώ ή πιο απλά ενοίκιο πολιτικού γραφείου, η οικογενειακή παροχή 35 ευρώ ή απλούστερα επίδομα γάμου, τα ταχυδρομικά τέλη 1.136,64 ευρώ (κάρτες και γράμματα στους ψηφοφόρους που καταλήγουν στα σκουπίδια!), τα έξοδα κίνησης 364 ευρώ, με το συνολικό ποσό των αποδοχών να φτάνει αισίως τις 8.252, 12 ευρώ το μήνα.

Αν βιαστήκατε ως κακεντρεχείς αναγνώστες να τους κακοχαρακτηρίσετε, σκεφτείτε ότι οι βουλευτές τις επαρχίας, όπως υποστηρίζουν, πληρώνουν από την τσέπη τους τουλάχιστον 1.000 ευρώ επιπλέον σε βενζίνες για να μεταβαίνουν στις επαρχίες τους, όπως επίσης και τα διόδια.

Από τις 8.252,12 ευρώ αφαιρούνται οι κρατήσεις υπέρ κόμματος 578,06 ευρώ, υπέρ του ταμείου τους 385,57 ευρώ, το ΦΕΚ 289,03 ευρώ και ο φόρος εισοδήματος 354,43 ευρώ. Έτσι οι συνολικές κρατήσεις φτάνουν τα 1,607,09 ευρώ και ο μισθός τους περιορίζεται στα 6.595,03 ευρώ.

Τα κινητά και τα ακίνητα

Ένας καλός βουλευτής χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων και από τις επικοινωνιακές του ικανότητες. Όλα με μέτρο όμως. Οι βουλευτές παίρνουν κάποια επιπλέον χρήματα λοιπόν για τα τηλέφωνά τους. 200 ευρώ το μήνα για το κινητό και 10.500 ευρώ ετησίως για τα τηλέφωνα των πολιτικών γραφείων τους. Ωστόσο, όπως οι ίδιοι παραπονιούνται, και πάλι μπαίνουν μέσα, αφού στο τέλος του χρόνου πληρώνουν 800-1.000 ευρώ από την τσέπη τους

Τα εξτραδάκια των επιτροπών

Τυχεροί όσοι από τους 300 συμμετέχουν σε επιτροπές, καθώς για την παρουσία τους αμείβονται χωριστά. Το ποσό δεν είναι ίδιο για όλους και εξαρτάται από τον αριθμό των επιτροπών μου μετέχουν και τη συχνότητα με την οποία αυτές συνεδριάζουν ανά μήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ένας μέσος βουλευτής λοιπόν για πέντε συνεδριάσεις το μήνα με 245 ευρώ η καθεμία θα λάμβανε επί συνόλου 1.228,40 ευρώ.

Ωστόσο, μετά την πρόσφατη απόφαση του προέδρου της Βουλής να μειώσει την αμοιβή από τα 245 στα 150 ευρώ, ο ίδιος βουλευτής θα λαμβάνει πλέον 750 ευρώ. Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε ότι η μείωση θα μπορούσε να αντισταθμιστεί με αύξηση των συνεδριάσεων των επιτροπών.

Καλό τους αμάξι...

Δωρεάν αυτοκίνητο 1.400 κυβικών για τους βουλευτές της Αθήνας και 1.800 κυβικών για τους βουλευτές της περιφέρειας με πληρωμένα τα service προβλέπει η σύμβαση που έχει συνάψει η Βουλή με τις εταιρίες leasing για τους 300.

Επίσης, για όσους δεν θέλουν να μπλέκουν στην κίνηση της Αθήνας και θέλουν να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ η Βουλή έχει φροντίσει να τους παραχωρήσει πάσο, προκειμένου να μετακινούνται δωρεάν.

Τί έχασαν

Τα χρήματα που εισπράττουν τώρα οι βουλευτές δεν έχουν καμία σχέση με όσα έπαιρναν πριν την οικονομική κρίση. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2010 έχουν χάσει ετησίως 40.465 ευρώ, δηλαδή το 35% των πρότερων αποδοχών τους.

Τί κόπηκε; Δώρο Πάσχα, Χριστουγέννων, μείωση επιδομάτων κατά 20%, μείωση αφορολόγητου κατά 400 ευρώ, μείωση 5% της αποζημίωσης υπέρ του ταμείου για το δημόσιο χρέος, 5% έκτακτη εισφορά, 3% υπέρ των ανέργων και μείωση της αποζημίωσης για συμμετοχή στις επιτροπές.

Ποιός άνθρωπος λοιπόν μπορεί να ζήσει με 6.068 ευρώ το μήνα -χωρίς τα επιδόματα- τη σήμερον ημέρα;



Ο θάνατος τον περίμενε στο μήνα του μέλιτος στα σαγόνια ενός καρχαρία

Ο Ιαν και η Τζέμα έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης πριν από 10 ημέρες σε μια μικρή πόλη της Βρετανίας. Μετά ακολούθησε ο πολυπόθητος μήνας του μέλιτος σε ένα μέρος που ονειρεύονται χιλιάδες ζευγάρια σε όλο τον κόσμο.

Τι κοινό έχουν έξι μεγαλογιατροί, ένας αστρολόγος, ένας κομμωτής, μια τεχνική εταιρεία, ένα σούπερ μάρκετ και ένα τουριστικό γραφείο;



Πιάστηκαν όλοι τους στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, με συνολικές καταθέσεις άνω των 70 εκατ. ευρώ τις οποίες δεν μπορούσαν να...
δικαιολογήσουν με βάση τα εισοδήματα που είχαν δηλώσει στην Εφορία. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα δεν είχαν εμφανίσει ούτε ένα ευρώ στη φορολογική τους δήλωση! Όπως εξηγεί σε σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Τα Νέα», το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει εισβάλει στα άδυτα των τραπεζικών λογαριασμών 2.000 μεγαλοκαταθετών και τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά.

Δείτε τι έκανε η "παρουσιάστρια" κατά τη διάρκεια που εκφωνούσε δελτίο



Τελικά δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο να αναρριχώνται και αναλαμβάνουν εκπομπές και πόστα στην ΤV, όσες έχουν καλές σχέσεις με...ανώτερους. Τουλάχιστον εδώ αποτελούν συνήθως...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


...καλοκαιρινές τσόνες!!


ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΙΣΤΕ;;; ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΡΕ ΚΑΙ ...ΒΑΛΕ! ΠΑΣΟΚ ΦΟΥΛ ΤΗΣ ...ΑΝΕΡΓΙΑΣ

ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ 
ΝΔ
ΤΟ ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ....

Ανθρωπιστική αποστολή στη Σομαλία

Αυτή την εβδομάδα οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) ανταποκρινόμενοι στην κρίση στη Σομαλία έστειλαν στο Μογκαντίσου ιατρικές ομάδες και τέσσερα αεροπλάνα με 55 τόνους ιατρικό εξοπλισμό, φάρμακα και θεραπευτική τροφή. Εκτιμάται ότι τις τελευταίες εβδομάδες 100.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τη νότια και κεντρική Σομαλία και κατέφυγαν στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου αναζητώντας βοήθεια. Εγκαθίστανται σε διάφορους καταυλισμούς μέσα και γύρω από το Μογκαντίσου, όπου έχουν περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη.

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι η Τατιάνα θα έκανε γυμνή φωτογράφιση! Και όμως η παρουσιάστρια...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



...γδύθηκε από το Photoshop μόνο που μας φαίνεται πιο τροφαντούλα! Φαντάζεστε να το έκανε στην πραγματικότητα;


Αυτό είναι το μακάβριο βίντεο που προβλήθηκε στο Αλτερ...

Ανατριχιάσαμε. Αχ Γιάννη!!! Μόνο αυτό θα πούμε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ελληνική σαλάτα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας γΑΠ, σήμερα για την…



…κεντροαριστερή ελβετική εφημερίδα «laliberte». Άραγε η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί εναντίον και της ελβετικής εφημερίδας, ή θα περιοριστεί μόνον στα ελληνικά blogs; Κύριε πρωθυπουργέ, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς...




κρυφό καμάρι! Μας πήρανε είδηση και οι Ελβετοί! Ένα άρθρο στην έγκυρη ελβετική εφημερίδα «laliberte», κάνει ρόμπα την Ελλάδα και την πρωθυπουργική οικογένεια, αναφορικά με τις «επιχειρηματικές» δραστηριότητες του αδελφού του πρωθυπουργού.Μεταξύ άλλων γαργαλιστικών και... σοβαρών θεμάτων, για τα οποία εδώ και μήνες σιωπά ο πρωθυπουργός, γράφει: «…Πάρτε ένα ινστιτούτο, υπό ελληνική σημαία και που ισχυρίζεται ότι το έργο του είναι η "ενεργειακή ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος"… Τοποθετήστε το στις προστατευμένες όχθες της λίμνης της Γενεύη… Βάλτε στο κεφάλι του έναν άνθρωπο, τον Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον αδελφό του Έλληνα Πρωθυπουργού…. Προσθέστε μια αφή της υπεξαίρεσης και μια πρέζα υποτιθέμενη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των δύο αδελφών…. Η σαλάτα είναι έτοιμη…».
sibilla-gr-sibilla

Βρήκαν τυχαία σκελετό 3.000 ετών!

Ανθρώπινα υπολείμματα ηλικίας έως και 3.000 ετών, βρέθηκαν μέσα σε τυρφώνα (υγρότοπο), στην επαρχία Laois στην Ιρλανδία και μάλιστα τυχαία, κατά τη διάρκεια εργασιών.
Αρχικά, η παραμόρφωση των μελών που εντοπίστηκαν οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο κορμός του σώματος ήταν τυλιγμένος σε σάκο, από τον οποίο εξείχαν μόνο τα πόδια. Πιο προσεκτική έρευνα, ωστόσο, έδειξε ότι αυτό που θεωρούσαν σάκο δεν ήταν παρά το σώμα του νεκρού.

Έχει πάρει αέρα ο σκίουρος και πειράζει τη γάτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Σε νέους ρυθμούς μπαίνει η δημόσια διοίκηση




Καθώς σύμφωνα με τις επιταγές της εγκυκλίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, από σήμερα, Τρίτη 16 Αυγούστου ξεκινά το νέο ωράριο των εργαζομένων. Το ωράριο των εργαζομένων στο Δημόσιο θα είναι πλέον 40 ώρες από τις 37,50 που ήταν έως τώρα και αφορά τους μόνιμους υπαλλήλους και...
το προσωπικό με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου του Δημοσίου και των ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού (με εξαίρεση τα ωράρια, που καθορίζονται από ειδικές διατάξεις και προβλέπουν μειωμένο χρόνο εργασίας, όπως εργαζόμενοι στην καθαριότητα κ.λπ). Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι μόνιμοι υπάλληλοι και το προσωπικό με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου των κλάδων Πληροφορικής, Χειριστών Η/Υ κ.λπ.

Σκοπός της νέας ρύθμισης του ωραρίου είναι η ανάγκη εξίσωσης των ωρών εργασίας των εργαζομένων στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, η αύξηση της παραγωγικότητας των υπηρεσιών και κυρίως αυτών που έρχονται σε άμεση και καθημερινή επαφή με το κοινό, καθώς και η κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Η είσοδος του κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες, τους ΟΤΑ και των δύο βαθμών, και τα λοιπά ΝΠΔΔ θα γίνεται από τις 9 έως τις 15.00.

Ειδικά στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, το κοινό θα μπορεί να προσέρχεται έως τις 14.30. Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των δήμων, σε καθένα από τα οποία υπηρετούν τρεις και περισσότεροι μόνιμοι υπάλληλοι του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, θα λειτουργούν από Δευτέρα με Παρασκευή από 08.00 έως 20.00 και το Σάββατο από 08.00 έως 14.00.