PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Στο Λιτόχωρο τερμάτισε ο Καταλανός δρομέας Kilian


ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ 1.00, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ !

* ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ OLYMPUS MARATHON, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΑ.
* ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, Γ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, Τ. ΑΝΔΡΙΑΣ.
* ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ...

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα του κλέβοντας


Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη ένας άνδρας 26 ετών, καθώς εισήλθε σε δύο καταστήματα ενός εμπορικού κέντρου στο Ηράκλειο και έκλεψε ρούχα αξίας 61,90 ευρώ, αφαιρώντας τους το αντικλεπτικό σύστημα.

Ο δράστης αρχικά μπήκε στο πρώτο μαγαζί και έφυγε ανενόχλητος, όμως, επειδή προφανώς του έλειπαν...

Εκδήλωση της Π.Ε.Πιερίας για τη ΄΄ δομική ενσωμάτωση του Λαϊκού Πολιτισμού στην αειφόρο ανάπτυξη του Πολιτιστικού Τουρισμού»



Το ενδιαφέρον πλήθους πολιτιστικών συλλόγων της Πιερίας συγκέντρωσε η ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου να διοργανώσει εκδήλωση με θέμα: ΄΄ Η δομική ενσωμάτωση του λαϊκού πολιτισμού στην αειφόρο ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού΄΄ με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την προαγωγή των καλύτερων πρακτικών στη διαφύλαξη, διαχείριση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Πιερίας.
Την εκδήλωση...

Ο Δήμος Κατερίνης υποδέχεται τη Φλόγα της Ελπίδας των Special Olympics

Τη Φλόγα της Ελπίδας θα υποδεχτεί η Κατερίνη την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 5:30 το απόγευμα.
Ο Δήμος Κατερίνης καλεί όλους τους πολίτες να καλωσορίσουν τη Φλόγα , στην ειδική τελετή που διοργανώνει o Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης, και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των ξεχωριστών αθλητών των Special Olympics.
Προσκαλώντας τους πολίτες της...

Έλληνας αναβάτης θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα


ον γύρο του κόσμου θα ξεκινήσει να κάνει σε διάστημα 20 ημερών ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, ο οποίος, εδώ και 25 χρόνια ταξιδεύει στους δρόμους ανά την υφήλιο με μοτοσικλέτα. Πέντε ήπειροι, 800.000 χιλιόμετρα και 105 χώρες βρίσκονται πλέον καταγεγραμμένα στο «ημερολόγιο καταστρώματος» του μοναδικού Έλληνα δίτροχου ταξιδευτή.

Με πηγή έμπνευσης το γνωστό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες», ο Κωνσταντίνος Μητσάκης τολμά ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα. Ως σύγχρονος Φιλέας Φογκ -και πρώτος Έλληνας μοτοσικλετιστής- θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου και θα πραγματοποιήσει τον γύρο του κόσμου με μια ΚΤΜ 990 Τ Adventure. Ο οδικός χάρτης του ταξιδιού περιλαμβάνει πέντε ηπείρους, 21 χώρες και 40.070 μικτά χλμ.

Η ασπιρίνη καταπολεμά και την οστεοπόρωση


έα προσέγγιση στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης υπόσχονται τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας Αμερικανών επιστημόνων για τη δράση της ασπιρίνης στην πρόληψη και εξέλιξη της νόσου.

Ερευνητές από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νότιας Καλιφόρνια υποστηρίζουν ότι η ασπιρίνη σε χαμηλές δόσεις περιορίζει τη δραστηριότητα των κυττάρων που αποδομεί τα οστά, ενώ ενισχύει την κυτταρική δραστηριότητα που τα οικοδομεί.

Όπως διαπίστωσαν στα εργαστηριακά πειράματα, η ασπιρίνη βοηθά τα κύτταρα που σχηματίζουν τα οστά να γίνονται περισσότερο ενεργά, με αποτέλεσμα τα οστά -κυρίως των γυναικών που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση- να παραμένουν πυκνά και γερά.

Yoko Kumada: Η SEXY ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!!!

Τι μας αποκαλύπτει η Μαύρη Σελήνη στα ζώδια.


Κριός: Καταιγιστικές επαναστάσεις, τίποτα δεν σταματά το άτομο όταν αντιδρά σ΄αυτό που του προκαλεί καταπίεση. Σκληρότητα και βία. Πρωτογονισμός και ενστικτώδεις αντιδράσεις.

Ταύρος: Αργεί να αντιδράσει σε μια κατάσταση ασφυκτική και ο τρόπος αντίδρασης μπορεί να είναι αργός αλλά εκρηκτικός. Μπορεί επίσης, να αντιδράσει και με εκδήλωση πείσματος να συμμορφωθεί σε μια υπάρχουσα κατάσταση.

Δίδυμοι: Η επανάσταση εκδηλώνεται...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ ΦΑΣΟΥΛΑ;;;;;


(ΣΣΣΤ ΜΗ ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ.... ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ)
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ; ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΑΙΞΟΥΝ" ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ..... ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

TO PIERIA-GR ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.... ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκεί στο πλάϊ, έχουμε για σας ένα ΜP3.... 
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ...
Γι αυτό φρόντισε η δική μας STROUMFITA... 
Καλά και όμορφα τραγούδια που κάθε μέρα σχεδόν αλλάζουν, ή θα αλλάζουν, αν δεν μας "πουλήσει" η κυρία....
Βέβαια στο χέρι σας ειναι και το STOP αλλά ξέρω, επειδή οι αναγνώστες μας είναι ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ και ΓΟΥΣΤΑΡΛΙΔΕΣ, σίγουρα αυτό το κουμπί δεν θα το χρησιμοποιήσετε ΠΟΤΕ....
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ.....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.....

«TIME» Στηρίξτε την Ελλάδα, πηγαίνοντας για διακοπές!


Να επισκεφτούν οι ευρωπαίοι πολίτες μαζικά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ώστε να βοηθήσουν και προσωπικά στην προσπάθεια διάσωσης της οικονομίας της χώρας, προτρέπει το «Time» με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική του σελίδα.

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες


Με σκληρά λόγια για την πολιτική ηγεσία και την τρόικα, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να αντισταθούν στη νέα κατοχή των μνημονίων, ενώ χαρακτήρισε «ταχυδακτυλουργό» τον πρωθυπουργό που κατόρθωσε να παρουσιάσει την τρόικα ως ελευθερία και τον πλούτο ως φτώχεια. «Ο Γιώργος Παπανδρέου τα κατάφερε να αναποδογυρίσει όλες τις αξίες, δηλαδή να παρουσιάζει την τρόικα ως ελευθερία. Το μνημόνιο ως λύτρωση. Την ύφεση ως ανάπτυξη. Την απόγνωση ως ευτυχία. Την ανεργία ως κοινωνική επιτυχία. Τη φτώχεια ως πλούτο. Και την υποδούλωση ως απελευθέρωση. Και έτσι κατόρθωσε για έναν ολόκληρο χρόνο να μας εγχειρίζει χωρίς αναισθητικό!» είπε, καλώντας του έλληνες βουλευτές να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμα πρόγραμμα. Με αναφορές στο σχέδιο Ανάν, στην Α. Διαμαντοπούλου, που προσπάθησε να αντικαταστήσει την ελληνική γλώσσα με την αγγλική, στα φαινόμενα της μαζικής υποκουλτούρας, θέλοντας να αναδείξει φάσεις τους ενδοτισμού, όπως είπε, των ελληνικών κυβερνήσεων, μίλησε για διαδικασία υποθήκευσης της χώρας που εδράζεται τόσο στην υποχώρηση που επιδεικνύεται στα εθνικά θέματα όσο και στις μυστικές συμφωνίες για παράδοση της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στην τρόικα με στόχο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. «Τρόικα ή θάνατος! Άλλοτε λέγαμε ελευθερία ή θάνατος», σχολίασε προτάσσοντας το σύνθημα «Κάτω η κυβέρνηση της μειοδοσίας και του ξεπουλήματος», ενώ οι συγκεντρωμένοι απάντησαν με αποδοκιμασίες φωνάζοντας «κλέφτες» και «προδότες».
«Αν νομίζουν ότι οι Έλληνες μοιάζουν με αυτούς που φορούν γραβάτα και που οι δικοί μας τους αγκαλιάζουν λέγοντας από μέσα τους σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω, κάνουν λάθος'', είπε και ειρωνικά πρόσθεσε: «Πιθανώς να έχω Αλτσχάιμερ, όπως ισχυρίζονται μερικοί, και γι’ αυτό ίσως νοιώθω την ανάγκη να πάρω τη μαγκούρα μου και να πάω εκεί, στη φωλιά του λύκου, που συνεδριάζουν τα νέα μας αφεντικά, για να τους δείξω ποιοι είναι οι αληθινοί Έλληνες''.
Αναφερόμενος στα του μνημονίου παρατήρησε ότι η κυβέρνηση έκρυψε με επιμέλεια τα σχέδιά της και παραπλάνησε συνειδητά τον λαό και τους πολίτες. Όπως είπε «το μνημόνιο και η δανειοληπτική σύμβαση βρίσκονταν κατατεθειμένα από τον Μάιο του 2010 στη Βουλή», ενώ αναρωτήθηκε «γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας βουλευτής να κάνει γνωστούς όλους αυτούς τους άθλιους και καθαρά αντιλαϊκούς και αντεθνικούς όρους, με τους οποίους δεσμεύεται η ίδια η εθνική μας ακεραιότητα και θυσιάζονται οι εργατικές και κοινωνικές μας κατακτήσεις;». Τόνισε ότι «οι όροι του μνημονίου έγιναν γνωστοί την 1η Δεκεμβρίου του 2010 από τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Γιώργο Κασιμάτη, με παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της ιδρυτικής ομιλίας μου για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών»!
Έψεξε την Ν. Μπακογιάννη που έκανε υπαινιγμούς για το κόστος της συγκέντρωσης της «Σπίθας» στο Σύνταγμα λέγοντας με αυτοκριτική διάθεση: «Θα πρέπει άραγε να δώσω σημασία στα συντροφικά πισώπλατα χτυπήματα, ότι είμαι αχάριστος να χτυπώ το σύστημα που τόσα πολλά χρήματα μου έδωσε, κι εγώ πήγα με τον Μητσοτάκη και τώρα, ανεγκέφαλος και αφελής όπως είμαι, αφήνω να με εκμεταλλευθούν οι επιτήδειοι που κρύβονται πίσω από μένα;» Μιλώντας για το πολιτικό του όραμα τόνισε ότι η «Σπίθα» θα παλέψει να αποκαταστήσει την «εθνική ανεξαρτησία» και να φέρει ένα νέο σύστημα εξουσίας με νέο σύνταγμα, νέους θεσμούς, νέες σχέσεις, καινούριο αμυντικό δόγμα «με στόχο την παλλαϊκή εξουσία και την άμεση δημοκρατία».
Σκληρή κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη άσκησε ο καθηγητής Γ. Κασιμάτης, τονίζοντας ότι, όταν η δημοκρατία παραβιάζεται, πηγαίνει στις πλατείες.
Ο Κ. Ζουράρις σε παρέμβασή του μίλησε για «κρίσιμους ηλίθιους που παραμένουν», εννοώντας τους βουλευτές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

Κάνουμε γνωστό ότι η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας(ΕΕΚΕ) συμμετέχει στο πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, για την παροχή τεχνικής υποστήριξης στους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, για τον διακανονισμό των υφιστάμενων χρεών τους προς τις τράπεζες.

Κατόπιν τούτου, καλεί όλους τους καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται σε αδυναμία εξυπηρέτησης των καταναλωτικών (καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, κλπ) και στεγαστικών δανείων (αγορά στέγης, επισκευαστικά δάνεια) να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Τηλέφωνo: 210 8817730,
Φαξ 210 88 17 784
Διεύθυνση: Ιουλιανού 28, 10433 Αθήνα
E-mail info@eeke.gr www.eeke.gr

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, θα διαθέσει άμεσα στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές οικονομικό σύμβουλο, για να διαμορφώσει τη σχετική πρόταση τους, που θα πρέπει να υποβληθεί στις δανείστριες τράπεζες.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΒΑΛΑΣΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Θα λειτουργήσει 3ο παρατητήριο στην Πλάκα Λιτοχώρου




Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει τη δημοφιλή δράση εθελοντικής πυροπροστασίας του Ολύμπου και των Πιερίων «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2011» και καλεί τα μέλη της, τις φίλες και τους φίλους της να στηρίξουν και φέτος, με όλες τους δυνάμεις, την αξιόλογη αυτή προσπάθεια.

Πέρυσι, οι εθελόντριες και οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, οι 518 οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος κλπ. δήλωσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία συνολικά 28 περιστατικά φωτιάς, τα οποία αντιμετωπίστηκαν όλα έγκαιρα.
Την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011, στις 19:30, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, όπου άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι συντονίστριες και οι συντονιστές του προγράμματος, θα δώσουν τις τελευταίες οδηγίες πριν την έναρξη της φετινής περιόδου, η οποία λόγων των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών (βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες) αρχίζει με καθυστέρηση δύο εβδομάδων.

Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011, στις 19:30, στο 11ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης.

Δηλώσεις συμμετοχής online: http://www.ecss2006.com/TOPOS/2011060900.jpg

Η συντονιστική επιτροπή

Ξεκινάει το «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2011»

Άχρηστες πληροφορίες γύρω από το σεξ


Το sex μία απο της απολαύσεις της ζωής (ίσως και η πιο μεγάλη), παρακάτω παρατίθενται διάφορες πληροφορίες σχετικά με το σεξ, αυτές οι πληροφορίες όμως δεν έχουν να κάνουν με πράγματα που είτε δεν μας αφορούν είτε είναι τελείως θεωρητικές. Κοινός είναι άχρηστες...

...έτσι λοιπόν πιο κάτω σας δίνω μερικές άχρηστες πληροφορίες

-Κατά την διάρκεια του σεξ τραυματίζονται κάθε χρόνο 11.000 αμερικανοί πολίτες.

-Αρχικά τα όργια ήταν θρησκευτικές τελετές αφιερωμένες στους Θεούς.

-Σύμφωνα με το Kama Sutra ένα ποτό φτιαγμένο από γάλα καμήλας και μέλι είναι αρκετό για να έχει ένας άνδρας στύση μέρα και νύχτα.

-Κάθε μερα 200.000.000 ζευγάρια κάνουν σεξ που σημαίνει οτι κάθε στιγμή κάνουν σεξ πάνω από 2000 ζευγάρια.

-Το σεξ θεωρείται ιατρικά το ασφαλέστερο ηρεμιστικό.

-Περίπου 1% των ενήλικων γυναικών μπορούν να έχουν οργασμό μόνο και μόνο χαιδεύοντας κάποιος άλλος τα στήθη τους.

-Ο αριστερός όρχις συνήθως κρέμεται πιο χαμηλά από τον δεξιό για τους δεξιόχειρες και το αντίθετο συμβαίνει για τους αριστεροχειρες.

-Οι μαύρες γυναίκες έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να έχουν οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ από ότι οι λευκές.

-Το σπέρμα περιέχει μικρές ποσότητες από 30 στοιχεία απαραίτητα για τον οργανισμό.Ανάμεσα σε αυτά είναι : φρουκτόζη,κρεατίνη,λακτικό οξύ,λιπαρά,κιτρικό οξύ,βιταμίνη Β12 καθώς και πολλά άλατα.

-Το σπέρμα είναι το πιο κοινό υγρό σώματος που βρίσκει κανείς στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

-Κάθε χρόνο 500 Αμερικανοί λιποθυμούν από ασφυξία επειδή κρατάνε την αναπνοή τους προκειμένου να έρθουν σε οργασμό.

-Σε κάθε φυσιολογική ιστοσελίδα αντιστοιχούν 5 πορνοσελίδες.

-Το μικρότερο καταμετρημένο πέος σε στύση ήταν μόλις 1 εκατοστό.

-Κατά μέσο όρο ένας άνδρας έχει 11 στύσεις κατά την διάρκεια μίας ημέρας και 9 κατά την διάρκεια της νύχτας.

-Στις γυναίκες κατά την διάρκεια του σεξ απελευθερώνονται μεγάλες ποσότητες ενδορφινών που καταπολεμούν τον πονοκέφαλο.Οπότε αν δεν θέλετε σεξ ο πονοκέφαλος ίσως να μην είναι καλή δικαιολογία.

Ο Κερκυραικός “Αγανακτισμένος” Λαός ενημέρωσε την κ.Γκερέκου ότι θα κατηγορηθεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ αν ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμ ο !!!


Μετά τα εξώδικα που απέστειλαν Έλληνες πολίτες σε πολλούς νομούς της χώρας εναντίον βουλευτών, αντιπροσωπεία της συνέλευσης των Κερκυραίων Αγανακτισμένων επέδωσαν σήμερα ψήφισμα στο γραφείο της Αντζελας Γκερέκου κατηγορώντας την για «εσχάτη προδοσία»αν ψηφίσει το μνημόνιο!

Το ψήφισμα συντάχθηκε στις λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στην Πλατεία Δημαρχείου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ενώ αντιπροσωπεία αποφάσισε να το επιδώσει σήμερα λόγω της αυριανής κατάθεσης του αναθεωρημένου μνημονίου στη Βουλή.

«Εσχάτη προδοσία!»

Το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου: Ο Κερκυραϊκός Λαός θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα κάτωθι: Εάν κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος –όπου και όποτε αυτό γίνει- ψηφίσετε θετικά, δηλαδή εναντίον του λαού, θα θεωρηθείτε ως ένοχη εσχάτης προδοσίας για δεύτερη φορά και θα υποστείτε τις συνέπειες της πράξης σας, όταν η χώρα αποκτήσει ξανά ελληνική κυβέρνηση. Κερκυραίοι πολίτες».

Το ψήφισμα δεν παραδόθηκε στην ίδια λόγω της απουσίας της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, αλλά στη γραμματέα της, ενώ αντίστοιχες κινήσεις με «τελεσίγραφα» προς βουλευτές πυκνώνουν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Πάρκαρε εκεί που τον… βόλευε


Ορισμένοι οδηγοί δεν θα αλλάξουν ποτέ και θα έχουν την εντύπωση ότι, εκτός από το δρόμο τους ανήκει και το… πεζοδρόμιο. Τρανταχτό παράδειγμα η φωτογραφία που δημοσιεύει η zougla.gr και έχει τραβηχτεί στην περιοχή της Κηφισιάς.

Ο κύριος (;) της φωτογραφίας θέλοντας να κάνει τη δουλειά του πάρκαρε το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο κλείνοντας το τελείως για τους πεζούς, που για να περάσουν από τη μία πλευρά στην άλλη, έπρεπε να κατέβουν στο δρόμο με κίνδυνο να τους χτυπήσει κάποιο διερχόμενο όχημα.

Ωστόσο, μάλλον δεν φαντάστηκε πώς θα διέσχιζε το πεζοδρόμιο κάποιος με καροτσάκι ή μία μάνα με το παιδί της αφού θα τους έκλεινε το «δρόμο» το πολυτελές του όχημα. Η… γαϊδουριά σε όλο της το μεγαλείο.

Ο Κίλιαν με τα φτερά του Ερμή


Ο νεαρός Καταλανός και το 12μελές επιτελείο του μετά από μια αναγνωριστική ανάβαση την Τρίτη 7 Ιουνίου στα δασωμένα μονοπάτια του μυθικού Ολύμπου και αφού θαύμασε το χιονισμένο αλπικό τοπίο στις κορυφές καθόρισε το χρόνο εκκίνησης από τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου.

'Οσες φίλες και φίλοι του ορεινού τρεξίματος αλλά και λάτρεις του Ολύμπου δε θέλετε να χάσετε τη μαγική και ίσως ασύλληπτη στιγμή της εκκίνησης του αθλητή μπορείτε να βρίσκεστε στον καθορισμένο χώρο πριν τις 8.00 πμ, όταν θα δοθεί
η εκκίνηση.
Μπορείτε να απολαύσετε τον ταχύτατα κινούμενο αθλητή και να τον εμψυχώσετε στην προσπάθειά του σε πολλά σημεία της διαδρομής αλλά και στον τερματισμό στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου. Προσέξτε τους υπολογισμούς σας
όσον αφορά στο χρόνο άφιξης του Kilian σε όποιο σημείο της διαδρομής θα επιλέξετε να τον υποδεχτείτε.

Η αγωνία όλων μας θα κορυφωθεί εφόσον ο
Kilian επέλεξε να προσθέσει στο εγχείρημά του και την ανάβαση στο Μύτικα αψηφώντας τις χιονισμένες απότομες πλαγιές της κορυφής. Η προσπάθεια αυτή δεν έρχεται να προσθέσει ένα νέο ρεκόρ στην αγωνιστική ατζέντα του αθλητή αλλά να σηματοδοτήσει μια άλλη οπτική στο ορεινό τρέξιμο. Αυτή της αναζήτησης μυθικών διαδρομών , της επαφής του κάθε αθλητή με την ιστορία, την παράδοση και το πολιτισμικό στίγμα κάθε περιοχής.

Ευχόμαστε να 'χει μαζί του τα φτερά του Ερμή και τη σοφία της Αθηνάς.

Καλό και απολαυστικό τρέξιμο,
Kilian!

70 νέες φιάλες στην τράπεζα αίματος Λιτοχώρου


* Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

* ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Εβδομήντα νέες φιάλες πρόσθεσε χθες στην τράπεζα αίματος που διαθέτει η δημοτική χορωδία Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», μετά την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.

Στην όλη διαδικασία που έγινε με τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κατερίνης, συμμετείχαν και κάμποσοι στρατευμένοι από την ταξιαρχία Λιτοχώρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιοι πολίτες που προσήλθαν, τελικά δεν μπόρεσαν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους είτε λόγω χαμηλής πίεσης, είτε λόγω κάποιου κωλύματος υγείας που έγινε αντιληπτό κατά την ιατρική εξέταση που προηγούνταν όλων των αιμοληψιών.

Επίσης, μερικοί από τους πολίτες που είχαν πάρει ολιγόωρη άδεια από τις δουλειές τους και προσήλθαν στην αιμοδοσία, δεν κατόρθωσαν τελικά να δώσουν αίμα, επειδή κατά χρονικά διαστήματα υπήρχε συνωστισμός, οπότε λόγω έλλειψης χρόνου αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πίσω στις εργασίες τους.

Οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες ασθενών ή τραυματιών, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό περί της αιμοδοσίας της δημοτικής χορωδίας «Ιωάννης Σακελλαρίδης».

Μέχρι σήμερα η τράπεζα αίματος της δημοτικής χορωδίας έχει προσφέρει αίμα σε πάρα πολλούς πολίτες και έχει συμβάλει στο να σωθούν ανθρώπινες ζωές, γεγονός που αναγνωρίζεται από την τοπική κοινωνία του Λιτοχώρου αλλά και ευρύτερα.

Γι αυτό, άλλωστε, σημαντικός αριθμός προθυμοποιείται κάθε φορά να προσφέρει λίγο από το αίμα του, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του διοικητικού συμβουλίου.

Στη μνήμη του φίλου και συναδέλφου μας Γιώργου Γεώργα


Οι φίλοι και συνάδελφοί του, εν ενεργεία και συνταξιούχοι από την ALPHA BANK, κατέθεσαν εις μνημόσυνον του αποδημήσαντος εις Κύριον αγαπημένου Γιώργου Γεώργα συμβολικό χρηματικό ποσό στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα για το συσσίτιο «Άρτος ο επιούσιος», πιστεύοντας ότι η συμβολική αυτή πράξη εκφράζει τα συναισθήματα φιλαλληλίας και φιλαδελφίας, τα οποία ήταν σύμφυτα με τον ψυχικό κόσμο του αειμνήστου, τον οποίο πάντα θα έχουμε στην καρδιά μας.

Ο Κύριος ας αναπαύει την ψυχή του.

Οι φίλοι και συνάδελφοί του από την ALPHA BANK

Σύντομα η εκτόξευση τουρκικού κατασκοπευτικού δορυφόρου!


κατασκευή του δορυφόρου από εμάς, η εκτόξευση από την Κίνα. Καθώς η Τουρκία δεν διαθέτει τεχνολογία εκτόξευσης δορυφόρου, ο πρώτος κατασκοπευτικός δορυφόρος της θα εκτοξευτεί από την Κίνα. Υπογράφτηκε η σχετική συμφωνία ύψους 20 εκ. $. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον κατασκοπευτικό δορυφόρο Göktürk-2, που τον χρησιμοποίησε και ο πρωθυπουργός Ερντογάν στην προεκλογική του εκστρατεία. Η εκτόξευση του αναμένεται τον Δεκέμβριο. Καθώς η Τουρκία δεν διαθέτει τεχνολογία εκτόξευσης έγινε συμφωνία με την Κίνα.
Τον Göktürk-2 θα τον εκτοξεύσει η Κίνα έναντι 20 εκ. $. Στα πλαίσια του σχεδίου Göktürk-2 θα μπορούνε να φωτογραφηθούνε αντικείμενα 2,5 μέτρων. Το σύστημα της Κορέας αγοράστηκε από την Κορέα. Όλη η υπόλοιπη κατασκευή πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία. Ο δορυφόρος ολοκλήρωσε με επιτυχία τις πρώτες δοκιμές. Οι δοκιμές γίνονται σε κενό αέρος και σε θερμοκρασίες από 130 συν έως -180.

ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2012 ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ
Με βάση την είδηση της εφημερίδας Ζαμάν ο Göktürk-2 αναμένεται να εκτοξευθεί στα τέλη του Δεκέμβρη ή στις αρχές του 2012. Προβλέπεται να έχει βάρος 200 κιλών και όγκο ενός κυβικού, ενώ οι φωτογραφίες που θα παίρνει από την Τουρκία και την γύρω περιοχή θα μπορούν να κατεβούνε αυτόματα στην Τουρκία.
Στο πρόγραμμα εργάζονται από κοινού η Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία (TUSAŞ) και η TÜBİTAK.Η Τουρκία ¨τρέχει¨ ακόμη ένα πρόγραμμα δορυφόρου. Ο δορυφόρος Göktürk-1 αναπτύσσεται από την εταιρία Telespazio και διαθέτει ένα πιο εξελιγμένο σύστημα. Στους αμυντικούς κύκλους λέγεται δεν χρειαζόταν δύο δορυφόροι, και ότι αυτό τελικά γίνεται λόγω της σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και της Διεύθυνσης Αμυντικών Βιομηχανιών. Η δαπάνη του Göktürk-2 που παράγεται στην Τουρκία φτάνει τα 100 εκ. $ ενώ ο Göktürk-1 που παράγεται από τους Ιταλούς φτάνει τα 270 εκ. $.

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Ελληνίδα έκανε εγγόνια με το σπέρμα του νεκρού γιου της


Τέσσερα εγγόνια απέκτησε η ομογενής γιατρός από τη Γεωργία Λαμάρα Κελεσίδου, αν και έχουν περάσει πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του μονάκριβου γιου της. Αυτό αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του το «Έθνος», που αποκαλύπτει μια ιστορία που δείχνει την δύναμη της μάνας που μεταμόρφωσε την οδύνη σε ελπίδα, την τραγωδία σε προοπτική και γλυκιά νοσταλγία, θέτοντας σε νέες βάσεις τα όρια της ανθρώπινης θέλησης. Τώρα, ωστόσο, η Λαμάρα Κελεσίδου δίνει αγώνα για να αναγνωριστεί ως μητέρα των τριών νεογέννητων αγοριών και του ενός κοριτσιού, που ήρθαν στην ζωή χάρη σε δύο παρένθετες μητέρες.
Η 60χρονη ομογενής από τη Γεωργία, που είναι γιατρός-φυσιολόγος και εργαζόταν στο ΤΕΙ Πτολεμαΐδας, έζησε μια οδύσσεια 8 χρόνων στη Θεσσαλονίκη, παλεύοντας να σώσει τον γιο της που είχε "χτυπηθεί" από λευχαιμία. Τελικά, τον έχασε πριν πέντε χρόνια σε ηλικία 26 ετών, ωστόσο βρήκε τη δύναμη να τον "ξαναγεννήσει", φέρνοντας στη ζωή τα τέσσερα παιδιά του μέσω δύο παρένθετων μητέρων, με σπέρμα που φρόντισε να καταψύξει όσο εκείνος ήταν στο κρεβάτι του πόνου.

«Βλέπω στα μάτια τους τη ζωή. Κράτησα ζωντανό κάτι από τον Μιχάλη και αυτό μου δίνει νέα ελπίδα, όνειρα και προορισμό στη ζωή μου», λέει η κα. Κελεσίδου από τη Μόσχα, όπου πλέον βρίσκεται και φροντίζει τα 5 μηνών εγγόνια της, δίνοντας τώρα όμως μια νέα μάχη, αυτήν τη φορά για να αναγνωριστεί για τυπικούς λόγους ως μητέρα τους. Αν το πετύχει, πατώντας πάνω σε παρόμοια δεδικασμένα στη Ρωσία, θα εξασφαλίσει τα προνοιακά επιδόματα των παιδιών και τη δυνατότητα να τα φέρει στην Ελλάδα χωρίς τους περιορισμούς και τον έλεγχο των υπηρεσιών που θα έχει ως γιαγιά, κρατώντας μόνο την επιμέλειά τους. Άλλωστε, επιθυμεί να τα μεγαλώσει στην Μακεδονία και όχι στην Ρωσία.
Τα τρία αγοράκια και το ένα κοριτσάκι γεννήθηκαν με διαφορά μερικών ημερών τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα, στο ένα από τα αγοράκια, τον πιο σοβαρό όπως λέει η κα. Κελεσίδου, έδωσε το όνομα του γιου της. «Είναι ίδιος ο Μιχάλης. Με γυρίζει τριάντα χρόνια πίσω, όταν τον έφερα στον κόσμο», διηγείται με συγκίνηση. Τα άλλα δύο πήραν τα ονόματα Ιωάννης (επειδή γεννήθηκε 7 Ιανουαρίου) και Θεοχάρης (χάρη Θεού), ενώ στο κορίτσι δόθηκε το όνομα της Παναγίας, Μαρία.

Όπως αποκαλύπτει η 60χρονη, περιπλανήθηκε σε τρεις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, αναζητώντας υποψήφιες παρένθετες μητέρες, μελετώντας τη νομοθεσία και τις δυνατότητες των υπηρεσιών υγείας να φέρουν σε πέρας το έργο που θα της ξαναέδινε ζωή. Στη χώρα καταγωγής της, τη Γεωργία, συνάντησε δυσκολίες και κατέφυγε στην Ουκρανία, όπου βρήκε τις δύο παρένθετες μητέρες, στις οποίες εμφυτεύτηκαν τα έμβρυα. Εναν μήνα μετά οι γιατροί τής ανακοίνωναν πως η κύηση είχε επιτύχει απόλυτα και ότι θα αποκτούσε τέσσερα εγγόνια. «Δεν το πίστευαν και οι ίδιοι. Θα μου έφτανε μόνο ένα παιδί, αλλά ο Θεός μου έδωσε τέσσερα», λέει σήμερα η ευτυχισμένη γιαγιά

Η μπάλα μάτωσε διαιτητή στο έδαφος


Η Ιντεπετιέντε υποδέχθηκε τη Λανούς για το πρωτάθλημα της Αργεντινής και σε μία ανύποπτη φάση ο Aρμπιτρό Ντελφίνο, διαιτητής του αγώνα, έκανε το λάθος και βρέθηκε πολύ κοντά στη διεκδίκηση της μπάλας με αποτέλεσμα από να την δεχθεί στο πρόσωπο από πάρα πολύ κοντινή απόσταση. Μάτωσε η μύτη του, πρήστηκε το μάτι του αλλά συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Όπως βλέπετε είναι λειτουργικό 100%

«Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ο πολιτισμός μάς κρατά ζωντανούς»


* ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ.

* ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

«Ο πολιτισμός είναι αυτός που μας κρατά και θα συνεχίσει να μας κρατά ζωντανούς στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. Μάλιστα, εδώ στον τόπο μας, στην Πιερία μας, είμαστε και ευνοημένοι αλλά και ευλογημένοι από άποψη πολιτιστικής κληρονομιάς, αφού διαθέτουμε έναν μεγάλο πλούτο αρχαιολογικών χώρων αλλά και πλούτο ευρημάτων (Αρχαίο Δίον, Κάστρο του Πλαταμώνα, Λείβηθρα κλπ).

Το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να συμβάλλουμε πάντοτε από κοινού για τη συνεχή επίτευξη ενός στόχου, που δεν είναι άλλος από τη διατήρηση αυτής της κληρονομιάς», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοτική σύμβουλος δήμου Δίου-Ολύμπου Μαρία Ζέρβα σε εισήγηση που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια ημερίδας του ΙΕΚ Κατερίνης.

Η ημερίδα αυτή είχε ως κεντρικό θέμα την ανάδειξη και φύλαξη αρχαιολογικών χώρων και έγινε στο αμφιθέατρο του 2ου λυκείου Κατερίνης, την Τετάρτη 8/6/2011.

Η εισήγηση της κ. Ζέρβα αφορούσε τους κανόνες δεοντολογίας και τους κώδικες επικοινωνίας κατά τη φύλαξη και ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων καθώς και τη συμβίωση παλαιότερων αρχαιοφυλάκων που διαθέτουν μόνο εμπειρία, με νέους αρχαιοφύλακες που πλέον διαθέτουν και έναν σημαντικό πλούτο γνώσεων.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

ΖΕΥΓΑΡΙΑ!!! Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Περπατάνε στο νερό!


Το νησί Jindo βρίσκεται στην Κορέα. Κάθε άνοιξη τα νερά αποσύρονται και οι άνθρωποι μπορούν να περπατήσουν στη θάλασσα!
Κάθε χρόνο, τα νερά υποχωρούν και όποιος τυχερός βρεθεί εκεί βιώνει μια φανταστική εμπειρία. Αυτό το περίεργο φαινόμενο συνδέεται με έναν πολύ παλιό μύθο.
Το Jindo κάποτε είχε εκκενωθεί από κατοίκους. Όταν οι τίγρεις άρχισαν να εμφανίζονται συχνά στο χωριό, οι άνθρωποι αναζήτησαν καταφύγιο στο νησί Modo. Μόνο μία ηλικιωμένη γυναίκα, η Bbyong παρέμεινε στο νησί, η οποία προσευχόταν καθημερινά στο Yongwang, θεό του ωκεανού, να την αφήσει να δει ξανά την οικογένειά της και πάλι. Ένα βράδυ, ο Yongwang εμφανίστηκε στο όνειρό της και της είπε, «Θα στείλω ένα ουράνιο τόξο στη θάλασσα αύριο». Την επόμενη μέρα η Bbyong βγήκε στη θάλασσα, και καθώς το ουράνιο τόξο εμφανίστηκε, το θαλασσινό νερό διαχωρίστηκε και δημιουργήθηκε ο δρόμος..

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.....

Στη φωτό από εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου μας ο Παιδίατρος κ. Ζέρβας Απόστολος,Εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου στον ΠΙΣ,επιδίδει την τιμητική πλακέτα στον συνταξιούχο ιατρό κ. ΚΟΣΜΑ Κοσμά.
ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ "ΚΟΣΜΗΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΣΤΟ "ΧΤΙΣΙΜΟ" ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ....
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ...ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ.....

ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ;;; ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 5.30 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΧΗ ΠΡΑΞΗ!!!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ 
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ....
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ;;;; 
ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΞΥΛΙΝΗ ΚΙ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ;;; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 5.30 μμ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ....
ΕΣΥ;;;;
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ....
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ....
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.... ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΤΑΚΟΥΛΗ;;; ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.... ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΣΟ ΤΡΕΛΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ... ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΚΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....

Συγνώμη ρε ΜΑΓΚΕΣ που με κατηγορείτε πως ΕΧΡΙΣΑ τον φίλο μου τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΖΑΡΗ χωρίς τυπικά να το έχει, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ με το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς ΕΚΛΟΓΕΣ…. Έχετε δίκιο, ο Γιάννης πράγματι, δεν είναι υποψήφιος Βουλευτής τώρα που μιλάμε, είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ …ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με το ΠΑΣΟΚ στην ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ! Κι επειδή αυτή εδώ η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ σχεδόν ποτέ δεν έχει φύγει κι έκανε ουκ ολίγες ΕΚΛΟΓΕΣ, ρισκάρω να σας πω, πως ο ΜΑΛΤΖ είναι ήδη ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, όμως γιατί γουστάρω να σας …παίζω, θα γράψω κι αυτό που θέλετε να διαβάσετε… Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!

Με άτιμη ...τιμή ο φίλος σας Δημήτριος Κεραηλίδης (άτιμη= δίχως μέτρο στην τιμή) χι χι χι