PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

" Ο ταύρος της Αθήνας"


Digital Artwork:takis vorini_Oct2011-vorini-gr

Η στάση του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου του υπουργού Οικονομικών είναι τα στοιχεία που ώθησαν το «Spiegel» να χαρακτηρίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο «ταύρο της Αθήνας».
Όπως γράφει το περιοδικό: «Ενώ είχε πάντα στο μυαλό του να καταστεί ο επόμενος ηγέτης της χώρας, η πολιτική του μοίρα έχει συνδεθεί άρρηκτα με εκείνη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου....

Ανέλαβε, μάλιστα, τον άχαρο ρόλο του επικεφαλής της λιτότητας στην Ελλάδα, καθώς του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό το Υπουργείο Οικονομικών.

Ζητώντας εθνική ενότητα για τη μάχη κατά της ιστορικής και υπαρξιακής κρίσης στην Ελλάδα, κουνάει το δάχτυλό του σε όσους εναντιώνονται στο πρόγραμμα λιτότητας και τους ζητεί να μην παίζουν με τη φωτιά, γιατί διατρέχουμε τον κίνδυνο να καούμε από μόνοι μας».

Επιχειρώντας να τον περιγράψουν, οι συντάκτες του άρθρου αναφέρονται στη στάση του σώματός του από το βήμα της Βουλής. «Αποκλίνοντας σε μεγάλο βαθμό από το βήμα, το κεφάλι του βρίσκεται κατεβασμένο ανάμεσα στους ώμους του και μοιάζει με ταύρο που είναι έτοιμος να επιτεθεί».


ΤΟ PIERIA -GR ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΜΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.....

Λοιπόν, τώρα εδώ τι μπορούμε να πούμε; Πρόκειται για καυτές κοριτσάρες, με φυσικά υπέροχα σώματα! Δείτε τες… Όμως να είστε καθισμένοι πρώτα! Γιατί; Επειδή μπορεί να… πάθετε τίποτα! Εμείς ήδη την «πάθαμε»!

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ PIERIA -GR ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Μπορεί οι περισσότερες celebrities να 'προτιμούν' να κάνουν sexy αποκαλύψεις κατάτην διάρκεια της προσπάθειας τους να βγουν από το αυτοκίνητο,

ωστόσο η Chloe Sims, δεν μπαίνει σε καλούπια, για αυτό και μας δείχνει τα οπίσθιά της, όχι βγαίνοντας, αλλά μπαίνοντας στο αυτοκίνητο.! Βλέπτε, βγήκε η κοπέλα να διασκεδάσει μαζί με τις υπόλοιπες φίλες της και επίσης ριαλιτοπρωταγωνίστριες από το reality "The Only Way is Essex" και εκεί που πήγε να μπει στο αυτοκίνητο, πίτα από ποτό, κατάφερε να αποακλύψει τα οπίσθιά της στα φωτογραφικά φλας που φωτογράφησαν χωρίς έλεος αυτήν την αποκάλυψη, που μας μοιάζει και ξεσκέπαστη, μιας και εσώρουχο, δεν είδαμε πουθενά.!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΓΚΑΛΙΤΣΟ...


Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ PIERIA -GR

ΜΠΕΝΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΜΕ..

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ..

ΠΕΦΤΩΩΩΩΩΩΩ.

ΤΟ PIERIA -GR ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΟΟΟΟΟ.

ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2

ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

ΑΠΟ ΑΛΛΟΙ ΓΩΝΙΑ

ΑΜΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ....< γαβ>