PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

Ο Βενιζέλος επιστρατεύει τα κορυφαία στελέχη (αλήθεια, έχει και το Χρυσοχοϊδη μέσα; ) , για να... δώσουν τη μάχη στην Αττική.


Αυτό ήταν το σημαντικότερο νέο-κατά το ρεπορτάζ του Χασαπόπουλου-από την Ιπποκράτους.
Κατά τ' άλλα, ο γίγαντας Βενιζέλος θα κηρύξει διμέτωπο αγώνα κατά Τσίπρα και Σαμαρά και θα επιδιώξει-παρ' ότι αυτό δε φαίνεται να έχει πιθανότητες-ένα debate με τους δυο κύριους αντιπάλους του.
Ο χοντρός ακολουθεί απελπισμένος την πεπατημένη οδό. Με τις πιθανότητες να 'ναι πάλι εναντίον του...

Το ένα …χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης που βλέπει ανήμπορος να αντιδράσει, το κόμμα του να παραπαίει.


Μετά τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσπαθεί να...

κρατήσει την πόρτα κλειστή καθώς ένα-ένα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του αρχίζουν να την …κάνουν.

Χθες στη σύσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ υπό τον Γιώργο Καρατζαφέρη... Ο Θάνος Πλέυρης διαφώνησε ανοικτά με τις μέχρι σήμερα επιλογές του προέδρου να προχωρήσει μόνος του στις κάλπες του Ιουνίου ο ΛΑΟΣ...

Ο Καρατζαφέρης αντέδρασε στη σφοδρή κριτική και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε επικίνδυνα.

Μετά την αντιπαράθεση ο Πλέυρης δήλωσε ότι φεύγει απο το κόμμα ενώ δυσαρεστημένος από την συνεδρίαση έφυγε και ο Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος έστειλε σαφέστατο μήνυμα στον Καρατζαφέρη οτι "με τρομοκρατία δεν προχωράει το κόμμα"...
Επίσης και ο Κιλτίδης άρχισε να λοξοκοιτάζει προς τη Συγγρού αφού όπως εκμυστηρεύεται σε φίλους του το ΛΑΟΣ δεν βλέπει να περνάει το 2% στις προσεχείς εκλογές. Τέλος και η Νίκη Τζαβέλλα φέρεται δυσαρεστημένη με τις επιλογές του προέδρου της και ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει.

Τι είπε σε ραδιόφωνο της Ιρλανδίας...

Τα δημοψηφίσματα είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης των μεγάλων ερωτημάτων, αλλά στην συγκεκριμένη φάση στην Ελλάδα θα πρέπει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών και μετά είναι θέμα της κυβέρνησης που θα...

προκύψει υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε ραδιόφωνο της Ιρλανδίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους πρότεινε τον περασμένο Νοέμβριο το δημοψήφισμα λέγοντας ότι «θεώρησα δικαίωμα του Ελληνικού λαού να διατυπώσει την απόφασή του όχι μονο για το ευρώ, για το οποίο η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ήταν υπέρ αλλά και για τα άλλα μεγάλα θέματα που προέκυψαν ως απόρροια της Συμφωνίας της 26 Οκτωβρίου, όπως και για τις δυσκολίες εφαρμογής του προγράμματος».

Επίσης, τόνισε ότι, δεν πρόκειται για ελληνικό και μόνο πρόβλημα - όσο και εάν αυτό βόλευε κάποιους - αλλά για ευρωπαϊκό και αμερικανικό, πρόβλημα των αναπτυγμένων οικονομιών.«Εάν δεν κινηθούμε με ένα πρόγραμμα επενδύσεων σε μια ανταγωνιστική και πράσινη Ευρώπη, δεν θα επιλυθεί η κρίση, δεν θα έχουμε πραγματική ανάπτυξη, ούτε καταπολέμηση της ανεργίας, ούτε δυνατότητα ανταγωνισμού με τις αναδυόμενες οικονομίες».

Διευκρίνισε ότι «παρότι το Σύνταγμα μας το επιτρέπει, , μέχρι τώρα μόνο μια φορά στο παρελθόν ενεργοποιήσαμε τον θεσμό, για το ζήτημα του πολιτεύματος. Αλλά το προηγούμενο καλοκαίρι ψηφίσαμε τον απαραίτητο εφαρμοστικό νόμο που δίνει τη δυνατότητα διενέργειας δημοψηφίσματος».

Ερωτηθείς εάν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να φύγει απο την ευρωζώνη, τόνισε ότι, είναι απόλυτα πεπεισμένος πως αυτό θα ήταν πολύ χειρότερο για τον Ελληνικό λαό σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, από το πράγματι δύσκολο πρόγραμμα μετάβασης που σήμερα εφαρμόζεται. Πέραν τούτου, το γεγονός αυτό θα αποτελέσει ταυτοχρόνως και αρνητικό ''προηγούμενο" για άλλες χώρες και άρα ολόκληρη την ευρωζώνη που θα απειληθεί.

Τέλος, σε ερώτηση σχετική με τα ευρωομόλογα και τις προτάσεις του Hollande για αυτά, ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού υπενθυμίζει ότι, από το 2009 μιλάει για την αναγκαιότητα των ευρωομολόγων, παραθέτει όλα τα πλεονεκτήματα που θα επιφέρει η υιοθέτησή τους, ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης, της επένδυσης σε μια ανταγωνιστική Ευρώπη, όπως και στην καταπολέμηση της ανεργίας. Παραθέτει επίσης, τις δυνατότητες που έχει η Ευρώπη αλλά δεν εκμεταλλεύεται, όπως και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, τις δυνατότητες και τις προοπτικές της...

Με πλειοψηφία σχεδόν 80% στο εκλογικό τους συνέδριο, οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφάσισαν την αυτόνομη συμμετοχή τους στις εκλογές του Ιουνίου.


Στο...

Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, επικυρώθηκε επίσης η ομόφωνη πρόταση του Πανελλαδικού Συμβουλίου να είναι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας η Ιωάννα Κοντούλη, ενώ οι Γιάννης Παρασκευόπουλος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Κατά της πρότασης του ψήφισαν 2 σύνεδροι ενώ καταγράφηκαν και 5 λευκά.
Η πρόταση για αυτόνομη κάθοδο συγκέντρωσε το 78% των ψήφων, ενώ η άποψη που υποστήριζε τις προεκλογικές συνεργασίες συγκέντρωσε το 18,1%. Το 3,9% ήταν λευκά.

Είναι όλα εδώ στωμένα στα πόδια σου εδώ και κάτι αιώνες. Ολη η ιστορία της ανθρωπότητας στα πόδια σου.

Ακόμα και σε περίπτωση που βαριέσαι να ξεφυλλίσεις ένα βιβλίο, υπάρχει πλέον το ιντερνετ και κάνεις ένα κλικ. Σε παρακαλώ αν είσαι ακόμα αναποφάιστος κάνε μια...

καλή πράξη για όλους. Κάτσε σπίτι και δες μια ταινία την ημέρα των εκλογών. Κατανοώ πως είσαι ένας ενεργός πολίτης και θεωρείς την αποχή κάτι σαν σκασιαρχείο την ημέρα που έχεις διαγώνισμα... αλλά αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει σε φοβάμαι. Σε φοβάμαι πάρα πολύ. Δηλαδή ανατριχιάζω στη σκέψη πως μπορεί να περνάει από το μυαλό σου να ψηφίσεις αυτούς που σε......

Και όχι δεν σου λέω να κάτσεις σπίτι γιατί εκεί κάθονται και άλλοι. Η συνειδητή αποχή (εκείνο το 38%) που κανείς δεν συζητάει λες και είναι ένα αόρατο ποσοστό που αφορά άλλα είδη του ζωικου βασιλείου, είναι ψήφος. Κάτι σαν ενισχυμένο λευκό. Δηλαδή εκτός από το ότι δεν γουστάρω κανέναν από όσους ζητούν τη ψήφο μου (οπότε λευκό) επί πλέον θεωρώ και μεγάλη τους τη χαρη να πάω μέχρι εκεί (οπότε απέχω)

Σε σένα σου λέω να κάτσεις σπίτι γιατί μυρίζομαι πως θα πάρεις και τους υπόλοιπους στο λαιμό σου. Στις εκλογές κατεβαίνουμε με διάφορες μορφές.

Μια από αυτές είναι η λεγόμενη ΔΑΓΚΩΤΗ ΨΗΦΟΣ - Είμαι κομματόσκυλο και το κέφι μου θα κάνω. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το κόμμα μου, για την αρχηγάρα μου. Είναι η ψήφος που έχει χάσει τωρα τελευταία λίγα κιλά και το χρωματάκι απο το μαγουλάκι της γιατί οι παραδοσιακοί αρχηγάρες έχουν μεταλλαχθεί κάπως σε αρχι@αρες...

Μια άλλη ψήφος είναι η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ. Είναι η ψήφος που συμβαδίζει με το γνωστό ανέκδοτο με τη κατσίκα του γείτονα. Δεν με νοιάζει παλιο @ούστη αν ζήσει η δικιά μου η κατσίκα η δικιά σου με νοιάζει να πεθάνει. Αυτού του είδους η ψήφος έδωσε ρέστα στη τελευταία αναμέτρηση.

Υπάρχει η ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΨΗΦΟΣ. Είναι αστείο και να το εξηγήσω εν Ελλάδι τι είναι αυτή ε? Είναι η δική σου ψήφος τόσα χρόνια που έπαθε πανικό μετά τη τελευταία σου επίσκεψη στο βλαχοδήμαρχο που για πρώτη φορά σου είπε "Μητσάρα μου λυπάμαι, τι να κάνω κι εγώ μου έχουν δεμένα τα χέρια"

Αυτά όλα βέβαια αφορούν τους πολίτες οι οποίοι ήταν εξασφαλισμένοι με τον έναν ή τον άλλον και οι πολιτικοί τους ορίζοντες ξεκινούν από το αν ο τάδε βγει μπορεί να κερδίσω εκείνο ενώ αν βγει ο άλλος μάλλον δεν θα πάρω. Γιατί υπάρχουν και οι συνειδητοποιημενοι φυσικα ψηφοφόροι. Αυτοι που αυτόν ξέρουν αυτόν εμπιστεύονται.

Ομως εσύ για να είσαι ακόμα και τώρα αναποφάιστος που σου έχουν πάρει και τα βρακιά δεν είσαι σαν τους παραπάνω. Δεν έχεις συσσωρεύσει αρκετό θυμό, δείχνεις να έχεις κι άλλο μάγουλο να στέψεις για το επόμενο χαστούκι. Κι εκεί ακριβώς είναι ο φόβος μου....

Αν σε πλήρη πανικό μπροστά στη κάλπη ρίξεις ένα στα γρήγορα? Και την άλλη μέρα δεν θυμάσαι το όνομά μου παρόλο που με @άμησες?

Αν είσαι αποφασισμένος στο ποιον ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ , εντάξει δεν είσαι και παράδειγμα συνειδητοποιημένου πολίτη αλλά έχεις κάνει μια πολύ καλή αρχή. Να πας και θα κατανοήσω όπου και να το ρίξεις. Αλλά αν δεν έχεις αποφασίσει ούτε αυτό, δώσε μια φορά το περιθώριο στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να παρακολουθείς με πίτσες και μπύρες τι κάνουν οι υπόλοιποι...

Ολο το κείμενο αφιερωμένο στη παρέα των αναποφάσιστων φίλων που έχουν μετατραπεί σε ακριβοθώρητες ντίβες με τους δημοσκόπους να τα δίνουν όλα για μια τους λέξη! Και που τώρα τελευταία με φοβίζουν μήπως σε απόλυτη αποχή τόσα χρόνια από το εμείς που καθορίζει το κοινωνικό σύνολο κι όχι μόνο τους συναδέλφους του Υπουργείου... μήπως έχουν τόσο πολύ χάσει την ικανότητα να σκέφτονται και πιστέψουν όλο αυτό το τσίρκο των τηλεπαράθυρων.

Μήτσο μου αν αφήσεις το πράγμα να συνεχίσει έτσι όπως πάει αυτά που σου έχουν ράψει σαν κουστουμάκι θα σε κάνουν να κόψεις χέρια και ποδια γιατί τους ξαναψήφισες. Οπότε η ρίχτο κάπου αλλού ή άσε το πικρό ποτήρι στους άλλους .Αλλά επί τέλους πάρε μια απόφαση.

ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ...

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ...

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ...

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ...

Βγαίνεις για μία βόλτα και, ξαφνικά, μία πανέμορφη κοπέλα σου ζητάει να τη βοηθήσεις με το παπούτσι της.

Σκύβεις για να αναλάβεις δράση και το... εσώρουχό της είναι μπροστά σου! Τι κάνεις; Δείτε όσοι την… έπαθαν, πως έπραξαν!

Δεν πα να βρέχει, και να χιονίζει.... το μπούστο σου με συγκλονίζει...

Την λένε Mia Zarring, και λέει τον καιρό στο ρωσικό κανάλι Pravda... Μάλλον οποιαδήποτε άλλη πληροφορία εκτός από το κινητό ή την διεύθυνσή της ( τα οποια δυστυχώς δεν έχουμε ), είναι περιττή!!



Το σκίτσο που σαρώνει στο διαδίκτυο: Γέλα, ρε! Τι σου ζητάνε!

Επίκαιρο όσο ποτέ είναι ένα παλαιότερο σκίτσο του Στάθη από την Ελευθεροτυπία, που παρουσιάζει τον Έλληνα ως σύχρονο Σίσυφο να κουβαλάει έναν βράχο στην κορυφή του βουνού....


Τις τελευταίες μέρες η φωτογραφία έκανε ξανά την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και συγκεντρώνει πολλά σχόλια, καθώς η απάντηση του Έλληνα στο επιτακτικό «Γέλα, ρε! Τι σου ζητάνε!» είναι αφοπλιστική και εκφράζει τους περισσότερους από μας:

«Να πληρώνω πιο πολλούς φόρους, να πληρώνομαι λιγότερο, να ψωνίζω ακριβότερα, να νοιώθω διεφθαρμένος, να φοβάμαι μη χάσω τη δουλειά μου, να μην κάνω όνειρα για τα παιδιά μου, να βλέπω αηδίες στην τηλεόραση, να δουλεύω ώσπου να πεθάνω, να με παρακολουθούν, να με φακελώνουν, να με δέρνουν, να με κλέβουν, να μου λένε ψέματα, να με περιφρονούν, να φοβάμαι τους Τούρκους, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Αμερικάνους, να μη με ακούει κανείς, να με εκβιάζουν, να μου μένουν οι λογαριασμοί απλήρωτοι, να δανείζομαι κι άλλο, να...».

Μπαρ Ρεφαέλι ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα του κόσμου από τους αναγνώστες του διάσημου αντρικού περιοδικού Maxim....

Ο «Άγγελος» της Victoria' s Secret κατέλαβε την πρώτη θέση, την οποία πέρυσι είχε κατακτήσει η Ρόσι Χάντινγκτον.

Το 26χρονο μοντέλο από το Ισράηλ δήλωσε για την νίκη της: «Έχω σοκαριστεί! Ανάμεσα σε τόσο όμορφες κυρίες να είμαι εγώ το Νο1; Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με ψηφίσατε».

Το Top 10 με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του 2012 για το Maxim συμπληρώνουν οι Ολίβια Μουν, Μίλα Κούνις, Κέιτι Πέρι, Ολίβια Ουάιλντ, Τζένιφερ Λόρενς, Εμα Στόουν, Μέγκαν Φοξ, Μάλιν Ακερμαν και Αντριαν Παλίκι.

Ας θυμηθούμε για ποιο λόγο ψηφίστηκε η Μπαρ Ρεφαέλι:


Ποιος είχε τα περισσότερα ραντεβού?...

Πειράζει που είναι μεγάλη φίρμα? Ο του MEGA. Η συμπάθεια μας (και ο νοών νοείτω).
Ο Ακης τον είχε ... καρφιτσώσει στο ημερολόγιο, με ραντεβού και τηλεφωνήματα (αν παρα ταύτα, δεν καταλάβατε για ποιον μιλάμε, να σας δώσουμε μια ακόμη πληροφορία: Πετάει στα γήπεδα μπουκάλια).
Αλλά, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση ενός άλλου δημοσιογράφου (από άλλο κανάλι), που στα κιτάπια του Άκη, φέρεται να έχει κάνει τα περισσότερα ραντεβού.
Καλός ρεπόρτερ...

Βόμβα του Βούτση, στη ΝΕΤ...


Η ερώτηση ήταν (Ν. Φελέκης): "Τι θα κάνετε, αν την επομένη των εκλογών, είστε πρώτο κόμμα και βρεθείτε μπροστά στο κακό σενάριο να σας επιβάλλουν - από την Ευρώπη- σώνει και καλά το μνημόνιο".
Και η απάντηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση ήταν : Προσφυγή στο λαό. Δημοψήφισμα.
Κι όταν η Στάη (ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε την πάπια) του θύμισε την πρόταση του Γ. Παπανδρέου το Νοέμβριο, για δημοψήφισμα, ο ... Βούτσης απάντησε "αν ανατρέξετε στις τότε δηλώσεις, εμείς δεν ήμασταν αρνητικοί" .
Τελικά τον ΓΑΠ τον έχει ξεχάσει το κόμμα του (ο Βενιζέλος έχει απαγορεύσει ακόμη και την απλή αναφορα στο ονομα του) και τον θυμάται - εκεί που είχε δίκιο - ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Η Μέρκελ κι Εγώ!

Με πήρε η φράου Μέρκελ τηλέφωνο!
Γύρω στις 8 και 38΄ το πρωί!
Από την Τράπεζα, λέω θα είναι, για την καθυστερημένη δόση – ποια όμως απ’ όλες τις τράπεζες και για ποια απ’ όλες τις δόσεις;
«Δεν είμαι εδώ», λέω στο τηλέφωνο και το κλείνω. Ξαναχτυπάει το ρημάδι, «δεν είμαι εδώ είπαμε!», ξαναλέω και το ξανακλείνω.
Και τότε ακούω τη συσκευή να μου λέει κάτι σαν:... «Χακενχόφτεν χέχτερινγκ ντας γκιουντερμπρίνερ!!» - Θεέ μου, λέω! Ακούω φωνές!
«Δεν ακούς φωνές!», μου λέει η συσκευή, «ακούς τη φράου Μέρκελ
«Γιαβόλ», ψιθυρίζω συντετριμμένος και σηκώνω τη συσκευή!
«Ντας ιστ Στάζις Σταυρόπουλος;», ακούω μια φωνή υμπεργκρουπενφίρερ να με ρωτάει;
«Μανδάμ Μέρκελ;», ψιθυρίζω.
«Νάιν Μανδάμ! Ο Τζίπρας είσαι και με λες μανδάμ
«Νάιν Τσίπρας, μάιν Φιούρερ, Sorry…μάιν, κυρία μου!» της λέω, έτοιμος να παραδοθώ, «εγώ, Στάθης, απλώς Στάθης», ψιθυρίζω ξέπνοος.
«Για, Στάζις! Είσαι τεμπέλης, Στάζις

«Οχι, κυρία μου
«Θέλεις να βγεις απ’ το ευρώ, Στάζις
«Οχι εγώ, μάιν ντάμε Μέρκελ, ο Λαφαζάνης», καρφώνω τον Πάνο, καλού κακού, μπας και τη γλιτώσω
«Λαφαζάνης καπούτ! Δραγκαζάκις καπούτ! Ράους ΣΥΡΙΖΑ
«Κι εγώ τους τα λέω, αλλά δεν με ακούνε, οι συνιστώσες μάιν καπιτέν!», παίρνω θάρρος.
«Σκασμός
«Μπογιουρούμ», της κάνω.
«Παρντόν
«Με συγχωρείτε! Αλλά όλο τούρκικα και γερμανικά ακούω τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, καμιά φορά τα μπερδεύω...»
«Σκασμός
«Γιαβόλ
«Στάζις...»
«Διατάξτε
Σιωπή στο ακουστικό. Μόνον η ανάσα της κυρίας Μέρκελ ακούγεται! Η προσπάθειά της να κάνει υπομονή μαζί μου είναι εμφανής – τη νιώθω, δάκρυα μου ανεβαίνουν στα μάτια, «Στάζις», μου λέει, «το Σύνταγμα»...
«Ποιο Σύνταγμα;» τη διακόπτω όλο χαρά, «το Σύνταγμα Βάφεν Ες Ες Εντελβάις;! Ξανάρχεται η Παντσερντιβιζιόν Εντελβάις
«Νάιν, ηλίτιε! Το Ελληνικό Σύνταγμα
«Τι το Ελληνικό Σύνταγμα;» ρωτάω όσο πιο προσεκτικά μπορώ
«Παπούλιας!», μου λέει η κυρία Μέρκελ. «Είπα στον Πρόεδρο ντης Ντημοκρατίας σας να τηρήσετε το Ζύνταγμά σας και να κάνετε Ντημοφήφισμα αν θέλετε να σας μπαίρνω τηλέφωνο να σας λέω ντι να γκάνετε ή όχι».
Ηταν η σειρά μου να σωπάσω. Εντρομος! Ψιθύρισα: «Μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει, καλή μου κυρία. Εγώ Στάθης, νάιν Παπούλιας, μας συμβαίνει κάτι σαν σπασμένο τηλέφωνο...».
«Σπασμένο τηλέφωνο σπάσω σπασμένο κεφάλι σου, σβάιν!» ακούω την Καγκελάριο να ουρλιάζει και να μου κλείνει το τηλέφωνο καταπρόσωπο!
«Αντε από ‘κει, κυρά μου!», της λέω! «Σε ποιον μιλάς έτσι; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ
Τσιμουδιά η συσκευή.
«Α, να χαθείτε, παλιογερμαναράδες!», προσθέτω, και πάω στην κουζίνα να φτιάξω καφέ και να ταΐσω τον Μπαλλάκια, τον γάτο μου, όταν ξαναχτυπάει το τηλέφωνο.
«Α, δεν υποφέρεσθε», φωνάζω και σηκώνω το ακουστικό έτοιμος για καβγά!
«Γιαβόλ, φράου Μέρκελ», λέω όσο πιο γλυκά μπορώ.
«Ποια Μέρκελ; Από την Τράπεζα Τάδε είμαστε! Ο κ. Σταυρόπουλος
Φτου!
«Βεβαίως!», λέω ψύχραιμα. «Μόλις τώρα μιλούσα με την κυρία Μέρκελ! Μέρκελ! Ξέρετε, την καγκελάριο της Γερμανίας! Κολλητή μου! Τι με θέλετε; Για εκείνο το δανειάκι; Αυτό συζητούσα και με τη συντρόφισσα Μέρκελ! – μήπως μπορούμε να κάνουμε καμιά ρυθμισούλα;».
«Νάιν!» μου λέει ξερά η υπάλληλος!
«Πόρκα μιζέρια!», αναστενάζω.
«Τι; Καταρρέει και η Ιταλία
«Ορίστε
«Παιδιά», ακούω μέσα απ’ το τηλέφωνο την υπάλληλο να φωνάζει, «έχω εδώ έναν μ@λάκ@ που μιλάει με τη Μέρκελ και μου λέει ότι καταρρέει η Ιταλίααααα!!!»
ΥΓ.: Αν με πάρει ο Κρούγκμαν να μάθει για το ντόμινο που άρχισε, δεν είμαι εδώ...!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ..


Η Ντόρα ανέστειλε τη λειτουργία του κόμματος της και κατεβαίνει από κοινού με τον Αντώνη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου με σκοπό να λάβουν ως δώρο γάμου τις 50 έδρες.

Φάτε μάτια, ψάρια!!! Το καλοκαίρι θα πιεστούμε πάρα πολύ!!!




H σανίδα μπορεί να χαρίσει υπέροχο κορμί ακόμη και αν δε βρίσκεται... εντός θαλάσσης



Η Kaloopy Media κατασκευάζει ...τα όνειρά μας!!




ΓΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΑΠΙ...

ΔΕΙΤΕ..

Τα δελτία Υπηρεσίας των 8...

Έντονο διάλογο είχαν ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ με τον πρώην Βουλευτή και στέλεχος του κόμματος Θάνο Πλεύρη.


Τον περίμεναν στην είσοδο των γραφείων του κόμματος...

Ντόρα η μκρή κωλοτουμπίστρια

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΚΕΛ...


ΦΑΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..

ΔΕΙΤΕ..

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ..

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ....


Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ..


Μέρκελ-Παπούλιας, το νέο αχτύπητο δίδυμο!...


Από το... σωτήριο «κούρεμα» και το PSI, τα 150 εκατ. ευρώ που είχαν συνολικά τα ΤΕΙ «έγιναν» 50 εκατ. ευρώ!

ΜΕΡΚΕΛ...

Και άλλες προειδοποιήσεις...


ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -RG..

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΖΗΤΩ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ..

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΖΙΛΑΡΙ..

ένα αρκετά παλιό θεματάκι μας έπαιξε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ καλημέρα ήταν η πλάκα που έκανε η Μάγδα Τσέκου στον Αυτιά...

ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ...

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ"

Συναδέλφισσα - Συνάδελφε
Σε καλούμε στην Εκλογοαπολογιστηκή συνέλευση του συνδικάτου, που θα γίνει στις 27 Μαΐου στην αίθουσα του Εργατικό Κέντρο Κατερίνης ώρα 11πμ.
Θέματα. Διοικητικός απολογισμό, και εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών του σωματείου.
Συναδέλιφισσα - Συνάδελφε
Η βάρβαρη πολιτική του κεφαλαίου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την κατάργηση ότι απέμεινε από τα δικαιώματα των εργαζομένων τα όποια κερδήθηκαν με θυσίες και αίμα.
Το κεφάλαιο και οι Κυβερνήσεις του βιάζονται να τελειώνουν με όλα αυτά. Θέλουν εργάτες φθηνούς, χωρίς δικαιώματα στην υπηρεσία των καπιταλιστών. Να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Για τον λόγο αυτών δημιούργησαν ένα πλέγμα αντεργατικών νόμων, που παραδίνουν την εργατική τάξη, χειροπόδαρα δεμένη στους καπιταλιστές. Νόμοι Όπως εκείνοι των ελαστικών μορφών απασχόλησης,της εκ περιτροπής εργασία, της μερική απασχόληση, της κατάργηση των κλαδικών ΣΣΕ, τη μείωση μισθών, της ανασφάλιστης δουλειάς της απελευθέρωσης των απολύσεων της ανατροπής του ασφαλιστικού, είναι μόνο ορισμένοι αντιδραστικοί νόμοι που ψήφισαν οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου .Οι χώροι δουλειάς μέρα με την μέρα μετατρέπονται σε γκέτα όπου κυρίαρχη ο φόβος. Τα κοινωνικά αγαθά, όπως υγεία, παιδεία, πρόνοια, ρεύμα, νερό, κλπ, μπαίνουν στην μέγγενη της εμπορευματοποίησης, και γίνονται απαγορευτικά για την λαϊκή οικογένεια. Ο πλούτος που παράγει η εργατική τάξη τον κλέβουν μια χούφτα καπιταλιστές που κατέχουν τα μέσα παραγωγής παράνομα.
Συνάδελφισσα - Συνάδελφε
Μπροστά μας έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες για να μην επιτρέψουμε να καταργηθούν οι κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Για να μην υπογράψει κανένας εργαζόμενος ατομική σύμβαση. να μην αποδεχτούμε καμία μείωση μισθών, απολύσεις, κλπ. Η πάλη για αυξήσεις στους μισθούς, τα επιδόματα, η κατάργηση των χαρατσιών, και η φορολογία 45% στο μεγάλο κεφάλαιο, πρέπει να μπει στο επίκεντρο της πάλης. Η κλαδική σύμβαση που υπόγραψε η ταξική ομοσπονδία ποτών και τροφίμων, χωρίς μειώσεις μισθών είναι η απόδειξη, ότι ο αγώνας φέρνει αποτέλεσμα . Αυτό είναι απολύτως ρεαλιστικό, αν όλοι οι εργαζόμενοι οργανωθούν στο Συνδικάτο, και οργανώσουμε των αγώνα μας , επιχείρηση την επιχείρηση. Μόνο έτσι τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή. Τότε θα λουφάξουν, οι εργοδότες και οι κυβερνήσεις τους.
Εμείς έχουμε τη δύναμη. Εμείς θα τους ανατρέψουμε.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ 27 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ 11 ΠΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΤΗΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ . 6985647355- 6976214440

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ




ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΠΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ...



Γνώμες : Κ.ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ Η θέσπιση της Προεδρικής Δημοκρατίας με την απλή αναλογική, θα ήταν οι θεσμικές αλλαγές.

Τώρα πλέον αποδεικνύεται περίτρανα και στον
πλέον δύσπιστο, η κατάρρευση της Προεδρευόμενης Δημοκρατίας
και της ενισχυμένης αναλογικής, είναι το πολιτικό σύστημα
που μας έφτασε στη σημερινή κατάσταση,
και είναι καταφανές ότι ούτε τώρα καταλαβαίνει.
και δεν μπορεί φυσικά ούτε να μας βγάλει από αυτή.
..
Η αρμοδιότητα περνάει τώρα πλέον στο λαό...!!!
Ωστόσο αν το θέλει ο λαός : μπορεί να τους έχει
και άλλα 40 χρόνια στο σβέρκο...!!!

Γνώμες : Κ.ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ : Δεν βλέπουμε όμως πουθενά καμία πρόταση για θεσμικές αλλαγές και κυρίως για την θέσπιση της, Προεδρικής Δημοκρατίας
για απλή αναλογική...!

Ως πότε, η Δικαιοσύνη, θα είναι εξαρτημένη Εξουσία...;;;
Ως πότε, ο λαός δεν θα μπορεί άμεσα, να ψηφίζει τον πρόεδρο της δημοκρατίας..;;;

Ως πότε, θα έχουμε πρόεδρο, μόνο για τους τύπους...;;;

Ως πότε, η ενισχυμένη αναλογική, θα θα επιδοτεί το πρώτο
κόμμα
με τις γνωστές 50 έδρες, και επιπλέον,τις έδρες αυτών που δεν έπιασαν το ποσοστό του 3%...;;;

Ως πότε, θα κυβερνάει η μειοψηφία,και όχι το πραγματικό 50% +1...;;; κλπ...!



Πότε θα αλλάξουμε : εκ βάθρων το πολιτικό μας σύστημα...;;;