PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σοκ και βία στο τηλεοπτικό στούντιο από τον ακροδεξιό Ηλ. Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.



Νέα θλιβερά ήθη, φασιστικής κοπής, εισήγαγε στην πολιτική ζωή ο... υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, χειροδικώντας σε ζωντανό τηλεοπτικό χρόνο ενάντια στην υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και καταβρέχοντας με νερό την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Στο 21,9% αυξήθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Μάρτιο, έναντι του αναθεωρημένου 21,4% τον προηγούμενο μήνα.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, το... ποσοστό ανεργίας το Μάρτιο του 2012 ανήλθε σε 21,9%, έναντι 15,7% το Μάρτιο του 2011 και 21,4% το Φεβρουάριο του 2012.

Θα σου κάνω μήνυση και αγωγή για το άρθρο που έγραψες (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)...


Ξέσπασμα Παπαδάκη κατά του δημοσιογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, Κωνσταντίνου Ζούλα, που γράφει σήμερα ότι... συνεργάτες του Παπαδάκη, του έλεγαν πανευτυχείς για τα νούμερα που θα χτύπαγαν χθες με τον Κασιδιάρη.

Την ερώτηση την έκανε ο Παπαδάκης, γιατί κάποια στιγμή χθες κατά το ρου των γεγονότων, ο Δελλατόλας ακούστηκε να μιλάει από το κινητό του σε κάποια Ελένη.


Μπα, η γραμματέας μου ήταν, που κατά σύμπτωση την λένε κι αυτή Ελένη. Μου 'δωσε το σταθερό (της εισαγγελέως Ράικου) και πήγα από δίπλα και πήρα τηλέφωνο".
Αυτό είπε ο Δελλατόλας. Τώρα εμείς , "ως άνδρες με κάποια πείρα - που 'λεγε κι ο ηθοποιός Γιώργος Παππάς, στο Δημήτρη Χορν, στη ταινία "Κυριακάτικο ξύπνημα"- τι , θα... πιστέψουμε , είναι άλλο θέμα"..

ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...



ΔΕΙΤΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..

Τρίσκολες ώρες περνάει ο Βαγγέλης με το ΠαΣοΚ και το ΠαΣοΚ με το Βαγγέλη.



Η στήλη συμπαραστέκεται στο μεγάλο αλλά άτυχο ηγέτη και συνταγματολόγο-οικονομολόγο τούτες τις μονοψήφιες, μάλλον τελευταίες ως αρχηγός, ώρες που διανύει. Βαγγέλη, μην το βάζεις κάτω γιατί θα φτιάξει λακούβα. 

ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ...



Φτιάξαμε ένα βιντεάκι από την ραδιοφωνική εκπομπή Ελληνοφρένεια.





ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο Α. ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ



  
Και με τους άνδρες της εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης του στούντιο του ΑΝΤ1 πλακώθηκε εξερχόμενος από εκεί ο Ηλ. Κασιδιάρης, σύμφωνα με αυτά που είπε πριν από λίγο ο Α. Δελατόλας. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος πριν από...

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ"!





 

ΗΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO





Μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη πολλοί τοποθετήθηκαν κατά της ενέργειας του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

kasgletsos

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ''ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑ''




 

 ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ  ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΣΚΑΡΕΣ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΊΝΟΥΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...!!!!
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ...!!!!

ο Σάββατο 09-06-2012 στις 19:00 το απόγευμα, στο ανοικτό Θερινό Θέατρο στο Πάρκο της Κατερίνης, η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν κάθε ποδηλάτη.




Τί κάνω αν έχω σκασμένο λάστιχο; Πώς βάζω την αλυσίδα που βγήκε; Σε ποιό ύψος ρυθμίζεται η σέλα; Πώς ρυθμίζω τα φρένα μου; Τί πρέπει να έχω μαζί μου σε μια βόλτα εκτός πόλης;

ΤΩΡΑ!!!


Σήμερα όλοι οι Ελληνες,δυστυχώς ΚΑΙ η παγκοσμιότητα,παρακολούθησαν επί του τηλεοπτικού "μπερντέ" την απομυθοποίηση ένος ολόκληρου διαχρονικού ΣΑΠΙΟΥ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ πολιτικού συστήματος!

Δήλωση του βουλευτή Μάρκου Μπόλαρη για το επεισόδιο κατά κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Σιδηρόκαστρο

Η απάντηση στις πρακτικές που προωθούν τον εκφασισμό της κοινωνίας είναι η συνετή και υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας

Η απρόκλητη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στη λαϊκή αγορά Σιδηροκάστρου είναι το δεύτερο περιστατικό βίας και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς σήμερα. Πρωταγωνιστές και στα δυο επεισόδια είναι νεοκλεγέντες βουλευτές του κόμματος που συστηματικά περιφρονεί τους δημοκρατικούς θεσμούς και απορρίπτει τις στοιχειώδες αρχές λειτουργίας του πολιτικού μας πολιτισμού.

"Aχ, με έπιασε ένα χτυποκάρδι"..


Την ώρα που έβγαινε τρέχοντας έξω από το στούντιο, ο Κασιδιάρης , έπεσε πάνω στη Σίσσυ Χρηστίδου, από... την εκπομπή του Φερεντίνου (που συνεχίζει το "Πρωινό του ΑΝΤ-1" μετά τον Παπαδάκη)
"Τρόμαξα . Με έπιασε ένα χτυποκάρδι", είπε λίγο αργότερα η Σίσσυ.
Δυστυχώς που δεν ήταν στη θέση της, η άλλη η παρτενέρ του Φερεντίου, η Κατερίνα. Γιατί θα τρόμαζε ο Κασιδιάρης...

Τα διεθνή μέσα έχει απασχολήσει η άνανδρη επίθεση του ακροδεξιού βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου


Τα διεθνή μέσα έχει απασχολήσει η άνανδρη επίθεση του ακροδεξιού βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου, ο οποίος, κατά τη... διάρκεια συζήτησης λογόφερε έντονα με τις συνομιλίτριές του και βγήκε κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, χειροδικώντας μπροστά στις κάμερες σήμερα το πρωί.

«Δεν περίμενα σαφώς μια... τέτοια εξέλιξη.




Για το  απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή του μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος περιέγραψε την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και στην Ρένα Δούρου.

«Δεν περίμενα σαφώς μια... τέτοια εξέλιξη. Δεν υπήρχε αρχικά ένταση. Προς το τέλος της εκπομπής άναψαν τα αίματα, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..

"Ατυχές περιστατικό" χαρακτηρίζει η "Χρυσή Αυγή" την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη



"Ατυχές περιστατικό" χαρακτηρίζει η "Χρυσή Αυγή" την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη σε μια ανακοίνωση παραλληρηματικού χαρακτήρα η οποία όμως δεν περιέχει καμία απολύτως καταδίκη της βίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:...

Δεν άφησε ασχολίαστη στο Twitter,η Έλενα Ακρίτα την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλη και Δούρου.



Δεν άφησε ασχολίαστη στο Twitter,η Έλενα Ακρίτα την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλη και Δούρου. Τα... λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής δεν βοηθάν μόνο γριούλες στα ΑΤΜ, ε; Δέρνουν αλλοδαπούς, «κομμούνια» & όποιον δεν ανήκει στην αρία φυλή; Ποιος θα το ‘λεγε» ...

Και συνέχισε: «Ρένα και Λιάνα πρέπει να μάθουν να το βουλώνουν μπροστά στον Αντρα. Την ήθελαν τη φάπα τους για να συνέλθουν, η θέση τους είναι στην κουζίνα». Και κατέληξε: «Ο Κασιδιάρης ο άντρας ο πολλά βαρύς κρύφτηκε σαν την κοτούλα για να αποφύγει το αυτόφωρο»!

Από το μεσημέρι δεν λειτουργεί η σελίδα του Κασιδιάρη στο Facebook



Από το μεσημέρι δεν λειτουργεί η σελίδα του Κασιδιάρη στο Facebook, μετά τις απαράδεκτες, προκλητικές και χυδαίες αναρτήσεις των φίλων του. Οι... υποστηρικτές του προκαλούσαν ακόμη περισσότερο με τα «συγχαρητήρια» που έδιναν στο πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου. Μάλιστα οι ομοΐδεάτες του έγραφαν σχόλια του στυλ: «καλά της έκανες»,«να αγιάσει το χέρι σου» αλλά και… παραγγελίες για μπουνιές σε διάφορα άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Λοβέρδος: Ο τελευταίος «μάγκας» του ΠαΣοΚ.

 

Όχι, δεν τόνε λες αλαζόνα γιατί είναι κάτι παραπάνω, δεν τόνε λες λαοπλάνο γιατί έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Ο άνθρωπος θα έκανε χρυσές δουλειές αν έφτιαχνε στόχους με τη φωτογραφία του για βελάκια. Σπας την τηλεόραση όταν τον βλέπεις στην οθόνη.

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΔΙΑ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ..

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΑΠΡΙΚΑ ΤΟΥ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA





Ένας- ένας φεύγουν από το Alter που κρατά κλειστό Κουρής...


Μετά τις... αποχωρήσεις 24 δημοσιογράφων του MEGA, που δεν δέχτηκαν να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις, έγινε και η πρώτη πρόσληψη. Πρόκειται για τον Ανδρέα Κωνσταντάτο, ο οποίος ήταν στο Alter.Υπέγραψε με το μεγάλο κανάλι αναλαμβάνοντας θέση αρχισυντάκτη στο δελτίο, ενώ παράλληλα συμφώνησε και για κάποιες εμφανίσεις.

Να σημειωθεί ότι έγιναν κάποιες προσλήψεις επιπλέον στο οικονομικό, αλλά και 3 ακόμα δημοσιογράφων που θα ενισχύσουν το εξωτερικό ρεπορτάζ του καναλιού.

Απολαυστε την Ναταλια σε ενα καυτο βίντεο που μας τα δειχνη ολα για ολα...






Όχι τόσο λαμπερή-φταίει το χρώμα των μαλλιών- μικρότερη και με άλλο μακιγιάζ η Φαίη Σκορδά κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης!

Μπορεί να είναι καστανή και όχι ξανθιά, μπορεί να έχει ένα άλλο λουκ…
όμως σε ότι αφορά το μήκος της φούστας… αυτό παραμένει ίδιο! Όπως και οι ποδάρες!

Εκλιπαρεί για βοήθεια ο Ραχόι...


Στις εκκλήσεις του Ισπανού πρωθυπουργού για βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,η Μέρκελ απαντάει σταθερά, όχι. "Μπες στο μνημόνιο" .
Η...

περίπτωση της Ισπανίας, πέρα από τον κλυδωνισμό που προκαλεί στην Ευρώπη και στο ευρώ, αποκαλύπτει πανηγυρικά το σχέδιο της Γερμανίας για την πολιτική και οικονομική κηδεμονία της Γηραιάς Ηπείρου.
Ο Χίτλερ ζει...

«Ελλαδάρα είσαι μάτζικ!»

Το διάσημο τηλεοπτικό ζεύγος είναι… παντός καιρού! «Όλοι οι άλλοι είναι τράτζικ, Ελλάδαρα είσαι μάτζικ». Αυτό είναι το σύνθημα που έγραψε ο Κίτσος και το τραγουδάει με την Τασούλα ενώ ετοιμάζουν βαλίτσες για Πολωνία.



Οι μεγάλες επιχειρήσεις, ελληνικές και ξένες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ.



Προμηθεύονται ακόμη και ενισχυμένα ρολά για να προστατευτούν από επιδρομές



Οι μεγάλες επιχειρήσεις, ελληνικές και ξένες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ.

TO PIERIA-GR ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ PIERIA-GR..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

ΤΟ PIERIA -GR..ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΡΑ..

ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ..

ΤΑ 9 ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..

Ο Ραχόι δε θέλει για τη χώρα του τα κοστουμάκια της τρόικα, πλην όμως η Γερμανία επιμένει κι αυτό υποδηλώνει σύγκρουση, σχολίασε ο Ντερμπεντέρης.


Στη συνέχεια, ανέφερε το τεράστιο ποσό των 261 δις που έχει ανάγκη η Ισπανία για τις τράπεζές της (νούμερο μεγαλύτερο από το συνολικό χρέος της Ελλάδας) . Και...

εξέφρασε την ανησυχία του, με μια φοβική καχυποψία: μη τυχόν πετάξουν εμάς στη θάλασσα, για να σωθούν οι άλλοι...

Βρέθηκε ο Κασιδιάρης. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο!

Τι λετε; Θα τον βρουν;



Περιμενοντας... την συλληψη του Κασιδιαρη απο την ελληνικη αστυνομια, ας ριξουμε μια ματια σε καποιες φωτο... Ετσι για να περναει η ωρα
Τι λετε;
Θα τον βρουν;

- 'Αγριο ανθρωποκυνηγητό πόρτα πόρτα...

- Δικαστές, εισαγγελείς, αστυνομία, κράτος και παρακράτος... δικαίωσαν το indymedia: Η ΕΛ.ΑΣ “ψάχνει” τον Κασιδιάρη αλλά τον βρήκε το indymedia! Οι "αδέκαστοι" δικαστές και οι χρυσαυγίτες μπάτσοι δεν τον βρίσκουν!

ΔΕΙΤΕ.

ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ..

Ο Πουλάκης (ΣΥΡΙΖΑ) ανάμεσα στις Συμπληγάδες Ντόρας και Ντερμπεντέρη...



"Κύριε Πουλάκη μου" και "κύριε Πουλάκη μου" , τον είχε η Ντόρα. Γέλαγε ο Πουλάκης. Και 'κεινη συνέχιζε τις δηλητηριώδεις ερωτήσεις.
"Κύριε Πουλάκη μου, που θα βρείτε τα λεφτά; " .
Δεν...

προλάβαινε να απαντήσει ο Πουλάκης και τον παραλάμβανε ο Ντερμπεντέρης. "Κυβέρνηση θα κάνετε; " .
Κι από κοντά και ο Ευθυμίου. "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εσωτερικού και εξωτερικού. Άλλα λέει εδώ κι άλλα έξω. Αλλά και 'δω, άλλα λέει Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη κι άλλα, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο" .
Η Τρέμη παρίστανε, τάχα μου, την τροχονόμο, με το χρονόμετρο στο χέρι.
Ο Πουλάκης, ήρεμος άνθρωπος, ευγενής και ευπρεπής, πέρασε αυτά που ήθελε να περάσει κι αντιμετώπισε όλη αυτή την πίεση με ψυχραιμία...

Η ΑΥΓΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ Η Η ΚΟΤΑ ΤΗΝ ΑΥΓΗ..

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ..