PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΥΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

βοήθειαααααα! βοήθειαααααα! …

Προκαταρκτική έρευνα για δημοσιεύματα χρεοκοπίας


Tη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο που κάνουν λόγο για επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας, Ε. Ράικου.

Αντικείμενο της έρευνας είναι η διαπιστωθεί αν τελούνται ποινικώς διωκόμενα αδικήματα

Εκτακτο:Η Μέρκελ δεν αποκλείει χρεοκοπία της Ελλάδας

Σε συνέντευξη της η Μέρκελ στην Bild de σήμερα αναλύει όλες τις απόψεις της για την Ελληνική κρίση.
Αφού στην αρχή τονίζει ότι «Δεν αρκούν τρία χρόνια για να διορθώσει η Ελλάδα τα δημοσιονομικά της. Με το να επιμένει κανείς να αποκαταστήσει η χώρα τη δημοσιονομική της ισορροπία εντός τριών ετών, το μόνο που θα καταφέρει είναι να δημιουργήσει νέες αναταράξεις και προβλήματα» και έμμεσα τάσεται υπέρ της επιμήκυνσης του δανείου των 110 δις ευρώ και ίσως και μείωσης του επιτοκίου , ανοίγει ορθάνοικτα το θέμα της χρεοκοπίας της Ελλάδας μετά το μνημόνιο λέγοντας: «η όποια νέα οικονομική βοήθεια σε επίπεδο ευρωζώνης για τα υπερχρεωμένα κράτη θα πρέπει να αποφασιστεί ομόφωνα. Η βοήθεια αυτή θα πρέπει να χορηγηθεί μόνο σε περιπτώσεις εξαιρετικού κινδύνου για το ευρώ και υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις. Εχουμε το δικαίωμα βέτο και αν χρειαστεί θα κάνω χρήση του» και συνεχίζει ότι « σε περίπτωση που μετά το 2013 η Ελλάδα χρεοκοπήσει, τα βάρη της χρεοκοπίας αυτής θα πρέπει να επιμεριστούν και οι ιδιώτες κεφαλαιούχοι».
Δηλαδή αν ψύχραιμα διαβάσουμε τις δηλώσεις της Μέρκελ, το θέμα χρεοκοπία της Ελλάδας είναι ανοικτό για μετά το 2013 παρά το μνημόνιο.
Ποιός θα βγει και θα μας πει την αλήθεια για το τι ακριβώς συμβαίνει;;;
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έχει ανησυχήσει πολύ κόσμο

Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα; Τι θα γίνει με τις καταθέσεις

«Θα δημιουργηθεί κάθε είδους άμυνα για να αποφύγουμε αυτό το ενδεχόμενο» υπογράμμισε ο ίδιος, εν αναμονή της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, που θα εξετάσει τον τρόπο αντιμετώπισης της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.
Σε περίπτωση αναδιάρθρωσης του ελληνικού δημόσιου χρέους, ο κ. Κρέμερ εκτιμά ότι το «κούρεμα» στα ελληνικά ομόλογα θα κυμανθεί μεταξύ 30% και 50%.
«Πιστεύουμε ότι αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, ο βαθμός ανάκτησης (recovery rate) για τους ομολογιούχους θα ήταν μεταξύ 30% και 50%», είπε συγκεκριμένα το στέλεχος της S&P.
Κατά της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, γιατί αυτό πιθανώς να συμπαρέσυρε και άλλους «αδύναμους κρίκους» της ευρωζώνης τάσσεται και ο επικεφαλής οικονομολόγος του γερμανικού ασφαλιστικού κολοσσού Allianz.
«Eάν εξαναγκαστεί η Ελλάδα να αναδιαρθρώσει το χρέος της, θα δημιουργηθεί προηγούμενο, δημιουργώντας εικασίες ότι το ίδιο θα συμβεί και σε Πορτογαλία και Ιρλανδία», δήλωσε ο Μίκαελ Χάιζε, όπως επισημαίνει το Reuters.
«Αυτό ενδεχομένως να αποσταθεροποιήσει τις χρηματαγορές και να εκτινάξει σε νέα υψηλά τα spreads των ομολόγων των υπερχρεωμένων κρατών της ευρωζώνης», συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων της Allianz, υπάρχουν ακόμα ελπίδες να εξυγιανθούν τα δημοσιονομικά των χωρών της ευρωπεριφέρειας χωρίς περικοπή (haircut) του χρέους τους.
Mια σκληρή πολιτική δημοσιονομικής προσαρμογής και μεταρρυθμίσεων μπορεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη απέναντι στην πολιτική ηγεσία και να τονώσει την οικονομία, εκτίμησε ο Χάιζε.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Allianz, η Ελλάδα θα μπορούσε να μειώσει το χρέος της από το 150% του ΑΕΠ σήμερα στο 115% μέχρι το 2020.
Για να επιτευχθεί όμως αυτό, θα πρέπει η ευρωζώνη να παράσχει την απαιτούμενη βοήθεια κατά τη διάρκεια της προσαρμογής, για παράδειγμα μειώνοντας το επιτόκιο των δανείων διάσωσης ή επιτρέποντας την επαναγορά χρέους.

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή


Ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους συλλόγου, τους εθελοντές αιμοδότες και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην πρώτη μεγάλη αιμοδοσία για το 2011 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 στη νέα του πολιτιστική στέγη.

Χωρίς τουριστική προβολή από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η Πιερία


Χωρίς επάρκεια σε διαφημιστικό υλικό και με μόνο «όπλο» τη διάθεση και την αγωνία τουριστικών φορέων του νομού μας, ήταν η παρουσία της Πιερίας στην τουριστική έκθεση της Βουδαπέστης, όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πιερική Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων (ΠΟΕΔΔ)

Μετά την άρνηση της Περιφέρειας για συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού με δικό της περίπτερο και παρά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις των τουριστικών φορέων με τον αντιπεριφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη, η Πιερία συμμετέχει σε εκθέσεις μόνο με πρωτοβουλία των τουριστικών φορέων του νομού μας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΔ. «Όπως παραβρεθήκαμε στην έκθεση του Βελιγραδίου, και φιλοξενηθήκαμε στο περίπτερο του ΕΟΤ, έτσι και η Πιερική Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων δωματίων με δική της πρωτοβουλία, και με επαφές που είχε με το γραφείο του ΕΟΤ της Αυστρίας, μπόρεσε να εξασφαλίζει χώρο, για να προβάλλει τον νομό μας αλλά και την περιφέρεια γενικότερα στην Βουδαπέστη», υποστηρίζει η ΠΟΕΔΔ.
Η Πιερική Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων, «καταγγέλλει» ότι η συμμετοχή της Πιερίας ήταν ελλιπής σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μιας και δεν υπήρχε επάρκεια σε διαφημιστικό υλικό, αφού δεν φρόντισε να στείλει η Περιφέρεια μέσω των αντιπεριφερειών, παρότι είχαν επισημάνει την αναγκαιότητά του από τον Ιανουάριο. «Το υλικό που διατέθηκε ήταν αυτό που μπορέσαμε να πάρουμε εμείς αεροπορικώς τόσο σε διαφημιστικό υλικό των συλλόγων όσο σε διαφημιστικό υλικό της πρώην νομαρχίας όπως και έντυπο της Κεντρικής Μακεδονίας», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.
Ευτυχώς, φαίνεται ότι κάποιοι βοήθησαν, αφού η ΠΟΕΔΔ ευχαριστεί μέσω αυτού, τον υπεύθυνο οργάνωσης και διαφήμισης του ΕΟΤ Βιέννης, τον Δ/ ντη Παναγιώτη Σκορδά, τον Θεοδόση Κοσμίδη, τον Ιωάννη Ραφαλιά και από το Γραφείο της Ελληνικής Πρεσβείας στην Βουδαπέστη τον Κων/νο Φλουρή για τον χώρο που προσέφεραν και την άψογη φιλοξενία που παρείχανε. «Ακόμα το Σάββατο 05/03/2011 εμπλουτίσανε το περίπτερο του ΕΟΤ με μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από ομογενείς της Ουγγαρίας», όπως τονίζουν.
Κατά τ’ άλλα, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την περιοχή μας, αφού η Πιερία αποτελεί παραδοσιακό προορισμός για τους Ούγγρους. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο πέρυσι η Ελλάδα δέχθηκε 145.000 τουρίστες.
Το περίπτερο επισκέφθηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης μεταξύ άλλων και ο πρέσβης της χώρας μας στην Ουγγαρία κος Σπύρος Γεωργιλές.
Την Πιερία (και κατ’ επέκταση την απούσα Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) «εκπροσώπησαν» στην έκθεση, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΔ Γρηγόρης Βεΐδαμενίδης, ο ταμίας της ΠΟΕΔΔ Γεώργιος Σαμαράς, καθώς και πολλοί τουριστικοί επιχειρηματίες πράκτορες του νομού μας.

Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 μαζευόμαστε στην κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Τώρα που μπήκε η Άνοιξη, ανθίζουν τα λουλουδάκια, ο ήλιος λάμπει φωτεινός, οι μελισσούλες πετούν ψηλά σαν την τιμή της βενζίνης και τα πουλάκια τιτιβίζουν, ήρθε η ώρα για μια δυναμική επιστροφή των ποδηλάτων στους δρόμους μέσα και έξω από την πόλη!
Όλο το Χειμώνα φάγαμε, ήπιαμε, βάλαμε κιλά, κάψαμε βενζίνες και αφήσαμε το ποδηλατάκι μας να ξεφουσκώνει στην αποθήκη (πλην κάποιων φανατικών ιδεολόγων ποδηλατών φυσικά).
Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξαναανταμώσουμε, να βολτάρουμε με ασφάλεια, να χαρούμε τον ήλιο και τη φύση, να κάψουμε καμιά θερμίδα και να περάσουμε καλά..


Η Ποδηλατική Από-δραση κηρύσσει λοιπόν την έναρξη της εαρινής ποδηλατικής περιόδου του 2011. Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 μαζευόμαστε στην κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, χαράσσουμε μια ευχάριστη διαδρομή και ξεκινάμε πετάλι! Ελάτε όποια κι αν είναι η φυσική σας κατάσταση, ό,τι τύπο ποδηλάτου κι αν διαθέτετε. Πηγαίνουμε σαν ομάδα και αλληλοβοηθιόμαστε όποτε χρειαστεί.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΛΕΣ!


Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε: Ο Σύλλογος κάθε Παρασκευή στις 20:00 κάνει μαζώξεις στον τελευταίο όροφο του Συλλόγου Μικρασιατών, οδός Σαρανταπόρου με Κίου 2 γωνία. Προτείνουμε, συζητάμε, αποφασίζουμε, διασκεδάζουμε.. Όσοι πιστοί προσέλθετε, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!


ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
www.podilatikiapodrasi.gr

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δ. Σ Πύδνας - Κολινδρού

1. Ενημέρωση για το ΒΙΟ.ΠΑ. και το Κ.ΑΤ. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
2. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για «παράλληλα έργα εκουσίου αναδασμού Αιγινίου».(Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
3. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Δίου – Ολύμπου για την υποβολή προτάσεων ένταξης στο ΕΣΠΑ των έργων «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Αιγινίου» και «Αποχέτευση Μακρυγιάλου. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
4. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα για τα θέματα ΒΙΟ.ΠΑ., ΚΑΤ και αναδασμού.(Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).
5. Συμμετοχή δύο (2) νέων μέχρι 26 ετών από τη Δημοτική Ενότητα Κολινδρού στο Λουξεμβούργο για συνάντηση νέων στα πλαίσια του δικτύου CHARTER. (Εισήγηση κ. K. Λασκαρίδης ) .
6. Σύνταξη του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (Ο.Ε.Υ.) ΤΟΥ Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.(Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
7. Σύσταση παγίας προκαταβολής του Δήμου για το έτος 2011 και ορισμός υπολόγου.(Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
8. Έγκριση ή μη της υπ’ αρίθ. 2/2011 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
9. Έγκριση ή μη της υπ’ αρίθ. 3/2011 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
10. Έγκριση ή μη της υπ’ αρίθ. 4/2011 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
11. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. για την υλοποίηση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2011. (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου, Αντιδήμαρχος ).
12. Έγκριση του απολογισμού έτους 2010 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος ).
13. Έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2011 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος ).
14. Έγκριση του ισολογισμού της 31-12-2010 και του απολογισμού έτους 2010 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεθώνης. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
15. Έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2011 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεθώνης. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
16. Έγκριση του ισολογισμού της 31-12-2010 και του απολογισμού έτους 2010 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
17. Έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2011 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
18. Έγκριση του ισολογισμού της 31-12-2010 και του απολογισμού έτους 2010 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αιγινίου. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
19. Έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2011 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αιγινίου. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
20. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Πύδνας - Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
21. Ανανέωση παραχώρησης του παρατηρητηρίου Αγαθούπολης στο Φορέα Διαχείρισης Αξιού - Αλιάκμονα . (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
22. Καθορισμός τέλους χρήσης για χρήση του Κέντρου Πολλαπλών Χρήσεων Μεθώνης για τέλεση μνημοσύνων. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
23. Διαγραφή τελών που βεβαιώθηκαν κατά της Καρανίκα Ιφιγένειας λόγω καταβολής τους. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
24. Έγκριση για πρακτική εξάσκηση ενός φοιτητή ΤΕΙ με ειδικότητα ηλεκτρολόγου. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
25. Έγκριση δαπανών για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Πύδνας - Κολινδρού . (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).
26. Ορισμός μέλους στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας μικρότερης των 5.869,41 €. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
27. Επιστροφή της έδρας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στη Σφενδάμη. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΏΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ



Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής διοργάνωσε Επιμορφωτική Συνάντηση, για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης του Ν. Πιερίας, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου ΔΑΚ Κατερίνης.
Η Επιμορφωτική Συνάντηση στέφθηκε με από απόλυτη επιτυχία, αφού την παρακολούθησαν περίπου150 καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης του νομού μας. Πρώτος ομιλητής ήταν ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Παπαργυρίου Αλ. με θέμα « Η διδασκαλία των Αθλοπαιδιών στην Α/θμια & Β/θμια Εκπ/ση». Ακολούθησε η κύρια εισήγηση της Επιμορφωτικής Συνάντησης με θέμα «Η Διδασκαλία της Πετοσφαίρισης στο Σχολείο», από τη Ζέτου Ελένη Λέκτορα στο ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής και συγγραφέα του βιβλίου ΟΕΔΒ Φυσική Αγωγή Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού (Βιβλίο διδάσκοντα) & (τετράδιο Μαθητή). Κατά την διάρκεια της εισήγησης παρουσιάστηκαν σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας της Πετοσφαίρισης στο Δημοτικό Σχολείο, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής παρουσίασαν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους στη συγκεκριμένη διδακτική ενότητα