PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤOΥ ΠΟΛΕΜΟΥ






Ηχηρό μήνυμα ΕΙΡΗΝΗΣ από το Περιστέρι


Ο Δήμος Περιστερίου μετέφερε το μήνυμα ΕΙΡΗΝΗΣ σε Πανελλαδικό επίπεδο με τη μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε για τα θύματα του πολέμου στη Γάζα, το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου 2009, στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι Περιστεριώτες συλλογικά διαμαρτυρήθηκαν για όσα διαπράχθηκαν και για όσα, ακόμα και τώρα, συμβαίνουν στην Παλαιστίνη, αποδεικνύοντας τη συνείδηση της ευθύνης, απέναντι στο σήμερα και στο αύριο.

Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε: «Το Περιστέρι είναι θυμωμένο. Και μπροστά στο απίστευτο έγκλημα, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί. Και να προσφύγει στην «ομιλία» της Τέχνης. Και μάλιστα σ’ εκείνη, που έχει το γνώρισμα της παγκόσμιας κοινής γλώσσας. Η Τέχνη ανάμεσα στα άλλα, έχει αποδείξει, ότι την εξουσία, την οποιαδήποτε εξουσία, μπορεί αποτελεσματικά, να την εγκαλέσει, να την ελέγξει, να την καταδικάσει. Και συχνά, να την εξουθενώσει».

Λίγο πριν ένα βίντεο με σκηνές από την εμπόλεμη περιοχή της Γάζας, καθήλωσε ολόκληρο στάδιο για τα δεινά του λαού της Παλαιστίνης, που κατακρεουργήθηκε από μια βία, που δεν σεβάστηκε ούτε τη ζωή, ούτε την αξιοπρέπεια.

Την σημερινή κατάσταση μετέφερε ζωντανά με εικόνα στην πόλη του Περιστερίου και τους συγκεντρωμένους του κλειστού γυμναστηρίου από την πολύπαθη Γάζα με ζωντανή σύνδεση μέσω δορυφορικού κυκλώματος ο Δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος, που περιέγραψε τη φρίκη του πολέμου.

Ένα συγκινητικό χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας και Επίτιμος Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατικών Κύπρου, Δρ. Βάσος Λυσσαρίδης, σημειώνοντας ότι: «Η άμετρη κρατική τρομοκρατία δεν θεραπεύει. Αντίθετα εκτρέφει την τρομοκρατία και ο φαύλος κύκλος δολοφονεί αθώους στο όνομα δήθεν ασφάλειας που επίσης δολοφονείται».

Σε μήνυμά του, ο μεγάλος δημιουργός και διακεκριμένος πολίτης της Γης Μίκης Θεοδωράκης για τη συναυλία του Δήμου Περιστερίου με την Ορχήστρα του, υπογράμμισε ότι: «Παραμένουμε πιστοί στην ιστορία μας και στους αγώνες του λαού μας ενάντια στον πόλεμο και στους εχθρούς της Ειρήνης».

Ακολούθησε, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», πλαισιωμένη από εξαίρετους καλλιτέχνες όπως: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Νένα Βενετσάνου, Πέτρος Γαϊτάνος, Δώρος Δημοσθένους, Κίτρινα Ποδήλατα, Μαρίζα Κωχ, Βασίλης Λέκκας, Σωτηρία Λεονάρδου, Νατάσσα Μανίσαλη και Λάκης Χαλκιάς, που τραγούδησαν για την ειρήνη.

Τη μεγάλη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους, οι Πρέσβεις Πρέσβης Σ. Γκαζάλε και Βενεζουέλας Ρ. Τσάβες, η Βουλευτής Σ. Σακοράφα, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ Δ. Καλογερόπουλος, ο Αναπληρωτής Νομάρχης Χ. Πασβαντίδης, οι Δήμαρχοι Αγίων Αναργύρων Ν. Σαράντης και Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλος, ο τέως Δήμαρχος Περιστερίου Θ. Δημητρακόπουλος, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Κ. Λαλένης και Σ. Αλεξοπούλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι οργανώσεων, φορέων και συλλόγων.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα θύματα του πολέμου, μεταδόθηκε μέσω δορυφορικού κυκλώματος σε ολόκληρη τη χώρα, με απευθείας συνδέσεις τηλεοπτικών καναλιών της Περιφέρειας, κάτι που έκανε το μήνυμα της Ειρήνης πιο έντονο και δυναμικό.

Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

BLACK XUMOR ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρεται να επικοινώνησε με δήμαρχο του νομού μας, στον οποίο εξέφρασε τη δυσφορία του για τα όσα είπε στην κεντρική του ομιλία, ο Γ. Κωνσταντόπουλος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «σφόδρα δυσαρεστημένη» φέρεται να είναι και η Ντόρα, αφού η ατυχής έκφραση, ειπώθηκε σε πολυπληθές κομματικό ακροατήριο και μάλιστα για έναν πολιτικό που έχει προσφέρει στην παράταξη, όταν κάποιοι εγκατέλειπαν το καράβι για να ζητήσουν «θαλπωρή» σε άλλους κομματικούς σχηματισμούς.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ "ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ 2009, επικοινωνησε με τοπικουσ παραγοντες-φιλους και η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και φερεται ιδιαιτερα ενοχλημενη...
Το εν λογω σχόλιο δημοσιευεται σημερα στην εφημεριδα ΠΟΛΙΤΕΙΑ...