PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΤΑΙΣΤΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ...

Εύα VS Ελενα..




Εύα VS Ελενα...

Μετά τις "καυτές" βουτιές της Εύας στο νησί της Μυκόνου, έρχεται η σειρά της Έλενας, να... ταράξει τα νερά.
Από τις παραλίες της Χαλκιδικής, η βουλευτής της ΝΔ, Ε. Ράπτη, σε απολαυστικές πόζες με...
κίτρινο bikini, παίρνει την ρεβάνς από την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ε. Καϊλή.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ





Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης η εκδήλωση για την εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε ο ποντιακός σύλλογος Πιερίας "Παναγία Σουμελά".

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου 2012 διοργανώνουμε εκδήλωση στο χώρο της παιδιατρικής του νοσοκομείου μας, ώρα 19:00 όπου, θα γίνει παρουσίαση ολοκλήρωσης δράσης "περισσότερα χρώματα - περισσότερα χαμόγελα για τα παιδιά".

Θα έχουν την ευκαιρία οι μικροί επισκέπτες να γνωρίσουν μέσα από τη φιλοτέχνηση των τοίχων της παιδιατρικής και τη συγγραφή του παραμυθιού που ο δημιουργός εμπνεύσθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό και αναφέρεται στο υπέρτατο αγαθό της υγείας.

Το παραμύθι θα διανέμουμε δωρεάν στους μικρούς μας ασθενείς κατά την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο.
Η δράση αυτή έχει καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα και σκοπός μας είναι να δώσουμε χαρά στους μικρούς ασθενείς.
Ζητάμε να παρευρεθείτε και να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας. Θα είναι ηθικός έπαινος για μας, θα μας γεμίσει κουράγιο και δύναμη και για άλλες δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα.

Συγκέντρωση τροφίμων και σχολικών ειδών, το επόμενο Σάββατο, 8 Σεπτ. ώρα 10:30 - 13:30, στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η





Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην τελετή έναρξης λειτουργίας της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας για την αγωνιστική χρονιά 2012-2013.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 7 μμ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.
Με τιμή
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι καθηγητής γυμνασίου είχε εγκαταστήσει τέσσερις κρυφές κάμερες σε αίθουσα διδασκαλίας και κατέγραφε τα εσώρουχα μαθητριών την ώρα του μαθήματος.


(ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ)...

«Κάλυπταν» για δυόμισι χρόνια τον παιδόφιλο καθηγητή!
Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι καθηγητής γυμνασίου είχε εγκαταστήσει τέσσερις κρυφές κάμερες σε αίθουσα διδασκαλίας και κατέγραφε τα εσώρουχα μαθητριών την ώρα του μαθήματος.

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, ο καθηγητής τέθηκε σε αργία, ενώ από το 2005 ο καθηγητής είχε δύο εξάμηνες παύσεις για τις οποίες είχε ασκήσει έφεση.

Με στελέχωση νέου προπονητή ξεκίνησαν και φέτος να λειτουργούν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της 25ης Μαρτίου Κατερίνης.



Ο ιστορικός σύλλογος της περιοχής μας προσέλαβε και θα έχει στις τάξεις της τον Παπαδόπουλος Στάθη (διδάκτωρ ΤΕΦΑΑ Θεσα/κης και Ντόρτμουντ Γερμανίας), ενώ στη δύναμη παρέμεινε και ο Ευριπίδης Γκούμας που επί σειρά ετών προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Πιερική ομάδα.

Το δικό τους «μνημόνιο» ετοιμάζουν οι εθελοντικές ομάδες του κινήματος «Χωρίς μεσάζοντες»





Πρωτοβουλίες πολιτών που ξεκίνησαν από το «κίνημα της πατάτας» και δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα, προγραμματίζουν πανελλαδική συνάντηση στις 15 Σεπτέμβρη στην Κατερίνη, με στόχο τη δημιουργία δικτύου εθελοντικών ομάδων που θα συνεργάζονται μεταξύ τους.

Από το 40ημερο μνημόσυνο του Χρίστου Τσολάκη. Θεσσαλονίκη 2-9-2012




Από την τελευταία ομιλία του Χρίστου Τσολάκη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στις 20-2-2012

Παρέμβαση του Γρηγόρη Παπαχρήστου στο Περιφερειακό Συμβούλιο :


 "Να αποσυρθεί το θέμα πάραυτα, δυσφημείται ο τόπος…"


ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ TOSOH ΕΛΛΑΣ ΑΒΕ


Με αφορμή τη συζήτηση της επερώτησης που κατέθεσε η Ριζοσπαστική Αριστερά, στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπτη 30 Αυγούστου, σχετικά με το γνωστό θέμα της απόθεσης στο Λατομείο του Λιτοχώρου, των στερεών αποβλήτων της εταιρείας TOSOH ΕΛΛΑΣ ΑΒΕ, ο περιφερειακός σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος, έκανε την παρακάτω παρέμβαση.

΄΄Κυρία Πρόεδρε, γνωρίζω ότι η διαδικασία των επερωτήσεων δεν προβλέπει παρεμβάσεις των μελών του συμβουλίου, πέραν του ερωτώντος και του ορισθέντος από το προεδρείο να απαντήσει.Επειδή τυχαίνει να κατάγομαι από το συγκεκριμένο δήμο που διαδραματίζεται το πολύ σοβαρό αυτό θέμα, ζητώ ένα λεπτό να καταθέσω την άποψή μου… Σας ευχαριστώ κυρία πρόεδρε, έστω και για το μισό λεπτό.΄΄
΄΄ Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι.
Λόγω του ελάχιστου χρόνου που διαθέτω, δεν θα αναφερθώ στη διαδικασία εξέλιξης του θέματος, θα καταλήξω ευθέως στην ουσία.
Προτείνω να αποσυρθεί πάραυτα το θέμα της απόθεσης των στερεών αποβλήτων της εταιρείας TASOH ΕΛΛΑΣ ΑΒΕ,στο Λατομείο Λιτοχώρου.
Χωρίς να αμφισβητώ κανένα Πανεπιστήμιο και καμία Υπηρεσία,έτσι όπως εξελίχθηκε όμως η υπόθεση,μόνο κακό δημιουργεί στην περιοχή, η οποία τυχαίνει να είναι και τουριστική.
Για τη γενικότερη προστασία και αποφυγή δυσφήμησης της περιοχής,, οι όποιοι αρμόδιοι, να σταματήσουν εδώ και τώρα τη συζήτηση περί του συγκεκριμένου θέματος. Σας ευχαριστώ. ΄΄  

Εικαστική Έκθεση με θέμα:«Όψεις της νεοελληνικής τέχνης» στο Mediterranean Village Hotel & Spa

Τετάρτη στις 7,00 μμ θα γίνει η τελετή έναρξης της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου.







Αύριο Τετάρτη στις 7,00 μμ θα γίνει η τελετή έναρξης της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου.
Θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό και θα συμμετέχουν εκατοντάδες παιδιά και γονείς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που όπως κάθε χρόνο δημιουργείται ένα χαρούμενο και πανηγυρικό κλίμα, θα γίνονται και εγγραφές νέων αθλητών.- 

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ






Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο γραφείο της σήμερα το πρωί του υπουργού Μακεδονίας - Θράκης κ. Καράογλου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ζήτησε επανεξέταση του θέματος για τα απόβλητα που θέλουν να εναποθέσουν στο Λιτόχωρο από την γνωστή ιαπωνική εταιρία. Η δήλωση αυτή της αντιπεριφερειάρχη την διαφοροποιεί εντελώς από τις θέσεις του δημάρχου Δίου - Ολύμπου.

Κοινή συνέντευξη τύπου




Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες το πρωί ( 4/9/2012) ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θ. Καράογλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλ.Χατζηχριστοδούλου και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σ. Χιονίδης , ενόψει της έναρξης της 4ης ΕΒΕΠ Πιερίας, την οποίο συνδιοργανώνουν Επιμελητήριο και Δήμος Κατερίνης και φέτος για πρώτη φορά τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης .

ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ


Νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας για τον Εθνικοό Νέου Κεραμιδίου, με σκόρ 2-1 μέσα στο γήπεδο της Μηλιάς, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Η ομάδα του....

PIERIA-GR

ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΘΕΡΜΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ....

Να τελειώνουμε μαζί τους... πριν μας τελειώσουν!

Συμβουλές κι αποφάσεις έντιμου εφοριακού υπάλληλου που αποταμίευσε τον μισθό του για μια περιουσιούλα και... έγινε υπουργός...

ΔΕΙΤΕ...

Μήτσο τι κάνεις εκεί;

Ενιαίο Αντιμνημονιακό Μέτωπο... θα ήταν το τέλος της δεξιάς και νεο-δεξιάς συγκυβέρνησης δωσίλογων!

Νόμπελ απάτης και ψευτιάς! Τι είπε ο άνθρωπος... απίστευτο!




Φασισμός παντού!

Το ΧΩΝΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! Δικαστές που φορούν παντελόνια υπάρχουν;



η ΑΔΙΚΗ δράση θέλει ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

Λεβέντισσα Κρητικιά!

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν από κοινού ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θ. Καράογλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλ. Χατζηχριστοδούλου και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σ. Χιονίδης την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, ενόψει της έναρξης της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ..

image.ashx

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ..

ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!


Καθηγητής δεν άντεξε την κρίση και κρεμάστηκε στην αυλή του

Να βάλει τέλος στη ζωή του περνώντας μια θηλιά στο λαιμό του αποφάσισε ένας 44χρονος καθηγητής Μαθηματικών στο Μεσολόγγι, 
πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, που αυτοκτόνησε καθώς δεν άντεξε την ανεργία και τα χρέη που είχε σε τράπεζες!
Γράφοντας ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στην πράξη του και ζητούσε συγνώμη από την γυναίκα και την 6χρονη κόρη του, ο 44χρονος πήγε στο πατρικό του, πέρασε ένα καλώδιο στο λαιμό του καικρεμάστηκε από μια πορτοκαλιά που βρισκόταν στην αυλή.
Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν για

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΜΑΓΙΟ..

Πες τη γνώμη σου! Όποια κι αν είναι αυτή. Αφορά τον τόπο σου!




Image
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
  • Η ταφή των βιομηχανικών αποβλήτων στους πρόποδες του Ολύμπου, αποτελεί αυτονόητα μια de facto υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Το τριήμερο 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου διοργανώνει τουρνουά 3 on 3.


Θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης μας και αναμένεται να πάρουν μέρος πολλά παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ.
Η εκδήλωση αυτή είναι στο πλαίσιο μια σειράς δραστηριοτήτων του Πιερικού Αρχελάου.

Νίκος Μακρίδης για τα απόβλητα: «Δε δεχόμαστε τα απόβλητα κανενός στην Πιερία μας».











Ξεκάθαρη είναι η άποψη του περιφερειακού συμβούλου Νίκου Μακρίδη σχετικά με τα απόβλητα που θέλουν να μεταφέρουν στον Όλυμπο : «Σε καμιά περίπτωση δε θα επιτρέψουμε αυτό το γεγονός να συμβεί. Οι κάτοικοι της Πιερίας έχουν δίκιο και θα είμαι μαζί τους. Όσοι συναινέσουν σ’ αυτήν την καταστροφή, θα με βρουν απέναντί τους».

Καλό μήνα & καλή συνέχεια κκ Πρυτάνεις!...



Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Εάν φίλες και φίλοι του Blog κρίνετε ότι ο τίτλος μου εμπεριέχει και κάποια δόση ειρωνείας μην αλλάξετε γνώμη, έχετε δίκαιο!...
Δύο πράγματα θέλω να σας θυμίσω σήμερα μαζί με τις ειλικρινείς μου ευχές για καλό μήνα: το «κούρεμα» των αποθεματικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και τον περιβόητο και εγκεκριμένο πλέον Νόμο 4009 για την Ανωτάτη Ελληνική Παιδεία.

Πρώτον,την περσινή απόφαση του PSI (γνωστή στην Ελλάδα και τους Έλληνες ως «…κούρεμα»των ομολόγων του Ελληνικού Κράτους) που εφαρμόστηκε (με εντολές της τρόικα,φυσικά) από τον τότε «Τσάρο» της Οικονομίας και συνάδελφο καθηγητή του ΑΠΘ κ Βενιζέλο ΣΤΕΡΗΣΕ μέσα σε μια νύχτα από τα, έτσι και αλλιώς, φτωχά βαλάντια των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ δεκάδες εκατομμύρια ευρώ!