PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΔΚ με τέσσερα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.


Η συνεδρίαση άνοιξε με συζήτηση για την εξαγγελία της κυβέρνησης που αφορά τη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων από 2% σε 0,5%. Εισηγούμενος το θέμα ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Σάββας Χιονίδης τόνισε πως «η θέση μας είναι ξεκάθαρη» προτείνοντας παράλληλα ο συγκεκριμένος φόρος να γίνει δυνητικός για τους Δήμους. «Πρόκειται για έναν απαρχαιωμένο νόμο. Ας μας αφήσουν να αποφασίσουμε τα τέλη και το ποια τέλη θέλουμε» είπε καταλήγοντας ο Δήμαρχος Κατερίνης.

Από τη μεριά του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης κ. Γιάννης Αμοιρίδης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο νόμο σημειώνοντας πως αρχικά ήταν 5% και μετά από διεκδικήσεις περιορίστηκε στο 2%. «Η κυβέρνηση κάνει πολιτική με τα χρήματα των δήμων», σχολίασε.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το δεύτερο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης που αφορούσε την πρόσληψη συμβούλου επικοινωνίας για τις ανάγκες της ΤΕΔΚ ήταν αυτό που κυριάρχησε στην συνεδρίαση -ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΝΤΟΝΑ - με αντιδράσεις από μέλη του Δ.Σ. για τον τρόπο που ΜΕΘΟΔΕΥΤΙΚΕ η συγκεκριμένη διαδικασία, από τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ Σάββα Χιονίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι για τη συγκεκριμένη θέση μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στην ΤΕΔΚ Ν. Πιερίας μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι πανεπιστημιακής σχολής (Π.Ε.) και να έχουν σχέση με τον επικοινωνιακό τομέα. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι για 12 μήνες και οι αμοιβές του θα αγγίξουν τα 17.000 ευρώ, το χρόνο.

Ο κ. Παπαχρήστος

Ο Δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος σχολίασε τον τρόπο επιλογής του προσώπου που θα αναλάβει την επικοινωνία της ΤΕΔΚ επισημαίνοντας παράλληλα πως το συγκεκριμένο άτομο δεν θα πρέπει να εργάζεται σε κάποιο μέσο ενημέρωσης, για να μην έρθει σε αντιπαράθεση η ΤΕΔΚ με τον τοπικό τύπο.

Ο κ. Αμοιρίδης

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης αναφέρθηκε σε διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, καθώς εδώ και καιρό ακουγόταν ένα συγκεκριμένο όνομα που προοριζόταν για τη συγκεκριμένη θέση. Παράλληλα τόνισε πως το πρόσωπο που θα αναλάβει καθήκοντα επικοινωνίας θα πρέπει να είναι πραγματικός δημοσιογράφος, ενώ ζήτησε να βγει σχετική προκήρυξη στον τοπικό τύπο, ώστε να καταθέσουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι.

Ο κ. Κεραμιδιώτης

Ο Δήμαρχος Παραλίας κ. Γιώργος Κεραμιδιώτης υπογράμμισε πως η ΤΕΔΚ έχει άλλες προτεραιότητες, ζητώντας παράλληλα να αναβληθεί το θέμα, αφού όπως είπε η συγκεκριμένη θέση δεν είναι και τόσο απαραίτητη για την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Πιερίας.

Ο κ. Παπαδημητρίου

Ο Δήμαρχος Πέτρας Θωμάς Παπαδημητρίου ζήτησε να γίνει προκήρυξη της συγκεκριμένης θέσης, ώστε να πάρουν μέρος όλοι οι ενδιαφερόμενοι και να αξιολογηθεί το πρόσωπο που επιλεχθεί.

Ο κ. Λιόλιος

Από τη μεριά του ο αντιδήμαρχος Κολινδρού κ. Βασίλης Λιόλιος έκανε λόγο για ένα «λεπτό ζήτημα» προσθέτοντας και αυτός πως το πρόσωπο που θα αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση δεν θα πρέπει να εργάζεται σε μέσο ενημέρωσης.

Ο κ. Χιονίδης

Ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης σημείωσε πως ήδη έχει ληφθεί ομόφωνη απόφαση της ΤΕΔΚ, από τον Φεβρουάριο του 2008, για την πρόσληψη συμβούλου επικοινωνίας. Συμπλήρωσε, κλείνοντας, πως το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτή τη θέση θα πρέπει να είναι ουδέτερο και δεν θα πρέπει να εργάζεται σε ανταγωνιστικό μέσο ενημέρωσης.

H EYA MENDES ΣΕ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!

ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΠΑΝΤΟΥ....

ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;

ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΠ

ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΟΛΟΙ

Ο πρώτος λαχνός του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου

Ο υπερτυχερός αριθμός που αναδείχθηκε πρώτος από τη διπλή κληρωτίδα και κερδίζει 7 εκατομμύρια ευρώ, είναι ο 62770 της 36ης σειράς.
Ολα τα γραμμάτια με τον ίδιο αριθμό και διαφορετική σειρά κερδίζουν από 25.000 ευρώ.

Οι αριθμοί 62766, 62767, 62768 και 62769 της ίδιας σειράς κερδίζουν από 2 εκατ. ευρώ, ενώ οι ίδιοι αριθμοί σε όλες τις υπόλοιπες σειρές κερδίζουν από 15.000 ευρώ.

Από 1.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί που έχουν τα τέσσερα τελευταία ψηφία τους ίδια με αυτά του πρώτου αριθμού.

Παράλληλα, από 1.000.000 ευρώ κερδίζει ο αριθμός 69795 της 28ης σειράς
και από 5.000 ευρώ όλοι οι ίδιοι με αυτόν αριθμοί από άλλες σειρές.

Επίσης 500.000 ευρώ κερδίζει ο αριθμός 14904 της 35ης σειράς, ενώ από 3.000 ευρώ όλοι οι ίδιοι με αυτόν αριθμοί από άλλες σειρές.

Επίσης 300.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί 11090 της 51ης σειράς και 16319 της 52ης, ενώ από 2.000 ευρώ κερδίζουν οι ίδιοι αριθμοί σε όλες τις άλλες σειρές.

Επιπλέον, από 200.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί 41241 της 48ης σειράς, 85357 της 58ης σειράς, ο 44623 της 1ης σειράς, ο 4370 της 60ής σειράς και ο 4.930 της 36ης σειράς, ενώ από 1.500 ευρώ κερδίζουν οι ίδιοι αριθμοί σε όλες τις άλλες σειρές.

Παράλληλα, από 100.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί 14810 της 39ης σειράς, ο αριθμός 43794 της 53ης σειράς, ο 61756 της 24ης σειράς, ο 43243 της 24ης σειράς, ο 7896 της 42ης σειράς, ο 98494 της 67ης σειράς, ο 17452 της 20ής σειράς, ο 99795 της 24ης σειράς, ο 39645 της 31ης σειράς και ο 50273 της 31ης, ενώ από 1.000 ευρώ κερδίζουν οι ίδιοι αριθμοί σε όλες τις άλλες σειρές.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ....ΛΑΧΕΙΟ!!!
ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ...

10..

...9
...8
...7
...6
...5
...4
...2
...1
2009......................!

ΤΟ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟ ...3 Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ!!!
ΦΕΤΟΣ ΤΟ 3 ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΕ BLACK OUT ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 2009 ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ...ΦΩΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!!!
ΑΠΟ ΤΙΣ 12.25 ΜΕΧΡΙ ΤΗ 1.20 ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, Η ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΩΡΑ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΑ CLUB ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ, με κεράκια...
ΟΙ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΟ ...ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ!
ΩΣΠΟΘ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ 1.30 ΗΡΘΕ ΤΟ ΦΩΣ...ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ!!!
ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ...
ΤΟ ΚΕΦΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΙΧΕΣ ΤΟ 2009 ΣΕ ΟΛΟΥΣ


ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ