PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

"ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ"
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Η ώρα σου Έλληνα κάηκε.... Την πάτησες ακόμα μια φορά. Και η φιλοσοφία του "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ", βγήκε για μια ακόμη φορά αλάνθαστη. Ξανά μια από τα ίδια. Κι εσύ κορόιδο; Να νομίζεις πως κάνεις κουμάντο. Έ ρε κορόιδο συνέλληνα. Που για ακόμη μια φορά στην φόρεσαν. ΠΟΙΟΙ; Μα οι γνωστοί άγνωστοι. Κι όχι βέβαια, εκείνοι του Πολυτεχνείου, γιατί εκείνοι πλέον είναι πασίγνωστοι άγνωστοι. Για τους άλλους μιλώ. Τους γνωστούς αγνώστους της Βουλής και των χορηγών τους. ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΕΧΑΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ; Τώρα; Πάρε το αυγό και κούρευτο. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ Και ζήσανε κι αυτοί καλά κι εσύ φουκαρά Έλληνα;;; Στη γωνιά σου.

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

" Ο ταύρος της Αθήνας"


Digital Artwork:takis vorini_Oct2011-vorini-gr

Η στάση του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου του υπουργού Οικονομικών είναι τα στοιχεία που ώθησαν το «Spiegel» να χαρακτηρίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο «ταύρο της Αθήνας».
Όπως γράφει το περιοδικό: «Ενώ είχε πάντα στο μυαλό του να καταστεί ο επόμενος ηγέτης της χώρας, η πολιτική του μοίρα έχει συνδεθεί άρρηκτα με εκείνη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου....

Ανέλαβε, μάλιστα, τον άχαρο ρόλο του επικεφαλής της λιτότητας στην Ελλάδα, καθώς του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό το Υπουργείο Οικονομικών.

Ζητώντας εθνική ενότητα για τη μάχη κατά της ιστορικής και υπαρξιακής κρίσης στην Ελλάδα, κουνάει το δάχτυλό του σε όσους εναντιώνονται στο πρόγραμμα λιτότητας και τους ζητεί να μην παίζουν με τη φωτιά, γιατί διατρέχουμε τον κίνδυνο να καούμε από μόνοι μας».

Επιχειρώντας να τον περιγράψουν, οι συντάκτες του άρθρου αναφέρονται στη στάση του σώματός του από το βήμα της Βουλής. «Αποκλίνοντας σε μεγάλο βαθμό από το βήμα, το κεφάλι του βρίσκεται κατεβασμένο ανάμεσα στους ώμους του και μοιάζει με ταύρο που είναι έτοιμος να επιτεθεί».


ΤΟ PIERIA -GR ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΜΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.....

Λοιπόν, τώρα εδώ τι μπορούμε να πούμε; Πρόκειται για καυτές κοριτσάρες, με φυσικά υπέροχα σώματα! Δείτε τες… Όμως να είστε καθισμένοι πρώτα! Γιατί; Επειδή μπορεί να… πάθετε τίποτα! Εμείς ήδη την «πάθαμε»!

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ PIERIA -GR ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Μπορεί οι περισσότερες celebrities να 'προτιμούν' να κάνουν sexy αποκαλύψεις κατάτην διάρκεια της προσπάθειας τους να βγουν από το αυτοκίνητο,

ωστόσο η Chloe Sims, δεν μπαίνει σε καλούπια, για αυτό και μας δείχνει τα οπίσθιά της, όχι βγαίνοντας, αλλά μπαίνοντας στο αυτοκίνητο.! Βλέπτε, βγήκε η κοπέλα να διασκεδάσει μαζί με τις υπόλοιπες φίλες της και επίσης ριαλιτοπρωταγωνίστριες από το reality "The Only Way is Essex" και εκεί που πήγε να μπει στο αυτοκίνητο, πίτα από ποτό, κατάφερε να αποακλύψει τα οπίσθιά της στα φωτογραφικά φλας που φωτογράφησαν χωρίς έλεος αυτήν την αποκάλυψη, που μας μοιάζει και ξεσκέπαστη, μιας και εσώρουχο, δεν είδαμε πουθενά.!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΓΚΑΛΙΤΣΟ...


Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ PIERIA -GR

ΜΠΕΝΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΜΕ..

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ..

ΠΕΦΤΩΩΩΩΩΩΩ.

ΤΟ PIERIA -GR ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΟΟΟΟΟ.

ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2

ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

ΑΠΟ ΑΛΛΟΙ ΓΩΝΙΑ

ΑΜΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ....< γαβ>