PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αχ αυτή η ΠΙΕΡΙΑ μου, που όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, όλο λέω θα τα αφήσω κι όλο, ξανά και ξανά, εκεί εγώ. Να θέλω τα καλύτερα κι ας μην κάποιοι εκεί έξω τα αξίζουν. Αχ αυτή η Πιερία μου, που της αξίζουν τα καλύτερα, μα τα καλύτερα δεν έρχονται. Γιατί; Μα οι άνθρωποι. Ξέρεις πως άνθρωποι ή οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκα, είναι σαν τα μούτρα μου; Χαχαχαχαααα Κι εγώ πληγώνομαι, που θέλω και θέλω και θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου. Έ, δεν είμαι πλεονέκτης; Βέβαια και είμαι. Και άκου να σου πω. Της Πιερίας της αξίζουν τα μεγάλα. Της αξίζουν τα όμορφα. Της αξίζουν τα ωραία και καλύτερα. Όμως… Όμως, κοίτα γύρω και θα δεις. Κι αν δεν δεις, απλά ρώτα. Πήγαινε στον πεζόδρομο και ρώτα να σου πουν, ποιος φταίει και η Κατερίνη, ο βορράς ή ο νότος είναι στα μαύρα χάλια τους και τότε… Τότε θα καταλάβεις πως στον τόπο μας βασιλεύει το μέτριο και η μετριότις. Χάλια. Και θέλεις κι αύριο; Αχ αυτή η Πιερία μου… Που όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει…

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

" Ο ταύρος της Αθήνας"


Digital Artwork:takis vorini_Oct2011-vorini-gr

Η στάση του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου του υπουργού Οικονομικών είναι τα στοιχεία που ώθησαν το «Spiegel» να χαρακτηρίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο «ταύρο της Αθήνας».
Όπως γράφει το περιοδικό: «Ενώ είχε πάντα στο μυαλό του να καταστεί ο επόμενος ηγέτης της χώρας, η πολιτική του μοίρα έχει συνδεθεί άρρηκτα με εκείνη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου....

Ανέλαβε, μάλιστα, τον άχαρο ρόλο του επικεφαλής της λιτότητας στην Ελλάδα, καθώς του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό το Υπουργείο Οικονομικών.

Ζητώντας εθνική ενότητα για τη μάχη κατά της ιστορικής και υπαρξιακής κρίσης στην Ελλάδα, κουνάει το δάχτυλό του σε όσους εναντιώνονται στο πρόγραμμα λιτότητας και τους ζητεί να μην παίζουν με τη φωτιά, γιατί διατρέχουμε τον κίνδυνο να καούμε από μόνοι μας».

Επιχειρώντας να τον περιγράψουν, οι συντάκτες του άρθρου αναφέρονται στη στάση του σώματός του από το βήμα της Βουλής. «Αποκλίνοντας σε μεγάλο βαθμό από το βήμα, το κεφάλι του βρίσκεται κατεβασμένο ανάμεσα στους ώμους του και μοιάζει με ταύρο που είναι έτοιμος να επιτεθεί».


ΤΟ PIERIA -GR ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΜΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.....

Λοιπόν, τώρα εδώ τι μπορούμε να πούμε; Πρόκειται για καυτές κοριτσάρες, με φυσικά υπέροχα σώματα! Δείτε τες… Όμως να είστε καθισμένοι πρώτα! Γιατί; Επειδή μπορεί να… πάθετε τίποτα! Εμείς ήδη την «πάθαμε»!

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ PIERIA -GR ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Μπορεί οι περισσότερες celebrities να 'προτιμούν' να κάνουν sexy αποκαλύψεις κατάτην διάρκεια της προσπάθειας τους να βγουν από το αυτοκίνητο,

ωστόσο η Chloe Sims, δεν μπαίνει σε καλούπια, για αυτό και μας δείχνει τα οπίσθιά της, όχι βγαίνοντας, αλλά μπαίνοντας στο αυτοκίνητο.! Βλέπτε, βγήκε η κοπέλα να διασκεδάσει μαζί με τις υπόλοιπες φίλες της και επίσης ριαλιτοπρωταγωνίστριες από το reality "The Only Way is Essex" και εκεί που πήγε να μπει στο αυτοκίνητο, πίτα από ποτό, κατάφερε να αποακλύψει τα οπίσθιά της στα φωτογραφικά φλας που φωτογράφησαν χωρίς έλεος αυτήν την αποκάλυψη, που μας μοιάζει και ξεσκέπαστη, μιας και εσώρουχο, δεν είδαμε πουθενά.!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΓΚΑΛΙΤΣΟ...


Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ PIERIA -GR

ΜΠΕΝΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΜΕ..

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ..

ΠΕΦΤΩΩΩΩΩΩΩ.

ΤΟ PIERIA -GR ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΟΟΟΟΟ.

ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2

ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 1

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

ΑΠΟ ΑΛΛΟΙ ΓΩΝΙΑ

ΑΜΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ....< γαβ>