PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ναυαγοσώστης:


 "Αν σας συμβεί κάτι, καλέστε με στο... κινητό"!...


Θα μπορούσε να είναι φάρσα, αλλά είναι η ελληνική πραγματικότητα! Σε περίπτωση που θαλασσοπνίγεστε, καλέστε τον ναυαγοσώστη στο… κινητό του!

Η ... φωτογραφία με την απίθανη ταμπέλα «τραβήχτηκε» σε παραλία της Κρήτης.

Να εύχεστε να μην πέσετε στην ανάγκη του…

Δάκρυα και πόνος για τα μετάλλια...




Δείτε τις φωτογραφίες...
Κανείς δεν κέρδισε μετάλλια χωρίς κόπο, κανείς δεν κάνει πρωταθλητισμό χωρίς θυσίες. Τα πράγματα όμως βγαίνουν αρκετά εκτός ελέγχου στην Κίνα, όπου η μοίρα των αθλητών αποφασίζεται από... άλλους ήδη από πολύ μικρή ηλικία, σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΡΕΚΟΡ Η ΑΝΕΡΓΙΑ..




Εκτός ιταλικής αγοράς τέθηκαν τον Ιούνιο 2,8 εκατ. κάτοικοι, με την ανεργία στη χώρα να σημειώνει νέο ρεκόρ στο 10,8% του ενεργού πληθυσμού, σε σχέση με... το 10,6% το Μάιο, σύμφωνα με υπολογισμούς της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας Istat.

Η ανεργία στη χώρα αυξήθηκε κατά 37,5% -ή κατά 761.000 ανθρώπους- σε ετήσια βάση. Η αναλογία όσων δεν δουλεύουν στις ηλικίες 15-24 μειώθηκε πάντως μία μονάδα από τον προηγούμενο μήνα στο 34,3%, ποσοστό που πάντως μεταφράζεται σε πάνω από 600.000 νέους.

Η Ιταλία βρίσκεται σε ύφεση, ενώ η κυβέρνηση τεχνοκρατών υπό τον πρωθυπουργό Μάριο Μόντι εφαρμόζει ένα αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Τα ποσοστά αυτά είναι τα υψηλότερα από τον Ιανουάριο του 2004. Για τέταρτο συνεχόμενο μήνα, το ποσοστό ανεργίας υπερέβη το ψυχολογικό φράγμα του 10%.

ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ...




Αν σας λέγαμε πριν από λίγες μέρες πως κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το κέντρο του Λονδίνου θα θύμιζε πόλη-φάντασμα θα μας πιστεύατε; Μάλλον όχι.
Το παραπάνω όμως... όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες είναι γεγονός, καθώς οι προειδοποιήσεις για κυκλοφοριακό χάος έχουν απομακρύνει τόσο τους τουρίστες όσο και τους κάτοικους της πρωτεύουσας.

Όπως διαβάζουμε σε αγγλικά μέσα οι επιχειρήσεις παρουσιάζουν μείωση στα έσοδα που αγγίζει το 35%, ενώ οι δρόμοι είναι τόσο άδειοι όσο την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αγώνες έχουν προσελκύσει στο Λονδίνο περίπου 100.000 τουρίστες, μόνο που το νούμερο απέχει πολύ από τους 300.000 κόσμου που φτάνουν στην αγγλική πρωτεύουσα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΑΥΖΑΝΕΤΑΙ..




Δεν ανακινεί η νέα κυβέρνηση το ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες, παρά την θετική εισήγηση των Γενικών Επιτελείων.

«Οι νέοι μας έχουν υποφέρει τα... τελευταία χρόνια τα πάνδεινα, δεν θα τους φορτώσουμε τώρα και τρεις μήνες επιπλέον θητεία», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο «Βήμα».

Σύμφωνα με τον υπουργό μία αύξηση της θητείας θα πρέπει να γίνει με μεθοδευμένο, καλά μελετημένο τρόπο «και όχι επιπόλαια», όπως είπε, με στόχο να δώσει παράλληλα και ορισμένα κίνητρα στους κληρωτούς.

ΣΤΟ ΒΑΡΙΚΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ...

Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

Ο Άγιος Χαράτσιος...

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

Έμαθε η τρόικα πως λένε τις καμήλες!

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΙΕΡΙΑ.


Ο άντρακλας ο πελαγίσιος...

Πάνος Καμμένος στο Κόντρα Channel 30 Ιουλίου 2012




Kάλεσμα για συνάντηση από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για την ταφή βιομηχανικών αποβλήτων στον Ολύμπο




Φίλες κια φίλοι,
Όπως σίγουρα θα έχετε πληροφορηθεί, ο Δήμος Δίου-Ανατολικού Ολύμπου έχει δρομολογήσει τα πάντα για την ταφή 82.000 τόνων βιομηχανικών αποβλήτων στους πρόποδες του Ολύμπου.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες της να συμμετάσχουν στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012, στις 21:30 στο café της ΕΚΑΒΗΣ, όπου θα συζητηθεί το παραπάνω θέμα.


Απώτερος στόχος της αυριανής συνάντησης είναι ο ορισμός των θέσεων της ομάδας και η τοποθέτησή της επί ειδικών θεμάτων που έχουν προκύψει όπως π.χ. η προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών από τη Δημοτική αρχή Δίου-Ολύμπου και η αόριστη αναφορά περί μηνύσεων εναντίον πολιτών, όπως επίσης και η συμμετοχή της στη Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 9η Αυγούστου 2012 στο Λιτόχωρο.
Η συντονιστική επιτροπή της ομάδας «Όλυμπος»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΗΒΑΙΟΥ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Δημήτρης Κορομήλης ( ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εφημερίδας Ο.Β )













Χθες το βράδυ σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κατερίνη ο Δημήτριος Ι. Κορομήλης, 41 ετών, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Ήταν ιδιοκτήτης και διευθυντής του Ολυμπίου Βήματος. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής και η εκφορά θα γίνει από την οικία στην οδό Εμμανουήλ Παππά 35 στην Κατερίνη.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ




Για το Δημήτρη Ι. Κορομήλη





Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Ι. Κορομήλη, ιδιοκτήτη και διευθυντή της εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα» εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά του συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και ευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη στους οικείους του.

Καλό ταξίδι προς τη Γειτονιά των Αγγέλων αγαπητέ μας Δημήτρη.
Θα σε θυμόμαστε πάντα με το καθαρό χαμόγελο σου…

Ξέρετε πόσο κοστίζει, μηνιαίως, ο κύριος Χρυσοχοΐδης στους Έλληνες φορολογούμενους;



Ξέρετε πόσο κοστίζει, μηνιαίως, ο κύριος Χρυσοχοΐδης στους Έλληνες φορολογούμενους;
Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από χθες, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, να αποσύρει 1.500 αστυνομικούς από την φύλαξη υψηλών προσώπων, κυρίως βουλευτών (πρώην και νυν), επιχειρηματιών και...

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ''Εφυγε'' ένας φίλος...







Το Δ.Σ της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Ι. Κορομήλη ,Διευθυντή και Ιδιοκτήτη της εφημερίδας ''ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ''για τον αδόκητο χαμό του..Καλό σου ταξίδι στον Παράδεισο, φίλε Δημήτρη..
Σύσσωμο το Δ.Σ θα παρευρεθεί στην κηδεία που θα γίνει σήμερα 2/8/12 στις 4 μ.μ στην Αγία Παρασκευή.

Αναζητείται ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος στην Κατερίνη






Πραγματοποιήθηκε το πρωί η αυτοψία της Τροχαίας Κατερίνης στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε χθες το απόγευμα στην Κατερίνη στο ύψος του συνεργείου της Βόλβο. Ο νεαρός δράστης του τροχαίου εγκατέλειψε το θύμα και εξαφανίστηκε και αναζητείται, σύμφωνα δε με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητό του λόγω της υπερβολικής ταχύτητας εξετράπη της πορείας του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα πορείας όπου εκινείτο η μοτοσυκλέτα με τον Δημήτρη Κορομήλη. Ο νεαρός δράστης γεννήθηκε το 1990, κατάγεται από τον Αγ. Δημήτριο Πιερίας και διαμένει στην Κατερίνη και λέγεται ότι απολύθηκε από το στρατό πριν λίγες μέρες. Το θύμα ηλικίας 41 ετών σπούδασε Δασολογία και Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ήταν παντρεμένος με την δασολόγο Ευαγγελία Παπαλαζάρου και είχε τρία παιδιά. Ήταν γιος του Γιάννη και της Μαρίας Κορομήλη και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Ολύμπιο Βήμα, είχε δε γαμπρό τον πολιτευτή της Ν.Δ Φώντα Μπαραλιάκο. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό της Αγ. Παρασκευής Κατερίνης. 

ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ.





ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΝΟΔΕ Πιερίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιωάννη Κορομήλη για τον απροσδόκητο χαμό του υιού τους,Δημήτρη.Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχή του και ας απαλύνει τον δυσβάσταχτο πόνο των συγγενών και των φίλων του.
Στη μνήμη του εκλιπόντος, αντί στεφάνου,κατά την επιθυμία των οικείων του, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό

ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΟ ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΑΛΙΑ

Έκθεση ζωγραφικής από τον ΧΑΡΥΥ ΚΛΥΝΝ στην Παραλία.
Ο καλλιτέχνης γούσταρε και ζωγράφισε...
Κι ύστερα στην Πιερία έκανε ΕΚΘΕΣΗ......
ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ....
Εκεί ήταν όλοι....
Μαγκιά του που μας μάζεψε να προβληματιστούμε.....

μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου





Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του
Δημήτρη Κορομήλη, που έφυγε τόσο αιφνίδια από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη όλους όσους τον γνώριζαν.

Ήταν ένας ευγενικός, ειλικρινής έντιμος και καλοσυνάτος άνθρωπος, πάντα χαμογελαστός, καλός οικογενειάρχης και φίλος, που μέσα από τη θέση του προσέφερε στο κοινωνικό σύνολο, προβάλλοντας με περισσή αγάπη τον τόπο μας, τους ανθρώπους του, αναδεικνύοντας παράλληλα, σημαντικά θέματα, πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν την Πιερία.

Με τον ξαφνικό του θάνατο, αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό κυρίως στις καρδιές των συγγενών, φίλων και συνεργατών του.

Καλό ταξίδι Δημήτρη, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.


Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου





Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του
Δημήτρη Κορομήλη, που έφυγε τόσο αιφνίδια από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη όλους όσους τον γνώριζαν.

Ήταν ένας ευγενικός, ειλικρινής έντιμος και καλοσυνάτος άνθρωπος, πάντα χαμογελαστός, καλός οικογενειάρχης και φίλος, που μέσα από τη θέση του προσέφερε στο κοινωνικό σύνολο, προβάλλοντας με περισσή αγάπη τον τόπο μας, τους ανθρώπους του, αναδεικνύοντας παράλληλα, σημαντικά θέματα, πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν την Πιερία.

Με τον ξαφνικό του θάνατο, αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό κυρίως στις καρδιές των συγγενών, φίλων και συνεργατών του.

Καλό ταξίδι Δημήτρη, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.


Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΤΑΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ...ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πολύ ΔΟΥΛΕΙΑ για τον ΗΛΙΑ ΤΑΠΡΑ, στον πολιτικό χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....
Το μέλος της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ λειτουργέι άψογα και δεν μασάει.
Είναι πάντα μέσα στη "μάχη" και τα δίνει όλα για το κόμμα που πιστεύει.
ΗΛΙΑΣ ΤΑΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ...ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο ΠΑΛΙΤΙΣΜΟΠΡΟΝΕΙΟΑΘΘΛΗΤΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Μάκης Παπαδημητρίου Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης κάνει τη δουλειά του με κόντρες ή χωρίς....
Δεν μασάει κι όμως, τα καταφέρνει....
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΝΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ είναι στις αρμοδιότητες του κι εκείνος μέσα σε τόσα τα καταφέρνει....
ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ....
Όμως εκείνος ο "βουνίσιος" με το πείσμα του εκεί....
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ....
Μαζί του στο "κουπί" ο Πατέρας Ιωακείμ, η Μαρία Σωτηριάδου, η Μιράντα Παππά, ο Κώστας Κορομήλης, ο Αργύρης Μαβίνης των αθλητικών, η Μάχη Ηλιάδου.....
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ, ΛΕΜΕ Έ.....

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ....

Ο ...ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Και δεν μου λες ρε συ ΨΕΥΤΡΑΚΟ....
Πως τα καταφέρνεις κι επιπλέεις;
Είσαι τελικά και πολύ ....κωλ@#$#@#$$%$#%ος!!!
ΠΩ ΠΩ ΠΩ

ΤΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ...ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΩ!

Δε μου αρέσουν τα πανσέληνα φεγγάρια όταν κοιτώ εσένα!
Προτιμώ τα μισά που φωνάζουν πως μου λείπεις..
Κι ίσως μου αρέσουν περισσότερο, οι αφέγγαρες νύχτες..
που υπόσχονται πως θα έρθεις!


το "έκλεψα" απ΄τη ΡΕΝΑ....

ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ...

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ.....

Κι όμως.....
Αν και με τη ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ η πολιτικός προς το παρόν, έχει τελειώσει, δείχνει πως επειδή ξέρει καλά το θέμα ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, το ...τρέχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
Σε λίγο θα είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε και περισσότερα επ αυτού....

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ....ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΟΜΗΛΗ

ΕΦΥΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΗΣ...
ΤΟ "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΠΕΝΘΕΙ....
Ο ΕΚΔΟΤΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ....ΕΦΥΓΕ!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.....

Μας πίνουν το αίμα για να σώσουν τις τράπεζες και για να κερδοσκοπήσουν!

ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ..

ΑΝΤΡΕΣ..

ΔΕΙΤΕ....

ΔΕΙΤΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΚΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ..



Έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα

. Αφού έχασαν τα κλειδιά του «Γουέμπλεϊ», έσβησαν και την Ολυμπιακή Φλόγα για να μπορέσει να μετακινηθεί σε άλλο τμήμα του σταδίου.
Η φλόγα είναι σε...
ένα περίτεχνο καζάνι και αφού είχε σβηστεί άναψε και πάλι σήμερα το πρωί στις 9.00 ώρα Ελλάδος. Οι Βρετανοί έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα (φυλάχθηκε σε ένα από τα φανάρια που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας) στις 1.14 τα ξημερώματα για να βάλουν το καζάνι σε άλλο σημείο του σταδίου.
Αξιοσημείωτο, είναι πως η Ολυμπιακή φλόγα πρέπει να καίει σε όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και τοποθετείται σε σημείο που να είναι ορατή και από ανθρώπους που βρίσκονται εκτός του σταδίου. Σε αντίθεση, οι διοργανωτές τοποθέτησαν την φλόγα στο κέντρο του σταδίου.
Ο διευθυντής επικοινωνίας των διοργανωτών, Τζάκι ΜπροκΝτόιλ επιβεβαίωσε ότι όντως το καζάνι είχε σβήσει. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων που σβήνει η φλόγα.

Συνεχίζονται τα ευτράπελα – Έχασαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ!!!



Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν έχουν τέλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με την αστυνομική υπηρεσία που φέρει την ευθύνη για την ασφάλεια να παραδέχεται πως έχασε...
τα κλειδιά του σταδίου Γουέμπλεϊ...
Η Σκότλαντ Γιαρντ παραδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής ότι είναι υπεύθυνη για την απώλεια. Ομάδες αναζήτησης πέρασαν ημέρες ψάχνοντας τα κλειδιά που είχαν παραπέσει κατά τις τελικές προετοιμασίες για τους Αγώνες.

Τα κλειδιά «αγνοούνται» από την περασμένη Τρίτη, όταν και πραγματοποιούνταν οι έλεγχοι της τελευταίας στιγμής.

Η αντικατάσταση των υψηλής τεχνολογίας κλειδιών λέιζερ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, θα κοστίσει έως και 40.000 λίρες.

«Τα κλειδιά αυτά δεν μπορούν να ξαναβγούν. Είναι όπως αυτά που έχουν στις φυλακές», ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Το τελευταίο αυτό «φιάσκο» αποτελεί ένα ακόμα χτύπημα στην εύθραυστη εμπιστοσύνη αναφορικά με την ασφάλεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη στιγμή που το συμβόλαιο με την εταιρεία ασφάλειας G4S κόστισε 284 εκατομμύρια λίρες στην κυβέρνηση.

Σύρραξη μάλιστα προκλήθηκε μεταξύ της αστυνομίας, της Locog και της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας G4S για το ποιος έχει την ευθύνη.

Ωστόσο, αργά χθες το βράδυ, η Σκότλαντ Γιάρντ παραδέχθηκε ότι μια ομάδα αξιωματικών έχασε τα κλειδιά κατά τη διάρκεια ελέγχων της τελευταίας στιγμής.

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι χάθηκαν κλειδιά και από το Γουίμπλεντον σε παρόμοιες συνθήκες διαψεύδονται μέχρι στιγμής από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης του τένις και της εταιρείας G4S.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟ..

Αποκλειστικό ...να γιατί έσβησαν την ολυμπιακή φλόγα!!!

Τους έσβησε η Ολυμπιακή φλόγα, χάσανε και τα κλειδιά του Σταδίου και επιστρατεύουν φαντάρους και μαθητές για να γεμίσουν τα άδεια στάδια του Λονδίνου οι αποικιομαλάκες της γηραιάς Αλβιόνος!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ για την ΑΠΩΛΕΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΗ






Με μεγάλη θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του κορυφαίου φιλόλογου και δάσκαλου Χρίστου Τσολάκη.Γεννημένος το 1935 στο χωριό Μόρνα της ορεινής Πιερίας, γαλουχήθηκε από τα μικράτα του με τα νάματα των γραμμάτων και της παιδείας, αλλά και του αντιστασιακού πνεύματος, μεγάλωσε μη έχοντας άλλο στο νου του «πάρεξ ελευθερία και γλώσσα».Ομότιμος καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και διευθυντής του περιοδικού Φιλόλογος,ο Χ. Λ. Τσολάκης υπήρξε άξιος επίγονος των μεγάλων του εκπαιδευτικού δημοτικισμού,του Τριανταφυλλίδη, του Δελμούζου, του Γληνού, άξιος μαθητής κορυφαίων δασκάλων,του Ι.Θ. Κακριδή, του Εμμ. Κριαρά κ.ά.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΗΒΑΙΟΥ

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΙΤΡΙΩΤΩΝ



ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ..



8 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
19-26 Αυγούστου 2012
Οργανώνει ο σύλλογος ''ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ '', εργαστήρι κρητικής παράδοσης και πολιτισμού Πιερίας.
Θα γίνει περιήγηση και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης( Ηράκλειο, Κνωσός, Χανιά, Ελαφονήσι, Ανώγεια, Μονή Αρκαδίου, Ρέθυμνο, Φαιστός, Μάταλα, Αγία Γαλήνη, Ιεράπετρα, νήσος Χρυσή, Λασίθι, Άγιος Νικόλαος, Σπιναλόγκα)
Η συμμετοχή είναι 300 ευρώ κατ' άτομο για τους ενήλικες και 230 ευρώ για τα παιδιά.
Περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς, τα έξοδα περιήγησης στο νησί και το ξενοδοχείο με πρωινό .
Για εγγραφές - πληροφορίες επικοινωνείτε με : κ. Δουλγεράκη Μιχάλη ,κιν. 6937018718 , κ. Παπαγεωργίου Ελευθερία ,κιν.6939691006 

α Πανεπιστήμια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο…απόσπασμα;





Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Ότι πολλά, πάρα πολλά πράγματα στην Ανωτάτη Παιδεία μας (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ) είναι «κακώς κείμενα» ή όπως το λέει και ο λαός μας«στραβά και ανάποδα» είναι, δυστυχώς επί σειρά δεκαετιών, μια δεδομένη αλήθεια, μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα…
Κάποιες δραστικές αλλαγές που θα ανέτρεπαν κατεστημένες ιδεοληψίες, πρακτικές και καταχρήσεις ΤΟΛΜΗΣΕ η κ Γιαννάκου με το Νόμο που εισήγαγε και την πολέμησαν με μανία θα μπορούσα να πω όχι μόνο οι«αντίπαλες» πολιτικές δυνάμεις και οι νεολαίες τους αλλά και μέρος της δικής της πολιτικής παράταξης και νεολαίας…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ" ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ




Αντίο Δάσκαλε....




Τσολάκης Χρίστος
Ο διευθυντής και ο σύλλογος καθηγητών του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος καθηγητή μας Χρίστο Τσολάκη.
Ο ξαφνικός χαμός του γέμισε το σχολείο του (5ο Γυμνάσιο) θλίψη.
Με το ήθος του και το ανεκτίμητο έργο του κατέκτησε την αθανασία και θα μας συντροφεύει με την γλυκύτητα των λόγων του σ΄ όλη μας τη ζωή.
Αντίο Δάσκαλε…

ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ AΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ





O AΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ BEACH BAR ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ LITOCHORO RESORT VILLAS AND SPA TO ΣΑΒΒΑΤΟ 4/8/2012 ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.
ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο DJ KOSTAS KOUMADAS.
EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.